Keresés

Részletes keresés

robzon1 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 3397

Szia harkow! Üdvözlünk nálunk! Mindíg örülünk az újaknak,mert akkor már többen vagyunk.Sajnos kevesen találnak ide,erre az oldalra.Írjál magadról valamit...

Előzmény: harkow. (3393)
robzon1 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 3396

Szia dbtm393! Nagyon szerencsés helyzetben vagy,hogy a párod ezt elfogadja,tolerálja,és osztozik is az élményben! Ez a kosztümös dolog nekem nagyon régen kezdődött.Talán ipariban,mikor ballagtunk a focipályán,és esett az eső.Ugye mindenki esernyőben állt,mivel ez így "természetes".Mi fiúk,öltönyben,a lányok hajszálcsíkos kosztümben,és fehér blúzban.Álltunk a sorban,előttem egy lány állt,és én tartottam fölé az esernyőt. Háttal állt nekem,és fogta a virágcsokrot.Ekkor nagyon lassan hátrébb húztam az esernyőt,aminek következtében a blúza gallérjára,illetve a kosztümjére kezdett csöpögni az esővíz.Nagyon élveztem a szitut.Látni,ahogy a háta kezd nedves lenni.Ezt ő vagy nem vette,vagy nem akarta észrevenni,vagy csak még nem érezte.Ekkor éreztem a vágyat,hogy én erre nagyon gerjedek!Sajnos folytatása nem lett a dolognak,mert kitisztult az ég,nagy bánatomra...Pedig belegondoltam,hogy mi lenne,ha így áznánk el! Hát ez volt az első eset,így kezdődött nálam! Azóta is vágyom az ilyen szitukra,bár a ballagásokból már kinőttem! De izgalmas lenne...Szép napot!

Előzmény: dbtm393 (3394)
dbtm393 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 3395

Szia harkow! Üdvözlünk a csoportban. Sokan vannak ezzel így, de előtte inkább mesélj magadról egy kicsit, mert így elég szűkszavú vagy! :) Gondolok itt olyanokra, hogy kb. mennyi idős vagy, mióta és milyen gyakran szoktál ruhában fürdeni, volt-e már lánnyal-nővel ilyen élményed, melyek a kedvenc ruháid, amiket te szoktál viselni, milyen ruhában képzelsz el egy lányt, ha magában vagy veled fürdene? Ha visszaolvasol a fórumban, akkor láthatod, hogy nagyon régen voltak a csoportban hölgyek is, de az utóbbi időben nem volt erre sajnos példa, pedig nagyon örülnénk neki mi is. Ezen kívül még néhányunknak a történetét is elolvashatod, mert megosztottuk, hasonló témákban feldolgozva, mint amiket az előbb említettem neked! :)
Üdv: dbtm393

Előzmény: harkow. (3392)


dbtm393 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 3394

Szia robzon1!
Örülök, hogy neked is tetszik az ami velem történt! Most is ha eszembe jut ez az élmény, szinte kívánom, hogy újra és újra! Sajnálom, hogy így alakultak a körülmények, hogy ritkán jutsz az ilyesmihez hozzá, de kitartás, minél ritkábban fürdesz öltönyben, annál nagyobb lesz az élvezet! Ezzel tudlak vigasztalni! :) Ha a párom itthon lesz, akkor mindenképp elmesélem neki személyesen is, mert már e-mail-ben elküldtem neki. Remélem hogy a következő közös fürdésünk alkalmával benne lesz a kosztümös témában amihez még felveszi a kedvenc, hosszú kabátját is. Alig várom már, hogy együtt ázzunk el, ugyanúgy ahogy leírtam és amit még te is hozzátettél. Az öltönyöm szinte ugyanolyan, mint ennek a fickónak, akit belinkeltél, tényleg nagyon jó volt benne fürdeni! Sajnos a páromnak nincsen ilyen vadító piros színű kosztümje, mint ennek az ázsiai tündérkének, de van neki másféle színben több is. Van hófehér is, azt úgysem hordja sehova, mert mindenki azt hiszi róla, hogy ápolónő, pedig szerintem nagyon dögösen áll rajta, de még nem fürdött benne, vigyáz rá, félti. Van neki világosszürke színben, és feketében, fehér függőleges csíkokkal. Az utóbbiban szokott elázni, és szerintem élvezi is, fehér blúzzal alatta. Fürödtünk már kabátban is, de még úgy, hogy én öltönyt viselek és kabátot, ő pedig kosztümöt és kabátot, többféle kiegészítővel, úgy még nem áztattuk el egymást, valahogy kimaradt a sorból! :) 
Jól írod, hogy egy kis Messy-t kellett volna belecsempészni, de félig meddig emiatt vettem olyan sok habfürdőt, amiből sokat fel sem használtam! Mikör feküdtem a kádban, és elázott az öltönyöm, gondoltam, hogy legközelebb valami "szutykot" is magamra önthetnék, de akkor, abban a helyzetben úgy volt jó és szép minden, ahogyan történt. Megfordult a fejemben a joghurt téma, de hidegen csak a fagyit szeretem a ruhám alatt érezni, a joghurtot meg szoktuk melegíteni, és olyan lesz, mint a puding. Azt már sokkal kellemesebb egymásra önteni! Sőt, még egymás testéről lenyalni! A tejszínhab is nagyon jó, de annak nagyon tömény íze van, többnyire ha azt használunk, akkor azt lemossuk, mint lenyaljuk. Viszont mindig irigykedve néztem azt az interneten, amikor a lányok olyan literes dobozból locsolják össze magukat különféle öntetekkel, és nem is kevéssel. Ki is szeretném már nagyon próbálni, hogy milyen lehet, de nem tudok venni sehol... Vagyis eddig én még nem láttam. A páromnak is biztos tetszene! :D 
Robzon1, ha tudsz, akkor most mesélj te egyet, biztos van valami kedves wetlook élményed, amit megosztanál, legyen az bármennyire is őrült! :)

Előzmény: robzon1 (3390)
harkow. Creative Commons License 2016.02.07 0 0 3393

en szeretek ruhastol furdeni issteni.aki szereti irjon!

Előzmény: LesWam (-)
harkow. Creative Commons License 2016.02.07 0 0 3392

en nagyon szretem a wetlook-kal kapcsolatos temat.szivesen beszelgetek rola es szivesen ismerkednek olyan lannyal aki szeteti a wetlook-ot.

robzon1 Creative Commons License 2016.02.07 0 1 3391

 Mondjuk én ebben az öltözékben képzelném el...a Tökéletes Wetlookot!

 

Előzmény: dbtm393 (3389)
robzon1 Creative Commons License 2016.02.07 0 0 3390

Szia dbtm393! Megvagyok,nem tűntem el...Nagy élvezettel olvastam a történetedet! Talán,túl nagy élvezettel is,mivel nekem is bejön az öltöny,mint wetlook darab.Sajnos nagyon ritkán tudom megtenni,hogy hodóljak eme gyönyörnek,mivel a mamámmal élek,ő pedig teljes ellátásra szorul! Meg aztán én dolgozom ugye.Nehéz összehozni a dolgot.A történethez annyit fűznék hozzá,hogyha bement volna a párod a fürdőbe melléd,talpig kosztümben....az szerintem feltette volna a koronát a dologra!Biztos te is élvezted volna,sőt!!!! Ha beüllt volna melléd...hmmm!Én nagyon élvezném a dolgot.Mondjuk én előtte belecsempésznék egy kis messyt is a szituba...a konyhába mindíg akad valami erre a célra,pl.tejszínhab,ketchup,puding! És utána lefürödni! De ez csak az én vágyam...Szép napot...

Előzmény: dbtm393 (3389)
dbtm393 Creative Commons License 2016.02.07 0 1 3389

Sziasztok! :) 
Egy kicsit leült a fórum, mi van veletek mostanában? :)
A tegnap estém számomra nagyon jól sikerült, ezért gondoltam megosztom veletek! Az utóbbi időben nagyon elfoglalt voltam, sajnos a munkám miatt, mert nagyon zavaros hetet tudhatok magam mögött, de úgy néz ki, hogy az elkövetkezendő időszak most már sokkal nyugodtabban fog telni. Történt egy szomorú dolog is a rokonságban, emiatt kicsit felfordult körülöttünk a világ. Múlt héten a párom édesanyja balesetezett és kórházba került, de szerencsére hamar hazaengedték, viszont a párom elutazott a szüleihez, hogy segítsen nekik, még az anyja felépül valamelyest. A jövő héten fog hazajönni, ha minden jól megy, már nagyon várom. Nagy volt a nyomás rajtam a munkám miatt is, de péntek délutánra sikerült mindent elrendezni, így hatalmas kő esett le a szívemről! :) Úgy terveztem, hogy ha hazamegyek, úgyis egyedül leszek, fürdök egy kicsit ruhában, de megpróbálom most egy kicsit különlegesebbé tenni. Munkából hazafelé beszaladtam még vásárolni az egyik szupermarketbe, ahol vettem néhány apróságot és 8 liter folyékony szappant, habfürdőt, különböző színekben. 
Hazaértem, és egyből hozzá is fogtam az előkészületekhez. Elkezdtem a kádat teleengedni jó forró vízzel, de sok idő még megtelik egy kétszemélyes kád, ezért közben kipakoltam az autóból, átöltöztem és befűtöttem a házba, de legfőképp a fürdőszobába, és bekészítettem a habfürdőket. Itthonra felvettem egy szürke szövetnadrágot, egy sötétkék pólót és rá egy sötétkék pulóvert. Már éppen beleléptem volna a kádba, de előtte belepillantottam a fürdőszobai tükörbe, és megálltam. Egyáltalán nem láttam magam különlegesnek ebben az öltözékben, és egyből gondoltam, hogy ez nem lesz így jó. Valami extrémebbet akartam, valami alkalomhoz illőbbet, valamit ami ennél emlékezetesebb lesz! Eszembe jutott, hogy a munkahelyi projektem nagyon jól sikerült, és mivel ma volt a bemutató és egyben az átadás is, illet megjelenni ünnepélyesen. Munkában egy fekete öltöny volt rajtam, fehér hosszú ujjas inggel, sötétkék nyakkendővel, fekete zoknival és fekete, hegyesorrú alkalmi cipővel. Nem a legolcsóbb öltönyöm, még sosem fürödtem benne, mert vigyáztam rá, kicsit sajnáltam is. A cipő sem esett még át a vízkeresztségen, de tudtam hogy tökéletes összeállítás lesz. De elkapott a hév, és úgy gondoltam, hogy mivel tél van, ezért miért ne fürödhetnék téliesen? Felvettem még a hosszú fekete téli kabátomat is, ami combközépig ér nekem. Felvettem még hozzá egy sálat is, és így teljesen összeállt az a ruhakombináció, amit munkában is viseltem. Nagyon izgatónak találtam a dolgot, és át is mentem a fürdőszobába. 
Hasonló módon kezdtem meg az egész wetlook-ot, mint ahogy régebben leírtam, hogy hogyan is képzelem el a wetlook-nak a menetét. Nagyon lassan kezdtem el elázni, minél több időt adva az élvezetnek. Odamentem a kád mellé, és letérdeltem. Először a bal kezemmel megérintettem a vízfelületet, aztán a tenyeremmel elkezdtem kevergetni a vizet. Egyre mélyebbre nyúltam, egészen addig, még a kabátom és az öltöny ujját el nem érte a víz. Bevontam a másik kezemet is a játékba, és addig engedtem a víz alá, hogy a csuklóim környékén már csöpögött a víz a ruháimból. Ezután beletöröltem mindkét kezem a kabátomba, és felálltam, úgy gondoltam, hogy itt az ideje belelépni a kádba. Leültem a kád szélére és a bal lábamat is feltettem a kád peremére, térdemet pedig behajtottam. A bal kezemmel csöpögtettem a cipőmre egy kis vizet, de az lepergett róla a bőrborítás miatt. Felhúztam a nadrágom lábszárát és a zoknim mellett is csöpögtettem rá, ami már eljutott a cipőm belsejébe. Csodás érzés volt, ahogy a cipőm belülről elázott. Ahogy ez megvolt, fordultam egy picit, ekkor a másik lábam még kint volt a kádból, és a bal lábfejemet a cipellőmmel együtt egyre mélyebbre mártottam. Kívülről jól tűri a nedvességet, de amikor elérte a víz a cipőm peremét, egy pillanat alatt megtelt, és ez nagyon felizgatott! Egyre mélyebbre mártottam, a vízbe már beleért a nadrágom szára is, majd még lejjebb ereszkedve több lépésben elértem a kb. fél méter mélységű kád alját. A bokám, a lábszáram, a zokni és a cipőm már teljesen elázott. Következett a másik lábam, de itt a csöpögtetést már kihagytam. Először a cipőm szaladt tele vízzel, aztán szép lassan, centiről centire elázott a jobb lábamon a nadrágom szára is, úgy a térdemig. Ekkor felálltam, és nem bírtam megállni, hogy ne tegyek pár lépést a kádban, így hát léptem néhányat, mintha valami lassúzó tánclépés lett volna. Úgy éreztem, hogy ki kell lépnem a kádból, tenni néhány lépést, mert nagyon izgatónak tartottam. A fürdőszobában tartunk egy vastagabb fürdői szőnyeget, gondoltam az össze lehetne vizezni azt is. Kiléptem és tettem néhány nagyobb lépést a szőnyegen és a fürdőben. Valami varázslatos érzés az, amikor tocsog a lábad az elázott cipőben, szipog-szuszog minden lépésnél, és a lábadhoz hozzátapad a nadrágod, amiből pedig csöpög a víz. Kibontottam a zöld színű folyékony szappanos flakont, és visszaléptem a kádba. Szinte újraéltem az eddig történéseket, csak most gyorsabban. Ugyanolyan jó volt újból belelépni a kádba, mint előszörre. A kád szélére letettem a flakont, és fröcsköltem a kabátomra egy kevés vizet, majd szétcipzároztam és leültem a kád szélére. A szétengedett kabátomnak az alja bele is ért a vízbe, úgy ahogy kell neki! Magamhoz vettem a flakont és először csak kis cseppeket pöttyintettem a combomra. Megvártam még beissza a nadrágom az anyagot, aztán még többet csöppentettem rá. A csöppentésből nemsokára már folyatás lett, de nem vittem túlzásba, nem akartam, hogy ettől ázzon el a nadrág. Szétkentem a combomon az anyagot, majd végigcsöpögtettem és végigfolyattam mind a két karomon a kabáton! Itt a kabátból kibújtam, levettem és letettem kiterítve a padlóra. Majdnem a flakon felét rácsurgattam a kabát belsejére, de nem kentem el rajta. Következett a zakóm. Még teljesen száraz volt, ezért néhány csepp vizet kapott, majd következett a folyékony szappan. Először a karomat kentem be, majd folyattam, a hasamra és a mellemre is öntöttem belőle. A bal mellemnél lévő kis zsebet teljesen meg is töltöttem és az egész első testemen elkentem az anyagot. A flakon alján még maradt egy kevés, úgy másfél dl. Az eddig száraz nyakkendőmet beletuszkoltam a flakonba, majd összeráztam őket és a nyakkendőt teljesen befedte a folyadék. Az így elázott és elszíneződött nyakkendőt benyomtam az ingemre, a zakóm alá. Ami még maradt a flakonban, azt pedig egy kis vízzel felhígítva a kabátom belsejébe öntöttem! Éreztem, ahogy a kis zseb környékén kezd átnedvesedni már az ingem is. Hátradőltem és kezembe vettem egy másik flakont, egy közepesen világos kék színű habfürdőt. Kibontottam és széthúztam a zakómat. Folyattam az ingem minden részére belőle, majd az elkenés helyett összehúztam a zakómat, hogy majd az elintézi a szétkenést természetes úton! Úgy is történt. A habfürdőnek remek virágillata volt, ami még szintén feldobta a wetlook-ot, ami már egy kicsit átment Messy-be! :) Kapott még ismét egy keveset a zakóm, majd a nyakamnál legalább 2 dl-t beöntöttem a mellkasomra, eljutott egészen a hasamig. Jól bele is simítottam a kezemmel az ingembe. Locsoltam még belőle a kabátom belsejébe is, de úgy gondoltam, hogy arra már jutott bőven. Felálltam a kádban, és még  a nadrágom belsejébe, az alsógatyómra is juttattam az anyagból, előre-hátra. Vadító érzés volt, ahogy folyt lefelé a combomon. Megvártam még leér a vízig a habfürdő, közben tettem néhány lépést a kádban. Ekkor ismét kiléptem a vízből, hogy felvegyem a kabátom, és ismét belepillantottam a tükörbe. Olyan jó volt látni saját magam ott, részben elázva-részben összekenve, hogy az a kép egy életre megmarad, az biztos! :D Kiléptem ismét a részben már összecsöpögtetett szőnyegre, felvettem a kabátot és összehúztam, majd felraktam a sálam is. Visszaléptem már másodszor a kádba, de most egy kicsit nagyobb lendülettel, hogy fröcskölődjön azért valamennyire a víz, de azért ki ne menjen a kádból. Éreztem, hogy a sok folyékony szappantól és a habfürdőtől tapad rám mindenem, főleg a kabátom. Leültem ismét a kád szélére, és egy picit vártam, élveztem a pillanatot. A kezeimből egy kis tálkát formáztam, amivel vizet mertem a kádból, és a nadrágomra csurgattam. Először csak a két térdemre, aztán a combomra is. A kezeimet pedig egyre mélyebbre mártottam, így már könyékig vizes voltam. Fröcsköltem még a kabátomra is, majd felálltam. Szintén tettem pár lépést, de most inkább olyan fröcskölős lépést, a nadrágomat szerettem volna egy kicsit összefröcskölni. Minden lépésnél egyre jobban berogyasztottam mindkét térdem, ettől egyre magasabban ázott el a nadrágom, lassan a térdem is teljesen elázott és már combközépig vizes voltam, de ekkor már beleért a kabátom is. Hagytam, hogy olyan 5 cm vastagságig elázzon, majd ismét kiültem a kád szélére. Kezembe vettem a habfürdős flakont és ami benne volt, azt a kabátomon szétlocsoltam, folyt is mindenfelé, de nem bántam, mert nagyon feldobott ez az egész! Innen már nem álltam fel, hanem szépen lassan térdre ereszkedtem a vízben és szinte az alsónadrágomig nedves lettem. A kabátomnak az alsó része szinte teljesen, a zakómnak is az alja már megérezte a vizet. A kezeimet a kád padlójáig nyomta, és négykézlábra ereszkedtem. A sálam szinte a nyakamig elázott, de a kabátom első része még nem ért bele a vízbe. Felegyenesedtem, és a sálamból kifolyó víz a kabátomat elölről végig is folyatta vízzel. Ismét négykézlábra ereszkedtem, de most mélyebbre, hogy a kabátom is beleérjen. Mivel kicsit víztaszító ruhadarab, ezért nem ázott át elsőre, viszont a külső felülete már nagyon szépen csillogott a víztől. Szétengedtem, és a sálamat pedig levettem, mert egy kicsit rontotta a látványt, alig láttam tőle magam.A szétengedett kabát már sokkal jobban belelógott a vízbe, mikor újra négykézlábra ereszkedtem, de ügyeltem arra, hogy a zakóm csak a hasam körül legyen vizes, mert még terveim voltak. Újra felegyenesedtem, majd elkezdtem magamra locsolni a kezemmel jó sok vizet. Ekkorra már semmi akadálya sem volt annak, hogy elmerüljek a kádban, így hát térden állásból leereszkedtem a vádlijaimra, és beleültem. A mellemig mindent ellepett a víz, elölről, hátulról, éreztem a meleget magam körül, ahogy a ruhámba beivódik a víz, feloldja a belekent folyadékokat. Aki érzett már ilyet, az tudja, hogy milyen érzés, én még most sem bírom leírni, annyira jó volt. Aztán kinyújtottam a lábaim, és nyakig belefeküdtem. Kabátban, öltönyben, minden hozzájuk tartozó dologgal együtt! Megszűnt létezni a világ körülöttem, másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy én most itt fekszem egy kád meleg vízben, egy öltönyben, kabátban, cipőben. Elmondhatatlan érzés és látvány volt, ahogy ellepett, ahogy az ingem is átlátszóvá vállt, a zakóm elszíneződött a kabátom pedig egyre nehezebb lett. És csak feküdtem ott, magamat simogatva, majd szét durranó lágyéktájjal, de semmire nem tudtam gondolni. Minden bajom elillant, csak wetlook és wetlook, ruhában fürdés. Mintha kábítószer hatása alatt lettem volna. Nem tudom, hogy meddig feküdtem ott,de biztosan jó sokáig. Kibújtam a kabátomból, szétengedtem a zakómat és a nadrágomat is. De itt még nem volt vége. Felültem a kádban, és kezembe vettem a harmadik tubus folyékony szappant is, ami szintén zöld volt. Visszadőltem a kádba, de úgy, hogy csak a hasamig legyek benne, és egy nagy adagot szétkentem az ingemen. Jutott belőle az ingem alá is, és a zakóm is részesült belőle. Felálltam és csurgott belőlem a víz mindenhonnét. Egy nagy adagot szintén beöntöttem a hátamhoz, majd a flakon maradékával feltöltöttem az alsónadrágom. Vissza beletérdeltem a kádba, majd leültem, engedtem magamra a vizet, négykézlábra ereszkedtem és hason fekve áztattam magam. Aztán ismét hanyatt fordultam és nyakig belemerültem, összehúztam magamon mindent, és újra felvettem a kabátom. Ki akartam élvezni a helyzetet, ezért úgy döntöttem, hogy még jó darabig maradok, elnyújtom az élvezkedést addig, még ki nem hűl a víz. Feküdtem benne, locsoltam magam, forogtam a kádban nagyon sokáig, de pontos időt nem tudok mondani, mert elveszítettem az időérzékem. Éreztem, hogy kihűlt a víz, ideje befejezni a wetlook-ozást, és felálltam. Megvártam még minden részemről kicsöpög a víz és a kabátot levettem, felakasztottam a kád fölé. Kiléptem a kádból és tettem még néhány lépést, mert tudtam, hogy ez az alkalom emlékezetes maradt egy életen át. Csurom vizesen, ott álltam egy teljesen elázott öltönyben, és még ha akartam volna sem tudtam volna mit szólni! Ez fenséges volt, valami csodálatos. Boldog voltam, és elégedett. Levettem a zakómat és a nadrágomat, azt felakasztottam a kád fölé-vállfán a kabát mellé, hogy ne legyen baja, de az inget csak a radiátorra terítettem. Valamilyen oknál fogva a vizet benne hagytam a kádban és kimentem átöltözni, a feljebb már említett itthoni felszerelésbe. Lekapcsoltam a villanyt és leültem tévét nézni. Egy-másfél óra múlva úgy döntöttem, hogy kipihenem a napot és lefekszem, de előtte még mosok fogat. Amint beléptem a fürdőbe, felkapcsoltam a villanyt, egyből vonzott a teli kád. Már nem is a fogmosással törődtem, hanem a víz izgatott. Nem bírtam megállni, és belemártottam a kezem, hogy megnézzem, mennyire hűlt ki. Legnagyobb meglepetésemre még langyos volt. Éreztem magamon, hogy valami elkapott ismét, mindenképp bele akartam menni a vízbe, ruhástul. Leültem a kád szélére, és beletettem a vízbe a bal lábam, a térdemig egyből elázott, majd jött a következő. Térdelés után beleültem, majd belefeküdtem a vízbe és újra elfogott az az euforikus érzés, amit a ruhában fürdés okoz számomra, amit nem bírok szavakkal elmondani! Ott feküdtem újra a kádban, teljes ruházatban, mint másfél órával előbb. Most is rettenetesen jó érzés volt, másra sem bírtam gondolni csak arra, hogy én most megint ruhában fürdök. Megint tapad a testemre az elázott ruha, megint ugyanazt az izgalmat érzem, mint oly sokszor. Nyakig elmerültem benne, majd felnéztem a kád fölé. Ott lógott az öltöny és kabát, elázva, csöpögött belőlük a víz, egyenesen rám. Nem bírtam egyszerűen megálljt parancsolni magamnak, és felálltam, majd leakasztottam a zakót és a kabátot, majd magamra vettem mind a kettőt! Elég érdekesen nézhettem ki, hogy pulóverre zakót, arra pedig egy hosszú téli kabátot, de nem érdekelt, csak az volt a fontos, hogy minél több ruhában fürödjek, minél nagyobb ruhamennyiséget áztassak el magamon. Felvettem a kabátot is és újra belefeküdtem a kádba! Kár is lenne megpróbálnom leírni, hogy mit éreztem! :D Az egy dolog volt, hogy "elmentem", de még utána sem akartam kijönni a kádból, annyira jó volt! De sajnos egyszer minden jónak vége lesz, mint ahogy ennek a wetlook-nak is. Feküdtem benne még úgy egy órát, és már nagyon kihűlt a víz, szinte már szobahőmérsékletre és már fáztam benne, ráadásul már késő este volt, és éreztem, hogy leragadnak a szemeim. Még egy utolsó fordultam benne, aztán felültem, és felálltam. A zakót és a kabátot visszaakasztottam a kád fölé, de még mindig hajtott a vágy, ezért vissza letérdeltem és még fröcsköltem magamra amennyit csak tudtam, és még egy kicsit vissza is feküdtem a már hideg vízbe. Aztán felálltam, meg se vártam, hogy kicsöpögjön belőlem a víz, úgy kiléptem a fürdőszoba padlójára, és a tükör előtt állva vártam még a felesleges mennyiség eltávozik az öltözékemből. Levettem a nadrágot, a pulóvert, a pólót és mindent, majd átöltöztem pizsamába, de előtte azért elrendeztem magam után a fürdőt, a ruháimat pedig a ház többi radiátorára tettem száradni. :)
Eszméletlen estém volt, kívánok mindenkinek legalább ilyet. Most éreztem magam a legjobban, azokból az alkalmakból, amikor egyedül fürödtem ruhában. Most is kiráz a hideg, persze pozitív értelemben, ha rá gondolok. Alig várom, hogy ezt személyesen is elmesélhessem a páromnak, és hogy legközelebb ugyanezt vele közösen csináljuk! A ruhákról még annyit, hogy sajnos a cipőm nem élte túl, mert a ragasztása elengedett, és az anyaga miatt nem volt ragasztható. De annyi baj legyen, jó lesz az még sok mindenre, ha már ünnepre nem vehető fel! Az öltöny tökéletesen átvészelte, semmi baja sem lett, látszik, hogy minőségi termék, és úgy gondolom, hogy ritkán, de kivételes alkalmakkor nyugodtan viselhetem ezt az öltönyömet fürdés közben, szerintem jól bírja!  A kabát is megszáradt, mintha új lenne, az ingnek sem lett semmi baja! :D 
Végszóra: Gyönyör magas fokon!
Kinek tetszik az esetem, és kinek nem, ki mit változtatott volna rajta, kíváncsi vagyok minden véleményre tőletek!

H.wetlook! Hamarosan válaszolok, bevallom őszintén, hogy kiment a fejemből! :)
Robzon1, hova tűntél? 

h.wetlook Creative Commons License 2016.02.06 0 0 3388

Szia dbtm393!

 

Írtam neked egy mailt, de még nem válaszoltál.

Üdv:

h.wetlook

Előzmény: dbtm393 (3387)
dbtm393 Creative Commons License 2016.02.06 0 0 3387
Előzmény: adidasrip1 (3386)
adidasrip1 Creative Commons License 2016.02.06 0 0 3386

Ez a bizinyos Flavio oldalat sehogyan nem tudom betolteni ha megtennéd hogy egy linket irsz nagyon megkoszonnem 

h.wetlook Creative Commons License 2016.02.02 0 0 3385

Szia dbtm393

 

Nekem is tetszenek a wetlooker.com oldalon található videók. Van egy jópár ilyen videóm.

Egyébként ezek a videók Oroszországban készültek.

Ha érdekel, keress meg e-mailben:

h.wetlook@freemail.hu

Meg van még más oldlaról is sok videóm.

 

Egyébként szerintem jó pénzért simán rá lehet venni lányokat, hogy fürddjenek ruhában.

Lásd Flaviu - wetlookhunter-es clippjei.

Mondjuk ezek a videók Erdélyben készültek, és ott talán jobban kell a csajoknak a pénz.

 

De egyébként én is gondolkodtam régebben egy ilyen oldal létrohozásán.

Modellügynökségen keresztül biztos lehet találni csajokat, akik jó pénzért pózolnak ruhában egy medencében vagy a Balatonban.

 

Na majd várom jelentkezésed.

 

H.wetlook

Előzmény: dbtm393 (3384)
dbtm393 Creative Commons License 2016.02.02 0 0 3384

Régen szóltam hozzá a topic-hoz én is, de azért mindig figyelemmel követtem. Féltem, hogy rólam is azt fogjátok gondolni, hogy csak egy kamu profil vagyok, de igyekszem többet jelentkezni a következő időben! Érdekes lenne meghallgatni lányok vagy hölgyek véleményét is. Ugyan a páromét nagyon sokszor meghallgattam már, sokat is beszélgetünk erről, ez az ő véleménye, de ettől függetlenül nagyon kíváncsi vagyok még másoknak a véleményére is. Pedig biztosan többen vannak mint gondolnánk, csak félnek, ami érthető is. Pont a múltkor gondolkodtam ezen. Nem tudom mennyire ismeritek, van egy    www.wetlooker.com című weboldal. Nem túl régen indult, talán 2013-ban, ha jól emlékszem, egytől-egyig fiatal lányok pózolnak, fürdenek ruhában, változatos öltözékben, változatos helyszíneken. Van hogy csoportban, vannak párok is, ruhaszaggatás is. Én véleményem szerint egy nagyon jó és igényes weboldal. Az elején nagyon keveset bővült és lassan, most már pedig szinte minden nap van új feltöltés az oldalon, néha nem is kevés. Rengeteg lány, köztük nagyon sok visszatérő is van. Tudom, hogy pénzzel működik a dolog, de az áraikat is elnézve, nem megfizethetetlenek, és nem profi modellekkel dolgoznak, viszont állandó helyszíneken. A weboldal helyét nem tudom beazonosítani, de szláv neveket használnak, így feltételezem, hogy európai weboldalról van szó. El sem tudom képzelni, hogy miként csinálhatják, de nagyon jól pöröghet nekik az üzlet, mert rengeteg új és régi kép és videógaléria van, és szinte folyamatosan kerülnek fel a weboldalra. Tudom, hogy az ott szereplő lányok pénzt kapnak minden egyes fizetett letöltés után, de ez akkor is hatalmas eredmény. De hogy miképp csinálhatták azt nem tudom. Van több lány és hölgy ismerősöm is, akit nem tudnék rávenni sehogy sem arra, hogy egy medencében, ruhában pózoljon, még pénzért se. Gondoltam, hogy biztos egy modellügynökségen keresztül intézik ezeket a dolgokat, de nem minden lány tűnik modellnek, sőt sok közülük valódi, hús-vér lány, nem csontkollekció, aki modellnek hiszi magát. És számomra még az is megdöbbentő, hogy a lányok élvezik, jól érzik magukat közben, nem csak úgy vannak vele, hogy "na bemászok abba a medencébe, lefotóznak aztán elköltöm a pénzt..." 
Ti mit szóltok ehhez? 

Előzmény: Wetlook-imádó (3383)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.01.31 0 0 3383

Sajnos igazad van, volt pár hozzászóló aki lánynak vallotta magát, de nagyon gyorsan eltűntek. :( 

 

Pidig örömmel fogadnánk lányokat, ugyanakkor az  internet hitelessége miatt nem lehetünk biztosak abban, hogy lány az aki itt annak vallja magát :( .

Előzmény: wjeans (3382)
wjeans Creative Commons License 2016.01.31 0 0 3382

Sziasztok!

 

Jó kis összeállítás :)

 

Nem volt nálam mostanában semmi említésre méltó dolog. Várom a nyarat ;)

 

Biztos, hogy vannak lányok is, nem értem, hogy miért nem jelentkeznek.

Előzmény: dbtm393 (3381)
dbtm393 Creative Commons License 2016.01.28 0 0 3381

Sziasztok!
Jó régen írtam már, sajnos kicsit elfoglalt vagyok az utóbbi időben, nem csak a munka szempontjából! Ha értitek! :D
Sajnálom én is, hogy a felhívásotokra nem jelentkezett egy leányzó vagy hölgy sem, pedig biztos, hogy sokan elolvasták, csak hiányzik a bátorság, még arc nélkül is! 
Viszont, ha már filmekről van szó, vannak rövid zenés filmek is, a videoklipek. Arra gondoltam, hogy össze kellene gyűjteni a hazai zenéket, melyeknek a videoklipjükben láthatunk wetlook-ot vagy WAM-ot. Mit szólnátok ti hozzá? Érdekel még valakit az ilyesmi? :)
Kezdésnek egy rövid kis lista, amit én állítottam össze:

 

1. Cserpes Laura: Most kezdődik el.                     https://www.youtube.com/watch?v=WiwPmhG3bRQ

2. Mester Tamás: Altass el.                                 https://www.youtube.com/watch?v=Gv3vltUkuzU

3. Unique: Hiszed vagy sem.                               https://www.youtube.com/watch?v=8EvybRLdFSc

4. Groovehouse: Mit ér neked?                            https://www.youtube.com/watch?v=t7aZJQVch10

5. Dukai Regina: Érezd                                        https://www.youtube.com/watch?v=8rJV8YODv5Y

6. Dina: Egy férfi kell                                           https://www.youtube.com/watch?v=eo4qRDoKt4o

7. Zséda: Legyen úgy!                                        https://www.youtube.com/watch?v=um6syDowcI8

8. Tóth Gabi: Jöjj még                                         https://www.youtube.com/watch?v=OKTFnq_c1ns

9. Back two Black: Tevagyazakitalegjobban          https://www.youtube.com/watch?v=wx0ryVSzGX0

Én ennyit ismerek, szerintem ti ki tudjátok bővíteni ezt a listát! :)
Viszont, ha megengeditek, érdeklődhetek-e afelől, hogy történt-e veletek az utóbbi időben valamilyen izgalmas nedves élmény? :)

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.28 0 0 3380

Szia!

 

robzon1!

Irj a h.wetlook@freemail.hu címre és ott mebeszélhetjük a dolgot.

Köszi.

Előzmény: robzon1 (3376)
robzon1 Creative Commons License 2016.01.28 0 0 3379

Szia Wetlook srác! Tuti,hogy van olyan nő,csak még nem talált minket meg.Én is arra vágyom,mint te,hogy csak beszélgessek velük erről.Hogy ők,hogyan élik ezt meg...Szép napot nektek!

Előzmény: Wetlook srác (3377)
wjeans Creative Commons License 2016.01.28 0 0 3378

Már azt hittem, hogy elveszett a topic :)

A film címeket pedig itt is le lehetne írni.

Wetlook srác Creative Commons License 2016.01.27 0 0 3377

Pedig biztosan van olyan nő, lány is kis országunkban, aki szívesen áztatja el magát ruhában. Bár még jómagam sem találkoztam ilyennel, de jó lenne megerősítés ebben a témában :D

Szívesen beszélgetnék olyan lánnyal, aki ezt élvezi. Kizárólag beszélgetés szintjén.

Előzmény: robzon1 (3375)
robzon1 Creative Commons License 2016.01.27 0 0 3376

Szia h.wetlook! Vannak kosztümös,illetve blúzos filmjeid is? Arra "vevő" lennék...

Előzmény: h.wetlook (3373)
robzon1 Creative Commons License 2016.01.27 0 0 3375

Sziasztok! Látom vannak itt "újak" is! Üdvözlet nektek,talán majd egyre többen leszünk,bár sajnos lányt,nőt még mindíg látok itt! De reménykedjünk...Szép napot nektek!

h.wetlook Creative Commons License 2016.01.17 0 0 3374

Bocsi, elgépeltem az e-mail címet. szóval helyesen:

h.wetlook@freemail.hu

h.wetlook Creative Commons License 2016.01.17 0 0 3373

Ha van valakinek kedve wetlook-os filmeket nézegetni, írjon nyugodtan e-mailt.

Tudok segíteni.

h_wetlook@freemail.hu

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.06 0 0 3371

isteni.szivesen csevegnek wetlook kedvelo lanyokkal.irjatok batran. :) 

Előzmény: Wetlook-imádó (3298)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.06 0 0 3370

nagyon jo :) 

Előzmény: wammer623 (2779)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.01.03 0 0 3369

Sajnos igazad, azért egészítettem ki, hogy hátha mégis akad 1-2 hölgy aki megteszi, így adva több időt nekik, hogy rászánhassák magukat. 

 

Ugyanakkor ha mi is rejtőzünk, miért várunk tőlük mást?

 

Reménykedni azért szabad. :) 

Előzmény: wjeans (3368)
wjeans Creative Commons License 2016.01.01 0 0 3368

Sehogyan sem tudom azt a tényt megállapítani, hogy sokan jelentkeztek volna a felhívásra O.o .

 

Pedig biztos, hogy vannak lányok is , csak nem vállalják be !

 

B.U.É.K. mindenkinek :)

Előzmény: Wetlook-imádó (3367)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.01.01 0 0 3367

Sziasztok !

 

Először is BÚÉK mindenkinek! A javaslatomat csak annyival egészíteném ki, mivel szilveszter elmúlt a megszólított lányok/hölgyek amikor legszívesebben megteszik a ruhában fürdést, akkor ha van kedvük és be is vállalják készítsenek magukról fotót és amennyiben hajlandók velünk megosztani az élményt tegyék fel ide a fórumra, ha az arcukat nem akarják vállalni azt ki tudják takarni a képről, bár örülné(n)k ha az arcukkal együtt tennék meg, de nem kötelező.

 

Előre is köszönet érte:

Wetlook-imádó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!