Keresés

Részletes keresés

angyalhentes Creative Commons License 2002.11.07 0 0 89
A harom legolcsobbat vettek meg nyilvan. :)
Előzmény: LaCk0 (83)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.07 0 0 88
Mond valakinek valamit az a nev, hogy Charles Van Doren?

Van otven ev lemaradasunk.

fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 87
Légyszives nézd meg az én hozzászólásom, abban a négy pontot. Arra nem irtál semmit.
Ellenben másnak a felvetését az Árpafóbiával nekem kezded el magyarázni, majd átfordulsz fikázásba.
Parancsolj, kérdezek egyenesen, ha máshogy nem megy a megértése:

Első adag:

1) Olvassa-e az ide irtakat bárki illetékes a (2)-től és/vagy a BB-től?
2) Volt-e kapkodva megoldott müsor, gombnyomásos 'akció' szembeállítva az Oki-show-val?
3) Mennyi a költségvetése a BB-nek, és mennyi a VV-nek, és honnan vannak ezek az adatok?
4) Miért nem támadtad meg a megfelelő fórumon mindezideáig a szerinted csaló RTL-t?

Második adag:
5) Szabó úr aláírt-e szerződést, amiben (idézek) szerepel az alábbi: "Amennyiben a felvétel megsemmisül, vagy az RTL-Klub Televizió nem tűzi azt műsorára, úgy a nyereménye nem kerül kifizetésre." ?
6) Ha igen, ki volt a másik aláíró fél?
7) Hol írtam én egyetlen szót is Vágó elhangzott vagy elnemhangzott mondatáról?

Harmadik adag
9) Hol irtam, hogy az RTL magáncég?
10) Hol irtam, hogy Neked problémád van szerintem Árpa Attilával?

Ellenben:
11) Hol, hogyan cáfolod, hogy Irén jelentkezett Oki hirdetésére?
12) Hol a bizonyiték, hogy pénzt kapott érte?
13) Hány éves?
14) Vett-e részt orvosi vizsgálaton?

Én állitok, te vagdalkozol. Én kérdezek, Te még csak ködösíteni se vagy hajlandó, elintézed egy "kurva, nem kurva játék" beszólással.

Az adatok ellenörizhetőségéről mindent elmondtam, amiböl olyan, akinek a gazdasági folyamatokról van halvány fogalma, tudhatja, hogy mi, hogyan, mikor és hol és miért ellenörizhető.

Előzmény: exlexman (86)
exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 86
Nézd fd! A korábbi kérdésekre, mely az adatok ellenőrizhetőségére vonatkoztak, elhalgattál, mint a sült hal, most meg ilyen szöveggel jösz elő mint a "Igen nagy ciki, hogy az én hozzászólásomra nyomod a 'válasz erre' gombot, majd egyetlen szó válasz nincs benne, ellenben homályos és átlátszó célozgatások"

Egyetlen válasz? Kérdeztél netán valamit? Tedd fel a kérdésed, ha tőlem vársz választ, ne kóstolgass! Azt a látszatot kelted, mint ha benfentes lennél, miközben össze-vissza irsz ide butaságokat. Mi bántja a szemed? Ne gyere nekem ezzel a liba terelő szöveggel, hogy "Ez egy olyan ing, amit nem veszek magamra. Nem csak azért, mert felháborító" mert semmit nem mondasz, csak a sorokat rakod, hogy teljen a hozzászólásodban a betű!

Konkrétan fogalmazz már légy olyan kedves, mitől vagy te olyan jó szakember, aki minden témába belepiszkit, de még sem mond semmit!

Azt meg végképpen nem értem, hogy "került a csizma az asztalra", mi köze van annak hogy te voltál már kivzműsorban? Amit olvasol, akkor kellene véleményezned, ha érted is amire szólsz, ne csak beszélj!

A Vágó István ezzel mint a "nem ezzel a csatornával kötöttem" mondattal kvázi, a hazugságot hivatott kifejezni, visszajelezni számodra, számotokra, érthetően, a konkluzió:

Ez egy ujabb gond, ami már belülről folyik kifelé! Egy hiteles ember mint Vágó abbéli véleménye szerintem sokkal veszélyesebb a csatorna hirnevére, mint Irénke kurva, nem kurva játéka. Az, amikor már belülről mondják, hogy "ez nem az aki volt eredetileg" akkor az a gáz az RTL-nek! Amikor mi azt mondjuk, HAZUGSÁG, az egy vélemény, amikor belülről szólal meg a hang és mondja Vágó személyében ugyanezt, akkor kezd a dolog veszélyhelyzetté alakulni! Erről szólt, ama megjegyzésem, ahol a "cipő az asztalra ugrott".

Előzmény: fd (84)
mammama Creative Commons License 2002.11.07 0 0 85
Nem tudom rendszeresen nézni ezeket az adásokat,de kíváncsi volnék ,miért épp Oki nem bírt a libidójával.(ránézésre igazán a sor vége fele lehetne).Elképzelhető,h egyedül ő vállalkozott egy ilyen nyíltszíni akcióra.Az eredmény azért megvolt,az elejéhez képest jól felzárkózott a VV a BB mellé.
Előzmény: LaCk0 (83)
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 84
Igen nagy ciki, hogy az én hozzászólásomra nyomod a 'válasz erre' gombot, majd egyetlen szó válasz nincs benne, ellenben homályos és átlátszó célozgatások (megjegyzés, hogy Árpa Attila szúrná a szemed, képmutatózás, melegezés, hazugozás és bünüzüzés) viszont igen.
Ez egy olyan ing, amit nem veszek magamra. Nem csak azért, mert felháborító, hanem azért is, mert megfelelő helyen és megfelelő módon én is szóvá teszek hasonló jelenségeket.
Az általad 'csúcs'-nak nevezett 'legyen ön is milliomos'-ról csak annyit, hogy ez is, mint az összes ilyen, kvázikülsős műsor, ennek megfelelő szerződéssel. Én is vettem már részt ilyenben, itt aláiratták: nyeremény akkortól, amikor lemegy adásban. De ezt a produkció iratja alá, nem a csatorna! Tehát a rokkantnyugdíjas Vágóval egyezkedjen, sztem ha korrektek voltak, akkor ennek semmi köze a csatornához.
Előzmény: exlexman (82)
LaCk0 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 83
Most hogy igy már mindenki tujda, hogy az az izé az rtl klub fizetett kurvája volt, ezek után világos, hogy akkor is hazudtak, amikor azt mondták, hogy 100-an jelentkeztek Okihoz.
Vajon a többit miért nem mutatták meg?
Mert nem is volt több.
exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 82
Kedves fd, azt hiszem, ha egy ujabb irányba terelgetem a beszélgetést, te mindig tudsz egy bölcset mondani:) Az egesz dolog nem igazán érinti a politikát, de valóban jellemző a metodikájára, az ami az országban folyik. Arra a megjegyzésre pedig, hogy az Árpa Attila szúrná a szemem, azt kell mondjam, közel sem igaz a dolog, jómagam nagyra tartom kivitelező, szervező készségét, és azt ahogyan maga körül folyamatosan manipulálva tartja a sok-sok embert! Ez viszont, nem azonos azzal, hogy ha valami véleményem lenne, azt ne tenném meg. A képmutatók hárulról jönnek mint a melegek, én szemtől-szemben irok ide mindent. Mint látható azt is, hogy elismerem Árpa Attila kompetenciáját, csak azt látom, a dolgok nagyobbra növekedtek, mint amit Ő, jelenleg teljes egészében koordinálni bir. Egy média nem engedheti meg magának, hogy saját magát járassa le balgaságokkal. Az egyik média minap pl. lebűnözőzte az angol lottó nyertest, mert az ittasan vezette az autóját, és ellen szegült a rendőri intézkedésnek, amiért kapott vagy néhány hónap felfüggesztett büntetést, majd nyert néhány millió angol fontot. Ennyi erővel a RTL klubban lebűnözőzhetnének néhány saját, és néhány vendégszereplő sztárjukat. Az viszont a hazugság csúcsosodását, és az erre való hajlamot mutatja amit a legyen Ön is milliomos játékban tettek a 36 éves, a játékban már 10milliót nyert rokkantnyugdijassal.

A mai, egyik napilapban Vagó István sószerint ezt nyilatkozta:"Én, annak ideján nem ehez a médiához szerződtem" hmmm.

Micsoda? Szóval már belülről is büdösödik a hal?
Vágó Istvánt, egy értelmes, megfontolt média szereplőnek ismertem meg, azt hiszem, sok érdekes dolog történhet az RTL Klub háza táján, ami előbb-utóbb kicsúcsosodik onnan!

A hazugság volt a topic inditás oka, ami ugyebár alapja a csalásnak, átverésnek! Néhány nap alatt, több alkalommal is bebizonyosodott, az RTL Klubban is kevés egy jó ötletet kitalálni, -az egyik topic társ szerint magán cégként - (az RTL abszolult nem magán cég jegyzem meg, de kérd le a céginfóját)hanem azt menedzselni is kell tudni.

Sok ismerősöm mondta, ha lenne ennyi meg annyi pénze, akkor mit csinálna belőle, aztná soha semmit nem csináltak. Ez az Árpa Attila mert, volt arca hozzá, tehetsége, elkérte a pénzt érte és csinálja. TV2-n ez a Sváby-Kereszty páros dettó.

...hibázni is szoktak az emberek! Ez is normális!
Viszont, ha menet közben az arcomra verik a hibáimat, igyekezni kellene változtatni rajta, erre ahogy elindul a kaki szivárgás a nagytartályból, egyre több helyen derül ki, ez mer nem szivárog, hanem folyik!

Ez pedig már, egy ország előtt kezd igazán büdös lenni...

Előzmény: fd (75)
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 81
Pongó 'nekiment' Renatonak, és ezt kellöen hangsulyosan bemutatták az összefoglalók is.
Mivel ök a két legnépszerübb, igy teljesen természetes számomra, hogy ez a két ember végzett az élen. Ennek hatására ugyanis a vitathatalanul nagy Pongó-tábor elkezdett az olasz csödörre szavazni, mig Renato rajongoi természetesen Pongóra...
Előzmény: LaCk0 (80)
LaCk0 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 80
Pongónak van a legnagyobb szurkolótábora.
Ő a legnagyobb kedvenc. A népszerüségi toplista élén volt és akkor is ugyanez volt a stílusa, mint a múlt héten.
Be ne magyarázd már nekem, hogy most mindenki egyszer csak hopp, megutálta és elkezdték kiszavazni.
A TV2-nek meg nem érdeke, hogy eltüntesse a sok rajongóval rendelkező, legnépszerübb Pongót.
Előzmény: fd (79)
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 79
LaCk0 kedves, arra nem gondolsz, hogy
1) a saját viselkedésük vezetett oda, hogy a telefonszavazást ők 'nyerték'?
2) a (2) manipulativ bemutatói vezettek oda, hogy a szavazást ők 'nyerték'?

Nem hiszem, hogy túl sok ember realitásnak venné azt, amire gondolsz, hiszen ismétlem, a telefonszavazás NEM tesz automatikusan senkit kiesőjelöltté.

Előzmény: LaCk0 (78)
LaCk0 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 78
Úgy látom egyeseknek nehéz a felfogása.
Akkor megismétlem a lényeget: "telefonszavazta ki".
Előzmény: fd (77)
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 77
ROTFL :))))
Én ugy tudom, a BB-ben a bentlévő X játékos ad fejenként 2 szavazatot, amihez a sok(tíz?száz?)ezer telefonáló összesen 2 szavazattal járul hozzá.
Előzmény: LaCk0 (76)
LaCk0 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 76
Állítólag a BB-ben Pongót és Renátót az rtl klub bandája telefonszavazta ki, mert ők ketten a két legnagyobb hangulatemberek a villában, akik hozzák a nézettséget.
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 75
Kedves barátom, ugy látom, kezdünk kifogyni az érvekből, és a politikai vagdalkozás szintjére süllyedni.
Ugyhogy én azt mondom, hagyjuk a politikát.

Pár érdemi hozzászólás:
1) Meg vagyok gyözödve róla, hogy egy magára valamit is adó cég, produkció figyelemmel kiséri a 'szülöttét', tehát igen nagy valószínűséggel mindkét oldalról tudnak az ide beírtakról.
Az egyik oldalt tudom, a másikat remélem :)
2) Ugy látom, a közvetitési struktúrával, időrendiséggel mindig inkább annak a csapatnak van problémája, amelyik valamilyen tekintetben 'le van maradva'. A legutolsó nagy 'idörendborulás' ugyebár az volt, amikor a BB próbált szembeállítani valami müsorfélét az Oki-show-val
3) Tudtommal a másfél milliárd az nem az RTL-es, hanem a (2)-es müsor költségvetése. Lehet hogy rosszul tudom...
4) hokusz-pokusz? Támadd meg, szerintem örülni fognak neki :)

-------

Innentöl általánosan a topichoz szólnék hozzá, Irén ügyben.
Azt nem értem, hogy ebben a médiaháborunak nevezett mocsárban hogy nem veszik észre okos, ügyes, és SZAKemberek, hogy az RTL (Árpa Attila) 5 sorban válaszolt, innentől minden felhajtás csak NEKIK használ, mig a hölgy egyre mélyebbre ássa magát saját hazugságaiban.
/pl: 7 éves gyerek, aki bent a villában még 9 és fél volt, csupa jeles tanuló (? 7 évesen? 2 hónap iskola után?) külföldi munka Svájc(villa) vagy Németország(net), villában azt állította, azt az egyet sajnálja, hogy nem lett prosti, ellenben a net szerint az, mig szerinte csak társkeresett évekkel ezelött, bár talán még idei beszámoló is van róla stbstbstb.../
Ezek mind arra jók, hogy forogjon a VV és az RTL neve, ellenben semmi rossz fényt nem vetnek rá, érdemben nem cáfolják sem az RTL, sem a hölgy azon állításait, melyeki szerint:
-Önként jelentkezett a telefonszámon.
-Nem kapott pénzt érte
-Irén a neve
-28 éves
-részt vett a beköltözés elött orvosi vizsgálaton

Stef /találgatások megelőzése érdekében: sem RTL, sem (2), sem VV, sem BB alkalmazott, sogor, koma, rokon, ismerös nem vagyok :)) /

Előzmény: exlexman (72)
noir2 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 74
kedves exlexman!

feltételezhetem, hogy téged nagyon megbántott az Árpa?:-))

az RTL csakúgy , mint a tv2 magáncég
alkalmazottai ott lopják meg ahol a tulajdonosok ezt megengedik.
médiaszemélyiségeit, producereit addig alkalmazza, amíg akarja, vagy amíg csödbe nem megy.
egyszerü?
:O)noir

Előzmény: exlexman (72)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.07 0 0 73
na ez így már nem igaz, a mobilszolgáltatók is tudnak ilyet nyújtani.
Előzmény: exlexman (70)
exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 72
Kedves Noir2, soraid barátságos gesztusa feltételezi, hogy megfogalmazásod emberi oka a téma nyilvánosságra kerülése, de remélem nem célja az ellenlábas média részéről történő, revansnak.

Ugy látom és hallom, hogy a BB-ben is vannak dolgok amelyeket az RTL-ben lehetne "átdobni" nézettségjavitónak, ezt azt hiszem, kölcsönösen nem vállalják fel egymással szemben, ez igy van rendjén, ki ki seperjen a saját portáján:)

Az viszont jobban adná ki magát, ha maga az RTL KLub Árpa-csipet-csapata olvasná el észrevételeinket, mert akkor lenne hatása a dolgokra eme nagy egyetértésnek.

Szivesebben irnék a pozitiv dolgokról, de mostanra a VV-mind közvetitési strukturájában, mind az időrendiségében kevert-kavart közvetitése, egyre több ember ellenszenvét váltja ki, Ők még is ragaszkodnak hozzá!

Úgy gondolom, 1.5 Milliárd forintból, egy ennél kisebb stábbal, de szervezettebben is megoldhatóan tudnám prezentálni a dolgokat. Minden ilyen, hókusz-pókusz, ellenőrizhetetlen adatáralmás azt bizonyitja számomra, a pénz amit az RTL Klub fizet, kézen-közön el kell, hogy tünjön a társcégeken keresztül. Sógor, koma, jóbarát...:(

Szerintem, azért kell az adatoknak ellenőrizhetetlennek lennie, mert az RTL Klub számára, még megéri kifizetni 1.5 milliárdot, remélem a reklám bevétel ennél vagy 30%-al több lesz erre az időszakra, mert akkor a kutya nem fogja megkérdezni, kedves Árpa Attila, az RTL oszlopos Média istenének kikiáltott fenegyereke, hol a lóvé ? "Viritsd a lóvét" -kiabálhatná Jerie a Nagy hátrálás cimű Tom Cruise filmben:))

...ha tehát van " viritsd a lovét" senki nem fogja megkérdezni, ki miért sumákolt a számokkal". Amennyiben nem, akkor Árpa Attila csapata szorul a hurokot játszik. Ez az új magyar társasjáték, politikai alaptanulmányokra épül, és elleshető a Torgyán féle földművelésügyi, a Sik Zoltán féle informatikai kormánybiztosságtól, volt, és van kitől tanulni.

Ez a magatartás, ami a média még nagyobb, és még hevesebb tömegbefolyásoló képességét latba véve irányitani tudna. A felelősség ugyan is csak az utca emberét éri el. A "nagyfiúk" még meg sem perzselődnek!

Előzmény: noir2 (71)
noir2 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 71
elnézést kedves tv2-stáb!
és elnézést kedves BB rajongók!

olyan topik nincs ahol a BB-t és a tv2-t lehetne íly nagy egyetértésben "megmagyarázni"?

ez kereskedelmi tv-k bohóckodása
minek ide indulat?

nem értem és eddig sem értettem az indulatot
pont olyan, mint a "de utálom a McDonald's-t".
Senki nem áll géppisztollyal az utcán:
- most pedig ilyen-olyan hamburgert eszel, vagy agyonlölek!!

Kedves Sváby A!
nem lehetne a Napló c. müsorban erröl az aljas médiavilágról (itt egyértelmüen az RTL-re gondolok), médiavilláról lerántani a leplet?
Bebizonyítani a manipulálást a telefonokkal, a nézökkel. Tényfeltárni Maya-t, Irén-Alizt.
ez nagyon jót tenne a TV2 nézettségének, ami köztudottan egy nyugodtabb, manipulálásoktól mentes, tisztességes, hiteles, vezetö TV-csatorna:-))
Cccc

:O)noir

exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 70
Az emelt dijas számtartomány a MATÁV privilégiuma.Monopol!:) ..a többi az tőle veszi...

Érdeklődj a MATÁV-nál, hogy emelt dijas 90-es szolgáltatást szeretnél nyujtani és...

A telemedia kft már hulyére kereste magát ezekből a balekságokból. Lásd. BB..:)

Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.07 0 0 69
szerintem az sms-ek miatt inkább valamelyik mobilszolgáltatóval kötöttek szerződést.
megkapják tőlük a tényleges adatokat, ők meg azok alapján kirajzolnak valami nekik tetszőt...
Előzmény: exlexman (65)
Zabi Creative Commons License 2002.11.07 0 0 68
Ugyancsak a lejjebb említett lap szerint Maya Gold is busás summát kapott (volna) ha sikerült volna megfirkáltatnia magát valamelyik VillaHímmel.
LaCk0 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 67
Éngem csak az érdekelne, hogy az rtl klub mennyit fizetett a kurvának, hogy dugjon Okival.
Előzmény: exlexman (65)
Zabi Creative Commons License 2002.11.06 0 0 66
Végülis IRÉNNEK megérte. A Színes Mai Lap vagy Nap, fene se tudja, a középső dupla színes oldalt szentelte neki. Ekkora reklámot egy hivatásos nemigen tud összehozni!
Előzmény: Tomthumb (63)
exlexman Creative Commons License 2002.11.06 0 0 65
Jackie_D abban amit leirtal valoban van valóság, hiszen a szamokat egy függetlennek "látszo" ceg számlálja, akit ugy hivnak MATAV. Mirol is lenne független a sajat tars cege a Valovilag vallalkozásnak? hmmm. szerintem semmitől!

Az viszont érdekes ami ott folyik az RTL Klub-ban. Azt hiszen, nem kerek a történet amit latok, leirok néhány jelet a dolog történetéről:

1. Van egy valóság show láncolat amiből néhányan már pénzt csinálnak, de ez franchise-ban működik. Azért ugyebár jogdijat kell fizetni, nem keveset, de hát az RTL kreativ Arpa fele csapata ezt saját ötletre alapozva, kivédi, azt hiszem okosan, szerintem egy 100milliót megspróloltak. Ez Ügyes dobás!:)

2. A ValóVilág kezdetekor elkezdődött a konkurens társaság BB termékének kritizálása, idézhetném, de mindannyian értitek. Azt hihettük, ez a VV jobb lesz mint a masik, mert olyat allit, ami a masik csatornán, sokaknak nem volt egészen elfogadható. Rendben elhittem, szerintem ti is:)

3. Aztán az első hazugság, MAYA pornoprostituált (elnézést, de a szinész? jelző erős lenne)aki felajzotta a néhány hete bentlévő legényeket. Az első botrány, meg is volt, annyi és kész, az ORTT benyomta az első fekete pontot! Visszaütött tehát az első hazugság, mely szerint VV-nél nem lesz "bagzás" hogy topictársamat idézzem.:)

4. Az OKI-nak, hevenyészett néhány nap alatt, fogták és felhajtották, ezt a 4 közül 2, üzletszerű szexipari munkást, akiről azt sem tudták, ki az. A csajt, egy tucat internetes azonositotta, mint prostituáltat. BLIKK lehozza, az IRÉN egy kurva! Erre ma a Fókuszban, az Irénre nyomják a DOLGOT, látszatra mint aki mindenről tehet.

...de hogy a hazugság, ma se legyen kicsi, az IRÉN által előadott mesét - miközben fotó bizonyitja - ahol előadja, hogy Ő nem szexipari munkás, csak egy régen társkereső hölgy...

hmmm... A hölgy fotóját NYÚZ küldte el, és ebből kiindulva néhány infó amit senki nem figyelt a nagy médiában:

1. Az adott linken egy olyan oldal látható ahol az IRÉN kint van az url: http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?id=1036404558&order=reverse&index=4&azonosito=szoknyavadasz

2. A domain amire hivatkozik mivel az IRÉN ma a Fókuszban azt mondta, régen, évekkel ezelőtt volt kint a képe egy érdekesség:domain:

szoknyavadasz.hu
org: org_name_hun: Mobil Média 2001 Kft.
registred: 2002-03-22 02:01:05
changed: 2002-03-22 02:01:05

Na most, ha a FÓKUSZ-t csak nézzük és nem értjük, még sajnálni is kezdjük szegény gyerekét egyedül nevelő hölgyet.

Na de, hogy az RTL Klub már megint jól átverjen bennünket? Vagy nincsen egy fél értelmes ember, aki megnézte volna, hogy alig 7 hónapja élő domain az nem néhány éve??

Nem volt egy kreativ ember aki ezt emgnézte volna, hogy jól átlettek b...va?

...ez a felelőtlenség jellemző rájuk a sorsolás leszámolásánál, akár a Meseautós hazugságot, akár a Hajni kiszavazását nézzük, az elérhetetlen szavazó vonalakat is figyelembe véve!

Az Árpa team pedig ezerrel sodor a hazugság mezsgyéjén, mert a nézettségi mutató állitólagosan őt igazolja! Azt hiszem az RTL-es háttérrel lennénk néhányan akik végig sodornánk ezen a piacon, és meg is tudnák mutatni hogyan lehetne tisztességesen csinálni, csak hát...
...na de ez most itt nem táma:)

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.06 0 0 64
exlexmann, az elküldött szavazatokat (sms, hívás)teljesen korrekten lehet számolni,
és ez nem feltétlenül az rtlklubnál történik, ami azt jeletni, hogy nem kell utólag feldolgozni,
mivel a hívás/küldés pillanatában növelődnek a számlálók.
ennek ellenére szerintem is csalnak.
Tomthumb Creative Commons License 2002.11.06 0 0 63
Ha megengeditek, bekopizom magamat máshonnan:

Éntőlem kefélhetnek egész nap a tévében, van annyi józan belátásom, hogy a (még nem létező) gyerekemnek nem kapcsolom be, meg van annyi jóízlésem, hogy nem nézem Oki seggét, meg van annyi természetes intelligenciám és szuverén egyéniségem (a szerénységem mellett 8-) hogy a Való Világon kívül más esti programot is találok magamnak - és még csak nem is feltétlenül a Big Brothert 8-)

De.

Mélyen felháborít az a mentalitás, amivel az RTL áll a témához. Nemtom látta-e itt valaki az onlány sajtótájékoztatót a VV indulása előtt, ahol az RTL nagy emberei fikázták a TV2-t, miszerint fuj, emberek bagzanak náluk, fuj, nálunk ilyen nem lesz, a mi fehéregereink értelmesebbek és fuj TV2, mert mi pszichológia. meg emberi kapcsolatok meg minden.

Oszt erre nekiállnak pároztatni Okit egy megvett kurvával - anyámborogass, hát ebben a redves világban már ennyire nyíltan szabad hazudni??? És pont a véleményvezéreknek?? Állítsátok meg a világot ...

harm2 Creative Commons License 2002.11.06 0 0 62

Ugyan ki gondolja komolyan, hogy ezek valós számok?? Végül is a saját számítógépem képernyőjére én is olyan számokat írok/grafikonokat rajzolok, amilyet csak akarok!! Csak én ezt nem adom le "valóság"-ként.

Előzmény: exlexman (-)
Zabi Creative Commons License 2002.11.06 0 0 61
Bochkor ma reggel bemondta a Bumerángban, hogy az Irén egy profi k**va... Szegény Oki! Azért valami sejtése lehetett, mert azt mondta utána, hogy úgy érezte magát, mint egy pornófilmben...
xtraordenáré Creative Commons License 2002.11.05 0 0 60
Az egyik haverom néhány hete részt vett a ValóVilág felvételén.
A következőképp zajlott:
-Fejenként 1500 Ft-ot fizettek a közönségnek nejlonzacskóból (!balkán!), a jól öltözöttek bennt csücsülhettek a stúdióban, kint maradtak a csóróbbak és egy csómó homeless is volt (!).
- Hangulatcsináló emberek jeleznek, hogy mikor kell tapsolnod, fújolnod, hörögnöd stb.
- Nagyjából ennyit a hatalmas érdeklődésről.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!