Keresés

Részletes keresés

local75 Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1165

Récsölnél az a nézés! LoL

Ez hülye ez a nő. :D

local75 Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1164

Azt mondja Levente, nem azért nem tudta elvégezni a feladatot, mert nem tudja hogy kell, hanem mert szétcsúszott. :D

Vakon van az öreg még mindig. :)

Sportsfan Creative Commons License 2024.05.03 0 1 1163

Ez az utolsó rész baromira unalmas... Elég lett volna ha tegnapihoz még hozzátolnak mondjuk plusz 15-20 percet a végső döntésről, és kész.

local75 Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1162

Egyébként, szerintem Ráhelrécsöl (loptam :)) agyáig csak az jut el, hogy jól néz ki a mém képeken, jól áll az a pár szál haja, ami állandóan rakoncátlankodik, és simítgatni kell, és úgy egyáltalán, tök jó hogy a címlapokon szerepel.

Az, hogy utálja mindenki, és egy picsának tartja, el sem jut a tudatáig.

Előzmény: Mazsola0070 (1154)
szévike Creative Commons License 2024.05.03 0 1 1161

Azért sem érthető a hiszti, mert amikor Levente Dettinek a feladatot ismertette, egyértelműen mondta, hogy beszéltesse őket, és tudja meg mi

a jelöltek véleménye róla. Majd leült egy vaktükör elé és sasolt.

 

Aztán meg hiába nézett, nem fogta fel Márió mit mondott és nekiállt hisztizni.

Előzmény: local75 (1157)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.03 0 1 1159

Szerintem elég volt neki annyi, hogy Márió szerint ő (Levente) hibás döntést hozott. De amivel nyíltan "vádolta" mindenki előtt, az meg el se hangzott soha. LOL

Előzmény: local75 (1157)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1158

Most ÉNB Kiráról van szó? Nem tudom mi az igazi neve.

Előzmény: Álmos-Melós (1155)
local75 Creative Commons License 2024.05.03 0 1 1157

"Csak egy egész ország hallotta, mikor azt mondta neki, hogy a segítőim meggyőztek"

 

És tényleg. De egyébként sem értem min kapta fel úgy a vizet.

Lehet hogy pusztán azért mert kibeszélték. Pedig az egész nem volt csak pár mondat, amelyben semmi rosszallás nem volt.

És vajon hány alkalmazottja beszéli ki a háta mögött?

A tiszteletet ki kell érdemelni.

De ezek a cápák mind azt szajkózzák mennyi mindent elértek. Csak hát unalmas századjára is ugyanaz a sztori.

Előzmény: Döncike16 (1153)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1154

Lehet, hogy az lesz (illetve lett) a vége, hogy a Végtelenül Bölcs Balogh Elnökúr Levente Dr. Krasznai doktor semmiben nem döntő fősegítő minden lobbizása ellenére Esztert hozza ki győztesnek, de a műsorral kapcsolatos kommentcunamit és az ilyen cikkeket már nem tudja semmissé tenni:

 

https://promotions.hu/orszagos/szines/2024/05/02/az-alommelo-bunda-rachel-nezok-kiakadtak-balogh-levente-ugyved

 

Azaz nem csak pár kommentelő morgolódásáról van már szó (amire nyilván magasról tesznek), hanem lassan országos felháborodásról.

 

Nem tudom számoltak-e a műsor felvételekor azzal, hogy ebből ez lesz, de szerintem biztos, hogyha ártott valakiknek a műsor, az nem Márió volt (egyetlen őt elítélő kommentet sem olvastam az RTL minden igyekezete ellenére), hanem alapvetően Ráhelrécsöl, az őt most már szemellenzősen toló Dr. Krasznai doktor (azt nem is merem idézni, hogy róla milyen kommentek vannak), na és hát nem utolsó sorban a Nagy Sajátbrendépítő Világbajnok.

 

Biztosan nagyon jót tett a Zelnökúr sajátbrendjének ez a műsor, de a kommenteket olvasgatva úgy látom, nem csak nekünk jutott itt néhányunknak eszébe, hogy ezután nem veszünk Szentkirályit, hanem a jóval látogatottabb más közösségi szosöll médiában is egyre többektől olvastam ezt. 

 

 

Döncike16 Creative Commons License 2024.05.03 0 2 1153

A tavalyi évad jó volt, értelmes jelöltekkel, végül egy okos nyertessel, aki méltán érdemelte ki az asszisztensi címet. De ez az évad... Én egyik jelöltet sem tartom alkalmasnak, az első évadban sokkal rátermettebb jelöltek voltak. Máriót sajnálom, porig alázta őt Balogh Levente. Csak egy egész ország hallotta, mikor azt mondta neki, hogy a segítőim meggyőztek, hogy maradjon, majd mindezt letagadja, belehazudik a szemébe. Szegény srác hirtelen köpni-nyelni nem tudott. És a két lány a végén... Hát, számolni egyik sem tud. Récsöl meg kvázi semmihez sem ért, mások hátán felkapaszkodva jutott el idáig,  undorító a stílusa is, úgyhogy most már én is neki szurkolok, mert az elnök úr megérdemli (és dr.Krasznai is...). Öröm lesz majd együtt dolgozni vele...:-)

triola2 Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1152

"Eszter legfőbb erénye (állítása szerint), hogy bár ő sem tud számolni, de nem pánikolt...hát ok, kb. tényleg ennyivel "több"" Még egy apróság: Eszter becsületére legyen mondva, azért használta a számológépet, próbálta kiszámolni az adatokat. Úgy emlékszem, hogy Ráhel csak fogta a kezében a számológépet, de nem használta. Egyébként minden szavaddal egyetértek.

Előzmény: Sz.Gábor8080 (1151)
Sz.Gábor8080 Creative Commons License 2024.05.03 0 3 1151

Szerintem Balogh öngólt rúgott a műsorral, és Krasznai adta a gólpasszt..gratulálok.

 

Látszik, hogy baromira nem érdekli az egész, csak akkor miért vállalta? Most komolyan pénzért? :)

 

Teljesen mindegy már, hogy ki nyeri ezt a fost, vv szintre "emelte" az eddigi a komoly és határozott üzletember arculatát.

 

Eszter legfőbb erénye (állítása szerint), hogy bár ő sem tud számolni, de nem pánikolt...hát ok, kb. tényleg ennyivel "több"

 

Ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy Ráhel nyerje, de Eszter csak annyival jobb, hogy nincs hiszti faktor, "tudásukat" tekintve kb. tényleg egyenlőek.

 

Dokktor ügyvédurat kellene megkérdezni, hogy ugyan fejtse már ki, hogy miért javasolja állandóan Ráhelt? Maga javította az irományokat, még említette is, hogy sok hivatalos levelet nem készíthetett, számolni nem tud, üzleti tárgyaláson egy katasztrófa...persze van tippem, de azt egyszerűbben is elintézhetné :)

 

Emlékeim szerint a csajoknak közgáz(vagy egyéb gazdasági) végzettségük van, ehhez képest nem megy az alapvető matek?

local75 Creative Commons License 2024.05.03 0 1 1150

Az az érdekes, hogy én jóformán nem is szoktam tv-t nézni a sporton kívül, de ezt a műsort most azért kezdtem el az idén elsőnek, mert a Cápák között az nagyon érdekel, és gondoltam Levente biztosan jófej. Hát nem.

 

Nem tudom miért hiszik azt a producerek, hogy egy Cápák között nem lenne érdekes a disznópásztor nélkül, vagy egy Álommeló nézhetetlen lenne, ilyen Récsölök vagy Balogh Leventék nélkül.

Ha ezekben a műsorokban komoly üzletemberek szerepelnének, függője lennék.

Legalább 10 embert fel tudnék sorolni a baráti körömből, aki 20-szor alkalmasabb lenne elnöki asszisztensnek.

Még Eszter is olyan bárgyú néha, hogy lejövök a életről amikor hallgatom. De ő 3 év múlva 10-szer jobban fog pörögni, ha jó helyre kerül.

Előzmény: idooogeep (1148)
local75 Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1149

Ráhelrécsöl :D

Jót röhögtem a szösszeneteden. :)

Előzmény: Mazsola0070 (1146)
idooogeep Creative Commons License 2024.05.03 0 3 1148

Nem kell meglepődni. Én a  kezdetektől úgy éreztem, hogy csak ő nyerheti meg a versenyt, akkora hátszelet kap. A tegnapi nap viszont bizonyította tudását: amit egyedül kell megoldani, abban egy nulla.

És ennek ellenére mindenki őt dicséri. Most ünnepélyesen megfogadom, ha lesz a sorozatnak folytatása, nem fogom nézni. Amúgy meg Levente óriási nagyot bukott nálam

Ilhilla Creative Commons License 2024.05.03 -2 3 1147

Lehet, hogy az egész műsor csak "parasztvakítás" és már régen ki van találva: úgy teszik érdekesebbé, izgalmasabbá, nézettebbé a véghajrát, hogy Récsölt istenítik, nyomják, hozzák ki rátermettebbnek, közben mégis Eszter nyer? 

A kutyám sem nézné, ha előre lehetne tudni, hogy Eszter nyer és csak megjátsszák, hogy nem ő a favorit? Egyszerűen a néző hülyének van nézve? Csakhogy akkor jobb "színészt" kellett volna bevetni, mint az ügvédet és Récsölt, ráadásul Levi sem játszik jól! 

 

Na, majd elválik! Az azonban, ha Récsöl nyerne, nagy bukta lenne a műsornak és Levinek egyaránt! Eszükbe ne jusson haradik évadot csinálni! 

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.03 -1 3 1146

Megdöbbenések a tegnapi részből:

 

Az elején feltűnik, hogy Ráhelrécsöl úgy beszél, mintha tudná, ő nyeri meg (Eszternek "nagy veszteség lesz" a vereség) - a történések fényében lehet, hogy így is lesz.

 

Elsőnek jő "Házasodna a gazda" Misigazda az RTL alomból, nyilvánvaló, hogy ő is beépített ember, de valamiért nem mernek vele igazán keményen tárgyalni a kamutárgyaláson, pedig úgyis azt fogja tenni, amit mondtak neki, így akár jobban is megszorongathatták volna.

 

Keserű mester döntetlenre hozza ki a feladatot.

 

Utána Ráhelrécsöl folyamatosan leblokkolt állapotban (vagy egyszerűen csak ennyit tud), Eszter jobb a hibakereséses és a kifogásírási feladatban is, 3-1-re nyer.

 

Az RTL és Dr. Krasznai doktor fősegítő matekja szerint: 3-1 = döntetlen......

 

A feladatok megoldása során a segítők szerint is egyértelműen Eszter a jobb (Larisza még azt is kifejti, hogy a mindkettőjük által elrontott számolásos feladatnál is Esztert látta jobbnak), a Zelnökúr előtt erről mély kuss, Dr. Krasznai doktor teljesen elbagatelizállja, hogy Eszter sokkal jobb volt, Larisza meg csak bólogat, itt már nem védi Esztert. 

 

Azon el lehet vitatkozni, hogy Ráhelrécsöl "leblokkolt"-e a feladatoknál, vagy egyszerűen csak nem tudta egyiket sem, aztán ezzel a "leblokkolással" mentegette magát.

 

Őszintén szólva nekem már teljesen elegem van ebből az egészből, a 2. évad a paródiája az 1. évadnak (a közösségi szosöll médiában sokan már csak VV (Rém)álommeló-ként emlegetik), a jelöltek sehol nincsenek az 1. évad jelöltjeihez képest, csalódtam a Nagy Sajátbrandépítőben és a hisztis Ráhelrécsölt most már szemellenzősen toló Dr. Krasznai doktorban is (pedig nyilvánvalóan tudja ő is, mit művelt a társaival, de úgy tűnik, a minősíthetetlen viselkedése nem számít - ezek szerint ez a Zelnökúrnál és Dr. Krasznai doktornál belefér?)

 

A közösségi szosöll médiában mémek Ráhelrécsölről, hatalmas felháborodás, hogy idáig juthatott, olyan vélemények, hogy a Nagy Sajátbrandépítő ezzel a műsorral inkább egy sajátbrandrombolást csinált magának, elméletek, hogy miért nyeretik meg Hisztiskével (na persze, ha megnyeretik). 

 

Most már tényleg csak az a kérdés, hogy Eszter is "vígaszdíjként" kapta-e meg a posztot a Zelnök egyik cégében (ahol Larisza az ügyvezető igazgató, aki úgy tűnik többre tartja Esztert Hisztiskénél), vagy ez a nyeremény, de ennek már nincs sok jelentősége...

dojcstomi Creative Commons License 2024.05.03 -4 0 1145

Bence, ha jól emlékszem a nevére pedig egy nagyon jó ember volt. Olyan megnyugtató típus.

 

LOL Hát ha téged megnyugtatott az, ahogyan beszélt... Lehet, hogy tartalmilag fantasztikus dolgokat mondott, de az előadásmódja és lényegében a beszédhibája miatt egyszerűen rossz volt hallgatni.

Előzmény: local75 (1137)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.03 -1 2 1144

akiről azért hiszi mindenki, hogy ügyes, okos, dolgozik, mert rohangál, meg hangos.

 

A kórházakban is csak az utal arra, hogy dolgoznak, hogy napi több tíz kmt tesznek meg folyosókon, lépcsőkön. Közben 60 milliószor ki-becsukogatják az ajtókat és gyakran pletyóznak is. Az emberben várakozás közben néha felmerül a kérdés, hogy dolgozik itt egyáltalán valaki vagy ezek csak a napi több száz km mászkálásra szerződtek? LOL

 

Sőt! Larissza még azt is látja, hogy a főnök és az ügyvéd is odavannak Ráhelért?!

 

Még szerencse, hogy állítólag tisztán szakmai alapon és nem személyes szimpátia alapján döntenek. LOL

Előzmény: Ások-apa (1136)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.03 -1 0 1143

Nem sok negatívumra emlékszem Szilveszter kapcsán. Egészen nyugodt volt Ráhelhez képest. Talán az volt vele a baj, hogy túl lassú volt meg néha körülményes. De voltak határozott elképzelései, amiket talán annyira azért nem forszírozott, mint Ráhel sajátjait.

Előzmény: Sportsfan (1120)
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.03 -3 0 1142

De a végén vették már minden irányból.

 

Úgy értettem, hogy belövellt volt a szeme. (tudtommal így mondják szemész berkekben)

 

Mondjuk abból a szempontból érdekes egy ilyen műsor, hogy ha egy műsor egy személyről szól vagy egy műsort egy állandó műsorvezető vezet, ha ő lerokkan vagy nem "szalonképes" a megjelenése, akkor az a csatorna dolgozói részéről le van ...-va? Végig kell csinálni a forgatást bármi áron?

 

A Cápák közöttben is néha látszik, hogy félájultan ülnek a székben, néha befigyel egy premier plán, amikor egy pillanatra pont odavágó lenne a mondat: ÉBRESZTŐ sertésmogul, még nincs vége a műsornak!!! :DD

 

Ezért nem vállalnék soha, semmilyen médiaszereplést, mert bármelyik csatornánál várható, hogy kivéreztetik az embert. Simán el tudom képzelni, hogy ezek étlen-szomjan 1 hektoliter kávéval nyomnak le nonstop 10 adást. Aztán 24 óra alatt nagy kegyesen kapnak 5 perc "egészségügyi" szünetet.

Előzmény: triola2 (1118)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.03 0 0 1141
dojcstomi Creative Commons License 2024.05.03 -1 1 1140

29. rész:

 

Idézet Ráheltől:

 

"nekem najon fontos így az embertársaimnak a sorsa körülöttem" Láttuk mennyire fontos volt neked Márió sorsa, meg Péteré is. Még ha Betti mondta volna ezt, akkor el is hiszem, mert ő mindig mímelt egy műsajnálatot egy-egy kiesőnél. De ez a nő szerintem még magában kárörvendett is, hogy embertársai hullottak mellőle, mint a legyek.

 

Jól kezdődik. Csávó kérdi: Tegeződhetünk? Erre Ráhel: És Ön pedig Mihály vagy Misi? LOL

 

De furcsa, eleve nappali fényárban úszik az egész "office", de mégis bekapcsolták azokat a rúdlámpákat. (minek?)

 

Na a számolós feladat ezek szerint pont ideális helyre került, mert így a végén buknak el a jelöltek. LOL

 

Krasznai: "mindkét döntősnek kereskedelmi és némi közgazdasági ismerettel kell rendelkeznie az iskolázottságuk alapján, hisz az önéletrajzuk ezt tartalmazza"

 

Na jó, de egyetemen főleg ilyen szakokon divat diákmunkázni mellette meg nem bejárni, hát egy mikroökonómia órán sokkal összetettebb feladatokat kell megoldani.

 

De miért forog vérben a Zelnökúr szeme? LOL

 

"Ráhelnek meg kell tanulni összeszedettebbnek lenni?" De hát sokkal értékesebb embereket küldött el azzal a dumával, hogy a kiismerésükre, hibáik korrigálására nem érünk rá. Ráhelre ráérünk? LOL

local75 Creative Commons License 2024.05.02 -1 4 1139

No, meg nem értem miért kellett ennyi csapatfeladat..

Ráadásul az egyéni képességet is csak elmondások alapján értékelte.

Ami arról szólt, ki mondja hangosabban hogy a másik szar.

Levente Levente... Így akarsz te brandet építeni?

Előzmény: zo73 (1138)
zo73 Creative Commons License 2024.05.02 -1 4 1138

Az első 2-3 hétben hülye elcseszett csapatfeladatok (amiknek semmi közük a betöltendő pozícióhoz) után csoportosan küldte el az embereket. Bezzeg ha a mai feladatsorral kezdtek volna a legelején, akkor lehet hogy nem 1,5 alkalmatlan marad a végére, hanem olyanok akik az asszisztensi feladatokat el tudják látni, még ha pl. a piacon szarul is árulnak palacsintát vagy nehezen találják meg a 0,33l-es konzervüdcsit a 4000m2-es raktárban. Mert azért lássuk be, a mai feladatsor az ügyvéd úr, Larisza és Balázs kivételével mindenkinek bizonyította, hogy R. totálisan alkalmatlan (szerintem egy ettől sokkalta egyszerűbb pozícióra is). Mondhatnám annyit ért hozzá mint tyúk az ábécéhez. Persze az is lehet hogy ők teljesen mást láttak, csak nekünk rosszul vágták össze. Na mindegy, nem az én asszisztensem lesz egyik sem, meg nem is én kell hogy álljam a fizujukat.

local75 Creative Commons License 2024.05.02 -1 3 1137

Egyébként most már én is azt mondom, nyerjen Ráhel! :)

 

Tényleg nem érdemel többet, sem Levente, sem az ügyvéd.

Volt néhány jó képességű is a csapatban. Betti például nagyon átlátott mindent. Pikk-pakk rájött kinek kell eladni a rajtuk maradt, és értelmezhetetlen fülzsákot.

Bence, ha jól emlékszem a nevére pedig egy nagyon jó ember volt. Olyan megnyugtató típus.

 

És volt még egy csaj, aki szerintem többre is képes lett volna. Azt hiszem Bettivel szerepelt a reggeliben.

Ások-apa Creative Commons License 2024.05.02 -1 5 1136

Ráhel az mondja, hogy nem tudja, mi történik vele?! Te jó Isten az égből gyere le!  Az történik, hogy te egy nagy lufi vagy! 

Ráhel az a tipikus ostoba vezető, akiről azért hiszi mindenki, hogy ügyes, okos, dolgozik, mert rohangál, meg hangos.

Dumája akkor van,  ha el akarja adni magát. Bár a látottak alapján az se megy neki nagyon.

 

A mai alkalom  pedig eklatáns példája volt annak, hogy Ráhellel szembejött a valóság!  Itt most már nincs csapattárs, akinek a farvizén evez, aki elviszi a balhét helyette és közben ő meg előadja magát.

 

Bosszant viszont, hogy Krasznai továbbra is Ráhelt favorizálja?! Teljesen vakon van! Pedig konkrétan nulla a teljesítménye. Krasznai nagyobb csalódás nekem, mint Balogh Levente! ( Aki még a szemével is erőlködik és úgy tolja Ráhelt! Búzás, vagy árpás is lett a bal szeme az erőlködéstől!) 😮 Lehet, hogy holnapra már Krasznai szemének is lőttek?! 😉

 

Ráhel és matekpélda sztorijánál nagyon tetszett a Larissza szemében felragyogó gyanús, kárörvendő fény! Hogy én megmondtam már nektek, hogy ez a nő hülye ehhez a feladathoz!  Sőt! Larissza még azt is látja, hogy a főnök és az ügyvéd is odavannak Ráhelért?! 


És azt szeretném, hogy holnap egyik versenyző se nyerjen! Kapjanak munkát, bizonyára van üres státusz az állomány táblában?! Ráhellel megfogják az Isten lábát, csak mondom! Igaz, hogy azért Eszter sem a legélesebb kés a fiókban!

De Rachel egy nulla. Remélem a betegszemű Elnök úrnak még megvan Betti telefonszáma?!

Kabala Baba Creative Commons License 2024.05.02 0 0 1135

Eszter fogja megnyerni, abból kiindulva ahogy  Récsöl  nyilatkozott egy mostani adásban. Nyertes nem így beszél. Szerintem.

Előzmény: Ilhilla (1132)
triola2 Creative Commons License 2024.05.02 0 0 1134

Én nem néztem azt a realityt, de nekem nagyon ellenszenves volt a pasas. Olyan sunyin méregette a két lányt. Most már értem... :)

A végeredményre pedig nagyon kíváncsi vagyok ezek után.

Előzmény: Ilhilla (1132)
Kabala Baba Creative Commons License 2024.05.02 0 5 1133

A vízkirálynak eddig a jó arcát mutatták, de Márió esete kihozta belőle a kis akarnok, hisztis zsarnok törpét! Szánalmas magamutogató komplexussal teli faszi, akármennyi pénze van, az marad!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!