Keresés

Részletes keresés

qwycx Creative Commons License 2009.01.20 0 0 2
Használom a magyarnyelvű családfaépítő programot.
Előbb csak az ingyenest, ami igen hamar megtelt. Most a prémiumot.

Igen érdekes, és szerintem jól is működik. Azért van amit nem igazán tudok használni.

Pl: a két végén a fának van egy jó pár személy akit nem igazán tudok besorolni. A régieket a bizonytalan feleség miatt, az 1920 felettieket meg az adatvédelmi törvény miatt. Ezek a személyek habár biztos a familyához tartoznak, még sem tudom rakni sehova. Ha meg véletlenül rájövök valamire, igen óvatosan lehet javítani. Néha nem egyedül tűnik el a javított személy.
Most meg valamiért nem akar működni a „Jelentések” alatti fül, „Jelentéskönyve”. Pedig igen szép összeállítást tudott csinálni.
Gondolom másnak is van pár gondja.
De szép lenne, ha itt lenne egy igazi hozzáértő.
Üdv mindenkinek Qwyc X
RetteNETes Lalyos Creative Commons License 2008.03.13 0 0 0
Ezt írják:


Lehet-e törölni vagy inaktívra állítani a fiókot, és mi történik ilyenkor a személyes adatokkal?
Igen, lehet. A MyHeritage az alábbi lehetőségeket biztosítja a felhasználóknak az adataik adatbázisunkból történő eltávolítására és a szolgáltatásunk igénybevételének befejezésére.

1. Az egyes családtagok a webgazdájuktól kérhetik egy adott családi webhelyről történő eltávolításukat.
2. Az egyes tagok a MyHeritage technikai támogató szolgálatától kérhetik teljes eltávolításukat a MyHeritage webhelyről és az összes családi webhelyről, amelyeknek tagjai.
3. Egy családi webhely webgazdája a MyHeritage technikai támogató szolgálatától kérheti a teljes családi webhely törlését.
4. Ha a MyHeritage egy ingyenes Alap kategóriájú családi webhelyét egy teljes hónapig nem használják, e-mailt küldünk a webgazdának, majd később a tagoknak, amelyben arról tájékoztatjuk őket, hogy a webhely eltávolításra kerülhet, ha nem használják.

A törölt információk eltávolításra kerülnek a MyHeritage kiszolgálóiról, és nem állíthatók vissza, hacsak Ön nem készített róluk biztonsági másolatot.
zotya62 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 topiknyitó
Ismeritek ezt a családfaépítő oldalt? Lehet törölni a regisztrációt?www.myheritage.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!