Keresés

Részletes keresés

F F L Creative Commons License 2013.04.04 0 0 53642

!!! Nyári Floorball Kupa 2013 !!!

 

Nyári Floorball Kupát szervezünk június 15 és augusztus 20. között.

 

A kupára várjuk egysületek, alkalmi csapatok, baráti társaságok iskolák jelentkezését.

 

  • A mérkőzéseket a budapesti Vendel utcai teremben rendezzük, kedden és szerdán este 18 és 23 óra között.
  • A keddi és a szerdai kupa  független egymástól (Külön kerül értékelésre, külön díjazása lesz.) , de egy csapat, akár mindkét kupán is részt vehet.
  • A kupákon mindenki saját felelősségére játszik.
  • A keddi kupára vegyes, vagy akár tisztán női csapatok jelentkezését is elfogadjuk. (Megfelelő számú női csapat esetén külön női kupát rendezünk.)
  • A szerdai kupán csak tisztán férfi csapatok vehetnek részt.
  • Egy játékos egy kupa keretén belü, csak egy csapatban szerepelhet. (a keddi és a szerdai sorozatban szerepelhet másik csapatban, mert azok függetlenek egymástól.)
  • A játékoslistát az első mérkőzés előtt meg kell küldeni a szervezőknek, de az a torna végéig bármikor bővíthető.
  • A kupákra, az első 8 csapat jelentkezését fogadjuk el (8 csapat keddre és 8 csapat szerdára.)
  • A kupa minimum 4 csapat nevezése esetén kerül megrendezésre.
  • Egy csapat, minimum 7 mérkőzést játszik.
  • Játékidő 3X 15 perc tiszta játékidő.
  • Egyszerre 4 mezőnyjátékos és kapus játszik (pályaméret 32X 16 m)
  • Szabályok a pályaméret és a létszámot kivéve az IFF szabálykönyv szerint.
  • Piros lap automatikus egy mérkőzésre szóló eltiltást jelent, V3 esetén a résztvevő csapatok csapatkapitányaiból összeállított 3 tagú bizottság dönt az esetleges szankcióról.
  • Mérkőzést halasztani nem lehet, a lemondott mérkőzés automatikusan 5-0 a vétlen csapatnak és annak költségei a ki nem álló csapatot terhelik, melyet a következő forduló megkezdéséig ki kell fizetni.
  • Várakozási idő 10 perc.
  • Költségek: - Nevezési díj: 7500 Ft/ csapat, mérkőzések: 5000 Ft/csapat, mely a terembérlet, a játékvezető és a zsűri költségét is tartalmazza.
  • Díjazás:  Az első 3 helyzett csapatok érem és serleg díjazásban részesülnek.Valamennyi résztvevő díjazásban részesül. Különdíjat kap a legjobb kapus, a legeredményesebb játékos és a legjobb női játékos és a legjobb utánpótlás korú játékos.

Jelentkezni a 70 620 93 56-os telefonon lehet, vagy a zpavel1885 kukac gmail . com címen lehet. Május 31.-ig.

 

Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.04.04 0 0 53641

június 2. és 9. között lesz a VB!

Előzmény: Siroki Brijeg (53640)
Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.04.04 0 0 53640

Floorballos lányok!

 

Ha van köztetek olyan, aki szereti a kihívásokat, szívesen kipróbálna egy számára új sportot, azt szívesen látjuk a Magyar Ballhockey Csapat világbajnokságra készülő keretében.

A világbajnokság Torontóban, Kanadában 2013 június . és 9. között kerül megrendezésre-

 

A költség egy játékosra kb 270 ezer HUF. Ebből 75-100 ezer forintot kell a játékosoknak fizetni. Ez a költség nem tartalmazza az étkezést és az induló repülőtérig (Bécs, vagy Prága) történő utazást.

 

Ha felkeltette érdeklődésedet a lehetőség, írj az areshc kukac g mail pont hu  címre

Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.04.04 0 0 53639

Eddig néhányan azért álltak ki mellettük, mert azt mondták, a gazdálkodás legalább rendben van.

MOST EZ MGDŐLT!!!!

Előzmény: Füfke (53636)
Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.04.04 0 0 53638

El kell jönni!!!

 MAjd a tagság eldönti, hogy mi van! Nem Rácz, Németh, Gálvörös dönti el, hogy mi van!

NApirend előtt majd ezt kell tisztázni.

 

Megjegyezném, hogy jó két hónapja a Budaörsi Biróságon nbem kértek frisset. Jó volt nekik egy több, mint egy éves kivonat is!

 

Németh valamiért nagyon kapaszkodik. De ennyire kapaszkodni az szokott, aki érzia vesztét!

Előzmény: szg01 (53637)
szg01 Creative Commons License 2013.04.04 0 0 53637

Mi is reagáltunk erre, Laci azt mondta kedden,nem tud mit csinálni,ez a szabály. Én nem fogok ezért a bíróságra rohangálni, hogy a közgyűlés kihírdetése utáni kivonatot kérjek, így a Kinizsi nem megy el a közgyűlésre és ezt nyugot lelkiismerettel tesszük...és sajnos nem mi leszünk az egyetlen olyan egyesület,aki MINDEN közgyűlésen ott volt...eddig a napig :(

Előzmény: Füfke (53634)
Füfke Creative Commons License 2013.04.04 0 0 53636

Én sajnos vagy nem sajnos, de durvább kozmetikázott számokról is tudok, amit a nagyközönség nem! :(

Előzmény: Siroki Brijeg (53635)
Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.04.03 0 0 53635

Hatályos = legutolsó állapotnak megfelelő. Azaz pl nálunk 17 évvel ezelőtti is jó!

A törvény is hatályos attól, hogy 1950-ben hozták, hiszen nemhelyezték hatályon kívül. És nem kell havonta megerősíteni.

Tehát ezért ne maradjon otthon senki!!!

 

Fontosabb ennél, hogy nem küldtek sem szakmai beszámolót, sem a jövő évi szakmai és pénzügyi tervet. E nélkül hogyan vitázzunk??? VAgy pont a vitát akarjuk kerülni!!!???

 

Eddig aki mellettük volt, azzal érvelt, hogy de legalább  apénzügyek rendben vannak, az adósságokat rendezték.

 

Ehhez képest több, mint 22 000 CHF a tartozás csak az IFF felé!!!!!!!!!!!!!!!!!44

 

Minket 6000-ért akartak megkövezni!!!

 

22 000 CHF az 5, 5 millió forint!!!!

 

 

Előzmény: Füfke (53634)
Füfke Creative Commons License 2013.04.02 0 0 53634

Emberek ilyen sehol sincs!!! A csonka elnökség és a főtitkár úr félti a pozícióját!!! Már nagyon inog a szék és már nem kell sokat aludni, hogy bedőljön! 

 

Sehol sincs leírva, hogy milyen bírósági kivonat kell! 1 évvel ezelőtti, 2 évvel ezelőtti, 30 napnál nem régebbi, e heti? A Szakszövetség van az egyesületekért és nem fordítva! A Szakszövetség jogtalanul nehezíti meg a közgyűlésen való részvételt! A Szakszövetségnek birtokában van, hogy ki a képviselő, az esetleges változást, az egyesületnek haladéktalanul be kell jelenteni, de miért feltételezik, hogy bárki csal? Nonszensz uraim, amit művelnek!

 

Olvassanak annak is utána, hogy hány nappal előtte kell megküldeni a pénzügyi beszámoló anyagát!!! Mikor nézzék át az egyesületek vezetői, képviselői? Csak a helyszínen futtában, hogy a makacs számok felett gyorsan átfussanak? Mi ez uraim? Mitől félnek?

 

"Tisztelt Tagegyesületek!


Egy beérkezett kérdés kapcsán szeretném pontosítani az egyik fontos, közgyűléshez kapcsolódó tudnivalót.

Az Alapszabály szerint "... A tag köteles a képviseleti jog megállapítása érdekében a sportszervezete hatályos cégkivonatát (bírósági végzését) a közgyűlésen, illetve annak előtte benyújtani, melyből a képviselő személye kiderül. ..." A kérdés az volt, hogy ezt az előírást betölti-e az előző évben, a nevezéskor leadott bírósági kivonat.

A szabályzatok szerint valóban minden változást be kell jelenteni, ami az egyesület adataiban történik, tehát felmerül a "ha nincs bejelentés, nincs változás" gondolat, és ez alapján a legutóbb beadott kivonat tekinthető aktuálisnak. Ugyanakkor ez a kötelezettség a közgyűlés jogszerűségét hivatott biztosítani, abban az esetben is, ha egy egyesület esetleg elmulasztotta bejelenteni képviselőjének megváltozását. Ahogy a jogi eljárásokban ez megszokott, és ahogy a fentebb idézet mondat köznapi értelmezéséből következik, úgy most, a közgyűléshez kapcsolódóan kell a képviseleti jog igazolását megtenni, azaz a közgyűlés előtt kiváltott kivonatot benyújtani a közgyűlésen vagy azt közvetlenül megelőzően.

Az Alapszabály ezen pontja átfogalmazásra kerül, hogy formailag pontosabban legyen kifejezve ezen jogelv betöltésének módja.

Tehát összefoglalva: a közgyűlésen vagy előtte (praktikusan a hét folyamán) be kell mutatni egy hatályos adatokat tartalmazó bírósági kivonatot, amely a közgyűléshez kapcsolódóan (praktikusan a közgyűlés kiírása után) került kiállításra.

 

Üdvözlettel,

---
Rácz László főtitkár"

 

ktibi#11 Creative Commons License 2013.04.02 0 0 53633

Elindult a MEFOB 2013 honlapja! Elérhetőek a legfontosabb információk a nevezéssel és a szállással kapcsolatban, kezdetnek pedig 2 mini interjú is olvasható az oldalon.

Cz.András Creative Commons License 2013.03.29 0 0 53631

¤ 27 Komáromi rajongó szereti ezt az oldalt. A legtöbb lájkoló Budapestről jön. 285 Magyar szereti az oldalt.

 

¤ Csak 6 rajongó kell hogy Magyarország megelőzze a pillanatnyilag 2. helyezett Cseheket .

 

¤ Magyar nyuszi ( a Komáromi Mészáros Judith jóvoltábol ) kíván mindekinek ,a lassan már 3000 lájkolónak  http://www.facebook.com/pages/Floorball-To-the-Olympics/473231989374801, Boldog Húsvéti ünnepeket.

 

Osztjátok szét az oldalt hogy megtudjuk szerezni a 2. helyet.

 

Boldog Húsvéti Ünnepeket kivánok mindenkinek.// Cz . András

Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.03.28 0 0 53630

Várjuk a gazdasági beszámolót, a költségvetés tervezetet. Ezeket illett volna csatolni a meghívóhoz!

Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.03.27 0 0 53629

Az ARES Hockey Club ’94 az alábbi napirendi pontok felvételét kéri a Magyar Floorball Szakszövetség 2013. április 7.-i Közgyűlésére:

 

  1. A Közgyűlés kötelezze az MFSZ elnökségét, hogy 15 napon belül adja át a 2011/2012-es bajnoksághoz kapcsolódó, a Versenykiírásban szereplő különdíjakat.

 

  1. A Versenyszabályzatban szerepeljen, hogy az MFSZ a Versenykiírásban szereplő különdíjakat legkésőbb az adott bajnokság utolsó mérkőzése után 15 nappal átadja.

 

  1. Az MFSZ hozzon létre Utánpótlás bizottságot!

 

  1. Az MFSZ hozzon létre Edzőbizottságot!

 

  1. A Közgyűlés állapítson meg összeférhetetlenséget az MFSZ elnöke, elnökségi tagjai és a játékvezetés között. (Az elnök és az elnökségi tagok játékvezetőként ne működhessenek közre hivatalos MFSZ mérkőzésen.)

 

  1. A Közgyűlés állapítson meg összeférhetetlenséget az elnök,valamint az elnökségi tagok és a bizottságok között. (Az MFSZ elnöke és az elnökség tagjai ne lehessenek más bizottsában sem elnökök, sem tagok).

 

  1. A Közgyűlés állapítson meg összeférhetetlenséget a főtitkár és a bizottságok között. (Az MFSZ főtitkára ne lehessen semmilyen bizottságban tag, vagy elnök.)

 

  1. A Közgyűlés kötelezze az MFSZ-t, hogy valamennyi bajnoki és kupamérkőzésre, így az utánpótlás mérkőzésekre is biztosítson játékvezetőt!

 

  1. A közgyűlés helyezze hatályon kívül az Elnökség E-2013/0304/2 számú határozatát, mert az ellentétes a Versenyszabályzat 7 § 4. pontjával.

 

  1. A közgyűlés helyezze hatályon kívül az Elnökség versenyengedély díjának év közbeni módosításával kapcsolatos  határozatát, mert az ellentétes a Versenyszabályzat 7§ 4. pontjával.

 

  1. Az MFSZ állítsa vissza a több éven át jól működö 2 évenként emelkedő utánpótlás rendszert. U 9, U 11, U 13, U 15, U 17, U19.

 

  1. AZ MFSZ 2 nevező esetén is indítsa el a kiírt bajnokságokat!

 

  1. Az MFSZ a jövőben valamennyi bajnokságban tartsa be a fordulók sorrendjét, azok 1-től emelkedő számsorrendben kövessék egymást!

 

  1. A Közgyűlés kötelezze az MFSZ elnökségét, hogy negyed évente csapatvezetői fórumot tartson, ahol beszámol az előző negyed évről, válaszol a helyszínen, vagy előzetesen írásban feltett csapatvezetői kérdésekre, egyeztet a csapatvezetőkkel a szabályzatok esetleges változtatásáról, a kiírásokról.

 

  1. A Közgyűlés a Versenyszabályzat 13§ 4. pontból törölje az „eljárási díj fizetése mellett” részt!

 

  1. A Közgyűlés a Versenyszabályzat 13§ 5. pontból törölje az „eljárási díj fizetése mellett” részt!

 

  1. A Közgyűlés a Versenyszabályzat 32§ 2/a. pontját az alábbiak szerint változtassa meg: „felnőtt mérkőzésre 5 000 Ft „

 

  1. Németh Miklós elnök visszahívása.

 

  1. Vörös László elnökségi tag visszahívása.

 

  1. Gál Tamás elnökségi tag visszahívása.

 

  1. A közgyűlés kötelezze ez MFSZ elnökét arra, hogy azonnali hatállyal mondja fel Rácz László főtitkár munkaviszonyát!

 

  1. A főtitkárt a jövőben a Közgyűlés válassza, 2 éves időtartamra.

 

  1. A főtitkár munkabérét a jövőben a Közgyűlés határozza meg!

 

Érd, 2013. március 23.

 

 

Pavelka Zoltán

  • Ares HC’94 elnök
Füfke Creative Commons License 2013.03.27 0 0 53628

MEGHÍVÓ!

 

Tisztelt floorballt szerető sportbarát!

 

Tisztelettel és szeretettel meghívlak Komáromba, 2013. április 6-án, szombaton 11 órakor kezdődő

„Merre kéne, hogy menjen a magyar floorball szekere?”

című

sportszakmai kerekasztal beszélgetésre.

 

Amennyiben még érdekel annyira a magyar floorball helyzete, hogy a véleményedet megoszd másokkal, itt a helyed!

 

Az előzetes e-mail regisztrációt követően, április 2-ig tájékoztatlak a részletes programtervről.

 

SŐT, ha regisztrálod magad és részt is veszel a rendezvényen, úgy megajándékozlak egy ajándék Magyar Kupa Döntő belépőjeggyel!


Kösd össze a kellemeset a hasznossal!

 

Gyere el, oszd meg gondolataid, majd szurkoljunk együtt az MK döntőn!

 

Egy tartalmas nap Komáromban, ahol mindenki ott lesz, aki szereti a sportot!

Regisztrálhatsz a gabor.fuzi@gmail.com e-mail címen, neved és az egyesületed megadásával.

 

Találkozunk április 6-án, Komáromban!

 

         Sportbaráti üdvözlettel.             

 

Füzi Gábor

 

Komárom, 2013. március 27.

 

--ULTRAS \'Komárom-- Creative Commons License 2013.03.27 0 0 53627

Nyugalom, nem csak 7.-én lesz kritika, előtte lesz még egy kupadöntő.... nem felejtettünk, nehogy azt higyjék egyesek...

Előzmény: Siroki Brijeg (53625)
ktibi#11 Creative Commons License 2013.03.25 0 0 53626

A 2013-as dunaújvárosi floorball Mefob-bal kapcsolatban ezen a linken érhettek el minden fontos információt!

Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.03.23 0 0 53625

Lassan az egész floorball.

 AZ elnök és elnökség tudatosan csinálta ki a fórumot. Mindenhol azt szajkózták, hogy ez egy szennyes dolog.  Így nem kell kommunikálniuk ezen a csatornán sem. Nincs kritika.

 

7.-én lesz kritika! Távoznia kell a Németh rezsimnek!

Előzmény: Füfke (53624)
Füfke Creative Commons License 2013.03.22 0 0 53624

Ez is? Miért mi halt még meg? :)

Előzmény: gája (53623)
gája Creative Commons License 2013.03.22 0 0 53623

Úgy érzem a Fórum lassan meghal! Hetek alatt csak egy-két hozzászólás, vagy egy-két ember monológjai kerülnek fel. Ha az a cél, hogy ez is meghaljon, nincs messze az ideje.

--ULTRAS \'Komárom-- Creative Commons License 2013.03.13 0 0 53622

Zsuzsika, Bongyorka és Rókakoma! ugye ti is várjátok már a kupadöntőt?

a debrecenieket pedig szívesen látnánk a jövő heti derbyn!

Füfke Creative Commons License 2013.03.11 0 0 53621

Kedves sportbarátok!

 

Oly sokszor kapom azt a fajta kritikát, hogy csak a szám nagy és semmit sem tennék a magyar floorball felemelkedéséért! Ezt mondják, mert mással nem tudják védeni saját kis fészküket. Mivel a floorball vezetésben ezidáig még nem tevékenykedtem, így érthető is, hogy nem tudnak mivel támadni...

 

No, de nézzük meg a jelenlegi munkahelyem szemszögéből, azaz a legnagyobb komáromi ellenzéki párt a Demokratikus Koalíció hírfolyamát, melyben 4 oldalon keresztül "szapulják" a város- és a városi cégek vezetését.

 

Kettő éve igaz nem lettem floorball főtitkár, bár önzetlenül, anyagiak ismerete nélkül segítettem volna, végül a Komáromi Kulturális, Sport és Szabadidő Nonprofit Kft-hez szerződtem sportszakmai vezetőnek! A fentebb leírt sor úgy gondolom csattanós válasz minden kétkedőnek!

 

Két év rengeteg idő, a floorball miért nem fejlődik? Tán mert nem megfeleő emberek irányítják? Szakértelem hiánya? Sok-sok kérdés, amit április 7-én együtt feltehetünk!

 

Füfke Creative Commons License 2013.03.10 0 0 53620

Tisztelt érdeklődő floorballosok!

 

Az elmúlt héten levelet írtam a floorball szakszövetség elnökének, melyben korrektül tájékoztattam szándékaimról! Mivel ezt a személyes levelet kizárólag Németh Miklósnak szántam, de ez rövid időn belül napvilágot látott egyes körökben, ezért úgy gondolom a floorball fórum hasábjain edződő és tényeket olvasni akaró embereknek is joguk van tudni a tényeket!

A mai este folyamán válaszlevél is érkezett, melynek valóságtartalma egyenesen megmosolyogtató! Ezt is "vágatlanul" közlöm veletek! 

 

"Tisztelt Németh Miklós elnök úr!

 
Levélben jelentkezem és tisztességesen előre tájékoztatom, hogy az ön által vezetett csonka elnökség ellen "támadást" indítok!
A cél, a magyar floorball jobbá tétele, megfelelő szakember gárdával a háttérben. Hogy miért most és miért épp Füzi Gábor?
Kedves elnök úr én nem felejtek. Nem felejtem el azt a beszélgetést, ami anno két esztendeje történt a budaörsi Mc' Donaldsban! Ott önnek nyíltan felajánlottam segítségemet, sőt indulását az elnöki pozícióért messzemenőkig támogattam, s a beszélgetés végén egyfajta kompromisszumig is eljutottunk, ahol ígéretet tettem arra, hogy az index fórum hasábjain semmilyen rossz szót nem teszek személyére. Ezt úgy gondolom, a mai napig maximálisan betartom, mert számomra az adott szó kötelez! A beszélgetésünk végén segítő szándékomat nyugtázta, majd rá néhány hétre telefonon közölte, hogy ha főtitkárként nem is, de mint rutinos floorballos és megmondóember, kikéri majd a véleményemet, egyfajta társadalmi tanácsadói "állást" kínált vagy legalább is ezt vettem ki szavaiból!

Teltek múltak a hónapok, s egyetlen egyszer sem csengett a telefonom, ezért tudomásul vettem, hogy nem kell egy szakember tanácsa, véleménye, jövőképe erről a sportágról. Tudomásul vettem azt is, hogy körülvette magát olyan emberekkel, akiknek nem közvetlen érdeke a sportág felemelkedése, sőt egyesek egyenesen gátolják azt. Nem volt mit tennem, hátrébb álltam, s olyan szinten kikerültem eme sportág vérkeringéséből, hogy mostanság kellett néhány hét míg újra visszarázódjak a mindennapi történésekbe. Azt kell, hogy mondjam, tisztelt elnök úr, hogy a dolgok finoman fogalmazva is cudarul állnak.
Lehet, hogy ön nem látja, de egy szakember messziről kiszúrja az alapvető hibákat. Néhányszor nagy általánosságban az index fórumán próbáltam helyes mederbe terelgetni a szövetség munkáját, de nem látom, hogy egyetlen egy érvelésemet is beolvasztották volna feladataik közé. Azt is mondhatnánk ez a hajó elszaladt, minek is vesződni vele!
Igen ám, tisztelt elnök úr, de lelkiismeretes emberként én nem felejtek és nem is tudnám elfelejteni, hogy mit kaptam ettől a sportágtól! És aki  egy kicsit is tiszteli ezeket a dolgokat, mint siker, válogatottság, bajnoki cím, csapatkapitányi szalag, no az tudja igazán, hogy sohasem szabad cserbenhagyni azt, amitől vagy akitől olyan sokat kaptál!
Ez vezérel és ezért is írtam a fentebb leírt gondolatokat, hogy tudatosítsam önben, a floorball sportág mindig is ott lesz a szívem csücskében, s ha kell segítek!
Most eljött az a pillanat, mert amikor a munkahelyemen zokogó anyuka hív, hogy nem tudja mennyi lesz a válogatott költsége és mindjárt itt a VB, vagy amikor a női válogatottak találnak meg és kérik sos-ben segítségemet, hogy legalább valahol edzőtábort szervezhessenek, no akkor szorul össze az ember szíve, mert át tudom élni, hogy milyen érzés lehet. Ön kedves Miklós nem volt még itt, amikor 12-13 évvel ezelőtt építettük ezt a sportágat, ön nem volt jelen az akkori káoszoknál, azaz nincs összehasonlítási alapja az egész szövetségi elnökök, elnökségek, irányítások között. Sajnos lapokat tölthetnék meg, hogy mik voltak a múltban, de eltelt 13 év és higgye el, jelenleg visszafordultunk a 10 évvel ezelőtti állapothoz. Ezen pedig változtatni kell!
Ha úgy nem megy, hogy ön feláll és azt mondja köszönöm ennyi volt, akkor más utat kell választani, de az elégedetlenség idővel viszont egyre nagyobb ellenségeskedést szül majd! 
Önnel személy szerint semmilyen problémám nincs, de az elnökségi tagokkal, főtitkárral már annál több! Sajnos alkalmatlanok a feladatukra! Nagy örömmel látom, hogy a gazdasági dolgok és paragrafusok a helyükre kerültek, de nem ettől lesz működő egy sportág, hisz pl. egy milliós nagyságrendű "sikkasztás" felelőse a mai napig ott ülhet az elnökségben? Németh úr, hogy lehet ez? Hogy lehet az, hogy ön mindent precízen betartat, de közben szemet huny a floorball sportág második legnagyobb gazdasági feketelevesére, s kizárólag csak Pavelka Zoltán eltávolításán fáradozik? Csupa-csupa olyan dolgok, ami az ön által vezetett szövetséget hitelteleníti el. Én nem tagadom egyik elnökségi tagnak az érdemeit sem, hisz biztosan tettek egyes ügyek érdekében, de valahol nem érzi azt, hogy azok, akik ott ülnek több éve a székükben csupán székfoglalók és nem fogaskerekek egy jól működő gépezetben?
Sorolhatnám a gondolataimat, de nem teszem, mert szerintem felesleges. Önt megvezették, mert hagyta magát. Volt egy nagyon rossz döntése, hogy nem tett főtitkárnak, de hogy azt követően is rossz döntések jöttek egyértelmű, hogy ön érte a felelős, mint elnök! 
Kedves Miklós, mindig nyílt kártyákkal játszom! Most sem lesz ez másképp! Levelemben felkínálok önnek egy csendes távozást az elnöki székből, s mivel az ég egy adta világon semmilyen bajom nincs önnel azon kívül, hogy sorozatos rossz szakmai döntéseket hozott, elnökségi tagként szívesen látnám egy új elnökségben, mert a szakmán kívüli segítségére hatalmas szükség lenne!Gondolja át mennyi tehertől szabadulna meg egy tollvonással, s az "ellenzékből" már is csatlós válik, valamint nem elhanyagolandó, hogy a sportág fejlődésének szempontjából is ez lenne a legjobb megoldás.
Vagy választhatjuk a csendes halált, s belülről kifelé haladva hónapok vagy évek alatt szétforgácsoljuk ezt a kis sportágat! Azt ön sem gondolja komolyan, hogy az április 7-i közgyűlésen nem választanának be az elnökségbe, sőt tovább menve, akiket ön agitál maga szerint nem mellettem állnának?! Ugyan már, 3 hónapos lépéselőnyben vagyok az elnökséggel szemben. Közvetve vagy közvetlenül kapcsolatban vagyok mindenkivel. Tudom ki hazudik a szemembe, s ki jópofizik, ki áll az ön oldalán és ki az enyémen. Ezek az agitálások felesleges körök, április 7-én akaratán kívül a fúrópajzs behatol az elnökségbe és egy egészen más világot nyit majd meg! Ön csak egy elkeseredett tuskó, parasztgyereket lát az index fórumon, de jelentem ez csak egy álca. Az igazán nagy harc csak most kezdődik...
Levelemet ne vegye fenyegetésnek, se rágalmazásnak, se zsarolásnak, mert ez csak az ön képzeletének a szüleménye lehet! Levelemet kizárólag a floorball sportág felemelkedésének szakmai szempontjai alapján írtam, több mint 100 visszajelzés alapján, saját akaratból, figyelmeztető szándékkal!
Kompromisszumképes emberként, kérem, hogy ne a dac, hanem az ész érvek vezéreljék döntésében!
Köszönöm figyelmét, találkozunk a közgyűlésen!
Sportbaráti tisztelettel

Füzi Gábor"

 

VÁLASZLEVÉL:

 

"Tisztelt Füzi Gábor!

Köszönöm tájékoztatását, egyúttal engedje meg, hogy levelére válaszolva, a teljesség igénye nélkül, megosszam néhány gondolatomat.

Bár Ön levelének végén azt kéri, hogy levelét ne vegyem se fenyegetésnek, se rágalmazásnak, se zsarolásnak, azt azért remélem, Ön sem gondolja komolyan, hogy nem pont ezekről van szó benne!

Hogy lehetne nem fenyegetésként értékelni, hogy Ön „támadást indít”, „a fúrópajzs behatol az elnökségbe” és „az igazán nagy harc csak most kezdődik…”?!
Hogy lehetne nem rágalmazásnak venni, hogy „egy milliós nagyságrendű "sikkasztás" felelőse a mai napig ott ülhet az elnökségben” vagy „szemet huny a floorball sportág második legnagyobb gazdasági feketelevesére”?! Bűncselekménnyel vádol, mindezeket persze konkrétumok és bizonyítékok nélkül!
Hogy lehetne nem zsarolásként kezelni, hogy vagy lemondok, „Vagy választhatjuk a csendes halált, s belülről kifelé haladva hónapok vagy évek alatt szétforgácsoljuk ezt a kis sportágat!”

Kedves Füzi Gábor, én sem felejtek! Azon a bizonyos beszélgetésen, két évvel ezelőtt én nem tanácsadói állást kínáltam. Azt kértem, ha problémája van velem vagy az általam irányított testülettel, akkor azt ne az indexre írja rögtön, hanem hívjon fel és beszéljük meg, hátha csak félreértésről van szó, vagy a beszélgetés során kiderül, mit tudunk tenni az ügy érdekében. Egyszer sem hívott fel azóta, viszont ígérete ellenére visszatért az index fórumra, amit én nem tekintek egyenes, segítőkész hozzáállásnak.

Én arra is jól emlékszem, hogy amikor elmondtam, hogy főtitkárként másra számítok, ezzel egyidejűleg több lehetőséget is felajánlottam bizottságokban, ahol szükség van a magyar floorball jobbá tétele érdekében szakemberekre és olyan emberekre, akiknek fontos ez a sportág. Ön minden ilyen lehetőséget elutasított, mondván, ha nem lehet ezekkel valamilyen módon pénzt keresni, akkor nem fér bele az idejébe. Én úgy gondolom, hogy bár sajnos ma Magyarországon sem eléggé elismert a társadalmi munka, mégis csak ezzel lehet előre lépni. Különösen igaz ez az ilyen kis sportágakra, mint a miénk. Ebbe a sportágba még nagyon sokáig pénzt kell betenni és nem lehet belőle megélni, és akinek tényleg a sportágunk jövője a fontos, az anyagi ellenszolgáltatás nélkül is hajlandó tenni érte. Két éve Ön ezt nem vállalta.

Azt gondolom az elmúlt két évben mindenképpen léptünk előre, ha nem is akkorát, mint sokan szerettük volna. Sikerült gazdasági téren tiszta képet teremtenünk, a működés szervezeti és jogi részeit egyenesbe hozni. Van egy működőképes szövetség, ami korábban nem mindig volt így. A szakmai részt tekintve örömteli, hogy minden válogatott előrébb lépett az IFF rangsorban. Én személy szerint is szponzorokat, támogatókat hoztam be és egyéb szervezési munkával (ami az Ön levele alapján nem számít szakmai tevékenységnek) segítettem a munkát. Természetesen rengeteg dologban van még lemaradásunk, amiket fokozatosan próbálunk behozni. Visszautasítom azt a rágalmazását, hogy a jelenlegi segítőim közül bárki gátolná a sportág felemelkedését, sőt ők kifejezetten segítenek ebben. Nagy problémánk ugyanakkor, ami a gyorsabb fejlődésnek is egyértelmű gátja, hogy ma már nagyon kevesen akarnak vagy tudnak csak úgy, társadalmi munkában segíteni. Nagyon kevés ember hajlandó ma ténylegesen tenni a dolgokért. Ebben persze biztosan benne vannak a korábbi évek negatív tapasztalati is. Az évek óta húzódó gazdasági válság is nagyon megnehezíti a munkánkat, sokkal nehezebb forrásokhoz jutni, emiatt is nehezebb embereket bevonni az itteni munkába.

Tisztelt Füzi Gábor! Engem a Közgyűlés választott meg elnöknek, demokratikus úton, hivatalosan. Amennyiben a tagegyesületek úgy gondolják, hogy más elnökre, elnökségre van szükség, azt egy Közgyűlés keretein belül érvényre juttathatják. Én állok elébe minden ilyen megmérettetésnek, nincs takargatni valóm és elfogadom az egyesületek döntését.

Én tiszta lapokkal játszom, ezért az Ön levelét, valamint ezt a válaszlevelet elküldöm minden tagegyesületnek, hogy láthassák érveinket és remélhetőleg átfogóbb kép birtokában tudjanak majd szavazni, ha kell, április 7-én a Közgyűlésen.

Tisztelettel:

Németh Miklós"

Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.03.08 0 0 53619

Gratulálok!

Előzmény: Füfke (53617)
Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.03.08 0 0 53618

Inkább szánalmas.

De április 7.-én lehet tenni ellene!

A sok elégedetlenkedő, most megmutathatja, hogy változást akar!!!!

Előzmény: Füfke (53616)
Füfke Creative Commons License 2013.03.08 0 0 53617

http://www.komaromtv.hu/fooldal?nv=1170

 

Megcsináltuk, megérte! 

Komáromi Sportfesztivál 8 helyszínen!

 

Made by Füzi

Füfke Creative Commons License 2013.03.08 0 0 53616

A floorball keresztapa új területen póbálja ki magát! Haláli...

Előzmény: Siroki Brijeg (53614)
Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.03.07 0 0 53615

Tisztelt IBK Cartoon Heroes!

 

Olvastam a VB határozatát a női mecsekről.

Az ARES HC amint megkapja  "vétlen félnek" járó 15 000 Ft-ot az átalány kártérítésből, azt azonnal visszajutattja a CH-nak.

Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.03.07 0 0 53614

Ez most vicc! Ezek tényleg az egész magyar floorballt tönkre akarják tenni????

Az a Petri aki leszarta a válogatottat és nem ment el a selejtezőre???? NA menjeninnen a picsába!

 

"A sikeresen megvívott női válogatott selejtező után - amelyen Papp Péter helyettesítette Petri Tuominent  - gőzerővel el kell kezdeni a felkészülést a decemberi csehországi világbajnokságra. Emellett Leitner Tamás korábban jelezte, hogy nem tudja folytatni a munkát az U19-es válogatott mellett. Az elnökség emiatt stratégiai döntésre szánta el magát.
Jelenleg alig több, mint harminc olyan igazolt lány játékosunk van, akiket egyáltalán be lehet nevezni a világeseményre, mert 1995 és 1998 között születettek játszhatnak csupán. A fiatalok és a felnőttek között a játékoskeretben is van némi átfedés. Gazdasági, szakmai szempontokat figyelembe véve arra a döntésre jutott az elnökség, hogy nem választ leány U19-es szövetségi kapitányt, együtt szervezi az edzőtáborokat a felnőttekkel. Petri Tuominen vállalta, hogy elkezdi a szakmai munkát a fiatalabb hölgyekkel is, segítője ebben az esztendőben Vörös László lesz.  "

F F L Creative Commons License 2013.03.07 0 0 53613

A Független Floorball Liga 4. játéknapja március 17.-én Érden. Kezdés 10:00. HA még jelentkezi valaki, akkor 9:00-kor is kezdhetünk.

 

Akik jönnek: WS, Ebes, Ajka, ARES, Bölcske, Griffek.

 

Esetleg Dunaújváros?, esetleg Paks?

 

Siroki Brjeg Creative Commons License 2013.03.07 0 0 53612

Rendben van. Adom az 5000-et. :)

Előzmény: Füfke (53611)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!