Keresés

Részletes keresés

hurráoptimista Creative Commons License 2005.12.25 0 0 1

Mutatok. Igaz, nem hogy Debrecenben már nem fogható, de 20-30 km-re BP-től sem: Extrém Rádió, 94.2 MHz, Keljfeljancsi, Fiala Jánossal. Még pont 2 alkalom lesz, kedden és szerdán, aztán megszűnik a műsor. (A neten lehet hallgatni: www.szelektivhallas.hu) Fiala János és Boros-Bochkorék közt meg hadd ne kelljen ecsetelni a különbséget. Almát a lottyadt körtével.

 

Érdekes, én pl. a nevezett párostól vidám soha nem leszek, ellenben dühös, ingerült annál inkább. Nem szórakoztató a műsoruk, viszont öncélúan bornírt és erőltetett. Igaz, nem is a gondolkodókhoz szól....

Előzmény: Váradi Március (-)
rados timike Creative Commons License 2005.12.25 0 0 0
Nem nagyon tudok veled vitába szállni. Sajnos. Ma a itt tart a rádiózás. Ez elég nagy baj. Egyébként néha szórakoztató a dumájuk, de gyakran megbotránkoztatnak. Pl. olyankor, amikor fogyatékkal élőkkel vagy más elesett emberekkel gúnyolódnak. Nem hallhatom őket rendszeresen, de nem tudok olyan alkalmat, amikor 10-15 perc leforgása alatt ne hangzott volna el a szájukból legalább egy otromba tréfa.
Előzmény: Váradi Március (-)
Váradi Március Creative Commons License 2005.12.25 0 0 topiknyitó
Sokan fikázzák ezt a kettőst, de mutasson valaki jobb reggeli ébresztő műsort. Igaz én csak ritkán hallgatom, mert Debrecenben képtelenség befogni normálisan a Slágert. Ám ha sikerül akkor nem tekerek el! Szval ha vidám akarsz lenni, jelenleg ez az ami tényleg segít!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!