Keresés

Részletes keresés

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7620

Csandbanabda és frissen regisztrált nickünket nem érdekli, hogy fizetünk de nincsen takarítva. Számára a lényeg, hogy a gondnok mit pletyízet neki.

Csandabanda véletlenűl nem maga  a gondnok?

:-)

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7619

Semmiféle veszekedés nem volt.

 

Örülök neki, hogy számodra a Gondok szava elegendő. Akit a C lépcsőházas tájékoztatott.

 

Ez jól miínősítz téged, a tények kellő feltátásban. Azért nyomozónak semmiféleképpen se menyjél el!

 

Én a teraszról proli módon leordibáló öregasszonyt tájékoztattam, hogy 10 percenbelül elállunk akocsival, és hogy nem zavarjuk a tűzoltóságot amig kipakolunk. Továbbá, hogy a többi autóra az elmúlr 1.5 évben egyszer sem hallaottam volna hogy rászól, pedig az nem 10 percet áll ott, hanem napokat!

 

Ezt követően, mivel tovább proli leordibálosdít játszot, úgy mint múlt héten a rónait is, elküldtem édesüteményért, anyukájához, aki iylen jól megnevelte!

 

:-)

 

Végezetül pedig cáfolnám azt hogy a kommunikáció után fél órával lehetett sötét. Úgyani mi vasárnap jöttünk meg velencéről úgy 18 óra környékén.

És itt pötyC másnap reggel 10 útán írta hogy sötét van.

A kettö között nem fél óra, hanem ezek serint 16 óra eltelhetett!

 

Igy bukik mege gy elmélet, roppant gyorasn!

 

Örülök, hogy segíthettem!

 

 

Megjegyzem a napokban afürtöske gondnokkal elfogok beszélgetni, hogy mit terjesztget rólam!!!

Előzmény: csandabanda (7613)
Behind the mask Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7618

Ez  a kóla, elév vicces (legalább annyira mint az emeletjelző tábbla, vagy a lábtörlő) , miután nálunk is a D 3 elemetén ezek megtörténtek.

Kóla, emelettábla!

 

De ne zavarjon.

Biztos csak a megtévesztés miatt csinátam! :-)

 

Jah és az autókat is én loptam el! Hogy befizethesem a jogos 140.000 Ft ot és költségeit!

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: csandabanda (7613)
Behind the mask Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7617

"az áram lekapcsolás".

 

Ha Te láttad, hogy le lett kapcsolva, biztos azt is láttd, hogy ki kapcsolta le. Szerintme tegyél feljelentést a rendőrségen!

Kedves, tisztességes, korrekt, szavahihető, ismert  lakótásunk!

 

Előzmény: pestik (7611)
Behind the mask Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7616

Örümmel olvasom, hogy csandabandának semmi kifogása a gondnok "munkájával " kapcsolatban. Viszont ismét fordít időt arra, hogy szóba hozzon.

 

Nagyon átlátszó!

 

 

Előzmény: csandabanda (7613)
pestik Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7615

Nemcsak Jacko, de azt hiszem a magadmódján Te is igencsak vicces figura vagy  :-)))))

 

 

Legalábbis ha hiszed, hogy ezen fórumon bármi értelme van az érvelésnek  :-))))

Előzmény: Törölt nick (7614)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7614

Nézzük sorjában:

 

 

"Ugye nem csak az lehet az igaz, amit te vagy a D 3. emeleten lakók írnak?" Írtam volna ol, hogy kizárólag "valakik" hozzászólása lehet igaz? Nem. Csupán felhívtam a figyelmet, hogy egy "első hozzászóló" igencsak manipulatív, mindennemű konkrétumokat nélkülöző állítást tesz közzé.

 

"Nyilván nem fogsz ellentmondani Jackonak, mert félsz a kóla ajtó elé kiöntésétől." Na, ez meglepő, köszi, hogy tájékoztatsz mitől félek, eddig enm tudtam róla... 

"Ez nem baj, de legalább mást ne hazudtolj meg, ha nem akarja "valamiért" felvállalni a lakhelyét." Lásd fentebbi első pont, nem "meghazudtoltam valakit", ha diszkóleksziád van, és nem tudod (szándékosan nem akarod) értelmezn az írott szöveget, az a Te problémád. 

 

"Ebben a házban az lenne a csoda.

Beszéltem a gondnokkal a héten és nekem is elmesélte ezt a sztorit. Neki mondta el a veszekedésben résztvevő C-s lakó. Hívd fel, ha nem hiszed az ide íróknak. Nem hívom, mert a problémám nem a "valaki konkrét személy szavának kétégbevonása" volt, hanem az, hogy az "újfiú" (khm...) állítása még ennyi konkrétumot sem tartalmazott. Már megint mást magyarázol bele abba, amit elég egyértelműen leírtam - amellett, hogy az eleve egyértelmű kellett legyen.

 

Egyébként érdekes az a pökhendiségre utalás. Többször beszéltem a gondnokkal és teljesen udvarias volt. Hol írtam ezzel ellentéteset? Sorold légyszíves...

Ami nem mondható el a szintszomszédodról. Szegény szintszomszédaim... szerintem korrekt emberek, melyikre gondolsz? Jacko nem szintszomszédom, de gondolom ez Téged a legkevésbé sem zavar az igazságosztásban.

 

Faragó pedig, ha annyira pökhendi lenne nem valószínű, hogy több száz lakást tudna kezelni. Faragót nem a többszáz lakástulajdonos alkalmazza, hanem az építtető, és elég jól azonosítható az a néhány ok, ami miatt nehéz leváltani. Sajnos, ezen okok között nem a színvonalas és igéynes munkavégzés, az udavriasság, aproaktivitás, és hasonlók szerepelnek...

 

Nem lehet, hogy amilyen az adjon isten ... ?" Nem. Ebben természetesen kételkedhetsz (a fentiekből jól látszik, hogy szívesen jelentesz ki határozottan olyasmit, ami kizárólag a Te feltételezéseden alapul, és köze nincs a valósághoz), de a tény attól még tény marad. Ha pedig objektíven néznéd a dolgokat, akkor azt is végig kellene gondolnod, hogy jelen jogviszonyban Faragó T. egy fizetett alkalmazott, nem pedig valami kegyúr, aki csak akkor hajlandó elvégezni a munkáját, ha 8 nappal korábban merített papíron kézzel írt kérvényt terjesztenek elé félmeztelen hurik.

De Tőled nyilván nem az objektivitást várom el, mind jelen, mindkorábbi hozzászólásaid elég árulkodók a "szemléleted" tekintetében.

 

Előzmény: csandabanda (7613)
csandabanda Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7613

Kedves Enemy!

 

Ugye nem csak az lehet az igaz, amit te vagy a D 3. emeleten lakók írnak? Nyilván nem fogsz ellentmondani Jackonak, mert félsz a kóla ajtó elé kiöntésétől. Ez nem baj, de legalább mást ne hazudtolj meg, ha nem akarja "valamiért" felvállalni a lakhelyét. Ebben a házban az lenne a csoda.

Beszéltem a gondnokkal a héten és nekem is elmesélte ezt a sztorit. Neki mondta el a veszekedésben résztvevő C-s lakó. Hívd fel, ha nem hiszed az ide íróknak.

 

Egyébként érdekes az a pökhendiségre utalás. Többször beszéltem a gondnokkal és teljesen udvarias volt. Ami nem mondható el a szintszomszédodról. Faragó pedig, ha annyira pökhendi lenne nem valószínű, hogy több száz lakást tudna kezelni.

Nem lehet, hogy amilyen az adjon isten ... ?

Előzmény: Törölt nick (7612)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7612

Azért ugye Te is érzed, hogy ez a hozzászólásod (amelyet sajnálatos módon nem előzött meg semminemű életjel részedről) több sebből is vérzik... Jacko legalább vicces a maga módján, de ez a flame-kezdemény elég gyermetegre sikerült.

Előzmény: pestik (7611)
pestik Creative Commons License 2011.08.10 0 0 7611

Az a hír járja, hogy Jacko az áramszünet - az áram lekapcsolása - előtt fél órával a C lépcsőház előtt balhézott az egyik C-s lakóval. Nem tudom, hogy igaz-e, de nem tartom elképzelhetetlennek...

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.09 0 0 7610

A Modiant csak azt csinálja, amit megengednek neki a lakók. Majd bolond lenne intézkedni a problémák megoldása érdekében, megkövetelni a munkát az alválallkozóktól, amikor a lakók egy - sajnos jelentős - része számára elfogadható a hanyag, nemtörődöm, ráadásul pökhendi magatartás a kk részéről. (értve ez alatt, hogy ha felhívja valaki a kk figyelmét a mulasztásaira, vagy a színvonal alatti tevékenységére, még FT van vérig sértve...)

Előzmény: D33-as (7609)
D33-as Creative Commons License 2011.08.09 0 0 7609

Azon gondolkodtam, hogy nehéz lenne kritzálni a takarítás szinvonalát mert egy hete egyáltalán nincs takarítás.

Köszönjük szépen a gondos munkáját a Modiantnak. 

Mi nagyvonalúan fizetjük a közösképviseletet ha elvégzi a dolgát ha nem. 

 

Nagyon régen idéztem már a Zorántól: "langyos a sör de nekünk így is jó"


Persze lehet, hogy csak takarékoskodás az egész amit a szellemi képességeim korlátjai miatt nem értek meg. Nincs takarítás megmarad az ára.

Az más tészta, hogy augusztus közepe felé járunk és a tavaszi közgyűlésen hozott határozat miszerint a számlavezető pénzintézetet váltunk a mai napig nem valósult meg. Közben lehet, hogy az az OTP jelentős pályázati összeggeinek már van gazdája. A lajhár a faragóhoz képest kapkodó idegbeteg. 

A gondom az, hogy még pökhendi is ha az ember számonkéri miért nem végzi el a feladatát. 

Gondolom most megint Én leszek a fekete bárány mert szóvá merem tenni, hogy amiért megfelelő össszeget fizetünk azért jogosan várjuk el a megfelelő szinvonalú szolgáltatást.

 

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.09 0 0 7608

A házunknak ismét nincsen takarítója?

 

A D lphban a feliújságon utolsó bejegyzés még 2011.08.05. De már az sincsen aláírva. (Sehogyan sem)

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.09 0 0 7607

Igen. Én is pont ezt mondom.

Mielőtt az ELMŰt kihívta volna agondnok, talán mint "rutinos róka" igazán megnézhette volna a főkapcsolót. De nem ezt tette.

A biztosítékot pedig úgy lecsaphatja a folyóson, mint a lakásokban is.

 

A gondnoknak mutatthattad voln a a lucerna, és mezei virágok seregét is , nem csak a komposztálónál, hanme az egész ház mellett, belső kertben.

Bár így elég "egyedi" a házunk, nem vitás.

 

Sajnos aGyomlálás foglamát ne ismeri  a "gondokkertész" , talán mert nem bír lehajolni.

 

Korábban szó volt róla, hogy agondnok autó is ott állt, ahol most a rakodóké.

 

Én eddig akárhányszór jöttem, sose lettam volna, hogy a gondnok, gondoskodna a házunk biztonságáról, és oda gondnokoskodik egy odaparkirozó, pl butorszállítóhoz, hogy menyjen le az útra!

 

Ez nagy baj! Ez akár több 140.000 FT jába is kerülhet a háznak! Sajnos. Sajnos.

 

ÉS meggif tartana 2-3 db virágosládát oda tenni. OBI, PRAKTIKER, BAUMAX, OÁZIS mind mint 2-3 kmre vannak inne. Kb 50.000 FTból meglenne, földestül, virágostul.

 

Többen kérték, sokszor. A ház érdeke. KK mégsem lép. Gondnokkertész harca  a gazokkal elveszi minden szabadidejét, hogy azt az 1 órát rászánja, hogy idehozza, hozassa autóval?

 

Tragikomédia.

 

Más. Ti is hajátok folyamatosan a kocsi riasztókat éjszakánként? NA és az Ülöi útról a megszaporodott szirénázó mentő, rendőrségi autókat? Nagyon behallatszik.

Előzmény: Pötyi C (7606)
Pötyi C Creative Commons License 2011.08.08 0 0 7606

Nem a lakásokban nem volt áram, hanem csak a lépcsőházban, liftnél, a lenti bejárat mellett kapcsolta le valaki azt hiszem...

Egyébként nekem múltkor volt pozitív tapasztalatom is a gondnokkal kapcsolatban. Szóltam, hogy a komposztálónál már kicsit nagy a bokor, jó lenne lenyírni, hogy könnyebb legyen odamenni, és 5 perc múlva már mentek is oda, és megnyírták még a környékét is.

 

A parkolókkal csak annyit lehetne tenni, hogy odafigyelnek a lakók, és pl mikor bútorszállító jön, akkor megkérni, hogy ne az ajtóba álljon. Szerintem a büntetés/figyelmeztetés dolog elég irreális.

Előzmény: Behind the mask (7604)
Behind the mask Creative Commons License 2011.08.08 0 0 7605

Ez pedig a másik kedvenc képem:

 

 

Nesze neked tűzoltóság!

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.08 0 0 7604

 

Jah. Ez elég gáz.

A Gondnok nem találta meg ahibát az ELMŰ nélkül? Ez nagyon durva!

Nálam is lecsapja néha a biztosítékot a dolog. Nem gondolok arra, hogy valaki bejött és lekapcsolta amíg pl a teraszon locsoltam.

 

Lehet, hogy több biztosítékot kellene beépíteni! :-)

 

Az se normális, hogy ha megy álam a sűtő + mosógatógép + 3 számítógép + tv + akváriumok + mosógép és villágítás, hogy lecsapja.

 

Én a gondnokról sajnos jót nem túdok mondani. Az ilyen hírek, mint hogy ELMŰ segítséggel találta meg a lekapcsolás forrását, hát elég "rutintalan".

 

Pedig korábban arra hívatkozozz a kk, hogy a Gondnokunk annyira kiismerte itt a házat, hogy más a helyébe nem lenne annyira rutinos!

 

Pedig ezt a "teljesítményt" elég nehéz lenne alulmúlnia bárkinek is!

 

És akkor itt a pár napja beígért kép a gondnokunk munkájáról:

 

Első kép: Gondnokunknak, nem gond, hogy jelenlétében (hiszen kocsija itt áll!), olyan TILOS helyen áll egy szállító, ami  aházunknak ANYAGI KÁRT okozhat, ha ismét beszakad a nem gépkocsi ott állásához kialakított, gyenge járdán áll!

 

Sajnos csak az Én  "jogtalan 140.000,-FT-om" fontos a képvisletnek. Az nem hogy a Gondnokon ezt számonkérje. Se pedig az, hogy a C lph ban kért virágládákkat kihelyezzük!

 

SZ-Á-N-A-L-M-A-S!

 

 A képen látható gépkocsi közel 1 órát állt szabálytalanul!

 

 

 

 

Előzmény: Pötyi C (7603)
Pötyi C Creative Commons License 2011.08.08 0 0 7603

Valaki nagyon vicces kedvében volt, és lekapcsolta az áramot az egész C-ben, mint kiderült. Hát, én nem röhögtem rajta, és gondolom a gondnok meg ELMŰ sem amiért ki kellett jönni vasárnap...

Nem tudom kinek áll az ilyen érdekében, vagy kinél volt buli szombat éjjel :S

Előzmény: Behind the mask (7601)
Behind the mask Creative Commons License 2011.08.07 0 0 7602

Amit (többek között!) nem sikerült a kényszer képvisletnek elérni, azt a Somfa ligetben, igen:

 

"bevezetik a Digi tv-t ... előnye, hogy nem csak a upc-t lehet választani."

 

 

Hát igen. A modiantfaragatlanja nem hátráltatja a Somfát, mert ott  a lakók, nem a szart választották!

 

 

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.07 0 0 7601

terasz park kft likvidításába megy.

Én NEM fizete, olyanért amit nem szavaztam meg!

Evidens!

 

 

ui.: Látni, hogy a C lph mennyire aktív, ha valami nem jó! Sajnos itt a D lph ban ez nem így van.

 

ui.: Látjátok, látjátok!

4 hete mikor Egerben a várban hívott a Gondnok, hogy 10 kor kerestem, nos ott ülteek volna haverjaim addig is?

 

Remélem itt nem kellett, ha volt valaki a liftben annyít várnia!

 

És gondolom a gondnok azért nem vette fel a telefont, mert nem hallotta miközben . jó pénzért - a fűvet nyírta, hogy jobban nőhessen a gaz!

 

:-)

 

Ma Szentendre, Leányfalu, Tahítótfalu voltam haverokkal 15-en. Elég morci lettem volna ha a túra helyett inkább a liftben ültem volna, míg faragatlan méltoztatik felébredni. Azt hiszem inkább a lépcsőt használom mostantól!

 

 

Kezd a ház amortízációja az elektronikában is megmuttakozni! Ez kegyetlenűk über gáz!

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Gy.Tibor c42 (7600)
Gy.Tibor c42 Creative Commons License 2011.08.07 0 0 7600

Hali!

itt sem volt világítás és lift sem:S:S:S

viszont lenne egy kérdésem:

ha az az 50 körüli ember, akinek több 10.000es tartozása van a ház felé, nem fogja befizetni, amit be kell aug 20ig(ha jól emlékszem)

akkor gondolom nem lesz kiépítve, mi lesz a befizetett pénzekkel?

gondolom nem lesz visszautalva:S

Pötyi C Creative Commons License 2011.08.07 0 0 7599

Sziasztok C lakótársak!

 

Más emeleten sincs áram a lépcsőházban? Nálam full sötétség, a lift sem megy, még az emergency tábla sem világít. Egyedül bent a lakásban van áram.

Így elég nehéz kimenni a lakásból, mert per pillanat elemlámpám sincs.

Gondnokot hívtam, de nem vette fel a telefont, aztán a Faragót sikerült elérni (szerintem épp felébresztettem....), mondtam, hogy valamit ügyködjenek de gyorsan.

Remélem hamarosan kijön valaki!

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.05 0 0 7598

Tegnap ünnepeltem a 40. ismerősőm megérkezését a lakásomba az elmúlt 16 hónap alatt.

 

Nagyon tettszett neki a ház, alig tudtam lebeszélni róla, hogy lakást vegyen itt.

 

Elég kemény mu nka volt, mire meggyöztem!

 

Elég durva lett volna, ha vevőt szerzek itt a terasznak! Nem? :-)

 

Küldök egy számot is:

 

http://www.youtube.com/watch?v=zHvkWxSSRHk

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.05 0 0 7597

Nagyon sajnálom aki CHF alapú hitelt vett fel. Mára már 100% hogy több a hiteltartozása, mint amennyi az ingatlanának értéke, nemhogy a hitele!

 

Szerencsére jópáran EURban vettük fel!

 

http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/08/05/270-es_frankarfolyam_is_johet/

 

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.04 0 0 7596

Édesem. Ott a 3 éves garanciális javítást meg is csinálják. Az Én lakásomban több százezres az amit nem csináltak meg. Mások isírtak ide problámákat, főleg az  lphból!

 

A garázzsal itt ne gyere, hiszen még a 135 db ból közel 90 db nincsen eladva így 4 év alatt! :-)

 

Szerintem elég reális amikete leírtam, mert alátámasztottam dokumentumokkal.

 

- pénzpocsékolás,

- nem csinálják meg a hibákat

- rónai szaját nyilatkozataival csapja agyon az előzőket

- rendőrségei ügyek

 

 

Ez neked nem reális?

 

Azért mert Én nekem van egy "keresztes hadjáratom" attól még igazam is lehet!

A történések engem igazolnak.

 

Az hogy nem csinálják meg a hibákat hiányoságokat, vicc.

 

Talán tölem penészedik a folyós?

 

Tölem redvás az ajtók?

 

Tölem repednek a falak?

 

Töleg gazos a kert?

 

Tölem járnak be autót lopni, tárolót feltörni?

 

Tölem vannak rongálások?

 

Tölem nem hajtja be  akk azon a kb 15 emberen a 30.000 Ft rendkivüli közös költséget (Ez kivcsit több mint 300.000 Ft!) amit 20100 szeptember óta a terasz nem szed, és amit bekelett volna fizetniúk az új lakóknak, de  a márciusi c lph házas lakógyülésen faragatlan jelezte, hogy bár  a8 napon belül réges régen letelt, de semit nem tett érte.

(Biztos el volt foglalva  amínőségi alakpmazottak kiválasztásával, és az Én kamú tartozásommal!) :-)

 

 

Csandabanda. Amíg Te és társaid elhallgattják a fórumona trényeket, és úgy kezelik az Én ügyemet, meg még másét is akik nem én vagyok (tudható a hozzászólásukból), addig felesleges itt okoskodnod!

 

Ez társasház. Bár hozzáállhtsz úgy hogy nem érdekel a társasház máslakóinak ügye, de hát természetesen ettől függetlenűl haladnak adolgok, mint láthatod.

 

Nincs szükségem hogy mőgém áljon bárki kis. Bár pont most a heti szavazás alapján nyugodtam meg, hogy a többiek is hasonlóan gondolkodnak. És ne felejtsük el, hogy a márciusi közgyülésen is  ajelenlévő LAKÓK többsége az új kk keresésének lehetősége melett szavazot.

Tudod a tények tények.

 

Előzmény: csandabanda (7595)
csandabanda Creative Commons License 2011.08.03 0 0 7595

Ebből látszik, hogy te ezt személyes ügynek fogod fel és nem reálisan értékeled a dolgokat. Mindent és mindenkit szidsz, mert nem áll a te keresztes hadjáatod mellé. Közben nem veszed észre, hogy egyedül vagy hiába regisztrálsz új nickeket ide.

Csodálkozol, hogy nem költenek javításra, amikor minden erőddel azon vagy, hogy kárt okozz nekik. Viszont hiába erőlködsz, még sokáig nagy lesz a tulajdoni hányaduk és ezért nem érsz semmit, csak magadnak okozol nehézségeket. Ráadásul mindenkivel megutáltatod magadat.

A Somfa ligettel pedig nem lehet összehasonlítani a mi házunkat, csak ha ismerjük az összes jellemzőjét. A fórumukból kiderül, hogy náluk drágább a meleg víz és jóval nagyobb a garázs közös költsége. Ja és ha jól sejtem náluk a beruházónak már nincs olyan sok eladatlan lakása, ami nálunk csökkentett közös költséggel van. Így nem csoda ha a lakásukra eső közös költség alacsonyabb. Összességében nem biztos, hogy kisebbek az ottani költségek.

Behind the mask Creative Commons License 2011.08.03 0 0 7594

"elmondásod szerint jó fekvésű a lakásod, akkor az eladásával gond nem lehet."

 

Dehogyisnem!

 

Sajnos  a gazdasági válságban csökkent  a lakások értéke. Én árában vettem , úgy, hogy építő rátette a maga 20-30%-os hasznát!

 

Ezt az esetleges vevökkel nem lehet megfizetettni!

 

Tök logikus!

 

Előzmény: marcsi1981 (7591)
Behind the mask Creative Commons License 2011.08.03 0 0 7593

Pozítiv gondolatok:

 

- a teraszom nagyon szépen berendezhető, mint ahogy érzékelhető is lentől. (Bár idefent azért jobban élvezzük)

- a Semmelweise egyetem szembe lévő sporttelepe is jó választás, mert nem építenek elén semmit, a kilátásom pazar, és nem látnak be. A teraszon ülve a fákat és eget látom csak.

- A lakás megközelíthetősége (rokonok + BKV kiválló).

 

 

Itt a gond a terasz park kft aki lenyúlós embereket hozott ide.

lásd: modiant kft aki elpocsékolja  a ház pénzét silány és drága munkásokra

valamint  aconstruction 5 kft aki a dárgább nagyobb munkákra ki sem jönnek,a kisebbeket meg féléves csúszással úgy ahogy csinálgatják!

 

Pedig ez kérem benne van a vételárban! 3 éves garancia. Ami itt - a faliújság alapján is tudhatjuk - nemigen van!

 

Ha ezt lesztek szívesek megoldani: KK leváltása és repitése. Új kk bírósági eljárást intáz (na nem csak az Én 140.000 Ftomért), hanme hogy a construction 5 kft nem csinálja a dolgokat a közös területen, amiért már márciusban az SZVB is szót emelt, de mást nem tehetett. faragó - levelezget akár ügyvéd újtján a terasszal és consrtuctionnal. Csodálom, hogy faragatlan tomika eddig  a közgyüléseket kibirta röhögés nélkül!

 

:-)

 

Előzmény: marcsi1981 (7591)
Behind the mask Creative Commons License 2011.08.03 0 0 7592

Szerencsére nem voltam oylan hülye, hogy CHF alapú hitelt vettem volna fel. S bár az euró hitelem az árfolyama még kevesebb mint amikor folyósították, mégis több a tartozás, mint amiért felvettem.

Jelenleg pedig igen nehéz lenne a befizetett 3 milliós önerőmért egy másik lakást venni.

Ezért nem!

 

Nagyon örülök, hogy vannak itt olyan lakók akiknek nem penészedik, ázik a fala, rohad a terasz korlátja (bár ezt kétlem!).

Jó példa a közös kukatároló ami rohad, a gazos kert.

 

Örülök, ha nálad rendben van a folyósó tisztítása, izzók csrréje, ellenőrzés.

Itt sajnos a D lph 3. emeletén, na meg a D ben nincsen.

 

Beszélhetnék a leszedett és csak pár helyre (szimpatizánsok?) visszavett emelettábláról.

 

A beragadt lifrtől amikor is a gondnok csak több óra múlva hívott vissza, és még  abelső nyomógombra is csak azt tették meg, hogy javasolták, nyomkodjuk! :-)

 

Remélem sose áll majd le alattad a lift.

Nem törik lábad  a sikosra felmosott folyóson, és nem lopják el az autódat, mint itt másoknak.

 

Tudod, eze gy társasház, így közös érdek van. Nem teheti megs enki, hogy akinél mindne okés, vagy legalábbis azt hangoztatja mert érdeke, akkor  amások bajával nem foglakozunk!

 

Szerencsére többen írtak itt a bajokról. Nem véletlenűl másolok ide be hivatalos dologat. Látod. Még így is egyesek meghazuttolják még ezt is!

 

Örülök hogy jól elvagy. Én is elleszek, mihelyt eltünik innen a pöttyös terasz élősködői: építő terasz park kft és kényszer képviselete a modiant kft.

rónai is jobb lenne ha átköltözne az általa félévente beigért, mindjárt kezdjűk B épületbe! Ja. Hogy nincs is kész, pedig 2011 végére igérték az átadást.

 

Tudod amig 4 épületre van építési engedély, de ök a maketten mindig is 6 dbot vizionáltak, és már 2 éve csúszik  amásodik építésének kezdése, pláne, hogy 4 év alatt még mindig több tucat eladatlan lakás van, hát nem sok jót igérek.

 

Végezetül: Köszönöm  akorrekt hozzászólást. Ritkán olvasni egy tisztességes hozzászólót. Ezt most nagyon megköszönöm neked.

 

 

Előzmény: marcsi1981 (7591)
marcsi1981 Creative Commons License 2011.08.03 0 0 7591

Jacko, ha tényleg ennyire rossz itt lakni, és minden ennyire szar, mint mondod, akkor miért nem adod el a lakásod, és költözöl a Somfába? ezt nem bántásnak szánom, de senkinek nem teszel jót azzal, hogy így nyilatkozol. a minőséggel nekem semmi bajom nincs, nem ázik be a lakásom, nem rohad semmi. gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. kérlek ne általánosíts!

elmondásod szerint jó fekvésű a lakásod, akkor az eladásával gond nem lehet. biztosan lenne rá jelentkező. és akkor te is ott lakhatnál, ahol szerinted minden szebb és jobb!

 

 

Előzmény: Törölt nick (7590)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!