Keresés

Részletes keresés

jinjang Creative Commons License 2001.05.15 0 0 144
A sikoltozásról jut eszembe:
Érdekes, de ha csak kicsit jó, akkor én sóhajtok.
Ha nagyon jó: sikítok.
Ha nagyon-nagyon jó: halkan nyöszörgök.
Széles a repertoár! :-))
Előzmény: Törölt nick (143)
jinjang Creative Commons License 2001.05.15 0 0 142
Kedves kiran!

Gondolom ismersz már annyira, hogy nekem semmi se tabu, ha a lelkes (és jórészt ifjú) olvasóközönség okításáról van szó. Hisz pedagógus volnék eredetileg, vagy mi a fene! Amellett grafomán. :-)
Egyébiránt nagyon tetszett a 99-es, noha nem minden elemével értek egyet. Mert egyfelől tényleg hajlok rá, hogy azt tekintsem én is igazi, echte kielégülésnek, ami kielégít. De ilyenkor mindig eszembe jut az a biz. eset, ami ugyan egy spec. magammal való szeretkezés közben esett meg, és nem párban, de volt hasonló párban is. Az történt ugyanis, hogy kb. 2 percen belül 3x éreztem gyönyörűséges, csodálatos, kirobbannó orgazmust, olyat, hogy nem csak a hüvelyizmaim rándultak össze a szokottnál jóval erősebben, hanem a fenekem is lüktetett, de ez csak 7-8 másodpercig tartott, és közben is azt éreztem, hogy még,még,még kell ez, és folytatva a megszakított tevékenységet újabb kb. 10-15 mp múlva ugyanott voltam, és csak a 3. után éreztem azt, hogy kielégített. Na már most ez akárhogy is nézem, 3 csúcs. De abból csak 1 kielégülés.
Vagy ez a multiorgazmus? Vagy mi?

Előzmény: Törölt nick (141)
jinjang Creative Commons License 2001.05.15 0 0 140
Az a baj, hogy mostanában én sem veszem a fáradságot, hogy elolvassam, amit írok, és kijavítsam a helyesírási hibákat, elírásokat. Pedig a fáradtságom miatt egyre gyakrabban vétek, és emiatt utólag borzongok. De igyekszem figyelmesebbé válni. .-)
Előzmény: jinjang (139)


jinjang Creative Commons License 2001.05.15 0 0 139
Gondoltam én is elolvasom, mielőtt válaszolok.
A múltkor igazából csak csipkelődtem GL-el, és az igazság egy piciny szeletét írtam le neki.
A valóság az, hogy nincs két egyforma szeretkezés, és szerintem nincs két egyforma orgazmus sem. Csak hasonlóak vannak.
Orgazmus-definíció:
- teljesen egyéni, ami nekem csak kellemes érzés, az másnak a gyönyör csúcsa lehet, és fordítva
- én még magamnak sem tudom egzaktul megmagyarázni, hogy mit tekintek orgazmusnak, és mit nem
ui.: 3 dolog van, amit figyelembe veszek
1. ha eljön egy olyan pont, hogy meg kell állni, mozdulatlanná kell vállni, mert a bennem felhalmozódott feszültség elért egy pontot, ahonnan nincs tovább - ez egy jel
de: ez elég gyakran bekövetkezik anélkül is, hogy különösebb gyönyört éreznék (kellemes persze, de messze van a gyönyörtől (ilyenkor szoktam mondani, hogy ez olyan orgazmus-szerűség volt)
2. hüvelyizomzat spontán összerándulása
ez elég jó fokmérő, csak van egy bibije, ezt nem tudom észlelni (csak ritkán és halványan), ha épp bennem van a párom odaillő testrésze; magányosan viszont egy ideje érzem (egy ideje: miután jelentősebb tapasztalatra tettem szert a páros szexben; ami azért érdekes, mert előtte maszti után kielégültnek éreztem magam, eljött az a biz. pont is, ami után meg kell állni, de hüvelyösszehúzódást nem éreztem, és állítom, hogy nem is volt)
3. hát ez már teljesen szubjektív, amikor azt érzem, hogy nagyon jó, a legjobb, ennél jobb már nem is lehet, ez egyszerűen egy érzés; viszont ezzel meg az a furcsaság van, hogy két dologból eredhet
a., fizikai ingerek
b., lelki, érzelmi hatás (ezt nem tudom nagyon világosan megfogalmazni, de pl. az a tudat, hogy most olyat csináltam, amitől a páromnak nagyon jó, már kiválthat egyfajta olyan jellegű örömöt, hogy abba beleborongok fizikailag is)
S mivel nem jön össze mind a 3 egyszerre mindig, ezért megkülönböztetek én is kisebb-nagyobb orgazmusokat. Most lehet azon vitatkozni, hogy a kisebb az nem is orgazmus, na de a kisebb is lehet kielégítő, ami után nem kell több. Néha meg az óriási, frenetikus, amikor mind a 3 fokmérő tapasztalható, mégse elég, szinte rögtön kívánom újra. Sőt, még közben is kívánom, hogy folytassuk. És persze van olyan is, hogy nem érzek különösképpen csúcsot, csak egyfolytában olyan jó, de annnyira-annnnyira jó, mint máskor csúcs esetén sem. Na, hát ezt minek nevezzem?
Számolás:
Hát én időnként számoltam, de egy biz. mennyiség után (elég hamar) a számok elvesztik a jelentőségüket. Ezért nem tudom, hogy mennyi volt a maximum.
Mennyiség:
Ez is változó. Van úgy, hogy egy se, holott kellemes, meg jó, de valahogy nem jön össze. Van úgy, hogy már egy rövid simogatástól is összejön.
Néha csak egy nagy, néha több kicsi, néha több nagy, néha több kicsi, több nagy váltakozó arányban.
Általában (ha elég soká tart ki a párom, meg én se vagyok fáradt, meg minden tökéletes) az első 'csúcs' nem szokott az igazi lenni, a második már sokkal jobb, de még az után se szokott a kielégülés bekövetkezni. A harmadik után már igen, mert az nagyon jó. De néha olyan jó, hogy még inkább felizgulok tőle, és kívánom a negyediket is. Meg van olyan is, hogy x-edik után teljesen kielégültnek érzem magam, nem is akarom folytatni, de a párom olyan finoman ingerel tovább, hogy megint meg jön a kedvem, sőt, néha ezzel átszakít bennem egy gátat, és annyira megjön a kedvem, hogy még nagyon sokáig tudnám folytatni úgyis, hogy közben megint vannak csúcsok.
De volt már olyan is, hogy rövid idő múlva már úgy éreztem, hogy tényleg nem kell több, és annyira lecsökkent az izgalmi szintem, hogy már nem éreztem semmi jót, sőt, kezdett fájni, és abba kellett hagyni.
Szóval szerintem a mennyiség alapvetően az izgalmi szinttől függ. Ha az nagy, akkor szinte semmi sem elég, csak a végén a fáradság miatt hagyom abba.
Végkövetkeztetés: itt aztán nincs átlag, meg nincs szabály, még egy emberen belül sem.
Nos allegra, remélem el tudtam magyarázni, hogy miért írtam azt, hogy csak a harmadik, negyedik a frenetikus és kielégítő. (Holott néha már az első az, néha meg egyik sem.)
Előzmény: allegra- (138)
allegra- Creative Commons License 2001.05.14 0 0 138
Szia Jinjang!
Ez az a topik, amire a múlt héten gondoltam. Ha erre jársz, ird le légyszi a véleményedet, én most elkezdem olvasni, amit eddig irtak.
A.
Endorfin Creative Commons License 2000.11.22 0 0 137
Remélem, hogy az alábbi rövid részletek, amelyeket az Internettó Fórumán találtam,
(394.sz. hozzászólás)
újabb értékekkel gyarapitják tudásunk tárházát, és szélesitik látókörünket...:)

"Cili:
Részt vettem a Gang-bang bulin, ahol 3 óra alatt 12 fiú tett magáévá. Nem mindenki volt egyformán szimpatikus, de az élmény fantasztikus volt....
.... A gang-bang buli három órája alatt Cili összesen kétszer ment csak el, mindkétszer orális hatásra. Ettől még nagyon tetszett neki az egész és hatalmas élményként könyveli el...."

Endorfin

KundK Creative Commons License 2000.11.21 0 0 135
Abba bele gondoltatok már, hogy a 134 orgazmus/óra az 26.8 mp/orgazmus!!!
Szóval ezt a sebesség miatt sem lehet könnyű mérni. A hőmérséklet és a hormonok biztosan nem jöhetnek szóba.
Endorfin Creative Commons License 2000.11.21 0 0 133
Mr. Kiran,
először is eszkuzálom magamat, dehát én csak azért nyomtam ide angolul azt a cikket, mert nem volt cérnám leforditani.
Namost, először is, hogy-hogy mi értelme van az ilyen méréseknek ?
Ezzel mindenki jól jár.
A kisérleti alanyok élveznek 1 jót.
A kisérletvezető olyan munkát végez, ami érdekes.
Nekünk meg van miről értekezni...:)
Aki eddig nem, az nézzen be a Pikáns képek topicba, ott talál egy linket egy nemileg egyesült hetero pár röntgen
(azaz mágneses magrezonancia) képéről.
Ezeknek a kutatásoknak is csak van annyi értelmük, mint a biológia fegyverek kifejlesztésének, OR NOT ?

...mire jutna a világ, ha a hadászati költségek felét ilyen kutatásra forditanák ?...:)

Alex T.R. jól megragadtad a dolog lényegét.
De nyilván egy lelki folyamat nem azonositható teljesen a testi tünetekkel.
Ha kikérdezünk 100 embert, akinek pl. infarktusa volt, nem pontosan egyformán fogják leirni az "élményt".

A gombnyomásos regisztráció pedig helyből megkontrázható, mert tényleg nem objektiv.

Egyébként Masters-Johnsonék még nyilván nem nagyon foglalkoztak a többszörös, az elnyújtott, az ejakuláció nélküli férfi-, a magömléses női-, a meditativ, a teljes testre kiterjedő, ésatöbbi-féle
orgazmustipusokkal.

De ne aggódjatok, a tudomány nem csak a szoc, hanem a kapit. viszonyok között is rendületlenül fejlődik !!!

Endorfin

Előzmény: Törölt nick (126)
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.21 0 0 132
Kiran lovag,

Ami a Te esetedet illeti, azt hiszem nem nekem kellene pálcát aprítani itten.
De ha adsz a véleményemre, akkor íme.
Hallgass az asszonyra. Nem beszél hülyeséget.
Szvsz az nagy dolog, hogy Téged, mint ffit ez egyáltalán foglalkoztat. Én úgy gondolom, hogy a választ ezekre a kérdésekre az utolsó pillanatban fogod megkapni. Tőle fogod megkapni. Ha akkor egymás szemébe tudtok nézni, akkor ott lesz a válasz. Na, ez félreérthető, de értse mindenki úgy, ahogy akarja.

Kíváncsi lennék néhány női véleményre is, mert ez csak egy pasas elmélkedése.

Ami a mérést illeti.

Gondolom a következő módszer alapján dolgoztak a kutatók.
Megállapodtak abban, hogy x darab, egzaktul mérhető paramétert rekordálnak az aktus alatt. Ilyen paraméter példul a vérnyomás, a szívritmus, az izomösszerándulás, esetleg hormonok termelődése ilyen-olyan váladékokban. Ez utóbbit nem tartom jónak, mert el nem tudom képzelni, hogy molekulák termelődése időben pontosan mérhető-e és ha így is volna, az korrelációba hozható-e az orgazmus meglétével vagy sem.

Mindenesetre tegyük fel, hogy vannak olyan, időben mérhető paraméterek, melyek hozzáköthetők az orgazmushoz. A kutatók ekkor csináltak egy rakás mérést, felvették azokat a bizonyos időbeli görbéket és közben valahogy megpróbálták megtudni, hogy kinek mikor volt orgazmusa. Ez a pont rettentően szubjektív szvsz. Némi statisztika után gondolom kitaláltak valami összefüggést a mért számok és az orgazmus megléte, nem megléte között. Miután megvolt ez az összefüggés, újra elővették a mért eredményeket és alkalmazták az így, empírikus módon kialakított orgazmus függvényt és megállapították, hogy a mért nőknél a "legtermékenyebb" nő 100 feletti darabszámot produkált. Közben persze azt is el tudom képzelni, hogy ez a nő valójában csak 56 orgazmusról számolt be, de hát ugye az orgazmus függvényt a nő nem ismerte, mert akkor még meg sem volt. :-) gyenge mosoly

All in all szvsz ez a darabszám mérés egy nagy sületlenség.
Nem az amit írtam, én így csináltam volna, az biztos. Ha valaki nem érti, esetleg kifejtem bővebben is.

A leszűrhető információk mindenesetre azok, hogy
1. a nőknek valszeg több orgazmusuk lehet egy iccaka során, mint a pasiknak,
2. a nőknek valszeg változatosabb az orgazmusuk, mint a pasiknak: nőknél lehet ez a klasszikus, rövidebb ideig tartó, hirtelen felrepítő, egy nagy csúcsú, vagy a hosszabb ideig tartó, laposabb, lassan, de biztosan sikló, illetve ezek kombinációja, míg a pasiknak általában be kell érni a nagyon rövid ideig tartó egy pupú tevével.

Irigyelem a nőket. Ők megkaphatják a változatosságot egy pasitól. Mi meg ugyebár a változatosságot másként keressük. Ismét egy gyenge mosoly :-).

AT Rose

Előzmény: Törölt nick (131)
R-Action Creative Commons License 2000.11.20 0 0 130
Nem lehetne inkább hungary-ul? Mert ezt I don't understand. I don't speak english.
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.20 0 0 129
Knight Kiran,
well, maybe I am wrong.
What about having conversation in a sexshop or whatever. I guess there were not too many in times of the celtics.
Never mind. Let us focus on number of female orgasms.
Alex
Előzmény: Törölt nick (128)
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.20 0 0 127
Hey, Knight Kiran,
you've said previously you do not speak English.
What the hell is this then, man?
Előzmény: Törölt nick (126)
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.20 0 0 125
Lefogadom, hogy kutató orvos vagy Endorfin.
Költői fogadás volt.
Ha azt mondod, hogy ezt is publikálták már, akkor miattam ne kopizd ide, elhiszem.
Mindenestre érdekes, hogy fiziológiai mérésekkel meg tudják állapítani.
De ha végülis belegondolok, hát ez a női orgazmus nem más, mint egy kis haladó biokémia. Akár mérni is lehet. Sőt, manapság olyan beültethető, kis méretű kütyük is létezhetnek, melyek kevésbé zavaróak, mint a drót.

Mellesleg van-e egyáltalán értelme ennek az orgazmus számlálósdinak? Asszem az nem kérdés, hogy egy nőnek jobb lehet, mint egy faszinak. És valószínűleg többször is megmásszák a Himaláját egy alkalommal. Már amelyik nőnek ez sikerül egyáltalán. Mert valljuk be, hogy vannak pasik akik képtelenek röpíteni.

Előzmény: Endorfin (123)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.20 0 0 124
>1 óra alatt férfinál: 16 orgazmus.

Hol az a férfi? :-)

Endorfin Creative Commons License 2000.11.20 0 0 123
Bocs, Mr. Alex T. R., megtévesztett az empatikus hangvételű hozzászólásod.
Az orgazmus tudományos igényű részletes leirását tudtommal legelőször Masters és Johnson végezte el.
Ebben elég sok paraméter szerepel, a mit nevezünk orgazmusnak kérdésre tehát részletes válasz van, ha rálelek, majd idekopizom...:)

Endorfin

Előzmény: Alex Truffle Rose (122)
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.20 0 0 122
Na neee.
Masszív fickó vagyok.

No, de ez nem tereli el a figyelmemet arról, hogy az orgazmust mégis mi alapján definiálta a tudós páros?

Előzmény: Endorfin (121)
Endorfin Creative Commons License 2000.11.20 0 0 121
Ki gondolta, hogy Alex T. R. nem fiú...:)

Itt nincs részletezve, de máshol olvastam, hogy az ilyen rekordot vibrátorokkal lehet elérni.
Akinél elérték, az Nálad nyilván kevésbé volt gátlásos...:)
De meglehet, hogy a kellő hangulat elérése után már abszolut nem zavarnának holmi drótok sem...:)

Endorfin

Előzmény: Alex Truffle Rose (119)
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.20 0 0 120
Azt a megjegyzésemet ki is hagytam, hogy ez a szöveg nem mondja meg, hogy mit is definiáltak orgazmusnak a szerzők.
Oké, ráaggatták a jelentkező delikvenseket mindenféle műszerre, mint példul vérnyomásmérő, meg szívritmus-kijelző, meg mindenféle, nem részletezett érzékelők a fenékben, vaginában. Jó. Tegyük fel, hogy vannak olyan nők, akiket ez a körülmény nem befolyasol az orgazmus zavartalan elérésében. Én úgy tudom, hogy a nőknél az ellazulás a fontos, de mondjuk, hogy pár méter drót imit, amott kellően lazító hatású. Végülis a lényeg nem az, hogy az átlag nő hogyan szereti, hanem az, hogy megállapítsuk az olimiai rekordot nőknél.
Oké. Ne akadjunk fel ilyen apróságokon.
No, de akkor volt egy érték ami felett, alatt orgazmusnak minősítették az aktust, vagy mi?
Mondjuk vérnyomást véve 200/140 felett már orgazmus van? Vagy ha 156 felett ver a szív, akkor orgazmus van? Hogy a fenékbe mit mértek? Passz.
Előzmény: Endorfin (117)
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.20 0 0 119
Első közelítésként azt mondom, hogy ha az én fenekemben meg a puncimban mindenféle drótok lennének, akkor én 0 orgazmust tudnék produkálni.
A gombnyomkodós verzióról meg nem is beszélve.
Mondjuk, ha lenne egy kukkoló, akkor azt még túlélem, de én erre sem lennék vevő.
Előzmény: Endorfin (117)
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.20 0 0 118
Igen, ez a műszer valóban érdekes lenne.
Mondjuk vennék én is egy ilyen műszert és beállítanám a párom mellé.
Ha a műszer szerint megvolt az orgazmus, akkor ugyebár az asszony nem panaszkodhat.
Elég nagy sületlenségnek hangzik, nem?

Én azt hiszem nem vagyok ilyen fazon, de el tudom képzelni, amint idióta ivartársaim rohannak a kütyüt beszerezni és otthon beállítják a hitvesi ágy mellé, rákötik a nőt és addig nyomják a témát, amíg..., hogy ne érje szó a ház elejét, ugyebár.

Mindenestre engem is érdekelne az orgazmusmérés technikája, ha ugyan létezik ilyesmi.

Előzmény: Törölt nick (116)
Endorfin Creative Commons License 2000.11.20 0 0 117
Please, Mr Kiran...

Most Orgasms
For the past 22 years, Doctors William Hartman and Marilyn Fithian of the Center for Marital and Sexual Studies in Long Beach, California, have been faithfully recording the orgasmic response in their laboratory. After hooking up subjects to blood-pressure and heart-rate monitors and various sensors in the vagina or anus, the doctors would sit by the beside and take copious notes as the subjects busied themselves. In an attempt to head off accusations of prurience, they say such research is stupifyingly dull, saying they had to "struggle to stay awake." However, they overcame the tedium to spend 10,000 hours in the laboratory. After several false starts (originally they had the subjects push a button whenever they had a orgasm, but during the heat of the moment they usually became too preoccupied to be concerned with the cause of research), the study continued apace, eventually encompassing 751 individuals. The most orgasms they recorded in an hour for a woman is a staggering 134, while the best men could do was 16. How we lesser mortals can hope to achieve anything in that vicinity was not discussed.

Nos, ugye nem lesz gond azt a néhány műszert összehozni a kisérletekhez ?...:)

Endorfin

Előzmény: Törölt nick (116)
Alex Truffle Rose Creative Commons License 2000.11.20 0 0 115
Kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan is mérték.
Pasiknál mondjuk az orgazmust lehet annak nevezni, amikor kijön valami. De ehhez is lenne hozzáfűzni valóm.
No, de egy nőnél mégis, mit definiáltak orgazmusnak? Azt, amikor a hölgy felemelte a kezét?
Előzmény: Endorfin (114)
Endorfin Creative Commons License 2000.11.20 0 0 114
Bizonyos Doctor William Hartman és Marilyn Fithian of the Center for Marital and Sexual Studies in Long Beach, California, az emberi orgazmikus reakciókat vizsgálták laboratoriumi körülmények között.
A legtöbb orgazmus amit egy nőnél észleltek

egy óra alatt :134 orgazmus,

mig a ugyanez a legjobb érték

1 óra alatt férfinál: 16 orgazmus.
Sokkal kevesebb...:(

Endorfin

Gecca Creative Commons License 2000.11.20 0 0 112
Üdv!

Érdekes a topic, nekem is hasonló a tapasztalatom, egy nagy különbséggel. Az első barátnőm, akivel lehúztam néhány évet igen "orgazmusképes" volt. 1 óra alatt 10 és 30 alkalommal ment el, viszont visszagondolva tényleg nem lehetett neki "teljes" kielégülése. Egyszerűen nem értettem az utána következőket, hogy miért csak egyszer vagy néhányszor élveznek el. Viszont csatlakozom az előttem szólókhoz, ha egy lány csak "kevésszer" élvez el, sokkal jobban kielégül. De a mostani barátnőm a legérdekesebb: kézzel, nyelvvel fél perc alatt akkorát élvez, hogy lelök az ágyról, viszont ha berakom, akkor fél órán keresztül is nagyon élvezi a dolgot, de nem élvez el.
Ötlet? Tipp?

Üdv!

Qtyi Creative Commons License 2000.10.23 0 0 110
Maximalisan egyetertek kiran 99-es hozzaszolasaval. Meggyozodesem, hogy azok a lanyok, akik itt "sirankoznak", hogy nekik csak 1, vagy 2 jut alkalmankent, nem cserelnenek a 30-40-esekkel. Nem is lehet osszevetni a dolgokat, A nem tudja, hogy milyen B-nek, B meg azt nem tudja, hogy milyen A-nak.

Volt olyan baratnom, aki keptelen volt az orgzamusra, de nagyon-nagyon elvezte a szex egy bizonyos szakaszat. Lehet, hogy masok ezt multiorgazmuskent elik meg, vagy annak hivjak.

Masik baratnom neha elerte az orgazmust, maskor meg kozolte, hogy hany szazalekban erte el. (99%, 87%, stb.)

Volt olyan is, akivel normalis meccseket lehetett jatszani, a legenmlekezetesebb eredmeny a 6:3 volt a javara. Ot egyebkent farmeren at simogatva el lehetett vinni.

Volt olyan, aki egyet latvanyosan elvezett, de mondta, hogy nagyon jo volt vegig utana.

Kozuluk csak egy volt magyar, ki lehet talalni, hogy melyik :) Ugy hiszem, a 2. elvezte legjobban a szexet velem. Es elvezi a mai napig :))

Előzmény: Törölt nick (99)
voiture Creative Commons License 2000.10.23 0 0 109
itt mindenki, nagyon penge, így félve és zárójelek között merek csak hozzászólni...

Kiran szívemből beszélt - én is úgy vettem észre, az együttlét minősége leginkább olyan tényezők függvénye, amelyeket sem technikára, sem "adottságokra" visszavezetni nem tudok. Ha azonos frekvencián rezgünk, nincs szükség semmi varázslatra a kedves orgazmusához, ha viszont nem, csiklójának izgatása, akár önkezű előadásában sem vezet eredményre. A frekvencia pedig default-összeillés és pillanatnyi lelkiállapot függvénye. MILYEN KÁR, hogy az akár tökéletesbe hajló lelki kapcsolat sem vonja maga után az azonos rezgéseket. Persze lehet, hogy ezt csak azért gondolom, mert még nem éltem meg a tökéletes lelki kapcsolatot... (mintha nyitottam is volna erről egy topicot) Biztosan a fizikai sikon is van meg mit tanulnom (hiszen fiatal vagyok,) de ott mar sikerult egeszen jo kozelitest adnunk pi-re... Hogy ne tunjek nagykepunek, ez valahol 3 es 4 kozott van :-)

Előzmény: Törölt nick (108)
buGri Creative Commons License 2000.10.18 0 0 107
Kedves kiran mester!

Nem hinném, hogy én teljes képet tudnék adni a női orgazmus mibenlétéről, de egy-két ponttal kiegészíteném az előzőeket.

3) Ugyanaz, mint 1), csak nővel.
4) Ugyanaz, mint 2), csak nővel.
5) Létezik olyan önkielégítés, amit nevezhetnénk technikainak is abban az értelemben, hogy nincs mögötte emlék vagy élő fantázia, csak a test gyönyöre önmagában.
6) Az 1) vagy 3) pont alattiak nem feltétlenül fejlett autoerotizmussal, de annyira erotikus helyzettel, amitől a végeredmény ugyanaz.

Előzmény: Törölt nick (106)
Réka Koma Creative Commons License 2000.10.17 0 0 105
Kiran kollega, kiran kollega, ne sajnáltassa magát!!! mások örülnének, ha a maga szakértelmének akár morzsáját is kezükben/ vagy valahol máshol tudhatnák!!!

Az orgazmusos topicok meg eléggé ellaposodtak,nem? pl ez is...

Előzmény: Törölt nick (104)
Réka Koma Creative Commons License 2000.09.25 0 0 103
Kiran!!! hát örülök, hogy újra hallak. Régebbi hümmögéseid olvasója vagyok. Ehhez most nem szólok hozzá, csak örvendezek egy kicsit, hogy felbukkantál.

R

Előzmény: Törölt nick (99)
Tavaszcsillag Creative Commons License 2000.09.22 0 0 102
Asszem mi nagyon egyhúron pendülünk:-)
Hűde nagyon:-)
Igen.
Átéltem.
Az érzés nálam is ugyanaz, szóról szóra:-)
Na ezt most befejezem, mert már amúgy se nagyon bírok magammal....khmmm...:-)))
De ígérem hétvégén újabb, s újabb tapasztalatokra teszek szert....
Cs

ps.: azt a kőfejű kost meg majnem felképeltem amikor a női orgazmusok fajtáiról kezdett nekem értekezni....;)

Előzmény: susanne (100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!