Keresés

Részletes keresés

wila Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4545
Sziasztok !
Véletlenül elkeveredtem egy Vega tesztre.Egyébként nem érzem magam különösebben betegnek.Gyakran vagyok fáradt, időnként fáj a fejem. Ritkán migrén is előfordul.
Viszont nagyon stresszes a munkám amellett ,hogy szinte megállás nélkül dolgozom végig a nyolc órámat monitor előtt, bár ezzel sajna gondolom nagyon sokan vannak így.Későn fekszem,korán kelek, stb. , úgyhogy végülis a fáradtság nem annyira meglepő.A teszt viszont kimutatta a candidát, rengeteg más egyébbel együtt,amiknek egy része pl. allergia,cukorbetegség csak mint arra való hajlam . Ajánlottak egypár dolgot, mint pl.candcell, grape -fruitmag kivonat, stb. Elkezdtem utánaérdeklődni az áraknak, így keveredtem egy másik ilyen vizsgálatra. Itt kiderült,hogy amik az előző teszten voltak, azok egy része baromság, viszont a candida az biztos.Összegezve: az előző helyen ajánlottak egy részére szükségem van, a diétára is, csak sokkal komolyabbra.Se finomliszt, se gyümölcs, se tejtermék, se cukor, se...(Ja gyümölcsből van egy-két kivétel, + a natur joghurt.
Hát eléggé ledöbbentett a dolog annak ellenére-vagy éppen ezért -hogy már volt némi fogalmam erről a betegségről.Pl.tudtam mik a jellegzetes tünetek, milyen nagy galibát okozhat,stb. Ezekután elolvastam a neten található cikkek nagy részét, igyekeztem a lehető legtöbbet elolvasni ezen a fórumon, de sajnos mindent elég nehéz lenne. Ha jól értettem a dolgokat, a candida súlyosságát valamilyen mércével azért szokták ezeken a teszteken mérni, és ennek alapján azt is mekkora javulás állt be. Na nekem azt nem tudták megmondani,hogy mennyire súlyos eset.Mi a véleményetek? Most akkor elhiggyem ezt az egészet, vagy ...tényleg nem tudom most mit csináljak. Többekközt a 49 kilómmal nem biztos ,hogy előnyös lenne mondjuk 7-8 kg fogyás-mint amit itt többeteknél olvastam, meg sok más egyéb Ha nem muszáj, meg főleg. Kérlek írjátok meg a véleményeteket. Mit kellene csinálnom? Lehet ,hogy jobb lett volna el sem menni erre a vizsgálatra...
Nonamekata Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4544
Kedves CKF!
Én sajnos (szerencsére) vidéki vagyok és nem ismerek senkit sem az Egészségfarmon.
A köröm tüneteid borzasztóan hangzanak. Mondd mivel foglalkozol? Nem érik vegyi anyagok a körmöd? Én amíg rendszeresen mosogattam katasztrófális állapotban volt a kezem. Állandóan berepedezett, nagyon száraz volt. Aztán vettünk fél éve egy mosogatógépet és azóta megszűnt. Ha vegyszerhez kell érnem felveszek egy gumikesztyűt. Tudom, hogy a köröm tükrözi az egyéb szervek állapotát is, de helyileg is lehet rajta javítani. Milyen a táplálkozásod? Mennyit mozogsz? Mennyit ülsz a számítógép előtt? Nekem látványosan romlott az egészségi állapotom, amióta internetünk van.
Üdv:
Kata
Előzmény: Hpuska (4543)
Hpuska Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4543
Sziasztok!
Reméltem, hogy több segítséget kapok ezen az oldalon. Mivel a munkahelyemen netezek, ezért nincs annyi időm, hogy végig olvassam a fórumot.
Szeretnék egy megbízható és hatásos kúrát, vagy egy megbízható és hatásos "gyógyító ember" tanácsát, címét, telefonszámát. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem anyagi korlátaim is vannak.
Azért köszi.
bagolyka2 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4542
Sziasztok!
Megosztanék veletek egy érdekes dolgot. Én már 3-szor voltam Vega-tesztes allergia vizsgálaton és mondanom sem kell, hogy mindíg más eredményt kaptam. Pár hete voltam vérvételes allergia vizsgálaton és kiderült, hogy nincs semmire allergiám. A férjemnek kijött a tojás, alma és rozs. Amióta ezeket elhagyta kitisztult az arca, ugyanis azelőtt mindíg hámlott neki a homloka. Mostanra teljesen rendbejött. Ez azért érdekes, mert a Vega-teszt szerint neki nincs allergiája!!!
Senkit sem akarok lebeszélni semmiről, de lehetséges, hogy a Vega-teszt valóban nem alkalmas ennek a diagnosztizálására.
CKF Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4541
Szia Nonamekata!

Nekem az orrtünet a következö:ösztöl-tavaszig: szinte állandó nátha,s összeragad az orr akkor is ha nem vagyok náthás.Pedig a váladék csak vizszerü.Nyáron: nagyon kellemetlen száraz orr.Mostanában égett is,a viszketésröl nem is beszélve.Összeragadás van ilyenkor is, ha valami nehezet eszem.Persze nálam az utolsó édességek evése
már a végén lázat is eredményezett,a körmeim fájtak,fekete csikok ,körök keletkeztek rajta ,a körömhold csúnya fehér lett és a köröm elvált a körömágytól stb.Most meg ez az állandó nyakfájás.Egyébként a fák nálunk is minden betegségtöl szenvednek/bogár,levéltetü/.A kutyánkat is büzmirigy és egyéb bolhásodási bajjal hordjuk az állatorvoshoz. Nem tudsz konkrétan valakit az Egészségfarmon aki igazán spéci a Candida bemérésben illetve az ételallergia megállapitásban.

Üdv.CKF

Nonamekata Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4540
Sziasztok!
Én natúr vegamixet használok, abban semmi sincs.
Böbe!
Én is voltam depressziós, jártam is pszichológushoz, de időközben rájöttem, hogy csak magamon tudok segíteni. Lehet, hogy neked is végig kell járni ezt az utat ahhoz, hogy rájöjj erre. Jó érzés volt, hogy valaki meghallgat, sokszor igazat is ad nekem, de egy idő után "kinőttem". Arra vigyázz, hogy mindenféle dilibogyókat ne szedj be, inkább igyál gyógyteákat és legyél sokat fényen és szabad levegőn. A bezártság eleve fokozza a depresssziót. Kerékpározz, aerobikozz, működésbe lépnek a boldogsághormonok. Soha olyan jól nem voltam fizikailag és bizonyos pillanatokban lekileg sem, mint amikor válságban volt az életem és bánatomban tornázni jártam, alig ettem, róttam a várost és fogytam. Az ismerősök megjegyezték, hogy milyen jól nézek ki, sugárzok.
Menj el agykontrolltanfolyamra, vagy csak olvasd el a könyvet és próbálj esténként relaxálni és programozni. Próbáld meg kideríteni, hogy mi nem jó neked az életedben, de azokat is, amikre csak ráfogod, hogy az jó és még magadnak is hazudsz.
Jó épülést neked!
Kata
Előzmény: Anci72 (4538)
Anci72 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4539
Dr. Csernus Imre, a Hűvösvölgyi úton dolgozik, (ha Bp-i vagy) nagyon ismert "egyedi" gyógymódjáról, és nagyon hatásos.
Telefonszámot nem tudok, de felhívod a 198-ot és a Pszichiátriai Klinikát - vagy mit kéred.

Talán a lelkedet-elmédet is tisztítani kellene és ezt megfelelő zöld-evéssel, gyümölcsökkel lehetséges. Saját tapasztalat.

A.

Anci72 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4538
Zárójelben megjegyezném, a vegetában is van cukor...

a.

böbe00 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4537
Sziasztok!

Bocs, rövid leszek, mert munkahelyen írok, és a főnököm a közelben teng-leng.
Klasszikus depressziós tüneteim vannak egy ideje (művelt vagyok a témában, első férjem bipoláris depressziós volt), ma reggel is összeomlottam apró problémák miatt, amiket régebben észre sem vettem. Agyonkínoztam a férjemet is, magamat is, azóta is egyfolytában sírhatnékom van. Tud valaki egy pszichiátert ajánlani?

Előre is köszönöm.

CsDA Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4536
szia bnepal,

mehet a hal (ami általában minden országban van), csirke, pulyka stb. Köretnek saláták (megmondod, hogy szósz nélkül). Reggelire vacsorára csinálj tönkölylisztből zsömléket és vidd magaddal. (1-2 db bőven laktat, úgyhogy nem kell sokat vinned). Paradicsom általában minden helyen van. De más zöldségek is.
Ha ti főztök, csináljatok leveseket (az úgyis jó ilyen melegben).
Érdemes kipróbálni a gyümölcsöket. Minden országban fellelhető egy-két ismeretlen.
Rizst, krupli különböző formákban stb.
Én pl. girost úgy ettem, hogy csak húst kértem és salátát öntet nélkül. Az első nap érdekes volt (elmagyarázni :-) , de mikor meglátott utána a srác, már mindig készítette az adagot.
Ne érezd magad elveszettnek! Inkább örülj a nyaralásnak.

Üdv

CsDA

Előzmény: bnepal (4533)
CsDA Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4535
Érdemes kipróbálni ezt a teakveréket fürdővízbe, vagy inhalálni : diólevél - bazsalikom - cickafarkfű - kakukkfű (már párszor írtam, de én mindenre ezt használom :-)) ). Az elmúl 1 évben nem voltam sem náthás sem beteg, ha pedig éreztem, akkor egy kád fürdővízbe bedobtam a teakveréket (egy harisnyába kötve), és szépen elücsörögtem benne. Nagyon jó hatású. (fertőtlenít).

Üdv
CsDA

Előzmény: Nonamekata (4532)
CsDA Creative Commons License 2003.06.19 0 0 4534
Szia Anci72,

jók a fogamzásgátló kúpok. Ca körömnyi nagyságúak, könnyen kezelhetők, és nem csak fogamzásgátló, hanem fertőtlenítő hatású is. (5-10 percen belül hat és 4 órán keresztül védelmet nyújt).
Érdemes kipróbálni. (egyáltalán nem kellemetlen és nincsenek "mellékzöngéi"). Így nem kell bogyókat szedni, de a biztonság megmarad.

Üdv

CsDA

Előzmény: Anci72 (4530)
bnepal Creative Commons License 2003.06.18 0 0 4533
Üdv! Napok óta olvasom hozzászólásaitokat. Új "C"-s beteg vagyok, 3 hete diétázom. Sokat segítenek észrevételeitek. Nekem is fejtörést okoz, miként fogom a külfüldi nyaraláson a diéta alapelveit követni. Kedves CsDA! Tudnál valami kokrétabbat is írni ezzel kapcsolatban?
A fórumot elkezdtem az elejétől végigolvasni, de azt hiszem, ezt feladom. Viszont nagyon érdekelne, hogy érzik magukat azok a kedves sorstársak, akik ezt a topicot elindították. Van-a közületek valakinek kapcsolata valamelyikőjükkel?
Sziasztok Magdi
Előzmény: CsDA (4528)
Nonamekata Creative Commons License 2003.06.18 0 0 4532
Sziasztok!
Elvileg minden lehetséges, de nálam nem okozott hányingert a Nystatin, pedig a diéta elkezdése előtt gyakran előfordult, hogy hányingerem volt, többnyire a túlevés következtében másnap reggel.
A körömtérkép engem is érdekelne, mert néhány évente szaporodott a csíkok száma eggyel. Most négy egymás melletti barna vékony csík van a jobb kisujjamon és az egyiknél ketté is szokott válni a köröm, amikor megnő.
Mik az orr tüneteid CKF? Nekem a kiszáradás ellen jó szokott lenni a Sterimar, ami tengeri só oldata és bele kell fújni. Vagy jó lehet még az Aloe First is a nyálkahártyára. Azt nem hiszem, hogy könnyű lenne kiirtani a gombát az orrból, mivel összeköttetésben áll a torokkal, szájüreggel stb. és gyakorlatilag bármikor visszafertőződhet. Inkább arra kellene törekedni, hogy a 'mikroklímája' megfelelő legyen.
Hpuska!
1.lépés: Olvasd végig a fórumot elölről kezdve. Nagyon hosszú, de megéri. Mire végzel elmehetsz candidát gyógyítani.
Előzmény: CKF (4531)
CKF Creative Commons License 2003.06.18 0 0 4531
Sziasztok!

1.,Az Egészségfarmon lehet konkrét személyhez menni a VEGA teszt vizsgálathoz?Ha igen, akkor kit javasoltok.

2.,Nem tudtok olyan körömtérképröl ,mint amilyen pl.a szemnél az irisztérkép.Pl.melyik köröm melyik szerv és milyen szin mit jelent.Amikor arcüreggyulladásom volt utoljára a hüvelykujjam besárgult,s azóta is visszatér.A vastagbélgyulladásomkor több fekete csik jelent meg a középsö ujj körmön.Ma is ott van.Krónikus lenne?
-Van valami orrcsepp/házi készitmény/ amit az orrba csepegtetve megöli a gombát azon a részen?

3., A Nystatin okoz hányingert? Nekem az édesitett szirupkivonatát írták fel.Gombára szirup!!!????
Nincs itt ellentmondás?

Üdv.CKF

Anci72 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 4530
Sziasztok!

Nem tudom, hogy vagytok vele és természetesen senkit sem akarok lebeszélni arról, mit és hogyan csinál, de a fogamzáságátló tabletta nekem nagyon sokat ártott.

Először is: amikor szedtem, már régen c-s voltam. De nem vettem észre (szokásos nőgyógyászati tünetek voltak, de az orvos kb ugyan azt mondta rá, mint Neked)
Ha tudtam volna, nem lettem volna tej allergiás is, pl.

Azonnal abba hagytam a a gyógyszert, amint megtudtam, hogy C., és "érdekes", a ciklusom teljesen felborult. Mert azt a c felborította, de mivel hormont szedtem az megpróbálta addig kézben tartani a dolgokat. És nagyon pici hormontartalmú gyógyszert szedtem. Csak ez nem volt megoldás, mert attól a probléma az megvolt.

A.

Egyébként a Béky Laci bácsi a körmöknél tapasztalható barázdákra vitaminhiányt mondott még valakinek.

Hpuska Creative Commons License 2003.06.18 0 0 4529
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni.
35 éves nő vagyok, 2 gyermekkel élek együtt.
a második gyermek után azaz lassan 3 éve van nőgyógyászati candidám, amitől most már nagyon szeretnék megszabadulni. Az orvosok mindenféle gyógyszerrel próbálkoztak, de csak átmeneti tünetmentességet eredményezett. Kiírtani nem sikerült. Fogamzásgátlót szedek, de most már az új Yadint. Az alap tiltott dolgokat betartom, de sajnos mivel egyedül látom el a két gyereket, az anyagi korlátok jelentősen befolyásolják az életmódunkat. A természetgyógyászok számomra jelentős összeget mondanak egy-egy konzultáció, vagy csak tanács kérése esetén is. Viszont már nagyon szeretnék kigyógyulni ebből az undorító betegségből. Kérlek segítsetek, kihez fordulhatnék tényleg hatásos tanácsért, vagy milyen szereket ajánlotok.
Nagyon köszönöm.
CsDA Creative Commons License 2003.06.18 0 0 4528
Sziasztok,

nyaralni jó :-) és minden megoldható. Én diéta elején mentem ki görögországba, és nagyon jó dolgokat ettem. Abszolúte nem éreztem, hogy korlátok közt élek a diéta miatt. Csak a megfelelő ételeket kell megkeresni.
(érdemes nyaralás előtt tönkölylisztből pogácsát/zsömlét sütni, és azt elvinni. Ha szalakáléval csinálod, akkor nem hogy szárad, de pár nap múlva megpuhul.

üdv

CsDA

Előzmény: Nonamekata (4527)
Nonamekata Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4527
Sziasztok!
Én azért nem hiszek különösebbképpen a nagy sterilizálásban, mert ha egészséges egyén találkozik a gombával akkor az immunrendszerének le kell tudni küzdeni.
A nehézfémterheltséget ugyanazzal a biorezonanciás készülékkel mérték, mint a candidát. Beletettek egy-egy ampullát, ami a különböző fémek valamijeit tartalmazta. Sajnos nem ismerem pontosan a mechanizmusát, de majd elmagyaráztatom részletesebben. Az ujj különböző pontjain lehet mérni , hogy milyen szervet érint jobban pl. a candida, illetve más zűrök. Ugyanúgy, mint az akupunktúránál, akupresszúránál, csak itt az ujjon lévő pontokat mérik.
A colon hidroterápia csak abban segít, hogy minél hamarabb kiürüljenek a vastagbélből a gombák és azok az őskövületek, amik már ki tudja mióta időznek a redőkben. Enyhe masszírozással is segítik a gombák távozását. Szerintem utána mindenképpen érdemes szedni valami bélflóra helyreállító szert, mert kimossa a jó bacikat is. Nekem Protexint javasoltak.
A candida homeopátiás gyógyításáról mit sem tudok, de más ügyben voltam már homeopátiás orvosnál. Elég macerás kitapasztalni, hogy melyik készítmény milyen hígításban válik be, de vannak bizonyos betegségek (influenza, stb) amikre kapható univerzális gyógyszertári homeopátiás készítmény. Nekünk például nagyon bevált az Oscillococcinum influenza esetén. Egy- két adag már akár elég is lehet belőle és elég jó árban vannak az egyéb gyógyszerekhez képest. Gyógyszertárban kaphatók a homeopátiás szerek és a nagyobb gyógyszertárak sokfélét tartanak, ami meg nincs, azt megrendelik.
Joshee, nagyon vigyázz a nyaralással! Én 10 éve csak hobbiból csináltam egy 1 hetes léböjtkúrát, utána meg elmentünk nyaralni üzemi üdülőbe, hagyományos üzemi koszttal, nem tartottam átállási időt és úgy lebetegedtem, hogy először is kilyukadt a dobhártyám (a csúszdázás is tehetett róla...)utána pedig vagy a fülfertőzéstől vagy az arra kapott gyógyszerektől volt egy elhalt terhességem, ami ráadásul nem tudott magától eltávozni és ezért végezni kellett egy küretet, aminek utána évekig megint csak voltak utózöngéi. Sajnos azt tapasztaltam, hogy minél egészségesebben él az ember, annál érzékenyebb utána már az egészségtelen dolgokra. Azóta pl. nem bírja az epém a zsíros dolgokat, holott régen amíg nem próbálkoztam a böjttel és a vegetarianizmussal semmi bajom nem volt a kajáktól (ez hazugság, mert egész gyerekkoromban csupa kiütés voltam a tejfehérjéktől meg a tojástól). Szóval csak annyit a nyaralásról. hogy vagy kibírod, hogy nem eszel, vagy pedig már előtte egy-két héttel fokozatosan próbálkozz az egészségtelen kajákkal, egyszerre eggyel.
Más: furcsát kérdezek. Nektek a környezetekben élő egyéb élőlényeknek nincs bajuk? A virágaimról hónapok óta nem tudom kiirtani a gyapjas tetveket. (Kis fehér pamacsok, mint a gomba...) Van egy kerti tavunk, csupa alga az egész, olyan összeálló szálas, mint a gomba... A kutyánknak kihullott a fele szőre, állítólag bolhaekcéma, de a bolha is élősködő, mint a gomba... A gyümölcsfáinkról már ne is szóljak. A meggyet nem lehet megenni, annyira kukacos az idén. A barack kezd elszáradni valami gombás eredetű elhalásos betegségtől. A szilva tele van tetvekkel. Mi történik itt?!!!
Üdv: Kata
Előzmény: joshee (4526)
joshee Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4526
Kedves bagolyka2 es nonamekata, es mindenki aki a nehezfemkivezetesben jartas!
ez valahogy csak most jutott el hozzam, ugyhogy ez a legujabb param, nekem is volt vagy 10 amalgam a szamban 10 evig, amibol ugy a fele mar egy eve-ket eve kicserelesre kerult ugyan, de ha jol tudom, ez nem oldja meg a problemat, hiszen csak felszabadul a higany, ugye? Hova lehet fordulni ez ugyben? A colonhidroterapianak ehhez mi koze? Vagy csak ott, ahol csinaljak, meg tudtak ezt is nezni? Hogyan lehet megvizsgalni? Valahol azt olvastam ez az alapja lehet az egesznek, ha tenyleg ez az ok!
A homeopatiahoz sem nagyon ertek, ilyen szereket hol lehet kapni? Vagy siman a bioboltokban kaphato keszitmenyekrol van szo? En lassan szeretnek gyereket, es nagyon ki kene magam kupalni..., megint elkeseredtem..., raadasul nyar van, nyaralni is mennek, de hogyan, hogy tudom megoldani???
Van valakinek valami jo kis tippje, hogyan lehet "atlag" korulmenyek kozott candidamentesen nyaralni, megoldani?
Es bar mar 3 hete kurazom eppen, most hallottam ilyeneket, hogy fertotleniteni ezt-azt, kulon evoeszkoz stb, ugyanakkor meg csak szexualisan terjed vagy nyallal, dehat az fertotlenites nelkul is lejon, nem? Magam nem igazan hiszek a teljes sterilizacioban, nem hiszem, hogy mostanatol mindent fel kellene forgatni emiatt, ezt mar csak marketingnek tartom. De legyszi abranditsatok ki, ha bizony ez is merfoldkonek szamit a candidaellenes kuzdelemben....
joshee
Anci72 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4525
Szia Nonarnekata!

Mivel nézték meg a nehézfémeket?

És azt, hogy javul a helyzet a vastagbélnél? Ultrahanggal?
A.

Anci72 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4524
Kedves bobe!

Itt Téged ezért senki sem nevet ki. Sőt!
Az jutott eszembe, hogy azon gondolkodtam, hogyan jutottam én ide... című sztoriban rájöttem, hogy engem is az idegeim készítettek ki. Nem részletezem, de tudom, előtte semmi bajom sem volt. Soha nem ettem igazán egészségtelenül, mert az édesanyámnak eleve gyenge az epéje, így mi is diet koszton voltunk. Mondjuk nálunk mindenki egy szál belű, úgyhogy nagyon nem zavart. Ahogy idegileg rosszabbul lettem, csökkent az ellenállóképességem. Sokat voltam beteg, nagyon sok antibiotikumot kaptam... stb.
Most már késő, csak azon aggitálok, ha erre mind előbb rájövök (1-2 éve állandó torokfájás, emészétsi problémák..stb) akkor talán nem jutok el idáig és "könnyebb" eyszerűbb lehetőségekkel is jól megvolnék. Dönthetnék attól még úgy, hogy nem eszem tejet vagy cukrot, de saját magamat nem dolgoztam volna le annyire.

Kandi Kálmán: melyek a fertőtlenítő teák???

A.

Nonamekata Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4523
Szia Bagolyka!
Ugyanazzal a biorezonanciás módszerrel állapították meg, mint a candidát. (ld. régebbi hozzászólásom) Én egyébként azért gyanakodtam a higanyra, mert egy időben egymás után szedettem ki az amalgám töméseket és feltételeztem, hogy juthatott be közben a szervezetembe is belőle.
A doktornő azt mondja, hogy az algatabletta alkalmas a nehézfémkivezetés elősegítésére.
Más: tegnap voltam a második colonon és sokkal rosszabbul érzem magam, mint az első után. Lehet, hogy annyira kipucolta a bélflórát, hogy az most nem tudott elbánni sem a kajákkal, sem az ott maradt gombákkal. Reggel is arra ébredtem, hogy fáj a hasam több ponton is. Amúgy is volt mindig egy pont a hasamon, valahol a vakbél környékén, ami ki szokott néha dudorodni és fáj.
Azt mondták, hogy épp ott van egy kanyarulata a vastagbélnek és ott jobban elvannak a gombák, mert több kajamaradékot találnak.
CKF! Nagyon rendes vagy, írhatok neked az e-mailedre?
Üdv: Kata
Előzmény: bagolyka2 (4522)
bagolyka2 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4522
Szia Kata!
Kérdeztél a nehézfémkivezetésről. Nálam sajnos beigazolódott a fémekkel kapcsolatos gyanúm. A kivezetés nagyon hosszadalmas, de megéri. Én sem értem még a végére, de kíváncsi leszek, hogy valóban segíti-e a candida elleni kúrát. Majd beszámolok róla.
Azt viszont nem árt tudni, hogy nem minden amalgámtöméses embernek lesz nehézfémmérgezése! Ha csak egy-két tömésről van szó, akkor az még nem biztos, hogy problémát okoz. Nekem sajna 10 ilyen tömésem volt már a számban kb. 15 évig. Aki úgy gondolja, hogy töméscsere után nem ártana egy kivezetés sem, annak ajánlom a Phönix nevű homeopátiás készítményt. Melette nem árt szedni sok algát, E-vitamint, cinket és szelént. Ez mind-mind a kiválasztást segíti.
Remélem, tudtam valamit segíteni.
Neked milyen módszerrel állapították meg, hogy nincs nehézfémterheltséged?
Előzmény: Nonamekata (4516)
kocoska Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4521
Sziasztok!

Egészségfarm: 422-0666, 422-0667.

Sziasztok!

kocoska

Előzmény: CKF (4519)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.17 0 0 4520
Évekig tartó folyamat volt, de akkoriban még nem voltak kaphatók ilyen szerek mint pl. Protexin stb.

Fázékonyság főleg akkor volt, amikor joghurtot reggeliztem egy időben. Meg a paprika, zöldpaprika, tv. paprika is valami érdekes érzést váltott ki, de aztán rájöttem, hogy emiatt nem szabad kerülni a fogyasztását. Úgy fogtam fel, hogy belső fertőtlenítést végez, aminek aztán meg is lett az eredménye.

A címem él, írj nyugodtan.

Előzmény: CKF (4519)
CKF Creative Commons License 2003.06.16 0 0 4519
Szia Kandi Kálmán!

Azt hiszem akkor mi sorstársak vagyunk,csak én annyi antibiotikumot kaptam,hogy még most sem jöttem rendbe.Nálad mennyi ideig tartott még "valamennyire" helyreállt az egyensúly?Te nem maradtál fázékony?
Ha kérdezhetek intim dolgot küldj légyszi egy e-mail-t a privátomra.
Elsősorban FIUK!!!-Ha van még aki normál intim kérdésre válaszolna küldjön egy e-mailt a privátomra.
Nonamekata!-Te is kérdezz bármit,hiszen egy hajóban evezünk,csak más folyamkilométernél./...no meg én fiúból vagyok:)))/
Mindenkinek aki praktikus tanácsot tud adni!
-A kivizsgálás folyamatát hogyan célszerü elkezdeni?
-A VEGA teszt és a vérkép eredménnyel László dr.nőhöz menni vagy tőle megkérdezni,hogy mit nézzenek meg?Ki tudja megadni az Egészségfarm telefonszámát ahol előjegyzésre vesznek a VEGA tesztre?
-Akiknek szorulásos panaszai voltak ,milyen eredményt hozott a colon hidroterápia?Megéri
a kilúgozás?Akkor megint ott vagyok mint amikor a sok antibiotikumot beszedtem.Nem jobb egy fokhagymás kúra?

Üdvözlettel CKF

Előzmény: Nonamekata (4516)
JUKKA Creative Commons License 2003.06.16 0 0 4518
Sziasztok!

Tegnap fedeztem fel ezt a topicot és be kell vallanom nincs erőm végigolvasni az elejéről. Szeretnék viszont segítséget kérni attól, aki már elindult a gyógyulás útján. Egy jó orvost (lehetőleg ne CSAK természetgyógyász legyen)szeretnék találni.
Nekem nőgyógyászati problémám vannak-ez még semmi különös-, ezért olyan orvost keresek, aki egyben nőgyógyász is.
Van két kislányom, az egyik csak 10 hónapos, ezért legfeljebb 2-3 órára tudom elpasszolni. Budán lakom, ezért szeretnék lehetőleg egy budai orvost találni.
Ha tudsz ilyet, kérlek írd meg, hogy hol találom.
Előre is köszönöm mindenki segítségét.
JUKKA

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.16 0 0 4517
Részben poénosnak szánt nevemtől függetlenül nem tartom magam "kandidás fiúnak", legalábbis a nehezén már rég túl vagyok.

Röviden: az én esetemben antibiotikumos kezelésektől ment tönkre a bélflórám, majd további gyógyszerszedésektől egyre rosszabbul lettem. Mélypontra kerülve kidobáltam minden gyógyszert, ekkor kezdődött a lassú gyógyulás.

Azonban előbb, pont amikor az antibiotikumok miatt le volt gyengülve az ellenállóképességem a gombákkal szemben, volt egy alkalmi kapcsolatom egy hölggyel, aki gyaníthatóan kandidás volt. Így aztán a belső nyavalyához egy kis külső fertőzés is társult. Ez később elmúlt, hogy pontosan mitől, arra már nem is emlékszem, mert különféle fertőtlenítő hatású teákat, fűszereket fogyasztottam.

Ha tudok, válaszolok levélben is:

kandikalman@freemail.hu

Most regisztráltam újra az email címet, mert törölték. Úgyhogy, ha esetleg írt valaki (még a törlés előtt), csak azért nem válaszoltam, mert elfelejtettem figyelni ezt a fiókot.

Nonamekata Creative Commons License 2003.06.16 0 0 4516
Sziasztok!
Ma mentem megint Colonra, és egyúttal úgy gondoltam megnézetem a nehézfémeket a szervezetemben, mivel meg voltam győződve róla, hogy biztos túlteng bennem a higany. A vizsgálat azt mutatta ki, hogy minden normális, csak az ólom magasabb, de az állítólag a legtöbb emberre jellemző. Odavan a candidára vonatkozó teóriám... (Akkor mégis csak attól a több mázsa édességtől van, amit életemben megettem? :) )
Egyébként az is kiderült, hogy a vastagbéli területen javul a helyzet, a mellkasi részen azonban még nem, pedig ott nem is érzek semmi különöset, pontosabban amit igen, arról mindig azt hittem, hogy enyhe hurut és teljesen normális, erre arról is kiderül, hogí az is gomba.
Két hét telt el az első vizsgálat óta és most lehet enyhíteni a diétán. Ehetek heti 2 db tojást, halat, baromfit heti 1-2 alkalommal, sajtokból köményes, mozzarella, pici feta, élesztőmentes, cukor nélküli sütit (piszkei candidásoknak való) és ami a legjobb: napi 1/2 kg! meggyet vagy ribizlit. Most már csak egy szakács kellene nekem és itt lenne a Kánaán. Ez volt eddig is a vesztem, mivel sokszor már olyan éhes voltam, hogy megettem mindent, csak azonnal bekapható legyen. Pl. sütimaradékok a hűtőből, fornetti az utcán és egyéb péksütik. Utána meg már nem volt kedvem kotyvasztani magamnak, mert annyira már nem voltam éhes. Már fogytam kb. két kilót két hét alatt, mert volt pl. két nap , amikor csak egyszer ettem és közben csak ásványvizet ittam.
Most látom Böbe hozzászólását. Csak annyit, hogy nekem is iszonyúan néznek ki a körmeim, hosszanti barázdák, a végük állandóan széthasad, főként a kisujjamon, amin a barna csíkok vannak, de ezek nem múlnak el, mint Ancinak. Egyébként én is úgy jártam, mint te, Böbe, hogy addig olvasgattam a candidával kapcsolatos dolgokat, míg én is candidás lettem... :)
Jó utazást neked a gyógyulás ösvényein és nem kell a nagymamának virágot szedni, haladj egyenesen a nagymama házához.
CKF! Milyen értelemben nem jön be a fogorvosos URL? nem sikerül megnyitnod, vagy amúgy? Ha az előbbi, akkor valamit félregépelhettél, mert én most direkt leellenőriztem és működik.
Egyébként nekem is lennének kérdéseim a candidás fiúkhoz, annak ellenére, hogy a másik nemhez tartozom. Szabad nekem is esetleg magán e-mailben érdeklődnöm???
Üdv:
Kata
Előzmény: Anci72 (4514)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!