Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.05 0 0 117
off
Igy jár az aki bedől a provokációnak!

Én is hozzá akartam szólni MrPete felvetéséhez de amint megláttam, hogy odavan biggyesztve a "katolukus" szó, mindjárt tudtam, hogy itt a zsigeri gyűlölet munkálkodik, de az ezerrel!
on

Előzmény: Manticore (114)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.05 0 0 116
Ha valaki nézte az előbb az aktákat, akkor fogalmat alkothat arról, hogy mi az amiért nagyon elegem van az egész melegbüszkeségből: Alja prostituáltnak nőnek öltözött, kifestett izék tekeregtek egymáson és kappan hangon nyögdicséltek egymásnak és a száját táltó mikrofon keresztül az egész istenverte nagyvilágnak.
Más. Valamelyik körzeti tévében (talán ATV?) egy darabig műsorvezetőként szerepelt egy szintén nővé átvedlett emberimitátor, akinek a legutolsó közszereplése alkalmából a hormoninjekciók hatására adás alatt elkezdett folyni valami trutyi a csöcseiből és tiszta ganéj lett a ruhája. Azóta nem láttam.
Na erre mondom én, hogy állítsuk meg a tébolyt!
-ant-
MrPete Creative Commons License 1999.07.05 0 0 115
manticore

igazad van ez az ezer eves egyhaz tobb embert nyirt ki, mint akarmelyik haboru. Bar ez mar egy mas topic.

amugy: mit zavar teged, ha ket homo egymast olelget OTTHON? nem kell kukkolni oket, amugy meg engem is zavar ha ket ember mar az uccan elkezdi az elojatekot. Ennyi. A parhuzam meg igenis jo, mert ami ezer evig fennall az meg nem jelent azt, hogy jo is. Na ehhez mit szolsz?

Manticore Creative Commons License 1999.07.05 0 0 114
MrPete

"es megis ... megbecsules ovezi: a katolikus papok"

Nezetem szerint azert van egy ici-pici differencia az egymást ölelgető homo-pár és egy ezer éves történelmi egyház tagja között.

Előzmény: MrPete (110)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.05 0 0 113
Most nézd az RTL- klubot.
MrPete Creative Commons License 1999.07.05 0 0 112
Anteris, ha mar szep naci kifejezeseknel tartunk, eleg rassensutzler-esen hangzik szerencsetlen manticore beszolasa
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.05 0 0 111
MrPete
"...engem nem zavarnak, persze mindaddig amig ezt diszkreten csinaljak"

miből gondolod, hogy én a vérüket kívánom? Vagy a Ti szótáraitokban a "véget kell vetni a tébolynak"
szinonímája az endlösung?
-ant-
Előzmény: MrPete (110)
MrPete Creative Commons License 1999.07.05 0 0 110
manticore, sajnallak.

ha mar itt tobben azt hozzak fel, hogy termeszetellenesek a buzik, mer nem csinalnak gyereket, akkor had aruljam el, hogy van meg egy jol korulhatarolhato csoport, amelyik szinten nem "produktiv" ,es megis ossztarsadalmi megbecsules ovezi: a katolikus papok. Oket miert nem utaljatok? Le lehetne allni ezzel az altudomanyos, lexikonfelolvasgatos maszlaggal, rizsa, aki izgul az emberiseg kihalasaert az szoljon hozza a nepessegfogyasrol szolo topichoz, azzal ne alltassatok magatokat, hogy "nem is utalnam oket ha csinalnanak gyereket". Igy lesarkitva ugye milyen nevetsegesen hangzik? En nem vagyok homokos (nem is ertem miert kell ezt leszogeznem...), de engem nem zavarnak, persze mindaddig amig ezt diszkreten csinaljak, mint ahogy az a heteroktol is elvarhato lehetne. Na csak ennyi

providens Creative Commons License 1999.07.05 0 0 109
Kedves Manticore, te meg itt vállalod mérhetetlen butaságodat, megszégyenítve önmagadat és az emberiséget. Aki ilyen elképesztő ostobaságot le tud írni, azt méltán lehet genetikai hulladéknak tekinteni. A természet szelektáló hatása az emberi ostobaságon soha nem fogott igazán.
Előzmény: Manticore (108)
Manticore Creative Commons License 1999.07.05 0 0 108
Leesett az állam, amikor láttam a buznyákokat menetelni.
Az egy dolog, hogy vállalják önnön aberráltságukat, mintegy megszégyenítve önmagukat és az emberiséget, de miért kell ehhez ilyen nagy felhajtást keríteni.
Öszintén szólva a buznyákokat geneteikai hulladékoknak tartom, és köztudott, hogy mióta a Demokrácia kerekei olajozottan csikorognak, a természet szelektáló hatása már a múlté...
thanatos Creative Commons License 1999.07.05 0 0 107

Hogy ne legyen az a kép kialakulva, a buzikat mindig szerették már a múltban is. Az alábbi sorok azt hiszem egyértelmüek.
"3 Móz. 20.13
És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok."

És ha jól emlékszem, volt még egy város, Szodoma, ahol nagy volt a meleg büszkeség :-)

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.04 0 0 105
Egy kis intermezzo...

providens:
"Anteris: Te ugyanaz volnál, aki az álhíreket ontja? Mert ott egy szellemes, magasröptű gondolkodó, egy nyitott ember képe rajzolódik ki rólad. Azért olyan megdöbbentő egy olyan hozzászólást látni, amelyből, már bocs, de a középkor sötétsége dereng elő (képzavar tőlem)."

Anteris lovag a végeken!
-ant-

zsuzsa Creative Commons License 1999.07.04 0 0 104
mi az, hogy honvedelmi meg hetero felvonulasok sose kapnak tamogatst? Es az a rengeteg majus 1 meg aprilis 4?
Legalabb 15-on ott voltam, egyszer még virágot is vittem a tribünre, uttörönyakkendöben.
Hadd bulizzanak most a melegek, szegénykéket ugyis annyit bántották már.
Tavaly pont Stockholmban voltam az Europride idején, Anteris ottaztan farkadat a lábad közé csapva inaltál volna el, mert tényleg olyan volt, mintha a varosban a heterok lennének kisebbségben.
newsreader Creative Commons License 1999.07.04 0 0 103
Olvastad a Ludtalpas buszkeseg napja cimu irasomat? Ha nem, olvasd el, az mindent megmagyaraz.
Előzmény: muzsa (101)
muzsa Creative Commons License 1999.07.04 0 0 102
ellentuntetoket nem lattam, de azert akadt egy par gondosan nyirt fiatalember, aki bemutatta egy parszor a kozepso ujjat
muzsa Creative Commons License 1999.07.04 0 0 101
newsrader, figyelj. ha rad azt mondanak, hogy "te szerencsetlen, beteg ember", holott makkegeszsegesnek erzed magad, milyen erzes lenne?
muzsa Creative Commons License 1999.07.04 0 0 100
anteris, egeszen pontosan egyetlen topicba ugrottam be, es az ez. veletlenul. na jo, nem, valojaban nyitottam is egyet, "vuoi chattare in italiano" cimen:) bar lehet hogy ott is a homofobokat fogom szekalni, csak olaszul...
newsreader Creative Commons License 1999.07.04 0 0 99
Sasmadaram!
Iden mi volt nalatok a helyzet? Voltak kereszteny ellentuntetok? Bocs, hogy pont teged kerdezlek az ellentuntetokrol, de azt hiszem te elsokezbol tudsz tajekoztatni. Kivancsi vagyok, hogy iden mi volt, mert most nem tudtam elmenni. Egyebkent azt hiszem, hogy nalam jobb ellenfelet nem nagyon kivanhatsz magadnak. Hiszen emlekszel, en sose akartak buziverest, eroszakot, egyebet, en mindigis szerencsetlen beteg embereknek tartottalak benneteket es semmi rosszat nem mondtam.
Udv,
Max
Előzmény: sasika (91)
muzsa Creative Commons License 1999.07.04 0 0 98
"Végezetül azt tanácsolom neked, hogy örökké kételkedj és kutasd a dolgok valódi hátterét!"
anteris: en ugyanezt tanacsolnam neked. azt kerdezted, hogy miert vagyok olyan biztos abban, hogy nekem van igazam. hat, en eppen nem vagyok biztos. es kifejezetten irrital, ha valaki nem ketelkedik folyamatosan, es ugy gondolja, hogy megtalalta az igazsagot, amit mar senki es semmi nem ingat meg. es eppen ez az, ami bosszanto a hozzaszolasaidban: a hihetetlen tevedhetetlenseged es magabiztossagod egy olyan dologgal kapcsolatban, amit bizony eleg kevesse ismersz. azon jot nevettem, mert vicces am nagyon, hogy az MTA marhasagait idezed be. vajon mikori kiadvany? es mi koze lehet a valosaghoz egy - akar tavalyi - lexikonnak?
senki nem veszi el a jogot toled, hogy abban higyj, hogy a _no_ a legcsodalatosabb leny a vilagon. en viszont abban hiszek, hogy az _ember_ az.

btw, legalabb egy fel eve vagyok regisztralva, es termeszetesen _nem_ emiatt a topic miatt lettem torzsasztal latogato. nincs sajnos idom arra, hogy kovessem a vitakat, marpedig aki leszakad utkozben, annak qrva nehez felzarkozni. eppen ezert nem is ismerem a torzsasztalosokat, azt meg aztan tenyleg ne kivand tolem, hogy a te hozzaszolasaidat archivaljam a kisagyamban.
ja. a pandora pedig jo baratnom, ugyhogy a pedomonologot azon frissiben lattam.

muzsa Creative Commons License 1999.07.04 0 0 96
theo: maximalisan egyetertek azzal, h a tarsadalmi normak dontik el azt, hogy mi teboly, mi is veszelyes a tarsadalomra.
de olyat meg nem hallottam, hogy emberek, akik ugyanolyan eletet elnek mint masok, kelnek, fekszenek, dolgoznak, szorakoznak es szerelmeskednek, akik nem artanak neked, nem bantanak, romlasba dontsek a mi kis kuol civilizacionkat. ez annyira abszurd, hogy igazabol el se hiszem.
Előzmény: cris (77)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.04 0 0 95
-off-
MGperY,
Mindegy, hogy mit ír muzsa, mindegy, hogy mit írsz te és az is mindegy, hogy én mit írok magamról.
A neten senki és semmi nem az aminek látszik. Álarc mögé bújunk, szerepet játszunk, ki-ki tehetsége szerint. Ha figyelmesen jársz-kelsz a háló különböző fórumain - és ha jó a memóriád - akkor a hozzászólások jellemző stílusa alapján rálelhetsz törzsasztalosokra pl. a hír-neten is, ahol az általunk megismert személyiségtől teljesen eltérő mimiki mögé bújva - de, mint írtam, kiválóan azonosítható stílusjegyek alapján - megtalálod őket.
Végezetül azt tanácsolom neked, hogy örökké kételkedj és kutasd a dolgok valódi hátterét!
Anteris-
-on-
Előzmény: MGperY (93)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.04 0 0 94
Tisztelt Moderáció!
Miért nem lehet hagyni, hogy minden topic élje a saját életét?
Írom ezt mindazért, mert látom, hogy megszüntettétek a A buzikérdés végső megoldása... című topicot és befűztétek az általam indítottba. Ha figyelmesen elolvastátok volna a hozzászólásokat kiderült volna, hogy a kettőnek teljesen elütő a szellemisége.
Azért itt elég kultúrált polémiák folytak a témáról, a másik meg inkább a pikirt, heccelődös kategóriába sorolható. Természetesen egy pillanatra sem kérdőjelezem meg az említett topic létjogosultságát - még én is ott hagytam a kezem nyomát - de mivel nem állt módunkban időben reagálni a beszólásokra így a kívülálló olvasó - azon túl, hogy a téma követése ily módon megnehezíti dolgát - az egész társaságról alkot önmagában esetleg elítélő véleményt.
Ilyen és hasonló esetekben úgy gondolom helytelen a beavatkozás.
Üdv: Anteris
MGperY Creative Commons License 1999.07.04 0 0 93
OFF
(muzsáról:)"Ha te is lány vagy, akkor "
(rólam:)"És ezt most miért tartottad olyan fontosnak megjegyezni, nehogy melegnek nézzünk? Elhatárolódsz tőlük? Vagy szégyelled"

IMHO te csak írsz, nem olvasol, kóz muzsa volt az aki közölte h nem egy ijen kis buzi fiúka, hanem h ő kicsoda, meg mitakar, én is jól megmontam h mijen beállítottságú vagyok, csak h tuggyad, erre most rákérdezel h muzsa nő-e ?

Az.
OFF

Előzmény: Törőlt_nick (62)
sasika Creative Commons License 1999.07.04 0 0 91
Te jo eg! Titeket ennyire erdekel ez a buziologia?:) Mert Maxvall nezeteit mar igen regen kiveseztem anno O tavaly is ott tuntetett egyedul Buzi go home feliratu tablacskajaval a felvonulason de mar akkor is feltettem ezt a kerdest: mit gondolt ezzel mit er el? :) Nacisztikus nezeteit amit a mit csinalnal a homoszexualisokkal szamomra elfogadhatatlanul fejtette ki anno az O szerinte keresztenyi szeretet jegyeben halomragyilkolt emberek remkepenek felidezesevel. Egyebkent en is hulyesegnek tartom a kaszt rendszert es a csoportositasokat es mar csak azert is, mert akik onmagukat csoportokba terelik vagy esetleg masok teszik ezt veluk azok sajat szemelyiseguket csorbitva csatlakoznak egy osszemoso strukturahoz. Szociologia rulez :). Amde ! Ha egy adott dolgot tarsadalmilag tamadnak pl. homoszexualitas , amin mi homokosok :) helyzetunknel fogva sem tudunk es nem is akarunk valtoztatni, akkor ez a tamadas vedekezesi mechanizmusokat valt ki. Mindig megfigyelheto az, hogy a tamadasok meglete a legnagyobb osszetarto ero...
Előzmény: joy (73)
sasika Creative Commons License 1999.07.04 0 0 90
Nem ugy szoktam nezni a vilagot, hogy egy-egy csoport tagja hasznosat tesz-e es ez alapjan itelem meg az egesz csoportot. Szerintem ez santit, megjegyeznem, hogy rengeteg olyan ember van aki buzi es igen jokat csinalnak pl. Rimbaud, Freddy Mercury es meg sokan masok, akik elsosorban arrol hiresek amit alkottak es nem attol amit a szexualis eletukben megeltek :).
Előzmény: JT (85)
sasika Creative Commons License 1999.07.04 0 0 89
Sziasztok!
Engedjetek meg, hogy En mint gyakorlo es gyarlo : ) homoszexualis is hozzaszoljak a vitahoz. Reszt vettem a Gay Pride -on es riportanyagot is gyujtottem, tehat ugy gondolom van nemi attekintesem mind a resztvevok mind a kulso szemlelodok velemenyere. A nagy tobbseg abszolut elfogadta azt a tenyt, hogy a melegseg mint olyan letezik es ezzel egyutt kell elnie egy tarsadalomnak. Erdeklodom erosen : azok akik ezt ellenzik belegondoltak abba mi is az hogy melegseg? Csak nehany info es ez bizony szinten vezeto tudomanyos korokben jelent meg. Ha egy mod van ra nezzetek utana , a pszichologia tudomanya igen regen levette a betegsegek listajarol es a MTA idezett tezise szerintem Anteris elavult lexikonabol valo... Esetleg ujitani kene a konyvtarat. Ugyanakkor hivatkoznek az Europai Unio ajanlasaira is amit tobbsegi szavazattal fogadtak el ugye es az ajanlas elitel minden diszkriminaciot legyen az faji vallasi vagy akar szexualis iranyultsag szerinti.
Nehany a sajat tapasztalatokbol es azokbol amikkel rengeteg ember kuzd. A homoszexualitas a szexualis orientacio egyik fajtaja, amit az ember nem valaszt maganak. Elutasitom azt, hogy valaki valaminek a hatasara lesz homoszexualis vagy "gyogyul ki" ebbol. Rengeteg kiserlet tortent a lobotomiatol a koncentracios taborokban levo "atnevelesig" de mind sikertelen maradt. Erre egy bizonyitek az is lehet, hogy a tarsadalom osszaranyszamahoz kepest 4% os a homoszexualisok es osszesen 10%-os a biszexualisok aranya. Ez keremszepen nem fugg kulturalis ideologiai vagy anyagi vallasi helyzettol sem, tehat pl. Kinaban es az USA-ban is ekkora az arany. Nagyon fontos megjegyeznem, hogy En szemely szerint es a melegek altalam ismert kore melyen es kovetkezetesen eliteli es elhatarolja magat az eroszak mind testi mind lelki megnyilvanulasaitol. Nem akarom, hogy tobb meleg legyen es nem akarhatja senki azt sem, hogy kevesebb, mert ez nem olyan dolog amit fel vagy le lehet venni. Ez adott. Erre nem vagyok buszke, de nem vagyok hajlando szegyellni sem. Mas vagyok mint a tobbi ember, de tekintsetek magatokba Ti is kulonboztok a tobbiektol. Es igy van ez jol, hisz az uniformizalt ember az ami karosabb mint onmagunknak lenni.
Koszonom a figyelmet.
Előzmény: Törőlt_nick (84)
providens Creative Commons License 1999.07.04 0 0 88
Unkasz, nem szorosan Anteris mögött sorakozol? ;-)
Előzmény: Unkasz (87)
Unkasz Creative Commons License 1999.07.04 0 0 87
Anteris, én melletted vagyok, mondhatnám, a számból veszed ki a szót. Csak hogy ne érezd magad egyedül...
jeges Creative Commons License 1999.07.04 0 0 86
Teljesen igazad van. Én is inkább itt rónám le a hálát, mint természetben.
Bár a kalauzok neméről nem írtál egy szót sem.
Kettő darab buzi kalauzt tökéletesen (tökéletlenül:-)) el tudnék viselni, ha xx kromoszómájuk van. De lehet, hogy rosszul mondom, mert biológiában nem vagyok ofé, például egy lányt is csak úgy tudok teljes biztonsággal felismerni, ha meredező mellbimbói vannak, és nincs pöcse.
Előzmény: JT (85)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.07.04 0 0 84
muzsa
"ugyan tard mar elenk a homoszexualitas "melyrehato tarsadalmi vonatkozasairol" szolo strictly scientific, es nem feltetelezesen alapulo kutatasaid eredmenyet."

És miből gondolod, hogy NEKED igazad van? Ha szigorúan tudományos meghatározásra vágysz, akkor idézhetem neked a Magyar Tudományos Akadémia erre vonatkozó meghatározását: homoszexuális:Aki természetellenesen vele egyneműekkel tart nemi kapcsolatot.

Az abszolút igazságot egyikünk sem birtokolhatja. A homo sapiens sorsa az, hogy szüntelen keresse az igazságot de meg soha ne találja azt. A hitünk az, amely életben tart minket, körülveszi a lelkünket - mint egy pajzs - és megvéd minket az ordas és mételyező eszmék halálos mérgétől. Mindnyájan hiszünk valamiben és - az egyéni karakterünktől függően - megpróbálunk jóban-rosszban kitartani mellette. Én abban hiszek, hogy nincs csodálatosabb teremtés a földön a nőnél és az iránta érzett tiszta szerelemnél.
Ha te is lány vagy, akkor az Isten tartson meg sokáig!
-ant-
Előzmény: muzsa (74)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!