Keresés

Részletes keresés

somytomy Creative Commons License 2021.05.18 0 0 29395

Bezzeg ha valaki más nem válaszol Lötyi egy kérdésére, akkor az tudatlanka, műveletlenke és minden más csak hamuka és mellébeszélés. De mi ne várjuk el a kapitánytól, hogy válaszoljon már valami kérdésre, hát nehogy már ingyen ossza szét a nagy tudást :D

PP_Stereo Creative Commons License 2021.05.18 0 0 29394

A türelmed eddig is határtalan volt.

Előzmény: AudiJo (29393)
AudiJo Creative Commons License 2021.05.18 0 0 29393

A 29388-ban leírtam, önmagamat idézem: "Csak a másik minősítgetése és a mellébeszélés, amit hosszasan taglalt! :("

 

Sajnos semmi nem változott - nem olvas csak fossa a szót - feleslegesen! Be is fejezem!

AJ

 

Előzmény: Soknevűke (29390)
tibtiborkaba_new Creative Commons License 2021.05.17 -3 0 29392

"Nem mellébeszélés volt, hanem leírtam a közokirat a személy beazonosítására szolgálnak," - szóval szerinted csak a személyi, jogsi és útlevél a közokirat? Tőled aztán tényleg éhenhalna a közjegyző. 

 

3-4-5-6 évet így elbaxni az életedből ,hogy végigseggelsz egy iskolát, és még az alapokról sincs halvány lila segédfogalmad sem. Kérdezzél már meg egy közjegyzőt, mert ő aztán szakmányban gyártja a közokiratokat. Pl banki hitelszerződés, az is közokirat, hol alkalmas az személy beazonosítására, te féleszű?

 

De nem is kell ide közjegyző: A fegyveres szervek szolgálata körében közhatalmi jelleggel kiállított és jogilag jelentős tény igazolására alkalmas iratok: közokiratok. 

Szóval ha a fakabát elkap, amiért részegen vezeted a "dömöst", és erről jegyzőkönyvet vesz fel, az a jegyzőkönyv is közokirat például.

 

Igazoltatásból közokirat-hamisítás - Jogászvilág (jogaszvilag.hu)

 

Istenem, ennyi állítólagos év az iskolapadban, 5 állítólagos diploma, és még a leg elemibb alapokkal se vagy tisztában. Szerintem te tényleg az ecseri egyetemen végeztél, vagy esetleg parancsra kaptál diplomát, mert igen jó elvtárs voltál, nulla tudással...

 

 

Ha már 5 diplomád van, akkor felteszem a nagy kérdést: A DIPLOMA AZ KÖZOKIRAT?

 

Na, okostojás, elő a farbával? Igen vagy nem? Annyit segítek, hogy mocskosul nem tudsz vele személyt beazonosítani...

Előzmény: Soknevűke (29390)
Jolida Creative Commons License 2021.05.17 0 1 29391

Ezt ne velem, hanem a bírósággal beszéld meg. :-p

 

https://birosag.hu/hirek/kategoria/magazin/borton-egy-mas-nevere-szolo-buszberlet-miatt-riport-az-okirathamisitas

"Ugyancsak közokiratnak minősül az adóigazolvány, a lakcímkártya, a diákigazolvány, a gépjárművezetői engedély, az úgynevezett TAJ kártya és a forgalmi engedély is."

Előzmény: Soknevűke (29389)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.17 -1 0 29390

Tetszik tudni érdekes az elvárása.

 

Van aki 3-4-5-6 évet végignyom a fősulikon - egyetemeken -> per darab...... Aki ennél többet járt, az csak takarítani ment be...

 

Jogon mi volt a bukó ? -> Hát a Római jog. Megszenvedtük vele rendesen és volt aki felháborodott a 3-as jegyen, mely máshol az 5-össel felért....Minden egyes sulimat megszenvedtem és Ön mennyit is prezentált ? Bocsika, én 5 diplomát feldobtam ide, de agyament trollkodók töröltették. Miért ? Ki tudja, egójukat zavarta..., hogy nekik egy sincs...

 

Ön pedig elvárná, hogy majdhogynem esszét írjak Önnek arról, ami Önt érdekli ! :) Most ennyire hülyének kíván nézni, vagy festi magát ??

Én kérdésére válaszoltam, amire viszont még kíváncsi, saját maga nézzen utána. Az alapokat leírtam, a többi nem az én dolgom, hanem az Öné lenne, ha nem jött volna rá !

 

Nem mellébeszélés volt, hanem leírtam a közokirat a személy beazonosítására szolgálnak, példákkal alátámasztva. Bármilyen hatósági igazolványok, pedig csak kiegészítők, mivel egyedül nem érvényesek, csak közokirattal együtt azok.

 

Ebbe mi nem volt érthető Önnek (?), nem tudom és nem is értem.

 

Csak a fránya fikázás, személyeskedés és minősítés oly tudatlanul és bután, hogy már én is odáig jutottam, ezen ténykedés egy Mária - Valagrendet megérdemelne Ön is.

 

ĐĐĐĐĐ: GOOGLE A MI BARÁTUNK -> lementett idézet :

"Tiéd lesz a Mária valagrend az összes mocsingjaval ! De ahelyett , hogy, kostolgatsz olvasd már a tényeket is, ne másra várj "

 

Szóval rám ne várjon, nézzen utána saját maga ! Én a kezdő infókat megadtam, a többi már mocskosul nem az én dolgom lenne, hanem az Öné......

Előzmény: AudiJo (29388)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.17 0 0 29389

"Meddig tudsz féllábon állni? :-p" És Ön akkor meddig tud féllábon álni ?

 

Magyar Közlöny, mert az a mérvadó ilyen típusú közokirattá nyílvánításhoz, hol melyik részében van, hogy a :

- lakcímkártya

- mentességi kártya.....de tovább is megyek :

- Adókártya

- Tb kártya

 

Közokirat lenne :) Mivel egyik sem alkalmas a személy beazonosításához, illetve csak közokirattal együtt érvényesek, így csak hatósági igazolványok lennének.

 

Tehát jó sokáig állhat akkor fél lábon.....ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐd

Előzmény: Jolida (29387)
AudiJo Creative Commons License 2021.05.17 0 1 29388

"Szóval szentem, saját dolga helyett szeretne tőlem még valamit ?"

Igen, azt hogy olvasson is, ne csak írjon! A hivatkozott törvény következetesen vagyon nyilatkozatról beszél és nem vagyon bevallásról! Pont ahogy én írtam! Ennyit kifogásoltam és csak ennyit kellet volna mondani, hogy "bocsi, tévesen írtam"! De nem! Csak a másik minősítgetése és a mellébeszélés, amit hosszasan taglalt! :(

AJ

Előzmény: Soknevűke (29383)
Jolida Creative Commons License 2021.05.16 0 0 29387

Meddig tudsz féllábon állni? :-p

 

Minden közokirattá minősített papír, vagy elektronikus adathalmaz más és más alaki és formai kritériumokat tartalmaz ... már ha egyáltalán előírták azokat.

 

Egyébként meg https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1600130.tv

323. § [A közokirat].

 

(5) Jogszabály egyéb okiratot vagy - adathordozótól függetlenül - más dolgot közokirattá nyilváníthat.

 

Megérjük még, hogy a félcédula is okirat lesz. :-ppp

Előzmény: tibtiborkaba_new (29386)
tibtiborkaba_new Creative Commons License 2021.05.16 -2 0 29386

Látod mennyire hülye, vagy, pedig csak olvasni kellene tudni, hiszen egyszer mátr ezt is leírtam.

 

Ha mind a 17 ember hozzád van bejelentve, akkor hogy lenne már az közokirat hamisítás, mikor azokat a közokiratokat a hatóság adta ki. Vagy mind a 17 ember otthon a konyhaasztalon rajzolta magának a lakcímkártyákat? A hatóság tudomása szerint mind ott laknak, ennek megfelelően valódi lakcímkártyát ad ki.

 

Az, ha valaki olyan címre jelenti be magát, ahol nem lakik, az az intellektuális közokirat hamisítás, és elég sok elkövetője van Magyarországon, pl mindazon gyerekek, akik kamu címre vannak bejelentve, csakhogy másik körzetbe tartozó iskoklába járhassanak, mint ahol ténylehesen laknak.

 

Baromira el vagy te tájolva, és kevered a szezont a fazonnal.

 

Majd ha otthon az "ipari nyomtatódon" gyártasz lakcímkártyát, akkor leszel közokirat hamisító. Amit egyébként mindenki leszar egészen addig, amíg a hamis közokiratot fel nem használod.

 

De ez eddig még csak mindig kacsasegge, még mindig nem láttuk a linket, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni egy közokiratnak, szerinted, amitől a lakcímkártya vagy a védettségi igazolvány nem lesz az.

 

SZóval virítsad a linket, kacsasegge...

Előzmény: Soknevűke (29385)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.16 0 0 29385

Szólt az asszony, hogy még ráérek, így :

Megírtam inkább Word-ben és így csak bemásolom :

 

Ön szerint közokirat lenne a lakcím kártya - ĐĐĐĐ, gyagya agya szerint........

 

Na akkor esetemben 17 db emberke bűnös lenne Ön szerint, közokirat hamisítás vádjában, de csak az Ön lüke agyában lehetséges mindez !!!!!!! Jogászokat sem véletlenül okítják annyi évig, mint ahogy a közgazdászokat sem :) :). Pécsett legalább 1 épületben van mindkettő….-> ja ezt sem tudta…:).

 

Értse is :

2010-ben vettem egy ingatlant, melybe 17 db emberke volt illegálisan bejelentkezve és az összes hivatalos okiratukat oda - lakcímemre prezentálta a Posta…-> mivel ida voltak bejelentkezve, lakcímkártyájuk ezt tartalmazta fiktíven, tehát ténylegestől eltérően, ami valótlan adat, mind a 17 db esetben. Ez akkor Ön szerint 17 db bűncselekmény lenne, melynek büntetési tétele, jó és alap esetben :

 

Tsokolom úgy hívják : 2012. évi C. törvénya Büntető Törvénykönyvről, ott is a különös rész :

Közokirat-hamisítás

342. § (1) Aki

a) hamis közokiratot készít, vagy közokirat tartalmát meghamisítja,

b) hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokiratot felhasznál,

c) közreműködik abban, hogy jog vagy kötelezettség létezésére, megváltozására vagy megszűnésére vonatkozó valótlan adatot, tényt vagy nyilatkozatot foglaljanak közokiratba,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az (1) bekezdés a) vagy b) pontjában meghatározott közokirat-hamisításra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Annyira buta, hogy még ezt sem találná meg, így segítettem megtalálni. Értelmezésében nem segítek....

 

Na szóval jött oda hozzánk mindenki, behajtó, végrehajtó, bírósági írnok, magánbehajtó, az utóbbi 10-11 évben, ezekhez ezen személyekhez - ezeket keresve :) ! Mind – mind itteni lakcímkártyával vannak ellátva ! Akkor mind a 17 emberke bűnös közokirat – hamisításban ? Dehogy, a rendsze hibája, illetve az Ön butasága......

 

Tudatlanka, van egy olyan előírás is, hogy ha valaki, valahova el-költözik, az 3 napon belül kellene, hogy leügyezze az átjelentkezést, lakcím-kártya ügyileg. Tehát akkor máris nem bűncselekmény, hanem szabálysértés lenne mindez. De folytassuk tudatlansága netovábbját :

 

Mi kell ahhoz, hogy valakit kényszer kijelentsen a tulajdonos ??

Ezt sem tudja, elárulom, a két szomszéd – tanú nyilatkozata, hogy nem laknak ott az illetők-> mindez a helyi jegyző felé prezentálva kell megtenni, a kényszerkijelentés tárgyában !!!!

Ez akkor érdekes, ha mindezt az Önkormányzatnak kell prezentálni úgy, hogy a mellettem lévő elhagyott terület Önkormányzati terület -> tehát saját maguknak kéne nyilatkozniuk egyik félként, a másik terület pedig lakatlan. Tehát mind a 17 esetben saját magának és egy ismeretlennek kéne tanúvallomást tenni arról, hogy a 17 emberke nem lakik a saját tulajdonú ingatlanomban !

No így nehéz kényszerkijelenteni bárkit is !!ĐĐĐĐ

 

Ja és amit nem tud, mert buta ehhez is, ha kijelentem azt a 17 db emberkét a lakhelyemről, megszűnik az orvosi – TB. ellátásuk is !!!!!! Ja tsokolom !!!!! Ezt sem tudta ?!

Tehát az alap ellátást - alanyi jogon megkapják, de semmi többet !

 

1-2 érdekesség ingyen, ügyvédi költségek nélkül tájézoztatva ügyfelet úgy, hogy saját maga is utána nézhetett volna ezeknek, de lusta és öntörvényűként jobbnak látta a személyeskedést, mint hogy utána nézzen saját maga, hogy egy hatósági igazolvány, nem mindig közokirat......

 

Remélem kielégítő volt a válaszom, máskor majd Ön ténykedésére hagyatkozok joggal.......ĐĐĐĐ

Előzmény: tibtiborkaba_new (29378)
tibtiborkaba_new Creative Commons License 2021.05.16 -2 0 29384

Kacsasegg, ne klimpírozd csapágyasra az ujjad, csak egy linket a jogtárból, ennyit kértem, nem többet. Mit kaptam? Semmit. Csak jár a szád, mint a kacsasegge...

Előzmény: Soknevűke (29382)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.16 0 0 29383

Tudatlan Fórumozó !

 

A helyett, hogy a másikat fikázza és lealegálja, utána nézhetett volna saját maga, az Ön által feltett kérdésnek !!

El tört volna a keze a billenytűzeten, ha utána néz ?

DEHOGY.

 

Egyszerűbb mással személyeskedni, mint ténylegesen utána nézni ?

ÚGY TŰNIK.

 

Klampírhuszár :

 

https://www.google.com/search?q=Vagyon+nyilatkozat+%C3%A9s+annak+tartalma&client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t28&gws_rd=ssl

 

De ami Önt érdekelné itt van :

 

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0700152.tv

 

Szóval szentem, saját dolga helyett szeretne tőlem még valamit ? Mert akkor küldök Önnek vazelint. Ha valamire kíváncsi, keresse meg saját maga legközelebb, ne mástól várja a megváltást úgy, hogy közben a másikat le is hülyézi..

Előzmény: AudiJo (29352)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.16 0 0 29382

Úgy tűnik Ön is hülye hozzá....! Lakcímkártya nem közokirat....! Nem is volt és nem is lesz az ! Még egyszer nem gépelem be az 1000%, mert eldobott ez a trutymó, egy A4-fél oldalnál. Nincs időm mégegyszer begépelni, majd egyszer talán...de nem most.

 

Nem hiszi járjon utána, majd egyszer elmesélem, hogy lehet az, hogy lakcím kártya szereint 17-en laknak Önnél és az összes hivatalos közokirataikat oda prezentálják, sőt felkeresi a bírósági írnok, végrehajtó, meg a többi léhűtő úgy, hogy azon a lakcímen csak Ön egyedöl lakik.

 

Ezen anomáliára is van - lenne megoldás, de lehetetlen kivitelezni. Ezt írtam le, de törölte a csoda rendszer.

 

Maradjunk annyiban, lakcím kártya, TB-kártya, Adó-kártya, mind hatósági igazolvány, de nem közokirat !!!!!! Mocskosul nem az !

Előzmény: tibtiborkaba_new (29378)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.16 0 0 29381

Össze tetszik téveszteni valakivel !!! De mocskosul és biztosan !!!!

 

1., Sem haverja, sem beosztottja, se semmije nem vagyok (!), hogy Ön utasítson bármire is !

2., Ha valamire kíváncsi, akkor keresse meg saját maga, ne másnak dirigáljon, hogy tegye me Ön helyett !

3., Hamár - netán szívességet kérne mástól, mert buta hozzá, ahhoz is, hogy utána nézzen a saját maga általi témához, akkor a szivességet kérőt nem kellene személyeskedéssel minősíteni, mert a végén a személy -> 4.,

4., Talán elküldi a 3,14.-be és tán joggal ( igaz, csak a kerekített értéket adtam meg, de talán lejön így is Ön számára ) A jele -> Π -п, de ha többet szeretne tudni erről, kellő és elvárható normalitással jelezze...

 

Tehát még mindíg nem találta meg a Google-t ? + azok alapján a többit ?

Előzmény: tibtiborkaba_new (29377)
AudiJo Creative Commons License 2021.05.16 0 2 29380

"Én tényeket, megtörtént eseteket írtam le és megadtam ezekhez a hozzáférést is, hogy bárki meggyőződhessen a valóság tartalmáról !!"

 

Csak ennek semmi köze nem volt az általam felvetett kérdéshez - ezért írtam, hogy terelés, mellébeszélés! Az általam kérdezettre viszont továbbra sem válaszolt, vélelmezem azért, mert el kellett volna ismerni a tévedését!:(

A minősítgetéshez ért, válaszolni viszont nem mer, mert az sértené az "öt diplomás" érzékenységét! Nem baj! Így legalább valódi "bizonyítványt" állít ki magáról!

AJ

Előzmény: Soknevűke (29370)
btamas70 Creative Commons License 2021.05.15 0 0 29379

De igenis, tud valamit! Vénségére ráébredt, hogy a politikusokban illetve az államban nem lehet megbízni. Pedig csak Nietzschét kellett volna olvasnia: "Aber der Staat lügt in allen Zungen des Guten und Bösen; und was er auch redet, er lügt – und was er auch hat, gestohlen hat er's"

Előzmény: tibtiborkaba_new (29375)
tibtiborkaba_new Creative Commons License 2021.05.15 -2 0 29378

Méghogy a lakcímkártya nem közokirat, elárulom, azzal is közokirat hamisítást követsz el, ha olyan címre állíttatod ki, ahol nem laksz. Az az úgynevezett intellektuális közokirat hamisítás, ami azt jelenti, hogy a közokirat maga az frankó, hiszen hatóság bocsította ki, de nem valódi adatokat tartalmaz.

 

Egy jogásznak ezt tudni kellene, de te a jogi diplomádat is az ecserin vetted, kacsasegg!

 

Lehet, hogy nem is sejti, pedig ön is intellektuális közokirathamisító | 24.hu

Előzmény: Soknevűke (29374)
tibtiborkaba_new Creative Commons License 2021.05.15 -2 0 29377

Lárifári, kacsasegge. Ez van, ismét nulla értelmes érv, csak a mellébeszélés, dehát mit is várhatunk egy kacsaseggtől...

Előzmény: Soknevűke (29376)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.15 -1 0 29376

Amúgy viszont a Google az Ön baráta is ! Ha már nem járt suliba, keresse meg saját maga (!), ne mástól várja a megváltást.......

 

Mást csesztetni és arra kérni ténykedjen Ön helyett mi is ? Nettó lustaság !!!!  Elvárom mástól, hogy nézzen utána és tájékoztasson.... Ön elszállt magától, vagy igen érdekes cuccost szívott - szívhatott........

 

Na tsokolom, mivel sem beosztottja nem vagyok, sem segítője, sem alkalmazottja, tán nézzen utána saját maga annak, ami tán érdekelné ! Ne mástól várja, hogy tájékoztassa ! Mert nem fogja....

 

Ön ehhez mocskosul kis emberke lenne. ĐĐĐĐ Ha eddig erre nem jött volna rá.......

Előzmény: Soknevűke (29374)
tibtiborkaba_new Creative Commons License 2021.05.15 -2 0 29375

Ne ezt sorold, kacsasegge, hanem a "a közokirat szükséges és elégséges elemeit"-t?

 

Na, miből lesz a cserebogár? És melyik jogszabályban van leírva?

 

Nem tudsz válaszolni, kacsasegg? Plötty, plötty, plötty?

 

Nem tudsz te semmit, kacsasegg, csak locsogsz, fecsegsz...

Előzmény: Soknevűke (29374)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.15 0 0 29374

A szig., a vezetői engedély, az útlevél, jogerős bírósági ítélet, jogerős határozat.....soroljam tovább ???

 

Szentem, tanulni kellett volna, kocsmázás helyett.....

 

A lakcímkártya, oltási kártya nem tartozik ebbe a körbe, de pl. rokkant-kártya igen ! Miért is ?

Mert beazonosítható a személy vele. Más közokiratokkal együtt is és nem csak azokkal ĐĐĐ

 

De tudom ez Önnek oly magas, mint lónak a hátúszás.......de mindegy is.

Előzmény: tibtiborkaba_new (29373)
tibtiborkaba_new Creative Commons License 2021.05.15 -2 0 29373

"nem tartalmazza a közokirat szükséges és elégséges elemeit"

 

Na te főokos, írjad ide le szépen, melyik jogszabály tartalmazza szerinted a "közokirat szükséges és elégséges elemeit"?

 

Amíg ezt meg nem teszed, addig csak hamukázol, locsogsz-fecsegsz, mint a kacsasegge, hamukakamuka, kacsasegge, és amit kiplötyögsz, az kb annyit ér, mint ami a kacsaseggén kijön...

Előzmény: Soknevűke (29369)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.15 -1 0 29372

Értse is, mert válaszom olvasásakor néz, mint a Luki-nyúl.....ĐĐĐ

 

Amikor bizonyos régióra (90'-évek -> már elévült) - bizonyos területre kéri a MBH., hogy semilyen adatot ne közvetítsünk és ne adjunk meg, tán mond valamit Önnek is. ĐĐĐ

 

Nem véletlen a megfogalmazásom és a talán tények, talán nem tények közlése. Van akinek nem kell mindent tudni, avagy semmit sem, semmiről....

Az itteni tudatlanok pedig jó el vannak saját magukkal... játszák kisded játékaikat....tegyék, élvezzék, mivel lételemük...... Az Ő dolguk ezen ténykedés is.

 

A miénk pedig teljesen más lenne, de nem kell - szükséges tudniuk, mi is a tényleges ok és okozati összefüggés a témában. Ez viszont a saját dolgom lenne, melyhez senkinek semmi köze sincs.

Kiegészítés az előzőhöz....segítségnek.

Előzmény: Soknevűke (29370)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.15 -1 0 29371

Ezen jótípusú Fórumozóknak nincs jobb dolga, mert lételemük lenne mindez. Itt élősködnek és osztják az észt - eszetlenül.

Mivel lételemük ezen ténykedés, ki gondolná, hogy még unnák is :) :) :) :) Még élvezik is ...ĐĐĐ

Előzmény: XNC (29367)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.15 -1 0 29370

Csak terelés ???????? Dehogy az lenne....

 

Akkor az Ön szösszenetnyi agyában nem jöttek le a leírtak ??

 

Tetszik tudni olvasni kell és az olvasottakat felfogni ! Értelmesebbje viszont olvas a sorok között is. Butábbja pedig csak trollkodni és okoskodásig jut. Én tényeket, megtörtént eseteket írtam le és megadtam ezekhez a hozzáférést is, hogy bárki meggyőződhessen a valóság tartalmáról !!

 

Én lennék az elterelő és mellébeszélő ??? Ezt saját magában kéne keresni.....

 

Mindenkinek szabad választása, mely úton jár.......Tetszik tudni.... Saját gerincem ép és kőkemény - szilárd. Ez viszont itt sokakról nem mondható el...ĐĐĐĐĐ

Ez vagy aluliskolázottságból, tudatlanságból butaságból adódik, ki tudja, nem tisztem eldönteni...

Előzmény: AudiJo (29366)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.15 -1 0 29369

Drága szentem, mi a gond ????? Mi volt a sok, a pia, növényvédő szer, vagy a kanabisz, viagra, Cavigton ??

 

A hatóság kiállított egy kártyát, mely semmire sem jó, közokirat biztos nem, mert a közokirat elemeit nem tartalmazza, sőt csak szig-gel fogadják el, mely viszont közokirat lenne....

 

De mondok egy jobbat tudatlankám, most jött ki egy új alkalmazás, mely eddig fagyott volt, mert lefagyott a rendszer, mely alapján telefonra küldött QR-kód alapján is lehet azonosítani a személyt !!!!

 

De ami a kis agyáig sem jutott el szentem, az az, hogy ezen megkülönböztetés viszont Alaptörvény és Alkotmánysértő is !!

 

Amúgy amit említeni tetszett lakcímkártya, ugyanolyan, mint a védettségi igazolvány ! Mivel csak szig-el avagy útlevéllel fogadják el. :) :) Mivel nem tartalmazza a közokirat szükséges és elégséges elemeit ĐĐĐĐ.

 

Tán - talán szentem tanulni kellett volna a kocsmázás helyett ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐd

Előzmény: tibtiborkaba_new (29364)
Soknevűke Creative Commons License 2021.05.15 -1 0 29368

Hülyeségek ? Lehet Ön szerint azok, mivel Ön annyi egyetemre és fősulira járt, mint én :) :) ĐĐ Ön megmondja a tutit másról - tanulatlanul és tudatlanul, de mit is írt ->"legalább csak egyszer írja be a hülyeségeit"

 

Tetszik tudni mit mondtak az ilyenekre ? Jobb ha hallgat......Akkor értelmesebbnek tűnik mások szánmára...

Előzmény: somytomy (29365)
XNC Creative Commons License 2021.05.15 -5 0 29367

Nem unjátok még egymás b@sztatását?

AudiJo Creative Commons License 2021.05.15 0 1 29366

Ez az egész csak terelés és mellébeszélés! Akár igaz is lehet, amit itt összehordott, de tényen ez sem változtat - helytelenül írt "vagyon bevallás"-t vagyon nyilatkozat helyett! Erre persze - szokásosan - semmit felelt!

AJ

Előzmény: Soknevűke (29356)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!