Keresés

Részletes keresés

Wetlook-imádó Creative Commons License 2022.08.30 0 0 3846

De irigyellek, hogy neked többször is sikerült, nálam a legpozitívabb eset a puszta értetlenkedés volt :( .

Előzmény: Oliolio (3845)
Oliolio Creative Commons License 2022.08.29 0 0 3845

Nehéz ezt elmagyarázni, mindig az adott pillanat adja. Én sem vagyok profi benne, inkább csak szerencsés. De akkor nagyon mert nekem volt már több ilyen kalandom több lánnyal. A legnagyobb sikerélménynek az első randis dolgot mondanám. Beszélgettem már a lánnyal korábban és tudta miről van szó. Az első randin mindjárt beadta a derekát.

Előzmény: Wetlook-imádó (3844)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2022.08.29 0 0 3844

Na ez az. Nem tuodm, hogy hogyan kell jól tálalni a lányoknak ezt a témát, nekem még sohasem sikerült :( .

 

Egyébként rátaláltam annak a stúdiónak a facebook oldalára, ahol a Dreher 24 wetlook-os reklámját forgatták, csak azt nem tudom, hogy szabályos-e azt a weboldalt idelinkelni.

Előzmény: Oliolio (3843)


Oliolio Creative Commons License 2022.08.28 0 0 3843

Szia! Nekem Júliusban sikerült két lánnyal. Szintén Balaton. ha jól tálalod nekik a szitut akkor jó bulinak tartják. Egyébként ne foglalkozz vele ki mit gondol. Maximum a teljesen idegenek fogják azt gondolni, hogy nézd ez mit csinál. Aki meg benne van a témában az nem is baj ha emberére akad.. 

Előzmény: Wetlook-imádó (3842)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2022.08.26 0 0 3842

Sziasztok!

 

Augusztus második hetében le tudtam menni Balcsira, de sajnos csak egy késő este volt alkalmam ruhástul fürdeni a vízben. Utána már olyan sokan voltak ugyanabban az időpontban, hogy már esélytelen volt :( .

Oliolio Creative Commons License 2022.08.22 0 0 3841

Igen 😆 Egyébként a multkor szerencsém volt Balatonnál. Este sétálgatott egy csapat fiatal a parton amikor az egyiknek az a kósza gondolata támadt, hogy mi lenne ha bele mennének. Mondta az egyik, hogy ő még sosem úszott ruhástól. A végén bele mentek. Csak a cipőt vették le, még a zoknit sem. 

Előzmény: max val bircaman szeredőc (3840)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 2022.08.21 -3 0 3840

Most voltam a török tengerparton.

 

Azt mondja a múzsám, szerinte az összes burkinis nő férje titokban wetlook-kedvelő.

Oliolio Creative Commons License 2022.08.21 0 0 3839

Az biztos,hogy jó lett volna ott lenni.

Előzmény: Wetlook Zoozi (3838)
Wetlook Zoozi Creative Commons License 2022.08.21 0 0 3838

Helló szép napot kívánok mindenkinek igy is jóó lenne.Nagyon jó érzés mikor a z alsónadrág speedo  betapad rátapad popsira ba .

Előzmény: Oliolio (3837)
Oliolio Creative Commons License 2022.06.21 0 0 3837

Amiben voltunk. Rövid nadrág, póló, zokni és természetes a fehérnemű.

Én hosszú farmerben, pólóban, zokni, alsógatya. 

Wetlook-imádó Creative Commons License 2022.06.21 0 0 3836

Becsüld meg A Hölgyet, hiszen nem akarta elrontani a Te örömödet! Azt megtudhatjuk, hogy ő milyen ruhában fürdött ?

 

 

Előzmény: Oliolio (3835)
Oliolio Creative Commons License 2022.06.20 0 0 3835

A hatalmas élmény megvolt. Sokaknak nagy álma, nekem most sikerült. Első randin sikerült a lányt (és magamat) a kádba ültetnem. Természetesen ruhástól. Kicsit kellett győzködni, de nem állt messze tőle. Esti séta előtt ő elment fürödni akkor azt mondta felejtsem el, tuti nem. Aztán amikor vissza fele jöttünk akkor elmondtam mennyire szeretném és azt mondta na jó legyen. Lakásba be, cipők le, víz megnyit, pici beszélgetés ameddig a kád megtelt és utánna mehettünk is. Nagyon furcsa érzés azt mondta de ha ennyire szeretem akkor ő nem rontja el az örömöt. Korábban egyszer már volt ilyen szerencsém, de évek óta nem. Készült egy pár kép, elfogyott egy pár sör és boldogan mentünk aludni :) 

Oliolio Creative Commons License 2022.06.19 0 0 3834

Szia! Sajnos nem láttam. Holnap nagy élményekkel tudok majd beszámolni eddig úgy néz ki. 

Wetlook-imádó Creative Commons License 2022.06.18 0 0 3833

Sziasztok !

 

Mit szóltok az egyik népszerű és alkoholmentes sör legújabb reklámjához? Amiben egy hölgy zöld ingruhában ugrik vízzel teli medencébe, és a végén egy úszógumin csuromvizes ruhában ül.

Nem merem kiírni az alkoholmentes sör márkáját.

oli727 Creative Commons License 2022.05.25 0 0 3832

Mostanában akárhányszor csinálhatom ezért én sem mindig csinálom. De imádom továbbra is és sosem fogom megunni :D Nálad mi lehet a gond?

 

Wetlook-imádó Creative Commons License 2022.05.24 0 0 3831

Annyira nem, alakul sehogy sem, hogy lassan kezdem a wetlook iránt elveszíteni az érdeklődésemet, pedig nagyon imádtam... :( 

Előzmény: Oliolio (3830)
Oliolio Creative Commons License 2022.05.16 0 0 3830

Kinek hogy alakul a "szezon"? Nekem eddig nagyon jól :))

Oliolio Creative Commons License 2022.04.10 0 0 3829

Én voltam már a Balcsiban ruhástól de igaz éjjel, hogy ne lássanak. :D Nagy félelmem, hogy meglátnak egyszer. Persze ott ahol senki sem ismer azért más de akkor is. 

Előzmény: h.wetlook (3828)
h.wetlook Creative Commons License 2022.04.05 0 0 3828

Egyedül én sem mennék be ruhástól a vízbe, hülyének néznék az embert.

De egy szép, csinos hölggyel kettesen nagyon kellemes, és sztem nem is annyira megbotránkoztató.

A párommal szoktunk vizibiciklizni. Ruhástól megyünk, és mikor már egy kicsit eltávolodtunk a parttól, akkor megmártózunk, csúzdázunk.

A múltkor a kölcsönzős srác meg is jegyezte, hogy jó szórakozást, mikor másnap is ruhástól mentünk kikölcsönözni a vizibiciklit.

Gondolta, hogy akkor is fürdeni megyünk.

Tök jó móka.

Ki lehet próbálni.

Előzmény: wArgapEga (3825)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 2022.04.03 -4 0 3827

Szerintem a gitárnak semmi baja nem lett. 

 

Magát a videót nem értékelném, sose érdekeltek a messy nők.

Előzmény: wArgapEga (3826)
wArgapEga Creative Commons License 2022.04.03 0 0 3826

A napokban lett feltöltve a youtube-ra ez a videoklip, gondoltam megosztom veletek is, mert nekem nagyon tetszik! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=9gtosXjzt-o&list=RD9gtosXjzt-o&start_radio=1

 

Nagyjából 1:00 után kezdődik benne az érdekes rész. A gitárt egy kicsit sajnálom, de a látvány mindenért kárpótol! :P

Nektek hogy tetszik, kinek mi a véleménye róla? Ismertek-e még hasonlókat?

wArgapEga Creative Commons License 2022.04.03 0 0 3825

Szia Wetlook-imádó!

 

Én sajnos olyan helyen lakom, ahol nincs igazán jó természetes víz arra, ahol lehetne a wetlook szenvedélynek hódolni. A környéken lévő kisebb tavak kedvelt turista vagy horgász célpontok, ráadásul ami a legkönnyebben, akár kerékpárral is megközelíthető, az bent van az egyik lakótelep mellett a városban, ahol állandóan vannak járókelők és népszerű is a romantikus sétákat kedvelők körében. Ráadásul körbe öleli egy kivilágított járda is. Pár éve volt egy másik tó is, amiben jó lett volna játszani, mert kellően elrejtett volna a növényzet a kíváncsi szemek elől, viszont ezt pár éve leengedték. :/ Van még egy patak is a környéken, aminek vannak nagyon jól elrejtett zugai. Már többször is eljátszottam a gondolattal, hogy egy ilyen szakaszon kicsit sétálok és pocskolok benne egy hosszú nadrágban, tekintettel arra, hogy a legmélyebb pontjain is legfeljebb csak térdig érő a mélysége, viszont eddig csak egy rossz cipővel volt bátorságom belemerészkedni. Gyakran piszkos a vize és sok-sok szemetet hoz magával, sajnos nem a legjobb környéken megy keresztül, így nincs gusztusom pancsolni benne.

Legközelebb csak 40-50 km-re lenne esélyem egy olyan területet találni, ahol gondtalanul élvezhetném a ruhában fürdőzést, egy kisebb folyó árterületén. Rendszeresen ki szokott önteni a nagyobb esőzések során, viszont fel kellene fedezni, hol lennének az ideális pontok, mert nem ismerem a környéket, mindössze csak Google-térképen keresgéltem. 

Egyébként, ahogy elképzeltem, ha olyan környéken laknék, ahol adottak lennének a lehetőségek arra, hogy természetes vizekben tudnék wetlook-ozni, akkor minden bizonnyal el is járnék. De ugye ilyen az ember szerencséje...

 

Csatlakoznék Oliolio véleményéhez, hogy az átlag emberek biztosan megnéznének és nem értenék, hogy éppen mi történik. Más az, ha valaki véletlenül belecsúszik vagy beleesik, azt legfeljebb jól kinevetik, mert mindenki kényelmetlen és ciki érzésként gondol egy ilyen eseményre. De az végképp felfoghatatlan lenne számukra, hogy mi pedig pont ennek az állapotnak az elérése érdekében cselekedve sétálnánk bele felöltözve a vízbe. :) Azzal talán tényleg egy kicsit elfogadhatóbbá lehetne tenni, ha többen lennénk és az elázás folyamata (akár mondvacsinált) egy fotózás keretében történik, modellkedésnek álcázva. De ez akkor is furcsa az idegen szemek számára, viszont "Ez mégiscsak egy fotózás...", lehetne mondani. 

 

Olyan hely, ahol annyiszor lehet wetlook-ozni, amennyiszer csak szeretnénk és senki sem döbben meg a szemtanúk közül az talán csak olyan helyen lenne kivitelezhető, ahol mindenki ilyen beállítottságú és szereti a wetlook-ot és a wam-ot. Erre remek példák a Németországban, pontosan erre a célra szervezett wetlook-poolparty-k. Most is volt egy a múlt hónapban, és itthonról legfeljebb irigykedve nézzük, hogy vannak még olyan helyek a világban, ahol kifejezetten erre a célra szerveznek egy bulit, amihez kibérelnek egy uszodát. Olyan ruhában mehetsz bele a medencébe, amilyenbe csak szeretnél. Vihetsz be matracot, vízi játékokat, és ott az egész este a ruhában fürdésnek van szentelve. Olvastam beszámolókat is, hogy voltak akik 15 szettnyi ruhát vittek magukkal, és félóránként lecserélték az öltözetüket, hogy minél többször átélhessék az elázás örömeit. A látogatók fényképezkedtek, beszélgettek, jól érezték magukat. Tudom, kicsi ország vagyunk, de nem hiszem, hogy ne lehetne itthon is összehozni valami hasonlót...

Előzmény: Wetlook-imádó (3821)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 2022.04.02 -5 0 3824

Szerintem ez teljesen életkorfüggő.

 

Kamaszlány csinálja = hülyéskedik.

 

Fiatal nő csinálja = modellkedik.

 

Idősebb nő csinálja = meg van bolondulva.

Előzmény: Wetlook-imádó (3821)
h.wetlook Creative Commons License 2022.04.02 0 0 3823

Ha egyedül megy az ember ruhástól fürdeni publikus helyen, az tényleg ciki, megbámulják és hülyének nézik.

De kettesben szerintem nem ciki.

Én többször fürödtem a párommal Tisza-tóban, Balatonban, vízi vidámparkban ruhástól, de semmi különös nem történt.

Farmer, hosszú ujjú póló és zokni!sportcipőben szoktunk általában fürdeni.

Kisebb szállodai medencében is szoktunk néha így fürdeni.

Ilyenkor azt kell mondani, hogy elfelejtettünk hozni fürdőruhát, de szeretnénk fürdeni.

Az esetek 99%-ban megengedik. Itt azért nem lehet teljes ruházatban fürdeni, csak egy hosszú szárú leggings+póló+fehérnemű kombinációban.

Egyébként vannak majdhogynem egész testet beborítő fürdőruhák is:

https://www.bonprix.hu/style/furdo-polo-uv-vedelemmel-2111307810/?catalogueNumber=913022&type=image&return=ref&page=1

 

https://www.bonprix.hu/style/furdoruha-gyorsan-szarad-1780734929/?catalogueNumber=920440&type=image&category=888&return=ref&sizeId=853&utm_source=PLA&utm_medium=googleshopping&utm_campaign=New_Shopping_ALL_CSS&matchkey=2085559602&gclid=CjwKCAjwxZqSBhAHEiwASr9n9EU4Bu-yKep4RQ-1vy4KhIVoSUZfOxVCV0gQUs3p_lBZFiSY3WnGGBoC1lgQAvD_BwE

 

https://www.google.hu/search?q=hossz%C3%BA+%C3%BAjj%C3%BA+f%C3%BCrd%C5%91ruha&sxsrf=APq-WBue8h6r8tEHtEo2efsh171-HAGzkw:1648852014099&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi1otm09PP2AhULyYsKHY7pD2EQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=955&dpr=1#imgrc=7AbahbtyFeeZFM

 

Előzmény: Oliolio (3822)
Oliolio Creative Commons License 2022.03.20 0 0 3822

Szerintem azért ez feltünik az átlag embereknek. Én azért nem csinálom mert nem szeretném, ha megnéznének. Van a közelben egy kis tó ami eléggé elhagyatott, de nappal azért vannak arra kirándulók. Éjszaka szoktam kimenni, de megesznek a szunyogok.

Előzmény: Wetlook-imádó (3821)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2022.03.07 0 0 3821

Érdeklődöm, hogy a fórumban van-e olyan személy, aki vízparti településen lakik, és ennek következtében, annyiszor wam-ozhat vagy wetlook-ozhat, amennyiszer csak akar, és senki sem döbben meg az esetleges szemtanúk közül, mert annyira természetes a számukra ?

Trebon Creative Commons License 2022.01.25 0 4 3820

h.wetlook Creative Commons License 2022.01.25 0 0 3819

Szia Oliolo!

 

Miért nem tudsz e-mailt írni?

A címem még egyszer:

petermuller_wet@gmx.de

 

De ha Te megadod a címed, írok Neked.

 

Üdv:

 

Péter

 

 

Előzmény: Oliolio (3818)
Oliolio Creative Commons License 2022.01.23 0 0 3818

Fincsi :))

 

Előzmény: Trebon (3817)
Trebon Creative Commons License 2022.01.19 0 2 3817

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!