Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4284
Akkor szerinted, ha gyógyszeres, illetve antibiotikumos kezelések során tönkremegy a bélflórám, ezért a belemben alkoholos erjedés áll elő, gyümölcsöt szinte nem ehetek, mert gyakorlatilag cefre lesz belőle, és a körzeti orvos tudásából max. annyira futja hogy elcsodálkozzon a májfunkciós leletemen és gyanakodva nézzen rám (kb. 10 évvel ezelőtt), mint egy alkoholistára (pedig Ő vágta tönkre a bélflórámat, utólag azt mondom: feleslegesen), akkor az jelenthet kóros candida elszaporodást, vagy egyszerűen egy kiadós alvással kezeljem? :-)

Vedd inkább költői kérdésnek, hiszen azóta már nagyon sokmindenre rájöttem magamtól is (sőt bizonyos szempontból nekem aztán mindegy is, hogy candida vagy nem), csak most ez az "alvókúra" kissé erősnek tűnt számomra, a sokéves nyavalya tükrében.

De, ha rá is jöttem sokmindenre, nyitott vagyok egyéb információkra is, ha van kedved megosztani...

Látom, idézőjelbe tetted a "gonoszt". Nos, a topiclakók talán már betéve tudják, hogy ez a kis gonosz természetes részünk, csak akkor van gond, ha valami okból kóros mértékben elszaporodik. Tény ugyanakkor, hogy a különböző tünetleírásokat olvasva, tapasztalatlan emberek hajlamosak magukra venni akár még egy lóbetegséget is. De attól még nem baj, ha van egy ilyen topic, sőt.

10 évvel ezelőtt nekem még a könyvtárban kellett bújni az orvosi könyveket, ha okosodni akartam. Ha akkor lett volna ilyen internetes lehetőség, hamarabb előre jutottam volna...

Előzmény: hezsolt (4274)
zsuzsi133 Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4283
Sziasztok.
Hezsolt, itt többen jutottak már arra a konkluzióra, hogy nem helyes megközelités csupán kimutatni a candida albicanst, és irtani. Ha a candida valamilyen más alapbetegségre telepszik rá, akkor ez nem vezet hosszú távon eredményre. Az egész szervezetet egészében kell tekinteni és megkeresni mi miatt szaporodik el tulzott mértékben itt vagy ott. (pl. hiába irtod éveken át a hüvelyből, ha fogamzásgátló szedésével meg rásegitesz, vagy cukorbetegség, vagy terhesség vagy stb. áll fenn.) A candida albicans tulzott szaporodása, vagy olyan szervnél való megjelenése, ahol nem lenne szabad egészséges szervezetben lennie csak egy jelzés, hogy a szervezet kibillent az egyensúlyi állapotábol. Ennek okát kell megkeresni, kikezelni, és aztán egy egészséges életmód-diéta fenntartásával a szervezet visszaszoritja a candidát is ahová való. Véleményem szerint ez vezet hosszú távon eredményre. A megfelelő koncentrációjú gyógyszer megtalálása biztos nem nagy dolog , de ezt nem nevezném gyógyitásnak, max. gombairtásnak. A nehézség abban áll, hogy ne térjen vissza a kezelés után - és ehhez nem elég a gombaölő gyógyszer.
Zsuzsi
Előzmény: hezsolt (4281)
hezsolt Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4282
Bocs: Candida albicans(nem nagybetüvel, mint írtam, csak a fórum címe zavart meg)
hezsolt Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4281
Sziasztok!
Annyi a lényeg, hogy én a szájüregben és a hüvelyben tenyésző Candida Albicans-al foglalkoztam.Leginkább a protézishez való tapadását, annak megakadályozását, onnan eltakarítását kutattam.(a szakmabeliek ebből már azt is tudják hogy hol is vagyok). Nyilván segíteni rajtatok konkrétan nem tudok, legfeljebb próbálkozik az ember, hogy minnél jobb megoldással álljunk elő.
1.Ezt a gombát egy egyszerü mintavétellel be lehet azonosítani,itt a klinikákra gondolok, nem a biogyógyászokra.
2.Gyógyítása sem olyan nagy dolog, de itt oda kell figyelni sok mindenre:
-Ezen a téren van-e ismerete az orvosnak(sajna nem várhatjuk el tőlük,manapság az oktatás ilyen szinvonalra süllyedt)
-Azok a gyógyszerek hatni fognak-e(kb 2 hónapig szenvedtem egy mérés sorozattal, hogy mit csinálhatok rosszul, amikor végre bebizonyosodott, hogy a gyógyászatban használt "cucc" nem olyan koncentrációjú mint, aminak kellett volna lennie)(nem írom le, hogy mi volt a cucc, és kié, mert nem akarok bajt magamnak)
Most megyek, de este 7körül vissza nézek.
CsDA Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4280
Kinevetsz Anci? :-))
Előzmény: Anci72 (4279)
Anci72 Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4279
:)))))))))))))))
CsDA Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4278
Szia Tóditapi,

nevedből nem derül ki, hogy fiú vagy e vagy lány. Úgyhogy álltalánosságban. Először is ne csak candida irányba indulj el. Ajánlom, hogy ha gondod van - gondolom belső nyavalya - akkor keress fel egy belgyógyászt. Beszéld meg vele a részleteket. Ő el fog küldeni különböző rutin-kivizsgálásokra. (vérkép, uh,CT, fogröntgen, - nőgyógyászat/rákszűrés, uh, - és még hasonló szép és finom dologra. Ez eltart mintegy 3-4 hónapig vagy tovább. Az alapos kivizsgálás a továbbiakhoz mindenképpen kell.
(ami bővűlhet allergia, bőrgyógyászati, szövettani és egyéb kivizsgálásokkal. Mivel nem tudom mi a gondod, ezért nagyvonalakban írok).
Közben érdemes tájékozodni orvosod gyógyítási módjáról. Sok orvos támogatja a természetes/homeopátiás és egyéb gyógymódokat. Ha ez nem így van, akkor is tartsd meg őt, és keress egy természetgyógyászt. Itt többféle ajánlást is fogsz kapni. Én annakidején Béky Lászlónál kötöttem ki, amelyet azóta se bánok. Aztán a két gyógymódot ötvözni kell és a helyes úton maradni.
Egyébként a nőgyógyász is ki tudja mutatni a candidát, ha nő vagy :-)
Szóval kéne valami kiindulópont, hogy mire is kéne az a kandida-vizsgálat.

Üdv

CsDA

Előzmény: Tóditapi (4276)
hvdm Creative Commons License 2003.03.24 0 0 4277
Kedves Hezsolt!

Végre valahára üdvözlünk Fórumunkban!(Eddig hogy-hogy nem találtál meg minket?)
És mondd, elvárhatjuk-e bölcs szakértelmed,és hozzáértésed, netalán-tán 4 éves ügyködésed eredményeinek és tapasztalatainak megosztását a mi kis szerény és "bugyuta" közönségünkkel???

Üdv:
V.

Előzmény: hezsolt (4274)
Tóditapi Creative Commons License 2003.03.24 0 0 4276
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudják kivizságlni Bp-en a candidát (a Gyáli úton kívül), sajnos nem tudom végigolvasni a fórumot..
Nagyon köszönöm!

CsDA Creative Commons License 2003.03.24 0 0 4275
Szia hezsolt,

kicsit nagy mellénnyel lendültél a topicba. Talán lehetne egy kicsit másként és bővebben? :-))
Ha vetted a fáradtságot és végiolvastad a topicot, akkor láthatod, hogy nem "csupán" fáradékonyságról írnak az emberek. Vannak pro és kontra vélemények. De vélemények. (ha csak a legutolsókba olvasol is bele. Egyet azért is kiemelek:-)) Mégha megköveznek is érte. Igaz én is kiveszekedtem vele magam. De nem a személyével van a baj, hanem egy erőszakosabb erőltetéssel egy útra/helyre. Igen. Hofira gondolok. Ő is nagy utat tett meg. Vagy vannak itt még többen, akik sok nyavalyájukból kigyógyultak. (így vagy úgy)
Elkezdődött egy gobmával (félelem, rémhír, hit, meggyőződés, eltávolodás stb.) aztán a tapasztalatok birtokában mindenki megpróbálja a lehető legjobb gyógymódot megtalálni. Ételek/gyógymódok/mozgásformák stb. Ezért vannak a különböző vélemények.
És te idállítasz és bedobod a kis fölényest :-)) Ezt még Hofi sem tette meg. Ő legalább tényeket és eredményeket közölt.
Hát ennyi... Talán te is bedobhatnál még valamit.

Üdv

CsDA

Előzmény: hezsolt (4274)
hezsolt Creative Commons License 2003.03.24 0 0 4274
Szia mindenkinek!
Már 4 éve ügyködöm a "gonosz"élesztőgomba körül, de csak most futottam bele ebbe a fórumba. Látom sokan vagytok itt, akik beszélgetnek, de csak kevesen, akik értenek is hozzá(a témához). Szerintem felesleges egymást riogatni bugyuta kis dolgokkal(ha fáradt vagy, azon lehet, hogy egy kiadós alvás is segíthetne).
háj bye Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4273
A mai metro hírújságban találtam az alábbi hirdetést:

CSAK MA
4480 helyett 2900.-
a Teljes Candida Kézikönyv a Budapesti Művelödési Központban (a 7-es busz kelenföldi megállójánál) 1119 Bp. Etele út 55.
06 20 473 2173, info@kolumbuszkiado.hu

Törölt nick Creative Commons License 2003.03.19 0 0 4272
Nagyon jó az oldal, megnéztem. Egyébként az Egészségfarm szerint is akkor kezdődtek el a bajok, amikor az emberiség megtanulta előállítani a finomított cukrot. Egy plusz pont a javukra, hm.
Előzmény: Berthos (4271)
Berthos Creative Commons License 2003.03.19 0 0 4271
Üdv Mindenkinek!

Először is: www.ketezeregy.hu

Mindenképpen nézzétek meg.

Ennél a kiadónál kapható egy két érdekes könyv. Már többen említették de szerintem nem hangsúlyozták eléggé: William Dufty-Cukorblues mindenképpen olvassátok el!!!! Megér 2001Ft-ot
Röviden: a fehércukor-finomliszt-fényezett rizs mind mérgek. Ugyanazt csinálják a szervezetben mint az alkohol, csak lassabban. Nekem is kezd tisztulni a kép és itt a candidiázis csak egy dolog ami kialakul a fehércukor-finomliszt-fényezett rizs-tartósítószerek-környezetszennyezés kombinációjától.
Nagyon sokan allergiások. Szerintetek mitől? Egyre több ember gyengíti le saját szervezetét mindenféle szemét kajával és ki tudja mi lesz a vége.

Lehet hogy kicsit elszállt velem a ló de nagyon nagy hatással volt ránm ez a könyv.

Legalább a weblapot nézzétek meg, az ingyen van.

Na, azért további szép napot, mert mi azért szerintem már jó úton járunk.

Berthos

hvdm Creative Commons License 2003.03.19 0 0 4270
Ez a fórum azért van, hogy tapasztalatot cseréljünk, ötleteket adjunk, ajánljunk dolgokat egymásnak, számomra ez jelenti a tényleges segítséget,
és NEM!
a kitérés egy kérés elől, azért mert nem tudom rá a választ, akkor azt is meg kell tudni mondani, nem mis-másolni, és nem papagáj módjára ismételgetni. A segítség nem egyenlő a meggyőzéssel. És miért kéne itt bárkit is bármiről is meggyőzni??? Önálló emberek vagyunk, önálló ötletekkel, véleménnyel, amit meg kell tudni osztani egymással, de ha vki körmeszakadtáig ragaszkodva csak uazt tudja mondogatni hosszú időn keresztül, az már elég elkeserítő...
Azért most legalább egy egyenes választ kaptunk,
Üdv:
V.
Előzmény: Hofi 47 (4268)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.19 0 0 4269
Örülök, hogy végre látod. Azért kívánom Neked a legjobbakat. :/
Előzmény: Hofi 47 (4268)
Hofi 47 Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4268
"Törpemalacka
Az Egészségfarm nekem is a könyökömön jön ki, mindazonáltal azt gondolom, Józsi alapjában véve jó szándékú és talán nem is az ügynökük. Inkább úgy tűnik, hogy ő csak egy a sok bepalizott szerencsétlen közül, aki vakon hisz...

sway
"...a leglényegesebb talán, hogy semmi érdemleges nem várható tőled, csak az, hogy Egészségfarm, Egészségfarm, Egészségfarm!!!..., azért köszi, nekem tőled ennyi pont elég." Ezzel en teljes mertekben egyetertek. Viszont Jozsi: nekem nem az jott le a beirasodbol, hogy hu de jol erzed magad a borodben, inkabb az, hogy nem. Ujabban fronterzekenysegre kenik a hianyos taplalkozasbol eredo kellemetlen tuneteket? Ne kapd fel a vizet, lehet, felreertettem valamit.

Anci 72
Kedves Hofi!

Azt írod, hogy egyedül nem lehet legyúzni ezt a candidát. Pillants esetleg be az egsészség-receptekbe, ahol Stoner saját magát gyógyította meg. Olvastam Tóth Líviától könyvet, aki már jóga oktató és szintén magát gyógyította meg. Neki már elég súlyos tünetei, azaz betegségei is voltak...Bessenyei Odette...és még sorolhatnám. Engem nem zavar az, hogy Téged ott sikeresen jó útra vittek, csak azt hiszem sokfelöl meg lehet közelíteni az egészséget."


hvdm
Kedves Hofi47!

Azért kicsit másra számítottam, túlon túl diplomatikus a leveled, és ráadásul még csak egy megszólításra se tellt tőled, (gondolom ezzel is fitogtatva a nagyságodat... :). Egyre jobban beigazolódik számomra hogy csak a "dogmákat" fujod, és ha konkrét dolgot kérdeznek tőled, egyetlen megoldás számodra a hárítás, de a leglényegesebb talán, hogy semmi érdemleges nem várható tőled, csak az, hogy Egészségfarm, Egészségfarm, Egészségfarm!!!..., azért köszi, nekem tőled ennyi pont elég."

Sziasztok!

Attól tartok a legutolsó megszólalásomra írt fenti válaszok azt mutatják, hogy hosszabb idő után sem akarjátok, vagy talán nem tudjátok megérteni a lényegét annak, amit írok. Ilyen körülmények között hiába akarok segíteni akár magamtól, akár kérésre nektek.

A jövőben nem fogok törekedni arra, hogy bármivel is meggyőzzelek, segítselek bennetek, mert ez már nem az első eset, hogy kommunikációnk nem csak hogy eredménytelen, hanem értelmetlen is. Jól megvagytok Ti nélkülem is...

Üdv.: Józsi

Törpemalacka Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4267
Az Egészségfarm nekem is a könyökömön jön ki, mindazonáltal azt gondolom, Józsi alapjában véve jó szándékú és talán nem is az ügynökük. Inkább úgy tűnik, hogy ő csak egy a sok bepalizott szerencsétlen közül, aki vakon hisz...
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4266
"...a leglényegesebb talán, hogy semmi érdemleges nem várható tőled, csak az, hogy Egészségfarm, Egészségfarm, Egészségfarm!!!..., azért köszi, nekem tőled ennyi pont elég." Ezzel en teljes mertekben egyetertek. Viszont Jozsi: nekem nem az jott le a beirasodbol, hogy hu de jol erzed magad a borodben, inkabb az, hogy nem. Ujabban fronterzekenysegre kenik a hianyos taplalkozasbol eredo kellemetlen tuneteket? Ne kapd fel a vizet, lehet, felreertettem valamit.

Anci72 Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4265
Kedves Hofi!

Azt írod, hogy egyedül nem lehet legyúzni ezt a candidát. Pillants esetleg be az egsészség-receptekbe, ahol Stoner saját magát gyógyította meg. Olvastam Tóth Líviától könyvet, aki már jóga oktató és szintén magát gyógyította meg. Neki már elég súlyos tünetei, azaz betegségei is voltak...Bessenyei Odette...és még sorolhatnám. Engem nem zavar az, hogy Téged ott sikeresen jó útra vittek, csak azt hiszem sokfelöl meg lehet közelíteni az egészséget.

A.

hvdm Creative Commons License 2003.03.18 0 0 4264
Kedves Hofi47!

Azért kicsit másra számítottam, túlon túl diplomatikus a leveled, és ráadásul még csak egy megszólításra se tellt tőled, (gondolom ezzel is fitogtatva a nagyságodat... :). Egyre jobban beigazolódik számomra hogy csak a "dogmákat" fujod, és ha konkrét dolgot kérdeznek tőled, egyetlen megoldás számodra a hárítás, de a leglényegesebb talán, hogy semmi érdemleges nem várható tőled, csak az, hogy Egészségfarm, Egészségfarm, Egészségfarm!!!..., azért köszi, nekem tőled ennyi pont elég.

Kedves Berthos!

Köszi a jókívánságokat. Az elméleted meg is állná a helyét, de én már 3 éve nem ettem rendszerességgel kenyeret, előtte se volt fő táplálékom, a joghurt talán igaz, ez utóbbiból többet ettem, de a fő probléma akkor is a kenyérben lévő keményítő...
azért köszi:
V.

Előzmény: Hofi 47 (4263)
Hofi 47 Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4263
Kedves mindenki!

Valószínűleg tudnék valamit válaszolni a nekem feltett utolsó kérdésekre. Azonban ez az egész candida által keltett tünet és betegséghalmaz túl szerteágazó ahhoz, hogy az én viszonylag kevés tapasztalatom és tudásom kellő bölcsességgel párosulva tökéletes gyógyírt hozzon nektek. Még ha így is lenne, az is csak pillanatnyilag lehetne megnyugtató, mert személytől függően más-más tennivaló lehet szükséges egy adott helyzetben. Most is csak oda lyukadunk ki, mint amit már többször leírtam ezen a fórumon. Olyan szakemberhez kell fordulni, aki minden kérdésre érdemben tud válaszolni. Azért tudtam kikerülni adott orvosi kezelések alól, mert nem volt logikus és oki az általuk javasolt és végrehajtott kezelés. Az Egészségfarm az egyetlen hely eddig, ahol minden tünetem kellő magyarázattal lett visszavezetve azok okára úgy, hogy az számomra elfogadható. Mi több ennek fizikai pozitív - még ha a candida gomba természete miatt olykor hullámzó is - de mindenképpen javuló tapasztalatai is igazolták és igazolják a magyarázatokat. Nem lesz soha teljes lelki nyugalma és megfelelő akaratereje e nem könnyű betegség legyőzéséhez annak, aki egyedül, vagy betegtársai segítségével akarja ezt a csatát megvívni. S még egyszer mondom: ez nem egy rövid menet. Én most három hónapra vagyok már csak az egyensúlyi állapottól, s egyre érzékenyebb a szervezetem mindarra, amire korábban a nagy számú gombatelep miatt vajmi kevéssé reagált. De ez már nem a betegségről, hanem arról a szörnyű környezetről - benne a változó erős fronthatásokról is szól - melyet mindenki lereagál valamilyen mértékben, legfeljebb - mert nem törődik magával még eleget, kevéssé tudatosít magában. Üdv. mindenkinek: Józsi

Berthos Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4262
Kedves Józsi!

Biztos vagy abban, hogy a candida albicans gomba erős fényen nagyon sérülékeny? Nekem valami olyan rémlik, hogy Zala Judit aki az Országos Epidemiológiai Központ Mikológiai osztályán dolgozik és ide a fórumra is írt régebben, azt írta, hogy van amikor évekig is eléldegélnek náluk a labor ablakában a gombák ahol azért kanak fényt rendesen. Persze lehet hogy nem pont az Albicans-ra értette. Nem fordulhat elő inkább az, hogy az álnegatív leletekkel végződő vizsgálatok fő oka, hogy a vizsgálati mintát olyan helyről vették, ahol épp nem volt gombus?

Kedves hvdm!

""hogy lehet, hogy a legfontosabb tápanyagait, köztük a (tej)cukrot, és a lisztet elutasítja a szervezet""
Nem fordulhat elő, hogy a megelőző 5 év alatt (vagy már régebb óta) annyi tejcukor (joghurt, tej, tejtermékek...) és liszttartalmú (kenyér,tészták stb...) ételt fogyasztottál, hogy már besokallt tőle a szervezeted? Nekem azokra a kajákra van allergiás reakcióm amit nagyon sokat ettem az utóbbi időben. Az emésztőrendszerez állandó gyulladása is azt jelezheti, hogy folyamatosan kapja azokat az anyagokat amikre allergiás vagy. Talán segíthetne kimutatni ezeket az Egészségfarmon végzett károsanyagteszt amit Józsi ajánl. Nekem MORA terápiával mutatták ki, de ez itt Pécsen nagyon drága.

Jobbulást kívánok Neked!

Berthos

Bilonka Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4261
Sziasztok

Azt hiszm én is candidiázisban szenvedek, sőt bizos. Eddig úgy gondoltam meg tudom gyógyítani magamat diétával meg illóolajokkal, dehát lássuk be nem vagyok orvos és igencsak szenvedek. Szeretnék már meggyógyulni. Szeretnék normális életet élni, szeretnék kisbabát.
Ezért megkérdezném szerintetek kihez menjek. Van-e jól bevált orvosotok, vagy ezzel kapcsolatos tapasztalatotok. Olvastam az elixír oldalán dr Béky László cikkét. Róla tudtok valamit?

Előre is köszi a válaszokat.

hvdm Creative Commons License 2003.03.17 0 0 4260
Kedvs Hofi 47!

Volna egy kérdésem hozzád:
Nálam kóros keményítőérzékenységet, és részleges tejcukor érzékenységet regisztráltak, a felszívódásom egy nagy nulla,többnyire borzasztó fáradt vagyok, erőtlen, enzimeket szedek, de állandó gyulladásban van az emésztőrendszerem. Candidám volt, de mára minden lelet negatív. Ha lenne is candidám, tegyük fel, és nem mutatható ki, akkor az hogy lehet, hogy a legfontosabb tápanyagait, köztük a (tej)cukrot, és a lisztet elutasítja a szervezet, vagy a gomba?, szerintem akkor pont hogy kivánnom kellene, vagy ha nem is kivánnám, akkor is bírná.
Várom válaszod,
Üdv:
V.

Előzmény: Hofi 47 (4259)
Hofi 47 Creative Commons License 2003.03.15 0 0 4259
Sziasztok!

2003. március 5-én az Esti Hírlap címoldalán is hozta a budapsti Szent Imre kórház gasztroenterológus professzorának véleményét a Candidiasis betegségről, mint nem létezőről, mely szerinte csak arra jó, hogy egyesek megszedjék magukat. Többek között azt írja, hogy “a candidasis egy hiszékenységet kihasználó egészségügyi biznisz”.
Erre kénytelen voltam reagálni a pénteki Esti Hírlap 12. oldalán. Eredeti kéziratom újságban közölt változatát itt olvashatjátok.

"A Candidiasis érem másik oldala
A 2003. március 7-i Esti hírlapban megjelent “Kamu a candida hisztéria” c. cikk szövegében dr. Kováts Megyeri András gasztroenterológus nyilatkozata enyhén szólva is vajmi keveset tartalmaz a candidiasis betegséggel kapcsolatos valós, nagy számú tapasztalatból.
A laboratóriumi candida albicans gombavizsgálatok egy jelentős része ál-negatív lelettel zárul. A magyarázat az, hogy a candida albicans gomba erős fényen nagyon sérülékeny.
A beteg kis időre megnyugszik, de utána tovább kell nyomoznia miért van mégis annyi - az orvosok számára nem értelmezhető - érthetetlen tünete. Évek múlva rájön, hogy e negatív lelet nem lelet, mert egy korrekt károsanyag teszt súlyos candidiasist és többféle élelmiszer allergiát állapít meg.
Az orvosok mikológiai képzése és tudása is minimális, írja a Gombák a testünkben címmel megjelent könyv két szerzője.
Mindez csak üzlet és kitaláció lenne, ahogyan Kováts professzor úr állítja?
B.A. 1987-től kezdődően 1 éven át számos kemo-, és sugárterápiás kezelést kapott mandulányi nyaki rosszindulatú nyirokmirigyelváltozására. Zárójeletése szerint elbocsátásakor tünetmentes lett, aktív kezelést nem igényelt. Mindenféle betegséget könnyen megkapott, katasztrófális fáradtsággal küzködött, nem ismerte az éjszakai mély alvást. Délutáni alvás nélkül nem tudta végigcsinálni a napot. Napra nem mehetett mert rosszul lett tőle. Úgyszólván minden természetgyógyászati program végigcsinálása után – melyek csak minimális javulást eredményeztek állapotában - 1998 májusától az Egészségfarm “vendége lett” s mára már annyira jól van, hogy sportolni is van ereje. Köszönheti ezt a személyspecifikus anticandida diétának, melynek kitalálója Bíró Erzsébet ezt mondja:
- Nagyon sok olyan beteget hoztunk egészséges állapotba, akikről a hivatalos orvostudomány sok-sok gyógyítási kísérlet után lemondott, illetve képtelen volt meggyógyítani őket. B.A. kivételes, konzekvens akaraterejének köszönheti, hogy fel tudott állni egy halálos betegségből. Meggyőződésem, hogy a krónikus betegségek jelentős részét a candida gomba által okozott felszívódási zavarok okozzák, melyek az emberi szervezet minden sejtjét érintve csak csökkent immuntevékenységet tesznek lehetővé. Így szervezetünk védtelen marad a betegségekkel szemben, melyeknek nem az okát, sejt szinten, hanem a tüneteit szerv, és szakorvosi szinten kezeli hibás felfogásával az orvostudomány. Hoffmann József"

Ezen kívül az Esti Hírlap pénteki számában egy keretes anyagban ugyanazon a 12. oldalon közölték egy másik orvos, dr. Papp János közlését is, aki - mint írja - fel fogja jelenteni kollégáját az Orvosetikai Bizottságnál, mert a Candidiasis igenis létezik, s ennek utána lehet nézni a “Korszerű orvosi diagnosztika és terápia” c. tankönyvben. Üdv. mindenkinek: Józsi

háj bye Creative Commons License 2003.03.14 0 0 4258
Ide is bemásolom:

Régi mániám hogy beszerezzek egy elektromos gyümölcsprést.
A Mandala könyvek hátulján lévő hirdetésből indultam, de ők átirányítottak egy budaörsi candida központba, de ők csak azzal hitegettek hogy a határon áll, vámolják.
Idén újabb infót kaptam, hívjam Kun Andreát az Arzenál áruház alagsorában lévő bioboltban. Hívtam, a tel.központ szerint rég elköltöztek.
Kun Andrea merre vagy?
Valaki tud ilyen forgalmazót?

Törölt nick Creative Commons License 2003.03.14 0 0 4257
Amikor 2 evig vegetarianus voltam, folyton faztam, foleg telen, hiaba voltam jol feloltozve tetotol talpig. Arrol nem is beszelve, hogy annyira gyenge voltam, hogy alig birtam felmenni a KLTE lepcsojen... Furcsa dolgok ezek.
Előzmény: CsDA (4251)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.14 0 0 4256
A Mora teszt tenyleg ki tudja mutatni az SM-et? Nem semmi.
Előzmény: Berthos (4241)
CsDA Creative Commons License 2003.03.10 0 0 4255
Kedves Berthos,

a fázás nem effektive fizikai értelemben. Csak másként nem tudtam megfogalmazni. Ha már ettél köleskását, akkor tudod, hogy mi a "meleg" étel. Sajnos nem tudom más szóval jellemezni. Meleg, energikus. Tehát nem feltétlen arra gondoltam, hogy fázok és tornával felmelegedhetem. Nem ilyen értelemben. Sajnos ezt a jelenséget nem tudom máshogy megmagyarázni. Ez kicsit olyan, mintha apró jelek jönnének a testedtől.

Üdv

CsDA

Előzmény: Berthos (4252)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!