Keresés

Részletes keresés

Al Macinnis Creative Commons License 2000.11.03 0 0 89
Majd elfelejtettem, a hétvégén Dallas-Philadelphia mecs lesz, élőben.

Let's go Rams !!!

izé, valami angolul jól beszélő (olvasó :-)) ), nem olvasta tegnap az ESPN NFL oldalát? Valami olyasmiről volt szó, hogy az Indianapolis Colts, elvinné tőlünk Marsall Faulkot ???????? Beb@szna !!!!!!!

Al Macinnis Creative Commons License 2000.11.03 0 0 88
A FoxSports-ot én írtam, de nem ugyanazt lehet fogni amit az USA-ban, hanem a FoxSport Central and Eastern Europe műsorát. Ez a műsor meg tele van soccerrel :-(((( B@sszák meg, a hülye labdarúgó meccseket. Tiszta máli, hogy azért heti két Football meccs is van :-))) Szóval bennünket külön kezelnek, de asszem hogy az USA-ban is külön körzeti műsoraik vannak. :-) Itthon én a UPC Directen keresztül tudom fogni a Foxsports-ot.
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.03 0 0 87
Áhój!!!!:-)

Örültem soraidnak, bár most már tényleg a szellemi képességeim korlátozottságát kezdem érezni...
Sz'al a rájátszás. "A csoport gyöztesek két-két legjobbja automatikus résztveője a Divisional Playoff-nak.A harmadik csoportgyöztes a három eredménnyel bejutó leggyengébbikével találkozik. "
Na sz'al nekem vannak gondjaim ezen utóbbi mondattal...:-) Ez azt jelenti, hogy a legjobb csoportmásodikkal? Elég logikátlannak tűnik, de ha igy van, hát igy van.
Mi a lényege ennek az egész wild card weekend-nek? Mert ennek igy nem sok értelmét látom, mivel ezek után úgyis jön a nevében is elődöntő (na jó valójában csak rájátszás), az általad jelzett konferencia első - legjobb második; másik két csoportgyőztes párositásban, ami dönt a konferenciadöntő résztvevőjéről.

A CBS-t, meg a Foxot is assz'em én irtam, de én most még egy jó honapig Németországba vagyok telepitve, ezért láthatok ilyeneket, de feltett szándékom, hogy otthon is keritek vmi csatornát, v. helyet, ahol rendszeresen lehet focit nézni.

Sajnos(?) hétvégén Olaszországban leszek és igy val'szeg nem látom a Steelers elleni meccset.

TITANS!

ui.: Neked miért éppen az ex-olajosok?

fighting Creative Commons License 2000.11.02 0 0 86
Sziasztok

Nagy örömmel fedeztem fel ezt az oldalt,hiszen végre hasonszörü amerikai foci rajongokkal cseveghetek.
Rögtön elmondanám hogy,miként müködik a rájátszás.
A csoport gyöztesek két-két legjobbja automatikus résztveője a Divisional Playoff-nak.A harmadik csoportgyöztes a három eredménnyel bejutó leggyengébbikével találkozik.
Igy fordulhatot elö a tavalyi rájátszásban(wildcard games), hogy a Titans(13-3)-Bills(11-5) egymás ellen játszott, addig a Seahawks(9-7)-Dolphins(9-7) párositás a másik ágon.
A második körben a legerösebb eredményt felmutató a leggyengébb eredményű csapattal kerül össze.Ezután azt hiszem a többi már evidens.
Más.

Olvastam,hogy Magyarországon fogható a Foxsport és lehet,hogy rosszul értettem,de mintha valaki a CBS-t is emlegette volna mint nézhető csatornát.IGAZ EZ??????

Még egy kérdés. Tudja valaki,hogy itthon nézhetö-e a college football???Legfökébb a NOTRE DAME érdekelne!!!!!!!!!!!

Sziasztok maradok tisztelettel!!!!!

GO TITANS GO IRISH

BéKa_d Creative Commons License 2000.11.02 0 0 85
Lecsó!

Csoporton a konferenciákat értetted? Csak mert, ha jól rémlik a menetrendből, akkor lesz egy konferencia elődöntő, konf.döntő, és utána már SB - tehát konf-ként 4-4 csapat jut be az egyenes kieséses konf. rájátszásba. Mindenesetre ez egy eléggé logikus megoldásnak tűnik, thanx az infóért - tehát tul.képp a konf négy legjobb eredményét elért csapatról beszélünk?

Postseason
Wild Card Weekend
December 30-31
Divisional Playoffs
January 6-7
Conference Championships
January 14
Super Bowl XXXV, Tampa, Fla.
January 28
AFC-NFC Pro Bowl, Honolulu, Hawaii
February 4

A Titans győzelmével ébredtem, sajnos nem birtam kivárni a 2 am-es kezdést; pedig az összefoglalók alapján megérte volna. Sajnos vasárnap még nem t'om, hogy hol leszek és látom-e a Steelers elleni meccset, pedig a Baltimore-i győzelem után ez is egy győztes csoportrangadó lesz...:-)
A bökdösésnek "csak" sérültje volt, v. vmi komolyabb esemény volt - tettes?

TITANS!

lecso_d Creative Commons License 2000.10.31 0 0 84
Vasarnap este egy Raider szurkolo megszurt a stadionban valakit, csak ket sor volt errol az ujsagokban. M.O. ezert hatalmas herce-hurca lenne, palya betiltas, stb. Az Usa-ban semmi.

Lecso

Előzmény: lecso_d (83)
lecso_d Creative Commons License 2000.10.31 0 0 83
Beka!
A csoport gyoztesek automatikusan bekerulnek a rajatszasba, utana a harom legjobb eredmenyel rendelkezok.Ha azok egyenlok, akkor az egymas elleni eredmenyek szamitanak. Ha a csapatok nem jatszottak egymas ellen, a konferencian belul elert eredmenyeket kell figyelembe venni. A legjobb eredmenyel rendelkezo csapat a konferencian belul vegig otthon jatszik. A rendes szezon 16 meccs. A biztos bejutashoz kb. 11:5 kell, de akar 8:8 is be lehet meg jutni.
A Raiders Nehezen nyert, 5 "golt" lott a lengyel rugonk, de a gyozelem a fontos.
Titans nyert tegnap idegenben a Redskins ellen.

Lecso
Go Raiders!!!!!!!
Hajra Fradi!!!!!

Előzmény: BéKa_d (82)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.31 0 0 82
Ha minden jól megy, akkor megnézem a mai TITANS meccset az ABC-n.
Azért volt a hétvégén jónéhány meglepi; nekem legalábbis a Minnesota laza zakója mindenképpen az volt, no meg Cincinnati győzelmre sem tettem semmit (sőt...), a Baltimore 5. meccsén nem ér el TD-t..., számomra a Jacksonville dallasi győzelme is erős meglepi.

Az AFC keleti csoportja nagyon érdekesen alakul.

Továbbra is érdekel, hogy mi alapján alakul ki a rájátszás mezőnye - csoportelsők, plusz a legjobb második, vagy hogyan?

üdv minden fannak

TITANS!
www.tennessee-titanfans.com
www.titansfans.com
www.titansonline.com

Bure Creative Commons License 2000.10.30 0 0 81
A San Diego még százszázalékos! :-) igaz, az ellentétes irányból hibátlan a mérlegük...:)
Előzmény: Al Macinnis (80)
Al Macinnis Creative Commons License 2000.10.30 0 0 80
Sajnos a hétvégén nem láttam meccset, mert nem értem rá :-((( Este elkezdtem a Rams meccsét követni a neten, de álmos voltam (meg persze az is bejátszott, hogy a San Fransisco 2 perc után már 7-0-ra vezetett), így elmentem aludni. Most nézem az eredményeket, Marsall Faulk 4 TD-t ért el, ezzel 34-24-re legyűrtük a Friscot. :-))) Pedig féltem a meccstől.
Más. A Vikingek is elszenvedték első zakójukat, tehát már nincs 100 %-os csapat, a bajnokságban. :-)

Let's go RAMS !!!

lecso_d Creative Commons License 2000.10.30 0 0 79
Sajnos a Green Bay kikapott a Miamitol, pedig mar vezetett 17:0-ra. A Raiders este jatszik a San Diego-val, ok meg nem nyertek.

Go Raiders!!!!

Lecso

Előzmény: notredame (77)
labrat Creative Commons License 2000.10.28 0 0 78
Nem tud esetleg valaki egy neten fellelhető szabálykönyvről?
Mert én már régóta keresek ilyet, de még az amerikai site-okon se találtam semmit.
Egyébként jó lenne valami ezzel a témával foglakozó könyv is.

CARDINALS!

notredame Creative Commons License 2000.10.28 0 0 77
Sziasztok

Itt vagyok és végre hasonszörüekkel lehet csevegni.

GO IRISH! GO PACKERS!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.27 0 0 76
Részemről mindenképpen nagyon megköszönnék egy ilyen szabálykönyv-kivonatot.

Off - 15y penalty: Mondjuk az ilyen időhúzásra ki lehet találni sokmindent, ahogyan megszűntették a hazaadást, ugyan úgy ki lehetne találni, hogy a kapus meg a védő között csak egy oda-vissza passz lehet - egyébként meg most is ugyan úgy lehet ilyen módon húzni az időt mégse teszik. Ezzel együtt, nekem a futó órával van a legkevesebb bajom a focink kapcsán.

Hétvégére vmi jó tipp? Remélem leigázzuk hétfőn a Rézbőrűeket.

TITANS!

Előzmény: makaii (75)
makaii Creative Commons License 2000.10.27 0 0 75
Tiszta ido bevezetese azerrt gaz az eu. fociban, mert konnyebben lehet idot huzni, hatul adogacc oda vissza a kapusssal, ez para szerintem...

Huhhh, a szabalytalansagokat majd beirom, van egy konyvem es nem akarok semmi kihagyni szal ha lesz a hetvegen egy oracskam akkor begepelem. Persze ha nem akarjatok hogy oldalakat irejak akkor csak szoljatok ram addig!

Na pussz, GO GREEN BAY!
(hozzateszem tok jo olvasni az irasok vegen, hogy Hajra Dallas, hajra Rams, Oakland, stb! (: Ennek van feelinge...!)
EN MARADOK: GO GREEN BAY PACKERS! (:

Előzmény: HT Miskolc (74)
HT Miskolc Creative Commons License 2000.10.27 0 0 74
Amit még ezen kívül nagyon jónak tartok és ahogy más sportágban is bevezették, az eu. fociban is nagyon ésszerűnek tartanám az a tiszta idő mérése.

Idén csak egy Európa Bajnoki cím múlott a szubjektív hosszabbításon....

Előzmény: BéKa_d (73)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 73
Hidd el, hogy engem nem zavarna, ha mondjuk lenne 6-8 biró a focimeccsen is, csak ne ők döntenék el a meccseket (a kiesést és a bajnoki cimet...).

Talán még megéljük, hogy tényleg gól lesz a gól (lásd tavaly a Haladást) les lesz a les (pl. idén kiesési rangadón a Haladás) a törlesztésnek lesz előzménye is stb. stb...

Előzmény: HT Miskolc (72)
HT Miskolc Creative Commons License 2000.10.26 0 0 72
Nekem az is nagyon szimpatikus, hogy a vezető bíró bemondja a döntését...na ezért itthon néhány játékvezetőt biztos meglincselnének...

Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy egy am. foci meccsen nem 3x2 szemnek kell látnia...

hajrá DALLAS!!!!

Előzmény: BéKa_d (71)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 71
Illetve kitalálták, hogy a birónak is lehet videója; visszanézheti akár 5 kameraállásból is a konkrét esetet és tényleg megalapozottan dönthet... Aztán, ha fölöslegesen reklamáltál, akkor bux egy időkérést (már ha jól rémlik a meccsek történése alapján).
Egyébként szerintem is ált. jól biráskodnak, ha vki ráér azért tarthatna nekem egy gyorstalpalót a szabálytalanságokból (mikor lehet a futókat támadni, hogyan, ki az akinek szó nélkül neki lehet esni, meg ilyen apróságok - tudom, hogy ez több oldalt is kitehet, de éppen ezért nagyon megköszönném; akár egy-két sört is megérne).

Egyébként talált már vki otthon olyan helyet, ahol lehet meccset nézni?

TITANS!

Előzmény: makaii (70)
makaii Creative Commons License 2000.10.26 0 0 70
HA 15 yardos buntit kaptak akkor tuti nem Pass Interference volt. Lehet hogy illegal blocking, vagy ilyesmi, a lenyeg hogy furcsa, de nekem ugy tunik, hogy igen jo a biraskodas az NFLben...fura is, hogy mekkora kavalkadakban vesznek eszre dolgokat, szerintem szenzacios. Arra gondolok, hogy amig fociban iszonyat 11eseket benaznak el a biok addig maerikaifociban 10 emberes gulaban eszrveszeik hogy leert e a labda a foldre vagy nem. Kiraly.
Előzmény: Al Macinnis (69)
Al Macinnis Creative Commons License 2000.10.25 0 0 69
Ez idáig tiszta is volt, én azt nem értettem, hogy mikor mindez fordítva volt, akkor miért 15 yard büntit kapott a Kansas, és miért nem 33-at. Mert ha így nézzük, akkor, abban az esetben a Ramsnak kellett volna onnan jönni, ahol a szabálytalanság volt. :-((( Mindegy már, mert azért nem ezen múlott a meccs.

Let's go Rams !!!!

Előzmény: labrat (68)
labrat Creative Commons License 2000.10.24 0 0 68
Sziasztok!
Akkor én is bekapcsolódnék a témába.
Al Macinnisnek: a 47 yard büntit pass interference-ért adták, vagyis a támadócsapat megkapta ott a labdát, ahol bezavarták az átadást. Vagyis ezért a szabálytalanságért akár 80-90 yard is lehet a büntetés (persze ha olyan hosszú a passz). Jó mi?
Egyébként GO CARDS!!!! (azért ez a Dallasi bukta durva volt)
Ja, itthon Mo.-n egyébként a DSF-n lehet nézni amifocit, kedden 0.00-1.30-ig. Ebbe sajna csak egy meccsösszefoglaló fér bele, meg a többi meccs kivonata. Na persze csak olyan mazochistáknak ajánlott, akik bírják a német kommentárt.
HT Miskolc Creative Commons License 2000.10.24 0 0 67
Köszi!!

Ahogy elnézem jól legázoltuk az Arizonát...

Hát akkor csak így tovább COWBOYS!!!!

Előzmény: makaii (66)
makaii Creative Commons License 2000.10.24 0 0 66
Hi!
Itt vannak a hetvegi eredmenyek. Green Bay szabadnapos volt ezen a heten, szoval nekem elmaradtak az izgalmak:

Detroit - Tampa Bay : 28-14
New Orleans - Atlanta : 21-19
Denver - Cincinnati : 21-31
Arozina - Dallas : 7-48
New England - Indianapolis : 23-30
St. Louis - Kansas City : 34-54
Buffalo - Minnesota : 27-31
Chicago - Philadelphia : 9-13
San Francisco - Carolina : 16-34
Tennessee - Baltimore : 14-6
Seattle - Oakland : 3-31
Cleveland - Pittsburgh : 0-22
Washington - Jacksonville : 35-16
Miami - New York Jets : 37-40

Hat ennyi, hajra magyarok, HAJRA GREEN BAY!

Előzmény: HT Miskolc (65)
HT Miskolc Creative Commons License 2000.10.24 0 0 65
Árulja el valaki a hétvégi eredményeket!!
Előzmény: BéKa_d (64)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.23 0 0 64
Kösz a beszámolót.

((A mai összefoglaló alapján volt a Baltimore-nak a végén egy érdekes TD kisérlete; szerencsére nem adták meg.))

Tényleg, a büntetésekre van valami általános szabály, vagy útmutató, hogy miért mennyi jár? (Ez a 47yard büntetés mindenesetre elég soknak tűnik, egy fogó elleni lökésért.)
Azért a meccs utáni Rams nyilatkozatok (már amit megértettem belőle és már amit leadtak belőle...) szimpatikusak voltak.

Előzmény: Al Macinnis (63)
Al Macinnis Creative Commons License 2000.10.23 0 0 63
Sajna vasárnap nem értem rá nézni a Rams meccset, csak most néztem meg videóról. Nem sok örömöm volt benne :-((( Az hagyján, hogy annyira szarul kezdtek, mert Warner sec perc alatt összehozott két interceptiont :-((( Aztán 4. kisérletnél, mikor elrúgják a picsába a labdát, a Rams rúgóját blokkolták, de úgy hogy rögvest touchdown lett belőle. A bíráskodásra nem is mondok semmit, mert halvány sötétlila fingom nem volt róla, hogy mit miért fújnak. Történt, hogy a chiefs fogóját lökték, ezért kapott a Rams, gyenge 47 yard büntit. Így fasza volt, mert nem a félpályától kellet jönni a Kansasnek, hanem mindjárt mehettek gólra. Ez ugye eddig rendben is lenne, mert támadni csak akkor szabad, ha már nála a labda, de mikor ugyan ez a másik oldalon játszódott le, akkor bezzeg a Rams, nem onnan jöhetett, ahol a szabálytalanság történt, hanem csak 15 yard büntit kapott a Kansas.
Nem értettem azt sem, mikor a Kansas QB-je kezéből kiütötték a labdát, és meg is szerezte a Rams, hogy mi a picsájért nem ők jöhettek.
Vagy mikor a kick returnel elszaladt Horne a félpályán túl, csak közben a bírók szabálytalanságot láttak a Ramsnál, és így a 10 yardos vonalról jöhettünk. Szóval tele volt a tököm a bíráskodással, és nem csak én nem értettem, hanem sokszor a Rams játékosai sem.
Warner sérülése nem jött jókor, mert elég nehéz meccsek következnek. Asszem nem lesz nagy meglepi, a következő ötből, jó ha nyerünk 3-at :-((((((( Bár ne így legyen.
Mindentől függetlenül, nagyon látszott a Kansas-szen, hogy most nyerni akarnak. Meg is érdemelték a győzelmet, és talán mindenféleképpen nyertek is volna, mert tegnap bűn szar volt a Rams.
Jellemző a meccsre, hogy volt rajta vagy 5 sérülés, sőt a végén egy kis bunyó is.
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.23 0 0 62
Üdv,

Hát igen, ez a 20 pontos Rams zacsi elég jelentős, ráadásul Kurt Waltner kihagy 5-6 hetet a törött ujja miatt.

Szerencsére mi is nyertünk a csoportrangadón, nem semmi, hogy a Baltimore 4. meccsén nem jut el TD-ig...

Az Oakland győzelme hozott nekem 30DM-et...:-) - kösz a megnyugtatást; a Dallas sajnos nem hozott semmit, mert be volt kötve mindenféle hülyeséggel (a Vikings 7 pontos győzelme, a Philadelphia Eagles 7 pontos győzelme, meg ilyen "esélytelen" tippekkel).

Hétvégén (ill. hétfő éjjel) Washington-Tennessee; érdekes meccs lesz, bár nem bánom, ha nem lesz érdekes, csak igázzuk le a Rézbőrűeket.
(Assz'em az Oaklandot és a Dallast is igencsak tutira lehet venni a hétvégén, a St. Luis viszont Waltner sérülése után mehet SF-be, ami azért elég rázós lehet...).

Ha van vmi okos helyi tipp, akkor köszönöm.

A balhék viszont gondolom néhány pofon után le is zárulnak és nem feltétlenül akarják "megfektetni" az embert és a földön rúgdosni. Stadionon kivül is vannak balhék? - nem a bajnoki cim kapcsán rendezett városrendezésre gondolok, hanem a szurkolótáborok közötti fesztiválra. Mennyire jellemző, hogy idegenbe is mennek a drukkerek?

TITANS!

lecso_d Creative Commons License 2000.10.23 0 0 61
Szep volt Raiders!!! Legazoltuk a Seattle-t.
A het meglepetese A Kansas City leverte a Rams-t. De meg hogyan.
A Denver is kikapott, ez is meglepetes.
En Floridaban lakom, nekem is sportbarba kell menni, ha A Raiderst latni akarom.Most vasarnap viszont az ESPN-en adjak a San Diego elleni meccsett. Majd ket het mulva hetfo este a Denver ellen.
A szurkolok itt az USA-ban nincsenek szetvalasztva, ezert neha van pofozkodas, de az ujsagok (TV) ezt nem fujja fel ugy mint otthon.

Lecso
GO Raiders!!
Hajra Fradi!!!

Előzmény: makaii (60)
makaii Creative Commons License 2000.10.23 0 0 60
Hi!

Azert akarhogy is nezzuk minden idok egyik legjobb QBja Brett Favre....egyetlen jatekos aki zsinorban haromszor lett alapszakasz MVP! Most sajnos nincs korulotte olyan csapat, hogy SBig meneteljenek, de en egy rajatszasba kerulest elvarok toluk!!!!

GO PACKERS!!!!!

Előzmény: BéKa_d (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!