Keresés

Részletes keresés

bigpiros Creative Commons License 2023.05.24 0 0 45709

Sziasztok Kedves  Fórumozók!  Már nagyon rég "jártam" az olalon. Abban kérem a segítséget, hogy a Bózsik (Dual Dur) féle vizsgálati módszerről   _aki releváns_ infóval renelkezik ossza meg velem.

Emlékesztetőül: 2014. NMDA enkefalitisz, 2015 lyme és  még ez évben Kleine Levin szinróma. Agyhártygyulladás kezelése  lökésterápia szteroid, lyme hosszantartó AB (Dr Esztó), frekvencia "kezelés" a KLS nem kezelhető.

Jelen helyzet 2019-2023.04.10. tünetmentes állapot.

Esztó dr nővel ismét felvettem a kapcsolattot és erre a vizsgálatra irányított (a frekvencia generátort már nem használja, arra sem emlékezett, hogy bemérte a kórokozókat és kiírta a kezelést... )

Előre is köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.30 0 1 45708

Ez veled történt ?  Gyomornak elég vastag fala van , vakbél szokott perforálódni ( de amit orvosok kitaláltak áteresztő bél szindróma ) elgondolkodtató kicsit a tápanyagok a bél falán keresztül szivódnak át a vérkeringésbe - át kell neki ereszteni ,

Orvos szerint az immunrendszer a vékonybélben van a folytatás a vastagbél ott meg szerintük a halál lakik ! De gyártanak olyan gyógyszert amit egyben kell lenyelni - Milyen burkolata van ha kibirja a 2-4 PH gyomorsavat minél kisebb a szám annál töményebb- Gyomorsav népi nevén sósav ! Ja és a vékonybél falán sem tud átszivódni csak a vastagbélben.

Pánikrohamról több ismerősöm is van akinek nincs jogositványa attól el akarták venni -mert azzal a gyógyszerrrel nem vezethet akit leszázalékoltak vele az vezethet, egy 3-ik hivatásszerüen vezet ugyanazzal a gyógyszerrel kezelik - az szintén vezethet ?  Az első személy kórházba került sürgősséggel (Bell szindróma ) lecsurgattak neki két palack sós vizet és ne is lássuk többet. Lógott az arca elég rendesen -erre azt ajánlotta neki ideggyógyász majd ha elmulik botoxoltassa magát 3 havonta - a lebénult arcát tovább bénittatsa le akkor mindig állandó marad ! Jár is mint a vekkeróra - botox husbaktérium toxinja (orvosi állítás szerint 3 kg-al ki lehetne irtani az egész föld lakóit ) de mégis használják és ennél sokkal többet gyártanak belőle !  Ezt meg egy állatorvos ajánlotta a háziállatoknak sok vitamint télire de ne patikából szintetikus szereket hanem természeteset- ugy látszik az állatok fontosabbak mint az emberek de ha az emberek kihalnak ki eteti a háziállatokat 

sokan fele fizetésüket rájuk költik .......          Üdv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45707)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.30 0 0 45707

"Csak pánikroham": perforálódott gyomor és vékonybél, azonnali műtét. :-(

Előzmény: Törölt nick (45704)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.30 0 1 45706

Kutyus lyme továbbképzés : Orvos állítja a kullancsnak feszítő vágó szájszerve van - Tüzoltókét erről mintázták 

Ezzel a szerszámmal lyukasztja ki a bőrt majd becsukva eret vág ! 1 a kullancs eret nem vág a bőr alatt mindenhol van vér 

a feszítő oldalt arra használja ki ne essen vérszivás közben ! nem cementezi be magát mint állítják a cement 28 nap alatt köt meg addig nem marad bent így nem kell neki cementoldót és cementet magával hordani!

A " lyme legbiztossabb jele a kokárda" ez 14. napon jelenik meg azt jelzi az első Borrelia csoport szétterjedése megkezdődött addig lokális fertőzésnek számit. 

Orvos állítja " azért lett a betegnek 1 héten belül neuroborelliája mert a nyomócsövet furta meg a baci" vér 4 literrel számolva 1 dl lökettel 1 percen belül kétszer fordul meg a teljes vérmennyiség !

Háziorvos betegének " 11 nap az utolsó amig el lehet kezdeni a gyógyszerszedést a maradéktalan gyógyulásért "

Erről elgondokodva miért szedetik a beteggel 40-50 napon keresztül és ha elfogy menjen a következő adagért !

Tudod-e miért retro az Urbán készüléke? - azért mert ő már az uniós csatlakozás előtt az unió szemétlerakójává degradálta az országot.

Az infuziónak becézett szert tudod-e hogy nevezi a köznyelv? a kazánfütő kazánviznek a benzinkutas akkumulátor viznek a háztartási boltos meg vasalóviznek! és mindenkinek igaza a kazánfütésben konyhasóval lágyítják a vizet (ioncsere) .... Üdv.

Előzmény: boxerkutya (45701)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.30 0 0 45705

Ébresztőként egy kérdésem lenne, amiben egy turistabarátom érintett. Régen Lyme-kórja volt, amiből szerinte kigyógyult.

Privát véleményem , a tüneteket toxinok okozzák aluról a végtagokból indul ki a toxinok becsomagolása száp eredmény ha már az agyat érinti memóriazavar . ( nekem is van kevés maradvány a friss esetében - de 1 percen belül átteszi a régibe és már megy is tovább rendben ) de ez 60+ feletti lyme kór.

Véletlenül nem Anbatiról írtál ?  Veszélyes dolog orvosban megbízni - korábban betettem "Kókuszka" esetét akinek bemesélte az "ideggyógyász " már régen kigyógyult a lyme-ből  na a dilibogyótól még betegebb lett leszázalékolták stb. Üdv.

Előzmény: pozo (45702)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.30 0 1 45704

A multkori bejegyzésből kimaradt a "fehérköpenyesek" + a kék zöld és rózsaszinü köpenyesek kérdése!

1 Betegek véleménye tv-ből Drága professzor ur meggyógyított de életem végéig gyógyszert kell szednem !

                                          Aranyos főorvos ur kéthetente életmentő mütétet hajt végre rajtam ! 

                                          Toxikológus főorvos ur szerint nincs olyan hogy méregtelenítés- mit csinál akkor?

                                          veseszakértő főorvos ur nem kap több vesét mert rosszul gondozta. _ de nyugodtan megihat napi másfél liter vizet - annyit ki tud vélasztani a veséje ( óránként 1 dl-t képes) Csak a baj vele a viz nem járja át a vesét !

                                          allergológus főorvos ur a herxheimer reakció = penicillin allergia !

                                          háziorvos ur a streptococcus baktérium felmegy az agyba meningococcussá változik ez okozza a virusos agyhártyagyulladást !

                                          Onkológus főorvos ur 3. rákos mütét után kijelenti - ez a mütét sikeres volt de várjunk még 4 évet.

2 Saját véleményem , osztom "Little Kiss prof" véleményét orvosban az megbizható 100 %-ban kinek sírjáról 3 egymást követő éven lelegelte a kecske a virágot .

3 tapasztalataim saját bőr kokárdával mentem orvoshoz hallani sem akartak róla -majd ők tudják első nap hat különböző név kettő a belgyógyász kórházi főorvostól 2 az ideggyógyásztól 2 a fül orr gégésztől ez + 2-vel megtoldva kórházi kezelés közben Majd egy 9. betegséggel távoztam - amitől az SZTK orvos röhögőgörcsöt kapott " illyen nevü betegség nincs is!"

Ezt egy orvosi szakkönyvből olvasta ki ugyanis a kezelési protokoll le van nekik írva nyomtatásban és a rá ajánlott gyógyszerek is mellé vannak írva magam is beleolvastam / csal egy bajom van veleük az egyetemen nem tanítják meg őket diagnosztizálni!

Üdv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45703)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.03.27 0 1 45703

Lehet. Ők se tudják. Baktériumok táplálékát csökkenteni, baktériumok ellenségeit segíteni.

Előzmény: pozo (45702)
pozo Creative Commons License 2023.03.27 0 0 45702

Úgy látom, hogy "téli álmát" alussza a topic...

Ébresztőként egy kérdésem lenne, amiben egy turistabarátom érintett. Régen Lyme-kórja volt, amiből szerinte kigyógyult. Mostanában panaszkodik a memóriájára, nevek nem jutnak eszébe.

Lehet, hogy ez a Lyme-kór késői utóhatása? Én sajnos erre nem tudom a választ.

Hol, melyik orvos tudja ezt eldönteni? Ha a krónikus Lyme-kór okozza, van-e kezelési módszer a bajára?

boxerkutya Creative Commons License 2023.02.03 0 0 45701

Lyme- ja van. Ha van javulás a szakaszos kúrákat folytatni kell ,mert tünetmeteség elérhető. A baktérium nem kiirtható, de féken lehet tartani. Alternatív dolgokat is lehet próbálni.

Előzmény: Nover2021 (45700)
Nover2021 Creative Commons License 2023.02.03 0 1 45700

Kedves Fórumosok!

2021-ben regisztráltam ehhez a körhöz, a testvérem által vagyok érintett. Egy ideje nem írtam, de olyan értelemben aktív maradtam az oldalon, hogy naponta megnyitom, olvasom a hozzászólásokat, s ha valaki újdonságot ajánl a figyelmünkbe, annak utánaolvasok.

Az előzményeket nem akarom hosszan ecsetelni, annyit, hogy a testvéremnél 2019 végén egy éjszakai rosszullét formájában kopogtatott ez a betegség, legalábbis azóta vagyunk tudatában. Sok-sok kivizsgálás, csupa negatív lelet és az aggodalom, hogy akkor mitől van az izomgyengeség, a fülzúgás,a  tarkótáji fájdalom, és most nem sorolom tovább azt a sok problémát, ami a Lyme-kórra is jellemző tünet. A második hónapra már ijesztő mértékben romlott az állapota, a végszóra jutottunk el a géndiagnosztikai központba, ahol márciusban egy antibiotikum kúrát írtak elő, ami jelentős javulást hozott.

 

A gond ott van, hogy a javulás mindig átmeneti, az életminőséget jelentősen rontó tünetek pedig állandóan megvannak, mindez három éve tart, évente két gyógyszeres kúra mellett.

 

Az a tanulmány, amit ide linkeltem biztosan többetek előtt ismert, én tegnap este olvastam.

http://www.kullancs.hu/doc/lymekorFINISH.pdf

 

Csak hangosan gondolkodom. A testvéremnél a laborvizsgálat eredménye sosem volt egyértelmű, az orvos a P41 jelenlétével és a testi tünetekkel indokolta a Lyme-kórt.

A testvérem az utolsó két gyógyszeres kúrát már úgy kezdte el, hogy nem is volt laborvizsgálat, az orvos csak a tüneteiről kérdezte ki, amelyek sajnos változatlanul megvannak.

 

Mi van, hogy ha nem is Lyme-kórban szenved, hanem a szervezetében egy makacs gyulladás az, ami produkálja ezeket a tüneteket, amelyek a gyógyszeres kúrák során átmenetileg csillapodnak?

A cikk alapján ésszerű lehet ezt is felvetni és a góc felkutatására lépéseket tenni.

 

Érdeklődöm, valakiben már felmerült hasonló gondolat? Van-e valakinek arról tapasztalata, merre induljunk el? Ismertek olyan szakembert, aki góckutatásra specializálódott?

Várom a véleményeteket, tapasztalatotokat, amit előre is köszönök.

Törölt nick Creative Commons License 2023.01.28 0 1 45699

Ízületek, gerinc, gyengeség,szédülés, fülsípolás, rossz közérzet, csipkodásérzés, zsibbadás, izomugràlás, stb.

A borrelia tüneteit a toxinok okozzák  sensu stricto izület gerinc  garini fül szédülés. rossz közérzet általános tünetek 

Izomugrálás (mit értesz alatta?) ha a rángógörcsöt az káliumhiány -alacsony szint- méregteleníteni szeretne de nem hagyod! 

 

megdöglött a baci - viharos éjszaka a párommal,  vagy egy orosz buvárszivattyúval "

Akkor kívánod a szeretgetést?

Ezt lyme kórosok igy írták le ( hánykolódás rossz alvás erős izadás ) van aki 1 éjszaka 3 szor cserélt pizsamát hálóinget kinek hogy. Szeretgetés dédunokás koru vagyok - sokan azt hiszik csak hüjíteni vagyok itt

 

"eddig 4 gépet vágott fasírtra az illetéktelen kezekbe jutott , mások gépéről ellopott mail-en keresztül." Ki,mi?

 

Fasírt kérdésed zaklattak vele a levelező partnertől ellopott mail cimmel , egyesek az én nevemben vásároltak a saját cimükre , megfenyegetett az oldal utolsó határidő aznap be sem kapcsoltam másnap bekapcsolás piianatában kipurcant  - ez 300 ezerbe került nekem plusz kétszer javitattam .

 

A jó képességű fehérköpenyesek válaszai: "Nemtudommiokozza", "Nemlymede2,9azellenanyag". Ha nem volt támadva az immunrendszer honnan az ellenanyag? Ha nem Lyme akkor mi? Orvos helyett kérdezzem a péket, varrónőt, utcaseprőt, hátha az jobban ért hozzá mint a szakorvos?

a 2,9 érték honnan származik (elisa magasabb számokkal dolgozik -ott magasabb a számozás mint a western blotnál )

westernről tegnap írtam . LTT nem ismerem ezt Balaicza dr nő németbe csináltatja ( a tesztben milye szöveg után van ?)

Ennek az oldalnak a címe betegek egymást közt itt saját tapasztalatot oszt meg mindenki,

olvasgass betegtörténeteket neked kel eldönteni ki hitelképes És nem számít valaki utcaseprő ő ugyanugy közfeladatot lát el mint az orvos , a kukás vagy buszsofőr a hivatása  . üdv

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45698)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.01.28 0 0 45698

Ízületek, gerinc, gyengeség,szédülés, fülsípolás, rossz közérzet, csipkodásérzés, zsibbadás, izomugràlás, stb.

"

megdöglött a baci - viharos éjszaka a párommal,  vagy egy orosz buvárszivattyúval "

Akkor kívánod a szeretgetést?

 

"eddig 4 gépet vágott fasírtra az illetéktelen kezekbe jutott , mások gépéről ellopott mail-en keresztül." Ki,mi?

 

A jó képességű fehérköpenyesek válaszai: "Nemtudommiokozza", "Nemlymede2,9azellenanyag". Ha nem volt támadva az immunrendszer honnan az ellenanyag? Ha nem Lyme akkor mi? Orvos helyett kérdezzem a péket, varrónőt, utcaseprőt, hátha az jobban ért hozzá mint a szakorvos?

Előzmény: Törölt nick (45697)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.28 0 1 45697

Le mered írni itt mik is a tüneteid. ?

Válaszaim 1, tök hüjék hozzá. 

                2 , Le van nekik írva a kezelési protokoll - nem mernek rajt változtatni ! Ha nem jött be 50 év alatt mert azt mondta /írta Burgdorferi / doxiciklin  akkor az biztos jó - elvégre hozamnövelő Büki Gyuri bácsi meg diólevél teát ajánlotta ami növekedés gátló !

                3 A gyógyszerípar megvette őket kilóra - ezért akarják a kövér /kan/ disznókat lefogyasztani ! A kan disznót ki kell herélni és néhány hónap után eltünik a büdös szaga ! Ha meg embertársáról nyílatkozott igy akkor a nyílatkozónak is ezt ajánlom . Előbb utóbb kiderülne hány kappanhangu orvos lenne utánnuk !

                4, Orvosi diagnosztika felesleges , ugy értelmezik ahogy nekik tetszik már többször szóvá tettem Covid virus akkor jó ha magas az ellenanyag szint - ha alacsony oltakozz ujra = Lyme esetében meg igy szól 1-4 pont negatív, 5-6 , kétes +/-

7-csillagos ég pozitiv ? - beteg vagy miért is van ennyi eszük ?

Gyáli uton anno 100 pont igm- el negativ voltam több mint 20 évvel később 5 pont igg vel pozitiv a számarányokkal valaki nincs tisztában ( Mindkettőn azonos név szerepel - eredeti dokument elkértem kék tintával van aláírva.)

                5, Diagnosztikáról írtam korábban 1 fehér lap 1 2 3 számot kell ismerni óvodás korunak is megy 

a borrelia 21 mapos ciklusu 21  sor egymás alá  amikor betellett következő oszlopban folytatni .

  1 szám - mindennnapos tünetek .

  2 szám -ébred a borrelia - érezni lehet mászkálnak a bőr alatt -nyüzsögnek 

  3 szám megdöglött a baci - viharos éjszaka a párommal,  vagy egy orosz buvárszivattyúval .

ennél részletesebben nem írom le ha megcsinálod magadtól rájössz a megoldásra !!

Ne haragudj de magánlevelezést nem folytatok a rokonságommal sem Eddig 4 gépet vágott fasírtra az illetéktelen kezekbe jutott , mások gépéről ellopott mail-en keresztül . Ha ugy gondolod itt vákaszolok a kérdésedre , ha a papír tesztet megcsinálod és nem érted akkor tedd ki ide és felvilágosítalak üdv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45696)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.01.27 0 0 45696

Ez esetben a politikusok számára is elegendő kell legyen 22800Ft/hó jövedelem.

Köszönöm kérdésed, vegetálok, közben a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.

3 éves vizsgálatból jósol a fehérköpenyes, friss vizsgálatot nem kér. Azt majd hasonló társa fogja hiányolni. Talán megbeszélhetnék egymás közt miért szabotálják emberek egészségének helyreállítódását a hazug állításaikkal és tudatlanságukkal.

Előzmény: Törölt nick (45695)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.27 0 1 45695

Igazad van de nem minden egyértelmü mo-n 22800 a munkanélkülinek, dolgozni nem tud elérte a 60 évet gyorsan leszázalékolták kapot a neki járó 50000 ft helyett 28500-at ! milyen jól járt , hiszen matematikus szerint 22800 ból is fényesen meg lehet élni ! most jött a gázszámla - ha nem támogatna a kormány 133 ezer ft-ot kellene fizetnem 120 köbméterért 

igy meg t5 ezret / ezek szerint igazuk van a kedvezményes gáz 800 ft-ra számolták de kijön ezerre is / = 180 ezer ft-ot spórolok havonta - ugy hogy ez tavaly 13 ezerből kijött ! viz 533 ft 1 köbméter - de panaszkodnak csak pesten napi 2 millió liter fogy el a fogmosásra de közben napi töbször moss kezet is a kórokozó virusok baktériumok ellen - azon természetben élő népek egészségesebbek akikről egy hét után magától lepereg a kosz virussal stb együtt!

Egyébbként ,hogy vagy régóta nem írtál ide? Üdv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45694)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.01.26 0 0 45694

Stephen Hawking se sokáig élt volna Magyarországon a harmincezres rokkantnyugdíjból.

Előzmény: Törölt nick (45690)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.25 0 1 45693

Privát véleményem szerintem nem olvastad végig amit feltettem !

Ami szert feltettek már elég régóta reklámozza a TV 2 K Andi , Kandi, Szebeni, Oszvald, B Margó, Judy, Völgyi, Nádas,

= kisérleti nyuszikat keresnek - talán még pénzt is adnak érte a páciensek? és hazudni kell nekik , milyen jól vannak tőle 

Hatásos szerek ginzeng keserü narancs kaktusz 3 szinü árvácska viola ,ibolya, izlandi zuzmó, salix alba = szalicil kb 150 éve feltalálták ( neve algopirin kalmopirin )

A saját kutatásaid CBD olaj népi neve vadkender Cannabis- kábitószer már vagy 10 éve foglalkoznak vele minden betegséget gyógyit - elnyomja a tüneteket Termesztése büncselekmény forgalmazása szintén a gyógyszergyár meg legálisan gyártja és receptre fel is írják ( Magyarországon is) ( Bizonyos összetevőket kivonnak belőle = le van butitva)

Térdizületi kérdésed ( szakorvos szerint leggyakoribb lyme esetében ) én csípő problémásat többet találtam a pP41 -el összefügg amit orvos szerint az (első reszelt alma után megjelenik a kisgyermekben ) és csak egy pontra értékelhető !

ennek ellenére alább az egyik bejegyzésben olvastam +/- jelet - ez azt jelenti mivel más IGG -t nem irt ez 5 pontnak felel meg -és 7 ponttól beteg a beteg !! Mivel Amerikában találták ki a Lyme kórt ott csak sensu stricto néven ismerik a P41-et-

Willi Burgdorferi a feltalálója ezek szerint böszme volt egy kitalált betegséget nevezett el önmagáról  az 1970-es években csekély 40 év nem volt elegendő a megoldás /gyógykezelés kidolgozására még mindig a doxinál tartanak !/

Közben a WHO feje eljutott arra a pontra ,hogy felszóllaljon a tulzott antibiotikum felhasználás ellen !!

De az elmult 3 évben a (Virusbeteg ) emberekbe ész nélkül tömték az antibiot. Ja meg a repellenes/ malária szereket/

= talán a virus nem is vírus? ( igaz van 10 féle agyonreklámozott virus ellenes készítmény - de azt meg nem tudják az

orvosok ) És képzeld el nem vagyok virustagadó mert engem is megfertőzött a Pf őrült rokonságom  (lábon kihordtam 2 hónappal a lezajlás után tudtam meg - orvosoktól a neten , hogy ez is covid tünet ! egy másik szakértőtől meg azt hogy a tünetek 40 % a lyme tünet is egyben)

De ugylátom mindenki a legokosabbnak gondolja megát ezért mennek sorban lépre a betegek csak annak nem hisznek akinek vannak tartós eredményei. Üdv

Előzmény: 55judit (45691)
pablo80 Creative Commons License 2023.01.24 0 0 45692

Akkor kérdezz engem; elárulom :)

Előzmény: 55judit (45691)
55judit Creative Commons License 2023.01.24 0 0 45691

Én szívesebben keresgélek olyan olvasnivalót, amiből megtanulom hogyan lehet megfelelő szinten tartani az immunrendszeremet, és hogyan lehet megelőzni a gyulladásokat. Most ez a heppem.😀

Előzmény: Törölt nick (45690)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.24 0 1 45690

https://proleptinforte.com/hu/?utm_source=google_av_hu_76&gclid=EAIaIQobChMItoanxfDf_AIVA4mDBx0_nglxEAEYASAAEgI22PD_BwE&hit=1

Szép történet az egészségügy berkeiből (A gyógyszeriparnak minden balekra szüksége van a gazdagodásukhoz!)

Sajnos a lyme kórosokon kivül is sok balek van - akik ész nélkül zabálják a gyógyszert teljesen feleslegesen .

Még jó hogy be lehet mesélni 2 gr roche helyett jó a 2x200 d is.

Boxerkutya is hiába missziózik az ALS fórumon - egy betegségnek bármilyen nevet lehet adni = vezető halálokok

Magyarországon ( orvos állítása szerint) 1-3 hely félrediagnosztizálás ! 4- fekvő 8-asig félrekezelés! innentől világos miért halnak meg az emberek idő előtt....

Amerikai milliárdosok azt hiszik ők az istenek- vagy legalább az ufóktól származnak ! a Föl magát legokosabbnak gondoló emberét személyesen ismertem ( mégis hitt az orvosoknak ) De S H tlókocsis is azt gondolta magáról , hogy ő a legokosabb 

na ő is belehalt meg sorolhatnám a végtelenségig ...

a linket ajánlom mindenkinek ....

55judit Creative Commons License 2023.01.18 0 0 45689

Egy másik oldalon egy bővebb útmutatóban az adagolásnál említik a Lime kórt is:

https://cbdrendeles.com/utmutato/adagolas/ 

Eddig tessenek legörgetni: CBD OLAJ HASZNÁLATA – STANDARD ADAGOLÁS

Előzmény: 55judit (45686)
55judit Creative Commons License 2023.01.17 0 0 45688

Mert ha ebben a korban nem fáj semmi azt jelenti meghaltál?😀

Nem, Katám 55-ös születésű vagyok. 68-at töltöm hamarosan. Vagy nem.😀

Előzmény: szuri kata (45687)
szuri kata Creative Commons License 2023.01.17 0 0 45687

hány éves vagy judit, 55 ?

aszongyák, addig jó , míg érzed..

Előzmény: 55judit (45686)
55judit Creative Commons License 2023.01.17 0 0 45686

Nekem időnként fájnak mostanában a térdeim. Illetve alig van hogy ne érezném. Nem erősen, de olyankor talán még a csontok is körülötte. Nem tudom a lime-tól-e. Ezt megelőzően már évek óta fennáll a súlyos alvászavarom. Van hogy 2-3x felébredek, de ha alszom is, nagyon fáradtan kelek. Olyan is van gyakran hogy el sem alszom egész éjjel. Most is olyan vagyok mint egy zombi.

 

A lényeg, miközben folyamatosan a megoldást keresem, most a CBD olajnál olvasom az okosságot.

Ide hoztam. https://hemphealth.hu/cbd-olaj-izuleti-gyulladasra A CBD olaj útmutatóban több mindenről szó esik, de kiemeltem az ízületi panaszokra gyakorolt hatását. Hátha segíteni itt valakinek aki szenved.

 

Én ki fogom próbálni az alvásom jobbítására, erről is részletesen ír, majd beszámolok hogy ízületeimre is hat-e.  Addig is olvassátok, hátha hasznosnak találjátok.

Gyógyulást mindenkinek!

klarix Creative Commons License 2023.01.04 0 0 45685

Hát szerettem volna valakinek segiteni, mert először Lakosnál volt....

Előzmény: pozo (45684)
pozo Creative Commons License 2023.01.03 0 0 45684

Nem hogy gyermek orvost, hanem felnőtt orvost sem nagyon lehet találni...

Az a kevés felnőtt orvos is szakmailag egymástól eltérő véleményt képvisel... Sajnos

Előzmény: klarix (45683)
klarix Creative Commons License 2023.01.03 0 0 45683

Boldog Uj évet mindenkinek. Tudtok megbizható gyermek orvost aki komolyan  veszi a lymeot?

pozo Creative Commons License 2022.12.31 0 0 45682

Az ELISA olcsó, de pontatlan teszt. Ha mindkét ELISA negatív, akkor nincs további lépés. Ha pozitív, akkor megerősítendő tesztként következik a immunoblot, ami pontosabb, de drágább. A Te esetedben az IGG immunoblot negatív lett, így a labor eredményed negatív.

Előzmény: kozso1 (45680)
boxerkutya Creative Commons License 2022.12.30 0 0 45681

A lyme esetén semmit nem számít mit mutat a teszt, mert csak allenanyagot jelez. Ha vannak idegrendszeri tünetek akkor az 99% hogy lyme. Enyhe tüneteket el kell fogadni , súlyosabb tünetek esetén antibiotikum kúrák kellenek, amiket sajnos nehéz eltaláni.Egy jó orvos kell, aki nem fél felírni ezeket .

Előzmény: kozso1 (45680)
kozso1 Creative Commons License 2022.12.30 0 0 45680

Üdvözlök mindenkit. Bár nem annyira aktív a csoport, de talán jár erre valaki aki tud tanácsot adni.

 Borrelia IGM/ELISA 0,38 negatív

 Borrelia IGG/ELISA 7,63 U/ml Megerősítendő

 Borrelia IGG/ immunoblokk negatív

 

A megerősítendő mit takar?

Köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!