Keresés

Részletes keresés

sasanz Creative Commons License 1999.07.20 0 0 7
Sziasztok. Jó, hogy van ez a topic!
Szeretném majd meglepni magam egy igazi helvét bicsakkal, csak nem tudom, hogy hol kapok eredetit. Tudna valaki segíteni? És ha nem vagyok tolakodó, esetleg van kifejezetten horgászathoz való típus is? És ha még az árról is kaphatnék némi felvilágosítást... :)
Előre is köszönöm!
Gróf Úr Creative Commons License 1999.07.19 0 0 6
Ha nem akarsz multifunkci svájcibicskát, hanem egy kézreálló késecskét szeretnél inkább, ami nem épp hétköznapi szitukban is kisegíthet, akkor ajánlom a Spyderco -t, mint gyártót. A leírás alapján ez kell Neked. Nekem egy Endurám van (bár a hossza 9.4 cm, tehát törvénytelen, s az anyaga is "csak" Austenit-8 (erről annyit, h a Mister Minitben azóta nem állnak szóba velem, mióta két köszörűjüket vágta tönkre, a kis balgák bevállalták élezésre, utána vihettem egy öreg szakihoz, aki jót nevetett a történeten és ingyen kiélezte)) de nagyon elégedett vagyok vele. a Spyderco amúgy gyárt G2 -ből is késeket (pl.: Police), nem is aranyárban, úgy 20-50 ezer HUFért már vehetsz is Magadnak...

Üdv: LeComte

Előzmény: alexandrosz (2)
Alexfux Creative Commons License 1999.07.19 0 0 5
Nekem van egy Victorinox tip. kesem ( a nagyobbik) a szuks. opciokkal, ugymint bornyito, sornyito, konzervnyito, egy nagyobb es egy kisebb csavarhuzo az egyes nyitok vegein, egy kis furesz, amit mar probaltam. Mammutfenyot ne akarj kivagni vele, de kisebb facskakkal, agakkal elbanik. Az oldalamon egy gyari bortokban fityeg, amiben egy Maglite zseblampacska is van. A kes, a bortok a lampaval egyutt tavaly sacc/kb. kerult tizenhetezer forintomba. A bicskat a koruton, a tokot lampastul a Duna Plaza-ban vettem Idaig nagyon bevalt.
OFF

Az elozo svajcibicskamat Svajcban hagytam el :-)))

On

Előzmény: alexandrosz (2)
HBB Creative Commons License 1999.07.19 0 0 4
Szia alex!
A Póluscenterben az egyik fő utcáról nyílik egy hátsó udvar, ahol egy rendkívül gazdagon felszerelt acélárukkal foglalkozó bót van.
Ez még nem olyan különös, a legtöbb megabrutáláruházban találkozhacc ilyenekkel. DE. Itt az eladók nem néznek ki, ha csak böngészni akarsz, sőt komoly szakmai tanácsokkal látnak el a különféle bicskázási területeket illetően. Szintén nem mellékesen, katalógusból meghoznak bármit neked, csak győzzed lével.
Egyszóval csak ajánlani tudom őket.
Előzmény: alexandrosz (2)
svga Creative Commons License 1999.07.19 0 0 3
Bicskás topic rulez!!!!
A Bartók Béla úton a Móricz Zsiga krt. után picivel, jobb oldalt van az Extrametál kft. szaküzlete. Minőségi kések vannak jó árért, és rendesek, segítőkészek az eladók. (x) :-)
Viktorinox rulez!!!!

svga

Előzmény: alexandrosz (-)
alexandrosz Creative Commons License 1999.07.19 0 0 2
Értem én a kérdést :o)))

A bűnözés témakörén kívüleső, úgymond hétköznapi célokra venném, pl. Kiránduláson való étkezés, barkácsolás, szivarvég levágása :o))). Tehát mindennnapi apró - cseprő feladatok megoldására. Kétnaponkénti élezést szeretném elkerülni. Hallottam valami G2-es anyagról is, ami aranyárban van...

Előzmény: Gróf Úr (1)
Gróf Úr Creative Commons License 1999.07.19 0 0 1
Mire akarod használni? Nagyban befolyásolja a tanácsot, ígyhát oszd meg velünk, milyen célra keresel kést...

Üdv: LeComte

Előzmény: alexandrosz (-)
kheiron Creative Commons License 1999.07.19 0 0 0
A Lurdy Házban van egy késes, ahol sok-sok 0-ra végződő árért lehet kést venni.

Üdv
Kheirón

alexandrosz Creative Commons License 1999.07.19 0 0 topiknyitó
Tisztelt tasztalosok !

Régi és elhasználódott bicskám helyett vásárolnék egy modern és megbízható kést. Az elképzelés nagyjából:
- Egykezes, egy pengés
- jó minőségű acél penge
- kb. 80 mm pengehossz
Tőletek beszerzési forrásokat, szaküzletek címét, ill. a szakértőktől tanácsokat várok (milyen márkájút, miért, mennyiért, stb.). Remélem ilyen topic még nem volt, ha mégis, akkor mea culpa mindenki felé...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!