Keresés

Részletes keresés

robzon1 Creative Commons License 2015.08.15 0 1 3250

robzon1 Creative Commons License 2015.08.15 0 1 3249

Sziasztok srácok,és remélem lányok! Ime egy-két kép,remélem tetszenek:

robzon1 Creative Commons License 2015.08.15 0 1 3248



Wetlook-imádó Creative Commons License 2015.08.11 0 0 3247

Sziasztok!

 

Osztom a fantáziálásotokat a blúzos-kosztümös lányokról, bár én személy szerint megelégszem a hétköznapi blúzos-szoknyás/nadrágos összeállítással is, plusz én nem vetkőztetném le a hölgyet, hanem szeretném ha a vizes/maszatos ruhát addig viselje ameddig csak bírja. Én így szeretnék közel kerülni ahhoz a hölgyhöz akivel ezt meg tudom szerettetni vagy már eleve szereti az ilyen murikat.

 

Bár a neten sok olyan videót találtam amin ruhában fürdenek, de sajnos olyan témával összekötve ami miatt nem tehetem fel ide a fórumba se a videót,se a linkjét, mert a fórum szabályzatába ütközik :( .

robzon1 Creative Commons License 2015.08.10 0 0 3246

Szia dbtm393! Örülök,hogy tetszenek a képek,majd még rakok fel ha találok! Tetszik a fantáziád! Biztosan már irtam de én az ilyen úgynevezett fürdést egy ballagás után tudnám elképzelni! Amikor én egy fehér ingben,nyakkendőben esetleg öltönyben lennék,a hölgy pedig fehér blúzban,és kosztümben! Hazaérnénk,persze előtte megtölteném otthon a kádat ilyen ragacsos anyaggal! Nem engedném levetkőzni,hanem ölbe venném és elindulnék vele a kádhoz! Nekem dobna az élvezeti faktoron,ha előtte tiltakozna egy kicsit! Aztán lassan beleültetném és elkezdeném összekenni az anyaggal szép lassan,hogy kiélvezzem minden percét! Először a kosztümöt,aztán a blúzát kivűl,belül! Ekkor csatlakoznék én is hozzá,és hagynám,hogy ő is ezt tegye velem! És amikor már mindenhol olyanok vagyunk,csak akkor vetköztetném le! Nagyon izgalmas lenne,dehát ez csak álom! Majd teszek fel képeket! Szép napot mindenkinek!

dbtm393 Creative Commons License 2015.08.08 0 0 3245

Szia robzon1! :) Az első képed, amin egy, szerintem nagyon szép hölgy éppen beletoccsant a zöld trutyiba, nagyon megmozgatta a fantáziám! Látom, hogy miniszoknya van rajta, ami még izgalmasabbá teszi a dolgokat! :D Egy ingben és egy vasalt nadrágban beülnék melléje én is, aztán jutna mindenhova abból a zöld anyagból, az ő ruháira és az enyémre is. Kigombolnám a blúzát és a melltartója alá is juttatnék kézzel jó sok anyagot, de nem venném le róla még jó sokáig. A bugyija alá is küldenék jó sok anyagot, sokszor egymás után, hagy tocsogjon ott alul is a hölgyemény! :) Mikor már kívül-belül teljesen beszutykosodtunk, még jó sokáig simogatnám, ruhán kívül és ruha alatt a nőt, közben élvezzük, ahogy teljesen ellep minket a zöld színű, sűrű folyadék. A második képen lévő kínai lány is csatlakozhatna, biztos beférnénk abba a kádba! :D
Te hogy képzeled el? :)

Előzmény: robzon1 (3244)
robzon1 Creative Commons License 2015.08.02 0 1 3244

Ezek is gyönyörű képek,főleg a sorozat:

robzon1 Creative Commons License 2015.08.02 0 1 3243

robzon1 Creative Commons License 2015.08.02 0 0 3242

Szia dbtm393! Igy is van én is azt tenném,de először ruhán kivűl,és utána belül! De kiélvezném minden percét amig rajta van a kosztüm! Nem venném le nagyon gyorsan róla!

dbtm393 Creative Commons License 2015.07.31 0 0 3241

Bekenném az egész testüket, ruhán kívül és ruhán belül is! Utána pedig megfürdetném őket! :D

Előzmény: robzon1 (3240)
robzon1 Creative Commons License 2015.07.31 0 1 3240

Akkor legyen egy kis Messy is:

robzon1 Creative Commons License 2015.07.31 0 1 3239

Szevasztok srácok! Egy-két kedvenc következik:

robzon1 Creative Commons License 2015.07.28 0 1 3238

robzon1 Creative Commons License 2015.07.28 0 1 3237

robzon1 Creative Commons License 2015.07.28 0 0 3236

robzon1 Creative Commons License 2015.07.26 0 1 3235

robzon1 Creative Commons License 2015.07.26 0 1 3234

robzon1 Creative Commons License 2015.07.26 0 0 3233

Sziasztok! Válaszolva Wetlook-imádónak én a Balaton déli partjáról irok Siófoktól nem messze! Tehát tőlem kb. 1 km-re van a Balaton! Olvastam dbtm393 hozzászólását nem is egyszer eléggé kimeritő volt,elég részletesen leirtad,hogy mi az amit te kedvelsz! Biztos olvastad a régi hozzászólásaimat,na szóval:nekem egy hölgyön a ruhaösszeállitás nem mindegy! Tehát ha egy lányon egy fehér blúz van,egy kosztümmel akkor én gerjedek mindenre! Az álmom az lenne ha egyszer egy ballagásról jönnénk haza,és természetesen csak úgy spontán jönne a dolog! Én öltönyben ő pedig egy kosztümben! Leülnénk az asztalhoz beszélgetni,én kimennék és behoznák két doboz joghurtot és beszélgetés közben véletlenül a ruhájára önteném! Persze ő nem sértődne meg és a másik doboz rajtam landolna! Lassan szétkennénk egymáson és élvezettel néznénk ahogy szétfolyik rajtunk,ahogy a kosztüm meg a blúz beszivná a folyadékot! Közben a kád már tele lenne vizzel,és lassan beleülünk ketten! És élveznénk ahogy lemossuk egymásról! Természetesen ezek a ruhák tényleg kényesek de meglehet oldani! Vagy egy lánnyal hazamenni esőben,kiöltözve,persze esernyő nélkül!  Szóval én mindent kedvelek ami a kosztümről szól,csak nem tudom mert ezeket senki nem vállalja be!! Sziasztok!

Wetlook srác Creative Commons License 2015.07.25 0 0 3232

Kevesen vallják be, de ha belegondolsz, azért csak mondja sok csaj, hogy mennyire jó esőben sétálni. Szóval vevők ilyenre. És az is biztos, hogy a paik közt is sokan szeretik a wetlook-ot. Nézzük csak a vizespólós versenyeket. Ezeket is ki miért, sokan biztos az áttetsző vizes póló miatt, de biztos sokakat izgat maga a vizesség is.

Előzmény: dbtm393 (3231)
dbtm393 Creative Commons License 2015.07.24 0 0 3231

Valamiért tényleg nagyon kevesen vállalják be ezt a dolgot, sajnos nem értem miért? Miért rosszabb egy pólóban vagy egy blúzban és egy nadrágban fürdeni, mint egy bikiniben? Jól gondolod, vannak ilyen lányok, csak nagyon kevesen, legalább olyan kevesen, mint mi, férfiak. De a legtöbbjük szerintem nem mer beszélni róla, így vagy kiderül róla, hogy szereti, vagy nem. Én kettő lányt (akikből az egyik már házas asszony, de még fiatal és korához képest jól néz ki), de mind a kettőjükről csak véletlenül tudtam meg, hogy mit is kedvelnek. Beszélni sem mertek róla, de szóra bírtam mindkettőjüket.
Minden esetre helyes a véleményed! :) Egyszer mi is megpróbáltuk este a Balatont, de még 10 óra után is, annyi nép járkált a parton, hogy nem mertünk kijönni. Mikor aztán kijöttünk a vízből, pont egy idős házaspár jött velünk szembe, de azt a nézést látnotok kellett volna, amit akkor láttunk. Mi meg nem bírtuk visszatartani a nevetésünket! :D

Előzmény: robzon1 (3228)
dbtm393 Creative Commons License 2015.07.24 0 0 3230

Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot, viszont csak az utóbbi időben mertem egy keveset hozzászólni a dolgokhoz. Látva a remek csapatot, szeretnék én is csatlakozni hozzátok, remélem, hogy jól megértjük majd egymást. Szeretném kezdeni egy bemutatkozó hozzászólással, amiben leírom, hogy én miket kedvelek, és közben válaszolok robzon1 korábbi kérdésére is! :) Sajnos vagy nem sajnos, de srác vagyok én is, fiatal korom óta WAM kedvelő. A WAM-ból én igazából a Wetlook-ot és a Messy-t kedvelem. A Messy-ből is inkább csak a Muddy-t, a többi ágazat közül csak nagyon kevés hoz lázba. A Muddy-ból is csak azt szeretem, amikor a sár nem darabos-rögös, hanem szinte már-már folyékony. Imádom nézni, amikor egy lány saját magától bemászik a sárba és az egész testét besarazza, tetőtől talpig. Szeretek besegíteni neki a saraskodásban, de leginkább azt kedvelem, amikor közösen piszkoljuk be egymást és utána mocskosan ott tocsogunk egymással a piszokban. Gyönyörű látvány, amikor egy lány teljes ruházatát, vagyis az egész testét sár borítja, ruhán kívül és belül is egyaránt. Imádom azt az érzést, amikor a ruháink alá folyatjuk be az anyagot és így belülről ázik át a ruhánk a piszkos létől. Gyönyörű látvány, ahogy a még relatíve tiszta ruhánk belülről ázik át és színeződik el, és így válik koszossá az egész felszerelésünk. Szeretem simogatni a sárban tocsogó lánynak a piszkos ruháját és a saras testét egyaránt. Mikor mindketten nyakig sarasak vagyunk, utána még nagyon sokáig élvezzük a helyzetünket, továbbra is egymásra kenjük a sarat, ülünk, fekszünk, játszunk benne. Érdekes módon szeretem, ha egy lány egész teste saras, viszont a feje, az arca és a haja ne legyen piszkos, mert az valamiért lohasztó számomra. Az valamiért úgy szép, ha marad tiszta állapotban. Ha a lánynak hosszú haja van, és ha a hajvégei beleérnek a sárba, az még szép is, de a fej az maradjon tiszta. Miután befejeztük, a zuhanyzás a kötelező ceremónia, ami szinte már Wetlook! :)
A Messy-ből még kedvelem azt, ha különböző ételeket kenünk egymás ruháira, vagy esetleg ruháink alá. Többnyire ezek folyékony ételek, pudingok, szószok, ketchup, majonéz, nagyon ritkán krémes sütemények. Élvezem, ahogy szinte órákon át úgy mozgunk a házban, hogy közben tudjuk, látjuk, érezzük, hogy a ruhánkon vagy a ruhánk alatt ott van az anyag és kenődik, csöpög, lassan áztat el minket. A kedvencem a fagylalt. Imádom, amikor a ruháinkon olvad el és a ruha beszívja a nedvet, de talán az még jobb, ha a ruháink alatt olvad el, mondjuk a fehérneműek környékén, és kívülről nem látszik, csak érezzük, hogy ott nedvesedik tőle a ruha.
Messyből csak ennyit kedvelek sajnos. A sárbirkózást sem kedvelem, azt inkább egyfajta bazári mulatságnak tartom. A különböző festékekkel végzett Messy sem hoz lázba, se a Gunge. Az olajoktól pedig egyenesen irtózok…
Na szóval Wetlook… :) Minden formájáért oda vagyok, szinte kivétel nélkül imádom a Wetlook-ot! Az, hogy egy lány vagy hölgy ruhában fürdik, szerintem annál nincs szebb látvány, nincs jobb érzés. Sokkal jobbnak tartom, mint a Muddy-t. Számomra a Wetlook időtlen, kortalan. Szerintem egy idősebb, de jó karban lévő hölgy is lehet ugyanolyan vonzó nedves ruhákban, mint egy fiatal. Számomra divattalan is egyben. Nem számít, hogy milyen korú, jellegű, állapotú, divatú ruha legyen a fürdés tárgya, mindegyiknek megvan a maga szépsége. A márkák is hidegen hagynak. Egy kínai ruha is lehet ugyanolyan jó, izgalmas, mint mondjuk egy márkásabb példány. Azt sem bánom, ha egy lány az én ruháimban fürdik, férfias ruhákban, mert még úgy is gyönyörű! Előnyben részesítem ugyan a kényelmes ruhákat, de az alkalmi holmikat sem szoktam megvetni. Élvezem még a pizsamás fürdéseket is. De hogy milyen ruhákat is képzelek el hölgyeken? A falatnyi vállpántos pólóktól a nagykabátig minden jöhet, mindenben élvezem a fürdést. Én úgy szeretem, ha egy lány minél jobban fel van öltözve, a lehető legtöbb ruha legyen rajta. Megelégszem egy bugyi-póló kombinációval is, de a téli nagykabátot is már a másik végletnek tartom. Élvezem benne a fürdést, de már körülményes. Ha lánnyal fürdök, szeretem, ha évszaknak megfelelően öltözik fel, télen több ruhába, nyáron pedig kevesebbe. Szeretem a hosszú nadrágokat, pulóvereket. A kedvencem az, amikor egy lány úgy öltözik fel a Wetlook-hoz, hogy egy hosszú, lábhoz simuló farmernadrág van rajta, alatta bugyival, felülről pedig egy hosszú vagy rövid ujjas, mell környékén jó mélyen kivágott póló van rajta, alatta melltartóval. A pólón vagy blúz vagy pulóver legyen, azon pedig egy kis őszi kabát vagy széldzseki. A lényeg, hogy a testének minél nagyobb felületét ruha fedje. Ha a lány szeretne, vehet fel cipőt vagy csizmát, de a zokni az kötelező! :) Ezen kívül szeretem, ha vesz magára még különféle kiegészítőket, gondolok itt olyan kis válltáskákra vagy hátizsákokra, kesztyűkre, sálakra és sapkákra, különféle ékszerekre! Ékszerek lehetnek nyakláncok, fülbevalók és karkötők, esetleg karórák :) Szeretem az olyanfajta természetességet a Wetlook során, hogy egy lány ugyanabban a ruhába ázik el, mint ahogy az utcán járkál, ugyanolyan kollekcióban. Érdekes, hogy a melltartót nem tartom úgy ruhának, mint egy pólót, önmagában számomra nem több mint egy bikini felső, viszont imádom, ha a lány viseli fürdés közben a ruhái alatt! Ha mégis csak melltartót szeretne magára venni, egy rövidnadrág és egy pulóver vagy egy kiskabát azért kell melléje! :)
De nem mindegy, hogy milyen Wetlook-ról beszélünk. Szeretem a zuhanyzós wetlook-ot, de az igazi a kádas és a medencés Wetlook. Azt amikor csak rövid időn belül ázik el a lány, az nem annyira jó, például az Ice-bucket challenge-et nem nevezem Wetlook-nak, hanem csak sima kis bohóckodásnak. A medencébe ugrás és gyorsan kiszaladás belőle sem igazi Wetlook, mert csak rövid ideig tart. Az igazi Wetlook szerintem egy lassú és gyönyörű folyamat. Szerintem, mint mindennek, a Wetlook-nak is megvannak a saját maga kis lépései. A zuhanyzós fürdést is úgy szeretem, ha a lány lentről felfelé ázik el, szép fokozatosan, és miután már mindenhol nedves, utána már az egész testét vagy testünket érheti a vízsugár.
A kádas és a medencés Wetlook közül inkább a medencést részesítem előnyben, szerencsére ezt szoktam végezni a leggyakrabban! :) Én úgy szeretek egy ilyen fürdést, ha a lány szépen lassan áztatja el magát, vagy ketten, egymást közösen, centiről centire. A lány először felöltözve odalép a medence mellé és csak a víz felületét megérinti az ujjbegyével, amitől az egyik ujja vizes lesz. Ezután már a tenyerével érinti a vízfelületet, majd az egész kézfejét a vízbe mártja, egészen a csuklójáig, de már úgy, hogy a felsőinek a vége is egy kicsit beleér a vízbe, nedves lesz. Utána játszik mind a két kezével a vízben, egyre mélyebbre nyúl a vízfelület alá, már addig, hogy a könyökéig elázik. Már tapad a karjára a ruha, a belőle csöpögő vizet pedig magára engedi, vagy a nadrágjára, vagy a felsőjére, hogy legyen azon is egy kis víz. Leül a medence szélére és a talpával megérinti a vízfelületet, vizes lesz a zoknija, majd az egész lábfejét a vízbe mártja, egészen addig, még a nadrágja vége is vizes nem lesz. Ezután lelép az első lépcsőfokra, ahol már a bokájáig ér a víz, lelép a másodikra, harmadikra, ahol már a térdéig ér. Sétál benne pár lépést, majd finoman, lassan leül az első lépcsőfokra. Már a feneke is elázott, a bugyijával együtt, viszont a combján felülről még száraz a nadrág. Kézzel fröcsköl magára egy kevés vizet és folytatja a Wetlook-ot. Feláll, és a lépcsőn teljesen bemegy a medence aljáig, ami combközépig ér. Fröcsköl még magára vizet, majd szépen lassan elkezd beleereszkedni a vízbe. Először a fenekét lepi el, ekkor már az egész nadrágja nedves, majd aztán egyre mélyebbre, míg le nem térdel, ellepi a hasát, egészen a melléig és így szépen tovább, nyakig elmerül a vízben, és az egész ruhája elázik. Tapad az egész testére a nedves ruha, így kiemelve a lány gyönyörű alakját. Miután mindene tocsog, leül a medence szélén kiépített pezsgőfürdő részre, és folytatja, élvezi a Wetlook-ot, esetleg elkezdi levenni a kabátját és szétengedi a felsőjét, hogy előkerüljön az elázott pólója. A lány ebe az esetben egyedül végezte eme nagyszerű tevékenységet, így is gyönyörű. Néha szoktam neki segíteni a dologban a partról, de úgy az igazi, ha együtt ázunk el, egymást locsoljuk össze, egymással merülünk a vízbe. Szeretem, ha közösen, azonos tempóban ázunk el, így mindketten ki tudjuk élvezni a helyzetet és egymás jelenlétét. Imádom, amikor a vízben, már teljesen elázva öleljük meg egymást, szeretem simogatni az egész elázott testét, benyúlni a ruhái alá. Képesek vagyunk ezt órákon keresztül is csinálni, mindketten nagyon élvezzük. Imádom látni azt, hogy a lány is élvezi, ő is jól érzi közben magát, nem csak úgy beadja a derekát, hanem tényleg élvezi is, izgul a dologra. Van, hogy romantikus estét tartunk, és úgy filmezünk kettesben, hogy a medencében, teljes ruházatban, egymás karjaiban nézzük végig a filmet.  
Sokféle öltözéket kipróbáltunk már, volt olyan is, hogy amint hazaértünk egy forró nyári napon, ahogy voltunk, egymással fürödtünk. Szeretem ugyan a kényelmes holmikat, magamon is és a lányon is, de azért néha nem vetünk meg más ruhákat sem! :) Az alkalmi ruhákat is kedveljük, csak azokra vigyázni kell, mert sérülékenyek. Szeretjük az estélyiket, a kosztümöket, a pizsamákat. Én személy szerint kedvelem még az ingeket, az öltönyöket és a munkásruhákat is, bár a zakóval nehéz utána bánni. Sikerült szert tennünk egy gyönyörű menyasszonyi ruhára is, amiben imádom, ha fürdik a leányzó, annak aztán van hangulata! :) A ruhatépést egyikünk sem kedveli, és a bőrruháktól is távol maradunk, maximum talán bőr cipő és bőr csizma, de semmi több. A latexruhákat sem szeretjük, szerintem nem szépek és még elázni sem tudnak.
Szeretem még azt, ha a lány behoz a medencébe nem feltétlenül odaillő dolgokat, bár ő jobban kedveli az efféle játszadozást. Szeret plüssöket behozni, a kicsi kabaláktól az egészen nagy plüssfigurákig mindenfélét, amiket mindig eláztat. Van, hogy labdát hoz be magával, vagy rengeteg apró, pici színes golyókat, vagy cipőket, esetleg más ruhákat, amiket ha tetszik neki, magára vesz, majd levesz. Szeretek róla fényképeket is csinálni, de úgy, hogy használ is valamit. Pl. Ha ül a matracon a medencében, akkor egy rossz laptopot a kezébe vesz, esetleg, egy fényképezővel játszik, mintha ő lenne a fényképész, vagy több működésképtelen telefonnal úgy csinál, mintha telefonálna.
Érdekes, hogy a Muddy-nál nem kedvelem azt, amikor egy lány feje piszkos lesz, viszont a Wetlook során nem bánom, ha a lány egész feje, a haja, arca vizes lesz, sőt, az úgy sokkal izgatóbb is. Ha pedig elfolyik a sminkje, attól pedig szinte megőrülök, mert az nagyon tetszik! :)
Remélem tetszett nektek a bemutatkozásom, ha kérdésetek lenne, akkor szívesen válaszolok is! :)
Üdv: dbtm393

Wetlook-imádó Creative Commons License 2015.07.24 0 0 3229

Sajnos nekem is ez a tapasztalatom, amit írsz, mert az idén magam is voltam a Balaton-parton, gondoltam rá,hogy este ruhástul menjek be a vízbe, de végül nem mertem, mert már fürödtek a vízben, sajnos csak fürdőruhában és nem szárazföldi ruhában.

 

A munkahelyemen az egyik munkatársam pont arra panaszkodott, hogy ahol a szabadidejében strandolni volt egy nemkívánatos elem ruhástul ment a medencébe, és a munkatársamat ettől elfogtam az undor.

 

Egyébként te a Balaton melyik településéről írtál ?

 

Előzmény: robzon1 (3228)
robzon1 Creative Commons License 2015.07.24 0 0 3228

Igazad van! A minap lesétáltam a Balaton partra hátha látok valami bevállalós dolgot a lányoknál de semmi emlitésre méltó! Direkt estefelé mentem mikor már felszabadultabbak a fiatalok,de egy lányt láttam akin egy kis top volt a többieken sima fürdőruha,úgy fürödtek! Az a baj,hogy a mi kedvenc ruhaösszeállitásunkat nem fogjuk élőben látni,mert ki az aki egy blúzban vagy kosztümben fürdik nyilvánosan? Senki! Ezt maximum otthon az ember a párjával gyakorolja,már ha van olyan szerencsés! Vagy összehozni egy nyilvános fürdőzést vadidegen emberekkel ahol nincs ismertség,nincs kötöttség! De látod még olyan lány sincs aki itt lenne a fórumon és beszélhetnénk vele erről! De hiszem,hogy vannak ilyen lányok,csak elfojtják magukban a vágyat,mert mit szólnak az emberek hozzá!! És szerintem ők gyakorolják is otthon egyedül,mert ezt nem lehet elfojtani! Ez vagy benne van valakiben vagy nincs! Szerintem ők azt hiszik,hogy ez egy betegség pedig nem! Ezen az oldalon ki tudnának tárulkozni,dehát nem találnak ide sajnos! Lehet,hogy hülyeségeket irtam,de ez a véleményem! Szép napot mindenkinek!!

Wetlook-imádó Creative Commons License 2015.07.23 0 0 3227

Jó lenne ilyet élőben is látni, de sajnos nálunk irtóznak még a gondolatától is, hogy ruhástul fürödjenek, maximum csak viccből mondanak ilyet. :( 

Előzmény: robzon1 (3226)
robzon1 Creative Commons License 2015.07.20 0 0 3226

robzon1 Creative Commons License 2015.07.20 0 0 3225

Igaza van Wetlook-imádónak! Nekem semmi bajom a wammal,csak bizonyos öltözékben szeretem látni a hölgyeken! Szerintem már leirtam,de nekem jöhet sár,olaj,csokiszósz,joghurt,torta vagy akár méz is,csak a megfelelő ruha kell hozzá! Persze izlések és pofonok! De én erre gerjedek! Sziasztok!

Wetlook-imádó Creative Commons License 2015.07.19 0 0 3224

Nem rossz a téma, csak mint tudod, Robzon és én több öltözékben szeretjük ugyanezt látni a lányoknál ;) .

Előzmény: Basti Nado (3223)
Basti Nado Creative Commons License 2015.07.19 0 0 3223

Ezt a cikket most olvastam a Velvet-en, ajánlom a figyelmetekbe. Egy nagyon jó kis videót is tartalmaz, érdemes végignézni:

 

Őrülten szexi tud lenni, ha valakit mézzel kenegetnek

 

Wetlook-imádó Creative Commons License 2015.07.18 0 0 3222

Szívesen Robzon. Feleslegesen aggódtál, hogy tetszik-e nekem a videó, hisz mint már kiderült ebben a dologban hasonló az ízlésünk, így biztos lehetsz abban, hogy tetszik, sokadjára is megnéztem.

robzon1 Creative Commons License 2015.07.18 0 0 3221

Köszönöm Wetlook-imádó! Ezek szerint összejött a dolog a videóval,bár nem tudom hogy tetszik neked!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!