Keresés

Részletes keresés

Tavaszcsillag Creative Commons License 1999.12.23 0 0 30
Van itt egy csomó negativ "csengésü" hozzászólás. Jellem negativ de épitő jellegü kritikáján kivül a többi csak üres vagdalkozás. Az interjúkat nem hallgattam de majd bepótlom esküszöm, de a többieknek azért válaszolnék. Soma énekel, nem kicsit jól, műsort vezetett már több helyen, a 7i7esben igenis jó volt, mert az a nő aki ennyi pasi között képes reflektálni, hát szóval lehet hogy nem vállalnám be:-)
Image-et teremteni pedig nem valami eccerü dolog, fenn maradni a viz felett pedig még nehezebb, márpedig Neki eddig sikerült, igaz hellyel-közzel kihagyásokkal. Akinek nem teccik szóval meg kellene rendesen indokolni ha már közbeszólnak, főleg aki kijelentette hogy híres kétféleképpen lehet az ember. Nem tom milyen szociobigyó foglalkozik vele, de én még azért föl tudnék sorolni egy pár utat, s módot erre. Na és nem beszélve arról, hogy hires é vagy hirhedt? Soma van akinek hires van akinek hirhedt éppen a szélsőségességéből kifolyólag. Nekem lenne egy kérdésem is hozzá! Hahó Soma! Mi a Te horoszkópod, és mi az aszcendensed? Nekem van egy tippem Skorpióra, persze lehet hogy halál mellé nyúltam:-)
Üdvi
Marjan Tavaszcsillag
kincsem Creative Commons License 1999.12.23 0 0 29
Szia Soma!
Itt a sok lehurrogás után részemről semmi bajom sincs sem veled, sem a stílusoddal. Egyedi vagy és kész.
Kérdéseim: Hallottam meg fog a közeljövőben jelenni a könyved. Miről fog szólni, csak az "általános" szex-téma, vagy inkább önéletrajz-szerőség, mesélj valamit róla! Talán lemez is lesz. Igaz, vagy csak pletyka? Jazz? És ha megjelenik, akkor gondolom lesz koncert-féleség is. Nos, mikor hallhatunk téged általában, és hol?
Köszönöm a válaszokat!
Piros Mogyorós Creative Commons License 1999.12.23 0 0 28
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem nem sokan érdeklődnek a "szexmágus" iránt...
Soma! Inkább menj haza, oszt töltsd valami hasznosabbal az idődet. Nem sértődünk meg.
ioio Creative Commons License 1999.12.23 0 0 27
Sziasztok!

En sem birom ezt a "not".
Nagyon eroltetett amit csinal. Tartalom nincs mogotte, csak nehany meghokkento kijelentes.

Ma ket felekeppen lehet sztar valaki.
1: Valami igazan egyedit, tartalmasat, es maradandot alkot, termeszetesen minel hosszab tavon. Ez sajnos eleg ritka.

2: Csinal, mond, ir valamit amivel felhivja magara az emberek figyelmet. Nem baj hogy igenytelen, morbid, vagy csak esetlen, az a lenyeg hogy mindenki felfigyeljen ra. Es amig az emberek el nem unjak ezt a "bohocot" addig sztarnak erezheti magat.

Szerintem Soma a masodik kategoriaba tartozik, azzal a kulonbseggel, hogy o el-el tunik, es csak kesobb jon vissza, mikor kicsit feledesbe merult.

Azt hogy szexszimbolum-e itelje meg mindenki maga.
Vannak akiknak tetszik, vannak akik ra se birnak nezni. Bar azt hogy szexszimbolum, ezt meg inkabb csak az o szajabol hallottam, meg a riporterekebol. Meg egy ferfi sem mondta ra, hogy HMMM ez a SOMA igazan nem semmi no!!
Ha tevednek szoljatok le.
Mellesleg egy jo no nem dicseri magat, dicserik helyette masok.

Az hogy eletmuvesz, szamomra az is ketseges.
Fel tud valamit mutatni az eddigi eletebol amire nem csak o buszke, hanem masok is elismernek?

Persze lehet hogy csak en itelem meg ilyen negativan, de az az igazsag, hogy akarhany musorban lattam, akarhany riportjat olvastam abbol mindig az tunt ki hogy milyen bekepzelt, mekkora egoja van, es hogy mennyire nem ert semmihez.

ioio

he-há-hógyne Creative Commons License 1999.12.23 0 0 26
Azért nem piskóta, hogy a semmit hogy el lehet adni...
Ez a lapos semmitmondó szubsztancia időnként beverekszi magát a nyilvánosság fényébe, de megnyilvánulásaival -akarata ellenére- önmagát juttatja vissza a sötétségbe, ahová való. A "lapos" természetesen nem a 3D-ós előfordulási formájára értendő, mivel a tér mindhárom, kitüntetett irányába nem elhanyagolható terjedelemmel bír.

De hát, mégiscsak elérte amit akart, mert egy csomó ember ír róla, és ez már eredmény, mivel ennyi leköpködő véleménnyel semelyikőtök sem büszkélkedhet a hálón, mint a nevezett "hölgy".

buvar kund Creative Commons License 1999.12.23 0 0 25
Nincs Veled semmi baj. A körülményeket kell összhangba hozni.
Adott egy Nő (így, ez fontos, sőtt ez a lényeg), aki kétségtelenül különleges. Még akkor is, ha ezt a tulajdonságát túlságosan hangsúlyozza. Szerintem meg kell találni azokat a körülményeket, embereket, riprtalanyokat, műsorokat, fórumokat, ahol ezek az különleges, átlag feletti adottságok érvényesülnek. Az adottságokat pozitív módon hangsúlyozva, nem pedig az óriási ellentétre építve, bár van ahol ez is passzol. Magyarul a Heti Hetes nem a te világod, a Komédiumbeli jazzkoncert és társai már sokkal közelebb állnak Hozzád.
Az a benyomásom, hogy még keresed az utat, hogy hol tudsz igazán érvényesülni. A kevésbé sikeresnak tartott megnyilvánulásaid szerintem próbálkozások új területen. Persze ez csak egy kerítésen kívüli kibic meglátása...
Mostanában kezdesz divatba jönni, egyre több helyen lehet hallani Rólad. A mennyiség viszont nincs mindíg egyenes arányban a minőséggel. Az ismertség ellenben óriási dolog, nagyon sok mindenre lehet használni. Például lehet belőle népszerűséget csinálni.
Ne add fel!
BK
PetiiKE Creative Commons License 1999.12.23 0 0 24
Sziasztok!
Nem baj, sot idealis, ha a buta talkshowba estenkent csak azokat az embereket hivjak meg szorakoztatonak, akik tokeletesen "felepitettek" imazsukat. A problema az, hogy ezen emberek nagytobbsege igy mar nem tunik termeszetesnek, es ripaccsa valik, hogy beloluk is lehessen valaki a magyar szorakoztatoiparban (na nem mintha nagy szam lenne). Soma sajnos teged is ebbe a kategoriaba sorolnak sokan, es igy egyszeruen nem lehetsz szexszimbolum (nem beszelve ugye a "tudobajos topmodellekrol" akik aztan meg plane nagy konkurenciat jelentenek szamodra).
Udv. sok sikert.
Előzmény: Gini (7)
Piros Mogyorós Creative Commons License 1999.12.23 0 0 23
Kedves Soma!
Az igazság az, hogy fogalmam sincs, ki vagy te valójában, első emlékem rólad Juszt egyik Nyitott Száj c. műsorából való, ahol elég visszataszítóan majomkodtál, ahogy a gyenge nő, akit nem hagynak szóhoz jutni című produkciót bemutattad.
Ezek után csak a szexteszt kapcsán hallottam rólad ismét, bár ne hallottam volna.
Tulajdonképpen ki vagy te?
Közzétennél egy lényegretörő önéletrajzot? Főleg a nyilvános szerepléseid érdekelnek. Az, hogy hogy jutottál el odáig, hogy (bár semmi maradandót nem tudsz felmutatni) mégis sokan beszélnek rólad.
Azt hiszem, kiváló példája vagy ennek a mai vállalkozós-suhogós-nyúédzses korszak nem tud semmit, nem jó semmire, mégis megél, mert sokan azt hiszik róla, hogy sztár alaptípusának.
Neked mi erről a véleményed?

Üdv:
Piros Mogyorós

wabel Creative Commons License 1999.12.23 0 0 22
Szia Soma!

Hogyan is állsz Te a soproni fiukkal?
Tényleg hajtottál a Madira?
És mi a helyzet Apukámmal, mármint nem arra gondolok,
hogy hajtottál-e rá csak, hogy miért nem vagy a
7i7esben?

Üdv:
Wabel

PillaPalack Creative Commons License 1999.12.23 0 0 21
kell ez azert, csak nem igy.

..huzz bele soma, tenyleg nem a vagy a legprofibb. kicsit nem figyelsz oda, aztan bamm, mehetsz vissza autosuldozni -en meg emlexem amikor meselted h hogyan lehet autosuldozessel ferfiakat gerjeszteni- sok kezbol esett ki a fakanal a magyar haztartasokban, tuti megjelenik majd egy ujabb "elhiszem h tudom h mi kell a csakoknak" csaj a scene-en.

szoval kosd fel amit jonak lacc, csok: pilla ;)

DeeVine Creative Commons License 1999.12.23 0 0 20
Szegény SOma...ugylátszik itt nem kedvelnek téged...gondolom teszel rá nagy ivben. Nekem speciel bejönnek az ilyen nagyszájú és hasonló kellemű hölgyek...szóval hajrá..én megnéznélek a playboyban :))...bennetek van az igazi kihivás..azért az a sexmágus dolog bár szerénytelennek tünik...de nem itélek, biztos nem ok nélkül jön ez le most felőled. :)) Én veled vagyok...az interjú meg...hmmmm nem hallottalak, majd pótolom.
Vajk Creative Commons License 1999.12.22 0 0 19
Csak nem lesz o is a plebojban????
Azert azt mar ne tessek....

Somaval nekem szemely szerint az a bajom, hogy egysiku. De nagyon. Semmi valtozatossag, a vele keszult interjuk, beszelgetesek mindig ugyanarrol a gyengecske sex-nyuedzs(New Age) felfogastol harsognak, amit talan szannivalonak is lehetne nevezni.
Ennyi lenne valoban az osszes egoja?
Ha mar a csunyasagukat(nem idealis szepseguket) jopofasaggal leplezni kivano emberek kozott kellene valasztanom(hogy kivel beszelghetnek szivesen), a viselkedesbeli termeszetesseguk miatt PaDoDo-eket valasztanam. Somat semmi estre sem.

Most akkor impotenciaval kuzdo, himsoviniszta barom vagyok?:))

DoHi Creative Commons License 1999.12.22 0 0 18
Szia Soma,

Tudod, aki beszól neked az magával van bajban, vagy irígykedik. TE valami "mást" csinálsz, ez pedíg nem baj. Az interjút még nem hallgattam, majd megteszem. Ne felejtsd, minden kritika csak segít a fejlődésben.
Üdv, remélem megint összefutunk Révfülöpön a nyáron.
DoHi

Zso Creative Commons License 1999.12.22 0 0 16
Szerintem sincs semmi kulonos ebben a noben.

Nem szimpatikus es a nagykepuseget es onteltseget meg a meretei sem tudjak eltakarni (pedig eleg nagy darab).

Nem ertem miert kellett meghivni ide (foleg X. Barbi es U. Moni utan).

Internetkommando Creative Commons License 1999.12.22 0 0 15
Soma,

Ird meg a telefonszamodat legyszives.

Internetkommando Creative Commons License 1999.12.22 0 0 14

Ird meg
KoLa Creative Commons License 1999.12.22 0 0 13
Hááát nem'tom...
Valahogy sose tudtam Somát hova tenni.
Talán segítsen Ő maga nekem: Ki vagy Te?

Hogy otthagyta a Heti Hetest? Tisztelettel kérdezem: nem a HH7-es hagyta el Őt? Nem kétlem, hogy biztosan Soma is van amiben nagyon jó, de abban a műsorban - lássuk be - igen gyengécske volt.

Tiszelettel:
KoLa

JetBoy Creative Commons License 1999.12.22 0 0 12
Somának tényleg nagy a szája...ez még nem lenne baj, de valami tényleg hibádzik emellett a "szókimondóság", meg "felszabadultság" mellett... sebaj.
torban Creative Commons License 1999.12.22 0 0 11
Szi Soma !

Én nem tartozom a híveid közé. Nem bírlak. Van akinek tetszenek az ilyen nagyszájú nők, nekem nem.
A gimiben voltak ilyen csajok, de szerencsére - általában - később kinőtték vagy rendbejött a szexuális életük és ettől normálisak lettek, nemcsak a szájuk járt, hogy ők aztán mekkorák a szexben meg stb. Egyébként más témád nincs ? Miért nem vezetsz közös műsort (Hívd)Andreával ? Lehet, hogy egymásra találnátok!
Még te is rendbe jöhetsz.

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.12.22 0 0 10
Az interjú tényleg nagyon rossz, ezt jellem már jól leírta. Ami azt illeti, nekem nem is ezzel van bajom.

Úgy érzem, hogy ez a szexmágus-papnő szereped kezd igen híg lenni, és bár a műalternatív műszabadosság bejön a médiafaló népeknek, ennél azért Te jóval tartalmasabbat is tudtál már alkotni.

Nem tervezed, hogy a tehetségedet valami gyökeresen új irányba fordítsd?

BlumiDC Creative Commons License 1999.12.22 0 0 9
Csatlakozom az előttem szólóhoz...
Előzmény: MaCS (8)
MaCS Creative Commons License 1999.12.22 0 0 8
Halihó!

A szexfelmérés eredményéről lehet valamit tudni?

Üdv: MaCS

Gini Creative Commons License 1999.12.22 0 0 7
Részemről Soma mindigis a Szabadság jelképe volt van és lesz. Nagyon birom a nőt..., talán mert hasonló a jellemünk. Felépítette magát...a SOMÁ-t és profi módon csinálta. Szerintem nagyon intelligens és piszok jó a humora.
Jellem: a rádióműsorrol hasonló a véleményünk - mindazonáltal -, szerintem is kicsit idegen az alany és a riporter egymásnak. De Soma nagyon tud az emberek lelkével játszani, nem kétlem, hogy bele fog jönni.
Ja igen, és imádom ahogy énekel. Tetőtől talpig szexualitás a nő...meghazudtolva a tüdőbajos topmodellek és szinésznők által felállitott szépségkaraktert.
Soma csak gratulálni tudok, és sajnálom, hogy lecsúsztam a Hajós utcai bulidról a napokban a virusom miatt...:))
Piros Mogyorós Creative Commons License 1999.12.22 0 0 6
Ahogy így elnézem, ez egy meglehetősen érdektelen topik. Nem is csodálom.
Muszáj ezt a Somát behívni?
getom Creative Commons License 1999.12.22 0 0 5
Kattints a képre alul, és megtudod.
Előzmény: szusi úr (4)
szusi úr Creative Commons License 1999.12.22 0 0 4
ki az a soma?
Előzmény: moon (-)
Aksi Creative Commons License 1999.12.22 0 0 3
A "szexmágus" jelzo azert eleg kemeny, nem gondoljatok? ;)
jellem Creative Commons License 1999.12.22 0 0 2
Kedves Soma!

Meghallgattam az interjúidat az indexrádióban. Szerintem nagyon gyengére sikeredtek. Az interjúalanyaid érdektelen emberek és nem tudnak kommunikálni. Rajtad némi erőltetettség és sok erőszakosság érződik. Behallatszik a troli.

A rossz interjú során az erőszakos kérdező jegyzeteiből bombázza az érdektelen alanyt.

A jó interjú során a kérdező kibontja az alany érdekes személyiségét, alázattal hagyva, hogy az vezesse őt.

A zseniális interjú során két ember találkozik, akiknek személyisége valósággal egyesül és olyan mélységeket tárnak fel együtt, melyekhez egyedül ritkán jutunk el, s melyek lebilincselik az emberek figyelmét.

Egyszer voltál egy főzőműsorban, ahol azt mondtad, hogy a főzés sex. Az interjúcsinálás is az, neked kéne a legjobban tudnod.
Nem az a bátorság és szókimondás, ha intim dolgokra rákérdezel.
Hanem ha mersz "egyesülni" az alanyaiddal sok-sok ember füle hallatára, és okkulására. Ha fel tudod nyitni őket, ha le tudod vetkőztetni őket, meghempergetni, és felöltöztetni újra.
A te kaliberednek ez lenne a feladat, a bulvárinterjút meg hagyd a magazinokra.

További sok sikert műsoraidhoz, remélem nem voltam sértő.

Üdv:

jellem
:-j

juci Creative Commons License 1999.12.22 0 0 1

Kedves Soma!
A Fábrysóban nagyon jó voltál, bár eleinte némi aggodalommal töltött el, hogy te leszel a vendég. De aztán szanaszét kacagtam magam rajtatok.
Előzmény: moon (-)
Don_Fülig_di_St_James Creative Commons License 1999.12.22 0 0 0
A S0ma? Üdvözlöm
Előzmény: moon (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!