Keresés

Részletes keresés

h.wetlook Creative Commons License 2016.12.22 0 0 3486

Szia wArgapEga!

 

Szerintem senki nem az IP címek után nyomozgatna itt.

Hisz itt mindenki hasonló beállítottságú, és nem az érdekli, hogy ki milyen IP címről van fent.

IP címek után nyomozni sztem akkor érdemes, ha valami sértő, megalázó történik veled, esetleg zaklatnak mailben - bár azt is be lehet állítani spamnak :)

De te tudod.

 

 

Előzmény: wArgapEga (3482)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.12.22 0 0 3485

Azt elfelejtettem az előbb megírni, hogy amint eljutsz arra szintre, hogy e-mailben is szeretnél csevegni, nyugodtan írj nekem a profilomban lévő email címre.

Előzmény: wArgapEga (3483)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.12.22 0 0 3484

Szia wArgapEga !

 

Írhatom azt, hogy az estek 80 %-ban ingekben fürdök, a maradék esetek döntő részében használom a pólóingeket más nevükön a galléros pólókat, a kisebb részében előfordul a pólók egyéb fajtái.

 

Gyerekkorom óta, ha nem is rendszeresen, de nagyon gyakran, amikor csak lehetőségem volt és van rá, valamint a szárításra is bőven marad utána idő. Remélem érted, hogy értem. :) ;) 

 

Gondolom olvastad azt amikor azt meséltem, hogy általános iskolás koromban sokat fürödtem az ünneplő úttörő egyenruhámban és az iskolaköpenyeimben.

Előzmény: wArgapEga (3483)


wArgapEga Creative Commons License 2016.12.21 0 0 3483

Szia Wetlook-imádó!

Neked a múltkor elfelejtettem válaszolni. Egyedül azért csak szoktál fürödni, ugye? Mindig ingben fürdesz, vagy azért fel-fel bukkannak más ruhadarabok is? Én a lányokkal hasonlóképp vagyok, mint magammal. Azt tartom, hogy amilyen ruha jól áll rajta szárazon, az biztos, hogy vizesen sokkal jobban áll majd rajta. 

 

Gyerekkorod óta rendszeresen fürdöl ruhában?

Előzmény: Wetlook-imádó (3473)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.21 0 0 3482

Szia h.wetlook!

 

Videókat nagyon ritkán nézegetek, inkább a képeket szoktam nézni. Nekem nincsenek ilyen videóim, de igazából kedvenc oldalam sincs. Van egy-két oldal, amit szeretek látogatni, de egyelőre ez maradjon az én titkom, hogy melyek ezek.

 

Igen, tudok csinálni kitalált e-mail címet is, de nem kell hozzá komolyabb számítógépes ismeret, hogy lenyomozható legyen az IP cím. Az pedig már feleslegessé teszi az anonimitást.

Írj először magadról!

Előzmény: h.wetlook (3479)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.21 0 0 3481

Szia wjeans!


Nem tűntem el, csak a napokban nem voltam internet közelében, a munka miatt. Akartam is írni, hogy nem tudok minden esetben majd egyből válaszolni, de elfelejtettem. Itt vagyok, nem tervezek eltűnni. :)

Én úgy vagyok a fürdéssel, hogy nyáron gyakrabban szoktam, télen elég ritkán. Előfordul, hogy pár napig nem kívánom, és olyan is, majd meg veszek egy kis ruhában fürdésért, és olyankor nem bírok magammal. Ha nem is kívánom, azért minden nap eszembe jut. Van, hogy egy egyszerű póló-nadrág kombinációval is megelégszem, de van, hogy legszívesebben még a téli nagykabátomat is magamra húznám, alatta jól beöltözve, de ezt még nem csináltam meg. Sajnos csak a fürdőkád áll rendelkezésemre, ami elég kicsi nekem, így a nagykabátot nem érzem jó ötletnek. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet medencében fürödni, ahova akár a kabátot is felvehetném, de egyelőre ez álom marad. De talán majd egyszer! 

Nekem a farmer, és a ruhák márkája nem lényeges, inkább azt nézem, hogy áll rajtam. Lehet hülyeség, de szeretek jól öltözött lenni a fürdés során, nem tudom miért, de úgy érzem, hogy úgy jobb az egész. Nadrágokból a kényelmesen viselhetőeket szeretem, mert mint írtam a kád kicsi, és nem tudok benne teljesen elnyújtózni és van néhány farmerom ami ha elázik, akkor annyira feszül, hogy térdelésnél vagy ha összehúzom a lábaim,már fáj ahogy feszül rajtam. Szeretem a pólókat, ingeket, pulóvereket, de nincs úgy külön kedvencem.

Szárítógépem nincs, pedig én is nagyon jókat hallottam róla. Nem biztos, hogy lenne a fürdőben hozzá hely. Itthon csak egy öreg Hajdu centrifuga van, azzal szoktam kicsapatni a vizet a fürdés után a ruháimból, de nem a igazi, utána még sokáig kell őket szárítani. Nyáron pedig csak kiteszem őket a napra, és pár órán belül megszáradnak. 

Amelyik vasúti kocsiról írtam, a épp egy átalakítás/feljavítás volt, mert sérült kocsi volt. Nem mondanám magam gyűjtőnek, mert alig van pár darab és ritkán gyarapodnak. Készítésbe még nem merek belefogni. De készítettem már hajót és repülőgépet is.

Neked van kedvenc farmer márkád? A farmeron kívül miben szoktál fürdeni a leggyakrabban? Volt már valami izgalmasabb, "nem szokványos" ruhában fürdésed, pl. öltönyben, vagy kabátban? A nem szokványos szót ízért írtam idézőjelbe, mert bármilyen, nem fürdőruhában való fürdés sem igazán számít szokványosnak. :)

Előzmény: wjeans (3477)
wjeans Creative Commons License 2016.12.21 0 0 3480

Szia wArgapEga !

 

Csak nem eltűntél?

 

Egyébként van kedvenc farmer márkád? Vagy nem lényeges számodra a márka / fazon.

Előzmény: wArgapEga (3476)
h.wetlook Creative Commons License 2016.12.18 0 0 3479

Szia wArgapEga!

 

Csak érdeklődöm, hogy szoktál wetlook-os videókat nézegetni?

Vannak ilyen videoid?

Vannak kedvenc oldalaid?

 

Egyébként tudsz csinálni egy kitalált mail címet is (mármint amiről nem lehet felismerni, hogy ki vagy)

 

Üdv:

h.wetlook@freemail.hu

Előzmény: wArgapEga (3475)
wjeans Creative Commons License 2016.12.17 0 0 3478

Ja amire nem válaszoltam, nagyon jó szolgálatot tud tenni a szárítógép, gyakorlatilag max. 2 óra és veheted fel újból :D szóval nagyon megéri az árát.

Előzmény: wArgapEga (3476)
wjeans Creative Commons License 2016.12.17 0 0 3477

Szia wArgapEga !

 

Bátorság az bizony kellett, vert is a szívem rendesen , de túl vagyunk rajta :). Régebben elég sűrűn, mondhatni naponta, mostanában kb. 1 éve már nem nagyon, fene tudja, hogy miért, de elmarad. Persze ez nem jelenti azt, hogy a fórumba nem pillantok be pár naponta :D Meg azért nem igen telik el úgy nap, hogy nem gondolok rá, hogy milyen jó lenne ... A hobbi az igazából nem annyira ritka, de azért itt nem igazán szeretném közzétenni, sose lehet tudni, hogy nem téved-e erre valami ismerős xD. Annyit elárulok, hogy technikai dologról van szó és nincs túl messze a tiedtől :) . Azt olvastam, hogy nem szeretnél egyelőre privátban levelezni, hát elárulom, hogy még eddig én sem leveleztem ebben a témában senkivel. Talán majd egyszer ... így név nélkül valahogy könnyebb. Én is hasonló módon találtam ide, csak én magyarul írtam be a keresőbe és feldobta ezt a fórumot :). Mondjuk más magyar találat nem is nagyon volt akkoriban :D. A kedvenc ruhadarabom a farmer, a többi nem lényeg :) Bocsi, ha nem azonnal mennek a válaszok, eléggé lefoglal a munkám. De azért ha tehetem bepillantok a fórumra. Egyébként csak gyűjtöd vagy készíted is a vasúti kocsikat ?

Előzmény: wArgapEga (3476)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.15 0 0 3476

Szia wjeans!


Nem semmi bátorság lehetett benned akkor, mikor elmondtad. Ez szerintem olyan dolog, hogy erre nem lehet készülni... :) Igazad van, az is egy hatalmas előrelépés volt, hogy elfogadott így, nem menekült el előled. Legalább már nem kell előle rejtegetned az egészet, mint nekem itthon a családom elől. Így milyen gyakran tudsz hódolni ennek az élvezetnek? Nem szokta a párod szóvá tenni, hogy megint vizesek a ruháid? 

Elég ritka hobbid lehet neked is, az alapján, amit leírtál. Én azért mertem leírni, hogy mivel foglalkozom, mert úgy gondolom, hogy elég szerteágazó. 

Ezt a fórumot a google segítségével találtam meg, pár hónappal ezelőtt. Ha jól emlékszem "wet and messy" karaktereket írtam be a keresőbe, és meglepődve tapasztaltam, hogy van egy ilyen fórum. Régóta böngészek ruhában fürdős tartalmakat a neten, de ez a fórum eddig elkerülte a figyelmem. Régebben találtam egy olyan nevű fórumot, hogy "Lányok a vízben", de ott a lányok és hölgyek többnyire meztelenül vagy fürdőruhában, esetleg nagyon kevés ruhában áztatják el magukat, ami engem nem igazán hoz lázba. Azt inkább egyszerű pornónak tartom, nem fétisnek. Én pedig pont olyan fórumra találtam, egészen véletlenül, ahol a tagok ruhában, felöltözve szeretnek fürdeni. :) 
Te hogy találtad meg? Van-e kedvenc ruhadarabod, amiben szeretsz fürödni?

Előzmény: wjeans (3472)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.15 0 0 3475

Szia h.wetlook!
Miért ragaszkodsz ennyire az e-mailhez?
Lehetőségem, az lenne, viszont egyelőre még várnék vele. Szerintem itt fórumon is megírhatod, amit szeretnél.

Előzmény: h.wetlook (3474)
h.wetlook Creative Commons License 2016.12.13 0 0 3474

Szia wArgapEga!

 

Ha van lehetőséged, azért irhatsz egy e-mailt.

 

Üdv:

h.wetlook@freemail.hu

Előzmény: wArgapEga (3470)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.12.13 0 0 3473

Szia kedves wArgapEga !

 

Igen jól vetted ki a hsz-imből, hogy nem sikerült még olyan hölgyet találnom, akivel együtt tudnék hódolni ennek a szenvedélyemnek . :( 

 

Azt is jól látod, hogy én a viszonylag elegánsabb ruhákat szeretem a fürdésekhez párosítani. Az ingek ujjhossza számomra semleges akárcsak a színek, anyagból a hölgyeken a kedvencem a szatén pl: szatén blúzos szatén kosztüm. Ezután a farmertől a hétköznapi anyagokon át bármi jöhet, mert mindegyik nálam osztozik a második helyen.

 

Urakról nem tudok nyilatkozni mert inkább a hölgyeket szeretem nézni.

 

Nem tudom, hogy mikor és hogyan alakult ez ki nálam, mert mióta az eszemet tudom élvezem a ruhában fürdést.

Előzmény: wArgapEga (3468)
wjeans Creative Commons License 2016.12.12 0 0 3472

Mármint az előbb arra gondoltam, hogy fura lenne, ha a kereső hamarabb feldobná ezt a fórumot mint a hobbimmal foglalkozó honlapot, ha valaki rákeres a hobbimra xD. Amúgy te hogy találtd meg ezt a fórumot?

Előzmény: wArgapEga (3470)
wjeans Creative Commons License 2016.12.12 0 0 3471

Szia wArgapEga !

 

Nem sikerült még rávenni a páromat, talán Ő soha nem fogja ezt a dolgot megszeretni, annak is örülök, hogy engem elfogadott így! Hogy hogy mondtam el? Hát, sokszor hozzá akartam fogni, de nehéz volt rávenni magam. Egyszer csak mégis sikerült, elmondtam neki, hogy mi ez a dolog, megmutattam ezt a fórumot és a neten lévő leírásokat .. és Ő elfogadott így. Nekem nagy megkönnyebbülés volt. A modellezés jó dolog :) Persze nekem is van hobbim, de most azt nem akarom itt nyilvánosba leírni, nehogy be azonosítsanak véletlenül az ismerősök :)

Előzmény: wArgapEga (3469)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.11 0 0 3470

Szia h.wetlook!

Ha vannak ilyen történeteid, írd meg itt, szerintem a többiek is kíváncsiak rá! 

 

Egyelőre maradnék itt a fórumon, de nem zárkózom el az e-mail-es beszélgetéstől, talán majd később. Mesélj magadról egy történetet, ami megtörtént veled, vagy amit meg szeretnél, hogy történjen!

Előzmény: h.wetlook (3467)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.11 0 0 3469

Szia wjeans!

 

Fura érzés, de nem érzek még könnyebbséget. Jó volt erről beszélni egy olyan kis közösségnek, akik hasonlóan éreznek. Nehezen megnyíló típus vagyok, de én szerintem majd akkor lesz a könnyebbség, ha megismerlek titeket, még ha virtuálisan is, név nélkül társalgunk. Féltem is, és izgultam is, hogy miképp fogadtok majd. 

 

Elég siralmas érzés volt, még visszagondolni is szívszorító arra a pár percre, még megtörtént. tudom, hogy mások szemében ez semmiség lenne, de úgy érzem, hogy bennem maradandó nyomot hagyott... Eleinte bolondságnak éreztem, magamtól is azt kérdezgettem, hogy ki az, milyen ember is az, aki ruhában megy fürödni? Számomra ugyan természetes, hogy alkalomadtán egy farmerban, pólóban és pulóverben lépek be a kádba, vagy zuhanyozni, de ezt a legtöbb ember elítéli, és azt mondja, hogy elmeháborodott... És nem is tudják, hogy milyen jó érzés. Egy azonos érdeklődésű közösségben szerintem az érdeklődés tárgya teljesen normális. Én modellezek is még szabadidőmben, és sokan azt mondják, hogy én egy külön állatfaj vagyok, hogy egy maroknyi méretű vonattal ennyi időmet el tudom pazarolni. Viszont én úgy gondolom, hogy számomra a ruhában fürdés több, mint hobbi és szenvedély, inkább életstílusnak mondanám, vagy életérzésnek. Ezért is lenne jó egy kis közösség, de ilyenről idehaza nem tudok. Nálunk nem annyira széleskörű dolog, mint mondjuk az angoloknál. Nem írtál hülyeségeket, igazad van. A ruhában fürdéssel szerintem magunknak nem ártunk, ha pedig a másik is benne van, akkor neki sem. 

Olvastam, hogy a párod nem néz rád ferde szemmel emiatt. Hogy mondtad el neki, hogy te ezt szereted? Azóta történt előrelépés egy esetleges közös ruhás fürdés felé?

Előzmény: wjeans (3466)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.11 0 0 3468

Szia Wetlook-imádó!
Remélem jól vettem ki a hozzászólásaidból, hogy még egy lánnyal sem fürödtél. :( Ez ügyben kezet rázhatunk, mert még nekem sem sikerült. Pedig közel voltam hozzá, de az élet és a sors közbeszólt. Úgy látom, vagyis olvasom, hogy te inkább az elegáns ruhákat kedveled, amikben megfürdesz. Ugye nem bánod, ha kérdezek még néhányat? 

Rövid vagy hosszú ujjas ingeket kedveled? Esetleg a színeseket vagy a fehéret, esetleg mintásakat? Nadrágból a farmert vagy a szövetnadrágokat kedveled jobban? Esetleg zakót nem szoktál még magadra venni?
Van-e esetleg kedvenc ruhadarabod?

Elmeséled, hogy nálad mikor és hogyan alakult ki a ruhában fürdés szeretete és élvezete?

Előzmény: Wetlook-imádó (3465)
h.wetlook Creative Commons License 2016.12.09 0 0 3467

Szia wArgapEga!

 

Érdekes történetet írtál. Nekem is vannak hasonló történeteim.

Ha van kedved beszélgetni, irhatsz a következő mail címre:

h.wetlook@freemail.hu

 

Előzmény: wArgapEga (3464)
wjeans Creative Commons License 2016.12.08 0 0 3466

Szia!

 

Hát azért úgy látom, hogy történt veled egy és más :)

 

Gondolom, hogy nagy könnyebbséget jelentett, hogy leírtad a történeted és tudtál nyíltan beszélni róla. Kellett hozzá egy jó adag bátorság. Az viszont kellemetlen lehetett, amikor  barátnőd kinevetett, nem szívesen lettem volna a helyedben! Hogy ez mennyire bolondság vagy normális vagy éppen nem normális dolog az nehéz kérdés! Talán az a normális, amit amit az adott társadalom elfogad. Lehet hogy rossz helyre születtünk, mert vannak a földön olyan helyek ahol ez nem számít különc dolognak, teljesen elfogadott vagy éppen normális, ha valaki ruhástól megy be a vízbe! Egyébként is, minden embernek van valami szenvedélye vagy éppen hobbija nem is tudom, hogy hogy nevezzem. Van aki az autókra bukik, van aki ólom katonákat gyűjt stb. nekünk ez jutott. Ettől még ugyanolyan emberek vagyunk, csak más az érdeklődési körünk, de sajnos erre nagyon sokan úgy reagálnak ahogy. Szerintem addig semmi gond nincs, amíg nem ártasz vele se magadnak, sem pedig másnak, ha pedig hülyeséget írok akkor a többi fórumtárs úgy is kijavít :D. Na mára ennyi!

 

Helló!

Előzmény: wArgapEga (3464)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.12.08 0 0 3465

Szia!

 

Csak most tudok válaszolni a kérdésedre: Én a ruhában fürdéshez az ingeket és nadrágokat favorizálom, a hölgyeken a szememben még hozzájön a szoknya és a blúz.

 

Bár gondolom, hogy visszaolvasásánál  már úgyis láttad ezt a választ, akárcsak azt, hogy mennyi lányt tudtam rávenni a ruhában fürdésre :( .

 

Nekem is gyerekkoromban kezdődött ez az érdeklődésem.

Előzmény: wArgapEga (3462)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.07 0 0 3464

Szia wjeans!

 

Köszönöm a befogadást, szeretnék hasznos tagja leni a csoportnak. Visszaolvasgattam, nem vagyunk valami sokan.
Gondolatom az van bőven, tapasztalatom nagyon kevés...
Olvastam a te történeted, de az enyém nem ennyire érdekes.
Az én történetem nem hosszú, rövid és eseménytelen, de azért leírom. Ahogy írtam, 24 éves fiú vagyok. Magamról annyit, hogy szüleimmel élek és 3 műszakos munkarendben dolgozom. Barátnőm nincs jelenleg, de emiatt nem vagyok elkeseredve.
Kisgyerek korom óta érdekelnek a ruhában fürdéssel kapcsolatos dolgok. Pontos dátumokat vagy életkort sajnos nem tudok mondani, hogy mikor vettem észre magamon, de azt hiszem ez velem van, mióta élek. Egyszer olvastam valahol, egy fétisekkel foglalkozó cikkben, hogy nagy hatással lehet az emberre, ha kiskorában történik vele valami trauma vagy nagy esemény, ami később kiválthatja belőle a normálistól eltérő dolgok szeretetét. Nagyon korai emlékem az, hogy még gyerekként egyszer belecsúsztam egy patakba, és tiszta víz lettem. Szüleim jól leszidtak érte, de lehetséges, hogy ez elindított bennem valamit. :) Ahogy cseperedtem, egyre jobban érdekelt a víz, és az, hogy mindenképp bele kell mennem felöltözve, de nem mertem. Úgy 13-14 éves voltam, amikor már vágytam a ruhában fürdés érzésére, de nagyon nehéz volt lebukás nélkül, kielégítően kiélvezni a dolgot. Panelházban laktunk, ami sajnos nagyon behatárolta a lehetőségeimet. Már nem emlékszem pontosan, mikor is történt az első igazi fürdésem ruhában, de arra sem, hogy akkor mi volt rajtam. Nagyon nehezen jutottam hozzá, de mint valami kábítószerre, vágytam rá. Eleinte csak zuhanyozgattam, de aztán megpróbáltam a kádas fürdést is. Sajnos az elázott ruhákat nagyon nehéz elrejtenem a mai napig. Nyáron még ha kiakasztom a teraszra, akkor pár óra alatt megszáradnak, de így most télen, nagyon nehezen száradnak. Régebben csöpögött a bojlerünk, és alatta tartottuk a szennyes ruhákat egy fonott kosárban, így volt mire fogni, hogy miért vizesek a ruhák. Viszonylag esemény és lebukás nélkül teltek így az évek, nyáron több, télen kevesebb fürdéssel. 17 voltam, és egy nap megcsináltatták szüleim a bojlert, többet utána már nem csöppent, és én ezt nem vettem észre, a vizes ruháimat újra belerejtettem a szennyesbe. Ez már gyanús volt a szüleimnek is. Észrevettem, hogy minden zuhanyzásom után édesanyám áttúrja a szennyest, mert valamit keresett. Akkor abba kellett hagynom egy hosszú időre, mert féltem a lebukástól. Mikor 18 voltam, akkor elköltöztünk onnét egy kertes házba. Itt már könnyebb a dolgom, már van hova elrejteni a ruhákat, és hogy más munkarendben dolgozom, mint ők, több lehetőségem van ruhában fürödni. Így állok jelenleg.

Eddig két lánynak mertem elmondani, hogy mit szeretet és mit szeretnék velük is csinálni. Sajnos az egyik lány csúnyán kinevetett, azt mondta, hogy én hülye és bolond vagyok. Nem sokkal ezután szétváltak útjaink, de nem ez miatt, voltak ennél már nagyobb bajok is. A másik lány nem tartott hülyének, még küldött is egy olyan képet, amiben egy rövid farmerban és egy pólóban ült a kerti medencéjükben, de vele nem sikerült semmi, mert pár hét múlva kiköltözött Hollandiába a rokonaihoz, és azóta nem találkoztunk. A kép egy ma is féltve őrzött kincsem. A lányokon kívül most beszélek erről először nyíltan, ezért lehet, hogy rideg a stílusom, ezért bocsánatot is kérek. Örülök, hogy itt nem kapok elutasítást amiért eltérek a normálistól. Nem olyan rég találtam meg ezt a fórumot, és csodálkoztam is, mikor visszaolvastam, hogy milyen régen megvan. Megörültem neki, de féltem írni, féltem, hogy visszautasítotok.

 

Remélem tetszett a történetem, még ha szegényes is. Kérdezzetek bátran, szívesen válaszolok a témában minden kérdésre!

Remélem egy kicsit fel fog éledni ez a fórum, mert nekem a ruhában fürdés az életem hatalmas része.

Előzmény: wjeans (3463)
wjeans Creative Commons License 2016.12.07 0 0 3463

Szia!

 

Üdv a csapatban :)

 

Persze, hogy elfér néhány hozzászólás, van itt hely bőven :D

 

Itt bátran leírhatsz mindent, ami ide tartozik, gondolatokat, tapasztalatot ... és ha kérdésed van akkor azt is tedd fel bátran. Várjuk a történetedet, hogy kezdődött a dolog .... beszéltél már erről valakivel ? - mármint ezen a fórumon kívül.

 

Amiért nem pörög úgy a fórum, azért itt vagyunk ám a háttérben ;)

Előzmény: wArgapEga (3460)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.06 0 0 3462

Üdv Wetlook-imádó. Nem gondoltam, hogy ilyen gyrosan kapok majd választ. Itt mindenki szeret ruhában fürödni?
Nekem nincs kedvenc összeállításom, sokféle ruhában szeretek fürödni. De talán a leginkább favorizált az a farmernadrág, pólóval és pulóverrel.
Neked mi a kedvenced? Milyen gyakran szoktál ruhában fürödni?
Elfelejtettem bemutatkozni, wArgapEga vagyok, 24 éves fiú és odavagyok a ruhában fürdésért.

Előzmény: Wetlook-imádó (3461)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.12.06 0 0 3461

Üdv a klubban, nyugodtam írj a témában ide ami érdekel. Te milyen ruha összeállítást favorizálsz a fürdéshez?

 

Üdv:

Wetlook-imádó

Előzmény: wArgapEga (3460)
wArgapEga Creative Commons License 2016.12.05 0 0 3460

Sziasztok! Még új vagyok itt, de szeretek ruhában fürödni. Nemrég fedeztem fel a ezt fórumot, remélem elfér néhány hozzászólásom.

wjeans Creative Commons License 2016.11.27 0 0 3459

Helló!

 

Nem még nem próbáltam, nekem nem igazán jön be a kabátos dolog. Csak muszáj volt hozzá szólnom, hogy el ne vesszen a fórum ;)

Előzmény: Wetlook srác (3458)
Wetlook srác Creative Commons License 2016.11.27 0 1 3458

Csáó!

 

Igen, ez a pangás időnként előfordul errefelé.

Jól felöltözni? Videón és képen láttam már pufikabátos meg sapkás, sálas fürdést, de az fürdés után is melegen tart? Próbáltad már? Ha igen, milyen ruhában?

Előzmény: wjeans (3457)
wjeans Creative Commons License 2016.11.26 0 1 3457

Helló!

 

Hideg? Hát akkor jól fel kell öltözni, persze fürdés előtt :)

 

Egyébként nálam (is) szinte eseménytelenül telt az elmúlt időszak.

De úgy látom a fórum sem igazán pezseg.

Előzmény: Wetlook srác (3454)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!