Keresés

Részletes keresés

nei12 Creative Commons License 2009.08.07 0 0 32

Sziasztok!

Ismerkednék Frankfurt és környékén élő magyarokkal!Én szeptembertől dolgozom kinn,mint orvos!

yoca83 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 31
Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat és az információkat már ez is nagy segítség nekem. Nem adom fel, próbálkozom talán adódik valami és most egy másik lehetőség is kialakulóban van mert a párom főnöke is talán segít. mégegyszer nagyon szépen köszönök mindent
21april Creative Commons License 2009.08.06 0 0 30

Kedves József! Mi áprilisban jöttünk haza Németországból két és fél év után, tehát viszonylag frissek a munkakeresési tapasztalataim. És sajnos nem túl bíztatóak...

A férjemnek három nagyon jó szakmája van (lakatos, esztergályos és elektronikai műszerész), anyanyelvi szinten beszéli a németet, és mégsem sikerült most állást találnia. Németországot is megsuhintotta ám a válság szele..., de azért ne add fel!

 

Elsőként azt tanácsolom, hogy CSAK biztos nyelvtudással indulj útnak! Mostanában a segédmunkákat sem osztogatják a német nyelv ismerete nélkül. A szakmád mindenesetre jó, ebben még van kereslet is.

 

Két oldalt tudok ajánlani Neked, ezeket böngészd, hátha találsz valamit Magadnak. Persze innen Magyarországról nem könnyű pályázni az ottani munkákra, sokkal jobb lenne, ha már helyben lennél és az ottani újságokban keresgélnél.

 

Nos, az oldalak:

 

www.meinestadt.de (ezen belül beírod, hogy Regensburg, és ott a Stellenangebote címszó alatt találod az állásokat.)

 

http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=92402314&t=9166795

 

(itt konkrétan szakmára is tudsz keresni)

 

Sok sikert Neked/Nektek! Azért még mi sem adtuk fel, mert nagyon megszerettük az ottani életet, embereket.

 

Üvözöllek: Zsuzsa

Előzmény: yoca83 (29)
yoca83 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 29
kovács józsef vagyok 25 éves bajai srác. a páromnak sikerült elhejezkednie regensburg melett és most úgy alakult hogy én is mennék utána csak ő teljesen le van foglalva 24 órában és nem tud segíteni munkát keresni nekem. ha esetleg valaki tudna azt nagyon szépen megköszönném. én dolgozni akarok minden nemü munkát megcsinálnék karoszérialakatos a szakmám de egy élelmiszer feldolgozó üzemben dolgoztam eddig. mióta az iskolát elvégeztem nem voltam munkanélküli de most engem is elért a recesszio vas marka. ha esetleg valaki tudna valamiben segíteni hálás lennék érte
calderon1 Creative Commons License 2009.07.14 0 0 28
Sziasztok! Dávid vagyok, Magyarországról. Olyasvalakit keresek aki segítene nekem eladni, meghirdetni Németországban kutyáimat, természetesen a nyereséget felosztjuk majd. Nemes vérvonalú, fajtiszta, törzskönyvezett kutyákról van szó, melyek németországi ára 400-600 EUR! között mozog. Sajnos ennek a töredékéért adom őket M.o-n, mint tudjuk a magyar gazdaság haldoklik, hihetetlen mélyponton van. Ezzel szemben a német piac felvevőképes és ami annál is fontosabb fizetőképes! Ha komolyabban érdekel a dolog írhatsz e-mailt, és megbeszéljük a részleteket: eszpi@hotmail.com
GALLUS05 Creative Commons License 2009.07.13 0 0 27

Sziasztok!

 

2009 Szeptemberi kezdéssel cégünkhöz értékesítő üzletkötőt kerersünk Németországba, de csak olyan ember érdekel, aki anyanyelven beszél magyarul. Cégünk, az Italo-Optik Kft. (www.szemuvegshop.hu) 7 éve szemüveg nagykereskedelmet folytat, immáron 3 országban. Biztosítunk egy WV Polo cégautót, telefont, és rugalmasak vagyunk a szállás biztosításában. Munkaköri leírás: Német optikákat, látszerészeket felkeresni az üzletben, és a kínálótáskából a modelleket megmutatni, és rendelést felvenni. A munka rugalmas, és a minden évben megrendezendő OPTI MUNCHEN kiállításon való résztvétel, ahol nagy mennyiségű rendeléseket lehet eladni. Fizetés: Jutalékos rendszerben. Magas kereseti lehetőség! Mivel új piac, az új ügyfelek megszerzése a munka oroszlánrésze.

Kérlek titeket, ha bárkinek tetszene ez a munkalehetőség, írjanak emailt+önéletrajzot: info@szemuvegshop.hu vagy italo-optik@t-online.hu email címre, vagy egyeztessenek időpontot érdi irodánkban a 06703125123-as ügyfélszolgálati telefonszámon.

 

Köszönjük.

Judit v N. Creative Commons License 2009.07.08 0 0 26
Sziasztok!

Nemrég költöztem a párohoz, Joachimhoz. Botnangban lakunk (ez Stuttgart egy nyugati kerülete). Nagyon szeretünk itt élni, nemrég vettünk egy új lakást és felújítjuk most Július közepén. Sürgősen szükségünk lenne egy számlaképes szakemberre, aki tud csempézni. Ha ismertek ilyen szakembert Stuttgartban, aki tényleg szép munkát végez légyszi szóljatok. Előre is köszi :)

Illetve a konyhánkban, ahova most új konyhabútort vettünk, van egy régebbi, tömör fából készült, jó állapotban lévő, krém és sötétbarna színű konyhabútor, hűtővel, mosogatóval, és sütővel együtt.(Tudok képeket küldeni) Ezt a bútort odaadjuk bárkinek szívesen ingyen, aki eljön érte és leszereli, majd elviszi.

Üdv,
Judit
email: judit.zsigovics@gmail.com
Fahazas Creative Commons License 2009.06.27 0 0 25

Sziasztok!

 

Abban szeretném a segitségeteket kérni,hogy szeretnék kint dolgozni! Na most azt kell tudni ,hogy itthon 10 évig volt egy épitőipari cégem,szakmámat tekintve Ács-Asztalos vagyok 15 éves gyakorlattal,könnyűszerkezetes házakat épitettem,de ami itthon van az dráma! Tisztában vagyok,hogy recesszió van világszerte,csak ugye mindenhol mást jelent a megszoritás,mert egy biztos ,itthon az épitőipar halálra van itélve,nincs itt senkinek és semminek jövője! Ha van esetleg valaki aki tudna ebben nekem segiteni akkor nem lennék hálátlan! Német nyelv tudással nem lenne gond,mert aki jönne velem,egyik alkalmazottam az jól beszéli a nyelvet!

Minden segitséget szivesen fogadok!

Köszönöm előre is! Tisztelettel: Lovas Gábor

Bettybaby83 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 24
Sziasztok!Új vagyok és szeretnék segítséget kérni,hogy ki szeretnék menni Dortmundba dolgozni,mert a párom kint van és így nem élet az élet külön!
Ha valaki tud vagy hall állást szólna nekem!?
Takarítást,gyerek vigyázást,kutyasétáltatást,kert gondozást,vasalást vállalnék.Sajnos csak akkor tudok kimenni,ha lenne munkám és ahol lakjak.Úgy volt,hogy a páromhoz kimehetek és lakhatok ott vele egy szobában,csak bejött ez a hülye válság és szigorításként összevonták őket így nincs hely.Ő nem ismer senkit aki tudna segíteni.Az albérlet meg nagyon drága lenne.
Köszönöm!
Szívesen ismerkednék kint élő magyarokkal.
Betty
Detti(L) Creative Commons License 2009.06.18 0 0 23
Sziasztok

én nagyon új vagyok itt és csak tervezem a kiutat Németországba ott szeretnék egyetemre járni tud nekem valaki valamiben segíteni honnan induljak?mit ne felejtsek el semmiképp?
vagy van esetleg aki épp ott tanul vagy ott végzett kinn egyetemen?
köszönöm

U.I.:münchenbe mennék
kawirzbácsi Creative Commons License 2009.06.11 0 0 22

Neharagudj, de ha németországot szereted (nemtudom miért), akkor miért keresel magyarokat itt a németeknél.

Én azt hiszem, te unod a németeket (mint én) és emiatt keresel magyar kapcsolatokat.

Tudod, én már harmincadik éve taposom ezt a földet, de soha nem tudtam megszeretni.

Annak idején egy csaj bevitt az erdőbe, és bent ragadtam.

Mos rávagyok kényszerülve (hülye fejjel felvettem az állampolgárságot) hogy itt maradjak.

 

üdv kawirz

Előzmény: lazaego (-)
GermanLingua Creative Commons License 2009.05.13 0 0 21

Szia!

 

Gratulálok a nagyszerű lehetőségetekhez! De bizony nyelvtudás nélkül nehéz lesz boldogulnod a gyerekekkel kapcsolatos dolgokban, egyedül otthon maradni pedig bizonyára nem lenne a legszerencsésebb megoldás se a kettőtök kapcsolatában, se a gyerekeket tekintve. A gyerekek nagyon könnyen tanulnak nyelvet, őket nem kell félteni, sőt, ezáltal nekik egy mindennél többet érő dolgot adhattok, mégpedig, hogy anyanyelvi szinten fognak németül beszélni.

 

Magam is Németországban élek, a Szár-Vidéken, a férjem német, van egy 3 éves kisfiunk. Debrecenben végeztem német nyelvtanári szakot.

 

Ajánlhatom Neked esetleg az internetes nyelvoktatást/nyelvtanulást? Ha van interneted és skype-od, akkor bármilyen idöben lehet németórát tartani, és el se kell menned otthonról!

 

A live-online nyelvórákat egy virtuális osztályteremben szoktam tartani, ahol az óra vázlatát ki lehet nyomtatni, vagy el lehet menteni. Ìrásbeli gyakorlásra pedig naponta adok online önkiértékelödö feladatokat.

 

Nézd meg a weboldalamat (www.germanlingua.hu), és próbáld ki az interaktív mintafeladatokat!

 

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!

 

Üdv.

Strickert Gabriella

Előzmény: Rika177 (18)
daljud Creative Commons License 2009.04.25 0 0 20
                       tisztelt nemetorszagi magyarok egy rosz dontes kovetkezteben bajba  sodortuk magunkat es most nem tudjuk segitseg nelkul megoldani. Csak azt szerettuk volna hogy nekunk is legyen egy  csaladi hazunk ,mely meg is van csak epp a hitelt nem tudjuk most fizetni es veszelybe kerult az otthonunk.Kerek minden joindulatu embert aki tud segitsen ,nekunk most minden cent szamit ha valaki tud segiteni kerem orizze meg a banki befizetot mert az alapjan megprobaljuk meghalalni a sgitseget,ugyanis olyan helyre epitkeztunk hogy kellemes pihenest tudnank biztositani ha sikerul megmenteni a hazat (Erdelyben) a segitseget a kovetkezo bankszamlara lehet  utalni RO73RNCB0158015362470005    koszonjuk mely tisztelettel  
ulyssescraypt Creative Commons License 2009.04.10 0 0 19

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!

Kripta Ulisszesz vagyok Magyarországról. Olyan kapcsolatokat keresek Németországban, akik tudnának nekem segíteni, illetve együttműködni velem. Én lovakkal foglalkozom, és szeretnék rájuk Németországban piacot találni, illetve hirdetni őket az interneten, csak sajnos a nyelvet nem beszélem. Illetve építőipari vállalkozó vagyok, 10-15fős szakembercsapattal. Keressük a lehetőséget, hogy ott kint külföldön munkákat, és megbízásokat kapjunk. Bármilyen megoldás érdekelhet. Kérem, aki tud és akar, az segítsen. Előre is köszönöm. Üdvözlök mindenkit. ulyssescraypt@index.hu">ulyssescraypt@index.hu

Rika177 Creative Commons License 2009.04.03 0 0 18

Sziasztok!!Párom nagyon jó munkalehetöséget kapott Németországban!De nem akar ugy kimenni hogy én és a két gyerek itthonmaradunk!A fönöke nagyon jó kis lakást biztositana nekünk!De az a gond hogy én egy szót sem tudok németül,az angolt értem egy kicsit!A párom is csak az alapokat tudja de neki ez elég a munkályához!De én igy nyelv nélkül hogy boldogulnák?HA orvoshoz kell vinni a gyerköcöket hogyan mondom el mi a bajuk?Azt mondják ha már kint vagy nagyon könnyen meg lehet tanulni a nyelvet!Igaz ez?

VAlaki irjon nekem hogy mit csináljak,belevágjak igy nyelv nélkül vagy hadjam az egészet!

Válaszokat elöre is köszönöm

janoskovacs76 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 17
Miből gondolod, hogy a németországi magyarok Angliában akarnak TVzni???
Előzmény: Fishead (16)
Fishead Creative Commons License 2009.03.05 0 0 16

Hello Magyarok!!!

Németországi Magyarok figyelem!!! Van egy fantasztikus új technológia amivel az összes magyar TV-adást képesek vagytok fogni Angliában! RTL-Klub, TV2, Duna, magyar1, magyar2, HBO, HBO2, HBO Comedy, Privat Spice(0-24 porno), Playboy Chanel, Viasat, Story TV, Cinemax, az összes létező National Geography és Discovery chanel, stb. rengeteg sport mindez magyar hangkörnyezettel 80 db magyar nyelvű műsor! Pont úgy tévézhetsz kinnt mintha Magyarországon lennél. És mindezt nagyon kedvező áron ajánlom. Nincs havidíj mivel ezt csak egyszer kell megvenni és örökké menni fog.
Bármilyen kérdésed van kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, ne habozz nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre! Írj erre a címre : amerikairuha@freemail.hu

És ne feledd akár már jövőhéten nézheted angliában a kedvenc magyar TV-műsoraidat!!!

ár:150 Euró

Fishead Creative Commons License 2009.03.05 0 0 15
hhh
Feher Csaba38 Creative Commons License 2009.02.15 0 0 14
Tisztel Magyarok!
Kérem aki tud segítsen egy 38 éves Szerbiában éló magyarom.
Sajnos beteg vagyok,munkaképtelen és már a villanyszámlámat nem tudom kifizetni,meg a tübbi rezsimet sem,és ha pár nap alatt nem fizetem ki akkor kikapcsolják a villyanyt,akkor pedig meg fogok fagyni.
Én hiszem azt hogy vannak még segítőkész emberek akik nélkülözni tudnak 200-300 eurot.Nagyon sürgős lenne!
Kérem aki tud vegy fel velem a kapcsolatot!
E-mail:fecsab@nadlanu.com
tel:+381641922555
Előre is köszönöm a segitséget
nikibaby01 Creative Commons License 2009.02.06 0 0 13
Hahooooo

Aki Heidelberg környékéröl való az nem szokott fórumozni??????
Ezek szerint csak én vagyok itt magyar :-)

Ha esetleg valaki ide téved akkor az írjon!!!
erika3333 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 12
Szia! Egy kis írásodat olvastam, kint élsz?Ha igen, melyik részen?
Keresek magyarokat akik már egy ideje kint élnek és kiváncsi vagyok a sosukra.
erika3333@freeemail.hu
Előzmény: lazaego (-)
nikibaby01 Creative Commons License 2008.11.19 0 0 11
Sziasztok!!!!!!

Ha esetleg van köztetek olyan aki (Heidelbergben) leimenben lakik és olyan jól tud németül hogy akár ad órákat is akkor várom jelentkezését.......


Elöre is köszi
gyongyfuzes Creative Commons License 2008.06.24 0 0 9

Sziasztok!

Juli 2-től Ulmban leszünk a családommal.Ha van Ulm környéki gyerekes magyar család szívesen felvenném a kapcsolatot.

Cím <A href="mailto:gyongyfuzes@freemail.hu">gyongyfuzes@freemail.hu

Szál lás étkezés biztosatva tehát csak egy kis társalgásra vágyunk.Különben akkor kezdődik a Donau fest és ezen a rendezvényen vesz részt a férjem mi ugymond csak kisérjük őt.

Szóval várom leveleitek.

Köszi Szidónia

a340 Creative Commons License 2008.05.17 0 0 7

Sziasztok,

 

Informaciot szeretnek kerni munkavallalasi engedely kerelmezes ugyeben.

Napokon belul meglesz az alairt munkaszerzodesem nemetorszagban dusseldorfban, meghozza olyan szakmaban amit -ha jol tudok nem vizsgalnak at tulsagosan (hianyszakma).

A kerdesem a kovetkezo lenne: 1.kinek kell a hatosaghoz mennie a szerzodessel? A munkavallalonak is megvan a joga hozza vagy csak a munkaltato teheti ezt meg?

Ez altalaban orszagonkent valtozik de nemetorszagrol nem sikerult infot szereznem.

2.Melyik illetekes helyi hatosaghoz kell fordulni?

3. Altalaban mennyi ido az elbiralas?

4. Okozhat problemat hogy a beadas idejeben meg nincs nemetorszagi bejelentett lakhelyem?

 

A munkahelyem dusseldorfban lesz, es ott szeretnek alberletet is keresni.

Elore is koszonom a valaszokat, segitsegeket.

 

Ja, es egy szot sem tudok nemetul ;)

Előzmény: guccsi1 (6)
guccsi1 Creative Commons License 2008.05.07 0 0 6

Sziasztok! Örülnék ha valaki tudna segíteni. Munkát keresek Németországban C-kategóriás jogosítvánnyal. Nagy tapasztalatom van a KIKÁS,IKEÁS,BRWS bútorok összeszerelésében, és költöztető cégnél is dolgoztam elég sok évet. Ha valaki tudna nekem segíteni megköszönöm: Feri. guccsi@freemail.hu

korosii Creative Commons License 2008.04.01 0 0 5
Jó napot,estét,sziasztok!
Munkát keresek München környékén asztalos vagyok,jogsival,tapasztalattal.Kevés németnyelv tudással.Előre is köszönöm:korosii@citromail.hu
István
puszedli21 Creative Commons License 2008.03.28 0 0 4
sziasztok!!

Baby-sitterkednék Németországban élő magyaroknál!
Nyári munkaként!
Ha tudtunk segíteni írjatok egy emailt: puszedli21@citromail.hu
Köszi szépen!!!
laszlofalvi Creative Commons License 2008.03.12 0 0 3

Szevasztok! Segitség kellene, jön valaki B-pestre a közeljövőben?Zoli.

Helem Creative Commons License 2007.12.10 0 0 2
 

Sziasztok!

 

Javaslom nektek másodállásban esetleg főállásban süssetek kürtős kalácsot külföldön. Itt nálunk nagyon jó híre van. Megtanítottam már sok külföldi magyart kürtős kalácsot sütni. Voltak köztük Ausztráliában, Hollandiában, Angliában, Spanyolországban, Németországban élő illetve oda települő magyarok. A világban még egyáltalán nincs elterjesztve ez a finomság. Ahol bevezették ott nagyon jól megy.

 

Piacokon, nagyobb rendezvényeken strandokon búcsúkban sok százat el lehet adni, gyakran egész nap sor áll érte. Sokkal jobban fogy, mint a lángos, a hamburger meg a gyros. Rendkívül kellemes illata nagyon csábítja a vevőket. Tavasztól karácsonyig szoktuk csinálni. Mi két formában csináljuk, a strandokon fix faházakban a piacokon és rendezvényeken vontatható büfé kocsiban, de csináltuk már nagy sátorban, pavilonban is.

 

Ha valakit érdekel ez a magyar finomság, állok rendelkezésére.

 

http://kurtoskalacs.freeweb.hu/

Mega Tróger Creative Commons License 2007.08.10 0 0 1

hát ha csak ennyire leleményes, még Budapesten sem találna senkit a gyerköcök mellé aki magyarul beszélni

 

elsönek próbálkoznék itt vagy az iwiw-en keresni embereket:

 

http://www.magyaronline.net/forum/viewforum.php?forum=4&27231

 

aztán ha ezek után sincs senki aki ...

Előzmény: Kinga-Kaszi (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!