Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

sapirico Creative Commons License 2007.10.22 0 0 5
Tisztelt dr. Sebeő Talán!

A Kultúra mozi ügyét nem érzem a Veterán Autó és Motorba illőnek.
A klubtagtoborzó felhívást az alábbi formában készen vagyunk közölni. Általános szabály, hogy semmilyen beküldött anyagot nem fogadunk el "változtatás nélkül" feltétellel.

Megértését köszöni

Ocskay Zoltán

A Ritka Lengyel Autók Klubja (R.I.L.AK.) tagokat keres. Nincs regisztráció és tagdíj! Amit kínálunk, a lengyel autók szeretete, típustól és mérettől függetlenül. Lehetőségeinkhez képest támogatjuk a lengyel kultúrát és utazásokat szervezünk Lengyelországba.
sapirico Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4
Kedves Rider On The Storm . A Te aranyszínű Peugeot 604--esedben nékem volt szerencsém ülni , és miután hazajöttünk a Warszawás---kacsás barátomnak a Dösövőjével, csak akkor döbbenTEm rá , hogy mekkora egy csacsi is vagyok ( , hogy más szót ne használjak ), hogy nem adtam oda a névjegykártyámat , hogy összefussunk , egy TEára ( francokat arra , más folyadékra , csak más folyadék nevének esetében nem lehetne kinagyítani a TE tagot ).De remélem , majd összefutunk . Épp 25 éve nem ülTEm abban a kocsidban , ami maga a grandeur . . .

A Citroen veTErán klubot azért szeretTEm meg , mivel ott is , a R.I.L.A.K.--hoz hasonlóan , nagyon sokrétű és színes , szereTEtteli emberek vannak , és ez közös miközöttünk . Egyszer , majd ha tanáxunk , mutatok egy levelet Néked , amit a György Balázs írt (= a Citroen Oldtimers Club Hungary elnökhelytTEse ) a lengyel--magyar barátságról , s talán könybe is lábad majd a szemed . A Bartalis Dénes is megmondta (= elnök ) , ha nem volnának francia autók , lengyel vetTEánautója is lenne .

Köszönöm a debreceni Flakvierlingnek ( akintől itt kérdezném meg , mit is jelent ezen neve . . .), hogy ezen rovatot beindítá . Meg annak az Andrássy--nak , aki először mesélt nékem a tözsasztalról , s akiről tudom, hogy ír ide valahová valamilyen név mellett .

Sapirico
Előzmény: raider (3)
raider Creative Commons License 2007.10.22 0 0 3
Én pözsós vagyok, azon belül féligmeddig youngtimer kategória - 604. Érdekes módon ismerőseim között két nagypolszkis is volt, egyiknek még megvan, a másik nemrég eladta. Szóval vannak azért mohikánok.
Előzmény: Flakvierling (1)
Flakvierling Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2

Polski P125 reklámok:

 

Flakvierling Creative Commons License 2007.10.20 0 0 1

Szia! Sajnos nem, nekem csak lesz Nysám. De azért jó hallani, hogy sok embernek van Nysája Magyarországon.

És te mivel foglalkozol? (milyen kocsival?)

Előzmény: raider (0)
raider Creative Commons License 2007.10.19 0 0 0
Szia, nem veled találkoztam Bicskén a Citroenes talin (egy 604-esben)? Volt ott egy emberke, akivel nagyon jól elbeszélgettünk, ő egy Nysát újít fel.
Flakvierling Creative Commons License 2007.10.19 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Nem én vagyok a R.I.L.A.K. elnöke, de én nyitottam a topikot. Remélem, lesznek majd hozzászólások.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!