Keresés

Részletes keresés

variaga Creative Commons License 2000.09.06 0 0 258
Az idei könyvhétre (több rákkal kapcsolatoson kívül) megjelent egy könyv a deuteriumos vízről (világoskék borítós). Egy magyar mérnök fejlesztése. Egy újságcikkben korábban meg azt olvastam, hogy már többen fogyasztják - úgy emlékszem sutyiban. A könyvet azért nem vettem meg, mert tele volt műszaki leírással, és a hatásáról, tapasztalatokról semmit sem találtam benne első ránézére.
Ennek ellenére az interneten össza-vissza kerestem, magáról a deuteriumról sokat találtam, de a rákkal való kapcsolatáról semmit. Pedig érdekelne. Ez is egy lehet az utolsó szalmaszálak közül.

Holnap kezelés - én meg nem tudok elmenni az Anyukámmal. Elnéztük mindketten a naptárt, péntek helyett csütörtök! Mióta tudom, azóta cidrizek. Előre attól, hogy milyen taplók lesznek Vele a kórházban. A fracába!

Előzmény: NHL (256)
Waratah Creative Commons License 2000.09.06 0 0 257
Akkor ezt a hozzászólást átnásolom a depis topucba, copyright NHL, ha megengeded.
Előzmény: NHL (255)
NHL Creative Commons License 2000.09.06 0 0 256
félreértesz, az infúziónál több mellékhatásal járó, súlyosabb variációról nem tudok,
tehát, a csodavíztől sem lehet azzal elrémiszteni, hogy káros.
Előzmény: Valaki64 (254)
NHL Creative Commons License 2000.09.06 0 0 255
Jó, Mádl beiktatásától tanévnyitóig vidéki gyarmatainkon nyaraltunk:)

Grillezés, borgácsozás, óriáscsúzda és az egyéb búfelejtő kellékek.

Előzmény: Waratah (253)
Valaki64 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 254
Kedves NHL, én csak 8 chemot kaptam eddig, de remélem, nem inditunk ebben versenyt.Viszont van egy uj web oldal, ami érdekes lehet,valaki megkért, hogy szóljak róla.www.pro-patiente.hu, sok érdekes információ van rajta, megnéztem.mindenki kikeresheti a saját betegségét.
Egyébként én azt állitom, hogy aki hisz valamilyen
szerben, az már fél gyógyulás.
Waratah Creative Commons License 2000.09.05 0 0 253
Tényleg nem tudok mit mondani. Úgy tunik jobban vagy, és ez jó.
Tényleg nem tettél a depi ellen semmit, csak ültél és vártál és egyszer csak sutty elmúlt? VALAMI kellett hogy történjen.
Előzmény: NHL (252)
NHL Creative Commons License 2000.09.05 0 0 252
Eggyel több ok a dolgok szebbik végének keresésére.:-)
Előzmény: Waratah (251)
Waratah Creative Commons License 2000.09.05 0 0 251
Tudod, NHL, csak azért kérdem, mert vannak nickek, akiket ha meglátok, akkor odamegyek hogy mi van???? és ha nem látom egy ideig, akkor meg esz a fene, hogy mi van.
Előzmény: NHL (249)
tölgy Creative Commons License 2000.09.04 0 0 250
ezt öszintén szivetsimogató érzésként olvastam!:-)
minél több ilyen napot kivánok:
tölgy (a ritkán szóló, olvasó)
Előzmény: NHL (249)
NHL Creative Commons License 2000.09.04 0 0 249
Kösz, jól :)

Hónapok óta tartó mély depiből eszméltem pár hete, pedig nem sokat tettem az ügy érdekében.

Aztán észrevettem, hogy ébredés után már nevetgélek a ház népével. Valami varázslat lehet ...

Előzmény: Waratah (247)
Ankh Creative Commons License 2000.09.04 -1 0 248
sziasztok!

Egyelőre nem tudom, hogy hol lehet kapni a deutériumos vízet, szénsavas 1l-es kiszerelésben állítólag 1000Ft bio-nagykereskedésben. (Mivel mi nem használhatunk szénsavasat, ezért nem járt jobban utána a család.)

üdv Ankh

Előzmény: Valaki64 (245)
Waratah Creative Commons License 2000.09.04 0 0 247
NHL, már kérdeztem máshol is. HOGY VAGY????
Előzmény: NHL (246)
NHL Creative Commons License 2000.09.04 0 0 246
"de van egy másik ujdonség is, magyar, a fagyöngy. Most már biztosan meggyógyulunk."

Hát nem tudom mennyi/milyen kemoterápiás infúzióban volt részed.
Aztán a következmények...

Ahhoz képest minek van több mellékhatása ?

Amikor egy tét van: mit nem próbálsz meg ?

Előzmény: Valaki64 (245)
Valaki64 Creative Commons License 2000.09.01 0 0 245
A riport kedves NHL a deutériumos vizről szólt, ami már az állatgyógyászatban alkalmazhazó, és állitólag nagyon jó eredménnyel. A riportban önkéntes embereket is bemutattak, akik reményteken állapotból gyógyultak meg. Hogy hol lehet hozzájutni, természetesen nem mondták meg.Erről már láttam előzőleg is riportot, de van egy másik ujdonség is, magyar, a fagyöngy. Most már biztosan meggyógyulunk.
Ankh Creative Commons License 2000.09.01 -1 0 244
ma nem vagyok formában:
Előzmény: Ankh (243)
Ankh Creative Commons License 2000.09.01 -1 0 243
a kép lemaradt:
>img src="http://Tau.hu/keptar/lotus.htm">
*
Ankh Creative Commons License 2000.09.01 -1 0 242
én sem láttam az RTL-t, de nekem úgy rémlik, hogy a hugomék beszéltek már egy "átalakított" vízről, amit a rákos sejtek nem tudnak hasznosítani, csak az egészségesek és ezzel a daganat sorvasztható, vagy mi... utána nézek és beírom, ha pontosabbat tudok.
Erőt, bizakodást és egész-séget!
szeretettel:
Ankh
Előzmény: NHL (240)
Waratah Creative Commons License 2000.08.30 0 0 241
Nem láttam, de az RTLklubban nem nagyon bízom
Előzmény: NHL (240)
NHL Creative Commons License 2000.08.30 0 0 240
A mai RTL Fókuszban mutattak valami spéci vizet, amit hosszú évek óta tesztelnek.
Látta valaki ? Tudjátok a nevét, esetleg egyéb adatait ?

Előre is köszönöm.

Ankh Creative Commons License 2000.08.30 -1 0 239
Mi a családban, erős diéta mellett elkezdtük a noni alkalmazását is. ... Ha vannak már tapasztalataink, beszámolok róla.
Továbbra is - akit érint - fel a fejjel, hit - élni akarás - pozitiv gondolkodás és megfelelő tettek.
Öleljen át benneteket a Fény!
szeretettel: Ankh
Előzmény: kzoli01 (238)
kzoli01 Creative Commons License 2000.08.29 -1 0 238
Sziasztok!
Ma kaptam az alábbi fordítást, ami a noni rákkal kapcsolatos kutatási eredményeirol szól.

"Hogyan segít a Noni a rák leküzdésében?

A hawai Orvostudományi Egyetemen kutatók olyan sejteket mutattak be, amelyek tüdőrákot tartalmaztak Lewis tüdő Carcinoma néven ismert. Olyan egerek testébe helyezték ezeket a sejteket, melyeket külön arra tenyésztettek, hogy nagyon érzékenyek legyenek erre a rákfajtára. Azok az egerek, melyek nem kaptak Nonit 9-12 napon belül meghaltak egy növekvő tumor következtében. Míg a másik egércsoport, amelyek Nonit kaptak 5 különböző alkalommal még a 12. nap végén is éltek és jól voltak. A 24. nap végén a Nonival kezelt egerek még mindig jól bírták tehát ez azt jelenti, hogy 100%-kosan meghosszabbította a Noni az életüket! Pontosabban 40%-a az egereknek azaz 9 a 22-ből aki kapott Nonit több mint 50 napot túlélt. Tehát 4x több ideig éltek ezek az egerek, mint a Nonival nem kezeltek. Ez egy fantasztikus eredmény! Emlékezzünk arra, hogy ezek nem akármilyen egerek voltak, mert ezeket arra tenyésztették őket, hogy ebbe a rákba belehaljanak. De ennek ellenére egy egyszerű Noni kivonat 4x olyan hosszú életet adott a kezelt egereknek, mint a nem kezelteknek.

Hogy csinálta ezt a Noni?

A legtöbb ember arra gondol, hogy valami a Noniban megölte a rákos sejteket. De mint minden jó tudós a kutatók a hawai egyetemen meg akarták tudni, hogy pontosan hogy is érte el a Noni ezt a csodát. Amit találkak nagyon meglepő volt és fontos. Felfedezték, hogy semmi nem volt a Noniban ami megölte volna a sejteket. De felfedezték azt, hogy egy polysaccharide összetevő (6-D glucopyranose pentaacetate) található a Noniban, amely megnövel az immunrendszernek azt a képességét, hogy olyan kémiai anyagokat termeljen melyek fokozzák a fehérvérsejtek pusztító erejét.

Ön felfogja ennek a felfedezésnek jelentősségét? A fehér vérsejteknek sokminden mást kell még a rákos sejteken kívül elpusztítaniuk. Meg kell védeniük minket a vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, amőbáktól, parazitáktól és az összes minket megtámadó élőlénytől. Mivel ez a Noni polysaccharide megnövelte a fehérvérsejteknek átlagos pusztító erejét ez azt jelenti, hogy több mint valószínű, hogy ugyanezt a pusztító erőt más minket megtámadó betegség ellen is fokozni fogja. Ez azt mutatja, hogy a Noni több mint valószínű, hogy egy átfogó (mindenre kiterjedő) immunfokozó anyag, amely megadja önnek azt a kis extrát is, hogy segítsen nyerni az Ön testét megtámadó organizmusok ellen.

Még több ellenálló erő a rákkal szemben

Japán tudósok rák elleni szert kerestek. Felkutattak 500 különböző trópusi növények kivonatát egy olyan dolgot keresve, mely meggátolja a RAS ráksejtek növekedését. Ezek különös képpen gyorsan növő és rosszindulatú ráksejtek, melyeket nehéz megállítani. Egy “Rák Levelek” című cikkben a tudósok azt jelentették ki, hogy a Noni kivonat messze a leghatásosabb az átalakult RAS ráksejtek meggátolásásban és normalizálásában. A RAS minden sejt felépítésében szereplő sejtrész. Ez egy kis protein ami a sejt RNA része és a sejtek reprodukciójáért felelős. Csak amikor aktiválva van a sejten belül a carcinogenic protein által akkor arra ingerli a sejteket, hogy rohamosan szaporodjanak. Ha megállítjuk ezt a fékezhetetlen RAS aktivitást akkor megállítjuk a rák növekedését is 8, 9. A japán tudósok által a Noniban talált növényi anyag pontosan ezt teszi. Azt fedezték fel, hogy ez a növényi anyag a Noni kivonatban az ami ezt teszi. Ennek az anyagnak a neve: Damnacanthal. A Noni kivonatot az aktiválódott RAS ráksejthez adták és 5 napig figyelték őket. Amit láttak az fantasztikus volt. Arról tudósítottak, hogy lassan a sejteknek napról napra megváltozott a sejtfelépítésük, visszatért a normálishoz. Senki nem tudja, hogy a Noni vissza tudja e majd állítani az egészséges állapotát bármelyik embernek, de a kutatás azt mutatja, hogy tudományos alapja van annak, hogy ez lehetséges. A fentiek csak egy példa a sok kutatás közül, amely a Morinda Citrifolia növénnyel történt. Az eredmények döntőek minden esetben és a Noni hagyományos használatának érvényességét bizonyítják

Waratah Creative Commons License 2000.08.17 0 0 237
Amit írsz, tölgy, az sajnos úgy van. Az egyik orvos ezt mond a másik azt, és a jó ég tudja mi a helyzet. Lehet hopgy MINDEN emberrol ha leszednének fejenként egy-egy anyajegyet, akkor legaább a háromnegyede rákos lenne a szövettanon. Azt mégse mindenki abba hal meg. Szegény anyám is azt mondja, hogy lehet hogy ez is olyan mint a nátha, gyógyszerrel egy hét, gyógyszer nélkül 7 nap.
Nem akarom a kedvedet elvenni, de az is elég ha az alravizslán rákeresel a magyar nyelvu oldalakra azzal a szóval hogy "melanoma" (ha valamilyen egyéb nyelvet tudsz, akkor annyi találatot kapsz vissza hogy belezavarodsz. Lényeg, hogy jó idegállapoban légy, mert rengeteg fotót mellékelnek.
Előzmény: tölgy (235)
tölgy Creative Commons License 2000.08.16 0 0 236
Kedves SKing!
amit leirsz elég rémiszto sajnos, de tudom a valóság!
és a szegény beteg honnan tudja azt, hogy mit is lehetne még vizsgálni? mi mit mutat ki? hiszen nem mi betegek tanultuk az o szakmájukat! tapogatás, iszonyu sok kör futása, melyeket energiákat emésztenek fel a gyógyulás ellenében, melyek elfecsérelése helyett a szakorvosoknak kellene , hogy felajánlják, merthát a gyógyitásra esküdtek fel!Értünk dolgoznak!
Nagyon jó az optimizmusod, szivbol kivánom erositsen továbbra is!
szeretettel:tölgy
Előzmény: Törölt nick (234)
tölgy Creative Commons License 2000.08.16 0 0 235
Waratah kedves!

"Gondolom ezer helyen le van írva, de
színe megváltozik,
nagyobb lesz (területeben, vagy kidomborodik) "
igen, bizti ezer helyen van leirva, de a milyenrol milyen lett, és _amit _Ti_ láttok_ az anyukád pöttyein ez érdekelt volna, mert most éppen nézegetem a csupasz karomat, és egyik pöttyöm a sok száz közül nekem is pl. szürkévé változott:-( ,és akkor most kivetessem? mert a borgyógyász egybol ezt tenné , de pl.mikor egy nagy , hámló, levedzo anyajegyemet kivetettem a mellem alól, mert egyik orvos sze
rint a szoptatásnál a babám belekap az veszélyes, a müto orvos azt mondta: ha az égben is ugyakarják akkor nem baj ha hozzányulnak, bolygatják!:-( nos a rettegés kisér azóta, és a sok eset amit ilyen festékes anyajegykivétel mellett-ellen hallottam!
no és az orvosok mind ellentétesen nyilatkoznak!! akkor kiben bizhatok? aki szimpatikus? deha ez kevésnek bizonyul, azaz az o tudása? mert hát vesztenivalója csak a betegnek van! neki lesz ujabb fizetos betege folyamatosan!:-(
Tudom, most megint csak kiirom a bizonytalanságot magamból-bár anno megoldottam a mütét után a félelmem elnyomását azzal hogy önfejüen eldöntöttem, az ÉLET erosebb lesz bennem, és nem enged semmi rosszat kialakulni, és azonnal beterveztem a második lányomat, sikerrel!
de ugye mindig nem ámithatom ilyen "jó megoldással" magamat ( a férfiakról nem is beszélve, ok ebbol a csodából kimaradnak!).
Mára visszatérve, tényleg rettenetes gond az, hogy az a nagyonrégi ,igazi családorvos-rendszer nincs, ami végig kisérte a család életét, betegségeit, és barátként fordulhatott bizalommal bármely gondjával a beteg, és O ha nem volt a tudása szeint megoldóképlete, hát tudta hol található orvoslás a bajokra!
csodaváró vagyok? az! bocs a hosszuságért!
tölgy

Előzmény: Waratah (233)
Waratah Creative Commons License 2000.08.16 0 0 233
Hát a pöttyökről csak annyit, hogy a sarki sztkban lettek először megmutatva és azok azt mondták, hogy semmi. Jó, az az első kettő volt, most már kéthetente végiszámolgatják szegény pötyike anyukám számtalan pöötyét.
Gondolom ezer helyen le van írva, de
színe megváltozik,
nagyobb lesz (területeben, vagy kidomborodik)
begyullad, viszket, vérzik

Na most ezek után elképzelheted, hogy egyfolytában magamat nézegetem, és a hátam meg pszichés lapaon őrült mód viszket attól a PERCTŐL kezdve, hogy megtudtam a bőrrákot. Tudom hogy hülyeség, de mivel egyedül élek, a hátamat csak a gyerekeim tudnák felleltározni és őket meg nem akarom agyonnyomasztani a félelmeimmel. Milyen nevetséges háttányai vannak a magánynak! "Keresem életem párját, aki naponta ellenőrzi hátam szeplőjeit bőrrákilag!" Vonzó, nem?
Egyébként anyukám hosszú éveken át tényleg sokat napozott, de megesküszik rá, hogy ő már 30 évvel ezelőtt sem volt kinn a napon de. 11 és du 3 között (ezzel együtt rendszeresen olyan vörös volt mint a rák,!!!!!! na ez most jól hangzott, a fene a magyar nyelv szépségeibe)

Előzmény: tölgy (232)
tölgy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 232
és milyen lett? a sok szeplobol 3-7 db? az alakja? a szine ? mitol tudni, hogy az már nem a természetes, eddig volt, vagy a naptól ujabban elojött?
tényleg az alakja és a nagysága, kiemelkedése érdekel, azaz a változás, hiszen Ti (sajnos) már tapasztaltátok!
és ez még csak egyik formája a börráknak! ami, ahogy kiveszem a sorokból egy következmény, azaz áttét lenne, igaz?
és az ujabb áttét keresés ennyire figyelemmel van kisárve orvosi ellátóhálozatban? vagy a beteg megy utána? kérdez? bizonytalanságát megszüntetendo, reményét erositendo:
és az orvosok mennyire partnerek ehhez?(a beteg aggódásához?)
ha az O tudása véges, segit másfelé utatlelni?
felajánlja a betegek (hasonlóban szenvedok) csoportját? no és azon van megfelelo empátiáskészséggel, lelkirezdülésekre figyelo, és SEGITO, EROSITO pl. terapeuta? aki elérheto a kétségek idején? pl. min 2 heti (de inkább heti sürüséggel) akkoris, ha a beteg pl. hónapokig nem tart rá igényt, de hirtelen nagyon kellene valaki, érto, a témábanjártas , hálozati (hova mehetek még? milyen segédeszközt találhatok, ami segiti a spec helyzeteket?cimjegyzékkkel biró) ismeretekkel?
tudom, ezekbol sok próbálkozás volt már, hogy ma hogyan áll ez a helyzet, van-e tapasztalata valakinek, ez érdekelne!
bocs a hosszó monológért, de ezek is fontosak lennének!(és én csak egy egyszeru "segito" vagyok, egyenlore szerencsésen meguszva a betegséget, de pl. a borrák félelme áthatja az életemet, és már a lányim pöttyei(fehérborüek sajátja), megjeleno "vándorszemölcsei" nagy aggodalommal töltenek el, és ugye a borgyógyász egybol kiveszi, de én agyonaggódom!pláne ha 2 hónap mulva ujra kibujik!
mégegyszer bocs a hosszúságért!
üdv:tölgy
Előzmény: Waratah (231)
Waratah Creative Commons License 2000.08.15 0 0 231
Könnyu mondani hogy kisérjük figyelemmel. Ha valaki tetolöltalpig szeplos hogy tartsa számon oket, hogy most melyik lett egy kicsit nagyobb vagy más szímu
Előzmény: variaga (230)
variaga Creative Commons License 2000.08.15 0 0 230
Ezek szerint az anyajegyeket is különös figyelemmel kell kezelni.
Mik voltak a jelek? Megduzzadt? Viszketett? Hirtelen megjelent?

A nyirokcsomó az csak hirtelen megjelent és elég kemény volt. Menet közben néha összébb ment, néha nőtt, de összességében egy 1,5-2 cm hosszú hurka volt 1 cm-es átmérővel.

Előzmény: Waratah (229)
Waratah Creative Commons License 2000.08.14 0 0 229
Pontosan, ultrahang tetotöltalpig, ct meg minden. Csak épp AZT a pöttyöt nem nézték meg a pici szemükkel (most már lett azóta másik 7 pötty)
Előzmény: variaga (228)
variaga Creative Commons License 2000.08.14 0 0 228
Végig "tünetmentesen"?
Rendszeres vizsgálatok mellet?
Előzmény: Waratah (227)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!