Keresés

Részletes keresés

madonna67 Creative Commons License 2013.07.20 0 0 4063

Maya! Magyarországon minden pénz kérdése.. úgyan úgy mint külföldön.

A Magyar egészségügy egy nagy nulla.. csak meg jegyzem anyukám mikor súlyos beteg volt 6 ágyas kórteremben feküdt és mindig be tettek plusz 2 ágyat .. persze ha tudtunk volna fizetni a kezelőorvosnak több száz ezer forintot akkor nem olyan kórterembe feküdt volna.

Előzmény: Törölt nick (4061)
madonna67 Creative Commons License 2013.07.20 0 0 4062

Sziasztok! érdekes cikk és még érdekesebb, hogy engem nem keresett meg  hisz engem is ott műtöttek .. a másik ,hogy 2011-ig volt B. doki a sebészet vezetője ez is érdekes mert engem 2012 januárjában fogadott és válalta a műtétet és adott is papírt róla szóval akkor még vezető volt másként nem adhatott volna mivel az én műtétem OEP-re ment.. nem tudom mi az igazság a Péterfyben de én nem érzem magamat nyomoréknak amiért várnom kell orvosra. Gondolom a cikk írója nem szeret várakozni akkor fizessen és nem kell sehol várakoznia.. csak megjegyzem nem csak itt kell várakozni ha Magyarországon nincs fogadott orvosod akkor vársz és vársz.. van mikor félnapot ott ülsz bizonyos helyeken vagy egésznap de ha van dokid és jól fizetsz neki még ki nyalja a hátsód is.

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.20 0 0 4061

Ez az egesz szerintetek nem csak penz kerdese? Nekem is hasonlo (jo) a tapasztalatom mint a Gabinak, csak en 1.7 millio forintot fizettem erte es te Gabi ugy tudom hogy meg ennel is tobbet. 

Az ujsagcikkben is irtak hogy a Peterfy nem szan penzt ennek a kerdesnek a megoldasara es Ti gondolom fizetni nem akartok. 

Egy ido utan kulonben itt is elkuldenek toltesrol. El akartam menni kedden erre a nover megtagadta, kerdezte mit akarok bmi 24-el amikor az volt az eredeti cel. 

Előzmény: gaboka1 (4060)
gaboka1 Creative Commons License 2013.07.20 0 0 4060

Sziasztok!!!

En is kaptam az ujsagironotol egy levelet  de megirtam neki hogy nekem nem itthon volt a mutetem es meg csak 2 x voltam itthon toltesen ugy hogy nem tudok velemenyt alkotni. Viszont az erdekkepviselet nem hangzik rosszul es kifejtenem hogy miert. Mint elmondtam engem Kanadaban mutottek ott teljessen mas vilag a gyurusok  ellatasa nem azert mert Kanada csak azert mert oda figyelnek es segitenek, kulon epuletben van meg a toltes  is ami kimondottan csak a gyurusoke es persze a korhaz is ahol kimondottan csak gyurus embereket mutenek.   Konyvet kapsz  cd -t  ami nem  kis olvasmany  es amiben bemutatjak az egesz szemelyzetet az altato orvostol a filler noverekig.  Alltalaban mindig  ahhoz a max 2 noverhez mesz toltesre  akik ismernek, toltes elott kikell toltened egy kerdoivet amiben minden fele keredesre kell valaszolnod pl. mit eszel nehezen , mikor hanytal utoljara  mit eszel konnyen hanyszor eszel egy nap stb... ha barmi gondod van a muto orvosoddal csinalnak idopontot. surgossegi esetekben lehet csak memnni az emergencykre. es forro vonaluk van 24/7    es a mutott betegeknek saajt veboldaluk van ahol a  filler noverekkel orvosokkal beszelhetnek  es kerdezhetnek  emelett egy honapban egyszer dietas noverrel van talakozod vagy telefonos idopontod. Na es a 3 ev alal egyszer sem gyulladt be a portom oly annyira hogy  nem tudtam felulni   stb.... es meg sorolhatnam  azokat a dolgokat amit itthon hianyolok szoval ezen nem kellene gondolkodni, es amennyiben lehetseges hogy csatlakozzam mivel nem itthon mutottek ugy megteszem. mi a gyurut nem divatbol tetettuk be hanem eletformat valtottunk vele es egy eletre szol evvel egyutt kell eljunk es oda kell figyeljunk ugy magunkra mint egymasra. olvado kilokat es minden jot kivanok

Előzmény: nagykanqutya (4059)
nagykanqutya Creative Commons License 2013.07.20 0 0 4059

Minden esetre én kaptam egy ilyen e-mailt! :

 

Gergely Zsófia <zs.gergely@hvg.hu> jún. 11.
címzett: turbo.d

Kedves ’Nagykanqutya’,

 

újságíróként keresem, olvastam a bejegyzését a gyomorgyűrűs fórumban. beszéltem az Ön által is ismert Bende doktorral, illetve másoktól is tudom, hogy a péterfyben mostanában akadozik a gyomorgyűrűsök kezelése, ha jól láttam, ezt Ön is tapasztalta. erről szeretnék telefonon beszélni Önnel, nem tartanám fel sokáig, és háttérben, vagyis ha úgy gondolja, nem jelenik meg semmi névvel. alapvetően a betegek véleménye érdekel, mi változott pontosan.

 

van erre mód, megadná az elérhetőségét? amikor alkalmas, akkor hívnám.

 

nagyon köszönöm,

 

üdvözlettel

nagykanqutya Creative Commons License 2013.07.19 0 0 4058

No, mit szóltok Ti többiek? ;)

Előzmény: MOGYGYE gyomorgyűrű (4057)
MOGYGYE gyomorgyűrű Creative Commons License 2013.07.17 0 0 4057

Sziasztok!

 

Nevem Pap Éva, 2004-ben rakattam be a gyomorgyűrűt. Nem szoktam fórumozni, de most nagyon fontos küldetést vállaltam magamra, mert az ügy nem tűr halasztást. (nekem 2012-2013-ban 6 műtétem volt a Péterfi kórházban, a vége a gyűrű kivétele lett...) 

 

A GYOMORGYŰRŰ A LEGJOBB ÉS LEGHATÉKONYABB DOLOG AMIVEL EGY KÓROSAN ELHÍZOTT EMBER EREDMÉNYESEN LE TUD FOGYNI, EZ TOVÁBBRA IS ÍGY VAN, ÉN BÁRMIKOR VISSZARAKATNÁM, DE MOST NEM ERRŐL KELL BESZÉLNÜNK, AZ ÜGY MEGOLDÁSA AZ ELSŐ FELADATUNK!!!

 

Kérlek pontosan olvassátok el a bejegyzésem, mert nem fogok fórumozni senkivel, nem fogok visszajönni elolvasni a hozzászólásokat, nincs rá időm. Ezért kérek mindenkit, akinek gyűrűje van, vegye komolyan a levelem,és jelentkezzen, mert mindannyiunk közös érdeke az ügy megoldása. Termésetesen az egyesület garantálja minden tag számára az anonimítást!!!

 

 

Tegnap ezt az emailt kaptam a legjobb barátnőmtől: http://jozanparaszt.info/cikkek/magyarorszag/valadekozo-lyuk-a-hasamon--1600-magyar-beteget-hagytak-magara.html mikor elolvastam, rögtönéreztem, hogy tennem kell valamit, ez így nem mehet tovább. Mivel az eszközeim és a kapcsolataim, illetve a lehetőségeim is meg vannak hozzá, azonnali hatállyal nekiláttam az ügy megoldásának.

 

Amivel biztosan mindenki egyetért: LÉTRE KELL HOZNUNK EGY ÉRDEKKÉPVISELETI SZERVET!!! 

 

Az ügyvédeim segítségével megalapítom a Magyarországi Gyomorgyűrűsök Egyesületét rövid nevén MOGYGYE-t.

 

Az egyesület célja, hogy haladéktalanul összefogja, segítse a magyar gyűrűs embereket, képviselje érdekeiket, és minél előpbb létrejöjjön egy egészségközpont, mely kizárólag a gyűrűsökkel foglalkozik, ott legyen az az orvos, akiben bízunk, akinek szakmaiságát elismerjük, akire rá merjük bízni magunkat. Non-stop segítség vonal álljon rendelkezésre, és továbbra is legyen lehetőség a gyomorgyűrű műtétre, viszont olyan körülmények között, ahol csak ezzel foglalkoznak!

 

Az egyesületbe való csatlakozás zökkenőmentes lefolytatása nagyon fontos, mivel sokan vagyunk. Továbbá nagyon fontos, hogy csak olyan tagot veszünk fel, aki hitelt érdemlően bizonyítja, hogy gyomorgyűrű műtéten esett át. Az egyesületbe való jelentkezési igényt nálam kell kezdeményezni a papevabaja@gmail.com email címen. 

MEGKÉREK MINDENKIT, AKI OLVASSA EZT A BEJEGYZÉST, KÜLDJE EL MINDEN GYŰRŰS ISMERŐSÉNEK, TOVÁBBÁ, HA TUDTOK MÁS FÓRUMOKRÓL, ODA IS MÁSOLJÁTOK BE, TOVÁBBÁ ÍRJATOK AZ EMAILCÍMEMRE.

 

Remélem mielőbb megkezdheti az egyesület a munkáját, és rövid időn belül minden problémára megoldást találunk!!! Rajtam nem fog múlni, de ahhoz kell a létszám, mert SOK LÚD DISZNÓT GYŐZ!!!!! 

 

Várom az emailokat: Pap Éva

gaboka1 Creative Commons License 2013.07.10 0 0 4056

Sziasztok !!! Kivanom legyen szep napotok olvado kioitok, es nyugalmas baratsagos forumozasaitok:))) Csak beneztem hogy megnezzem hogy all mindenki a franya kilokkal. kivancsi lennek hogy csak en ehezem a sok sok fagylaltra es persze bunozom:))) Gyurum az egyaltalan nem mukodik de most megprobalok anelkul kicsit lefogyni mivel nagyon sokat hiztam vissza az 1 evi elozo sulyomhoz kepest pont 10 kilo ugrott fel ram.:((  egy het alatt sikerult 1.5 kilot leadni kicsit feldobott, megtalan ez a nagy meleg is rasegit hogy ne ehezzem egesz nap. Minden  nap 3x citromos vizet iszom mit ahogy tanacsoltak is nekunk kint canadaban.  Viszont az edesseg iranti vagyam is elmult csak 3 napig szenvedtem a fuggosegemtol. Irjatok kedves forumozo sorstarsak hogy adjunk erot egymasnak es kitartast.  udvozollek benneteket    xoxoxoxxoxoxox

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.08 0 0 4055

En is orulok hogy fogysz. 

Ez egy gyomorgyuru forum. 

Ennyi. 

Előzmény: spc777merci (4054)
spc777merci Creative Commons License 2013.07.08 0 0 4054

Én nem beszéltem semmilyen módszerről.
Fogynak a kilóim, és ennek örülök.

Gondoltam, ahol ez a fő téma, mások is örülnek neki.

Én örülök annak, hogy Te jobban érzed magadat, és annak is, ah bárki jobban érzi magát, mert az öröm.

Nem értem a kérdéseidet. :)

Előzmény: Törölt nick (4053)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.08 0 0 4053

Ja persze! Nem olvastad a forum cimet? Egeszsegugyi forumok - Fogyas-hizas - Gyomorgyuru-fogyas sebeszileg

Hol reklamozzuk a gyomorgyurut ha nem a sajat forumonkon?

A ti modszereteitek mennyire megalapozottak tudomanyosan vagy sebeszileg?

Hol van a "fogyas sebeszileg" resz?

Szerintem a sebeszi fogyasnak ot kulonbozo modja van, mondjad meg melyiket akarod "reklamozni"?

 

1.) Gyomorballon

2) Gyomorgyuru

3) Gastric Wrap vagy Gastric Plication

4) Csogyomor vagy Gastric Sleeve

5) Gyomor bypass

 

Melyikhez tudsz hozzaszolni erdemben>

Előzmény: spc777merci (4052)
spc777merci Creative Commons License 2013.07.08 0 0 4052

"Ti kulonben itt valamit reklamozni szeretnetek? Azt hittem az nem megengedett a forumokon"

Az hiszem jól látod!
A gyomorgyűrű reklámja folyik itt. :)

Előzmény: Törölt nick (4051)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.07 0 0 4051

Akkor hajra!

Ti kulonben itt valamit reklamozni szeretnetek? Azt hittem az nem megengedett a forumokon. 

Tudomanyos kozlemenyek azt mutatjak hogy a leadott suly 80-85%-a tartosan megmarad 5 ev utan. Ez sajnos nem mondhato el a mas (nem sebeszi) dietakrol. 

Előzmény: Törölt nick (4050)
spc777merci Creative Commons License 2013.07.07 0 0 4049

Én vállalom a "nehézséget". :)

Előzmény: Törölt nick (4048)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.06 0 0 4048

Nem lefogyni a nehez hanem megtartani a leadott kilokat!

Gyuruvel konnyebb mint gyuru nelkul.

Előzmény: spc777merci (4046)
debreceni gyűrűs Creative Commons License 2013.07.06 0 0 4047

Kedves anymoro!

 

A gyerekes, lakunáris és indulatos megjegyzéseket pont te kezdted a folytonos: miről beszélsz??? valamint: akkor te miről beszélsz?! megjegyzésekkel ha jól emlékszem!

Hát ne csodálkozz hogy a te szintedre süllyedtem és ebben a hangnemben válaszolok

egyébként jelentéktelen, nem idevágó kérdéseidre!

 

Engedd már meg hogy had tanácsoljam valakinek /akinek adott helyen problémája volt

az ellátással/ hogy esetleg máshová menjen! Én is azt tenném ha Debrecenben gondom

akadna az ellátással vagy az orvossal, ha szabad! Megengeded? Ha nem az sem érdekel

nehogy válaszolj rá, csak jelképes kérdés volt!

Belső körökből vagyis az orvosomtól, illetve szerinted magamtól tudom

/mert Én vagyok a Tanyi doki :) :) :)/

hogy kórházi kereteken belül nem fog visszatérni Bende doki. 

Mivel eljárás indult ellene így egyhamar ugyanabba a kórházba nem fog tudni visszatérni 

ezért írtam. Ha kicsit gondolkoznál, akkor rájönnél hogy már nem az a nagymúltú és szaktekintélyeket magáénak tudó a Péterfy kórház, mivel Bende doki már nincs ott! Lehet hogy magánpraxisba visszatér, ezt nem tudhatom.

Szerinted mi ebben a nevetséges? Megkérlek erre se válaszolj, részemről lezárva a téma, eddig sem neked írtam a hozzászólásaimat kivéve amit kifejeztetten neked címeztem, megkérlek ezek után el se olvasd a többit ha nem Te vagy a címzett, és főleg ne reagálj rájuk mert NEM NEKED SZÓLNAK!!! Előre is köszi! 

Előzmény: anymoro (4026)
spc777merci Creative Commons License 2013.07.05 0 0 4046

 

Nekem óriási szerencsém van.
Megy sebészi beavatkozás nélkül is.

Mindenkinek kívánok, tartósan elfogyó kilókat, és egészséges, boldog életet!

Akire67 Creative Commons License 2013.07.04 0 0 4045

Szia Wen!

 

Szerintem be gyulladt  a portod ,nekem a sebem szokott  bevastagodni mert mikor meg böknek és főleg  ha nem elsőre sikreült akkor kicsit elmozdul.Folyamatosan jegelned kell  ha nem múlik akkor meg kéne  hogy  nézesd és biztos írnak ki antibiotikumot!  nekem nem az első  eset! :-)  Pont 1 hónapja voltam fent  szűkítésen és épp akkor volt  begyulladva   és épp ezért   elmaradt a szűkítésem!  De kértem időpontot  ma  és megyek hétfőn! :-)

Ha valamibe tudok segíteni  csak írj!  Szia

Előzmény: wem (4039)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.04 0 0 4044

Szerintem ha nincsen begyulladva es csak ossze kell kotni a portot a csovel az nagyon egyszeru muvelet. Legalabbis a csatorna ezen a felen azt mondjak. 

Sajna itt eleg draga ez a dolog, otthon nem tudom mi a helyzet. 

Egyre tobben nem csinaltatjak meg az elromlott gyurut hanem vagy csogyomrot vagy bypass-t valasztanak helyette. Meg ha megcsinaltatod is draga penzen, nincs ra garancia hogy nem fog elofordulni ugyanez par honap mulva.

Előzmény: wem (4043)
wem Creative Commons License 2013.07.04 0 0 4043

Nem piros, csak kidudorodik, főleg ha háton fekszek, de akkor nagyon. Egyedül nyomásra érzékeny, úgy egyébként elvagyok. Nincs lázam, se hőemelkedésem.

 

De egyre biztosabb,hogy a port "szakadt"  le, mert ahol eddig volt, ott most nincs semmi.. bár nem merem nagyon nyomkodni a port helyét, mert akkor kisugároz erre a duzzanatra. :S  Nekem még a régi helyen van a port, a szegycsontnál.

 

Portot kivenni/cserélni/visszatenni csak műtéttel lehet gondolom. Akinek volt ilyen, mire számítsak? Hogy zajlik a műtét? Ambulásan? bemegyek előző nap, vagy még aznap megcsinálnák... kitágítják a gyűrűt? Illetve mikor teszik vissza? A "nagy" sebet vágják fel? Fizetős?

Basszus ez nagyon nem hiányzott. Közel 3 évig passzív volt a gyűrűm. sosem sikerült beszűkíteni. Erre most végre,mikor már egy lélekzetvételnyit jobb (még most sem igazán szűk, de már legalább jó  úton haladtam vele), fenn áll a veszélye,hogy ki kell venni. Nagyon el vagyok keseredve. :'(

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.04 0 0 4042

Ha be van gyulladva akkor nem kell antibiotikum?

Előzmény: wem (4039)
anymoro Creative Commons License 2013.07.03 0 0 4041

Ha piros a port felet, duzzadt és fájdalmas akkor keresd fel a dokit, lehet nem elég a jegelés és borogatás.

Előzmény: wem (4039)
XL_Béci Creative Commons License 2013.07.03 0 0 4040

Szia!

 

Nekem a beültetéstől kezdve (2 éve) ilyen, dudorodik meg minden amit lírtál.

Előzmény: wem (4039)
wem Creative Commons License 2013.07.02 0 0 4039

Sziasztok!

 

A segítségeteket szeretném kérni;

 

1 hete voltam szűkítésen. pár napja vettem észre,hogy van egy csomó a portom körül.  vagyis inkább a portom alatt kb. 2-3 cm-rel. nyomásra fáj, meg mikor hanyat fekszek, félelmetesen kidudorodik :S éjszaka óvatosan fekszek, mert néha egy picit beleszúr, de ez csak nagyon minimális és 2x ha előfordult.

Másnál is volt ilyen? lehet,hogy lecsúszott a portom? vagy lehet valami becsomósodott? ha igen akkor mi lehet?

 

azoknál akiknél gond volt a porttal (begyulladt, elmozdult, szétnyílt a sem...stb.) mit tapasztaltatok.

 

Kérlek írjátok le,hogy nektek mik a tapasztalataitok!! Még nem akarom felhívni az orvost, nem akarom zaklatni állandóan.. még most nem fáj (persze nem is nyomogatom) meg hátha másnál is volt ilyen és borogatással vagy csak az idő múlásával szépen helyre is jött.

 

Nagyon várom válaszaitokat!!! :)

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.02 0 0 4038

De csond van neha ezen a forumon.....

Mindenki fogyogat?

Hogy vagytok?

anymoro Creative Commons License 2013.06.30 0 0 4037

"Legyen ez a fórum továbbra is a segítségnyújtás, tapasztalacsere helyszíne, ez segít a legtöbbet!" Egyetlen célja a hozzászólásaimnak ez volt. 

Előzmény: Uhuk (4035)
Uhuk Creative Commons License 2013.06.30 0 0 4036

Na tessék, itt van mindjárt a következő.

 

 

At = Az :)

Előzmény: Uhuk (4035)
Uhuk Creative Commons License 2013.06.30 0 0 4035

Szia Anymoro!

 

Nem tudhattuk, hogy nem vagy magyar anyanyelvű! Természetesen így már más, viszont látod, milyen jól megtaláltad az idegen kifejezések magyar megfelelőjét, ez a megoldás már  sokkal jobb, és főleg szimpatikusabb. :)

 

At olyan vitákba pedig, hogy ki melyik orvost vagy kórházat találja jobbnak, teljesen felesleges belemenni. Nyilván ez annak függvénye, hogy ki milyen tapasztalatokat szerzett az adott személlyel, vagy hellyel kapcsolatban.

Legyen ez a fórum továbbra is a segítségnyújtás, tapasztalacsere helyszíne, ez segít a legtöbbet!

 

Mindenkinek jó egészséget és eredményes fogyást kívánok!

Előzmény: anymoro (4032)
Uhuk Creative Commons License 2013.06.30 0 0 4034

Köszi a választ, de én elsősorban arra gondoltam, hogy ha helyesírási hibát szeretnénk javítani, az egy kissé bonyolult lenne, ha a moderátort kellene erre megkérni.

Köszönöm a tájékoztatást!

Előzmény: index27 (4033)
index27 Creative Commons License 2013.06.30 0 0 4033

Téves - A moderátor törölni tudja a bejegyzéseket, és a felhasználót is, de első körben kitiltja pár napig,

ha nem a témával kapcsolatos a bejegyzései zöme. Vagy ha például trollkodik.

 

A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét.

 

Előzmény: Uhuk (4030)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!