Keresés

Részletes keresés

don_kihote Creative Commons License 2004.07.14 0 0 2

 

ÜDV!

 

Gvass, te aztán szépen bátorítod az új srácot!!!  Ez a : "Segítsük a kezdőket!" szöveg? :((((

 

Ha tudsz "megkímélt MCM-et 20-30-ért, nekem is szólhatsz! :)))

 

Neked pedig KEzdő Barátom azt ajánlom járd végig a pesti fegyverboltokat és egy csomó használt .22-est fogsz találni. Kérdezd meg az eladókat is, ők még többről tudnak!

 

kihote

 

Előzmény: gvass1 (1)
gvass1 Creative Commons License 2004.07.14 0 0 1

hi,

broaff, hanynom kell, ha a .22 LR-t "0,22"-nek irjak, ez olyan hihetetlen provinicalis parasztsag imho, ennek csak az "5,6 mm" megjeloles faj jobban.

 

"Én most járok abban a cipőben, hogy sportcélra szeretnék vásárolni 0.22 pisztolyt illetve puskát is. Pisztolyban a S&W 22A-ról olvastam jókat"

 

Kar, mert az SW .22 LR ontoltoi kozul kizarolag a meregdraga M41 nem fostarisznya, a tobbi egy kalap szart nem er sportlovoi (pontloveszet) szemmel. De pl. Steel Challenge-re jok.

 

Ha nem akarsz fel milla korul kolteni uj valodi sportpisztolyra, akkor nincs jobb valasztas egy megkimelt MCM-nel, ami 20-30 ezer penzert mar a tied lehet.

 

" csak az a baj, hogy nem találtam olyan helyet ahol forgalmazzák (hol a túróba lehet S&W cuccokhoz jutni kis hazánkban? A puskák közül az ERMA EGM-1 tetszik csak ezt  sajnos meg nem gyártják már ha jól tudom (és a'sszem a gyár sincs már)."

 

Pontosan. Es az is plinkingre valo cucc, nem igazi sportfegyver.

 

 "Ez az amerikai M1-es karabélynak a kisöccse (és nagyon szép), csak éppen nincs .. :- Marad a Ruger vagy Remington "

 

????

Es azok milyen szempontbol?

Előzmény: axverda (-)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.07.14 0 0 0
Én csak a 0-ás fegyvert szeretem.
Előzmény: axverda (-)
axverda Creative Commons License 2004.07.13 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Azért nyitottam ezt a topicot, hogy 0.22-es feygverekről értekezzünk (már akit ez érdekel :-).  Én most járok abban a cipőben, hogy sportcélra szeretnék vásárolni 0.22 pisztolyt illetve puskát is. Pisztolyban a S&W 22A-ról olvastam jókat csak az a baj, hogy nem találtam olyan helyet ahol forgalmazzák (hol a túróba lehet S&W cuccokhoz jutni kis hazánkban? A puskák közül az ERMA EGM-1 tetszik csak ezt  sajnos meg nem gyártják már ha jól tudom (és a'sszem a gyár sincs már). Ez az amerikai M1-es karabélynak a kisöccse (és nagyon szép), csak éppen nincs .. :- Marad a Ruger vagy Remington (persze az ár sem mindegy azért vagyonokat nem tudok kifizetni ezekre én sem). Szóval ha van a témában tapasztalatod kérdésed (mint nekem) tedd itt közzé hátha válaszol rá valamilyen okos ember :-) ! Ja és ha van gyakorlati tapasztalatod arról, hogy külföldön hogyan tudsz fegyvert vásárolni (tudom, euro-ért) és azt itthon "üzembehelyezni" hát légyszíves ezt se titkold el. Üdv mindenkinek: Arnod (info@wwwizio.hu)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!