Keresés

Részletes keresés

Anci72 Creative Commons License 2004.03.02 0 0 4946
Ha húst is eszel megnehezíti a szervezeted anyagcseréjét és nehezebben tudja saját magát gyógyítani. Ennyi. De a jó vörös tejszínes vagy tejfölös ragud az nem fog segíteni.. De Tied a döntés.
Saját észrevétel, nemcsak olvastam. Nekem bevált. Az elején én is megpróbáltam, na csak még ezt az egyet típust csinálni, de akkor haladtam igazán, ha betartottam mindent. Lehet, másnak mások a tapasztalatai. Aztán itt van ez a vércsoportos diéta dolog. 0-s vagyok, valóban bírom a húst, de ha kihagyom, jobban vagyok "egyes" napokon.

A.

BAGOLYKA Creative Commons License 2004.03.02 0 0 4945
Szia!
Én úgy tudom, hogy a hússal az a legfőbb probléma, hogy az állatokat antibiotikummal etetik, ami átmegy a húsba is. A gomba szempontjából teljesen veszélytelen. Ha tudsz, szerezz be biohúst. A MammutII-ben található bioboltban lehet kapni biohusit és szalámit is, ami főleg azért jó, mert ezekbe nem tesznek tartósítószereket és cukrot. Igaz, hogy kicsit drágább, mint a bolti, de megéri inkább jó minőségű ételre kiadni a pénzt, mint orvosságokra és mindenféle táplálékkiegészítőre!
Nekem 2 évi diéta után az a tapasztalatom, hogy igazán csak a cukorfélék, az élesztő és az alkohol veszélyes. Az elején én is nagyon szigorúra vettem a dolgot és csak annyi eredményt értem el, hogy még rosszabbul lettem a hiánybetegségektől. Nagyon észnél kell lenni, mert sokszor a diéta többet árthat, mint használ!
Előzmény: Borzas (4944)
Borzas Creative Commons License 2004.03.01 0 0 4944
na mostmár öntsünk tiszta vizet!

ezek a kurva gombák a szénhidrátot zabálják!
akárcsak az emberek, egyébként.
ezért vagyon az mondva, hogy ne egyen a nép cukrot meg fehér lisztet. azt már nem egészen értem, hogy a tönkölybúzából sütött kenyérben mennyiben különbözik a szénhidrát más szénhidtrátoktól - oké hogy aminosavak meg ilyesmi (lásd lentebb), de a m*C+2n*H+n*O az abban is m*C+2n*H+n*O. ugyanez vonatkozik a krumplira ami szintén tartalmaz némi keményítőt (bár sok belőle a vízbe kerül, amiben főtt), ami a közepesen összetett m*C+2n*H+n*O egyébként, a Velvet rovat mégis azt mondja hogy lehet enni.

a húsban nincs szénhidrát (legfeljebb igggenigenkevés), abban fehérje van. szintén nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. nyomelemekből meg ásványi anyagokból nem lehet izmot építeni.

szóval a hússal mi a probléma???
én nem értek irtt valamit, pedig nem vagyok egy nagyon hülye gyerek.

Anci72 Creative Commons License 2004.03.01 0 0 4943
A grapefruitmag jó, de kevés önmagában. Szegény kivonat nem bír megbírkózni a dolgokkal, ha húst is adsz neki.

A.

Anci72 Creative Commons License 2004.03.01 0 0 4942
Kedves Mylady!

Azt, hogy miért nem fejlődsz, Te magad adtad meg a választ. Egyébként halódhatnak azok úgy is, hogy nem vagy rosszul. Én is rosszul voltam, de a barátom soha és neki is ürült a téma.

Szerintem semmit sem ér a C-Tea.
Viszont a kakukkfű, cickafark, diólevél, bazsalikom tea már igen. És sokkal olcsóbban otthon elő tudod állítani.
Én Éden kapszulát szedek, nagyon jó. Nem olcsó.

De hallottam olyan nyugdíjasról, akinek semmilyen plusz pénze nincs ahhoz, hogy beszerezzen mindenféle dolgokat, de nagyon tartja a diétát és nem eszik fehérjét, esetleg szóját és tojást. Fejlődik, ha lassabban is, de jobban van.

NEm fogok igazán visszatérni a hagyományos magyar konyhához. Saját tapasztalat, kis idő múlva visszatértek. Ez legyen az életemben a legnagyobb bajom.
A.

Borzas Creative Commons License 2004.03.01 0 0 4941
Köszönöm, köszönöm!
Előzmény: edeskicsilany (4940)
edeskicsilany Creative Commons License 2004.02.29 0 0 4940
Borzas!
Vény nélüli gombaölőnek nekem egy doki a grapefruitmag-kivonatot ajánlotta, bioboltokban lehet kapni, kb. 1300 Ft.
ÉKL
Előzmény: Borzas (4939)
Borzas Creative Commons License 2004.02.28 0 0 4939
én azt olvastam valahol a neten hogy laktóz az egyetlen szénhidrát amit nem bírnak megenni a kis mocskok. viszont más okból egyesek szerint mégsem jóa tej, mert túl sok benne az "élő" anyag, amire allergiás lehet az ember.

felteszek 2 elsikkadt kérdést megint:
1. van-e valamilyen vény nélküli gombaölő?
2. a Drogerie Markt-ban kapható candida tea ér valamit a szép tasak által nyújtot élményen kívül?

egyébként jól néznénk ki ha nem lehetne húst enni még fehéret se. mondjuk én most főztem egy kiváló tejszínes marharagut, sötétvörös húsból.

a krumplival mia helyzet? a velvet szerint eheti az ember, de én ezt azért furcsállom, merthogy a krumpli azért az egyik fő szénhidrátforrásunk.

Előzmény: Mylady23 (4938)
Mylady23 Creative Commons License 2004.02.28 0 0 4938
Sziasztok!

Most írok először a Fórumba, de sajna a probléma már régóta nyüstöl.
Most jutottam el a kapszulák és kúpok után (6 év)a diéta kipróbálásáig. Persze kaptam mellé nystatinos port kis tasakokban. Napi 1-et kell folyadékkal bevennem. Olvastam, hogy a kúra elején rosszul lesz az ember, de én eddig semmi változást nem tapasztaltam. Lehet, hogy a por nem hatott még? Vagy a diéta lazasága a bibi? Mindenevő volnék, így a fehér husikát nem vontam meg magamtól, bár a Teljes candida könyvben olvastam, hogy tilos. Persze ott minden tejterméket is tiltanak, mert a tejcukrot is szeretik a gombik. Ez igaz? Más könyvben meg engedik.
No, hogyan tovább? Ha valakinek van jó ötlete, szívesen venném, hátha nálam is beválik.

Üdv Mindenkinek!

Anci72 Creative Commons License 2004.02.24 0 0 4937
Sziasztok!

Nekem is nagyon nehéz volt elkezdeni mozogni, nagyon sokat segített. Megtalálni valami olyat, amit Te igazán szeretsz csinálni és örömöd leled benne. Ez nehéz volt. A diéta miatt nagyon lefogytam, egyébként sem hatalmas súlyomból. Már 4 hónap Tai chi-zás után jelentős a változás, a kedvemre is elég jó hatással van. Mindig várom, mikor mehetek.
(Az egyik barátnőm 1/2 vagy 1 (?) éves tai-chi-zás után elmúltak az allergiái...

A.

Angela Y. Davis Creative Commons License 2004.02.23 0 0 4936
Kedves Évica36!

Bocs, hogy ennyit bombázlak a tanácsaimmal, de eléggé hasonló jellegű problémáink vannak, és hátha tudok valamiben segíteni...

A mozgás. Hát, tőlem is nagyon távol áll. De annyira muszály volt már valamit kezdeni magammal, hogy erőt vettem magamon, és kerestem egy női konditermet. Nekem az nagyon bejött. Reggel elmegyek, végigcsinálom az összeállított egy órás programot. Nem kell senkivel se törődni, olyan ütemben csinálom, ahogy nekem jól esik, nem fáradok ki a végére, viszont egész napra erőt ad. Igaz, heti kettőnél én se tudom magam többre rávenni...

Előzmény: Évica36 (4935)
Évica36 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 4935
Szia Ghora!

Köszönöm Neked is az ötleteket és a segítséget!

Hát a sport az, ami be kell, hogy valljam, nehezemre esik. Rettentően szeretek olvasni és kézimunkázni, ezért sajnálom ezektől a sport javára elvenni az időt. A jóga az egyedüli kivétel – azt szeretem - de jó ideje azt sem csinálom. Ettől függetlenül igyekszem megfogadni a tanácsodat és legalább jógát beiktatni a napi rendembe. Halkan jegyzem meg, hogy majdnem olyan a hozzáállásom ehhez, mint a pénteki Jakupcsek műsorban az egyik nőnek: aki szerint neki csak annyi izomra van szüksége, ami a járáshoz elengedhetetlenül szükséges. Na ennyire nálam nem rossz a helyzet, de a napi fél óra aerobichoz nagyon meg kellene kűzdenem magammal és nem tudom, melyik énem győzne.

Az ezüst kolloidról mostanában hallottam és épp a beszerzésről igyekszem jelen pillanatban gondoskodni.

Harmadikként említed, hogy a mának, a mostnak éljek. Azt hiszem, hogy én eléggé ilyen vagyok, előre szoktam nézni, nem hátra. Agykontrollt, reikit, angyaltanfolyamot stb. is végeztem és a pozitív beállítottságommal szerintem nincs baj. A zöldségallergiával kapcsolatban csak annyit, hogy pld a tiltás ellenére, ameddig bírtam, használtam vegetát és más fűszereket is, de kb. 1,5 hónapja nem megy és ezekkel nem egyszeri rosszullét után álltam le. Úgy érzem, hogy nem beszéltem be semmit magamnak, annál is inkább, mert imádom a zöldséget és mielőbb szeretném újból enni.

László Máriával kapcsolatban: olvastam a könyvét, amit a candidáról írt és abban candida „szövődményként” beszél az endometriozis cisztáról. Hát nekem ez is megvolt és ami valóban félelmet kelt bennem, az az, hogy ettől talán nem lehet megszabadulni (ezt nem LM könyvében olvastam, hanem orvosi honlapokon), mert újra és újra kiújul. (Petefészek eltávolítással szüntethető meg egyedül és véglegesen a probléma, de még nem szültem, tehát ez nem járható út, arról nem is beszélve, hogy a jó Isten nem azért adta ezt a szervünket sem, hogy kidobáljuk.) Erre való tekintettel gondoltam megkeresni ezt a doki nőt, mert a nőgyógyászati szövődménye valóban izgat ennek a candidának. A többivel nem igazán szoktam törődni, eszem, amit tudok és teszem a dolgomat.
Én is minden jót kívánok Neked és Mindenkinek!

Éva

Előzmény: ghora03 (4934)
ghora03 Creative Commons License 2004.02.20 0 0 4934
Ja, és László Mártát felejtsd el!
Pénzhajhász egy nő, akitől meggyógyulni biztos nem fogsz!
Csak magadban bízhatsz!!!
Előzmény: Évica36 (4932)
ghora03 Creative Commons License 2004.02.20 0 0 4933
Szia Évica!

Van megoldás, mégpedig a sport...Szűntelenül.
Ha meg tudod valósítani, hogy napi fél óra aerob gyakorlatot végezz, akkor az meghozza hamar a gyümölcsét (persze CSAK olyat sportolj, amit élvezele is, különben nyűggé válik az egész...)
E mellett fogyassz ezüst kolloid oldatot reggelente, illetve minden étkezés után...Főleg ha húst is eszel. Amire persze szükség is van sokmindenki véleményével ellentétben. Ha nincs kolloid, akkor reszelj reggelente egy kávéskanálnyi tormát 3 dl. vízbe, majd 3 perc után szűrd meg, és fogyaszd el. Az íze nem kellemes, de a hatása kiváló!
A harmadik, hogy ne "gondolkozz", vagyis légy ott az "itt és most"-ban lehetőleg mindig, mindenkor, továbbá szerény véleményemszerint benned már kialakult egyfajta félelem a kajákkal szemben, amit betápláltál a tudatalattidba. Pl: 1.,tegnap a hagymától felpuffadtam (holott lehet hogy egy gondolattól, csak Te a hagymának tanúsítottad..) 2., Ma hagymát eszem -> következtetés: 3., Ma is fel fogok puffadni!
Ha ezt így "belőtted" a tudatalattidba, akkor azt minél hamarabb le kell cserélni pozitív gondolatra. Pl. gondolj erre: Ez a hagyma amit most elfogyasztok az egészségemet fogja szolgálni, és sokkal jobban érzem majd magam tőle!

Most egyelőre ennyi jutott eszembe...
Ha vmi kérdésed van, vagy nem értesz vmit, nyugodtan írj!

Minden jót
ghora

Előzmény: Évica36 (4928)
Évica36 Creative Commons License 2004.02.20 0 0 4932
Szia Édeskicsilány! (Ez nagyon aranyos)

Igen, érzem a zöldségallergiát és vérből jó párat ki is mutattak. Írtam is, ha csak belefő az ételbe a zöldség én már attól is rosszul vagyok (puffadás, hasmenés...) és ezek nem csak a candida miatt tiltott zöldségek.
Abban nem vagyok azonban biztos, hogy a vegás étkezésnek ehhez semmi köze. Ezen a fórumon is több helyen olvastam mások véleményét e témában, hogy amit nem bírt valaki enni huzamosabb ideig, újra próbálkozáskor (pld. negatív candida lelet esetén) nem bírja megegmészteni a szervezet a bevitt ételt. És talán ugyanez a helyzet, ha sokáig ettünk valamit, egy idő után probléma jelentkezik az emésztésnél. Én mindkét esetet több élelmiszerrel kapcsolatban megfigyeltem magamon, de úgy gondolom, hogy a vércsoport szerinti diétának is köze van a dologhoz, talán ezzel magyarázható, hogy millióknak semmi bajuk nincs a vegás életmódtól, de lehet, hogy csak belemagyarázom. Nem tudom, de ez volna a kisebbik baj, a nagyobbik, hogy az orvosok sem tudják.
Pszichés okok - bárhogy gondolkozom - nem jutnak eszembe, pedig mikor itt a kinezológiáról olvastam, akkor is igyekeztem vájkálni magamban, de semmi eredménye nem lett. Vegetáriánus nem vallási okokból lettem, hanem egyik napról a másikra nem kellett a hús. Ezután kezdtem el olvasgatni a vegáról és nagyon megtetszett ez az életmód. A zöldségeket imádom, szóval nem jövök rá, hogy milyen lelki okai lehetnének ennek az allergiának nálam. Amúgy az mit jelent, hogy kül. gyógyászok és kül. meditációs technika?

Előzmény: edeskicsilany (4931)
edeskicsilany Creative Commons License 2004.02.20 0 0 4931
Évica! Sajnálom az esetedet, ez nagyon kemény lehet... Egyébként Te is érzed a zöldségallergiát vagy csak kimutatták? Ilyenről még nem is hallottam, ez 1 kissé fura is nekem, mert azért a zöldségek önmagukban is elég különbözők, sokminden kell ahhoz, hogy az ember egyszerre mindenre allergiás legyen... A vega életmódnak ehhez egyébként tuti semmi köze.
Sokszor ez egyébként pszichésen megy, a kül. gyógyászok mellett talán ezen is érdemes elgondolkoznod, akár külső segítséggel is, de a kül. meditációs technikák sokat segíthetnek.
Ami fontos: a kolonterápia után volt bélflóra újratenyésztésed?
ÉKL
Előzmény: Évica36 (4930)
Évica36 Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4930
Kedves aNDA!

Köszönöm a telefonszámot és a jó kívánságot!

Az egészhez annyit még hozzátennék, hogy a diétázás nem azért fajult ideáig, mert fanatikusan hittem abban, hogy ez így és csakis így gyógyítható, hanem azért, mert folyamatos rosszullét kínzott. Ezek nem csak egy "síma" puffadást, rosszközérzetet stb. jelentettek nálam, hanem olyan görcsöket, amitől felállni nem tudtam, nem egyszer az ájulás szélén voltam. Tehát egyszerűen a szervezetem jelzését követve jutottam ideáig a diétában.
Maga az állapot kialakulása is elég érdekes lehet szerintem, pld. a zöldség allergia kialakulásához nagyban hozzájárulhattam a két éves vegetárius étkezésemmel - besokalt a szervezetem.
A főorvosnőt hívtam már, nem elérhető jelenleg, de majd folyamatosan próbálkozom és jelentkezem, ha valami változás történt nálam.
Egy biztos, hogy lépni kell, mert ezen a diéta nem segít.

aNDA Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4929
Kedves Évi!

Szomoúran olvastam soraidat. Elképesztő az eseted, nem is értem, hogyan juthattál el idáig. Sohasem voltam a drasztikus elvonás híve, nem is hittem benne...talán azért, amit te is írtál, miszerint senkire sem hat egyformán a diéta, mindenki esete más ás más.

Kérdésedre (a fenteik miatt sem) tudok sajnos válaszolni.... de azért gyorsan küldöm László doktornő telefonszámát, hátha tud segíteni: 239-4105

Kiváncsian várom a fejleményeket.

Jobbulást!
aNDA

Előzmény: Évica36 (4928)
Évica36 Creative Commons License 2004.02.18 0 0 4928
Kedves Sorstársak!

Tegnap találtam rá erre a fórumra és jó néhányat el is olvastam. Eddig is úgy gondoltam, hogy ezzel a betegséggel kapcsolatban az elolvasott jó néhány könyv, cikk stb ellenére semmit nem értek már és sajnos az elolvasott hozzászólások sem tudtak igazán segíteni, mert sok mindenben eltér a Ti véleményetek is. Azt elfogadom én is, hogy a betegség mindenkinél különböző lefolyású és ennek megfelelően nem is lehet egy kaptafára gyógyulni, gyógyítani. Az "értetlenségemhez" mondjuk az is hozzátartozik, hogy már eléggé fásult vagyok ezzel kapcsolatban,ugyanis két éve "kutya kemény" (legalábbis nekem) diétát folytatok. Amit megbírok még enni: rizs,rizstészta, párolt száraz baromfihúsok (a legkisebb zsiradéktól is rosszul vagyok), hajdinakása, köles, grapefruit, kukoricadarás abonett, tejmentes margarin, karaván és parenyica sajt és gyógyteák. Ezt eszem lassan másfél éve (eleinte több mindent tudtam még rosszul létek nélkül elfogyasztani, de ide jutottam, hogy gyakorlatilag minden nap ugyanezeket eszem). Ezenkívül a bűnöm a napi kávé - ez nekem a desszert, a boldogsághormon stb. erről azt hiszem nem tudok lemondani - és néha pár mandarin, nyáron görögdinnye, de azt csak gyógyszer segítségével bírom megenni (Kreon- emésztéssegítő tbl.) Semmilyen gyümölcsöt nem bírok megenni, már a teljeskiörlésű lisztből készült dolgokat se bírom több mint 1 éve fogyasztani és tavaly azt is megállapították, hogy az összes zöldségre ételallergiás lettem, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogyha pld. belefő a hagyma az ételbe, azt már nem tudom megenni. Valakinek van valami ötlete, hogy ugyan mit próbáljak még ki? Grapefruit cseppeket, aloe verát, bélflóra regeneráló szereket szedtem már, természetgyógyászhoz jártam és az általa készített teákat ittam, colonhidroterpián is voltam párszor stb. Amúgy Szegeden lakok, esetleg ha valakinek itt helyben van valami megbízható specialista ismerőse és ajánlani tudná, azt megköszönném. A westel találkozások magazinjában (januári szám) olvastam dr. László Márta specialistáról (bpesti), Ő róla van-e információtok?
A segítségeteket előre is köszönöm. Éva

Hajni12 Creative Commons License 2004.02.17 0 0 4927
Ha valaki tud Veszprém környékén olyan természetgyógyászt, orvost, vagy bárkit, aki Candida méréssel, gyógyítással foglalkozik, az küldje el nekem a címet, vagy a telefonszámot a marczi@webmail.hu emali címre. Köszi
Angela Y. Davis Creative Commons License 2004.02.07 0 0 4926
Kedves Borzas, semmi gond nincs a földhözragadtsággal, meg a TB-re hagyatkozással. Én is doktornénihez megyek, ha olyan a bajom. Amúgy a kinezt első körben az allergiád miatt javasoltam. Candidából lehet hagyományos módszerrel is kigyógyulni. Az allergiát viszont hagyományosan csak tünetileg enyhíteni tudják, gyógyítani nem.

De nem nyüstöllek tovább, ha arra kerül a sor az életedben, hogy "na most van egy kis időm ezzel is foglalkozni, mi lenne, ha kigyógyulnék végre az allergiából is, merre induljak?", akkor jusson eszedbe a kineziológia, mint lehetőség.

Sok sikert, megyek én is tanulni, végre alszik a gyerek... :)

Előzmény: Borzas (4922)
interkate Creative Commons License 2004.02.07 0 0 4925
Az igazság az, hogy az ember manapság gyanakvóvá válik, és ez nem a mi hibánk, hanem azoké a természetgyógyászoké, akik hasznot húznak a mi bizonytalanságunkból. Én több helyről igyekeztem begyüjteni infot, és olyanok ajánlották a kerepesi klinikát,akikben bízom. Itt legalább tenyésztik a gombát, és többfélét is megnéznek, mert nem csak a candida tudja kikészíteni az embert. Csak ezt tudjuk tenni, valaki mellett letenni a voksot, és végigcsinálni. Azért jó ez a fórum, mert az ember meg tudja osztani másokkal a bizonytalanságát.
candidatus hungaricus Creative Commons License 2004.02.07 0 0 4924
Neked szimpatikus volt ez a hely kerepesen ?
Nekem valahogyan fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban.
Se rendelő, se személyzet, az orvos is olyan furcsa. A betegek problémáit egymás előtt beszélik meg, a vért meg az előtérben veszik le egyszerűen.
Vagy csak én vagyok gyanakvó ?
Voltam már pár érdekes természetgyógyásznál, innen a negativ tapasztalatok.
Várom a véleményét annak, aki már volt ott.
Előzmény: interkate (4921)
Hokunda Creative Commons License 2004.02.06 0 0 4923
Borzas: Csak nem Bika jegyben születtél? :)

Candida témában annyira nem értenek egyet az orvosok, hogy gyakorlatilag nem tudják eldönteni, hogy a Candida most természetes része a bélflórának, vagy pedig egyszerűen csak egy nagyon gyakran előforduló feltőzés? Abban mindenesetre egyetértenek, hogy ha túlzottan elszaporodik és kijut a bélrendszerből az káros. Dehát erről szól a diéta. Mindenkinek saját magának kell összeállítani azt a diétát, ami szerinte segíteni fog. Segítségként fel lehet használni orvosok véleményét, vagy ezt a fórumot. Nekem ez bevált.

Egy bioenergetikus mondta egyszer, hogy az ember két dolog miatt betegszik meg. Az egyik amikor valami fizikai betegséget kap el, a másik pedig amikor lelki eredetű. Régem mikor az emberek még jártak templomba és imádkoztak, akkor kiválóan tudták kezelni ezeket a lelki eredetű betegségeket. Aztán jött a modernizáció és ezek a dolgok kikoptak. Az orvosok pedig egyre inkább látják, hogy nem tudnak olyan lelki eredetű betegségekkel mit kezdeni, mint az allergia vagy a rák. Kikezelik tünetileg és visszajön.

Előzmény: Borzas (4922)
Borzas Creative Commons License 2004.02.04 0 0 4922
hát, a fene tudja. lusta vagyok (meg így is van már félévnyi rohangálnivalóm a következő vizsgaidőszakig) és földhözragadt. meg TB-re hagyatkozóan sóher. ha a hagyományos módszerek (diéta+valami gombaellenes cumó) nem használnak, lehet hogy kipróbálom.

más. a DM-ben láttam "candida-tea" nevű terméket, parányi mennyisége ellenére szemérmetlenül drága volt, továbbá a papiros szerint csak fűzféléket tartalmaz, szóval semmi ütőset. ér az valamit? rá van írva hogy "cukorral fogyasztva hatékonysága csökken":)))
gondoltam megkérdezem, megérdemel-e egy próbát.

még más. a tönkölyös cuccok közül csak azt ér enni, amiben élesztő sincs? merthogy az borzasztó. per pillanat élesztős van idehaza, azt még meg is tudom enni, bár az sem az az igazi "hot cross bun" élvezet. száraz, kemény. legalább keveset eszek belőle.

tekintve hogy egyetértek Esterházyval abban, hogy "akkor érzem, hogy élek, ha húst eszem"(nem sic!), ez nem tör le annyira.

no de elég a szájtépésből. irány az empirikus szociológia módszertana.

Előzmény: Angela Y. Davis (4920)
interkate Creative Commons License 2004.02.04 0 0 4921
A vérkristály-analízisről nem tudok, de jövő héten már többet fogok, mert akkor lesz meg az én gombatenyészetem eredménye. Csak azt tudom, hogy levették a vért, és a nyelvemről vettek lepedék mintát. Ha tudok valamit, közkinccsé teszem.
Előzmény: Anci72 (4919)
Angela Y. Davis Creative Commons License 2004.02.04 0 0 4920
Kedves Borzas, kértem is a bocsánatot érte. Elég hirtelen a természetem, ez tényleg kemény dolog néha. De ha átlépsz ezen, akkor azért kíváncsi lennék, hogy mit gondolsz arról, amit írtam?
Előzmény: Borzas (4910)
Anci72 Creative Commons License 2004.02.04 0 0 4919
A Saolinban vérkristály-analízis is van?

A.

interkate Creative Commons License 2004.02.04 0 0 4918
Én, mint új candidás még csak most kezdem a kálváriát, de azt egész biztosan tudom, hogy a Vega-teszt csak a mindenkiben benne lévő gombát mutatja ki. Találtam egy nagyon jó labort, Kerepesen a Saolin templomon belül működnek, és mindenféle gombát néznek vérből, nem csak candidát. Ha érdekel valakít, megadhatom a tel.számikat.
aNDA Creative Commons License 2004.02.04 0 0 4917
Nem akarok én sem bántani senkit, de nagyon fel tud bosszantani az emberi butaság. Majd egyszer kinövöm.
Szerencsére nem hogy depressziós nem vagyok, de még boldogan is élek!
Akit megbántottam, attól bocsánatot kérek, de vigyázni kellene a megalapozatlan állításokkal.

Mindenkinek puszi!

Előzmény: Anci72 (4916)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!