Keresés

Részletes keresés

hanta-girl Creative Commons License 2002.11.05 0 0 59
megnéztem!
Én fel vagyok háborodva!
Ez azért nem senmmi,hogy átlettünk vágva ezzel az"Irénnel".Vajon a szerepét is megírták előre vagy azt maga találta ki.Komolyan mondom ez már tőbb mint sok.
Előzmény: nyúz (56)
Zabi Creative Commons License 2002.11.05 0 0 58
Azért ez már felháborító! Okinak az RTL kiutalt 4 db profi ribancot, közülük "választhatott" a szerencsétlen!
exlexman Creative Commons License 2002.11.04 0 0 57
Igazzzzzzz:)) Zizzzzzzz!:)))

Arról persze nem beszélnék, hogy mitől van az, hogy sokan kisérelnek meg egyszerre telefonálni és SMS-ezni még sem sikerül, a beérkező adatokat, meg mint állat feldolgozták a fiuk alig néhány perc alatt!

hmmm. A Meseautó-s szisztéma is menő volt ,ugy adták végig, mint ha a Dante Pokla lenne a "menő" de aztán BUCI művész Úr, győzedelmeskedett! Kiráááááááááály! Mit mondjak erre! Amig, nem tudjuk összevetni a tényekkel, addig vélelmezhetjük csak az átverés tényét! Ez meg ugye nem bizonyitó erejű:(

..csak hát ugye, nem zörög a haraszt....

nyúz Creative Commons License 2002.11.04 0 0 56
egy érdekes adat a való világ egyik szereplőjéről ITT
LaCk0 Creative Commons License 2002.11.04 0 0 55
Én ezeknek már azt sem hittem el, hogy a múltkor amikor lehetett szavazni, hogy melyik filmet akarják nézni a nézők, akkor többen szavaztak a Meseautóra, mint a Dante Poklára.
Hahaha.
Persze, hogy mindenki a Dantera nyomott, de ők a Meseautót adták le, elvégre az a Stól volt a főszereplőlje, aki vezeti ezt a valószutykot és hát valahogy népszerüsiteni kellett.
Előzmény: exlexman (54)
exlexman Creative Commons License 2002.11.04 0 0 54
A mai napi BLIKK-ben olvasom a Hajni anyja, és apja nyilatkozatát idézem:

"A Hajnit és élettársát Zolit várták a szülök de nem a mama, hanem a pap készitette az ételt, mivel sajnos a mama ki volt készülve attól, hogy a Hajnira szavazni, sem SMS-ben sem telefonon nem tudott".

Ez, ugyebár, ország-világ előtt leirva vagyon, egy napi lap oldalain!

Hogyan lehetséges ez, hogy nem sikerült sem SMS-t, sem telefonhivást leadnia?

...érdekes! Több ismerősöm ugyan ezt mondta.

Ugyebár SMS Gateway "megdöglött" a terheléstől, ISDN-ről meg már a számitógép sem tudta leszedni a logot.

5 percel a játék vége előtt még az egyik vezet, aztán a másik rajongói, "véletlenül" nem tudnak technikai kapcsolatot létesiteni a szavazással!

5 percel később a másik ember nyer!

Hogy is van ez?

Előzmény: Zabi (47)
exlexman Creative Commons License 2002.11.03 0 0 53
Tények! Tények! Az kellene!:) Érveid egyenlőre aranyos baráti szavak, mint átvert GSM szolgáltatónak a kamu banner statisztika! Tolj elő tényeket! Győzz meg bennünket szakmailag! Amellébeszélés a politikusok dolga, és annak te túl barátságos vagy:)
Előzmény: fd (52)
fd Creative Commons License 2002.11.03 0 0 52
Azért haladunk :)
Jól látom, hogy nemszakmai érveim hatására eljutottál oda, hogy elismered, több mint 520k hivás/SMS jött be? :)
Előzmény: exlexman (51)
exlexman Creative Commons License 2002.11.03 0 0 51
Irok neked egy számlát ezer letöltött oldali bannerről, te meg kifizeted! Hogyan bizonyitod, hogy nem scripteltem a banner megjelenlést? Erről van szó imitten kolléga úr! :)

A helyzet az, hogy az amit leirnak, nem azonos azzal ami valóban történt! A dolog pikantériája, hogy az egyik mobil szolgáltató kifizetett egy H...net nevű cégnek banner megjelentetésért, 2milliót, adtak is nekik statisztikát, szépet, szineset! A cég embere meg elmondta, hogy a scriptet ami a bannert "cibálta" Ő futtatta egy szélsőperem kerületi lakásából. A cég meg 2 milliót fizetett mert átbaszták! A telefon ennél érdekesebb! Ott sokkal könnyebb logolni, azonositani, csak van egy kis szakmai bibije a dolognak, amit most ide nem irnék bele a topicba, hátha rájön valaki magátólm hogyan logolod az ISDN-2-es, vagy primer 30-asokat egy trönkre, egy géppel? hmmm. mert én már csináltam ilyet!:) Most te jössz, mert válaszod nem szakmai inkább kedves baráti volt! Szakmai érvekkel győzz már meg az igazadról mindenkit a topicban!

Előzmény: fd (50)
fd Creative Commons License 2002.11.03 0 0 50
Most akkor döntsd el, hogy a szavazatarányt kérdöjelezed meg, vagy a szavazatok számát? :)

Technikailag:
számla, adja mondjuk x cég y cégnek: bejövö hivás Z számra, N darab, darabja k+áfa, összesen l forint... Na ilyenböl van sok darab

Előzmény: exlexman (49)
exlexman Creative Commons License 2002.11.03 0 0 49
Azt irod idézem: "És ne feledjük, itt azért kökemény számlázások lesznek a cégek (VV-stáb, RTL-Telemédis-telefonszolgáltatók) között, aminek utána lehet menni, és mint céloztam rá, tudtommal utána is mennek :))"

Hogyan? Technikailag? Azt aligha! Vagy ott vagy az adatok rogzitesenel, vagy nem jutsz adathoz utólag!

Hogyan gondolod még is? Próbálom modellezni a szitut,az illetékes szakhatóság emberei érkezésével:
Jó napot- mondja a szakhatóság, Jó napot -mondja -RTL-s ember. Szükségünk lenne a múlt heti összes sorsolás adataira - mondja szakhatóság. Jó, rendben -mondja RTL-s, itt a CD- tessék! Szakhatósági ember lesi, lesi, majd kérés - ha adna egy gépet hogy megnézzem - nem adok erre az RTL-s. Jóóóó, akkor elviszem és majd megnézzük az irodában! 2 nap mulva visszamegy és azt mondja: Húúú RTL-s úr, ez nem igaz ami ide van irva, ez csalás! Átverik a nézóket! Jóóóólvan uram, mondja az RTL-s, hallkan mondja mert bepereljük rágalmazásért, akkor jöjjön vissza ebben a hangnemben ha ezt be is tudja bizonyitani! hehehehehe...

Kb. Igy történik az életben, ahol a LÉ a TÉT!DDDD

Szóval, ezzel a tudományos megközelitésű soraidat egyből ledöntöttem, jöhet az a tényinformáció ami nem ilyen lufi jellegű mint amit most ide tettél elébünk! Érveid elfogadom, ha elmondanád, hogyan is történik ez a gyakorlatban szerinted! A gyakorlatban! Nem elméletileg! ...mert, a gyakorlatban úgy néz ki ahogyan én leirtam, tapsztalatból tudom!

Előzmény: fd (45)
csogu Creative Commons License 2002.11.03 0 0 48
Persze ilyen szavazatkülönbség mellett a párbaj alkalmával senki se szavazott volna már se a győztesre se a vesztesre, mert ugye minek, ezért kellett ez a trükk.

Te nem így cselekedtél volna?

Előzmény: Zabi (47)
Zabi Creative Commons License 2002.11.03 0 0 47
Nem tudom, nem tudom, nekem a Szabolcs vs Niki párbaj is nagyon ködösnek tűnt, amikor csak a fekete pofákat mutatták a számadatok mellett. Lehet hogy Niki kapta a többet, csak Szabolcsra volt szükség a villában a konfliktushelyzet fenntartása érdekében...

Persze ilyen szavazatkülönbség mellett a párbaj alkalmával senki se szavazott volna már se a győztesre se a vesztesre, mert ugye minek, ezért kellett ez a trükk.

Előzmény: fd (45)
csogu Creative Commons License 2002.11.03 0 0 46
A Valóvilág Lényege: A SOK ÁTLAG MAGYAR ÁLTAL A TV ELÉ TAPASZTOTT TÖMEGTŐL BEZSEBELT LóVÉBŐL 1.5 MILLIÁRD FORINTÉRT MEGKREÁLT VALÓVILÁG -BAN ELÉG HAVERJÁNAK JUSSON MELÓ ÉS EXTRA FIZETÉS A MÉDIA JÓPOFIZÓ FENE GYEREKEINEK. A HAZUGSÁG, AZ ÁTVERÉS PEDIG, ÉLTETŐ ELEME A BIZONYTALAN, SOHA LE NEM ELLENÖRIZHETŐ SZAVAZÁSI ADATHALMAZNAK.

Ha ennyire bnne vagy, akkor inkább azt mond meg, hogy ebbe a körbe, hogyan lehet bekerülni?
Ez jobban érdekelne:-)))))))))

Előzmény: exlexman (44)
fd Creative Commons License 2002.11.03 0 0 45
A hozzászólás médiatermészet-részével nem kivánok vitatkozni, sok igazság lehet benne.
De továbbra sem tudom elhinni, ha valaki megkérdöjelezi a telefonos szavazásokat.
Indokaim: a beszavazóshow-kon jól látszott, hogy jelentös különbségek vannak, attól függöen, hogy mennyire nézett a müsor, és mennyire 'érdekes' a szavazás. Lásd: a beo-beszavazás és a PPP szavazás. A párbajoknál is megkérdöjelezi a manipulációt Szabolcsc elsöprö gyözelme. Azt pedig, hogy nagyon 50-50% körül lesz a Györgyi-Hajni, már a kijelölés napján megmondtam, és utána is folyamatosan ez látszott, ha valaki nem csak 1 hirforrásra támaszkodott, hanem mondjuk körbejárta a net bugyrait. És végül: a számok (ellentétben a BB-vel) ellenörizhetőséget is jelentenek egyben. Nyilvánvaló, hogy az ebböl eredő bevételnek a költségvetésben, és a végén az elszámolásban meg kell jelennie. Ha nem lett volna fél milla szavazat, hanem csak mondjuk a tizede, akkor ez azt jelentené, hogy a készítők zsebböl csengetik ki a lét? És ne feledjük, itt azért kökemény számlázások lesznek a cégek (VV-stáb, RTL-Telemédis-telefonszolgáltatók) között, aminek utána lehet menni, és mint céloztam rá, tudtommal utána is mennek :))
Előzmény: exlexman (44)
exlexman Creative Commons License 2002.11.03 0 0 44
fd-az a véleményem, vannak akik nem teljes információ alapján mondanak véleményt. Sthol a kiszavazóshowban mondta a következőt:" Hajni aki jelenleg munkanélküli" és "Györgyi aki egy belvárosi butiq üzletvezetője". Na ebből, csak a két személy közötti különbözet, és az egzisztenciális hátteret megtekintettem az előzetes bemutatkozásokból. A Lorenzo nem alap vitatétele a helyzetnek, bár igazságod van benne, tényleg csak a "lééé a létezése", a családi háttér adott!

...DE A KÖLTŐI KÉRDÉS:

HOGYAN OLDJUK MEG, HOGY AZ ADATOK VALÓBAN KIDERÜLJENEK, miféle MÓDON ÉRHETJÜK EL AZT, HOGY MEGTUDJUK A PONTOS SZÁMOKAT?

A topic inditással a magyar gazdaságban rejlő, a média által irányitottan settenkedő, hazugságra épülő üzletekkel van a problémám, mert ezek azok aki a két réteg, szegény és gazdag között csinálják igazán a szakadékot!

Az átlag magyar 18-40 év közötti réteg számára havi 60-80e-ből ez még álomnak is csak hiú gyarlóság! Ezek az emberek vannak többségében akik ugye TV-t néznek szól erről a statisztika az RTL Klub előzetes felmérése, és a TV2 jelenlegi váltása okán megjelent adatokból!

Az emberek meg hiszik, a kicsi és szegény lányka, meg szegény fiú, érvényesülhet.

A pénz ami dominál miközben Árpa király és csapata kiröhögi ezt a réteget, ahogy Ő mondja "csöves átlag magyar" miközben ez a csövesátlagmagyar dobja össze a LÉT a hülyeségeihez!

Néhányan felvetették, hogy a tisztességtelenség ami a bántó! Mivel jómagam, csak 20 óra körül jutok TV közelébe, ki vagyok téve annak hogy tájékozódni kiséreljek meg. A hiradót már éjfél utánra szoritották, ha tudni, érteni akarom a dolgokat, addig várakozom, mert ugyebár a músorkezdés annyira igaz ujság szerint, mint a hajnal négyig bulizó korán fekszik le szöveg:))

A TV távkapcsolóját pedig, a mostani hétvége óta valóban közel fogom magamhoz, és inkább váltok ha ezt a hazugságshow-t adják. Megnézem inkább a Discovery-t, ott legalább értékes az információ. :) ...és még ma is szavazhatsz SMS-ben a kiszavazó show-ra mert a rendszer nem azonositja a dolgokat, úgy ahogy ez illene!
Próbáljátok ki nyugodtan!

Bár, hozzá teszem Vodafonéknal is ez megy, ha elküldesz egy valótlan számsort, a saját költségedre sem tudhatod meg, te semmiféle sorsoláson nem veszel részt, még ha véletlenül elb....ad a számokat, beirás közben. Mert ugyebár mi balga ügyfelek azt hihetnénk, a NAGY??? -MULTI cég korrekt, és nem veri át ügyfeleit!

A Valóvilág Lényege: A SOK ÁTLAG MAGYAR ÁLTAL A TV ELÉ TAPASZTOTT TÖMEGTŐL BEZSEBELT LóVÉBŐL 1.5 MILLIÁRD FORINTÉRT MEGKREÁLT VALÓVILÁG -BAN ELÉG HAVERJÁNAK JUSSON MELÓ ÉS EXTRA FIZETÉS A MÉDIA JÓPOFIZÓ FENE GYEREKEINEK. A HAZUGSÁG, AZ ÁTVERÉS PEDIG, ÉLTETŐ ELEME A BIZONYTALAN, SOHA LE NEM ELLENÖRIZHETŐ SZAVAZÁSI ADATHALMAZNAK.

...mert ugyebár azok a cégek akik arra lennének létrehozva hogy megvédjék érdekeinket, azok kvázi társadalmi szervezetként engedik ezeket a hazugságokat, a jogszabály ugyan is olyan gyenge, hogy azzal semmit sem tudsz ellenük tenni!

Előzmény: fd (28)
gyingyi Creative Commons License 2002.11.03 0 0 43
"A pénznek nincs szaga"

Gyingyi ®

Előzmény: RAMBO (41)
csogu Creative Commons License 2002.11.03 0 0 42
Nem nyert. Pont ott kell igazán!!!
Másik tipp?
Előzmény: RAMBO (41)
RAMBO Creative Commons License 2002.11.03 0 0 41
Nyilvános WC
Előzmény: gyingyi (35)
RAMBO Creative Commons License 2002.11.03 0 0 40
Egyébként nem mindegy?

Amikor elindult ez a só, mindenkinek tisztában kellett lennie azzal, hogy a nézettség a fontos, nem más. Elhiszi azt bárki, hogy egy nagypofájú meg egy szótlan csajszi közül engedik azt versenyben maradni, aki semmit sem csinál?

Majka, OKI, a két "szerelmes pár" meg Györgyi az, akit lehet közvetíteni. Ezek vagy részegek, vagy veszekszenek vagy kettyintenek esetleg mucsai szóvicceket mesélnek (Majka). A többi meg ott van, és néz kifelé a fejéből (nem is jut eszembe a nevük).

Az "érdekes" embereket benntartja a csatorna, a többi mehet a lecsóba. Ez történt most is.

fd Creative Commons License 2002.11.03 0 0 39
Hát, eddig ugy láttam, csak akkor nem volt beadva, amikor személyes problémát tárgyaltak ki. Na arra viszont nem is vagyok kiváncsi.
Előzmény: Zabi (38)
Zabi Creative Commons License 2002.11.03 0 0 38
Kivéve, amikor nem. :)
Előzmény: fd (37)
fd Creative Commons License 2002.11.03 0 0 37
Eléggé hibás sejtés :)
A VV-ben, ellentétben a BB-vel, adják képpel és hanggal a riportszobát. Nem tudom, hogy szerinted kit kellett volna kihivnia, de sok más választása nem volt. Lorenzót és Ágit nem akarta, Majka és Nóri ellen tudta, hogy nincs esélye, ugyhogy csak Leslie és Hajni maradt. Okit csak akkor hivta volna ki, ha nem akar visszamenni, azért, hogy ha nem is sok idöre, de legalább kijöhessen emberek közé Oki.
Előzmény: Zabi (36)
Zabi Creative Commons License 2002.11.03 0 0 36
Van egy sejtésem, hogy az előzőleg párbajra kiválasztott villalakónak a riportszobában MEGMONDJÁK hogy kit KELL kihívnia a párbajra.

Lásd: Györgyi vs Hajni

gyingyi Creative Commons License 2002.11.03 0 0 35
"Van tisztességes üzlet, ahol nem kell manipulálni a fogyasztót!"

Mondj egyet!

Gyingyi ®

Előzmény: R0fike (33)
csogu Creative Commons License 2002.11.03 0 0 34
Van tisztességes üzlet, ahol nem kell manipulálni a fogyasztót!

Te Magyarországon élsz???:-)))))

Tudod mit?
Szeretném ha igazad lenne, mert az mindenkinek jobb esélyeket adna:-)

Előzmény: R0fike (33)
R0fike Creative Commons License 2002.11.03 0 0 33
Szia csogu!

"Az egész üzleti élet erről szól, vagy az is elhanyagolható? "

Van tisztességes üzlet, ahol nem kell manipulálni a fogyasztót!

Amit az RTL végez, az nem ebbe a kategóriába tartozik.

Igaza volt Friderikusz Sándornak: a készüléken van egy OFF gomb.

Én ezt használom...

Előzmény: csogu (32)
csogu Creative Commons License 2002.11.03 0 0 32
Ez az egész nem szól másról, csak a pénzről és az emberek manipulálhatóságáról

Az egész üzleti élet erről szól, vagy az is elhanyagolható?
Nem.
Mert ez mozgatja a világot és aki ebben nem vesz részt, az eltűnik a süllyesztőben !!!

Olyan nincs, hogy valaki nem vesz részt benne és mégis érvényesülhet.
Utálom a levegőt, de mégis lélegzem.
Nevetségesek vagytok :-))))

Előzmény: R0fike (31)
R0fike Creative Commons License 2002.11.03 0 0 31
Kedves exlexman!

Talán már más is írta előttem: az RTL klub soha nem volt egy szemernyit sem korrekt.

Manipulál, az érdekeinek megfelelően hazudik, és kihasználja gazdasági fölényét.

Azt hittem, a big brother után nem lehet rosszabb műsort csinálni.

Lehetett! Sőt.... több klasszissal

Ez az egész nem szól másról, csak a pénzről és az emberek manipulálhatóságáról. (Mit keres a háttérben az a pszichiáter, aki terrorista szakértő???)

Előzmény: exlexman (-)
luxxie Creative Commons License 2002.11.03 0 0 30
irigyellek titeket azert, hogy szemmel lathatoan ez a legnagyobb problematok az eletben.

azt viszont mar sajnalatra meltonak tartom, akit ez a ket musor 3 sec idotartamnal hosszabb ideig le tud kotni es egy laza vallmegvonasnal es taviranyitogomb-megnyomasnal nagyobb reakciot valt ki belole...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!