Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Detonátor Creative Commons License 2001.05.31 0 0 84
Győzelem! Wunderbaumot a szellőzőrendszerbe! :))

Szerintem valami takarítógéppel ess neki az üléseknek, stb. Esetleg be tudod zárni valahová a gépet? (garázs, ilyesmi) Ajtók kinyitva lehetne szellőztetni, akár éjszaka is.

Előzmény: bogyó (81)
GanXstaZolee Creative Commons License 2001.05.31 0 0 83
Prevent autókárpit tisztító, van hozzá kefe is, ajánlom ezzel takarítsd ki a kocsit, utánna + nagyon jó illat is lesz :)
Előzmény: bogyó (81)
Zoldalma Creative Commons License 2001.05.31 0 0 82
Hmmm... Amíg nem volt ez a topik, nem tudtam, hogy a nemrégen vett autómban miért volt 14 (!) darab wunderbaum, de lehet, hogy megtaláltam a magyarázatot? :-) Mindenesetre nem érzek dögszagot :-)

Z.

bogyó Creative Commons License 2001.05.31 0 0 81
Tatataaaam

Naszóval tegnap elvittem az autót és a hörcsögöt a bátor vállalkozóhoz, aki fogta, és kiszerelte a szellőzést, mármint a csöveket, és kimosta belőle a hörcsögöt. Azért mosta, mert kb 1 cm3 nagyságú, félig folyós darabokban volt szétterülve szegény pára (a büdös patkány) a csőben, oka valszeg a bekapcsolt ventillátor. Ezért legetett ennyire büdös, mert ha egybe van, akkor csak simán mumifikálódik. A faszi szerintem épphogy kinem dobta a taccsot, de legalábbis közel járt hozzá. Mindenesetre elég busásan honoráltam fáradozásait (ill. ő kérte a busás honoráriumot, és én nem voltam tárgyalási pozícióban :-) ).

Egy baj van csak: az öt nap alatt faszán beleivódott a dögszag a kárpitba, ülésbe, mindenhova, így maradt az átható dögszag, csak kb 1/10 intenzitással. Gondolom, ez azért elmúlik, csakhát még mindig nincs meg a felhúzott ablakkal való közlekedés luxusa...

A megfilmesítés jogát bárkinek odaadom ingyér, aki kitakarítja a kárpitot :-)))

Azért a topik ne haljon meg, bevallom őszintén, én is jókat röhögtem a hozzászólásokon (amikor éppen nem anyáztam).

fenris Creative Commons License 2001.05.31 0 0 80
Nemnem, ennek nem volt szaga, vagy nem éreztem, de mindegy, szerintem nem volt, inkább ilyen igen gyanús íze :)) Meg a színe is szép volt, mire előkerült. Elég gyomorforgató látvány lett volna másnak, de hát az "én gyerekem" volt, úgyhogy megettem :))
Egyébként a nyers hús szeretete máshonnan jön, nem holmi ősöktől, de ez itt OFF.
Előzmény: Crash Test Dummy (79)
Crash Test Dummy Creative Commons License 2001.05.31 0 0 79
Akkor ez u.a., mint bogyó hörcsije.
Nálad is qrva büdös volt, te sem találtad a szagforrást, és a dög nálad is jól elbújt...
Én mindigis tudtam, hogy a történelem ismétli önmagát.
Akkor Bogyó is csak hetek múlva tisztul meg?

Nyers disznyóhús!

Fenris mester, lehet, hogy tatár ősökkel dicsekedhetsz?

:o)

CTD

Ja, az a filmes ötlet lejjebb vitte a pálmát.
Énis felröhhhögtem a melóhelyen ezerrel!
Annak az analógiáját követve Bogyó Dzsémszbondekvivalens akkor?

:o)

Előzmény: fenris (78)
fenris Creative Commons License 2001.05.31 0 0 78
Erről a mindenhol dögszagot érzekről jut eszembe: Volt egy orvosnak készülő ismerősöm, aki egy idő után mindenhol és mindenkin formalinszagot kezdett érezni.. Az ágyban is, a barátnőjén is.. Hajaj, szerintem az agyában volt csak, vagy esetleg nem tudta lemosni rendesen, ki tudja. Akkor hagyta ott tanulmányait, amikor tartósított fütyiket és női nemi szerveket látott uszikálni egyazon edényben :)))))
Más is eszembe jutott. Ivósabb korszakoban néha piaszagokat hallucináltam. Volt högy kevert, vagy épp körte-, esetleg barackpálesz szaga csapta meg az orromat, de senki más nem észlelte, én meg tekergettem a nyakam, hogy ki piál itt, bameg :)) Aztán egy időben emiatt rendesen paráztam téli reggeleken a villamoson, azt hittem, agyamra ment a kocsmázás, mert mindig kommersz körtepáleszt érzékeltem, de aztán fél év múlva megnyugtattak, hogy ez biztos valami "ablakhóvirágosodásgátló" (nemtom a rendes nevét) lehet, annak tényleg hasonló az illata :))

És most egy gusztustalan döghúsos történet jön... Alig merem elmondani, kurva ciki, na mindegy, idekívánkozik, ti lesztek a traumám pszichológiai oldószerei :)) Szóval (nagy levegő):
Szeretem a nyers disznóhúst, mármint nyersen megenni, kicsit megfűszerezem, aztán megzabbantom. Sokáig szerencsém volt, mert a nagyiéknál nem volt fertőzött a hús, de aztán egy sima bolti husival megjártam, rendesen ki kellett kúrálni belőlem valami bacilust vagy vírust, már nem emlékszem, ami semmit sem csinál ugyan, de egyszer kimutatták és kigyógyítottak belőle, na mindegy. Nehezen térek a lényegre, szóval egyszer egy lukas fogamba beleakadt egy rágósabb nyershusidarab... Hetek múlva vettem csak észre, szép nagy volt a cafat, arról jöttem rá, hogy ugyan szaga nem volt (fogmosás), de a szám íze elváltozott, ha megszívtam a fogam. Fujj :)))) Aztán rájöttem a turpisságra, kiszedtem valahogy, és felváltva utálkoztam meg röhögtem, hogy olyan vagyok mint a hollószínházi faszi, aki a híres, farkasnak feltett kérdésre, hogy mitől olyan büdös a szád, azzal felelt, hogy mert a pörkölt belerohad a fogam likába :))))))) Érdekes, hogy egyébként sokan Farkasnak szólítanak, a párhuzam innentől letagadhatatlan :)) Ezek után megettem a húsdarabot, nem volt rossz íze :)))) Szóval van, akinek az autójában, de van akinek a pofájában van döhús. Bocs a történetért :)

Detonátor Creative Commons License 2001.05.31 0 0 77
Mert biztos belemorzsáztál az autóba, ráadásul ki van lyukadva a fenéklemez, és ott felmásztak egy fűszálon jól. :))) Nézz csak be az autó alá? Majd meglátod. ;)
Előzmény: glbtech (75)
Hawaii Creative Commons License 2001.05.31 0 0 76
Bogyó, hol vagy??? Ugye nem fulladtál meg a kocsiban??? Jelentkezz!!! :-))) Bocs... Viccen kívül baromira együttérzek veled, iszonyú kényes orrom van, nem is tudom, én hogy bírnám. Szóval vajon kiszedte-e már a szaki a jószágot?
Tényleg őrült jó ez a tpk! Grat minden hozzászólónak és persze a mókamester Mr. (vagy Ms.?) Hörcsögnek és "önkéntes" asszisztensének, Mr. Bogyónak!
glbtech Creative Commons License 2001.05.31 0 0 75
A francba, en a mult heten irtottam ki a hangyakat a kocsimbol Raid-el, ha ezt elobb latom akkor nem irtom ki, csak odaalltam volna melled, egy fuszalat atraktunk volna a ket kocsi kuszobe kozott es csak vartunk volna. Frankon felemeltem a szonyeget, es alatta dorbezolt egy fel hangyaboj. Hogy a rakba kerultek oda azt nem tudom. :-) De majd megnezem, ha esetleg elmult az anyag hatasa es visszajottek a hangyak akkor az ajanlatom all tovabbra is ! :-)
Löszy Creative Commons License 2001.05.31 0 0 74
kivi

Na, pl. lehetne ez a neve! :)))
Dizájnilag meg egy olyanra animált gif-re gondoltam, ahol egy hörcsög egy szempillantás alatt bebújik a váltóborítás alá, majd a bűzt jelzendő egyre erősebb szaghullámok törnek elő a lyukból. :))

-----------------------------------------

Catharine Zeta-Jones, mint hörcsög? Na egy olyan hörcsögöt én se engednék ki az autómból! :))

Inner Circle Creative Commons License 2001.05.31 0 0 73
"Kedvencek temetője II: A vérhörcsög bosszúja"
Megcsinálhatnák filmen is, a plakát előtérben bogyó ugratna az autójával egy robbanás fölött (jól láhatóak a Wunderbaum-ok a tükrön), a kép egész hátterét betölti az oszlásában is vicsorgó hörcsögpofa. Valszeg bogyó se bánná, ha mondjuk Catharine Zeta-Jones játszaná a hörcsögöt! :)))

Jobb lesz azért mihamarabb kivakarni, mert hallottam egy fazonról akinek a lakását megállíthatatlanul ellepték a legyek. Rohangált mindenhova, KÖJÁL-hoz meg efféle, de elkergették hogy ne hülyéskedjen, vegyen légypapírt. Holott több ezer dög volt, a családját ki is költöztette. Végül sikerült elcibálni egy intézkedőképes személyt, akinek az ablakon át megmutatta hogy fekete minden a legyektől. Erre jött egy speciális fegyverzetű anti-légy SWAT-team és kipucolta a lakást, aztán megtalálták a bűnöst is: egyetlen patkánytetem volt a lambéria mögött... (A történet esetleges torzulásaiért és valótlanságaiért felelősséget nem vállalok, én is így hallottam).

Előzmény: avantage (70)
kivi Creative Commons License 2001.05.31 0 0 72
rohadthorcsog.gif ? :-)))
Előzmény: Löszy (71)
Löszy Creative Commons License 2001.05.30 0 0 71
Én arra gondoltam, lehetne ennek a topicnak is csinálni egy faxa kis logo-t, akkor tutira nem tűnne el... :)
avantage Creative Commons License 2001.05.30 0 0 70
>A halott hörcsög bosszúja, bazz.

:)

Eladhatnad az otletet Hollywoodnak. Biztos a mozinezok is dolnenek a rohogestol.
(Volt is hasonlo egy Walter Matthau - Jack Lemmon filmben, csak hallal)

Előzmény: bogyó (62)
AZEXED Creative Commons License 2001.05.30 0 0 69
szerintem eddig DOBRONY ötlete a leghasznosabb, én ismerek is pár erre kapható ukrán legényt,
csak nem tudom mit mondjak nekik. a höri kezét
csavarják hátra, hogy kitakaritson maga után
vagy a TIÉDET:)
Koriel Creative Commons License 2001.05.30 0 0 68
egy újabb h*lye ötlet:belökni az autót a Dunába pl. a fedélzeten 1-2 tucat pirannyával...azok kiennék onnan a hörit...
hátránya,hogy víz nélkül nem igazán működik!!
Azért hajrá Bogyó!
like7 Creative Commons License 2001.05.30 0 0 67
hi, tényleg állat a topic, csak félek, tőle, hogy a höri eltávolítása után a topic is megadja magát...
meg egyébként is bogyó fizet azért, amin mi röhögünk. szoval bogyó, ha elhozod a kis drágát, feldobok érte egy ezrest. lehet rá licitálni... :)
bye

sőőt, ha bennehagyod a kocsiban, adok kettőt :)))

prudent bear Creative Commons License 2001.05.30 0 0 66
Csúcs ez a topic. Folyik a könnyem a röhögéstől,a munkahelyen fogggalmuk sincs, mitől.
Bogyó, bontsd le a műszerfalat, ott lesz a dög.
B
dobrony Creative Commons License 2001.05.30 0 0 65
Höhö, tenylag kurva jo a topic.
Ott van meg? Hozzaerto biologusokat kerdeztel mar?
Szoljunk ukran moszados legenyeknek, ok se perc alatt kiszedik, 50 dollarert hatracsavarjak a kezet, es rakenyszeritik, hogy kitakaritson maga utan.
Na?
Kesobb...
Pa
-ted
bogyó Creative Commons License 2001.05.30 0 0 64
Szia Dóra!!!

Látom megtaláltad :-)

(Szép öröm a káröröm ...)

Előzmény: AZEXED (63)
AZEXED Creative Commons License 2001.05.30 0 0 63
hát bogyókám ezt megszivtad. még szerencse, hogy amikor ERNŐ (az ex tengerimalacom) megmurdált és te akartál helyette venni egy másikat nem tetted..
utólag is köszönet érte. jó szórakozást kivánok mindenkinek
bogyó Creative Commons License 2001.05.30 0 0 62
Kösz a felajánlást, épp annyiba kerül hogy azt még ki tudom fizetni :-), úgyhogy remélem nem kér a szerelő úr veszélyességi és undor-pótlékot :-)

Erre a kamerára én is gondoltam, de remélem, hogy amikor megyek érte, már nem lesz benne fotóznivaló :-)

A legszörnyűbb az, hogy midnenhol dögszagot érzek, mióta ott a halott hörcsög az autómban, az utcán is, a hűtőszekrényben is, mindenhol. A halott hörcsög bosszúja, bazz.

Előzmény: concretebush (61)
concretebush Creative Commons License 2001.05.30 0 0 61
Bogyo, kitartas!

Ha tamogatasra van szukseged, osszedobjuk :))
A konnyem folyik a rohogestol.. szerintem index fooldalra kene kirakni az egeszet..
Tudosits, hogy mi tortenik. Van digikameram - ha gondolod elmegyek fotozni veled :)))

--
cb

bogyó Creative Commons License 2001.05.30 0 0 60
Köszi a sok hozzászólást :-) Mindenesetre a mai fordulat, hogy CCFZ ismerőse megcsinálja, igaz, nem lesz olcsó, de ez nekem most minden pénzt megér...

Ma reggel ott tartottam, hogy lánc-cigarettáztam az autóban nemdohányos létemre, sőt, az én autómban eddig senki sem dohányzott. Így legalább én nem éreztem a cuccost. Megpróbáltam wunderbaummmal, de nem segített, mert rettenetesen intenzív volt a szaga, és keveredett az édeskés dögszaggal, na attól majdnem kidobtam a taccsot.

Szóval idáig ez van. Majd tudósítok...

b

Crash Test Dummy Creative Commons License 2001.05.30 0 0 59
Szerezz valami dögevő kisrágcsálót, az kitakarítja a kocsit!
És a kontinuitásról is gondoskodtál....
Csak bekapcsolod a ventillátort....... :o)

Bocsi, elég xar lehet, persze más kárán a legkönnyebb vigyorogni!
Nézd el nekünk!

:o)

kivi Creative Commons License 2001.05.30 0 0 58
Tehát te voltál?!?!

Mondtam is anyámnak, hogy csukja be az ablakot, mert kurva büdös jön be kintről!

:-)))))))

Előzmény: bogyó (26)
Blindmouse Creative Commons License 2001.05.30 0 0 57
Essetleg meg lehetne prbóbálni azt hogy a fűtőventillátor pólusait felcseréled hogy visszafelé forogjon, és akkor kvázi elszívóként üzemelne a cucc és kiszippantanád az hörcsög illatát :)

ez jó.. neveztessük át a topicot "Egy hörcsög illata"-ra :)))

E30M40 Creative Commons License 2001.05.30 0 0 56
Prolong reklám:

Ezt nézze! : Leengedjük a váltoolajat és beledobunk egy hörcsögöt és még mindig megy,és még mindig megy,és még mindig megy.............

Nagyon tetszik a topic:):):)

Együttérzek veled Bogyó! Remélem fogsz te még felhuzott ablakkal járni:)

avantage Creative Commons License 2001.05.30 0 0 55
Tényleg ez a legjobb topic, amit közel távol olvastam. :)

Kár, hogy a hörcsög és a volt gazdája nem örül ennek :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!