Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 6 napja 0 0 314
Szapszi Creative Commons License 6 napja 0 2 313

"A VV2 tele volt melegekkel....."


Így igaz! De nekem Kismocsok antipatikus volt Ritával együtt. Ezért nem említettem őket. De nem is akartam velük is bonyolítani a melegek körét. ( Az évadután, aránylag sok ideig éltek még együtt. Majd Rita egy férfival  lelépett.)

-  A VV 10-ben Robi (Ollári Róbert) volt a kedvencem.  Biszexualitás ide-, vagy oda-, de szerettem volna ha Robi nyer. Viviről sokszor azt gondoltam, hogy baj van nála a toronyban?! Egyébként sosem akkor nyert nő, amikor kellett volna! És fordítva is igaz!  Szerintem. 

 

- Apropó Vivi! Szilágyi Vivien, a VV 10. szériájának győztese most a napokban, kellemetlen helyzetbe került. Utazása során a Nizza közelében lévő repülőtéren kirabolták, és így minden nélkül rekedt Monacóban. A táskájában voltak az iratai, pénze, telefonja is.

 

- VV 10 Bálint nálam már az ÉNB-ben kiesett a pikszisből, mint "Joe fia."  A villabeli  pénzéhessége, a győzelemhez való hozzáállása miatt pedig, végleg antipatikus lett! De később sem nyerte el a szimpátiám a Dominikán forgatott Survivorban sem. (Holott ott volt neki "Joe, az apja," mégis korábban kiesett, mint amire számított. Viselkedésileg azt az oldalát mutatta ott is, ahogy megismertem. Sőt, még itt a fórumon is utálták. (Hogy más platformokon mennyire volt népszerű nem tudom, mert nem vagyok facés sem, illetve egy platformon sem regisztrálva, csak itt. Szóval, nem nyerte el ott sem a 20 milliós fődíjat.

 

 - És! Nem lehet kihagyni a sorból a másik villalakó VV 10 Renátót (Bakonyi Renátó) sem. Aki összejött a villában VV Fruval. Kapcsolatuk mérgező és bántalmazó volt! Mi nézők szemtanúi voltunk, ahogyan Renátó nap, mint nap megalázta és manipulálta Fru-t.

 

 - Legnagyobb megdöbbenésemre  Bakonyi Renátót a fenti viselkedése ellenére, a SuperTV2-n " A Power Of Love - A szerelem ereje " c. napi társkereső reality műsorában szerepeltette! (Bizonyára nem látták, amikor Renátó, egy alkalommal még VV Fru szájába is beleköpött, amin jót nevetett?!)


Egyébként, a tegnapi reggeli műsorban P.D.Péter és főnöke a VV "Nagyhatalmú Tótumfaktuma"  nyilatkozott a vasárnapi párbajról. Minden nagyon szép, mindennel megvannak elégedve, ami a műsort és a villalakókat illeti. És ők is izgatottan várják a vasárnapi összecsapást. Hogy a nézők mennyire várják, háááát........nem tudom!

Előzmény: Frics12 (312)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 1 312

Minden szavaddal egyetértek maximálisan!Greg nélkül szerintem soha nem nyert volna Zsuzsu!Kicsinálták volna idegileg a többiek,és feladja a játékot!Kb.ez lett volna ha Greg nem áll ki mellette!Mikor kiesett a fináléban harmadikként,akkor is azt üvöltötte a kamerákba hogy nyerd meg Zsuzsu!A VV2 tele volt melegekkel amúgy,ott volt még Kismocsok meg Rita is akit Kismocsok tett buzivá!Legalább is szegényt ezzel vádolták anno!A VV10 fináléjára megkellett volna érnie már az országnak arra hogy ne ez alapján gáncsolják ki azt aki megérdemli hogy nyerjen!Robira gondolok egyértelműen,torony magasan neki kellett volna azt a finálét nyernie!Nem annak a szopornyikás 0 karakter Vivcsónak!!!

Előzmény: Szapszi (311)
Szapszi Creative Commons License 2024.05.25 0 2 311

" A 9-es nem volt olyan rossz......" 

Nem bizony!  És én, a nemi identitásától függetlenül kedveltem Greget. Akit ugye a magyar Ken babának is hívtak. Sok villalakónak volt ő a lelki szemetese, a közel négy hónap alatt. Én a rosszindulat legapróbb szikráját sem láttam a srácban.  Az igazságérzete is magasabb fokon üzemelt a többieknél. Egy lelkis, jóindulatú, rendkívül jó lelkű srác volt. Szerintem. Becsültem azért is, mert senkit nem bántott meg a háta mögött!  Odament és szemtől szembe rendezte dolgait, mégha a másiknak rosszul is esett. 
(Olvastam, egy nyilatkozatát, hogy " Gyerekkorom óta annyi bántást és lenézést kaptam, az emberek nem gondolták soha, hogy bennem is megvan  erő és a kitartás. Többek között ezért is hiszek és bízok annyira magamban. Nekem a szívem a helyén van!" - vallotta be az ápolóként dolgozó Greg, aki kilenc éve elhivatottan végzi munkáját. Sőt, a pandémia alatt is készült vele riport, hogy rengeteget dolgozik, napi 12 órákat, " megmentjük mások életét! "- mondta Greg.)


Egyébként, a VV 2. évadában is volt egy másságát felvállaló, különleges srác, Zsolti (László Zsolt.) Aki szakácsként, különlegesebbnél-különlegesebb finomsággal kényeztette el társait. A társai és a fórumozók is kedvelték.

Érdekes, most ahogy átszaladtam a VV 2 wikipédián, a 13  játékosból  - 3 kivételével - mindenkiről beugrott valami, két évtized távlatából!!  Több játékos életét figyeltem később is. (Ugyanezt elmondhatom az első 9 évadig, mindegyikéről. 

Most pedig ebben az évadban keverem a lányokat, és hótziher, hogy hamar feledésbe fognak merülni.

(És nem két évtized múlva!!)

Előzmény: Frics12 (308)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 310

Dzsáda maga tömény undor,nemcsak kinézetre hanem természetre is,biztos bent lesz sokáig mert nyalizik mindenki felé szinte.Ez a 4-es beszavazó meg év vicce lesz megint az RTL-től.Agyfasz Marió meg Céda soha az életben nem lesz ott hiába is jelentkeztek megint,mert akkor az isten se mosná le megint az RTL-ről hogy bundáznak ha régi játékost vinnének be.Viszont ha tényleg igaz lesz hogy az utca embere megy be,az már látott a műsorból egy hónapot és olvasta az internetes felületeken az erőviszonyokat!Az egy dolog hogy a ratyiklub megtíltja neki hogy bent eláruljon ebből bármit is,de ő hatalmas előnyben lesz ha kiválasszák!Mert nyilván rá fog szálni ez a csűrhe,mert igazságtalannak fogják tartani hogy ilyen későn kerül be!Ugyhogy a Valen gyülölők boldogak lehetnek,mert hótbiztos őt hozza ki majd mert tudni fogja mi van itt kint!Szóval ez durva lesz hogy ő röhögve kihozhatja a leggyengébb benti játékost,mert pontosan tudja hogy kint kit utálnak a legjobban...

Előzmény: Hantufan222 (309)
Hantufan222 Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 309

Sajnos nincs miről beszélni, mert semmi nem történik az összefoglalóban. 

 

Dzsáda hisztikézik, és ennyi. 

 

Nincs bent egy Barna vagy Melina szintű karakter sem. 

Annyira uncsik. 

 

Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 -1 1 308

Én mindet láttam.A 9-es nem volt olyan rossz mint sokan írják.Ott volt például sztárbox is kihozták őket bokszolni az ÉNB legendákkal.Igaz hogy mindet szarrá verték az ÉNB-sek Rolit kivéve aki földbe döngölte az élet császára ÉNB Bécit(Mai napig sírva röhögök azon a boksz meccsen)de amúgy nekem tetszettek.Aranyos volt ahogy Zsuzsu félt Tamarától,és állandóan kifordult az ütések ellen.Szerintem Gregg is rendes ember attól független hogy milyen a nemi vonzódása,egy jó szívű csávó volt szerintem.Én nem láttam semmi sunyiságot a játékában.Sajnálom ha Zsuzsu másként látta a játék után,de szerintem sokat köszönhet Greggnek is hogy végül ő lett a történelem első női vv győztese!Még most is mikor már évek óta beszélő viszonyban sincsenek ő védte meg a médiában,azzal hogy milyen alapon nincs fent az ő képe is a villa falán a szoba bejáratnál!Mikor ő volt az első női győztes?A Soma vagy az Aurélio például mi a faszt keres ott,nem akarom őket minősíteni,de az országunk szégyene hogy ilyenek is nyertek VV-t.Dehát rengeteg évadon át a selejtekkel nyerették meg,és félek hogy most is az lesz...

Előzmény: Ashley-d (306)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 0 0 307

Ilyen kamu,ovodás játékokkal nem sokáig tudja az RTL remélem hitegetni,bolondítani a nézőket!Én már sok minden szemétségét lenyeltem az RTL-nek a VV2 elcsalt fináléja óta,de mostmár nekem is teli a tököm azzal hogy csont hülyére vannak szopatva a nézők!Ha már előfizetős mocsokká tették a vv-t,akkor legalább kapjunk normális játékosokat vagy ha erre nem képesek a castingosok,akkor kapjunk hihető komoly nyeremény alap növelő játékot legalább ha már milliókról van szó!Jó tudom hogy az RTL-nek a bőre alatt is pénz van és leszarják hogy mennyi lesz végén a fődíj,de azért gondolhatnának arra is a milliomos geczi fejesek hogy átlag ember is nézi a vv-t,akinek kinyilík a zsebében a bicska ha hülyére van véve...

Ashley-d Creative Commons License 2024.05.24 0 0 306

Nekem a 9-es a favorit. Mondjuk az volt az első , amit láttam, így a koràbbiakról nem tudok nyilatkozni.  A 10es dögunalom volt, egy embert nem tudnék kiemelni, aki említésre méltó. 11-esben #Mario-t csíptem, a többi szintén említésre sem méltó karakter volt számomra ( Melinát mondjuk kifejezetten utáltam)

 

Előzmény: Frics12 (299)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 0 1 305

Ez megint mi volt,hát eldobom az agyam.Kijön az agyhalott alkoholista munkakerülő gyökér nyeremény növelő játékra!Azt se tudta melyik bolygón van,aztán háromnevű Péterünk addig segítette míg megnyerte a játékot.Ennyi erővel oda adhatnának nekik ajándékba még annyit hogy legyen kereken 50 millió a fődíj!Amig ilyen nyomorék bunda játékok lesznek úgyis mindig növelni fogják az összeget!A múltkori Csaszicsuszás dekázás is röhej volt.A harmadik körben a botlábú villalakónak is fekve kellett volna dekázni,ha már az ellenfele úgy dekázott össze 115-öt.Akkor ott is túros csusza lett volna Csaszikának!Mostmár kezdek kitérni a hitemből,lehet én is lemondom a geci pluszt...

Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 0 1 304

Ez azért van,mert a mostani banda olyan szinten dögunalom hogy nincs róluk mit írni.Sajnos ezt a castingot oltárira elkúrta az RTL...

Előzmény: Szapszi (303)
Szapszi Creative Commons License 2024.05.24 0 3 303

Visszaolvastam a fórumon. Lett volna egy pár gondolatom, de úgy látom, nem mondtam volna vele újat!

Ami megmosolyogtatott, hogy a jelenlegi évadból-, a  villa eseményeiről-,  vajmi kevéske hangzik el.

Viszont annál több az előző évadokról, szereplőkről.

Azaz nekem úgy tűnik, hogy a VV 12  fóruma  (eltérve az előző 11 évadtól) nem más mint, egy nosztalgia fórum...

Szerintem. 

Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 0 0 302

Hát igen,ez az évad a hülye nevekről lesz emlékezetes nem a tartalomról sajnos!VV Szektavezér,vagy VV Munkakerülő is lehetet volna Valen és Zsigeri.Kakaduról nem is szólva,de hát az ÉNB-ben is milyen buzi neve volt már?Mi a faszom az a Dolles???

Előzmény: Mazsola0070 (301)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.24 -3 0 301

Ezek milyen jó VV hülyenevek lettek volna, VV Baszógép, VV IQ 0,1....:)

 

Ez a VV Kikiriki is bemehetett volna VV Kukori néven, és vihetett volna magával egy VV Kotkodát...:) 

Előzmény: Frics12 (299)
eatpraylove Creative Commons License 2024.05.23 -2 0 300

te jó ég ettől a párbajszituációtól a tavalyi melina vs henrik is jobban felcsigázott

Frics12 Creative Commons License 2024.05.23 -4 1 299

Én írtam itt az elején hogy visszasírjuk még az előző 3 évad alpári brigádjait.Pont azért voltak érdekesebbek mint a mostani málészájú dögunalom banda hogy volt miről írni,kommentelni!Soha nem gondoltam volna hogy baszógép barna vagy IQ 0,1 mario hiányozni fog!De még egy Lassie is hiányzik,ezt hót komolyan mondom...

Előzmény: Tulipántoss (297)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.23 -3 0 298

A mostani százalék is árulkodik valamiről nagyon durván.Arra gondolok hogy toronymagasan Kakadu meg Zsigeri kapta a legtöbb szavazatot hogy holnap kimenjen nyeremény alap növelő játékra!Ha ebből a kettőböl nyeretitek meg a végén a műsort,hát én ki zsigerelem magam...

Tulipántoss Creative Commons License 2024.05.23 -2 2 297

Sajnos nincs a villalakók között egy valamire való ilyen, vagy olyan egyéniség!  Szép lánynak, jóképű, jó svádájú srácnak se híre, se hamva! Erről az évadról a régi szilveszteri műsorok emblematikus szlogenje jut eszembe, hogy a "tavalyi jobb volt!"  Igen, jelen esetben is aktuális a mondás! Szerintem.


Az őszinteség terén véleményem szerint talán Reni, Ádi, Dzsígeri a legőszintébb?! Node ez mind szép és jó, de Reni kissé (?) unalmas. Ádi jól néz ki, lehetne akár a villa vezéregyénisége is. De sajnos messze van ez tőle, mint nyuszi a farmergatya zsebéhez! Mert Ádi maga a "visszahúzódó csendesség."  (Habár a fáma szerint a csend is tud néha nagyon beszédes lenni!) Írhattam volna ide még Kikidit is, de valahogy az "elvei" miatt inkább mégsem. 

Vera szinte láthatatlan. Noémi körmei pedig a támadó fekete varjak csőrére emlékeztetnek. Óborzalom! É

 

Én sem tudom megkülönböztetni egymástól a lányokat! (Kivétel Giada!) Egyformák szinte mind, a trendi tetovált szemöldök-,

a feltöltött száj-, a műköröm miatt. Talán minden lány dohányzik is?! (  A tetoválásokról nem is beszélve.)

Szent Valent pedig hiába imádkozik a maga Istenéhez, nekem nagyon álságosnak tűnik. Ha kiesne, nem sírnék! 

Ami pedig azt illeti, hogy kijön majd be, fiú-, vagy lány, jön-e be, nekem tökmindegy! Nem akarok szkeptikus lenni, de  ha ugyanazok castingolnak, akik a villalakóknál, akkor   az annyira várt kavarásból, nem lesz semmi se! (Ne legyen igazam!!) 

De nemcsak a castingosok nem érnek egy ruppót sem, hanem a kreatív banda is slendrián munkát végez!

Eklatáns példa erre a "munkahét!"  Továbbá az eddig  kitalált feladatok, a játékok, büntetések,  jutalmak is mind-mind dedós szinten vannak. Szerintem. 

Egyébként én minden évadban az "iskolahetet" kedveltem. De még ennél is jobban kedveltem, azaz az abszolút kedvenc a töritanár, Anti bácsi volt! Ó, de örülnék, ha Anti bácsit láthatnám az iskolahéten! 

Hantufan222 Creative Commons License 2024.05.23 -4 0 296

Ha van esze Dorkának átpártol Ádira, ő jobban illik hozzá, és Ádi is, szimpatizál vele. 

 

Amúgy más nem nagyon lesz szex téren. 

Reni unalmasan marad Gerivel. 

Vera csendes, unalmas lány, nem is értem miért került be. 

Dzsádával meg ugye senki nem fog szexelni. 

 

Így max az új lánytól várhatnak még valami kavarást, ha lány lesz egyáltalán. 

 

És igen, olyan szinten is elrontották a castingot, hogy hasonló karaktereket válogattak be. 

 

A fiúknál is, a többség olyan, mint egy ötödikes, Dzsigeri, Dudu, Csaszi. 

Na meg Kikidi. 

Tipikus olyan fiúk, akikkel egy lány se kezdene, mert olyan gyerekesek külsőre. 

Noémi is csak azért Duduzott, mert az alfahím foglalt lett. 

Ádi meg hiába néz ki jól, olyan kis halvérű, csendes. 

Előzmény: kilenc mp (294)
kilenc mp Creative Commons License 2024.05.23 -2 0 295

Nemcsak a nők harmatgyengék, hanem a férfiak is. Már amennyiben a villa Y kromoszómás egyedeit azoknak lehet nevezni. Ilyen felhozatalban lehet Valen a "legerősebb", vakok között félszeműként király. Rajta legalább lehet nézni valamit.  Agyban Kikide szimpatikus lenne, de ilyen világfelfogással győzni ebben a játékban szerintem nem lehet. A többi néma csend.

 

A nőket pedig közel három hét után még mindig képtelen vagyok megkülönböztetni egymástól Dorka-Noémi-Giada kivételével. Az első kettőt a Valenért folytatott háború miatt,  utóbbit főleg azért, mert állandóan óbégat. És szemnek sem kellemes, ráadásul nem az alkata, hanem a feje - a feltöltött szája miatt az arca alsórésze olyan, mint egy kocáé - miatt. Nekem Vera és Reni - tökmindegy. Ha nincs kiírva a nevük, rá nem jövök, ki beszél éppen.

 

Tehát vakon vagyok,  nem kristálytiszta, hogy ugyan milyen tematika alapján választották ki idén a versenyzőket, azonkívül, hogy 30 minuszosak legyenek. 

Ha marad ugyanez az általam nem felismert tematikai, akkor tökmindegy, ki megy be. 

Előzmény: Frics12 (282)
kilenc mp Creative Commons License 2024.05.23 -3 1 294

Való igaz, annyira talán nem buta - vagy mondjuk így, ha már  Dorka  annyira ragaszkodik hozzá: naív -, de azért mákja volt, hogy az érzelmei, amin állítólag a döntése alapult, ezúttal megegyeztek az érdekeivel is.

A döntés már csak azért is jó volt, mert az általam eddig látott Vv-kben az első győztes párbajozót nagyon sokáig, ha nem a végéig békén hagyták. Akkora respektet kapott a játékosoktól, hogy csuda erősnek képzelték, még akkor is, ha nem.

A nemegyek egyensúlya miatt jó lenne, ha a plusszos bekerülő játékos nő lenne. Nekem tökmindegy, hogy jó-e a feneke, de egy Vv Gina-szerű lényt (a tetovált lány) hiányolok ott bent.

Előzmény: Hantufan222 (287)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.23 -2 1 293

Szent Valen ha tudná hogy kijönne egy Zsigerivel és kb.80-20-al kiesne ellene,szerintem most azonnal feladná a játékot!Ez tényleg durva hogy bent lévő játékosok teljesen fordítva látják kb.minden évadban az erőviszonyokat!Ezt komolyan nem értem,hogy mindig olyan agyhalott véglények kerülnek be akik kb.semmit nem tanultak az előző évadokból!Vagy ha nem nézték a régieket akkor mi a penészért jelentkeznek az új évadba!A tavalyi győztes Kriszti is azt állította bent hogy ő nem nézte a régi évadokat,akkor mi a túrónak ment be?Én minden évadot láttam az elsőtől kezdve,de akkor se mennék be!Mert szerintem a győztesen kívül a többi csak égeti magát ország-világ előtt!Aztán mikor kijönnek,kb.fél év múlva a nevükre se emlékszik a kutya se...

Frics12 Creative Commons License 2024.05.23 -1 0 292

Most éppen Zsigerit szapulja,szegény pára ha tudná hogy annak az agyhalott munkakerülőnek van kint a legnagyobb tábora akkor puncin szúrná magát!A bent lévők tényleg full vakon vannak a kinti helyzetről sajnos...

Frics12 Creative Commons License 2024.05.23 -1 0 291

Nóci már érzi a vesztét,most is őrjöng és bömbizik a liveban!Vasárnap nyílik neki az utca ajtó!A dinó körmeivel lemarhatja magáról a húst hogy mit rontott el ebben a játékban...

mometason Creative Commons License 2024.05.23 0 0 290

Dorka - Noémi párbaj, szavazzatok:

 

https://vote.easypolls.net/664f1cbd822e62006227b067

Frics12 Creative Commons License 2024.05.23 -3 0 289

Szerintem tutti biztos 2 lány és 2 fiú lesz a beszavazón.Nem hinném hogy előnyben van a fiú a beszavazón.Attól függ milyen kaliberű lányok lesznek,ha olyan átlagosok mint akik bent vannak most akkor esélytelen hogy beszavazzák!De ha full bomba lesz,sokkal szebb mint akik most bent vannak akkor lesz esélye.Persze csak akkor ha nem köp bele az RTL.Jázmin egyébként ott baszta el a beköltöző műsorban,hogy kategórikusan kijelentette hogy nem fog bent szexelni!Éppen ellenkezőleg,minden szart összekellett volna hazudnia,meg igérnie akkor tutti ő megy be szerintem mivel bomba teste volt.Ha már szinte mindenkinek egy nagy kamu a bemutatkozó filmje,akkor én a helyében összehordtam volna hetet-havat hogy bekerüljek.Sajnos bamba nő volt,bomba helyett...

Előzmény: Hantufan222 (287)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.23 -1 1 288

Hát igen az iskola hét is érdekesebb ettől a fos munka héttől ami most megy bent.Az a durva hogy ott általában kiderül a lakók 90%-ról hogy milyen tanulatlan agyhalottakat vittek be már megint.Olyanoktól ne várjunk csodát majd akik 11 évad után se tudják felfogni hogy kortes beszédet kell tartani,nem pedig kortás beszédet!Te jó isten...

Előzmény: Jókai More (286)
Hantufan222 Creative Commons License 2024.05.23 -2 0 287

Dorka nem is olyan buta. 

Kihívta azt, aki a háttérben irányította a dolgokat. 

Ha Dudut hívja ki, akkor a hárpia még mindig ott lenne a villában. 

Dudu viszont nem sok vizet zavar majd. 

 

1 párbaj végével összesen 4 lány marad a villában, és ha az új beköltöző is fiú lesz, akkor kétszer annyi fiú, mint lány. 

Mondjuk, ha nem találják ki ezt a kockás kendős baromságot, akkor még egy lány lenne bent pluszban. 

 

BBeszavazón mindig előnyben van egy férfi. 

Arra kicsi az esély, hogy a villalakó+ beszavazón mindenki lány lesz. 

Jókai More Creative Commons License 2024.05.23 0 0 286

Nekem az iskola hét.

Előzmény: Frics12 (285)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.23 0 0 285

Hát ez a munkahét is egy dögunalom.Mit nézzünk azon hogy az asztalnál ülve maszatolnak.Ilyen munkát fogyatékosok,meg leszázalékolt,korlátolt emberekkel végeztetnek általában!Én kivinném őket a földekre gyomlálni meg ásni,az munka lenne!Valami izgalmasabb munka hét nem igaz hogy nem lehetne!Remélem boksz hét lesz megint,én nekem az a kedvencem a korábbi évadokból...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!