Keresés

Részletes keresés

BéKa_d Creative Commons License 2001.01.03 0 0 150
HNY!

Hát eddig tartott a Rams... részvétem.

Itthon hol lehetne megnézni a konferencia elődöntőket? Bármilyen megoldás érdekel - még akár az is, ha vki a neten tudja hétvégén követni az eseményeket, vmi ingyenes SMS küldőn továbbítja nekem a TITANS meccs alakulását.

Mindenesetre mindenkinek minden jót...

TITANS!!!

HT Miskolc Creative Commons License 2000.12.29 0 0 149
Happy New Year for every NFL fans!!!

Go Dallas!!!

Előzmény: MacPhisto (148)
MacPhisto Creative Commons License 2000.12.25 0 0 148
Kösz...nem igazán segít ez rajtunk...én már szezon elején röhögtem ,mikor az egyik szakértő fekete lónak nevezett ki minket! bár ha playoff meglett volna...
Előzmény: Al Macinnis (146)
lecso_d Creative Commons License 2000.12.25 0 0 147
Kellemes Karacsonyt mindenkinek!!!
Nekem remekul kezdodott az het, a Raiders 52:9-re legyozte a Panterst, igy az elso heten szabadnaposak leszunk. AFC west bajnoka : Oakland Raiders!!!!!!!
Előzmény: Al Macinnis (146)
Al Macinnis Creative Commons License 2000.12.25 0 0 146
A rájátszás párosítása:

dec. 30
Indianapolis-Miami
St. Louis-New Orleans

dec 31
Denver-Tenesse vagy Baltimore
Tampa Bay-Philadelphia

Szóval megint a Szentekkel játszunk, atya világ mi várható, ha már ezen a tegnapi mecsen annyi bunyó volt :-)))

Mac: Annyit szerettem volna még azért hozzá tenni, hogy komolyan meg sajnáltam a Detroitiakat, mikor a savanyú ábrázatukat mutatták. :-(

MacPhisto Creative Commons License 2000.12.25 0 0 145
Egyszerűen nem hiszem el...két másodpercen ment el a playoff... :-((((((((((((((((((((((((((((( és ráadásul pont a Rams kerül be, ilyet :-(((((((((((((((( nem baj, hokiban revansot veszünk, Al!
Playoff második fordulóban úgyis összefutunk... (legalábbis úgy számolom).
Előzmény: Al Macinnis (144)
Al Macinnis Creative Commons License 2000.12.24 0 0 144
MEG VAN !!!!!!! BEKERÜLTÜNK!!! Hű de meleg volt.

Történt egy s más, de így visszatekintve, jó kis karácsony este volt.

Meg is ragadom az alkalmat, és minden NFL fannak, boldog karácsonyt kívánok!!

Térjünk a lényegre, a Rams csak abban az esetben kerülhetett be a rájátszásba, ha legyőzik a Saint-eket, és a Lions kikap, vagy döntetlent csinál a Chicago Bears-el. A Rams végig vezetett ugyan, még sem voltam nyugodt, mert a másik mecsen rögvest elhúzott a Lions, aztán csak később kapaszkodott a Bears. Utána meg, felváltva vezettek, hű mit éltem át. :-)))
Meg kell mondjam, megint bűn szarul játszottunk. Warner nagyon kutyaütő volt. Semmi elképzelés a támadójátékunkban. Mindent Faulknak (RB) ad, aztán fusson vele, amit bír. Csórikám, megint kitett magáért. Marshall Faulk 3 TD. Ezzel be is vonult a történelem könyvekbe, mert ebben a szezonban (alapszakasz) 26 TD-t ért el. Ennyit még soha senki. Az eddigi csúcs, 25 volt. Ha ehhez hozzá vesszük, hogy 3 hétig sérült volt...... Szóval rajta nem múlott. Aztán "hál" istennek, Warner megsérült (persze ezt nem mondtam komolyan), de szerintem csak a sérülésre fogták a cserét. Helyére jött Green, és bizony "sokkal" színesebb lett a játékunk. Csak egy példa: Warnerrel 1 yardos vonalról, nem tudtunk TD-t elérni :-(, míg Green egyszer (bünti miatt) 2. kisérletből kellett volna 20 yard. Kb. a félpályánál voltunk, és adott egy akkora paszt Holt-nak (42 yard), majdnem TD lett belőle :-))).
Rendkivül feszült mecs volt. Annyi kakaskodás, pofozkodás volt benne, hogy az már ........mindegy, hagyjuk, karácsony van :-)
Ja, és még el nem felejtem. Végetért a mecs, és átkapcsoltak a Detroit-Chacago mecsre, 20-20-as állásnál. Volt hátra vagy 30 mp. Még ekkor is passzolgattak a Chicagoiak, engem meg a guta kerülgetett, hogy nehogy INT-t csináljanak. De nem csináltak. 7 mp-cel a vége előtt, field goalt rúghattak, 54 yardról!!!!. Összejött, és ezzel győztek 23-20-ra :-)))))))) Aztán már csak a kick returnt kellett kiszurkolnom. :-)
Ja külön köszönet a Chicagobol annak a srácnak, aki egy 61 yardos interception returnt, TD-nal fejezett be. :-))

Üdv legyetek jók, találkozunk a rájátszásban!

labrat Creative Commons License 2000.12.19 0 0 143
Az AFC és az NFC 2-2 legjobb továbbjutója egyből a divisional playoffba kerül, a maradék 4-4 csapat pedig a wildcard weekenden dönti el egymás között a div. playoffba jutást.
Al Macinnis Creative Commons License 2000.12.19 0 0 142
Megtettük. Más óhaj, sóhaj????
A büdös francba, a végén vesztettünk. Nem semmi mecs lesz a 24.-i New Orleans-St. Louis Rams mérkőzés. Remélem azt adja a Foxsport. Ha minden igaz, azon dől el, hogy ki kerül a rájátszásba, bár a manó tudja követni, hogy hogy is alakul a rájátszás mezőnye. Játszottam a Madden NFL-lel, és abban sem értettem, hogy hogyan alakult ki a mezőny. Mindenesetre (ha jól emlékszem), abban úgy volt, hogy 4 kiemelt lett, és másik 8 csapat játszotta az első kört. Ezek győztesei találkoztak a 4 kiemeltel ?????? Ezek szerint, 12 csapat jut tovább????
Előzmény: MacPhisto (141)
MacPhisto Creative Commons License 2000.12.19 0 0 141
Valami hihetetlen, hogy megvertük a Jets-t.
Al, megtehetnétek nekünk azt a szívességet, hogy kikaptok...olyan jó lenne a playoff...

Lions rule (se)

HT Miskolc Creative Commons License 2000.12.18 0 0 140
Sziasztok!!

Aki tudja nézni az HBO-t ajánlom figyelmébe a Vizesnyolcas című filmet...kivételesen nem QB a főszereplő...nem rugbyzik le az am. focit...és két jelenet erejéig lehet benne látni Jimmy Johnsont, az utóbbi évek legeredményesebb DALLAS head coach-át...

egy dolgot nem értek...a sackedet mért zsákolásnak nevezik benne...

Go DALLAS!!!

Előzmény: Al Macinnis (139)
Al Macinnis Creative Commons License 2000.12.16 0 0 139
Erről a címről:
http://foxsports.com/foxsportseu/

Előzmény: Fasee (138)
Fasee Creative Commons License 2000.12.16 0 0 138
Honnan lehet megtudni, hogy melyik meccset adja a Foxsport Vasárnap?

Dallas!!!!!(Talán jövőre majd jobban megy)

makaii Creative Commons License 2000.12.15 0 0 137
Huhhh, durva, Green BAynek ket uccso meccset hoznia kell es a Tampanak meg vesztenie, hogy bejussunk a rajatszasba...ha bejutottunk, akkor mar nincs megallas, NYERUNK IS! (;

GO GREEN BAY!!!!!
Favre 4 MVP!

BéKa_d Creative Commons License 2000.12.12 0 0 136
Hi!

Valóban, gratula a Raidersnek...

Szerintem a Titans nem fogja tudni megőrizni a konferencia első helyét; ez a hétvégi 35-3-as meccs nem sokat ért. Az előző hetekben elég szarul ment, úgyhogy ez mondjuk átbillentheti a csapatot a holtponton, de a hibák elfedésére is jó lehet....

Majd meglássuk.

TITANS!

Mamakedvence Creative Commons License 2000.12.12 0 0 135
udv, van itt a hazban valaki SF 49ers fan? Csodas varos, csodas csapat! Go!Go!Go!
Al Macinnis Creative Commons License 2000.12.12 0 0 134
Nagy kár hogy a New Orleans a végén a maga javára fordította a mecset. Jó lett volna, ha zakóznak a San Fransisco ellen. Mindegy.
Nálunk Warner, és főleg Faulk nagyot játszott. Faulk 4 TD. :-)))))))) Két pokoli nehéz mecs következik. Először a Tampához látogatunk, aztán meg New Orleansba, egy ki-ki mecsre. Sajna a Saint-eknek egy könnyű hazai Atlanta mecs következik. Végül is a dec. 24.-i New Orleans mecsen dől el a rájátszás, SZVSZ. Addig is...............

Let's go RAMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lecso_d Creative Commons License 2000.12.12 0 0 133
Sziasztok!
A Raiders tegnap este nagyszeru gyozelemmel kedveskedett szurkoloinak. Ezuttal a New York Jets-et vertuk agyon. Ezzel bekerulve a rajatszasba het ev utan. Ha a hatralevo ket merkozesunket megnyerjuk, akkor elsok leszunk a nyugati csoportban, sot az elso heten szabadnapot kapunk. A jelen pillanatban az AFC-ben Titans, Raiders es Miami a harom csoportelso, es a Titansnek van a hazai palya elonye vegig a rajatszasba. Az NFC-ben a Rams alaposan elpaholta a nagy vetelytarsat az Minnesota Vikings-ot.
Tovabbi erdekesebb eredmenyek: New Orleans nyert San Francisco ellen, es a Floridai rangadon a Tampa Bay megverte a Miamit.
Tovabbi jo szurkolast!
Lecso
Előzmény: Al Macinnis (132)
Al Macinnis Creative Commons License 2000.12.05 0 0 132
Tegnap a Foxsporton a Rams meccset adták felvételről. De jó, hogy lassan vége az alapszakasznak, mert lassan megőszülök, ha még megnézek egy-két Rams meccset. Kurt Warner visszatért, csak éppen nem mint QB, hanem mint szabó játszott. Ő szabta a méretes zakónkat.

Mi támadhattunk először, és szépen végig is vittük a lasztit apránként, az egész pályán, egészen a 15 yardos vonalig. Sajna itt megállt a tudomány, jöhetett a field goal, amit annak rendje s módja szerint be is lőttünk. 3-0 ide, az első támadásból. Ki gondolta volna ekkor, hogy ez lesz az utolsó pontunk is. :-(((((((((( Ezután csupán a mázlink miatt maradt ez az eredmény a félidőig, bár helyenként még talán elfogadhatóan is játszottunk. Talán. Mindenesetre mázli volt, hogy a Panthers is "felnőtt" hozzánk, amit a két Red Zone-ás interception-ük is bizonyított. :-))))))) Gól vonal előtt 2x is eladták a lasztit. Azért mi is hoztuk magunkat, Fumble-ben jók voltunk. :-((( Kiejtett punt return, kick return, passzok. Egész meccsen összehoztunk 8 turnovers-t, 4 fumble-amiből persze 3-at nem is mi szereztünk meg (különben semmi szépsége, ha visszaszerezzük).
A forduló pont a 2. félidő elején volt. Ekkor szinte egymaga Marshall Faulk RB, küzdötte végig magát a pályán. Elértünk nagy nehezen a Red Zone-ig, de addigra már úgy ki volt, mint a liba. Így gondolom Warner gondolt egyet, hogy meglepi a hazaiakat, és nem Faulknak adja, hanem passzol egyet Bruce-nak WR. Nem jöt össze, egy gyönyörű interception lett belőle (red zone interception :-(((((((((( ). A védő meg szépen végig futott az egész pályán ( 88 yardot), és elért egy TD-t. Így 10-0 helyett, 3-7 lett, és innentől fogva katasztrófa volt a Rams játéka. Próbálkoztak, erőlködtek, de semmi.
Egy kis adalék, a sérüléséből felépült Warner játékához. A tavalyi szezonban, össz-vissz 13 !!!! interception-t csinált. A mai meccsen 4-et !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Warner statisztikája:
passing 18-36 189 yard 4 INT 0 TD 2 Sacks
A rájátszás kezd elúszni, mert pokoli nehéz meccsek jönnek. Igazából az utolsó forduló lesz a döntő, SZVSZ.
Hétvégén a Foxsporton, hazai pályán fogadjuk a Vikingeket. Okvetlen győznünk kell. Nézem megint és szurkolok ezerrel. Az nem lehet hogy ne jussunk a rájátszásba.
Utána két idegenbeli mecs. A Tampa ellen (az se lesz semmi), és utána a csoport elsőségről döntő, New Orleans elleni. Mondom borzalmasan nehéz meccsek, de persze nem lehetlen, hogy nyerjük őket.

Let's go RAAAAAAAAAAAAAMMMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.12.05 0 0 131
www.nfl.com, amúgy

Detroit 17
Minnesota 24 Final

Seattle 30
Atlanta 10 Final

Miami 33
Buffalo 6 Final

Arizona 13
Cincinnati 24 Final

Denver 38
New Orleans 23 Final

Tennessee 15
Philadelphia 13 Final

Oakland 20
Pittsburgh 21 Final

Dallas 7
Tampa Bay 27 Final

New York Giants 9
Washington 7 Final

St. Louis 3
Carolina 16 Final

San Francisco 45
San Diego 17 Final

Indianapolis 17
New York Jets 27 Final

Cleveland 0
Jacksonville 48 Final

Green Bay 28
Chicago 6 Final

Gratula a Green Baynek, sok sikert a hátralevő meccsekhez...

TITANS!

HT Miskolc Creative Commons License 2000.12.04 0 0 130
erich_hartmann + MASH!!!

nem akarok szabálymagyarázatba kezdeni sőt!! bárki így akar valakivel megszerettetni egy sportágot mással, tuti, hogy ellentétes hatást ér el..szóval pár dolog, amit érdemes figyelni, ha esetleg leülsz egy am. focimeccs elé:

- ez inkább taktikai játék, mint kreatív...természetesen kreatív a maga módján, de azt a részét a játéknak az edzők végzik, pályán kívül...
- minden támadásnak (és persze védekezésnek) koreográfiája van...ezek persze akkor sikeresek, ha meg tudják valósítani...
- ha belegondolsz az eu. fociban is vannak sablonok (pl elmegy a szélen, alapvonalról beíveli, középen érkezik a torony és bebólintja, szabad és szögletrúgás variációk stb..)
- úgy kezdd el nézni, hogy ez egy olyan meccs, amit mindig pontrúgással folytatnak...meg akarnak csinálni valami koreográfiát pl a legegyszerűbbet: odaadni a hátsó futónak, aki megpróbálja magát átpréselni a védelmen...és akkor figyeld, hogy a támadó csapat tagjai, hogy próbálják biztosítani a futó útját, a védők hogy próbálják megállítani a futót...általában ezt a legjobban lassításoknál, elemzéseknél (mint a Gólban Urbányi) lehet látni...
- de a legszebbek a 30-40 yardos passzok...vagy amikor a futó kirúgás után szerzi meg a labdát, és végigviszi az egész pályán...
- és ha belegondolsz ez egy kemény játék, de védve is vannak a játékosok rendesen...mind felszereléssel, mind szabályokkal...nem úgy mint az eu. fociban....mert itt nem érhetsz addig az ellenfeledhez, amíg nincs nála a labda, illetve ha nem a labdát birtokló játékost véded...szóval nincs utánrúgás, nincs taktikai fault...

ki tudja a hétvégi eredményeket?

Go Dallas!!!

Előzmény: Törölt nick (119)
BéKa_d Creative Commons License 2000.12.03 0 0 129
Oak zacsi +10-ről, Rams zacsi 3-0-ról (egy lenullázott második félidővel) hát nem semmi.

Al Del Greconak megbocsájtottam az előző hétekért... 50 yardos field goal 5mp-vel a vége előtt, és úgy nyerünk, hogy lő még emellett 44, 42, 26 és 22 yardról is egyet.

Részvétem a vesztes csapatok szimpatizánsainak.

GO TITANS!

lecso_d Creative Commons License 2000.11.28 0 0 128
Itt egy nagyon jo link az NFl-rol.

http://www.msnbc.com/news/NFL_Front.asp?ta=y

Előzmény: BéKa_d (127)
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.27 0 0 127
Üdv,

Sajnos vagy 3 meccset néztem egy időben igy a kezdő rúgásról éppen lemaradtam, de valóban szembetűnő volt, hogy a szélsők milyen gyengén fogták a labdákat; mert azért volt néhány olyan labdája Wernernek, amit illett volna megjátszani. Ez sajnos elmondható a Titansról is, ahol Al Del Greco 3 perccel a vége előtt 3 pontosat hibázott 28 yardról... Nem igazán örültem neki. A Ramsnak idegenben vissza kell vágnia és akkor még akár egy zakó is beleférhet a hátralevő meccseken (és azért pl. a Minnesota tuti nem lesz egy 1xű meccs...).
A Raiders valóban nagyon meggyőzően menetel, és ha a hétvégét hozza Pittsboroughban, akkor szerintem akár konferencia elsőnek is lehet tekinteni, de azért ez még elég messze van...:-) Mindenesetre szivesen vennék egy Titans-Raiders összecsapást a rájátszásban, de azért inkább Tenesseeben...:-)

Mondjuk számomra a jövő hét egyértelmű rangadója a Titans piladelphiai vendégszereplése, mert azért mégiscsak két csoportelső találkozik, de kétségtelen, hogy egyre több meccs lesz igazán kiélezett és döntő jelentősségű. (na ezzel jól megaszondtam a semmit...).

Kellemes hetet mindenkinek, mára meg tekintettel a kocsmai jelenlétére Hajrá Packers!

lecso_d Creative Commons License 2000.11.27 0 0 126
Sziasztok!
Tul vagyunk ezen a hetvegen is, a hetfo esti meccset leszamitva. Csapatom - a Raiders - tovabbra is menetel, jelen pillanatban nekunk van a legjobb eredmenyunk az AFC-ben, igy ha most vege lenne az alapszakasznak vegig hazai palyan jatszanank. Ez azert nagyon fontos, mert a statisztika szerint a hazai csapatok altalaban nyernek a rajatszasokban.
A Miami meglepo gyozelmet aratott Indianapolisban, ami azert is erdekes, mert a tamado jatekuk szinte szart sem er, viszont kituno a vedelmuk. Igy aztan minden meccset alacsony pontokkal, de megnyernek. A Rams viszont megint megbotlott, de azt hiszem ezt mar nem is lehet botlasnak nevezni. Inkabb azt mondhatnank, hogy ezzel a csapattal szemben tul magasak az elvarasok. Igaz, hogy kituno tamadojatekosai vannak, viszont a vedelmuk nagyon sebezheto. Ezuttal mufuves palyan, fedett stadionban kaptak ki a New Orleanstol, akiket a Raiders mult heten konnyeden agyonvert. A Titans is kikapott az egyre jobban belelendulo Jacksonville-tol. A Denver viszont megint kicsikart egy gyozelmecsket, csakugy mint a mult heten, az utolso masodpercekben.
Jovo heten a Raiders Pittsburghben jatszik, ami nagyon nehez meccsnek igerkezik.
Lecso
Előzmény: Al Macinnis (125)
Al Macinnis Creative Commons License 2000.11.27 0 0 125
Most néztem videóról a meccset. Mit mondjak??? Tiszta mázli, hogy nem dohányzom a szobában, mert fix, hogy elszívtam volna egy doboz cigit idegességemben (így csak egy fél doboz volt, hogy ki kellett járnom az erkélyre). Köszi BéKa, de úgy látszik a szurkolásod sem segített nekik. Egyszerüen megmagyarázhatatlan, amit csinálnak. BéKa, elejétől nézted a meccset? Mert a ezdőrugás sem volt semmi. Röhej. Faulk árnyéka sem volt magának, Warner meg úgy hiányzik, mint egy falat kenyér. Bár....... szerintem nem a QB-künk nyakába kellene akasztani a vereséget. Annyi paszt rontottak a fogóink, nem beszélve a kiejtett punt return-ről, amiből az első TD csinálták a szentek. Ha így folytatjuk, asszem búcsút mondhatunk a rájátszásnak.
Vasárnap, megint fontos mecsünk jön. Carolinába megyünk a Panthers-hez, és okvetlen nyernünk kell. Ezt adja vasárnap a Foxsport, és most hétszentség, hogy élőben nézem, mert ha videóról nézem másnap, akkor tutkó zakóznak.

Let's go RAMS!!!!!!!!!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.11.26 0 0 124
Hát, a Rams rendesen benne van a gázban; bár... na ezt még megvárom.
18 mp. NO St 11yardja 1st. incomplete
13 mp. NO St 11y 2nd. incomplete Hát bizony ez nem az igazi qb.

8 mp. NO St 11y 3rd incomplete
4 mp. ua. field goal. jó

félidőben tehát

21-10 a New Orleansnak... Érdekes 2. félidő lesz.

makaii Creative Commons License 2000.11.24 0 0 123
monday night football Green Bay vs Carolina
Kemeny, muszaj nyernunk, akkor 6-6 lesz a merleg, amibol meg barmit kilehet hozni...ha bekerulunk a rajatszasba, akkor mar minden ok, mert Favre ilyenkor megrazza magat!
GO GREEN BAY!
BéKa_d Creative Commons License 2000.11.24 0 0 122
Érdekes meccs lesz kétségtelen, a csoportelsőség szempontjából szinte döntő meccs, bár még lesz egy "visszavágója" is a meccsnek, de úgy tűnik, hogy a Rams most megfogható és ezt a szentek biztos ki akarják használni.

Na, tekintettel rád, a Ramsnak fogok szurkolni.

üdv

Al Macinnis Creative Commons License 2000.11.24 0 0 121
Érthető módon (Rams zakója miatt), most egy kicsit kussban voltam. A végén még nem kerülünk be a rájátszásba, ha így folytatjuk :-(((
Hétvégén a Foxsports-on, New Orleans-St. Louis meccs lesz. A képernyő előtt a helyem. Meg kell nyernünk ezt a mecset.

Let's go RAMS !!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!