Keresés

Részletes keresés

fd Creative Commons License 2002.11.08 0 0 119
Ezt Te sem gondolod komolyan :)
Én csak jártattam az eszem, hogy mi lehet egy jó védekezés. Ha ennél maradunk, akkor ilyen alapon Tilláék is mehetnek a szomszéd cellába, nem? Ott is leadták az akciókat...

Abban igazad van, hogy 2 különböző dolog az indexen egy cikk, és az indexen egy fórum. Na de mi a helyzet, ha a fórum ugy nyilik, hogy ami ott történik, az mind megjelenhet a főoldalon? És csak akkor irhatsz a fórumra, ha aláírod, hogy a főoldalon cikk lehet belőle?
SZVSZ a példád nem nagyon húzható rá a helyzetre.

Előzmény: angyalhentes (115)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.08 0 0 118
Azt mondod, ne keverjuk a dolgokat.
Aztan elkezdesz valamit hablatyolni az adozasrol.

Ugyhogy most en kerlek ra: ne keverjuk a dolgokat.

Előzmény: rebetli (117)
rebetli Creative Commons License 2002.11.08 0 0 117
Sziasztok!
Ne keverjük már a dolgokat! Adózni nem azután kell, ,hogy mennyi szavazatot hazudok a képernyőn, hanem az után, hogy mennyi szavazat érkezett be. A kettőnek egymáshoz semmi köze (legalábbis nem a kereskedelmi tévén.)
Attól, hogy én azt hazudom a haveromnak, hogy van száz millám, még nem száz milla után adóznom.
Előzmény: angyalhentes (104)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.08 0 0 116
3. volt egy kontrollalt kiserlet Emberkert neven. tudomanyos pszichologiai kiserlet volt, profi agyaszokkal. talan a spektrum adta le nem is oly regen. na az erdekes. a vv es a bb pedig bulvar.

Jaja, az emberkert eleg profi dolog volt, megneztem anno a spektrumon a belole keszult filmet is, es hat igen. Csoportdinamika rulz. :)

4. igen, fikazasom ellenere en is nezem. :) szorakoztato a hulyeseg. de csak ha nem veszik tul komolyan magukat a bentlevok.....

Ahogy elnezem, a bajok inkabb abbol vannak, hogy kintlevok veszik magukat tul komolyan :)

Előzmény: Caitlin (114)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.08 0 0 115
Ha ok ott bent dugtak, az a maganugyuk. Ha az RTL ezt leadta, akkor mar nem. Ekkor ugyanis az RTL klub tevolegesen reszt vett a keritesben, aktiv es tudatos dontes eredmenye volt a kepernyore vitel. Ellentetben ugye azzal, hogyha csak a netezok nezhettek.

Pontosan olyan kulonbseg ez, mint mondjuk itt az indexen a cikkekben, ill. a forumon leirt dolgok kozott.

Előzmény: fd (105)
Caitlin Creative Commons License 2002.11.08 0 0 114
hi!
par dolgot fuznek csak halkan hozza.
1. nem biztos, hogy telemedia, bar valoszinu. ok legabb dolgoznak a penzert. es qva szar munka ott dolgozni. tudom, csinlatam. igy az adatok pontossagat is ismerem :) (reg volt mar ez, de mitol valtozott volna?)
2. erdekesebb vita/beszelgetes lenne mondjuk a ket musor, vagy csak a vv pszichologiai oldalat nezni. es egyebkent ha vki beleolvas alap pszichologiai szakkonyvekbe, akkor mar az elso par oldal utan eszreveszi, hogy "jee, ezt is megcsinaltak..."
3. volt egy kontrollalt kiserlet Emberkert neven. tudomanyos pszichologiai kiserlet volt, profi agyaszokkal. talan a spektrum adta le nem is oly regen. na az erdekes. a vv es a bb pedig bulvar.
4. igen, fikazasom ellenere en is nezem. :) szorakoztato a hulyeseg. de csak ha nem veszik tul komolyan magukat a bentlevok.....

fd Creative Commons License 2002.11.08 0 0 113
Végre játszatunk logikus gondolkodást, köszönöm :)

Az elsö verzióval továbbra is az a baj, hogy megfogható. Egy korrekt számvizsgálat /és mostanában egyre korrektebbek, Enron óta/ bizony még egy ceruza beszerzése esetén is megkeresi a számla mögött a teljesítést. Ennek ellenére ez az út járható lenne szerintem, de továbbra is azt mondom, nagy veszteségekkel jár, nem éri meg. Persze ennél sokkal jobban bujtatni kéne a dolgot, hiszen megvannak a bevált reklám és marketingcégek, az éves záráskor kökeményen vizsgálnák/vizsgálják az uj belépőket.
A második verzió egyszerübben kivitelezhető. Ha eljátsszunk az 'én lennék' gondolattal, akkor én a kettes környékén próbálkoznék, vegyitve a modszert az "idöben mondom, hogy vége a szavazásnak" dologgal.
Persze ezt csak akkor, amikor nagyon sok a szavazat, és fej-fej melletti a verseny, ilyenkor nyugodtan lehet 1-1 percre azt mondani, hogy 'a tulterhelt vonalak miatt nem tudott fogadni hivást a szám'.

A jóslathoz: nem biztos, hogy kell hozzá csalás.
Ha szoros verseny lesz, én is elengedek 1 hivást Lorenzó mellett, bár őt nem kedvelem, de tény, hogy a villába jobban kell (és igy a müsor is jobb, nekem, mint nézőnek)
Nem vagyok magam ellensége, az elözö szavazás elött is leirtam, nem szeretnék hetekig egy olyan müsort nézni, ahol mondjuk a háló egyik sarkában Szabi, a másikban Hajni depizik, a fürdöszobában Nóri és Leslie enyeleg, mig a jakuban Oki és Majka részegek...

Előzmény: Don Roberto da Capo (112)
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2002.11.08 0 0 112
"Bejön mondjuk 50k szavazat. Hogyan csinálok belőle 250k-t?
1) Én magam inditok 200k szavazatot. Ekkor azt nekem ki kell fizetnem, könyvelésben nyoma kell legyen a kiment pénznek."

Ha én lennék az RTL Klub - semmi közöm a céghez, csak párszor elautóztam már a székháza előtt -, én a következőt tenném:

1.

X, Y és Z cégek tetszőleges megfoghatalan jogcímen számláznak felém, pl. "marketing szolgáltatást", még egy eseti megállapodást is kreálunk, hogy jogilag perfekt legyen. X, Y és Z cégek intézik a telefonhívásokat az én közvetlen instrukcióim alapján, hiszen én látom a szavazás aktuális állását. Hogy teljesen támadhatatlan és bizonyíthatatlan legyen a manipuláció, a műsorfolyam végéig nem bocsátkoznék gazdasági-pénzügyi kapcsolatba az X, Y és Z cégekkel, magyarán, pár hónap múlva csendesen számláznának, én meg fizetek.

2.

Vagy: Úgyis olyan rengetegen telefonálnak, a legnagyobb dömping közepette "megrendelek" egy kis üzemzavart a kiszavazni kívánt szereplő vonalára. Gondolom, azt senki sem vonja kétségbe, hogy ez kivitelezhető.

Van egy jóslatom: Ha létrejön a jövő héten egy LóRenzó - Szabolcs párbaj, Lóarc megy vissza a villába, mert ő karakteresebb ember, nézhetőbb és utálhatóbb, mint a sokszor észrevehetetlen vetélytársa, ráadásul Lóarcra szükség van a feszültségek fenntartásához. Történik egy mindazok ellenére, hogy Lóarc népszerűsége vetekszik egy féléves iraki ideggáz-tesztalany belépővel.

Előzmény: fd (103)
exlexman Creative Commons License 2002.11.08 0 0 111
Az értékek szempontjából, minden infó számomra addig csak kósza hir, amig azt számomra hiteles forrásból alá nem tudom támasztani. A téma, nyitásával a valótlannak vélelmezett szavazás inditotta. Ez, a kérdés valójában a tézis szintjén áll jelenleg, hiszen a leirtak, nem erősitették meg a tényt. A feltevéseink, mint kémiai kisérletek, nem több! A "vegyszert" még nem leltük meg. Ezért igyekszem irányba szoritani olykor a dolgokat, hátha sikerül, akár közösen, akár valaki ellenőrizhető forrásból, hiteles infóján keresztül megismernünk az igazságot.:)
Előzmény: noir2 (110)
noir2 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 110
szvsz mindenki menjen haza, és kérje meg az anyukáját, hogy süssön neki palacsintát!

exlexman!
nem veszed észre, hogy te, mint aki az RTL bármilyen megnyilvánulását "értékén" kezeled,ezzel részt veszel egy olyan média-viccben, ami pontosan arról szól, amit Andy W mondott annó:
"Mindenki híres lehet 15 percre"?

folyamatosan topon tartasz olyan problémát, ami senki számára nem az, aminek láttatni próbálod.
pl ha nem érdekel vmi akkor nem foglalkozom vele, ugyanis éjszakánként nem arra riadok, hogy leleplezzek akármit, ami a leleplezettnek még nagyobb ismertséget hoz.

Újságreklám:
Október 1-31 között az RTL nézettsége 19-23-ig veri a (2)-st.

vitakozol(?) itt fd-vel, akinek tényleg logikus a gondolkodása, és érveid kimerülnek az érintettség vádjában

szvsz te vagy a Kotroczó:-))

most próbáld meg ugyanezen módszerrel a BB-t megmagyarázni, az abban résztvevö müemberek életét, mindentgyártó Sváby manipulálásait leleplezni

szvsz te vagy a Sváby:-))

nyugi:-)
:O)noir

Előzmény: exlexman (108)
izmiri Creative Commons License 2002.11.07 0 0 109
Dr Del Medico Imre neve annyit mond, hogy mindig ír a lapokban ún. olvasói levelet. HVG, Népszabadság rendszeresen lehozza, biztos más lap is. De ki Ő ? Mit kell róla tudni ?
Előzmény: exlexman (108)
exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 108
Mint irod:"Állítottad, hogy 1,5 milliárd az RTL VV költségvetése. Kérdeztem, hogy honnan az infó, és mennyi a BB-é? Nekem más információim vannak ugyanis."

Amennyiben vannak értékes információid, nosza, ird le nekönk is ide! Azt, nem tudom, hogy jön ide már megint a BB- amikor ez a topic VV-ről szól. Az az érdekes, hogy a topic nyitás óta, olyan általános módon fogalmazol, amiben semmi nem tény, körül irod a dolgokat, miközben azt sugallod, nállad van információ!

Azt irod, idézem:
"2) Azt mondom, 250k volt. Azonnal bukta, mert
a) a telemédia számláján csak 50k szerepel
b) a szerzödött cégeknél kimutatható, hogy mennyi hivás jött felölük "

Telemédia? - honnan veszed, hogy a telemédia? - matávos direkt támogatott játékban, Telemédia? Miközben a TV2-őn meg ezerrel nyomják mint statisztikai szolgáltató, itt meg sort sem emlitenek róla? Titkolják mi, jólértesült? -hmmm.

A 90-es számtartomány a Matáv privilégiuma, ezért ha hiszed, ha nem direkt is tudja adni az emelt dijas szolgáltatást RTL-éknek. Aztán annak számlálását is meg tudják oldani, mások nélkül. Hol van a telemédia, a BB-n kivül?

Ezt irod:"esetleg egy számvizsgálat komplett menetét is ismertessem? :))"

Fd, neked sok általános, szakmai multatból néha már elhihető információ foszlányaid vannak, amiket olykor BB-nek, olykor VV-nek titulálva, keversz, kavarsz.

Az ilyen adatokkal kapcsolatosan azok után mondj, még látszatra is hasznos infót, hogy kértél egy pld-emeltdijas sms és teflony szolgáltatási szerződést. Olvasd el, és ne vakits itt senkit. Az emberek imitten a topicban, megkérdőjelezték a következőket:

1. A számlált adatok valódiságát
2. A számlálásra nyitvaálló idő létét, és annak lezárárát követő szavazás tényét
3. Az elérhetetlenségből származó esélyegyenlőtlenséget, melyet technikai ellátatlanságra fogtunk néhányan, az ördög nem alszik jelzővel kiegészitéssel.
4. A Vágó ide mint belső negativ felhang került, a köritéssel, hogy érthető legyen, de ezt ugye még most sem fogod.

További kérdésed:"Juteszembe: Dr Del Medico Imre neve mond valamit? :) " Én, tudom!

Bár a vigyorgókkal ellátva? - hmmm. Talán, még lesz rá erre is libatrelős válaszod!

Megint egy olyan kérdés aminek semmi köze a topichoz! Nyiss már egy saját topicot a sok kérdésedet felteszed, és meg is válaszolják, olyan Fd-set, mellébeszélőset!

Előzmény: fd (103)
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 107
Erröl beszéltünk hosszan itt alant, ha nem tünt fel :)
Előzmény: LaCk0 (106)
LaCk0 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 106
Olvastátok az index főoldalát?
A rtl klub legyen ön is milliomosában a faszi nyert 10 milliót és nem akarják kifizetni neki.
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 105
Ne tudd meg, mennyit filóztam ezen, én is ezzel akartam megfogni őket, de nem tudtam. Ugyanis az alanti kis vitánk ellenére, bármilyen hihetetlen, én is csak egy nézője vagyok a műsornak, és ez a része a kezdetektől fogva nem tetszett. És ami nem tetszik, azt kellő hévvel ki is igyekszem fejteni :)
A gond az, hogy mindaddig, mig ágyba nem bujtak, addig ez az egész csak 'játék'. Az RTL teljes lelki nyugalommal mondhatja, hogy a játék része volt a hirdetés megfogalmazása, egy feladat teljesítése, mint ahogy ez le is ment adásban is. A jutalom a feladatért pedig az, hogy a hirdetésre jelentkezők közül Oki kettőt elvihetett vacsorázni, sőt, az egyikük be is mehetett egy éjszakára a villába. Az meg, ami ott történt, kettejük között, már az ő 'magánügyük', persze annyiban, hogy ha tudják mindketten, hogy bármi is történik, az egy ország nyilvánossága elött történik.
Tudom, hogy ez igy 'laikus' megfogalmazása a dolgoknak, jogász sem vagyok :)) De azt hiszem, nem lehetne megkerülni egy ilyen jellegü védekezést.
Előzmény: angyalhentes (99)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.07 0 0 104
Bejön mondjuk 50k szavazat. Hogyan csinálok belőle 250k-t?
1) Én magam inditok 200k szavazatot. Ekkor azt nekem ki kell fizetnem, könyvelésben nyoma kell legyen a kiment pénznek. Vissza nem kapom, csak egy hányadát

De boven megeri, mert otvenszereset kapom vissza reklamokbol. Termeszetesen a telefonszamlat bator modon a maganvagyonombol, vagy mas szatellitcegek vagyonabol allom.

Visoznt mondok egyet, lehet am forditva is. Ugyanis a vonalak ugye eltek valameddig. Ki mondja meg, pontosan mikor zartak le a szavazast? Hm? A szamlan rajta vannak a hatarido utani szavazatok is, siman lehet azt mondani, hogy hja kerem, mi ekkor es ekkor lezartuk a szavazast. Termeszetesen pont akkor, amikor a nekunk kivanatos eredmeny mar beallt. Ennyi. Nem kell hozza nagy iq, meg talan egy marketinges is ra tud jonni :)

Előzmény: fd (103)
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 103
Ha most simán kiröhögöm ezt, akkor nagyon megsértődsz? :))

NEM VAGYOK BENNFENTES, SOHA SEHOL ILYET NEM ÁLLÍTOTTAM!

Ellenben Te kérdezted (és innen tök felesleges idézgetni, ha azt sem érted, amit kérdezel), hogy olvassa-e valaki az RTL-től a topicot.
Állítom: Igen
Te állítod, hogy kapkod a műsor. Állítottam, hogy minimum mindkettő kapkod, mindig az jobban, amelyik le van maradva, vagy veszélyeztetve érzi pozicióját. Kérdeztem, és nem kaptam választ, hogy vajh miként történhetett, hogy műsorrenden kivül sor került egy különkiadásra, és véletlenül mindig 'jó' időben van szex a BB házban
Állítottad, hogy 1,5 milliárd az RTL VV költségvetése. Kérdeztem, hogy honnan az infó, és mennyi a BB-é? Nekem más információim vannak ugyanis. De nem zárkozom el az okosodástól :)))
Amennyiben csal az RTL, ez jogi kategória, a megfelelő forumok az ellenlépésekre a fogyasztóvédelemtől az apeh-en keresztül a rendörségi feljelentésig terjednek.
Ha nem tudod, hogy számlázási folyamatokat hogyan lehet ellenőrizni, kezdve az apeh-hel, számvizsgálattal, befejezve birósági eljárással, akkor én erröl neked, mindenttudónak mit mondjak?
Ha képtelen vagy azt megérteni, hogy a 'manipuláció' alatt alapvetően azt értették a topicolók, hogy képtelenség az ennyi beérkezett telefon, és erre irtam én a számlázást, mint választ, akkor nehéz lesz elmagyaráznom, de megpróbálom :)
Bejön mondjuk 50k szavazat. Hogyan csinálok belőle 250k-t?
1) Én magam inditok 200k szavazatot. Ekkor azt nekem ki kell fizetnem, könyvelésben nyoma kell legyen a kiment pénznek. Vissza nem kapom, csak egy hányadát
2) Azt mondom, 250k volt. Azonnal bukta, mert
a) a telemédia számláján csak 50k szerepel
b) a szerzödött cégeknél kimutatható, hogy mennyi hivás jött felölük

Vagy azt gondolod, zsebböl fizették, és nyomkodták a gombokat? :)) Ennyi elég, vagy esetleg egy számvizsgálat komplett menetét is ismertessem? :))

Az összes többire: Nem én hoztam a veled való üzenetváltásba se Vágó Istvánt, se az Árpafóbiát! Ezért továbbra is politikai jellegű érvelésnek vagyok kénytelen minősíteni a módszered: válaszok helyett állandóan másokkal vagdalkozol, ráadásul rossz személynek címezve :)
Ha a topiccal, abban írtakkal akarsz vitatkozni, légyszi azokkal tedd ezt, akinek a mondanivalójával nem értesz egyet, és ne (hogy is irtad?) engem kostolgass :)))

Még valami, ismételten:

NEM VAGYOK BENNFENTES, SOHA SEHOL ILYET NEM ÁLLÍTOTTAM!

Nem dolgozom a médiában, sem médiaprodukcióban, sem rokonom nincs érintve (tudtommal) ilyenekben.

És még mielőtt elmegyünk ebbe az irányba: nem is vagyok Friderikusz úr házmestere, csak egy nyitott szemmel járó-kelő-olvasó emberke

Juteszembe: Dr Del Medico Imre neve mond valamit? :)

Stef

Előzmény: exlexman (100)
exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 102
hmm. Igaz! Gondatlan alakzata nincsen a cselekménynek, a cselekmény elkövetési metodikája viszont tipikusan hasonlit a 48-ban hasonló esetben börtönbe került kurvára, akit azért csuktak le az itélet tár szerint, mert kenyeret és levest fogadott el a közösülésért...:))) ...a reklám, főleg mert nagy nyilvánosságot adott neki, kb. annyira ellenérték olvasatomban! Legalább 5 millát spórolt az ingyen 2 oldal egyik, 1 oldal és fél a másik magazinban, plusz TV reklám!
Előzmény: angyalhentes (98)
exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 101
Többek között, ez a hozzászólás az, aminek értéke van! Valóban ez a kérdés, etikus e, törvényes e prostituáltat kiközvetiteni egy ilyen show-ban ahol allitolag 100-nőből választották ki a nőket! Ki, és miért, pont 4-ből kettő prosti elvét követte? Az, hogy mennyi pénzt kapott, biztosan Fd, benfentesünk tudja, ha nem kapott pénzt, azt is! Bár a prostitució az anyagi ellenszolgáltatásban rejlik, ennek természete pedig, nem feltétlenül pénzben van megfogalmazva! Mondhatnánk azt is, hogy az RTL a médiák segitségével, az ország egyik legjobban megreklámozott prostijává tette, amiért nem kellett efektive fizetni, csak az OKI-val egy néhányat....

A hirdetés pénz, a kurva ki lett fizetve! Prostitució? hmm. Szerinted?

Előzmény: angyalhentes (96)
exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 100
Válaszolok felvetéseidre, mert illendő ember vagyok, aztán megkérdezem tőled ismét, a meg nem válaszolt kérdéseket:

"Ellenben másnak a felvetését az Árpafóbiával nekem kezded el magyarázni, majd átfordulsz fikázásba."

Azt hiszem, te nem erted, csak olvasod a dolgokat! Arpa, jo szakember, de ez most itt nem elég! olvasd el rendesen, érti rajtad kivül mindenki!

Kérdéseid sorszámmal és alatta a válaszaim:

1) Olvassa-e az ide irtakat bárki illetékes a (2)-től és/vagy a BB-től?

Ez olyan kérdés, mint hogy hányan néznek ma TV-t?
Kérdezd meg tőlük, állitolag benfentes vagy, ezt allitottad!

2) Volt-e kapkodva megoldott müsor, gombnyomásos 'akció' szembeállítva az Oki-show-val?

???????????

3) Mennyi a költségvetése a BB-nek, és mennyi a VV-nek, és honnan vannak ezek az adatok?

Kedves Fd barátom! Ez RTL-t érintő topic, nem BB! ...BB ugyben balra el, szinpad, másik topicon!

4) Miért nem támadtad meg a megfelelő fórumon mindezideáig a szerinted csaló RTL-t?

Érdekes figura vagy te! Mond már el nekem, te konkrétan melyik hatékony érdekvédelmi fórumról beszélsz? Konkrétan!

Második adag:
5) Szabó úr aláírt-e szerződést, amiben (idézek) szerepel az alábbi: "Amennyiben a felvétel megsemmisül, vagy az RTL-Klub Televizió nem tűzi azt műsorára, úgy a nyereménye nem kerül kifizetésre." ?

Kedves Fd! Te úgy látom, nem azonos topicot olvasol a többiekkel! Mindenki érti, hogy Szabó úr példája, Vágó István negativ véleményének érthetőbé tételére volt prezentálva! Ez a topic a VV-ről és nem a Vágó műsorról szól! Ébredj már fel végre!

6) Ha igen, ki volt a másik aláíró fél?
????? - ennek eme topichoz semmi köze nincs, minek kérdezel marhaságot!

7) Hol írtam én egyetlen szót is Vágó elhangzott vagy elnemhangzott mondatáról?
Apám, te tényleg érdekes figura vagy! Ki beszélt itt arról, csak egy sort is hogy vágó műsorról irtál? Figyelsz te arra amit olvasol? Azt irtam, egy mapi napi lap hasábjain olvastam! Ebben te hol vagy benne? Tied lenne az a napi lap? Vagy te lennél illetékes elvtárs?:)))

Harmadik adag
9) Hol irtam, hogy az RTL magáncég?
Ugyan az a válaszom, mint a korábbi kérdésre, olvasd el a topicot, és érteni fogd a dolgokat, ne csak azt a levelet, ami részben neked szól!

10) Hol irtam, hogy Neked problémád van szerintem Árpa Attilával? ????- előző válasz ide is!

Ellenben:
11) Hol, hogyan cáfolod, hogy Irén jelentkezett Oki hirdetésére?
12) Hol a bizonyiték, hogy pénzt kapott érte?
13) Hány éves?
14) Vett-e részt orvosi vizsgálaton?

Nem tudom, te mikor veszed már észre, hogy a kérdéseidet intézd ilyen esetben az RTL Klubnak, és nekem kell feltenned, a végeredmény tekintetében, komplexen és nem az Irén napi programjában rejlenek! A most feltett négy kérdésed, ugy illik a táméhoz, munt muanyag vasuti sinhez, a 4-es 6-os villamos! Semmi köze!
Nyiss egy saját topicot, ahol érdeklődj az Irénről! Nem ez a téma itt alapból, hanem az átverés!

Én állitok, te vagdalkozol. Én kérdezek, Te még csak ködösíteni se vagy hajlandó, elintézed egy "kurva, nem kurva játék" beszólással.

TE Állitasz?? Idézet néhány alkalommal korábban, neked felvetett kérdéseimből, amire, semmiféle szakmai válaszod nincs, pedig te állitolag nagyon benfentes vagy:

Az adatok ellenörizhetőségéről mindent elmondtam, amiböl olyan, akinek a gazdasági folyamatokról van halvány fogalma, tudhatja, hogy mi, hogyan, mikor és hol és miért ellenörizhető.

Mit mondtál te el az adatok ellenőrizhetőségéről? Szakmai marhaságokat! Tények, egy sor sem volt! Konkrét eljárás, konkrét időpont, technikai eszköz megnevezve, ki hol, mikor!

A te "ADATAID" a következőek voltak eddig a 45-ös hozzászólásod alapján:

"De továbbra sem tudom elhinni, ha valaki megkérdöjelezi a telefonos szavazásokat."

...szived joga, ebben tény egy deka sem!

"Indokaim: --- ha valaki nem csak 1 hirforrásra támaszkodott, hanem mondjuk körbejárta a net bugyrait. És végül: a számok (ellentétben a BB-vel) ellenörizhetőséget is jelentenek egyben. Nyilvánvaló, hogy az ebböl eredő bevételnek a költségvetésben, és a végén az elszámolásban meg kell jelennie. Ha nem lett volna fél milla szavazat, hanem csak mondjuk a tizede, akkor ez azt jelentené, hogy a készítők zsebböl csengetik ki a lét? És ne feledjük, itt azért kökemény számlázások lesznek a cégek (VV-stáb, RTL-Telemédis-telefonszolgáltatók) között, aminek utána lehet menni, és mint céloztam rá, tudtommal utána is mennek "

Hol a fészkes fenébe van ebben tény? Fd, te úgy hasalsz a dolgokról, mint ha értenéd amit irsz! Szerintem te bentről hallod a dolgokat és leirod, amiről azt hiszed, beveszik a népek!

Konkrétan ird már le, jól informált benfentesként, amit egyébként mi - szerinted nem hozzá értők - nem tudunk: Számok, eljárás, technológia, eszközök, aztán szakhatóságok, az elszámolás menete! ..és ha abból az látszik, érted, nem csak beszélsz róla azt mondom, köszönöm az infót, mindenki nevében!

Addig meg indits egy továbbképző topicot, hogyan csinálják ezt benfentesek Fd - módra ! Igérem, nem irok bele egy sort sem, csak kérlek, végre, nézz már magadba, és ne játszd itt a benfentest! Azt sem tudod, hogyan működik egy SMS/ISDN logoló rendszer! láttad a rendszergazdátok monitorjan a scriptet és azt hiszed értesz hozzá? Ne viccelj már velünk!:(

Előzmény: fd (87)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.07 0 0 99
Felre ne erts, szo nincs megbotrankozasrol. Nekem edesmindegy, ki szopta le Okit es hogyan.

Ez egy kutya kozonseges koztorvenyes buncselekmeny volt es kesz.

Előzmény: Törölt nick (97)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.07 0 0 98
Igen, tudniuk kellett volna.

Ha nem jarsz el a toled elvarhato gondossaggal, akkor bizony buntetheto vagy. Elismerem, hulyen hangzik a "gondatlansagbol elkovetett kerites" tenyalladeka, de nyilvan nem lehetetlen.

Es az is nyilvanvalo, hogy egy tv-tol elvarhato, hogy tudja, ki kerul a kepernyore egy szerkesztett musoraban.

Előzmény: Törölt nick (97)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.07 0 0 97
És vajon azt nekik kell tudniuk, hogy prosti? Szerepel a szig-ében? Vagy netalántán önéletrajzott kellett kérniük?
Nézd a dolog nekem sem tetszett (de nem ezért), viszont ha már megtörtént ne legyen ennyire álszent sok-sok embr, hoghy megbotránkoznak, mikor megtudják, hogy kicsoda Irén. egyébként nem az a lényeg, hogy ki csinálja, hanem mit csinál. Nekem a MIT nem tetszett, de enm is foglalkoztam vele.
Előzmény: angyalhentes (96)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.07 0 0 96
Azert huzzuk meg a hatart. Manipulalni egy akarmilyen showt egy dolog. Etikatlan, de (az olyannyira lenezett Amerikaval ellentetben) nem torvenybe utkozo.

Psostitualtat szexualis szolgaltatasra kikozvetiteni viszont igen.

Ennyi.

Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.07 0 0 95
Most komolyan. MIért vagy felháborodva? Komolyan azt hitted, jhogy szende szűzlánykák fognak jelentkezni egy ilyen hívásra? nekem anélkül is elég egyértelmű volt a foglalkozásuk, hogy megjelent volna a neten. Viszont etől még nem kell, hogy az RTL vegye meg... Gondolj bele, mekkora ingyen reklám ez neki.
Előzmény: hanta-girl (59)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.07 0 0 94
ÉM meg egy topikban azt olvastam a szavazás napján, hogy Györgyire nem tudodtt szavazni.

Egyébként ebbe az országba többek közt ezért sem jönnek a befektetők. Mert mindenki bizalmatlan, gyanakvó és rosszindulatú, irigy.
Elkeseritő.
Ezt nem konkrétan neked szántam, de a topik elolvasása ezt váltotta ki belőlem. Hogy ezt kell hallanni mindig és mindenhol, ha valami nem ugy aalakul, ahogy nekem tetszik: csaltak...:-((

Előzmény: exlexman (54)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.07 0 0 93
Jol van, nem kell besertodni, azert volt ott smiley :))

(Imadom az ilyen osszeeskuves-elmeleteket.:))

Charles Van Doren tortenetere gondolsz? Az az elso szotol az utolsoig igaz tortenet.

u.i.: amugy ha valaki nagyon utanamkeres, engem is megtalal. De az indexen nagyon hulye emberek fordulnak meg neha, es nem szeretem, ha boldog-boldogtalan tudja, ki vagyok.

Előzmény: fd (91)
exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 92
Ba....zeg!:) Ez eszembe sem jutott!:)))
Előzmény: angyalhentes (90)
fd Creative Commons License 2002.11.07 0 0 91
Nyilván :)
Nyilván ezért vagyok nyilvános adatokkal a neten. :))
És ti? :)

Stef

ui: Az igaz törpénet volt? Vagy csak film? :) Mert ha nem csak film, akkor még sokkal több a lemaradás, mert mire egy ilyen magyar esetből film lesz...

:)))

Előzmény: angyalhentes (90)
angyalhentes Creative Commons License 2002.11.07 0 0 90
Konkrétan fogalmazz már légy olyan kedves, mitől vagy te olyan jó szakember, aki minden témába belepiszkit, de még sem mond semmit!

Szerinted mitol olyan nagy szakember? Nyilvan ott dolgozik :))

Előzmény: exlexman (86)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!