Keresés

Részletes keresés

madonna67 Creative Commons License 2014.04.12 0 0 4213

Szia Nyufffi! Köszi szépen! mindenképp ennek utána nézzek! Legalább nem kell senkinek könyörögni ,hogy vigyen el!olyan nehéz találni, hiába van a családban kocsi, dolgoznak, sokszor hétvégén is ez remélem nekem is be jön!

Nyufffi több mint valószínű a fűszerektől, én amíg nem volt gyűrűm szinte mindennap meg ettem egy-két erős paprikát, mióta gyűrűm van nem eszek nekem azt mondták tartózkodjak a fűszeres ,erős illetve csípős ételektől  és szerintem a citrom levelet is hanyagold, próbálkozz inkább rostos itallal. én le mondtam a buborékos, italokról, meg szinte mindenről ami árthat. köszi az ötletet :)

Előzmény: Nyufffi (4212)
Nyufffi Creative Commons License 2014.04.12 0 0 4212

Szia Madonna!

 

Én csak az egyik problémádra tudok tanácsot adni:

www.oszkar.com

Ez a telekocsi. Városok-faluk között ingázó emberekhez lehet csatlakozni benzin pénz fejeben. Én Pécs-Budapest között szoktam utazni, 2.500 ft-ért :) Mindig jó a csapat, legalább 30x utaztam már a telekocsival, a soforok -mindig más- fele mindig ajtótól ajtóig visz. Sokkal olcsóbb mint bármilyen más tömegközlekedés. Nagyon ajánlom!

 

MÁS:

2 napja fáj a nyelőcsövem, mintha egy kavics lenne benne. 5 napja CSAK folyadékot iszom, szóval nem terhelthettem meg. Viszont ebben a folyadékban van citromlé meg cayenne bors (chili), lehet, hogy azért lett érzékeny mert túl fuszeres volt ? Van ötletetek ?

 

Puszilok mindenkiet! 106rol indultam, 78,5kg vagyok.

Előzmény: madonna67 (4211)
madonna67 Creative Commons License 2014.04.11 0 0 4211

Sziasztok! Ritkán nézzek én is be  mert nem is nagyon ír senki csak tudatni szeretném, 2012 december 10-én kb 165 kiló voltam, most 2014 április 11 -én 72,5 kiló :) szép eredmény gondolom voltak jobb és rosszabb napjaim :) de az élet már csak ilyen, most érzem tele vagyok energiával :) plasztika műtétre lenne szükségem, borzalmasan néz ki a combom és a szemérem dobom, karom sem egy szép látvány meg a popsim sem, de a combom meg a szemérem dombom szörnyű, volt hasplasztikám nagy nehezen majd 5 hónap után felépültem. nem bántam,hogy bele mentem, mert most élek legalább! Csak sajnos a Kecskeméti orvos közölte sem karplasztika,sem comb plasztika meg többit nem támogatja az OEP:( én annyit hallottam egy dokiról aki Kiskőrösön rendel és Szegeden műt az vállal OEPES beteget, csak egy orvos bizottság elé kell menni akik rá bólintanak a műtétre, keresek olyan személyeket akiket már az idén OEPRE műtöttek, keresnék olyan személyt aki Kecskemétről eltudna vinni Kiskőrösre autóval bezin pénzt fizetném, elvileg a Kiskőrösi dokihoz hétvégén lehet menni, meg keresnék olyan személyt aki tudja, hogy 100 kiló fogyás után jár az OEPES plasztika, és olyan személyt is keresek aki tömegközlekedési eszközzel tudod haza jutni, mennyire meg terhelő, és keresek olyan személyt aki esetleg tudna olyan plasztika sebészt Kecskeméten aki foglalkozik betegekkel és nem az lényeg neki ,hogy több száz ezer forint üsse markát. Fekete doktort senki ne ajánlja mert bunkó, pénz éhes barom, neki egy fillért nem fizetnék, nekem Kecskemét lenne a legjobb mert közel lakok de Szeged illetve még Budapest is szóba jöhet, kérlek segítsetek, ha tudtok, most ezen kesergek, hogy nincs normális orvos, sajna a Kiskőrösi jó lenne, de hétvégén át járni szinte lehetetlen, és rengeteg pénzbe kerülne ami sajnos nekem nincs, akinek van ötlete, tanácsa kérem írjon. köszönöm előre is :)

Timi7420 Creative Commons License 2014.03.27 0 0 4210

Sziasztok! Szerintem szép eredmény a 42 kg. Kár, hogy olyan ritkán ír ide valaki. Én tartom a súlyom mióta kivették a gyűrűmet. 74 - 75 kg vagyok. Index te hogy vagy, tudod tartani a súlyod? Szép napot és sikeres fogyást mindenkinek.

index27 Creative Commons License 2014.03.24 0 0 4209

Előzmény: v431266 (4208)
v431266 Creative Commons License 2014.03.23 0 0 4208

Sziasztok!!

 

Meg kell osztanom veletek 6 -hónappal a műtét után -42kg szerintetek jó eredmény??

Nyufffi Creative Commons License 2014.03.12 0 0 4207

Sziasztok drágáim!

 

Nem tűntem el nagyon, továbbra is harcolok a kilókkal. Eljutottam arra a pontra, hogyha feljön 1,5-2 kg azonnal megint intenzívebben fogyózom.

Tavaly szeptemberben 87 kg voltam, mostmár megint 81-82 vagyok.

 

 

Debreceni gyűrűs: ugyanez a helyzet velem is gyakran. A szilárd könnyen lemegy, a folyadék megakad. Szerintem túl sűrű a nyálam a torkomnál, mert amikor -bocsánat!- visszaöklendezem a vizet,mert nyom, akkor sűrű nyállal jön fel. Ez ügye megfogja a folyadékot, de a nyelésre a szilárd átmegy-levisz belőle. SZERINTEM.

 

Ma hajnalban volt először velem olyan,hogy felkeltem, mert állt a folyadék a nyelőcsövemben. Volt már veletek ilyen ? Nekem is érzékeny a gyomorszájamnál, folyadék vagy szilárd mindegy. Bár tegnap sokat bőgtem, kb 1 órán át "gombóc" volt a torkomban, ismeritek az érzést szerintem, arra tippelek, hogy megerőltette magát bennem ott valami és ezért volt ma minden érzékenyebb. Mindenesetre holnapra zellerkrémlevest csináltam :) meg folyadékot iszom majd, hogy kíméljem.

Nekem 2011 szeptemberében volt a műtétem, 3 állításon voltam, ma hajnalig tünetmentes (remélem ez is múló, persze ha nem akkor irány a doki) és összesen 26 kg-ot fogytam. és boldog vagyok :)

 

Megírnátok nekem, hogy most miújság a gyűrűsápolás fronton ? kit hívhatok ha baj lenne ? Bende foglalkozik még velünk ?

 

Puszilok mindenkit! :)

Előzmény: debreceni gyűrűs (4198)
gaboka1 Creative Commons License 2014.03.06 0 0 4206

SZiasztok

 

lehetseges hogy nem jol fogalmaztam magyarul az az nem jol forditottam, de annyit jelent hogy a portomnal van egy ureg ami allando valadekot termel es az tavozik  a szegycsontomnal levo lukon ami a gyulladas utan 

keletkezett mikor kifakadt azota nem gyogyul be es epp azert mert belulrol folyamatossan szivarog, ezert mondtak hogy nem kivulrol kell eltavolitani a vadhus kinovest hanem belso mutetre lessz szukseg.14 en megyek rontgentre es 25 en vissza a sebeszhez.

kivanok mindenkinek egeszseget es melle sok sok fogyast!!!

Előzmény: wem (4203)
mesziboszi Creative Commons License 2014.03.03 0 0 4205

Kedves Gyomorgyűrűsök!

 

Olvastam hideget-meleget. Saját tapasztalatok:

Férjemnek 2013.szeptemberben ültették be a gyomorgyűrűt, azóta 28 kg-t fogyott. Semmi panasz, két szűkítés volt, még egy lesz. Most már lassabban de még mindig mennek le a kilók. Amit mondanak be kell tartani, és persze évek múlva is (véleményem szerint) és akkor nem lesz baj.

Szóval kitartást mindenkinek.

Törölt nick Creative Commons License 2014.02.21 0 0 4204

wem, gaboka, remelem jobban lesztek hamarosan. 

 

Csak azt akartam mondani hogy sem a Tanyi Miklos sem a Tizedes mar nem csinal Mo-n gyurut. Ki csinal meg? Vereckei Andras?

 

 

wem Creative Commons License 2014.02.16 0 0 4203

Szia,

a leírtak alapján én is hasonló bajokkal küzdök.  De van egy valami amit részleteznél,hogy pontosan mit is jelent ez: "a portom mellett egy bekövesedett cavity alakult ki". ez micsoda?

Előzmény: gaboka1 (4202)
gaboka1 Creative Commons License 2014.02.16 0 0 4202

Sziasztok!!!

olvasgatom itt az elhangzottakat hat latom megoszlanak a velemenyek az orvosi ellatasrol.Sajnalom de elkell mondjam hogy mi gyurusok nem vagyunk Magyarorszagon jo helyzetben ,en mar csak tudom mivel 6 honapja kaptam egy gyulladast amit otthon szedtem ossze toltes alkalmaval, ami a mai napig valadekozik es faj. Elotte 4 even keresztul volt a gyurum bent es soha semmi problemam nem merult fel.Kanadai es Angliai orvosok velemenye szerint tul toltes(overdose) a problema es valoszinunek tartom mivel otthon teljes osszeszukites utan engedik ki megfelelo meretre es ez ido alatt amig teljessen ossze szukul a gyuru nagyon nagy nyomas keletkezik a gyuruben  mivel ez egy zart rendszer de hat a fizika torvenye alapjan a nyomas valahol kiutat talal es sajnos en ennek az aldozata lettem.Kanadaban 11.000 dollart fizettem azert hogy az eletben ne kelljen a koversegtol szenvedjek, Jelenleg vissza hiztam 10 kilot a gyurum nem mukodik valadekozik es vadhus kinoves van szegycsontomnal ahol a gyuru kivezeto nyilasa van.Itt Angliaban fogom kezeltetni mert otthon erzestelenito nelkul olloval vagdostak a vadhust mondvan kiszabaduljon a valadek injekcios tuvel probaltak leszivatni a valadekot sikertelenul es ennek kovetkezmenyekeppen a portom mellett egy bekovesedett cavity alakult ki amit csak kizarolagossan belso mutoettel tudnak megakadalyozni megszuntetni.Akkor most szerintem seni ne kerdojelezze meg a hitemet a Magyar orvosok szakertelmet a gyomorgyuruhoz.Amugy megjegyzem en kanadaban 4 evig voltam a guyurusok csoportjaban aki nem hiszi el megnezheti a slimband.com oldalan es elolvashatja hany embernek van gyulladasa( megjegyzem nem soknak) udvozlok mindenkit es sikeres fogyast kivanok mindenkinek!!!

b.reka.d Creative Commons License 2014.02.05 0 0 4201

Kedves csoporttagok!

Kérném Önöket, hogy segítsék egy pszichológiai kutatás létrejöttét az alábbi kérdőív kitöltésével, amellyel a koffeinfogyasztás, dohányzás, evési szokások és testkép kapcsolatát vizsgáljuk. A kitöltés feltétele, hogy fogyasztasz koffeintartalmú készítményeket (pl. kávé, tea, energiaital, stb...). A kitöltés anonim módon zajlik, és mintegy 20-25 percet vesz igénybe. Előre is köszönöm a segítségüket! http://pszichdoktori.elte.hu/?q=node%2F36

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.30 0 0 4200

nincsen mar itt senki sem?

Mindenki elfogyott? Remelem.

Megyek a Tanyi Mikloshoz Debrecenbe januar 17-en hetfon. 

Nem lesz ott valaki aznap?

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.19 0 0 4199

Szia Wem!

 

Lehet hogy keverlek valakivel de nem neked volt olyan hogy ki kellett venni a portot gyulladas miatt?

Az nem hasznalt?

Előzmény: wem (4195)
debreceni gyűrűs Creative Commons License 2014.01.18 0 0 4198

Szia Maya!

 

Bocsi hogy nem válaszoltam a múltkor, technikai hiba miatt volt.

Napközben vagy délután 3-4 óráig nem akar lemenni a folyadék,

senki nem érti miért, de a darabos jobban lemenne. Én meg ha már 

vissza akar jönni vagy nyom, fáj a gyomorszájamnál akkor inkább nem 

iszok. Éppen ezért inkább enni sem eszek. Kávézni nem kávézom de 

azért hiányzik az innivaló nekem is..... Ez van, de megéri mert újra élhetek! :0)

Előzmény: Törölt nick (4197)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.17 0 0 4197

Szia Debreceni Gyurus!

 

En ebbe oszinten szolva bele is zakkannek. Miert csak este tudsz inni?

Reggel kb egy liter kaveval kezdem a napot. :D

Előzmény: debreceni gyűrűs (4196)
debreceni gyűrűs Creative Commons License 2014.01.16 0 0 4196

Szia Wem!

 

Nekem a bal oldalamon az utolsó bordám alatt van. Mivel hason, a bal oldalamon 

szeretek aludni így érzem néha. Akkor fájdogál ha többet ettem és még ittam is utána.

Mivel csak délutántól estig tudok enni meg inni, leginkább az ivással vagyok gondban.

Közel 50 kilót fogytam a gyűrűvel de szerencsére nem mozdul a helyéről hiába rajta 

alszom :0) A gyulladást gondolom nem csak jegeled hanem szedsz gyulladáscsökkentőt is?

Nem kérdezted a dokidat nem lehetne megint oda varrni a bőröd alá vagy áttenni vagy

nem tudom valami megoldást találni?

 

 

Előzmény: wem (4195)
wem Creative Commons License 2014.01.14 0 0 4195

Szia :)

Neked hol van a portod? Nekem a szegycsontomnál (még a régi módszer alapján). Nyár óta forog össze-vissza, és gyullad állandóan. jegeléssel igyekszem kordában tartani, de alvásnál nekem is szúr, néha mint ha "égetne", meg mikor lehajolok akkor is fájdogál. ja és ha lefekszem, mintha egy dió lenne a mellkasomon..

 

Előzmény: debreceni gyűrűs (4177)
wem Creative Commons License 2014.01.14 0 0 4194

Sziasztok!

Valaki próbálta már ezt a csokit (figure bites), vagy hallottatok róla? Valamilyen tapasztalat?

https://www.google.hu/search?q=figure+bites+chocolate&client=firefox-a&hs=VOt&rls=org.mozilla:hu:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=arnVUqXeE6SEyAP95IDABg&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=768

b.reka.d Creative Commons License 2014.01.12 0 0 4193

Kedves csoporttagok! 

Kérlek Titeket, hogy segítsék egy pszichológiai kutatás létrejöttét az alábbi kérdőív kitöltésével, amellyel a koffeinfogyasztás, dohányzás, evési szokások és testkép kapcsolatát vizsgáljuk. A kitöltés feltétele, hogy fogyasztasz koffeintartalmú készítményeket (pl. kávé, tea, energiaital, stb...). A kitöltés anonim módon zajlik, és mintegy 20-25 percet vesz igénybe. Előre is köszönöm a segítséget! Nagyon fontos lenne!

http://pszichdoktori.elte.hu/?q=node%2F36

madonna67 Creative Commons License 2014.01.06 0 0 4192

Debreceni gyűrűs ! nem tudom elment-e az emilem mert nekem vissza küldte ,hogy ismeretlen az email cím! az email címem nyilvános írj ha nem ment lebél!

madonna67 Creative Commons License 2014.01.06 0 0 4191

Szia Maya! írtam egy litániát de ez nem küldte!

Elnézést ha megbántalak nem sértés szánom a válaszom!

Olyan nagyra tartod Pavlovics úrat miért nem kérdezted meg tőle miért két három év után vagy még később gyullad be ??? tudod egyik doki sem olyan hülye, hogy saját munkahelye ellen legyen, ha orvos lennék én is azt mondanám nálunk még ilyen nem volt :D Nekem az egyik ismerősőmnek most vették ki a portot mert be gyullad neki is mindig azt írta mert túl nagy volt a port azért gyulladt be, anno mikor voltam szükítésen kérdeztem a dokit milyen a gyűrűm azt mondta minden embernek más méretű gondolom ez függ az ember alkatától, látod a te gyűrűd sem olyan mint a miénk a port sem úgy helyezkedik el ahogy a miénk. tudod akik mint te is kint élsz könnyű egy ilyen kis országba hibát találni, ha őssze tudnád az Anglia gyűrűsőket hozni, egy fórumba ott is lenne annyi hiba mint nálunk, nem akarom védeni a Magyar orvosokat de tisztelet kivételnek mind pénz éhes hiéna nem szeretem őket haragszom rájuk mert aki fizet az kap jobb ellátást felvilágosítást aki nem tud fizetni az olyan mint a futó szalagon lenne az ember, én a szakrendelőbe járok és sokszor már a másik beteg is bent mikor te még öltözködsz, vagy épp a papírodra vársz, nagyon kérdezni sincs idő mert dobnak ki a rendelőből. Honvéd kórházos doki meg nem akart saját ellensége lenni, ha nem biztos benne nem kínlódik a beteggel.

Előzmény: Törölt nick (4187)
madonna67 Creative Commons License 2014.01.06 0 0 4190

Szia Debreceni gyűrűs! a kért infót emailen elküldtem!

Én január14-én megyek hozzá a szakrendelőbe!

Előzmény: debreceni gyűrűs (4188)
missdietcoke Creative Commons License 2014.01.03 0 0 4189

Szia Maya!

Jot nevettem az "ellen tabor"-on, azert annyira nem veszes a dolog, de bevallom, igy olvasva rola egyre tobb negativumot talal rola az ember. Egyebkent en is furanak talaltam a cikket, a legmegdobbentobb szamomra h valai vallalkozik egy mutetre es fogalma sincs rola h pontosan mi is ez es mi fog torttenni vele es hogyan is tovabb! Ugy gondolom hogy mielott az ember elszanja magat egy ilyen vagy hasonlo mutetre , azert illene nehany honapot (minimum) informacio gyujtessel tolteni es tenyleg jol atgondolni, atragni a dolgokat.

A sleeve-em meg sehogy, nehez elszabadulni munkabol es en szeretnek 6 hetet levenni a muetet idejen. Februarban lesz a konzultaciom es ha minden jol megy akkor aprilisban szeretnem a mutetet "fingers crossed".

Nektek kedves gyurusok pedig tovabbi jo fogyast kivanok a 2014es evre is!

Előzmény: Törölt nick (4184)
debreceni gyűrűs Creative Commons License 2014.01.02 0 0 4188

Szia Madonna!

 

Meg tudnád adni nekem a kecskeméti plasztikai sebész telefonszámát aki tb-re csinálta

a műtétedet? Ha ide nem akarod kiírni akkor légyszi küldd már el az ejudit27@freemail.hu

emailcímemre! Előre is köszi és az infót is!

 

Boldog új évet mindenkinek!

Előzmény: madonna67 (4185)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.30 0 0 4187

Szia Madonna!

 

En arrol a port gyulladasrol beszelek ami nem a mutet utan hanem honapokkal vagy evekkel mutet utan jelentkezik. Persze olyanrol hallottam hogy valakinek a szervezete nem fogadja be a protezist es ki kell venni. De mondjad meg hogy miert van az hogy engem majdnem elbasztak a Honved korhazban? Egyik foorvos megjegyezte hogy nem vallal el tb-re mert akinek arrebb tette a portjat az mind begyulladt?????? Pavlovics Gaboreknal ez meg soha nem fordult elo. Es megjegyzem nalam sem. 

Meg tobb olyan esetrol tudunk ugye hogy port begyulladt toltes utan???? De ezek szerintem nagyon gyakoriak egy pesti korhazban. Megjegyzem penteken irt egy emailt Gabriella es meg mindi kuzd a fertozessel amit az ev elejen szedett ossze. Talan itt majd kigyogyitja valaki. 

 

Hogy mit eszek? Nagyjabol mindent. Foleg mondjuk hust az igaz, de csak azert mert a gyerekeim nem szeretik az egeszseges kosztot. Sztem ha zoldseget ennek az olcsobb lenne mint a hus. 

Előzmény: madonna67 (4186)
madonna67 Creative Commons License 2013.12.30 0 0 4186

Maya én normálisan eszek csak keveset,te kint mit eszel? mindig Magyar kosztot? a két ország étkezése közt oltári különbség van!! például én nem engedhetem meg magamnak, hogy flancos egészséges kajákat egyek, meg ilyen olyan diétát tartsak, én ha főzők paprikás krumplit abból eszek nem sokat pár falatot, vagy egyszerű főzeléket, szóval normálissan eszek csak keveset, szerintem a többség is csak sokan bele zavarodnak a különbőző diétákba, meg ki tudja mibe.

A port gyulladásról én annyit írnék nem egy forma egy ember szervezete sem,lényegében egy idegen testet ültetnek beléd és ha szervezeted nem fogadja el akkor begyullad és ki kell venni. hány embernek ültetnek be protézist csípő, térd, váll stb sorolhatnám és nem egy embernek ki kell venni mert a szervezete nem fogadja el ugyan úgy begyullad nekik mint a gyűrűsöknek a port, mi kis ország vagyunk kevés gyűrűssel, ahol hamarabb lehet hibát találni, csak meg jegyzem ha Anglia őszes gyűrűsét megtudnád kérdezni tuti ott is akadnak ilyen próblémál.

 

Boldog Új Évet mindenkinek!!

Előzmény: Törölt nick (4183)
madonna67 Creative Commons License 2013.12.30 0 0 4185

Sziasztok! rég jártam erre legfőképp azért mert lényegében az ember csak rosszat olvass itt! Én nem mondom ,hogy nincsenek hibák mert vannak de valljuk be őszintén néha mi is tehetünk arról ami velünk történik.Csak megkérdem a cikben szereplő hölgy mikor fordult orvoshoz? mennyi ideig volt úgy ,hogy még a nyálát sem tudta le nyelni? ha próbléma van akkor menni kell nem megvárni amíg még rosszabb lesz.Nekem is akadnak próblémáim, például rájöttem ha csak egy pici falat marad és érzem nem ,hogy tele vagyok akkor ott kell hagyni párszor jártam,úgy sajnáltam azt a pici falatott ott hagyni meg is lett az eredménye nyáladzás, hányás, stb. saját hibáinból is kellene tanulni nem mindent másra fogni nekem is lehet menni kellene az orvoshoz mert szeptemberben voltam szűkítésen és hol tudok enni, hol nem, pedig most december vége van és alig tudok enni pár falatot, pedig előtte tudtam, és persze azóta fogytam és gondolataim szerint a gyűrűnek lazulni kellett volna de most szorosnak érzem, el tellik az ünnep és meg próbálok feljutni Pestre. Én is kaptam papírt ,hogy miket okozhat gyűrű, és félek is ,hogy gyomor tágulatom lesz, vagy épp begyullad a portom és ki kell venni, én is szenvedtem jó párszor vele és fogok is de nem bántam meg, 165 kiló voltam most 88,5 kiló, túl vagyok egy hasplasztikán ami nem egy leányálom volt 7 hétig volt a varrat meg drén bennem, egy hét után hazaküldtek a kórházból drénekkel, és minden héten mennem kellett ,hogy palackot cseréljenek, az orvosom jó de egy durva paraszt, ! Maya itt Magyarországon minden másképp működik mint más Európai országban, ami neked itt más az a legtöbb itt élőnek megszokott.

Debrecenigyűrűs, hasplasztika ,kar, comb , azt lehet OEP támogatásra ha legalább 50 kilót fogytál, a mell felvarrást tudtommal nem finanszirozák, de tudod elég sokszor változnak a szabályok, ki tudja hátha belefér,például én Kecskeméhez lakok közel ott csinálták hasplasztikát be mentem az általános sebészetre a szakrendelőbe, ott a doki,meg nézett le fotozta a hasam, megkérdezte mennyit fogytam, és már adott be utalokat,a műtéthez az első műtét ki írás agusztus25 lett volna de azt elhalasztották, és oktober 30-án műtőttek, de tudok olyat akiktől egész paksamétét kértek mennyit fogytak, meg szinte orvos bizottság elé állították öket ,hogy megnézzék indokolt-e a hasplasztika, nekem nem kellett igazolni semmit, egyedül az orvosom látott, és fotózott, egyébbként rengeteg kép készült a hasamról, mind a műtét előtt és mind a műtét után szerintem függ ki hová megy.

Törölt nick Creative Commons License 2013.12.29 0 0 4184

MissDietCoke, te vagy ugye az ellentaborban?

Hogy van a sleeve? 

Mindenkinek a sajatja a legjobb..... 

Előzmény: missdietcoke (4181)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!