Keresés

Részletes keresés

fd Creative Commons License 2002.12.28 0 0 300
állitsd már le magad légyszi!!!!!
és közben idézd már ide a lotto részvételi szabályzatából a porszívót....
Előzmény: exlexman (298)
Degeczi Creative Commons License 2002.12.28 0 0 299
kicsit nagyon unalmas mar...
Előzmény: exlexman (298)
exlexman Creative Commons License 2002.12.28 0 0 298
A fiuk szerint az a hulye, aki anonim telefonnal telefonal. Az ország jó néhány pontján meglévő rgi analóg kp.-ra kötött telefonálók is iszonyat barmok a kedves urak szerint, mert hát nem tudnak hivószám kijelzést generálni, szavazni meg akartak az állatjai:)! Sőtt! ..de mivel olyan nagy hozzáértés mutatkozik, idézze már ide valaki a két reality szavazásának szabályait, hol olvasta és ha bazi hoszzu, akkor url-t kuldve, hol ismerhetjuk meg!:)Beszéltek itt 700-adik telefonáló marhaságról, hol van ez leirva, legalább mutassátok már meg?

hmmm.Remélem, lesz erre aki választ ad, mert SZASZA az első aki az igazság magjához közel jár kérdésével!:)

Előzmény: szasza_hungary (297)
szasza_hungary Creative Commons License 2002.12.27 0 0 297
Várj és mi van azokkal a hálózatokkal, ahol pl. nincs számküldés - régi analóg kp.??
Előzmény: rebetli (294)
eksön_ Creative Commons License 2002.12.27 0 0 296
Valójában, ha jól látom, az van egyedül, aki szerint itt gond van.

Előzmény: Degeczi (295)
Degeczi Creative Commons License 2002.12.27 0 0 295
ezt nem tudom en sem folfogni... legalabb nem vagyok egyedul
Előzmény: rebetli (294)
rebetli Creative Commons License 2002.12.27 0 0 294
Sziasztok!

Ha most én beküldöm egy újság rejtvényének megfejtését a szerkeszztőségbe, de nem írok rá feladót, akkor én vagyok a hülye és nem az újság. Ugyanez a helyzet, ha úgy szavazok, és úgy akarok nyerni, hogy előtte nem engedélyezem a hívószámom kijelzését. Mi a gond most akkor?

Előzmény: eksön_ (292)
fd Creative Commons License 2002.12.27 0 0 293
Ismétlem: ha a visszakérdezéses módszer volt, akkor SEMMI nem áll abból, amit irtál, hiszen mindenki részt VEHETETT, ha akart, vagy NEM VETT, ha nem akart!
Ez esetben tessék nyugodtan különválasztani a szavazást (felhivom a számot) a sorsjátékban résztvételtől (megadom az elérhetőségem).

Ilyen alapon sokkal több kötözködnivaló van pl az olyan telefonos játékokban, ahol véletlenszerűen hívnak fel élő adásban számokat. Mi van akkor, ha pl egy titkos, esetleg hiperérzékeny számot hívnak véletlenül, és én felismerem hangról a hívott felet?

Előzmény: exlexman (290)
eksön_ Creative Commons License 2002.12.27 0 0 292
Az ügyfelek felvilágosítása megtörtént, mégpedig az által, akinek ez feladata volt, azaz a telefonszolgáltató által. A hívószámkijelzés tiltásánál feketén-fehéren le van írva, hogy a hívószám nem kerül kijelzésre ha tiltva van. Ennél egyértelműbb tájékoztatást el sem tudok képzelni.
Előzmény: exlexman (290)
eksön_ Creative Commons License 2002.12.27 0 0 291
Szerintem ez itt egy bazinagy ipszilonháború.

Sem a lottó, sem a telefonos szavazósdi nem fogadás rendszerű játék, hanem mindkettő sorsjáték. Mindkettőnek vannak saját szabályai.

Az utóbbiban a sorsolás kétlépcsős, az első lépcsőben minden szerencsés 700. megkapja a második lépcsőben való részvételre.

A tájékoztató fair volt, mindenki részt vesz a játékban, nyilván akik maguk teszik lehetetlenné azonosításukat nem vesznek részt. A játék szervezője nem tudhatja az egyes játékosok egyéni beállításit, nem felelős értük, és természetesen nem felel azért sem ha a játékos nem jár el kellő körültekintéssel, azaz, a játékban szereplő telefonszámra nem oldja a hívószámkijelzés tiltásását. Ha pedig tényleg meg kell hagyni minden 700-nak a nevét és számát ez a dolog lényegtelen is.

exlexman Creative Commons License 2002.12.27 0 0 290
Szia Fd, Örülök hogy jelentkeztél:)

Az alap probléma, az anonim hivások által, fel nem világositott ügyfelek megkárositása!

A lotto-nak pontos leirása van, az is, hogy hogyan, mivel, és biz tényleg proszivóval, még pedig 2 db. porszivó motorral működő eszközzel!
Minap be is mutatták a TV-ben! :)

Nem a fogadás, hanem a megkárositása az anonim telefonálóknak, ami a gondot okozza! Az, hogy fogadás, vagy szerencsejáték e a dolog, csak extra adalék! Olyan mint a kormány nélküli autó, aminek még a fékje sem jó:DDD

A téby, hogy a GSM szolgáltató nem adja ki a számodat, tehát ha ők azt nem tudják megszerezni máshogyan, akkor az anonimok jól át vannak b...va:( Amennyiben viszont megtudják, akkor az aki a számkijelzést feloldotta, titoksértést a személyes adatok védelméről szóló törvény megsértése mellett, engedély nélküli titkos szolgálati eszközt alkalmazott, ami meg megint büncselekmény! Vagy ez, vagy az de ÁLL !

A kérdés saját érdekünkben, hogy melyik?

Előzmény: fd (289)
fd Creative Commons License 2002.12.26 0 0 289
szia :)

Ez a rész itt butaság. Nem akarok mélyebben belemenni a dologba, de szerintem a "fogadás" értelmezésén bukik az egész, hiszen:
"4. Fogadás: Melyik játékos lesz a nyerő "
akkor lenne ideráncigálható, ha a nyerőre fogadók lehetnének a nyertesek, és a vesztőre fogadók automatice buknák a "fogadási szelvényük"

Ha már mindenáron a lottót citálod, ott SEM tudod a játék LEBONYOLÍTÁSÁT előre, tudtommal nincs is leirva sehova. LEhet, hogy egy porszivó nyomja ki a számokat, lehet, hogy kézzel huzzák gömböcskékből, lehet, hogy a jövö héten egész máshogy történik. Annyit tudsz, hogy ha beküldesz egy szelvényt, matematikailag kiszámolható eséllyel nyerhetsz. Itt is, ha felemeled a telefont, egy bizonyos eséllyel nyerhetsz. (Bár ide azt hiszem, a luxor itt jobb példa lenne, hamár mindenáron a "szelvényesek" között keresgélünk) Miért nem tudod akkor elfogadni itt a visszakérdezéses rendszert (ha ez volt)?

Előzmény: exlexman (285)
exlexman Creative Commons License 2002.12.26 0 0 288
Látod, te a kerek érték megmagyarázásával vagy elfoglalva, azzal, hogy mi történt, ugy látszik nem értetted meg. :(

Mellékelten mindenki okulására ide illesztek egy törvényi megfogalmazást:

1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
IV. Fejezet: A fogyasztók tájékoztatása
A tájékoztatás célja
8. § A tájékoztatásnak alkalmasnak kell lennie arra, hogy a fogyasztó rendelkezzen.

Ez azt is jelenti, hogy tudnod kell arról, ha az amiért fizetsz,amire költesz, mire és hogyan tudod használni, vagy ha igénybe veszed pénzért a szolgáltatást, akkor hogyan biztosit nyerési esélyt, lehetőséget!

Ezt hivják alapvető fogyasztói tájékoztatásnak!

...és ez nem azonos a feladó nélküli csekkekkel, mivel ugye az a fogyasztó hibája. Ez az általad emlitett hasonlat kb. ugy illik ide, mint a lökhajtású gép turbina motorja:DDD

Azon gondolom biztosan fel lennél háborodva, ha a mobilodra küldenének ismeretlenek 1000 db sms-t egy hét alatt,tudod olyan érdekes hosszú 20 jegyű számokról, mint MTN sms, meg sms.ac meg hasonlóak, pedig a számod titkos! ...és ilyenkor ugyan mit tennél, anonim?

..mert hát a többit lehülyézed, de a probláma forditva biztosan őrületbe kergetne nem?:DDDD

Előzmény: Degeczi (279)
exlexman Creative Commons License 2002.12.26 0 0 287
Érdekességként ide másolok, egy mobil szolgáltó rsézére feltett, felhasználói levelet, ami a neten hozzáférhető, a cég oldalán. Ez alapján nekem úgy tűnik, vannak akiknek gondot okoz a hivószám kijelzés értelmezése és annak megfizetése:

Kérdés:
Úgy tudom, hogy a hívásátirányítás és a hivószámkijelzés ingyenes szolgáltatás, most a számlám szerint mégis fizetnem kell érte. Miért?

Válasz:
Az ún. különszolgáltatásaink egy része valóban díjmentes, más kiegészítő szolgáltatásaink viszont havi előfizetési díjhoz kötöttek. Ezek a hívásátirányítás, a konferenciabeszélgetés, a hívásvárakoztatás, a hangposta, a számlarészletezés és a hívószám megjelenítés. Vannak olyan díjcsomagjaink (az Extra és a Prémium), amelyek havidíja tartalmazza ezen szolgáltatások egy részének havidíját is. Ha díjcsomagot vált és a változtatás igénylésekor nem nyilatkozik az igénybe vett különszolgáltatásokról, akkor természetesen nem a szolgáltatásokat töröljük, hanem az így esedékessé vált előfizetési díjakat jelentetjük meg számlájában.

Viszont itt, bármennyire hihetetlen, de az alapvető vevői tájékoztató is tartalmazza ezt az infót ! Ez talán azt is bizonyitja, nem mindenki a neten él!:DD

Előzmény: Degeczi (279)
Laja73 Creative Commons License 2002.12.26 0 0 286
ez érdekes válasz, a bibliát nem másolod ide?:)

na mindegy. ez szavazás. nem lottó, amivel folyamatosan össze akarod hasonlítani. szavazhatsz egy játékosra, de ennyi. onnantól kezdve szerencse kérdése, hogy az elektronok izzó áramlása közben a te hívásodat veszi-e a rendszer lehetséges nyertesnek. ha igen, akkor szépen bediktálhatod az adataid. ha nem, akkor pech. ahogyan a kis golyók sem mutatják soha azt az öt számot, amit te beikszelsz, és amitől ilyen dühös vagy:)

Előzmény: exlexman (285)
exlexman Creative Commons License 2002.12.26 0 0 285
Idézet a törvény módositásáról:

A szerencsejáték szervezésérõl szóló 1991. évi XXXIV. törvény módosítása

Fogadásos játékok szervezését - a lóversenyfogadás kivételével - a jövõben kizárólag állami játékszervezõ végezheti. A lóversenyfogadás koncesszióba adásáról korábban már megszületett kormányhatározat alapján a jelenlegi törvénymódosítás rendezi a koncesszióba adás feltételeit. Gazdasági társaság lóversenyfogadást 10 évre szóló koncessziós szerzõdés keretében, legalább 200 millió forint koncessziós díj megfizetésével szervezhet.

Budapest, 1997. augusztus 28.

A reality show-k szavazása következő képpen néz ki:

1. Játék szelvény: Az emelt dijas betelefonálás
2. Játék szelvény kifizetése: Az emelet dij befolyik a reality show pénztárába
3. Nyeremény: Az alkalmanként mobil telefon, hifi berendezés, DVD, házi mozi rendszer.
4. Fogadás: Melyik játékos lesz a nyerő
5. A szavazás menete: Közjegyzővel
6. Nyertesek azonositása: Jelenleg bizonyithatatlan!!Ez már HIBA!!!
7. Nyertes: Az adott nyeremény tárgyat átvevő

8. Nyeremény adót meg ki fizet??? hmmm...

...és a szerencsejáték törvényt nem én találtam ki!

Laja73 Creative Commons License 2002.12.26 0 0 284
exlexman! olvass már vissza egy picit, ki hasonlította először lottóhoz! ha ez megvan, folytatom.
Előzmény: exlexman (283)
exlexman Creative Commons License 2002.12.26 0 0 283
Ne viccelj! Tényleg nem lottó?? ..most hogy mondod, tényleg, eddig biztos nem láttam:DDD

Azért okosan megláttad a lényeget:"ez nem lottó, itt nem tehetsz hozzá semmit az esélyekhez, amúgy is ez eredetileg szavazás."

A szavazás az szavazás! Akkor meg minek ajánlottak fel nyereményeket? Talán mert gondolták, magunktól is kedvet kapunk a telefonáláshoz, hátha nyerün egy két telefont, egy két utazást, egy két garnitura bútort, meg néhány milliót, a néhány házi mozi rendszerről, hifi toronyról, meg DVD-ről nem is beszélve?

Ja, persze! Ez szavazás volt!

Egy ilyen szavazást, ha a telefonálás fokozása érdekében ajándékokkal ösztönzöd, szerencsejátéknak hivják! Attól a másodperctől, hogy egy fél hifi torony megjelent, már nem "csak" szavazás, hanem szerencse játék! A betelefonálók azonositása után az nyer, akit a közjegyző kisorsol! Jééé?? Ez nem lottó?? Tényleg!! Ez szerencsejáték, még pedig engedély nélküli!!

A játékosnak joga van ismerni a részvétel összes szabályát, annak minden feltételét, mivel, hogyan vehet részt, mivel azonositják, a szavazás menete, és a játék tisztaságának garantálása!

Érdekes: Keress már nekem egy fél mondatot is a játék leirásáról, a szavazásba betelefonálók köréről, azok lehetőségeiről. Olvastál e olyat, hogy hivószám kijelzés nélkül ne vegyél részt??

...mert ugyebár ha lottózol, ott leirják, hogy meddig, milyen szelvénnyel, mennyiért, hol adhatsz föl szavazást, hol fogod látni, milyen közjegyzői jelenléttel, hol veheted át a nyereményt, mikor, melyik összeghatárnál!

hmmm. Talán elgondolkodhatnál most ezeken!

Előzmény: Laja73 (280)
exlexman Creative Commons License 2002.12.26 0 0 282
Az emberek többsége anonim számról telefonál! Azok, akik mobil telefonnal rendelkező - nem feltétlenül 18-20 éves srácok, nem igazán vannak abban a kifejezésben benne, ha csak nem szakmabeliek, vagy budapest orientáltak - hogy hivószámkijelzés, meg hivószán kijelzés letiltása. Ez a szerinted triviális tény, annyira nem triviális mindenkinek. Példaként a korosztályod béli huszonéves Ferihegyi reptéri repülőket fenyegető éttermi alkalmazottat emliteném, aki a saját mobiljáról fenyegetőzött, majd kapott érte 6 hónap börtönt! Pedig annyira triviális ám amit mondasz!:)))

Szerintem, egy kicsit szerényebben is állhatsz a dolgokhoz, amit te tudsz, nem biztosan tudja más is, talán a példa mutatja!

Előzmény: Degeczi (279)
budai93 Creative Commons License 2002.12.25 0 0 281
Kedves Topicolók!

Igenis volt csalás a vv.-ben

Én két sms.-t dobtam fel.és minkettő,csak az adás után jóval ment el.
Egyszerüen képtelenek voltak fogadni az sms áradatot.
Tehát a fogadásért fizettem és a játékban mégsem vehettem részt.

Laja73 Creative Commons License 2002.12.25 0 0 280
te jófej vagy, van egy állítás, és te bebizonyítod, hogy nem igaz - egy teljesen rossz hasonlattal:)
ez nem lottó, itt nem tehetsz hozzá semmit az esélyekhez, amúgy is ez eredetileg szavazás. és ha már voltál kedves szavazni, na nyerhetsz is. az alant írtak szerint. hidd el. vagy dobj egy mail-t.
Előzmény: exlexman (278)
Degeczi Creative Commons License 2002.12.25 0 0 279
"ha egyetlen olyan polgár keresetet indit ellenük, akinek le volt tiltva a hivószám kijelzése"

es ki az az agyalagyult hulye aki titkos szammal akart szerepelni egy telefonszamon alapulo sorsolasban?!

ennyi erovel azok a vadbarmok is perelhetnek, akik ugy fizetnek elo vmire, h a csekkre nem irjak ra a feladot

"hivószám kijelzés nélkül telefonáltak - ez a telefon készülékek 80%-ra igaz"

de szep kerek, pontos ertek... azert meg szabad kerdezni ugyan megis hogyan jott ki?

Előzmény: exlexman (276)
exlexman Creative Commons License 2002.12.25 0 0 278
Bocsáss meg Herold, de ez nem igaz! Te szeretnél olyan lottó játékban részt venni, ahol a te tudtod nélkül, a 700-adik feladott sorsolási szelvénnyel vehetsz részt a 3MILLIÁRD-ért folyó játékban? Na ugye!:)

Azok, akik a különféle nyeremények reményében szavaztak, - nem kevesen - minden nemű egyéb információ nélkül tették. Arról szólt a jelentkezés, hogy telefonálj és SMS-ezz, ezerrel, mondták ezt mind két csatornán és megnyerheted ezt meg azt a nyeremény tárgyat! Olyat nem hallottál gondolom, hogy minden 700-adik? Meg, hogy mivel nem vagy esélyes!

Tehát, ha nem hallottad, ez nem zug infó, hanem szolgáltatás! Vagy akarsz 700-adikként esélyes lottó játékos lenni? Érdekes lenne, amint 699-ként 150ezer forinttal részt véve a játékban, "még pont" esélytelen lennél, a 700-adik meg 150 forinttal, megnyerné a tárgyjutalmat!:)) hmmm. Szóval, ez kihuzva!:)

Előzmény: Herold (277)
Herold Creative Commons License 2002.12.25 0 0 277
Valaki írta korábban, hogy ez nem úgy működik, hogy kiírja a számodat és visszahívnak, hanem minden 700.-adik telefonáló üzenetrögzítőre mondhatja az adatait, és őközöttük sorsolnak. Az SMS-küldésnél pedig mindig kiírja a küldő számát, akár le van tiltva, akár nincs.
exlexman Creative Commons License 2002.12.25 0 0 276
A felesleges vita lezárása érdekében tájékoztatok mindenkit, hogy a Vodafone ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint, a hivószám kijelzés letiltása esetén, nem adják meg a 81-es hivószám felhivásakor a GSM számunkat! Ez azt is jelenti, hogy a hivásunk azonositatlan lesz. Ez azt is jelenti, hogy a két valósás SHOW az alapvető fogyasztói tájékoztatási kötelezettségét sem teljesitette.

Ezzel a magatartásával pedig azokat a szolgáltatókat, akik mobil/vezetékes szolgáltatói területről, hivószám kijelzés nélkül telefonáltak - ez a telefon készülékek 80%-ra igaz - nem tájékoztatta arról, hogy csak akkor tud részt venni a sorsoláson, ha a hivószámát kijelzi.

Ellenkező esetben a telefonálást ösztönző nyereményekre is csak az vállhat esélyessé, aki a hivószámát kijelezte. Ez ebben az esetben, fogyasztóvédelmi ok LENNE! ...csak hát ugyebár, a sok megtévesztett lakos jelentősen növelte a ValóságShow-k bevételét! Abban az esetben pedig ha egyetlen olyan polgár keresetet indit ellenük, akinek le volt tiltva a hivószám kijelzése, akkor több száz milliós kártéritési és per költséggel számolhatnak a cégek, mivel a nem megfelelő fogyasztói tájékoztatás miatt, kötelesek vissza fizetni a hivás teljes diját, plusz, bárki az ezzel kapcsolatos ügyintézés összes költségét is rájuk terhelheti. Erről rendelkezik a jelenleg hatályos Polgári Törvénykönyv. Néhány perc hevenyészett számitás után cirka 1 milliárd is lehet az az összeg, amit vissza kell fizetnie a két, fogyasztókat megkárositó valóság shownak!

Előzmény: Degeczi (275)
Degeczi Creative Commons License 2002.12.25 0 0 275
ja, akkor megsem en vagyok a lassu folfogasu: aki letiltatta a szamat, az letiltatta
onmagat zarta ki az ilyen jatekokbol, sajat dontesevel

eleg amerikai, "kerjuk ne szaritson macskat ebben a mikrosutoben" jellegu figyelmeztetes lenne minden ilyen jatek elott folhivni a figyelmet, h "akinek titkos a szama, az ne szamitson nyeremenyre"

a szavazasban ettol meg resztvehetnek

szvsz nem kellene minden marhasagbol megprobalni ugyet csinalni

Előzmény: exlexman (273)
exlexman Creative Commons License 2002.12.24 0 0 274
...hogy a hivószám kijelzéssel kapcsolatos elképzelésnek alapja legyen, mind három szolgáltató részére megküldtem az alábbi levelet:

Tisztelt Szolgáltató!

Kérem tájékoztassanak arról, hogy amennyiben a hivószámom letiltását
kértem, előfizetési szerződésemben, akkor 81-es körzetszámra történő
telefonáláskor kijelzésre kerül e a fogadó telefon készüléken,
számitógépen a hivószámom?

Értem ez alatt:

Működik e ilyen esetben a hivott fél irányába a Hivószám Kijelzés szolgáltatás ?

Gyors válaszukat, előre is köszönöm.

Tisztelettel,

....a három válasz, megadja a jogi magyarázatot és akkor lesz jó kis GÁZ ! :)

Előzmény: trikó (271)
exlexman Creative Commons License 2002.12.24 0 0 273
Felvetésedre, néhány gondolat:

1. A telefon vásárló, a szolgáltatóval tiltatja le a telefonszám kijelzést, akár mobil, akár matáv vonalról legyen is szó!

2. Láttál olyan jelzést, figyelmeztetést, mely szerint kedves telefonszám kijelzését letiltó játszani vágyakozó játékosunk, ne játszon, ne játszon, mert úgy sem tudjuk vissza hivni, mivel a telefon számát, a jelenlegi adatrendszereink, nem tudják feloldani. Ezért kérjük, ne játszanak akkor, ha a hivó számukat nem küldi el készülékük, vonaluk? Nem?

3. Amennyiben valóban nem tudnak mit kezdeni, a sok letiltott számú készülékkel, és ezek az emberek nem esélyesek a nyereményre, akkor ezt nevezik fogyasztó megkárositásának!

4. Tekintettel arra, hogy ezt anyagi haszon reményében, tudva hogy az aki azonositás nélkül telefonál, eredménytelenül teszi ezt, az már más. Jogilag ez már csalás! Tudom, hogy megtévesztem a másikat, még is keresek rajta már egy két milliót, a tudatlanság nem bűn! A "karcórát" tessék, utcai átverésre, a "mosssloptama plázázábul" -csak neked, csak mosz kések, a józsefvárosi piacon 500-ért, a csalóktól 25 ezerért, vagy a gagyi réz gyűrű "ócsóért" ? MIND, mindegyik csalás!

Tehát az ALÁBBI lehetőség létezik:

1. Vagy tudják, hogy NEM jelzi ki a számot, akkor CSALÁS plusz, fogasztók megtévesztése, polgári jogi kárigény is!

2. Nem tudják, de csinálják, - a törvény nem ismerete nem mentesit - detto ugyan az mint az első pontban!

3. Tudják, hogy fel tudják oldani a hivó számokat, akkor viszont, az összes szolgáltató szerződést szegett! Ez, jelen esetben több millió polgári jogi kárigényt alapoz meg!

3 alternativa, mind egyik botrányos! Erről van itt szó!:(

Előzmény: Degeczi (272)
Degeczi Creative Commons License 2002.12.24 0 0 272
azert magyarazd mar el lecci egy magamfajta lassu folfogasunak, mer' bizisten nem ertem mi a gondod...
csak annyit latok, h titkos szamrol akarsz resztvenni egy telefonszamon alapulo jatekban es mindenki mas hibas, akar megy a dolog, akar nem (mellesleg nem megy, csak rendorseg/mentok/stb kapjak meg a titkos szamokat is)
Előzmény: exlexman (269)
trikó Creative Commons License 2002.12.24 0 0 271
Úgy gondolom, nem kellett csalni. Két nagykamasz lányt nevelek. Barátnők jönnek, telefoncsevegések mennek...stb.
Tisztán leszűrhető, hogy ez a kissé borzalmasan nyálszagú, demszkis művigyorral felszerelt édespofi szépfiú, - aki biztosan sokat tanult, de könyvtárat nem fognak elnevezni róla - hasít a lányoknál. Kíváncsi lennék egy nemek szerinti kimutatásra a szavazótáborban, de nem hiszem, hogy csalódnék. Lehet, hogy meg volt vezetve itt-ott a dolog, de hogy egy nyílt önkéntes résztvevőkkel szervezett kézfeltartásos szavazáson ez lett volna az eredmény, arra lenne pár láda söröm.

Ugyanez a motorja Krisz Rudolf, vagy bármely zeneileg tehetségtelen "fiúcsapat" sikerének a popzenében. Figyeljétek meg, hogy a lány előadók közt sokkal több tehetség marad életben tartósan, mint ezek között a bugyinedvesítő kisgyerekek között. Ez sem véletlen. A lányok csak úgy tudnak általában közönségkultuszt összeszedni, ha
- állandó szexuális botrányokba keverednek, mint Madonna, //aki pedig tehetséges is//. (BB-Évi sikerében is benne van ez a tényező).
- Másik mód a divatfelhajtás megszervezése (Spice Girs, akik hál' Istennek elmúltak mint egy pattanás) Őket szintén a női piac tartotta életben.
- Harmadik a tehetség, és a különleges hang: (Celine Dion, Enya, Dido...)
- Legfőképp azoknak jó akiknek csillagát a szexis megjelenés ugyanúgy hajtja a listán , mint a fenékpörgető Ricky Martint (Kylie Minogue, Mariah Carey) Persze minden mögött ott áll a menedzseriroda. kiadó stb.

- A fiúk sikeréhez bizony ritkán kell a valódi tehetség (nem könnyű ezt belátnom hím létemre:)))

Esetünkben is főként az egyszerű bugyilogika dolgozott megérzésem szerint. Talán kár is mögötte mást keresni...

Évi sikerében részben a szex játszott szerepet szvsz (férfi szavazók), másrészt pedig a megfelelő pillanatokban olyan kis sajnálnivalóan sajnálnivaló tudott lenni (lány szavazók)...

Én így látom - persze lehet, hogy rosszul:))

.....

A telefonszámtiltásról annyit, hogy az emberek többsége a tudakozót, és a telefonkönyvi megjelenést letiltja, de a hivószámkijelzést a telefonjáról kapcsolgatja ki-be.

Üdv, és Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! :)

Előzmény: exlexman (266)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!