Keresés

Részletes keresés

nemo_d Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1414
GALA!

1,Nyugi! kijártam akkor is a meccsekre! De azért egy verebest ne hasonlíts már össze egy dr.Mezeyvel!

2, Én nem vagyok a vita ellen! Mint tudjuk az értelmes vita viszi elore a dolgokat! Csak amit te irsz már ne haragudj az egy lerágott csont szerintem! Leírom mégegyszer! Most van ido építkezni és ebbe szerencsére gy-két mégha fájdalmas vereség is de belefér! Akkor lesz gáz -de akkor nagy- ha tavasszal is ilyenek leszünk! Szerintem nem! Most építkezünk!

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

TZS Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1413
Nekem jó a Gól, akkor ott találkozunk. Kb. hánytól lesz ott valaki?
Előzmény: nemo_d (1411)
GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1412
ok akkor nem "ha" val kérdezem tőled , amikor pl.2 évvel a verebes-borzalom tökutolsó után a dobogóért nyomultunk úgy érezted -ha kijártál- ez állóvíz?

Egyébként szerintem 3asban ( BéKával és Jack-kel ) nem vitatkoztunk. Elmondta mindenki a véleményét , mert engem speciel érdekel a másé főleg ha eltér az enyémtől.( mert akkor majd jól megpróbálom meggyőzni :-))

Előzmény: nemo_d (1411)
nemo_d Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1411
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Na megint kezd egy szerintem értelmetlen vita kibontakozni! Jó magam utálom az olyan mondatokat melyek úgy kezdodnek, hogy "Mi lett volna ha...". Ennek szerintem qrvára nincs értelme! Én is ideges voltam sot haragudtam vezetoinkre amikor elküldték a Galát! De ez van. Ezen keseregni több hónap után szerintem fölösleges! ény! Sok új játékosunk van akiket bekell építeni megfeleloen a csapatba! De most erre van ido! Szerencsére ez a bajnokság most olyan, hogy "nem annyira számít az eredmény". Lehet most jól felépíteni egy csapatot amely a tavasszal már ütoképes lehet sot kell lennie! Bízni kell Mezeyben! azért talán "vmit" ért a focihoz! Tehát ne a múltal hanem a jelennel foglalkozzunk illetve a jövovel! Igen! kínos volt a a ventsplisi vereség de jöbo héten úgy is elpáholjuk oket! (Remélem!!!) Na ennyit errol.

BéKa!

Az újság terv szerintem jó! Csak már ahogy jeleztem lépjünk is vmit!

A mötöká elleni meccs elött esetleg a Gólban össze futhatnánk! Szerintem ne a Santa-Fe-be találkozzunk a meccs elött! A Gól sokkalta jobb!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1410
Ja egyébként mit szóltatok a tegnapihoz , különös tekintettel Hamar favorizálására ( ha jól emlékszem 1 gólt rugott nálunk fél év alatt...) és az egyenlítő gól előtti nb100-at idéző szösszenetére..
GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1409
BéKa !

Hát én sem örülök , lehet hogy így 30-on túl hirtelen baromira nosztalgikus lettem és nem tudok lépést tartani a (vissza)fejlődéssel. Ezt most nem kifejezetten a klubpolitikai helyzetre hanem a kissl-müller-nyilasi-törő-rixer-tuboly-gala vonal helyett ma uralkodó dvéri-csiszár-dubecz-meg az előzőekben leírtakra gondolva valahogy nem indul be a nyálelválasztásom. Valószínűleg ezért éreztem eddig úgy,hogy gala miatt legalább érdemes volt a rossz időkben ( esőben és a kiesés szélén is ) meccsre járni.
Ebből a szempontból irigyellek titeket(na meg a töretlen hitért )
Azt az utes szösszenetedet nem értettem , persze hogy a Fayban sehol sem lennének , hát ez a lényeg ők az ujpestben tudnak nyomulni ( szerintem akik idejöttek is ilyenek) itt semmik lennének ( láttuk urbánt és kozmát is máshol ).
Nem játszhatnak örökké de hozzák löwöt,tokodyt stb. Mi ezeket pálzoli és talán juci -bár ők ugye régi Gellei termékek ha jól révedek- kivételével most látványosan kitettük.De be biztos nem. Erre is mondtam zsoldosokból nehéz.(mentálisan)

meglátjuk hogy mi lesz gyengébb korzsakukban de én gyakran járok utéra . Amikor bajnokok lettek elfogyott a pénz elkezdtek veszteni ( kinnt voltam , amikor a diósgyőr leiskolázta pesten majd a győr lenyomta őket ott) -ekkor mehetett az említett pereskedek , nem pereskedek huzavona , aztán felálltak és 3. lettek! mert CSAPAT voltak. Pedig honnan jött és ki volt fehér,sebők,tamási ...? nem nevek voltak , hanem posztra és mentalitásra igazolt részei az egésznek. Ez tervszerű volt...

Jackd!
köszi a felhomályosítást.

a , nem tudom ki aggatta rám de én pl malac elküldésével -nyilvánvaló okokból-egyetértettem őt nem én/én nem sírom vissza.
a cérnaszakadás lehet nonszensz , de érthető. mindazonáltal lehet én sem toleráltam volna.

Mondjuk tekintsünk el annak minősítésétől hogy én mit láttam ... mert ha láttam küzdeni a csapatot egymásért akkor nem valószínű,hogy közben azt kellett volna látnom hogy nem küzd.( pl bcsabán 3-3 3-0-ról, zegen 1-2 , 1-0-ról stb)
Azt a fajta állóvizet részben persze láttam ( anno Pecha le is nyilatkozta,mikor úgy tünt összakapott galával és a vezetőség nem mellé állt aztán elhúzott Koreába ) DE azért Gellei alatt folyamatosan fejlődött a csapat és a spanyol eset évében ha azt nem cseszik el( amit nem a játékosok tették) bármi lehetett volna , ergo ez az állóviz kicsit akademikus.
Ha akkor mondjuk mégis elcsesszük és 2. leszünk akkor is állóvíz lett volna ?
Rudi bá alatt meg kb dobogós félévet produkált , nem ő tehetett a kiinduló pozicióról DE megmutatta , hogy az állóvizes játékosokkal is tud EDZŐ produkálni...( ha jól révedek 4-5 év alatt a szinte tuti kiesőből 3. és kupadöntős lettünk ez akkor mi ?)
( A tavaly jól kezdtünk aztán alig mentünk valamire , azt mondom én is -ahogy kihagyta a két delikvensemet...)

Az igaz , hogy ezen a szinten -dobogó alja- érezni lehetett az elégedettséget ( ami részben érthető, ekkor nyilatkozta váczi : többet kerestek , amikor a kiesés ellen küzdöttek.:-))
de nem is igazoltunk a maihoz hasonló szintű játékosokat. szinte nem is volt cseresorunk.
Nem hinném , hogy inkább galáék nyakába varrható ez , mint abba , hogy ki hitte , hogy pl.Gricajukkal vagy Maczóval balhátvédben bajnokságot lehet nyerni.( egy kereszturit nem tudtunk idehozni...)

A dvsct láttam , az teljesen ül. azért az mtk ellen 2-1 még a bíztató kategória , nem lehet 2 100%-os egy bajnokságban.
Viszont én se az ute se a vidi ellen nem éreztem , hogy balszerencsénk lett volna.(sőt)

Na mindegy most kipufogtam magam , ha uncsi ne válaszoljatok , de engem érdekelne a véleményetek.

Jackd Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1408
Gala!

Azt, hogy malac miért rakta ki Galát meg Szilviót, tőle kéne megkérdezned. Én egy buta edzőtöl nem várok okos megoldásokat.
Tavaly MZ tartotta a keretben Galát. Amikor Gala megtudta, hogy Gelei elmegy és malac lesz helyette, elszakadt nála cérna. Mindenben okosabbnak akart látszani, mint a malac, az öltözőben enyhén szólva is uszított mindenkit, malactól kezdve, Mz- ig. Az volt az indoka, hogy aki csak mosz jött, az neki ne dirigáljon!
Nonszensz!
A múltról nem szivesen írok, a jelennel is csak röviden foglalkozom. Az, hogy Te mit láttál hangulatilag a meccseken és mit nem, az nem is számít. Legyen elég annyi, hogy évek óta nem történt semmi a csapatnál, ami előre vitt volna. Sőt senki sem törte magát a fejlődésért. A középmezőny eleje jó volt, elég volt mindenkinek. Szívekhez nőttek a játékosok, senki sem bírált senkit, minden úgy volt jó, ahogy. A vezetők, a játékosok, az edzők együtt voltak gátjai a fejlődésnek. Ezt nevezem én állóviznek.
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert a bemehetek az öltözőbe, a pályán nézhetem végig az edzéseket, edzés után azzal dumcsizok, akivel csak akarok, mindneki szóba áll velem. Így aztán valamilyen képem van, hogy mi folyik ott ma, mi volt tegnap, vagy tavaly.
Mentálisan gondok vannak az újjakkal is, de ez nem is csoda! Egy edző csak akkor képes megítélni mentálisan a játékost, ha már dolgozott vele, és látta kihez hogyan viszonyul, és ugyanez fordítva.
Dr. M Gy azt hitte, hogy profi csapatot, amit profi vezetők irányítanak, profi játékosok is alkotnak. Tévedett! Most fáj is miatta a feje. Dehát ez a szakmája, ezt tanulta, a kishitü BVSC-vel is csaknem bajnokságot nyert!
Persze tavaly jól kezdtünk, aztán alig mentünk vele valamire.
Az UTE is szárnyal ugyan, de ha végig követed az eddigi meccseiket, akkor már korántsen ennyire rózsás a helyzet. Ha nekünk 10-ed ennyi szerencsénk van, akkor most döngethetnénk a mellünket. Az UTE-n az lendített sokat, hogy a 2. meccsen kiütötték a DVSC-t. Aki látta, aztudja, hogy miért, és hogyan. Legyen elég annyi, hogy ha ez nálunk történik, akkor Tamás Gyula agyvérzéssel lábadozik a védelem és néhány támadó a junior csapatot erősíti. Az UTE-nak hatalmas szerencsélye van és ez lódított nagyot ajátékosok hitén, de kutyából nem lesz szalonna, főleg nem a Hungária krt-on.
Pető és Tóth N mentális hiányosságairól mindent elmond a tavalyi UTE, Komódi vérbeli profi, Kabát Peti pedig még gyerek.

Üdv

Hajrá VASAS!

BéKa_d Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1407
GALA!

Ez egy kicsit nagyon cinikusra sikeredett. Szerintem jobb az, ahogy mi éljük meg az átalakulást. Mert persze az is megoldás(?), hogy az ember leül és néz üresen maga elé és mereng arról, hogy milyen jó meccseket láttunk Galától; és nem mondom, hogy a TZS, Poszi, Dan féle várjunk, tűrjünk, keressük a bíztató jeleket mentalitás (amely hozzám is közelebb áll)jobb, de legalábbis pozitívabbnak tűnik.
És azért ne feledjük, hogy Galának mi vettük a gyűrűt és hozzánk ült le a Fáy utcai búcsúmeccse után; Conti csinálta a GALA A KIRÁLY! drapit, sz'al nem hiszem, hogy bárki azt mondhatná, hogy nem szerettük a "Tanár urat". De ettől még belátjuk és látjuk, hogy a jelenlegi csapat jobb lesz, mint amit Galával el tudtunk volna érni.
Egyébként, hogy Kozma v. Korsós mennyire újpesti, mutatta, amikor feljelentették klubjukat... de én legalábbis egyikőjüket sem tudnám elképzelni a Fáyban. Jó-jó, tudom, mentalitásról beszélsz, de azért az általad említettek "újpestiségéhez" ez is hozzátartozik; és továbbra is fenntartom, hogy ha ott jön be néhány gyengébb meccs, akkor ott is legalább ilyen szintű "CSAPAT" problémák lesznek - legalábbis el tudom képzelni (nem kívánom, csak! el tudom képzelni), hogy jobban szétesnek, mint ahogy mi most vagyunk.
És azért nem játszhat az idők végezetéig Kozma, Urbán, Szlezák...

Továbbra is azt mondom, hogy az számít, hogy a bajnokság végén hol leszünk - és nem a kvalifikációsra gondolok - márpedig az még elég messze van.

GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1406
Kedves TZS !

Lehet Neked/nektek unalmas de én drukkoltam egy csapatnak , amit a szemem előtt építettek le ( eddig ) ezt én nem tudom kézlegyintéssel elintézi és ugy tenni mintha semmi sem történt volna , mikor fél éve ugatom hogy ez így nem lesz jó. Nektek nyáron is nagyon tetszett a dolog , gondolom az eredmények sem zavarnak tulságosan , vagy tévednék és mégsem annyira uncsi ( állóvíz)ez már ?

Az uteban is pl. történelem volt a kozma meg az urbán ma meg velük szárnyalnak ugyeugye... persze ők nem állóvíz.

BéKa.

egyik előző opusomban írtam ma már nincs - illetve csak a fent megpengetett igen-igen eretnek ötletem lenne- tudod van az a vicc a libák dögléséről meg a rabbi tanácsairól az utolsó liba után...Most csak nézek üresen és azon gondolkodom milyen lesz a galaschek ( tuboly , rixer , müller stb ) utáni simek-szili korszak.

BéKa_d Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1405
GALA!

Te mit mondasz a jelenlegi helyzet feloldására? Szerinted mit kellene tenni, a vezetőknek? és mit tehetünk, mi, szurkolók?
Egyébként elismerjük szerintem sokan, hogy az állóvízzel együtt kiöntöttünk néhány "babát" is, de ezzel együtt szerintem szükség volt a váltásra, amely persze, hogy lehetett volna másmilyen is (mondjuk csak egy kicsit felkavartuk volna a pocsolyát), de akkor lehet, hogy éppen a változás lényege maradt volna el.
És egy új stílus, egy új CSAPAT kialakításához amely szerintem kellett az előrelépéshez (amely persze eddig nem úgytűnik, hogy valóban előre van), igenis ki kellett önteni az állóvizet (bár azért a "babákra" tényleg jobban vigyázhattak volna...).

Dan!
Hétvégén sajnos nem leszek, de szerintem a többiek időben ott lesznek a pultnál...:-) - lesz még úgyis legalább 3 VASAS-MTK, de felőlem végülis lehetne még 5 is (MK döntő, UEFA döntő...).

Karesz4!
Dannel lenne jó, ha konzultálnál a riportokról, meg jó lenne, ha tudnál vmi nyomdai ajánlatot szerezni! A kabalafigura megtervezése is harsány "kösz"t vonna maga után... Meg esetleg nem lenne baj, ha a beharangozókat (de legalábbis egy részét, akár együttműködve, vagy váltakozva másokkal) Te írnád - egyébként be kell fizetni az 1000HUF-t és csak utána tag bárki is... (Csak már tartsunk ott, hogy ehhez számlaszámot is tudjak mondani...)

HAJRÁ VASAS!

ádi Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1404
HAJRÁ VASAS!
Előzmény: GALA (1403)
GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1403
ok , kérdéseim :
Malac alatt a csapat jól kezdett galával és szilvióval , majd ők lassan kimaradtak és az eredmények is . Akkor itt ez hogy volt ?

Ki tartotta galát a keretben ha malacnak nem kellett ?

Nem az volt az oka malac galával szembeni ellenérzésének , hogy ki akart törni Gellei árnyékából és annak egyik sarokpontján akarta jelezni ki az úr ?

Ha gala olyan negatív , akkor a dvsc elleni itthoni ( 2-0 , no look golpassz... ) szünetében miért beszélt az ősvasasos :-) Gróf szinte meghatottan galáról amikor a hátborzongató/ a szpíker is elvolt ájulva/ gala-szilvió gólról kérdezték.?("tudomásul kell venni a vasas Galaschekről szól ")

Az nekem , amióta itt vagyok új , hogy gala alatt rossz lett volna a hangulat . Kb 10 éve járok vidéki meccsekre is ( ez ugye úgy évi 30 szumma 300 meg az előző 10 év hazaijai ergó kb 500), látom hogy reagál a csapat helyzetekre , ki a vezér , milyen hangulat stb. bár semmi öltözői kapcsolatom nincs . Hát cáfolj/atok de szerintem rossz hangulat Verebes és Mészöly idejében volt. Akkor mindenki anyázott , nézett bambán a másikra és nem küzdött a másikért ( ld drMGy). Na az a Mészöly akarta állandóan galát kirakni , anyázta az ujságokban , feltolta csatárnak égetni stb. ( ld pl Effenberg mint csatár ? pedig ő tényleg mennyivel jobb.)
Gellei 2 korszaka alatt és Rudi bá alatt ez 360 fokos :-) ( jó mi , 180 ) fordulatot vett és érdekes módon mindketten galára építettek . Akkor most ez hogy van ?

Egyébként ha már romboljuk az illuzióimat ezek után jó lenne tudnom ha nem akarod nyilvánosan :emilen pls. mit értesz a gala által keltett rossz hangulaton meg pofabeverésen ?

Felsoroltál 5 játékost mint mentálisan nem gyengéket , akkor hol van Pető , Tóthn , Kabát , Komódi ... ( tudod a zsoldosok , bocs a kis szurkáért , ezt tényleg nem rosszindulatból mondtam )hisz ők szinte mind bajnokcsapatból jöttek. Nem ezért hoztuk őket ?

Előzmény: Jackd (1398)
TZS Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1402
Teljesen egyet értek Ádival, hogy nincs értelme azon vitatkozni, hogy mi lett volna ha....Malac Gala...stb maradt volna. Nem maradt! Új edző, új játékosok vannak, és előbb utóbb új CSAPAT is lesz. Ha nem, abból mindenki levonja majd a konzekvenciákat. Persze, hogy ez nem ugyanaz a csapat. Lehet nosztalgiázni, hogy bezzeg a Váradi, a Bubu, vagy Rudi bácsi. De ez már a múlt, vagy nagyképűen a történelem.
Szerintem a játékosoknak, Gyuribának és MZ-nek is az segit, ha látják a bizalmat.
Persze ez nem azt jelenti, hogy kritizálni nem lehet. Csak ez a rétestészta, hogy mi lett volna ha a Gala marad.... - szóval már unalmas.
Bocs, ha hosszú voltam.
Hajrá Vasas!
ádi Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1401
Bocsánat az elso mondatom átfogalmazás miatt félreértheto lett, benne maradt egy "nem" szócska. Helyesen így hangzik:
"Sokan gondoltuk úgy abban az idoben hogy meg kellene Galaschek Peti szerodését hosszabbítani."
Előzmény: ádi (1397)
Jackd Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1400
Gala!

Ebben lehet valami, bár azért mert nem nyilatkozott róla, még lehettek mentális problémái! Sőt kimerem jelenteni, hogy Rudi bácsival is komoly mentális problémák voltak.
De lehet, hogy valóban nem voltak ilyen gondjai, legyen így. Ezzel sem értünk el semmit, elég volt a kényelem, nem ösztönzött senki senkit. Nem mondom azt, hogy mentális csőd volt az egész, de az álló víz jogos! Azt, hogy értünk el semmit, értsd úgy, hogy se bajnokság, se kupa, se UEFA.

Üdv

Hajrá VASAS!

Előzmény: GALA (1395)
karesz4 Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1399
Üdv Mindenkinek!

Először is gratulálok a végre megszerzett győzelemhez Pécsett! nagyon kellett már. Jellemző, hogy pont most nem én voltam a sportszerkesztő, hanem egy fradista kollégám.... Azért rendesen írt Rólunk, nem is merhetett másképp...
A megjelent cikkhez is gratulálok. A faterom, aki szintén Vasasos, mutatta meg nekem, én meg eldicsekedtem, hogy alapítótag vagyok... Ugye BéKá?
Mi a helyzet az újsággal? Kell még a segítségem? Egy nagyon jó grafikust tudok,mivel egy volt barátnőm,, szerintem megcsinálja inygen is nekünk a kabalaállat grafikáját. szükség van rá?
A hétvégén viszont én leszek a sportszerkesztő, úgyhogy nehohy megint kellemetlen helyzetbe hozzanak a fiúk!

Üdv:

Karesz

Jackd Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1398
Gala!

Továbbra sem vitatkozom veled, de azért véleményünket megoszthatjuk.
Dr M Gy valóban Móniban bízott, mert Gyuri bácsi a rutinos focistákat részesíti előnyben. Simeket most valóban nehéz lesz kihagyni, de azért én nem tenném le a nagy esküt, hogy kezdő lesz. Mindenesetre akár kezdő lesz, akár nem, azt lehetelen tutira mondani, hogy ez mennyire érinti Móni szerepeltetését.
Nem is akartak Gala helyett senkit sem játszatni, Komjátinak kezdetektől nem kellett. Ő volt az edző, Ővé volt a döntés joga, de a keretben bent tartották. Azért nem érdemes emberek helyettesítésében gondolkodni, mert ha újj edző jön, újj játékosokat hoz, újj szerkezeti felépítéssel játszatja a csapatot, akkor máris értelmetlen a dolog. Ha a csapat ugyazt játzsaná, mint Gelei idejében, akkot valóban kellene Gala helyére valaki, de erről szó sincs. A játékosokra kell taktikát és felépítést szabni, nem pedig fordítva.
A csapat tavaly mentálisan is rossz volt Galával együtt, de nem csak miatta. Mondjuk úgy, hogy főszerepet vállalt abban, hogy az öltözőbeli hangulat kialakításában és Juci sem verte be a pofáját sajnos. Most Pető megtenné, de már nincs dolga!
Szóval a mentális problámák megvoltak, ezek sohasem csapat függő, hanem egyéni játékosok hozadékai. Persze van olyan is aki még tovább rontja az amúgy sem jó szellemet. Az ilyentől meg kell szabadulni, bármilyen penge is, bármennyire is a csapat hasznára van. Ilyenről azonban szó sem volt!
Játékosaink mentálisan gyengék, talán egy két kivétellel. Gondolok itt Pál Zolira, Simekre, Polonkaira, Zabosra, Zováthra. A többieknek egyenként kell rendet tenni a fejükben, és erre nincs jobb ember Dr M Gy-nél! Viszont ez időbe telik és meglátszik az eredményeken.

Üdv

Hajrá VASAS!

ádi Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1397
Gala!
Sokan gondoltuk úgy abban az idoben hogy nem meg kellene Galaschek Peti szerodését hosszabbítani. Talán csak az AGF nem osztotta ezt az óhajunkat. De a vezetés szakmai és egyéb érvekkel - ha jól tudom - egyhangúan megvált tole. Ez a mai állapot.
Én szurkolok a mostani, jeletosen feljavított, keretnek a minél gyorsabb, minél jobb eredmény eléréséért. Az az akadémikus vita, hogy mi lenne most Galával, Szilvióval csak a hangulat rontására, az egység megbontására alkalmas.
A kérdés ma már csak úgy teheto föl: hogyan kovácsolható csapattá a leggyorsabban a MEGLEVO, ászokat is felvonultató keret?

Azért is HAJRÁ VASAS!

Előzmény: GALA (1393)
GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1396
Lehet és kész vagyok elismerni , hogy az erkölcsi fertő túlzás volt ( főleg Nektek mert ez a meccsekre járó barátaim közötti zsargon volt arra a csapatra , aki nagy neveket vásárol majd alulteljesít és általában az alábbi meglepett nyilatkozatokhoz vezet ), én ezt értettem alatta.
GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1395
"...továbbra is gondot okoz Mezey György vezetőedzőnek, hogy futballistáinak mentális problémái vannak, és nem mindig tudnak igazán küzdeni egymásért. "
Ez pl Rudi bá-nak a félévében 2 hét után már nem okozott gondot , pedig nem igazolhatott senkit.
TZS Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1394
Legalább a Safit kipróbálta volna a második félidőben.
Előzmény: ádi (1391)
GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1393
Kedves Jackd !

Én továbbra sem kötözködöm veled , és ha ezt Te úgy tudod elérni , hogy nem reagálsz rám az korrekt.Bár néha azért tud/t/unk egyet is érteni.

A fiatalok mostani beépítéséről nem Te írtad hogy dr MGy mónit favorizálja Simekkel szemben ? Persze most már nehéz lesz St kihagynia de azért eléggé vonakodva megy ez nem ?

A gala féle keret kifutásáról az előbb írtam az nagyjából a Te véleményed, ott térünk el , hogy szerintem Gt nem így kellett volna elküldeni , főleg ha tudjuk ,hogy nincs helyettese . Nem most kéne 2-3 éveket emlegetni , hanem előtte gondolkodni. Nem tudom ez Gellei , malac vagy MZ hibája-e ,hogy nem lett utód de a tényt ki-melyik profi vezető- hagyta figyelmen kívül ? Szerintem Gellei azért nem keresett utódot mert nála rá épült a csapat, malac Szilivel nyomult , hát..., most meg mellé jött TóthN és döcög.
Gerinc olyan csapatnál , ahol ekkora a mozgás nem várható de akkor min csodálkozik Mezey ?
Amit meg végképp nem értek az a mentális problémák legyőzése , hát nem G volt a mentális probléma ? Most hogy nincs már itt kiderül , hogy a probléma nem lett kisebb, sőt ?

GALA Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1392
conti !
miért kellene önigazolást keresnem ? Az van , amitől féltem . nem vagyok boldog és nem értem miért maradtam anno szinte teljesen egyedül a véleményemmel anno és még akár most is?
pl amikor én fél éve azt írtam , hogy a tavalyi bajnokság tök gyenge volt , akkor is lehurrogtak. Te akkor hol voltál ?

Szerintem nem adott minden feltétel . egy átgondolatlanul igazolt csapattól várjuk el , hogy fusson túl egy 5 évig építgetett csapatot , aki szerintem 2 éve a spanyoleltiltás évében volt a csúcson de ha az elment Hámori és Váczit megfelelően pótolták volna ebben az évben még csúcsra járhatott volna. Abban volt egység.

geyza

Bicskeit osztom teljes szívemből , Szilit nem.
Megmondom persze előítéleteim vannak vele , mert nekem úgy tünt malac őt favorizálja galával szemben pedig a szabadrugás góljain kívül semmit sem tesz hozzá a csapatjátékhoz. Gala a növekvő mellőzése mellett is szinte annyi gólt rúgott a maga leszólt , álló stb focijával mint a favorizált Szili.Pedig pont Szili rúgta góljai többségét álló helyzetből ( szrúgás!)Akkor mit értünk a rohanós játékával ? Az amit mentségére írtál igaz , de emlékszel pl a kihagyott 11-esére ?Mitől volt már akkor akkora arca ? Miért gondolja , hogy akkora király ? Vajon nem azért mert Galát szorította kifele ? De mit tett ?
Odáig rendben van hogy Véber-tempóban viszi fel a labdát de aztán vagy elönzőzi vagy nem tud passzolni .
És erre jött a nyári vaccillálás , most már hogy galát elzavartátok "miattam" , kicsit szivatlak??
Mit enged/het meg magának ?

Nekem ez a mostani szenvedés akkor látszott , amikor tavasszal a Szilivel a kezdőben az ute vagy hogy hívják :-)ellen 25 percig a félpályán sem mentünk át nekik volt 5-6 óriási helyzetük , aztán Móni megsérült gala bejött és símán nyertünk.

Tudom most x emberben felmegy a pumpa de a tényekkel szemben nehéz menni.

ádi Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1391
BB nem hazudtolta meg önnmagát. Szegény Petotomi is érezheti, Vasas játékos soha nem lesz válogatott. Miközben a kiállított Rósát becserélte az utolsó két percre - tehát nyilvánvalóan jutalomból.
Jackd Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1390
www.extra.hu/vasasdh

Új design!

Sajnos tegnap éjjel feltöltés közben gallrament a rendszer, ezért csak a fele került fel, de a hétvégére minden fent lesz.
Szívesen veszek véleményt, ötletet stb.

Üdv

Hajrá VASAS!

Jackd Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1389
BéKa!

Az igaz, hogy ebből a keretből kell idén csapatot csinálni, de ez működhet csapatgerinc nélkül is. lásd. Dunaferr.
Azért nem lesz 2-3 éven belül gerinc, mert a mai stabil kezdő fovisták jövője ma még teljesen átláthatatlan, nagyban függ az idei szerepléstől. Szerencsére Gyuri bácsinál több lehetőséget kapnak a fiatalok, az amúgy is fiatal csapatban és így kiderülhet, hogy kit mire predesztinál majd a mester munkássága.
Nekem a foci OK!
Szombaton derby előtt sör?

Conti!

Újj mezben csak egy hét múlva a stadionban??

BéKa_d Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1388
Dan!

Az a baj az általad leírtakkal, hogy Te is azt írod, hogy egy-két éven belül még nem lesz gerince a csapatnak. Viszont így nagyon nehéz lesz jobb eredményt elérni, mint akár tavaly - és mint írtad a szponzort a mostani eredmények fogják érdekelni, nem pedig az, hogy mondjuk két év múlva milyen jó kis csapat leszünk... Ezért én azt mondom, hogy ebből a játékosanyagból IDÉN KELL CSAPATOT csinálni.

patakveer 2!

Nem hiszem, hogy a hurrá-optimizmus miatt írom azt, amit - szerintem nem is igazán optimista. Viszont nem tudom, hogy Ti mit vártatok az idei csapattól. Hogy minden meccset 5-6 góllal és parádés játékkal nyerünk?
Én nem ezt vártam. Természetesen azt se vártam, hogy leixelünk otthon egy újonccal, hogy kikapunk Ventspilsben, hogy kikapunk Z'egen (azért ez még belefér), de most még ezek az eredmények tul.képp nem számítanak - na jó a Ventspils elleni igen...

Mindenesetre továbbra sem hiszem, hogy pánikolni kellene és az elmúlt évek csapatában olyan dolgot idealizálni, ami azért nem volt annyira perfect - legalábbis mintha a lelátón nem a maximális elégedettség uralkodott. Az is igaz persze, hogy a szurkoló soha sem elégedett és mindig a régebbi csapatok a jók, de szerintem ez a mostani csapat is fog annyi örömet szerezni nekünk, mint a tavalyi dobogós és kupamásodik csapat.

A focira akkor a jövő hét péntek délután 5 óra jó?

HAJRÁ VASAS!

ui.: Conti! Hány felkiáltójel legyen a címben?:-)

Jackd Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1387
Szevasztok!

Magamban megfogadtam többször is, hogy GALA dolgaival nem foglalkozom, és ezt most sem teszem meg, de azért leírom, hogy ezekről mit is gondolok.
Gala valóban vezéregyénisége volt a csapatnak, és az a keret ki is hozta magából, ami benne volt. Volt gerince is csapatnak, amire szükség volt és jól működött. Ennyi volt bennük, slussz!
Gerincre valóban szükség lenne most is, de az nincs. Az is igaz, hogy még Gala idejében ki keleltt volna találni az újj vezéregyéniséget, az újj gerincet. Hát nem lett kialakítva! De ezért vajon ki a felelős?? Gellei?? Komjáti?? MZ ??
Ugye egyik sem?!! Vagy csak egy kicsit.
Azért erről kiváncsi lennék Rudi bácsi véleményére!! Pár évvel ezelőtt még snki sem látott az orránál tovább, ezért kerültünk olyan helyzetbe, hogy ki kelett cserélni a csapatot. Vagy lett volna egy újj gerinc Maczóval az élen?? Az utánpótlásunk nem volt olyan, hogy valakit is kinevelt volna az évek alatt, akiből gerinc alkotó rész, vagy vezéregyéniség lett volna. Bár mennyire is sajnálom, Juci nem alkalmas erre. A játékával nincs baj, de Ő,ehehz csöndes visszahúzódó srác.
Szilit pedig nem kellene Galáhot hassonlítani, és azt sem elvárni tőle, hogy 22 éves korára vezéregyénisége legyen a csapatnak.
Ugyan mi jogon beszélünk mi egységről?? 2 év alatt jött őssze a mostani csapat, egységet várni tőlük egyok napról a másikra blődliség!
Néhány évig még nem is lessz gerince a csapatnak! Talán reményeim szerint majd a Simek, Polonkai, Zabos, Zováth tengely lesz olyan, amit gerincnek hívhatunk, és kb 4 év múlva már lehet köréjük igazolni.
A mentális problémákat megoldását nem lehet siettetni. A játékosoknak először magukat kell legyőzniük, utána jöhetnek a rangadók, amiket tavaly sorra elbuktunk.
Az pedig szinte bizonyos, hogy ha a csapat nem szerepel jobban mint tavaly, akkor a vezetőségnek is el kell gondolkodnia! Ha mégsem teszik, akkor elgondolkodtatják őket a szponzorok!

Üdv

Hajrá VASAS!

patakveer 2 Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1386
Hello geyza!

Örülök, hogy valaki ébren van még.

Szóval...
Szili Attilát jó játékosnak tartom, de semmiképpen
sem vezéregyéniségnek, nem lehet középpontja egy csapatnak. Bocsássatok meg, de számomra Galaschek Peti egy sokkal nagyobb formátumú labdarúgó!

A váltás elkerülhetetlen volt, Gala futás-mennyisége kritikán aluli, így harmincon felül ez már csak kevesebb lett volna, de az isteni szikra meg volt benne, ahogy Müller Sityában is.
(Bár én nálad egy tízessel fiatalabb vagyok, még pár évet láttam tole, nekem O volt "a futballista")

Amit Szilirol írsz az korrekt: rakkolós, remek rugó-technikájú focista, aki nagyon hasznos lehet a csapatnak, de sajnos minden extra nélkül.

Nézzd el ezt nekem, talán nagyon szubjektív a véleményem!

HAJRÁ VASAS!

patakveer

Előzmény: geyza_d (1385)
geyza_d Creative Commons License 2000.08.17 0 0 1385
Patakveer 2!

Nem szívesen szítom továbbbbb a feszültséget, de már régóta morgolódom magamban és most már mégiscsak elmondom:

Mi az Isten bajotok van Szilivel???

Rakkol, esze van a focihoz, jó a rúgótechnikája, gólveszélyes, bejátssza az egész pályát, meccseket eldöntő góljai, gólpasszai voltak.

Számomra leginkább ő testesíti meg azt a focit, amit - az általam is imádott - Galától megszoktam, csak persze Szili rohanás közben csinálja, (ezért aztán például azok a bizonyos súlypontáthelyezős,húzogatós cselek törvényszerűen nem várhatóak tőle...)

Uraim: EAKSZA!!!!
(EL A KEZEKKEL SZILI ATTILÁTÓL!!!!!)

VASAS!

Előzmény: patakveer 2 (1384)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!