Keresés

Részletes keresés

Kanbéka Creative Commons License 2003.04.11 0 0 4364
csak ne lenne olyan borzalmas íze:-(
Előzmény: hvdm (4362)
joshee Creative Commons License 2003.04.11 0 0 4363
haho mindenki,
uj vagyok ezen az oldalon, de mar napok ota kovetem es olvasom a hozzaszolasokat. Ugy tunik eros a gyanu ra, hogy lassan en is belepek a taborba..., ugyhogy szeretnek egy kis segitseget kerni a tapasztaltaktol! Ma megyek szuresre, a Koztarsasag terre, Biofeed rendelo. Mond ez valakinek vmit? Mibol all a vizsgalat? Koszi elore is!
hvdm Creative Commons License 2003.04.11 0 0 4362
Kálmos gyökér tea:
2,5 dl hideg vÍzbe beáztatni egy teáskanál gyökeret éjszakára, reggel leszűrni. Kettős falú edényben megmelegíteni(nem szabad közvetlenül forralni!), minden étkezés előtt és után egy-egy kortyot inni, nem többet!!, ez 6 korty naponta
Mindenféle ismeretlen eredetű gyomor és bélbetegségre ajánlják (gyomorfekély, állandósult hasmenés, zsírszéklet, nyákos széklet, gyermekeknél lisztérzékenység esetén), hihetetlen módon nyáktalanít, méregtelenít (saját tap.), megszünteti a felfúvódást, és a mirigyműködésre (pl. hasnyálmirigy-enzimtermelés)is jótékonyan hat.
Üdv:
V.
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 4361
Csak sikerült összekeverni. Szóval így akartam kezdeni:

Putrefikáció: azt hiszem, nincs ilyen szó...

Azért kavartam el, mert van még olyan is, hogy "putrification".

Előzmény: Törölt nick (4359)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 4360
Ha már nyelvi témánál tartunk... Nem tudom miért, de engem baromira irritál, amikor valaki ellopja a kérdőjelet a kérdőmondat végéről. :-)

Nem is egyszer, többször is, tehát ez már nem lehet véletlen. Borzasztó hülyén néz ki... Egyébként a www.humandesign.hu is tele van hibákkal. Ezt műveletlenségnek tartom, úgyhogy tutira nem lépnék Veletek üzleti kapcsolatba, már csak azért sem. Ez egy ilyen kicsinyes bosszú tőlem, :) mivel a neten már eléggé megutáltam, hogy ilyeneket kell(?) elviselni.

Mindezt ne vedd sértő szándékú támadásnak, egyszerűen csak irritál, mert nem ehhez vagyok szokva, ennyi...

Előzmény: tubulin (4354)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 4359
Putrifikáció: azt hiszem, nincs ilyen szó, legalábbis szerintem, amit a google.com nem talál a világhálón, az már szinte nincs is...

Putrefaction: rothadás, romlás.

Putrefication: ez már érdekesebb, mert a legalábbis az én szótáraim és a netes szótárak sem ismerik. Viszont a hálón jelen van a szó, sok helyen:

http://www.compara.nl/difference_between_cmc.htm

"putrefaction or putrefication is an anaerobic breakdown of organic materials, which creates the formation of toxic substances."

Ennek tükrében Tubulin olvtárs szavai kissé furává válnak:

"rohadás meg a putrefikáció"

Mivel úgytűnik, a kettő ugyanaz...

Előzmény: Berthos (4356)
mandrea Creative Commons License 2003.04.10 0 0 4358
Kedves tubulin!
Hál'Istennek ebben nincs igazad: "Információban és kezelésben sajnos nincs szakértő Magyarországon és fényévekkel járunk a "nyugat" mögött". Mivel én is bírom ezt a jó kis gombatenyészetet az amalgám töméseim cseréjét követően ill. a mértéktelen édességfogyasztás következtében, két kompetens emberrel is összehozott a nem létező véletlen. Mindketten biorezonanciával ill. kineziológiával tesztelnek, és megbízható organikus eredetű szerekkel kezelnek. Ha érdekel a téma, írjál. Már nagyon sok embernek tudtam így közvetve segíteni.
Előzmény: tubulin (4351)
Firedog Creative Commons License 2003.04.10 0 0 4357
A problémáimat évekig rettenetesen komolyan vettem. 2-3 öngyilkossági kísérlet és pszichoterápia...

Lehet, hogy megdöbbensz, de nagyon nagy haladásként könyvelhető el, hogy ma már tudok rajta viccelődni, és nem ezen, valamint a különböző lehetőségeken őrlődök egész nap.

A szakemberekre annyit, hogy már vagy a huszadiknál tartok, A speciális STD labort is beleértve... Szerintem millión felül van az, amit eddig ráköltöttem...

Diáta:
"Beteg vagyok, nem tudom miért?" c. könyv alapján.
Eszméletlen stresszt okozott a betartása.
Nem az édességmegvonás, hanem a többi. Igen ritkán kívánom az édességeket (inkább csak akkor, ha az orrom előtt húzgálják...) Mint említettem, a genitális problémákon kívül másutt nem jelentkezett a gomba (széklet se). Emésztésem tökéletes rendben, puffadás sincs...

Megprobalom a kipróbált gyógyszereket felsorolni, a teljesseg igenye nelkul (már képtelen vagyok fejben tartani mindet). Ezek külön külön, együttesen, és hosszú távú terápiában is voltak már...
Szajon at: Klion, Orungal, Diflucan, Micosyst-gyno
Injekcio kura: Gynevac (egyet felreszurtak, egy het izombenulas...)
Huvelyben: Klion, Betadin oldat, Candibene, Canesten, Genia-92,
Lactacid pezsgotabletta, majd ennek a jodos valtozata, hidrogen-peroxid
oldat, tejsav, joghurt-kefir oblogetes ill. ebbe martott tampon, kamillatea, zsurlofu,
grapefruit-csepp, teafa-kivonat
Kulsoleg nagyon jol bevalt a koromvirag-kenocs.

Mivel a csaladban tobb idos-kori cukorbeteg is van, vercukorszint- merest vegeztem, majd korhazba is elmentem. Mivel igen hasonlo
etkezessel kapcsolatos tuneteim vannak, mint apukamnak (es neki se mutatta ki semilyen teszt), a vegen a Szegedi Noi klinika cukor-egyensullyal foglalkozo specialistaja vegzett nalam terheleses probat es enzimatikus teszteket. A vegen azt mondta, hogy meg senkinel nem mert ilyen jo eredmenyeket...

Nekem leginkabb ugy tunik, hogy a terhelt, stresszes idoszakban jon elo.

Előzmény: tubulin (4355)
Berthos Creative Commons License 2003.04.10 0 0 4356
Érdeklődnék a putrefikáció szó jelentése után mivel ez ismét egy ismeretlen fogalom számomra.
A rohadás egyébként rothadás aminek fenntartása a vastagbél feladatai közé tartozik, így gyanítom nem egy halálos folyamat. Persze nem mindegy, hogy mi rothad az emberben. A fekáliás anyagok amik a bélrendszer redőiben lerakódnak pl. a Colon-hidroterápiával feláztathatók és "kimoshatók". A heti egy böjtnap szerintem is jó dolog.
Előzmény: tubulin (4354)
tubulin Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4355
Firedog
Egy kissé komolyabban kéne venned szerintem problémáidat főleg ha már ilyen régóta tart.
Milyen gyógyszerekről beszélsz és milyen diétával próbálkoztál. A helyzeted nem vicces egyáltalán. Mindenképpen fordulj szakemberhez. Én ugyan nem vagyok az csak amatőr,de küldj egy emilt és majd válaszolok ha kell egy kis útmutatás.
Előzmény: Firedog (4353)
tubulin Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4354
A böjtnek természetesen megvan a helye és ha böjtölve élnénk a bibliai szabályok alapján nem lenne kandidánk,de a böjt önmagában nem elég a gyógyuláshoz illetve az a helyzet, amely kialakult a legtöbb ember belében, a rohadás meg a putrefikáció,meg a fekákis anyagok lerakódása, a kipusztult bélflóra és egyebek sajnos nem fog a böjttől megszűnni. Majd ha már egészséges az ember szerintem egyszer egy héten mindig jó kihagyni az étkezést.

Egy kicsit még rátérnék a vesszőparipámra ugyan ez téged tudom, hogy nem érdekel

Most megjelent új könyv a
Jeanne Marie Martin és Dr Zoltán P. Rona/Teljes Candida Kézikönyv.
Ebből idézek most a 63. Oldalról.

„A fogászati pótló-anyagok higanytartalma veszélyes az emberi szervezetre. Ha önnek higanytömése van -bármilyen jól felhelyezett is - nagy a valószínüsége, hogy Candida vagy más gombák által fertőzött.”

Itt aztán komoly tanulmány következik a higanyról és a többi. Az egész könyv kitűnő és nagyon sok hasznos és hatásos információt tartalmaz, érdemes belenézni

A higany egy része kiszivárog a tömésből. Mivel a fogak sokat érintkeznek a nyelvvel, a higany elsősorban belerakódik a nyelvbe és innen az idegvégződéseken át felszivárog az agyba és roncsolja az idegeket és az érzékelést a nyelvben. Meggátolja a nyáltermelődést és a fontos enzimek termelését illetve a természetes tisztító hatású immun anyagok termelését. Igy a szájhigiénia kompromittálódik, mivel nem tud védekezni a betolakodók ellen, kiszárad és nem emészti a szénhidrátokat, illetve a nyelv érzéketlenné válik és a forró italok roncsolják a nyálkahártyát meg a garatot.

Az emésztetlen cukor nem túl jó a gyomorban főleg ha sok és finomított. Az emésztetlen finomított szénhidrátok könnyen túlhaladnak a gyomron és a vékonybélben a candidák mohón várják őket. A bélhigiénia, mely a nyálkahártya állapotával függ össze és az immun rendszer első vonala a szájban kezdődik. Tehát azt mondhatjuk, hogy az immunitásunk a szájhigiéniával kezdődik valójában.

Mivel a fémek a dohányzástól (passzív), meg az amalgámtól nagy mennyiségben a nyelvben és a garat irányában lerakódnak itt mindenbizonnyal komoly orális candidózisra számíthatunk. Állandó torokfájdalmakra, melyek aztán kiterjednek a tüdőre és a homloküregekre mivel ezek a nyálkahártyák és járatok összefüggnek. Itt a nyálkahártyán komoly candidák telepedhetnek meg főleg ha például orrunkon át mást is beszívtunk mint levegőt.

Sajnos azonban a levegő savassága és fémek a belélegzett levegőben szintén károsítják az orr nyálkahártyáját is és a támadó mikróorganizmusokkal szemben a bél és a légzőrendszer nem lesz ellenálló különösen ha már általános immune gyengeség fellépett.

A légutak és a bél higiéniája tehát nagyon fontos

Előzmény: Berthos (4352)
Firedog Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4353
Sziasztok, azt hiszem én is társulok ehhez az érdekes témához...
Nekem 12 éves korom óta van, most 29 vagyok...
Kizárólag genitális területekre terjed ki. Kezdetben évente, majd egyre gyakrabban jelentkezett. 1996-ban már havonta... Később ritkult, most csak 3 havonta jön elő.
A különböző gyógyszerek legalább ideiglenesen. A diétát 1/2 - 1 évig tartottam, teljesen eredménytelenül. Én azóta nem tudok benne hinni...
Berthos Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4352
Én ezen a Candida témán már továbbléptem, csak azért írogatok ide mert itt ismerkedtem meg a dologgal. Szerencsére ma már 95%-osan egészségesnek érzem magam, de az ember akkor is tegyen az egészségéért ha éppen egészséges!

Egyébként az tény, hogy az emésztés folyamata kb. 30% energiát igényel. Ha ez az energia másra fordítódhat (öngyógyításra) akkor "ellenség" legyen a talpán aki ezt benned túléli. :-)

A böjt több ezeréves hagyományokkal rendelkezik, pl. a Bibliában is benne van, csak manapság kicsit elfeledkeztünk róla. A mai világban azt sulykolják, hogy jogod van az egészséghez, csak ezt meg azt kell enned, innod, vagy néhány kapszulát beszedned. A méregtelenítést megcsinálja a szervezeted csak hagynod kell!

Előzmény: tubulin (4351)
tubulin Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4351
A böjt egyébként nem minden esetben jó. Előfordulhat, hogy esetleg kárt okoz mivel a gombákat agresszívvá teheti a cukorért és a túlélésért való küzdelemben mélyebre hatolnak a belek véredényeiben, ezért a cukortalan diétának is megvannak a veszélyei.

A bélhigiénia és méregtelenítés, illetve a bélflóra visszaállítása lehet egy alapja a (candida related complex, CRC)candidával kapcsolatos tünetrendszer gyógyításában.

Információban és kezelésben sajnos nincs szakértő Magyarországon és fényévekkel járunk a "nyugat" mögött. Néha sikerül kiböngészni valamit és ebből összevontam egy kis információt, ha valakit érdekel. www.humandesign.hu/candida

kocoska Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4350
Egy nagyon nehéz időszak után voltam. Teljes szellemi,idegi, fizikai és immunrendszeri kimerülés állapotát sikerült elérnem. Amit most Candidiázisnak hívnak minden tünetével jelen volt az életemben. Túl voltam két gyomorfekélyen is. Minden leletem negatív volt, illetve nagyon kis eltéréseket mutatott, amivel "nem volt érdemes foglalkozni". Kerestem valamit ami segít. Így jutottam el ehhez a dokinőhöz. Az eredmény jó volt, de az ember nem kitartó és nagyon gyarló. Most nem vagyok annyira rossz állapotban. De bélrendszeri panaszaim most is vannak. Ezt próbálom most javítani.

kocoska

Előzmény: Berthos (4349)
Berthos Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4349
Szia Kócoska!

Leírnád, hogy te miért csináltad a böjtöt?

Berthos

Előzmény: kocoska (4345)
Berthos Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4348
3. rész

Saját (eddigi) tapasztalatok:

Bevezetőnap: Simán ment, semmi éhség vagy ilyesmi

1. nap: Szintén nem volt éhség annak ellenére hogy csak folyadékot vettem magamhoz. Délután 4 körül kezdtem ingerült lenni és idegeskedni. Ilyenkor segít egy kis mozgás (mert "leviszi" az izmokba a vért). Szerncsére én szeretek futni, így elmentem és futottam 7km-et. Utána már nem volt semmi gond.

2. nap (a mai): Eddig semmi éhségérzet nincs. Ásványvizet iszogatok és csipkebogyó teát, amit egész északa áztattam. Ebédre zöldségleves leve lesz déluátán pedig friss gyümölcslé. Este 5-re megyek Colon-hidroterápiára mivel az otthoni beöntés szerintem nem olyan hatásos

Na hirtelen ennyi.

Előzmény: Berthos (4344)
CsDA Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4347
Szia hvdm,

a kinezológiát ugyan nem ismerem, de a jógához van némi közöm. Nem tudom milyen csodákat ígér a jóga (vagy mit hallottál róla), de tapasztalatból tudom, hogy vérnyomás, gerincproblémák, izületi problémák kezelésére, szemfájás-fejfájás megszüntetésére nagyon jó. (Jó izomfejlesztésre, lazításra, merev-görcsös részek javítására stb. - Ezek saját tapasztalatok.)
Ha valaki reálisan gondolkodik, akkor nem várja el tőle, hogy csodát tegyen, minden más erőfeszítés nélkül. De mint torna, és jól kivitelezve, tényleg gyógyító hatása van. Főleg ha még szabad levegőn is csinálod.
Természetesen azt nem lehet elvárni tőle, hogy kigyógyítson a rákból, kigyógyítson a candidából. De azt igen, hogy erősítse az immunrendszert, ezáltal védekezőbbé téve a szervezetet.
A másik fele, hogy ugyanígy vehetnék a biciklizést, az evezést, a sízést, szánkózást is alapul. Megmozgatja az izmokat, jó levegőn vagy. Csak ezeket nem kapták fel annyira mostanában.
Mindenki másban keresi a sportolási lehetőséget. Én pl. utálok futni, ezért nagyon nem is erőltettem. A jóga nyugis, mégis intenzíven átmozgat mindent. Élevezem csinálni. Nem jobb inkább egy olyan mozgásformát csinálni, amit szeretsz is? A szobabiciklit utálom, ezért csak tavasztól őszig biciklizek. Síelni nem tudok, a szánkót pedig a gyerek ritkán adja kölcsön. A ugribugri pedig nem az én műfajom.
Így megkerestem azt a műfajt, ami nekem a legjobb.
Egyébként a jógáról sokunknak - bevallom először nekem is - a misztika jutott eszembe. Semmi köze hozzá. Legalábbis abban a műfajban amit én csinálok. Istenigazából egy jó kis nyújtózkodás.:-))

Üdv

CsDA

Előzmény: hvdm (4339)
Berthos Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4346
2. rész (Mivel csak szemezgetek a könyvből ezért a leírásom alapján ne kezdjetek el böjtölni, mivel mindent nem tudok leírni! Ha nem lehet kapni boltban szívesen kölcsönadom(nekem is másolatom van))

A böjt formái:

Vízböjt: ásvány/forrásvízzel

Nulla-diéta: vízböjt+ásványisó tabletták és vitaminok (főleg kórházakban alkalmazzák, jelenleg javallata erősen leszűkült)

Teaböjt: vízböjttel szembeni előnye, hogy meleg és bázikus hatású italokat fogyasztunk

Nyákböjt: gyomor és patkóbél érzékenység esetén különösen alkalmas forma

Nyers léböjt: Frissen préselt gyümölcs vagy zöldséglé és víz

Tejsavóböjt: 1 liter tejsavó egész napra elosztva, gyógyteákkal és friss növényi levekkel

Buchinger-féle gyógyböjt: gyógyteák, meleg zölséglevesek, gyömölcs- és zöldséglevek. Ez az önálló böjtölésre legalkalmasabb forma. (Ezt csinálom én is)

Röviden az egyhetes böjtkúráról:

Bevezetőnap: (bőséges folyadék)
reggeli: gyümölcs, dió
ebéd: zöldségsaláta, burgonya, túró
délután: 1 alma, 10 mogyoró
este: zöldség vagy gyümölcssaláta lenmaggal vagy yoghurt

1.-5. nap:
reggeli: tea, keserűsó (citrommal), vagy beöntés
délelőtt: ásványvíz vagy teaivás
délben: zöldségleves vagy zöldségkoktél
délután: gyümöcs vagy gyógyteák
este: gyümölcslé, zöldséglé vagy zöldségleves

( A gyümölcslevet és a zöldséglevet frissen kell facsarni, pl gyümölcscentrifuga. Keserűsó vagy beöntés minden másnap mivel a bélmozgás leáll szilárd táplálék híján. Fontos a mozgás a böjt alatt mivel kicsit fázósabbak leszünk)

1. felépítőnap:
Reggel: tea
délelőtt: egy jó érett, vagy párolt alma
délben: burgonya-zöldségleves
délután: bőséges ivás
este: paradicsom vagy spárgaleves vagy joghurt lenmaggal

2. felépítőnap:
Reggel: Reggeli ital?, előző este beáztatott aszalt szilva, búzadaraleves
délelőtt: ásványvíz
délben: saláta, burgonya, zöldség, joghurt
délután: gyógytea
este: aludttej-lenmag, vagy saláta gabona zöldségleves

folyt. köv.

Előzmény: Berthos (4344)
kocoska Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4345
Sziasztok!

Néhány évvel ezelőtt belgyógyász-természetgyógyász felügyeletével 21 napos léböjtöt csináltam végig. NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM KÖZBEN ÉS UTÁNA IS. Amíg megtartottam utána a heti 1 böjt napot és figyeltem az étkezésemre, nem volt bajom.
Ami bejött nekem a böjt alatt, hogy sok saját magam által készített zöldség és gyümölcs levet ittam. Egyébként is NAGYON sokat kell INNI. Azt mondta a doki "annyit igyak, hogy víztisztát pisiljek és ne fájjon a fejem". Ez bejött. Kaptam mindenféle kiegészítőket is: kalcium, magnézium tablettákat és lúgosító port (borzalmas cement íze volt). Heti egy alkalommal pedig kötelező volt megjelenni a dokinál, de min. telefonon beszéltünk. Azt hiszem ennyire hosszú időn át tartó böjtnél ez kötelező is.

Szép napot Nektek!!

kocoska

Előzmény: Berthos (4340)
Berthos Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4344
Szia Törpemalacka!

A böjtről szóló könyv szerintem ma is kapható a boltokban: Dr. med. Hellmut Lützer: A gyógyító böjt kb. 1000Ft

Az alábbiakat a könyből másolom ki, nem magamtól találtam ki. A saját tapasztalataim zárójelben.

1. rész
Dr. med. Hellmut Lützer belgyógyász és fizikoterapeuta. Az überlingeni Kurpark-Klinika nyugalmazott főorvosa. A szintén átdolgozott "Hogyan táplálkozzunk helyesen a böjt után" és a "Böjt" című könyvek szerzője és társszerzője.

A böjtölés különösen csoportosan vált be. Az egymástól szerzett információk, a bátorítás és a közös élmények hasznos segítséget nyújtanak. (Én a barátnőmmel együtt csinálom)

A böjt során megtakarítjuk az össz energiafogyasztás 30%-át kitevő emésztési munkát, amit viszont a gyógyításra használhat szervezetünk.

A böjt belső rendet teremt, segíti az egyéni út megtalálását és a lélek érési folyamatát.

folyt. köv.

Előzmény: Törpemalacka (4343)
Törpemalacka Creative Commons License 2003.04.09 0 0 4343
Szia Berthos !

Leírnád röviden, hogy miből áll ez a böjt és van-e valamilyen tudományos alátámasztottsága (kik állították össze, stb.) ? Engem érdekelne !
Előre is köszi !

Előzmény: Berthos (4340)
Pagottka Creative Commons License 2003.04.08 0 0 4342
Sziasztok!

Bocsi, egy kicsit OFF

Stoner! Mi az az árpavíz? Bioboltban keressem? Vagy ez az árpa főzővize?

Üdv, egy excandidás, most szoptatós kismama:))))

Előzmény: Stoner (4291)
bagolyka2 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 4341
Kedves HVDM!
A kineziológiai kezelés csak egyik része a nehézfémkivezetésnek, más terápiákat is kapok, amikre most itt nem akarok kitérni.
Maga az a dolog, hogy kicserélik a töméseket még édes kevés a gyógyuláshoz. Ez csak abban segít, hogy nem oldódik ki több higany. Ami az évek alatt felhalmozódott a szervezetben, azt kell kivezetni.
Egyébként nem biztos, hogy minden amalgámtöméses candidás vagy beteg. A férjemnek is van egy csomó amalgámja, mégis makk egészséges, pedig 12 évvel idősebb tőlem! Ez is olyan dolog, mint a többi módszer, valakinek bejön, valakinek nem. Nem létezik univerzális gyógymód.
Egyébként tökéletesen egyet értek veled abban, hogy a candida csak tünet, ami egy alapbetegségre telepszik rá. Addig amíg ez fenáll, felesleges diétával kiéheztetni a gombákat, mert attól még a probléma nem oldódik meg.
Mivel a kezelés elején vagyok még, nem látom értelmét, hogy laborvizsgálatokat végeztessek. Ha jól fogom érezni magam megint, akkor az önmagában is már egy jó jel, lehet, hogy nem is lesz szükség kivizsgálásokra.
Mindenkinek gyógyulást és jó egészséget kívánok!!
Üdvözlettel
Bagolyka
Előzmény: hvdm (4339)
Berthos Creative Commons License 2003.04.08 0 0 4340
Sziasztok!

Tartott már valaki közületek böjtöt?
Én a Lützner félét csinálom.
Ez 1 bevezetőnapot, 5 böjtnapot, és 2 felépítőnapot tartalmaz.
Most vagyok az 1. böjnapon. Ha valakit érdekel utána beszámolok, hogy milyen volt.

hvdm Creative Commons License 2003.04.08 0 0 4339
Nekem is volt egy jó pár amalgántömésem, de az állapotom a kicserélés után se lett jobb...,
a kineziológia már megint egy olyan "tudomány", ami mindent gyógyít, minden betegségre gyógyír lehet, vallom ezt mindazok után, hogy nem idegen számomra a téma, én is kijártam a tanfolyamokat, tehát gyógyíthatnék, sőt! felcsaphatnék kineziológusnak. (Talán a jogával hasonlíthatnám össze hatásfokilag)
És a laboros eredményeid is bizonyítják a kineziológia gyógyító hatását? Kiváncsi lennék...
Üdv:
V.
Előzmény: bagolyka2 (4338)
bagolyka2 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 4338
Sziasztok!
Már rég írtam ide, de most van valami, amit nem hagyhatok szó nélkül.
Tubulin hozzászólásáról van szó. Személy szerint ismerem őt, mert én is voltam nála tavaly. Meghallgatta a problémámat és mondta, hogy rendel nekem algát, mert az kihajtja a nehézfémeket. Ezért a tanácsadásért kért pénzt, ami rendben is van, de az algát azóta sem kaptam meg! A találkozás után 2-szer is telefonáltam neki, de azt ígérte, hogy majd szól, ha megérkezett az áru. Hiába vártam...
Most már örülök, hogy nem hívott vissza, ilyen gyógyítokra nincs szükségem. Azóta találtam egy nagyon jó kineziológust, aki foglalkozik nehézfémkivezetéssel. Én azért "ragadtam" le egyébként ennél a higany témánál, mert nekem az 1 éves diéta+nystatin és egyéb alternatív kezelés ellenére sem lett jobb a gombaszintem. Jártam a László dr.nőnél, az Egészségfarmon és egy harmadik helyen is, de minden kezeléstől még rosszabbul lettem. Candidám biztos van, mert a laboreredményeim is kimutatták, amit a körzeti doki is elismert. Más alapbetegséget pedig nem találtak. Mivel 15 évig volt 10 db amalgámtömésem, felvetődött bennem a nehézfémmérgezés problémája.
A kineziológusom nagyon ügyes és otthon van az allergia és a candida témájában is. Még nagyon elején vagyok a kezelésnek, de már érezhető változásaim vannak!! Ő az allergiát is izomteszttel teszteli ki. Azt mondta, hogy ezek a biorezonanciás készülékek (pl. Vega-teszt) csak a bőr pillanatnyi ellenállását mérik, ezért valódi allergén bemérésére nem alkalmasak. Én pl. 3-szor voltam eddig vega-teszten és mindhárom alkalommal teljesen más eredményeket kaptam.
Én senkit nem akarok semmire rábeszélni, mindenki arra a módszerre esküszik, ami neki személy szerint segített. Aki úgy érzi, hogy esetleg nehézfémmérgezés lehet az alapbetegsége, annak érdemes lehet ezen elgondolkoznia.
Ja, a koriander és az alga még önmagában nem elég a fémkivezetéshez, ezek csak kiegészítők.
Üdv
Bagolyka
Előzmény: Tofi (4337)
Tofi Creative Commons License 2003.04.07 0 0 4337
Sziasztok!
A párommal együtt sajnos igen sok tünetét mutatjuk annak, amit Candida néven szolktak emlegetni.
Elvileg ma mentünk volna VEGA-tesztre, de sajnos betegség miatt ez elmaradt, a következő alkalom pedig majd májusban lesz. Tud valaki valami megbízható módszert? Ajánlották már a vérvételt, de azt is mondták, hogy nem igazán megbízható annak az eredménye... Igaz ez?
Sajnos még nem volt időm végigolvasni a tpoikot, de ígérem megteszem majd, de addig is, ha valakinek van jó tippe, akkor örömmel venném.
Annak már utánajártam, hogy rengeteg mindent nem szabad vagyis nem ajánlatos enni. Megoldható ezeknek a pótlása valahogy? Vettünk egy teljes kiőrlésű kenyeret pl, de az elég borzasztó (bár ha nincs más... :-)), meg pl. a tej, cukor, stb...
Köszönöm előre is a segítségeteket és bocs, ha olyat kérdezek, ami már korábban elhangzott.
Üdv
Tofi
Törpemalacka Creative Commons License 2003.04.07 0 0 4336
Mondd, te tényleg el sem tudod képzelni, hogy olyan ember szervezetében is jelen legyen a candida, aki nincs agyontömve nehézfémekkel ???
A candida amúgy - normális mennyiségben - a természetes bélflóra része, tehát ebben nincs semmi különleges.
Próbáld egy kicsit nem ilyen szűklátókörűen nézni ezt a dolgot !
Előzmény: tubulin (4335)
tubulin Creative Commons License 2003.04.04 0 0 4335
Kedves Berthos!

Tetszik a humorod. Úgy gondolom nagyon szerencsés vagy. Nekem sajnos már gyermek koromban fél kiló higannyal bélelték ki a számat. És sajnos már az édesanyám hasában hozzájutottam egy kis extrához és már candidásan születtem. Persze felvetődik a kérdés, hogy akkor te viszont hol léptél félre ebben a candida ügyben.

Ki tudja, de lennie kell valamilyen faktornak a rossz diéta és életvitelen kívül. A problémák megoldásához jó ha tudjuk milyen valós okokra vezethetjük vissza a dolgot. Gondolom ebben egyet érthetünk. Remélem nem, vagy fogorvos, ha már a humornál tartunk.

Előzmény: Berthos (4332)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!