Keresés

Részletes keresés

Doktor Toka Creative Commons License 2003.10.03 0 0 7
Hú lehet, hogy keverem a két sorozatot akkor, az is paráztató sorozat volt kb. ugyanabban az időben, nem? Hihetetlen, hogy miket nem nézett az ember gyerekkorában. (Na jó, lehet h nem mindenki volt gyerek abban az időben, RESPECT) :D

Mit lehet tudni erről a messziről jött emberről? (Hogy kiterjesszem a topik fonalát...)
(Ez már milyen durva: elhitették vele, hogy halott? Kicsit gyalog-galoppos: már egész jól vagyok...) :D

Sz'al örvény-messziről jött ember nosztalgiázók, ide gyűljetek.

Előzmény: gyoz_tesh (6)
gyoz_tesh Creative Commons License 2003.10.02 0 0 6
Andrej(vagy vmi ilyesmi) a Messziről jött ember c. sorozatból rémlik. Még az első részben fejen nyomták egy méretes villáskulccsal, de nem halt meg, csak elhitették vele, hogy halott.
Durva egy sorozat volt az is...
Előzmény: Doktor Toka (4)
Szunya Creative Commons License 2003.10.02 0 0 5
Emlékszem rá, gyűlöltem a feszültsége miatt, mégis mindig néztem... Nyolcvanad évek második fele reális. A dilis tyúknak volt egy vörös hajú nővére is, az volt a hunyó... Andrej nekem nem maradt meg, de nincs kizárva.
Doktor Toka Creative Commons License 2003.10.02 0 0 4
87? Az durva lenne, bár lehetséges... Egyébként az ajánlott site-okon nem találtam a sorozatot. :( Ráadásul minden keresés a 2000-ben készült kanadai Maelström nevű filmre mutat, ami állítólag nagyon jó és elnyerte a kanadai oscar-t, de ez most annyira nem izgat.
Azért köszi és remélem még gyűlik hozzá információ. Andrej senkinek sem rémlik? (Csak mert lehet, hogy az egy másik paráztató sorozatban volt a vadászpuskájával. '87-ben 9 éves voltam, annyira már nem emlékszem rá.)
themanwho Creative Commons License 2003.10.01 0 0 3
az király volt. Maelström volt az eredeti címe. Norvégiában örökölt a főszereplő nőci valami birtokot, úgy került oda. de szerintem úgy 87 környékén mehetett, biztos, hogy nem 90-ben.
Előzmény: Doktor Toka (-)
fiktív Creative Commons License 2003.10.01 0 0 2
húú, az nagyon durva volt! én is emléxem rá. a babák teáztak, sírtak..
még nagyon kicsi voltam akkor, nem sok mindent tudok felidézni, de azért arra emléxem, hogy irtó paráztatós volt!!
Előzmény: Doktor Toka (-)
ARIBOY Creative Commons License 2003.10.01 0 0 1
Szia!
A cinematrix.hu-n is kereshetsz régi tv sorozatok után.Talán ott sikerrel jársz.Vagy ajánlhatom az imdb.com website-ot.Ahol még a Barátok közt c.sorozatról is van infó!Akkor biztos az Örvény c.sorozatról is találsz ott valamit!Mindkettő ingyenes szolgáltatás!
Előzmény: Doktor Toka (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.01 0 0 0
Van egy portál, ahol 0. pontom van, de
minden filmröl tudják a vetítés idejét, alkotókat, eredeti címét. De pontlevonás jár érte, szóval közvetetten fizetös. www.fenypont.hu
Előzmény: Doktor Toka (-)
Doktor Toka Creative Commons License 2003.10.01 0 0 topiknyitó
Anno volt egy brutális thriller-sorozat, az Örvény. Párszor már szóba került itt-ott a fórumon, de jó lenne, ha mindenki összeszedné, hogy mire emlékszik belőle.

Kezdetnek elmondanám én:
Úgy emlékszem, hogy ez egy skandináv sorozat volt, egy tó mellett játszódott, ahol mindenféle gyilkosságok történtek. Természetesen az volt a kérdés, hogy ki a gyilkos. A szereplők között volt egy-két durva, különösen egy nő, aki egy kis házban lakott egyedül és őrült volt. Neki voltak állítólag babái, amik néha vérkönnyeket sírtak. A főcímben mintha egy csónak lett volna, meg persze a tó. Arra is emlékszem, hogy volt egy Andrej nevű szereplő (az ez a sorozat?), akinek volt egy kétcsövű puskája, vagy talán őt lőtték le vele?

Sz'al egyelőre elég zavaros a történet, de talán ti jobban emlékeztek rá. Azt is ki kéne deríteni, hogy mikor volt, sztem kb. 90-es évek eleje.

Előre is kösz:

DrT

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!