Keresés

Részletes keresés

lzleo Creative Commons License 2006.11.10 0 0 91
"Könnyen cseszegeted az éhezőt!" - Ha nincs egészségügyi problémája az embernek, akkor azért nem kell éhezni a fogyáshoz. Épp ellenkezőleg. Sokszor kell keveset enni, és lehetőleg könnyű kaját. Sovány húst, zöldséget, gyümölcsöt, a szénhidrátot meg ésszel. Volt egy kövér kollégám, aki egész nap semmit sem evett a munkahelyen, a napi egy esti étkezéshez volt hozzászokva. Mondtam neki, hogy egyen naponta legalább hatszor, de nem hallgatott rám, azt mondta, ő nem éhes napközben.
Előzmény: Peszti 689 (85)
Peszti 689 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 90
Nem volt agresszív, csak nem tudja olyannak a helyébe képzelni magát, aki igazán szeret enni, szeretne lefogyni is, de azt már nem igazán. Különben irigylem, biztos jól néz ki, és nagyon jó lehet, ha jól érzi magát a bőrében!
Előzmény: H_G (89)
H_G Creative Commons License 2006.11.10 0 0 89
Ilyenek a bodybuilderek, agresszívak a túl sok tesztoszterontól. (Na, jó érzés az általánosítás "másik végén" lenni?)
Előzmény: Peszti 689 (85)
lzleo Creative Commons License 2006.11.10 0 0 88
"Nekem több mint 70kg súlyfeleslegem van,154kg-al feküdtem a műtőasztalra" - Amikor ilyet olvasok, akkor bennem mindig az a kérdés motoszkál, hogy hogyan lehet egyáltalán ennyire meghízni. Nem az étrend része érdekel, hanem hogy ez a túlsúly probléma miért nem verte ki a biztosítékot 110 vagy 120 kilónál? Ha valami oknál fogva elkezdenék hízni, és minden próbálkozásom (diéta, sport, stb) ellenére sem tudnám kordában tartani, akkor már 15-20 kiló plussznál mennék az orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy van-e valami bajom. Nem bántásképpen, de hogyhogy csak másfél mázsánál jutott eszedbe, hogy eddig és ne tovább?   
Előzmény: duccika (50)
Peszti 689 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 87
Értelek én. Magam is az egészség híve volnék, de majd meglátod, iskoláskorú gyereknél milyen nehéz a tiltás-nevelés e téren. Kólát, chipset én sem adok, de sok más étel sem túl könnyű, és mikor főzök, nehéz ellenállnom. Ezért alig bírunk itt lefogyni jópáran, az akaraterő hiányáról nem is beszéle!
Előzmény: koschwarz (86)
koschwarz Creative Commons License 2006.11.10 0 0 86
de ez nem a fincsi kajákról szól. enni azért kell, hogy életben maradjunk, és nem azért hogy élvezkedjünk (jó, én is szeretek finom kajákat enni, és élvezem is, de nem ezért eszem elsősorban). ha az evés egy ilyen fontos örömforrás lenne, akkor bajban érezném magam.

fincsi akkor is lehet egy kaja, ha nem hízlal. meg kinek mi a fincsi: nekem pl. egy jól fűszerezett roston sült csirkemell grillezett zöldséggel tök finom, de a csülkös pacalt rühellem. szeretem a süteményt is, de soha nem ennék meg egy dobostortát, ellenben egy sima almáspite belefér. azt sem minden nap.

de most őszintén: ha nagy ritkán lemegyek a munkahelyemen a büfébe, elszörnyülködök rajta, amit ott látok: nők (és férfiak is) reggelire süteményt vesznek, inni meg egy 2 literes kólát. katasztrófális. értem én, miért van ez (lásd első bekezdés), de ez akkor is súlyos.

Peszti 689 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 85
Szerencsés vagy bizony, és a feleséged is! Fogalmad sincs arról, milyen nehéz ellenállni a fini kajának, és milyen nehéz lefogyni!!!!Könnyen cseszegeted az éhezőt!
Előzmény: koschwarz (84)
koschwarz Creative Commons License 2006.11.10 0 0 84
csak ezért regisztráltam ide:

elképesztő, amit itt lehet olvasni. megcsináltattok egy ilyen komoly műtétet félmillió forintért, és utána egy héttel pizzát esztek vacsorára??? meg nem csúszik le a hamburger???!!! az az igazság, hogy ezzel a műtéttel sem fogtok semmire jutni, lehet hogy nagy szenvedések árán leadtok x kilót, és utána mi lesz??? ha már most sem tudtok lemondani a pizzáról, akkor alapvetően a hozzáállással van baj. nem kéthetes káposztakúra, meg 90 napos diéta kell b+, hanem életmódváltás. ja, hogy a női magazinban azt írják, hogy ezek jó módszerek??? hát ne higyjétek el! nem 90 napos diéta kell, hanem egy életen keresztül tartó normális táplálkozás, talán még egy kis rendszeres mozgás sem árt mellé.

elismerem, nekem soha nem voltak ilyen problémáim, sőt, egyszer próbáltam, de nem sikerült elképzelnem magam úgy, hogy nem kockás a hasam :). lehet hogy szerencsés vagyok, hogy ilyen az alkatom, lehet hogy az is szerencse, hogy ilyen környezetben nevelkedtem, és gyereket sem kellett szülnöm, de ettől függetlenül is sokat (de nem annyira vészesen sokat) teszek azért, hogy mindig sportos maradjak. az csak azért lehetséges, mert normálisan táplálkozom és rendszeresen mozgok. szerintem ez a fittség titka.

(a feleségem bő három hónapja szült: eleve összesen 12 kg-t szedett fel a terhesség alatt, szülés után 6 héttel már majdnem ugyanúgy nézett ki, mint előtte, úgy, hogy még ma is szoptat. és ezt nem úgy érte el, mint az a szerencsétlen rubint réka, aki diétázott a terhesség alatt, erre szült egy törpe alulfeljett gyereket.)

nem a gyomorban, először a fejekben kellene rendet rakni, az már jó kiindulási alap.

savior Creative Commons License 2006.11.10 0 0 83
fogyni akarsz es hamburgert eszel???
duccika Creative Commons License 2006.11.09 0 0 82

  Kb 440ezer ft-ot kellett befizetnem csekken a gyűrűért, a többi meg rád van bízva, hogy mennyit adsz a dokiknak, az enyém nem szabta meg, amit kapott megköszönte. De van amelyik megmondja, hogy mennyit kér, halottam már 100 ezret is.

  Voltam gyűrűállításon, 2ml folyadékot fecskendeztek be, annyit szorítottak rajta:) azóta nehezebben tudom lenyelni a darabosabb dolgokat, majd megfulladtam egy harapás hamburgertől.

  Találkoztam a sorstársaimmal, olyan is volt aki 6hét alatt 20kg-ot fogyott, volt aki 15-öt, a legkevesebb is 7-et!

Úgy látszik én kivétel vagyok, de azzal vigasztaltak, hogy mindenkinél másképpen indul el, hát nálam nehezen, én folyton ennék...és hát nagyon édesszájú vagyok:((

De akinek benn van már 1 éve, -40kg-nál tart és hasonló tipus mint én azt mondta, hogy ne aggódjak ezzel eddig még mindenki lefogyott, még ő is aki semmilyen szabályt nem tartott be...ugyanis képesek olyat húzni rajta(a gyűrün), hogy még a saját nyáladat sem fogod tudni lenyelni...azért ezt nem szeretném!

  Ha bármi érdekel nyugodtan kérdezz, amire tudok válaszolok.

Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.06 0 0 81
Te duccika, megkérdezhetem, hogy most mennyibe kerül ez a műtét amit Neked csináltak?
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.06 0 0 80
Te leány, azt hittem, hogy már teljesen lefogytál és azért nem jelentkezel:)
Előzmény: duccika (79)
duccika Creative Commons License 2006.11.05 0 0 79

Sziasztok:) jártam erre csak nem tudtam belépni, mert elveszítettem a jelszavam:((

  Nem fogytam még egy dekát sem, sőt:)) folyton éhes vagyok, állandóan eszek, igaz kevesebbet mint eddig, de folyamatosan...

  Holnap megyek a dokihoz gyűrűállításra, majd megbeszélem vele, hogy szűkítse be rendesen, mert így kihízom  maradék ruháimat is:)))

Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.27 0 0 78
duccika!

Mond csak megvagy még, vagy már úgy elfogytál, hogy nem is hallunk felőled többet?:
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.20 0 0 77
Szia. Itt vagy még? Mennyit fogytál, mert most már bizonyára van mérhető eredménye:)
Előzmény: duccika (73)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 76
Ezzel már csak midíg az a bajom, hogy kellene egy mobil WC is amit a hátamrakötve szállíthatok egész nap, hogy mindíg "kéznél" legyen:)
Előzmény: horrigan (75)
horrigan Creative Commons License 2006.10.12 0 0 75

Igen, meg gondolj bele, tested hány százaléka víz? Bőséges vízfogyasztással

(3-4-5l) nem leszel vizes, kihajtod a vizet a bőröd alól, a szervezeted nem fog vizet visszatartani.

Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.12 0 0 74
A folyadék nagymértékben elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetedből. Szerintem kifejezetten jó, hogy muszály innod.:)
duccika Creative Commons License 2006.10.11 0 0 73
Nem, dehogyis, nem volt vészes:) és már nagyon szép a sebem, és enni is tudok, csak ahoz nehéz hozzászoknom, hogy folyadékot kell a kaja mellé inni, hogy lemenjen:))
Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.07 0 0 72
Nagyon rossz volt a varratszedés?
Előzmény: duccika (69)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 71
Hú ez nagyon durva:(
Előzmény: duccika (69)
Peszti 689 Creative Commons License 2006.10.03 0 0 70

Örülök, hogy ehetsz rendes kaját, bár elég macerásan!

Minden elismerésem, Te aztán megszenvedsz a kilókért! Én eddig azt hittem, a gyomorgyűrű csodálatos dolog, keveset eszünk és lefogyunk. De éhezni nagyon nem jó. Viszont szép leszel utána, gratula a bátorságodért!

Előzmény: duccika (69)
duccika Creative Commons License 2006.10.03 0 0 69

   Képzeld már ettem tegnap este pidzát!:)) igaz, csak egy fél tenyérnyi szeletet, azt is fél óráig majszolgatva, péppé rágva, és minden falatot vízzel kísérve!

   Hogy fogytam-e? hát a mérleg még nem igazán mutatja 1-2kg-ot talán, de a nadrágjaim bővülnek rajtam, igaz most vagyok még csak 1 hete "gyűrűs".

Ja, és állandóan éhes vagyok!! Egész nap tudok eszegetni, igaz, hogy mindig csak keveset, pár falatot, de nagyon hamar ismét megéhezek utánna.

Holnap megyek varratszedésre, majd megkérdezem a dokit, hogy hogyan is van ez, mindig éhes leszek-e:)))

Igaz 6 hét múlva lesz először gyűrűállításom, akkor kezdik el szűkíteni, most csak berakták és szoktatnak hozzá. Gondolom akkor még kevesebbet fogok tudni enni.

   Köszi a bíztatást.

Előzmény: Peszti 689 (60)
Peszti 689 Creative Commons License 2006.10.03 0 0 68

Szia!

Igen, attól én is nagyon félek, hogy vissza fognak jönni a kilók, de abban bíztam, hogy most minden feleslegemet leadom, összeszűkül a gyomrom, és utána kevesebbet fogok enni, tehát alig hízom vissza. Na és közben eljárnék kondizni.

Tudod, ezt már végső kétségbeesésemben rendeltem, az utolsó reményem volt, nyáron a meglévő 30 kg plusszomra még képes voltam 3 kg-ot felszedni, és nem volt akaratom leadni. Ez a gyógyszer akkora reményt adott, hogy 2 hétig lebegtem a boldogságtól.

Tudsz valami mellékhatásról?

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 67
Szia!

Szerintem minden ilyen készítménynek vannak mellékhatásai, úgyhogy nem kellene ilyeneket szedned. Megjegyzem, hogy a nehezen ezekkel a szerekkel leadott kilókat rendkívül hamar fogod visszaszedni, ha már nem szeded a gyógyszert.
Előzmény: Peszti 689 (66)
Peszti 689 Creative Commons License 2006.10.03 0 0 66

Szia!

Regenont szedek, épp jókor kérdeztél, kezdek elkeseredni. Az első 2 hétben fogytam 4 kg-ot, amiből egy vacsi miatt visszajött azonnal 1 kg. De akkor még boldog voltam és nagyon biztam, mert pár nap múlva lement újra.

Most majdnem 3 hete szedem, és megint visszajött 1 kg, pedig esküszöm tegnap este semmit nem ettem ebéd óta. Sőt, az elejétől kezdve ezt csinálom. Reggel tejeskávé, ebéd, utána semmi! Annyira elveszi az étvágyat ez a bogyó, hogy abszolút nem érzek éhséget. Az a kérdés, mér nem fogyok tovább??!

Az ártalmasságáról: nem feketepiacon szerzik be, hanem külföldön orvos irja fel!!!!

Amit ez előtt ajánlottak nekem, az a központi idegrendszert csapja be úgy, hogy ne légy éhes. Na, azt nem próbáltam. Ez viszont bevonja a gyomrod egy olajos réteggel, hogy ne érezd ha üres. Semmilyen mellékhatása nincs!!! (egyellőre)

Előzmény: erdeiévi (63)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 65
Jesszusom, hogy mit meg nem esznek az emberek a hiú remény miatt!:(
horrigan Creative Commons License 2006.10.02 0 0 64

azt is olvastam,hogy a neten vásároltál valamilyen fogyasztó tablettát.azt szeretném megkérdezni,hogy mit,és hogy hatásos volt-e.

 

Semmilyen fogyasztószer, zsírégető nem nem dobja le a felesleget, csak a jól belőtt diéta. A zsírégetők csak pár százalékot dobnak a diétán. Önmagában semmit se ér, csak a diéta mellett van értelme.

Hiába keresik sokan a csodaszert, EGYSZERŰEN NINCS, NEM LÉTEZIK !!!! Úgyhogy maradt a precíz diéta. Diéta nem egyenlő a fogyókúrával. Diéta (megtervezett) étrendet jelent. Vajon honnan ez a szép szó ÉT-REND, tehát rendben van étkezéssel, rendszeres étkezés, stb. Ezért is szép a magyar nyelv. 

 

ÉTREND. Eredetileg annak az előírását jelentette, hogy mi mindent KELL megennünk ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk. NEM TILT! Éppen ellenkezőleg. ELŐÍR. Megmondja, hogy mi mindenre van szüksége az emberi testnek ahhoz, hogy hibátlanul tudjon működni és ezáltal meg lehessen őrizni az egészséget. Mi mindennek KELL bejutni a táplálékkal. EZ A DIÉTA. Nem korlátozás, hanem beviteli előírás.

Ezért is elhibázott gondolat az, hogy csinálok fogyókúrát oszt' leadom a felesleget. Tarkónlőném azt a barmot, aki ezt a elmeroggyant kifejezést találta ki. :-)))) Nyugi, csak viccből írtam. :-)

 

 

A reklámok, a tv-shoppos dolgok, az újságok mind-mind átverések. Pénztárcákon kívül semmi sem csökken. Simán átb*sszák az embereket ilyesmikkel.

 

én is hallottam egyről,ami érdekelne/regenon/,de nagyon bizalmatlan vagyok az ilyen uton hozzájutott dolgokkal kapcsolatban.

 

Jól teszed, hogy gyanakvással fogadod ezeket, mert ezeket már kivonták a forgalomból súlyos mellékhatásai miatt. Mostanában csak a fekete piacon lehet venni.

Előzmény: erdeiévi (63)
erdeiévi Creative Commons License 2006.10.02 0 0 63
Szia Peszti 689! örömmel olvastam egy régebbi topicban,hogy zalaegerszegi vagy.én is zegen lakom.azt is olvastam,hogy a neten vásároltál valamilyen fogyasztó tablettát.azt szeretném megkérdezni,hogy mit,és hogy hatásos volt-e.én is hallottam egyről,ami érdekelne/regenon/,de nagyon bizalmatlan vagyok az ilyen uton hozzájutott dolgokkal kapcsolatban.válaszodat elöre is köszönöm.éva
Előzmény: Peszti 689 (61)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 62
Regisztrálj a Net-en és lehet, hogy árengedményt is kapsz. Javaslom, hogy ha felutazol pestre, akkor előtte a bolttal egyeztess, lehet, hogy mindent kikeresnek Neked addigra mire odérsz.:)
Előzmény: Peszti 689 (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!