Keresés

Részletes keresés

sapirico Creative Commons License 2007.11.13 0 0 topiknyitó
Kedves Ti . Azért kezdTEm el ezt a Rovatot , vagy ahogy itt hívják , topikot , hogy minél többet felfedezzünk a körülöttünk levő Igazságokból . Például : "Minden piros sötétebb , mint minden sárga ".
Ez egy konszenzus--alapú igazság , és nyilván vannak az igazságok tengerében ennél lejjebbi igazságok is , amiképpen felsőbbrendűek is . Lejjebbi , pl. ha azt tételezzük , hogy: " A nagyobb kövek nehezebbek ." , mivel ott nincs 2 minőség , csak 1 . Magasabbrendü , ha azt állítjuk , hogy: "Nem lehetünk elég okosak " ( ez Magyar Borbála által lett megfogalmazva ). Ez utóbbi egy társadalmi ,pszichikai és tudásfilozófiai tény .
Fontos volna az is , hogy valaki , talán TE , készítsen ( kezdésnak ) vagy 10 egymásnak hierarchikusan alárendelt osztályt , ahová értéküknél fogva az illető beleteszi az ő maga által fellelt igazságot , s amit mások vagy jóváhagynak , vagy átcsoportosítják . Hogy többen legyünk , gyorsabban tanítsuk magunkat , érdemes volna , ha te is úgy gondolod , "reklámozni" ezen új rovatot . Ezen összmunkákat illetően azt kívánom Néked , amit Te kívánsz magadnak .
Far Severö Sapirico

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!