Keresés

Részletes keresés

Doktor Toka Creative Commons License 2003.10.02 0 0 4
87? Az durva lenne, bár lehetséges... Egyébként az ajánlott site-okon nem találtam a sorozatot. :( Ráadásul minden keresés a 2000-ben készült kanadai Maelström nevű filmre mutat, ami állítólag nagyon jó és elnyerte a kanadai oscar-t, de ez most annyira nem izgat.
Azért köszi és remélem még gyűlik hozzá információ. Andrej senkinek sem rémlik? (Csak mert lehet, hogy az egy másik paráztató sorozatban volt a vadászpuskájával. '87-ben 9 éves voltam, annyira már nem emlékszem rá.)
themanwho Creative Commons License 2003.10.01 0 0 3
az király volt. Maelström volt az eredeti címe. Norvégiában örökölt a főszereplő nőci valami birtokot, úgy került oda. de szerintem úgy 87 környékén mehetett, biztos, hogy nem 90-ben.
Előzmény: Doktor Toka (-)
fiktív Creative Commons License 2003.10.01 0 0 2
húú, az nagyon durva volt! én is emléxem rá. a babák teáztak, sírtak..
még nagyon kicsi voltam akkor, nem sok mindent tudok felidézni, de azért arra emléxem, hogy irtó paráztatós volt!!
Előzmény: Doktor Toka (-)
ARIBOY Creative Commons License 2003.10.01 0 0 1
Szia!
A cinematrix.hu-n is kereshetsz régi tv sorozatok után.Talán ott sikerrel jársz.Vagy ajánlhatom az imdb.com website-ot.Ahol még a Barátok közt c.sorozatról is van infó!Akkor biztos az Örvény c.sorozatról is találsz ott valamit!Mindkettő ingyenes szolgáltatás!
Előzmény: Doktor Toka (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.01 0 0 0
Van egy portál, ahol 0. pontom van, de
minden filmröl tudják a vetítés idejét, alkotókat, eredeti címét. De pontlevonás jár érte, szóval közvetetten fizetös. www.fenypont.hu
Előzmény: Doktor Toka (-)
Doktor Toka Creative Commons License 2003.10.01 0 0 topiknyitó
Anno volt egy brutális thriller-sorozat, az Örvény. Párszor már szóba került itt-ott a fórumon, de jó lenne, ha mindenki összeszedné, hogy mire emlékszik belőle.

Kezdetnek elmondanám én:
Úgy emlékszem, hogy ez egy skandináv sorozat volt, egy tó mellett játszódott, ahol mindenféle gyilkosságok történtek. Természetesen az volt a kérdés, hogy ki a gyilkos. A szereplők között volt egy-két durva, különösen egy nő, aki egy kis házban lakott egyedül és őrült volt. Neki voltak állítólag babái, amik néha vérkönnyeket sírtak. A főcímben mintha egy csónak lett volna, meg persze a tó. Arra is emlékszem, hogy volt egy Andrej nevű szereplő (az ez a sorozat?), akinek volt egy kétcsövű puskája, vagy talán őt lőtték le vele?

Sz'al egyelőre elég zavaros a történet, de talán ti jobban emlékeztek rá. Azt is ki kéne deríteni, hogy mikor volt, sztem kb. 90-es évek eleje.

Előre is kösz:

DrT

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!