Keresés

Részletes keresés

exlexman Creative Commons License 2002.11.03 0 0 29
LaCk0 amit irsz igaz, azzal tetézhetjük, hogy a botrány tekintetében itt sincs gong, a villa piperközce Leslie 1 óra 20 percig borotválja a tökéről a szőrt, mialatt a 60 perc műsorból 4 percig a farokborotválót mutogatják. Maya Gold-ot meg bevitték, mert ugye az RTL Klubbon nincsen botrány műsor! 2 napja megjelent egy film Maya Gold "kisasszonny-nyal:)" a cime Baszások közt, a barátok közt logóját másolva, az eredeti szereplők nevét felvéve, lejátszva az RTL KLUB-on futó családregényt! Na! Ez a nő már ezt akkor is tudta, amikor oda bekerült a Való Világba, csak pont az RTL KLUB kreativnak nevezett, tömkeleg herelogatója nem értesült a már kész filmről! Erre jól lement a ValóVilág -"ah dehogy botrányos kurvája" és erre bele tolják az arcunkba miután több tucat lap lehozta: "Baszások közt" ..Ez az élő demonstrációja annak, hogy itt minden réteg, jól átverte a másikat! AZ RTL KLUB kárára pornó film készült,mig Kalamár Úr védekezőleg nyilatkozgat, Maya Prosti pedig röhög a hirtelen jött nagy népszerűségen, az ingyen reklámon, meg az extra lovén amit kapott a nagy ismertségre, és a hirtelen eladható szenny kazettára tekintettel! Ezek a zseni kreativok, Árpa istenestül pedig állnak mögötte mint fasz a lakodalomba, lekonyulva!:DDDDD Ez a csatorna mostani PUNCS-a!
Előzmény: LaCk0 (25)
fd Creative Commons License 2002.11.03 0 0 28
Valószínüleg sokszor voltál már vendégségben Györgyinél, hogy ilyen jól ismered a lakáskörülményeit :)
Ellentétben ugye szegény Lorenzóval :))
Hajninak VOLT állása. Járj utána...
És ha néznéd, akkor a 'programozóságát' megitélhetted volna arról, amikor mesélt az általa bepötyögött programról.
De ahogy a villalakoknak ott az ajtó, hogy kimenjenek, ha nem tetszik nekik, neked is ott a távkapcsolo, kattints rá, és máris nézheted a SZZS sót :)
Előzmény: exlexman (27)
exlexman Creative Commons License 2002.11.03 0 0 27
Assszeeeem, nagyon igazad van! Elnézegettük pl. a szegény OKI-nak talált 2 nőt, hát apám azok olyan rondák, hogy a lohneszi szörny is sirva szaladna el mellettük, erre nesze OKI...

Azt sem hiszem hogy csak ketten Ők telefonáltak arra a 90-es számra, szerintem vagy sok száz. Miért pont ezt a kettőt választották ki? Miért nem tettek ki vagy 20 nőt a netre és mondták, szavazzunk rá ingyééé, majd eldöntjük mi nézők melyik a 3 nő amiből OKI még nőnek látszó tárgyat is választhat magának. Ez a kettő, olyan szerencsétlenül néz ki, a kiszedett műszemöldökével, a kozsószerű arcával...

Erre azt mondanánk ismét, mekkora gáz a dolog szervezése, de minek mondjam? Naponta ismételt előző 1-2 napi dolgok, azt hogy az nap mi történik, soha pontosan ki nem derited, ezek az állat emberek azt feltételezik a vágó szobában, hogy Te ott ülsz reggeltől estig? Legalább tennék élvezhetővé, dátum, nap kijelzésével hogy bocs ez ekkor történt, TIME jelzéssel, mert legalább van agyunk azonositani! Az adást úgy vágják össze, ahogyan az aktuális "sztárocskát" favorizálni akarják. A "királynő" ahogy ezt a Györgyi jányt elnevezték, állással, szinvonalas lakás lehetőséggel rendelkezik, a hosszú, szőke hajú, nagycsöcsű kategóriából, a HAJNI meg az esélytelenebben etapját futja a hátsó sorból! Na még is ki lesz a nyerő URAK? Az aki a PÉNZ közelében él, lakik, létezik, mert annak a Jacuzzi meg az ilyen szinten berendezett lakás, olyan álom amit majd az elkövetkező 40 év életében fog kiheverni! A Györgyi meg ehhez hasonlóban lakik!:( Holló a hollónak? Pénz a pénznek? ...mondhatnánk! ..de minek! 10 sorban leirtad ami az igazság! Bennünket rútul átbaszank! Igaz, péntek este óta vagy több száz barátom mondta, mostantól nem nézi a ValóVilágot, mert csalás az egész! Ez az igazi jó reklám!:DDD

Előzmény: Zabi (26)
Zabi Creative Commons License 2002.11.03 0 0 26
Emberek! ValóVilág nézők!

Ne hagyjuk már, hogy hülyét csináljanak belőlünk! Ne hagyjuk, hogy az RTL belenyúljon a pénztárcánkba! Ne költsünk értelmetlen dolgokra, mint pl. a tegnapi PÁRBAJSHOW!

Az egész előre meg volt tervezve, hogy nekik legyen jó, hogy nekik érje meg. Miért fizessek én azért, hogy egy Hajni vagy egy Györgyi menjen vissza a villába, amely úgyis el volt döntve előre?

Gondolkozzunk! Egy halom naív néző egy halom pénzt tett át a saját zsebéből az RTL zsebébe, miközben meg vagyok győződve róla, hogy a vezérlőben röhögve kamu számokat irkáltak a grafikonokra az operátorok természetesen a kreatív igazgató és bandája utasításai alapján.

Stohl Buci bohóckodott a stúdióban, Oki pedig a villa udvarán várta vissza Hajnit, aminek szerintem az előre megírt forgatókönyv alapján 0% esélye volt. Ugye milyen szörnyű a "valóság", amikor nem is valóság?

Tehát emberek, gondolkozzunk!

LaCk0 Creative Commons License 2002.11.03 0 0 25
Nem kell ?ket nézni. Szánalmas az egész RTL Klub.
Én már akkor megutáltam ?ket, amikor elkezdték a BigBrother lejárató hadjáratukat.
F?leg Stóóólnak az "ez nem botrány müsor, ez nem a BigBrother" szövegeléseit?l kezdve a Fábry showból a BB szerepl?k nevének kisipolásán át az ide az index fórumra járó RTL Klubos(ok)ig, aki már a kezdetekkor a BB fórumba járt fikázni a BB-t mindenféle általa csiholt lejárató vádak alapján,hogy ott meg van rendezve minden, meg mindenki és minden manipulálva van, most meg a valóvilág topicban jópofizik, mintha olyan király lenne a müsora.
Szánalmas az egész.
Előzmény: exlexman (-)
joe1972 Creative Commons License 2002.11.02 0 0 24
Pont lemaradtam a NagyTestvér jelölő műsoráról, csak Renátót hallottam. Popejre szavazott, mert befolyásolják viselkedését a kintiek. ???
Még egy korábbi beszavazóshown hallottam az rtl-n, amikor megkérdezte Buci a bentieket, ki szimpatikus, az egyik csaj azzal kezdte, hogy hát ahogy mi már korábban találkoztunk,... Az olasz gyerek erre felkiáltott, amit nem fejezett be, hogy "de ezt nem mondhattad...".

Szerintem gyűjtsük az elszólásokat!

Tényleg, a külföldi műsorok után egy szereplő sem borította ki a bilit?

gyingyi Creative Commons License 2002.11.02 0 0 23
Hogy jön ide?

Telefon vonalon, vagy kábelen! :-DDDD

Gyingyi ®

Előzmény: káoszkutató (21)
csogu Creative Commons License 2002.11.02 0 0 22
Olyan együtes nincs is.
Előzmény: káoszkutató (21)
káoszkutató Creative Commons License 2002.11.02 0 0 21
Nem értem, miről beszéltek, és mi van szerintetek elírva.
Pongó az intézetvezető-asszony kedvenc szereplője, és megígértem neki, hogy népszerűsítem.
Hogy jön ide a bogár, meg a zene? Nem értem.
Előzmény: gyingyi (18)
Kilroy Creative Commons License 2002.11.02 0 0 20
"Nem vagyok én rovarológus, vagy miafenelógus! :-DDDDD "
Gondolod, én az vagyok? :-)))

"Viszont a zenéhez értek, van egy konga féle, az Bongó! "
Lehet, a zenéhez még annyit se értek, mint a rovarokhoz-bogarakhoz :-DD

"Egy szó mint száz el van az írva!:-DDDDDDDD "
Igaz, de _ezt_ én nem is tagadtam :-))

Előzmény: gyingyi (18)
exlexman Creative Commons License 2002.11.02 0 0 19
Valóban!:) A tényen mit sem változtat! Előre elmondani a végeredményt értékesebb, mint utólag bölcselkedni, mi miért történt:))

Bár a tényen nem változtat, ez olyan mint a magyar gazdaság! Utólag minden közgazdász tudja az indokot,csak előre tök süketséget beszélnek!
...viszont ha még sem igaz amit mondtak, hazudnak helyette másikat magyar módra!:DDDDDDDDDD

Előzmény: fd (12)
gyingyi Creative Commons License 2002.11.02 0 0 18
Nem vagyok én rovarológus, vagy miafenelógus! :-DDDDD

Viszont a zenéhez értek, van egy konga féle, az Bongó!

Egy szó mint száz el van az írva!:-DDDDDDDD

Gyingyi ®

Előzmény: Kilroy (16)
Váradi Március Creative Commons License 2002.11.02 0 0 17
ugyan.
Kilroy Creative Commons License 2002.11.02 0 0 16
Te meg figyelhettél volna arra, hogy az a bogár rovar :-DDDDD
Előzmény: gyingyi (14)
csogu Creative Commons License 2002.11.02 0 0 15
:-DDDDDDDDDDDDD
Előzmény: gyingyi (14)
gyingyi Creative Commons License 2002.11.02 0 0 14
Elírtad!

Azt a bogarat úgy hívják, hogy Dongó! :-DDDDDDDDDD

Gyingyi ®

Előzmény: káoszkutató (13)
káoszkutató Creative Commons License 2002.11.02 0 0 13

Hajrá Pongó!
fd Creative Commons License 2002.11.02 0 0 12
Tudod, az az érdekes, hogy én elég sokfelé, elég sokféle topicot olvasok :)
Eddig az alábbi teljesen komoly vádakat olvastam (a teljesség igénye nélkül).
Bunda volt, mert:
Hajninak kellett volna nyernie, Györgyi számai kamuk
Györgyinek kellett nyernie, de szorosan kellett tartani a versenyt, ezért Hajni számai kamuk
Az RTL Hajnit akarta
Az RTL Györgyit akarta
Buci elfogult volt Hajni javára
Buci elfogult volt Györgyi javára
A párbaj filmjei elfogultak voltak Hajni javára
A párbaj filmjei elfogultak voltak Györgyi javára

És a legszebb, kicsit komolytalan: nem is valósak a szereplők, hanem színészek...

:))

Előzmény: exlexman (11)
exlexman Creative Commons License 2002.11.02 0 0 11
A dolgok állása az, hogy én, jómagam előre leirtam, ez az eredmény és nem más! 5 percel a szavazás lezárása előtt még jó 6 ezerrel vezetett a Hajni, majd huzzuk még az időt, és lám, a Györgyi néhány százzal legyőzte!

A dolog viszont nem ilyen egyszerű! Sokan vásolták meg Sthol Bucit, hogy a Hajni felé részrehajló, viszont azzal senki nem vágott még vissza, hogy a Györgyit folyamatosan "lekirálynőzte". A dolog szépség hibája, mint néhányan irták, a fogyasztóvédelem, meg egyéb szervek nevét, hát ez igy nem egészen igy történik. A telefonálás és SMS adatokat számlálni, rögziteni, és feldolgozni, nem kis munka. Sokan panaszkodnak pl. hogy nem elérhető, foglalt az adott játékos vonala. Arról nem beszélve, hogy tesztből szavaztam az egyik játékosra miközben a mobil szolgáltató 4 SMS-t küldött vissza, hogy köszöni a jelentkezésemet. A gáz csak az, Prepaid kártyás telefonnál, meg sem tudják mondani, mikor mire telefonáltál el pénzt, mert az nincsen benne elmondásuk szerint a szolgáltatás árában. Aztán, a vezetékes számokat figyelembe véve, megtekinthetjük, az 1 óra alatt több mint 400ezerrel növekedett a beérkezett adat mennyisége! Az is érdekes, hogy ez átlag 110 adat/mp mennyiséget feltételez! Na már most! Lezárták a sorsolást, még utánna is éltek a vonalak kipróbáltuk, még jó 10 perc múlva is, nem beszélve az SMS-ről, ami a mai napig fogadja a jelentkezéseket:)) Amennyiben ezt figyelembe vesszük, 5 perc leforgása alatt, szerény 33 ezer szavazat érkezett be! Na de...!
Ennek a feldolgozása az utolsó beérkezett hivástól számitva, még ha folyamatosan érkeztek is az adatok, akkor is feltételezve az SMS kb.30-40% a az eredménynek, és a relay 2mp alatt nyomott át 1 SMS-t...
...most ezt figyelembe véve, mondja már meg nekem valaki, hogy hogyan is tudták ilyen "okosan" megcsavarni az adatokat, hogy nem elég hogy 5 perc alatt 90ezerrel nött az adat, de még meg is fordult?hmmm.

Az adatok ismeretében ezt feldolgozni jó 20 perc lett volna!:( Erre a fiúk ellentmondva matematikának, adatátvitelnek, minden technikai maximumnak, megoldották 5 perc alatt! Zseniális!

Azt pedig, hogy összeesküvés elmélet lenne?
Aligha! Jó előre egy órával előtte megmondtam, ez fog pontosan történni! Sajnos!

fd Creative Commons License 2002.11.02 0 0 10
Erre is volt válasz, aminek igazsága belátható.
1) mivel a számok, és nem százalékok látszanak, igy ellenörizhetö a dolog (nyugi, ellenörzik is!) Azt, hogy ki mennyit van képernyőn, az határozza meg, ki mennyire aktiv a villában. Sem Niki, sem Hajni nem sok vizet zavart, néha órákig nem lehetett tudni, hogy egyáltalán bent vannak-e.
Azt, hogy mikor fantomkép, mikor rendes képek, az határozza meg (mondjuk igy: a müsorhoz közelálló személy elmondása szerint), hogy nagy a különbség, vagy kicsi? Értelemszerüen kicsi különbségnél a képek mutatásának, nagynál a fantomképezésnek van értelme, ez generál több szavazatot.
A mostani esetnél pedig mindkét verzióra született több 'összeesküvés-elmélet' is, igy akármelyik nyert volna, biztos indult volna ilyen topic :))
Az biztos, hogy Buci erösen elfogultan vezette a müsorokat már kedd óta, jópár ezer Hajni szavazat köszönhető neki, egyszer volt egy mondata, ami Györgyi felé húzott, akkor, amikor rászóltak :) A többi alkalommal vagy sikerült semlegesnek maradnia (na ilyen nem nagyon volt) vagy Hajni felé próbálta befolyásolni a nézőket.

Stef

Előzmény: El_Camino (9)
El_Camino Creative Commons License 2002.11.02 0 0 9
Simli az egész!
A mostanit nem láttam de legutóbb Szabolcs? és a csayszi /anak nem tudom már a nevét se/ esetében mutogattak két fantomképet illetve számokat hogy az eggyikre és a másikra hány szavazat érkezett. Na most az eccerű ember nem tudja ellenőrizni -és valszeg nem is akarja- hogy kire érkezik több szavazat. RTL klubbék ugy cserélgethetik a fantomképhez tartozó arcot ahogy kedvük tartja.
A másik hogy télleg igaz aki több "képernyőhöz" jut annak több az esélye. Igy sikerült talán mind a két alkalommal a párbajra hívottat kiejtetni ami egyébként előre látható volt.
csogu Creative Commons License 2002.11.02 0 0 8
Mielött nekem estek hogy "bunda" meg "kamu" stb gyorsan leírnék vmit:

Mivel számokat mutatunk és nem százalékot, ezért nem csak a nézők hanem a telefoncégek, a versenyhivatal és az adóhivatal is látja, azaz ellenőrizheti ahogy ezt a versenyhivatal és a fogyasztóvedelmi banda már egyszer megtette, ugyanis bárki élhet panasszal és már jönnek is. Most is jönnek, abban biztos vagyok ;)))) És akkor lesz hivatalos papírom, hogy minden tiszta volt. Ha hiszitek, ha nem.

Nem megfolytani, csak idéztem!!!:-))))

Kilroy Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7
Én ugyan nem néztem, mert annyira nem izgatnak ezek a realityshowk*, de ha ez igaz, az igencsak durva.

A topikba benéztem, mert nem volt sokezer hozzászólás (szar az itthoni gépem...), Györgyi "győzelmét" meg SMS-hírújságból tudtam meg.

Előzmény: LINUX LEWIS (5)
MIKROBY Creative Commons License 2002.11.01 0 0 6
Nagy Testvér manipulálja a Való Világot.
LINUX LEWIS Creative Commons License 2002.11.01 0 0 5
Na akkar ide is:

Szerintem simlis volt ez a dolog.

Végig folyamatosan nőtt a különbség jelezve, hogy a Hajni folyamatosan több szavazatot kap mint a másik csaj.

Az utolsó 1-2 percben viszont a Györgyi hirtelen több mint 30%-kal többet kap?

Hahaha.

MIKROBY Creative Commons License 2002.11.01 0 0 4
Közjegyző jelen volt a szavazatok számlálásánál?????
exlexman Creative Commons License 2002.11.01 0 0 3
Amennyiben valaki azt mondaná csaltam, téved! Amennyiben valaki azt mondaná súgtak? Téved! Az életben, annak aki érez a körülötte történő dolgokból valamit, az most megérti: Ebben az országban, annak aki szegényen kezdte, annyi esélye sincs a mai, nagyon szegény-nagyon gazdag réteg közötti űrben, mint afrikai embernek a sivatag közepén, viz nélkül! A szegényeknek nincsen pénze, a gazdagoknak van, manipulálásra is! A szegény, hiába lesz gazdagabb magához képest, a több és gazdagabb, már induláskor nagyobb, mint a szegény! Életesélyek? A példa sajnos ismét engem igazolt! A munkanélküli Hajni példája bebizonyitta, a pénz, többet ér az embernél! Sokkal többet!:(
Kilroy Creative Commons License 2002.11.01 0 0 2
Györgyi nyert...
exlexman Creative Commons License 2002.11.01 0 0 1
Igazad van! Azt ugyan is egyik valóságshow készitői sem vállalják fel, hogy publikálják az adatokat részletesen, mi honnan, kire, mikor! Közjegyző? Tisztesség? Van reklám és gazdasági törvényünk! ...de a médiák gátlástalansága ellen nincsen jogszabály! Átlagos szellemi nivóval rendelkező személyek, egy utcai táska lopást rablásnak, egy vizsgálati szakban lévő ügy gyanúsitottját bűnözőnek nevezik. Ez, ahhoz képest egy VICC! Mi vagyunk a vicc tárgya! Balekul, átverve!
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.01 0 0 0
a valovilag es a szavazasok hitelessege ugy ahogy van egy nagy 0.
Előzmény: exlexman (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!