Keresés

Részletes keresés

ARic Creative Commons License 2004.02.18 0 0 6
Miért nem jó ötlet a folyékony? Azt közvetlenül a dobba rakja az ember. Az öblítős rekesz is szerintem befülled, mert ott is van maradék. Erre viszont sajnos nincs ötletem... _Szellőztetni ezerrel_
Előzmény: gzm (5)
gzm Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5
Sziasztok! Az ém Whirpool gépem is penészedik, nálam csak az öblitős rekesz,a mosóporos nem, de én tényleg port használok. Tehát a folyékony mosószer nem biztos, hogy a legjobb ötlet a penész ellen. És most pont belenéztem, hiába veszem ki a mosószeradagolót és sikálom ki, belül az a rész is penészes, ahol lefolyik minden a dob felé. Azt hogyan lehet kitakaritani, ha nem lehet hozzáférni?
ARic Creative Commons License 2004.02.17 0 0 4
Szerintem pedig triviális a dolog. A mosószeradagolóban a vizes mosószermaradék befülled, ezért van. Gondolom nektek elöltötltős gépetek van. nekem felültöltős, ha nyitva hagyom az ajtaját, szépen kiszellőzik. Ha esetleh olyan helyen van a gépetek, hogy nincs útban, ha ki van húzva a kis fiókja, próbáljátok meg azt nyitva hagyni, hadd szellőzzön, vagy töröljétek szárazra! Vagy használjatok folyékony mosószert...
Remélem tudtam segíteni!
R i c i
solemsli Creative Commons License 2004.02.17 0 0 3
Nekem meg olyan érzésem van, hogy túl zártra csinálják a fiókot, nem szellőzik rendesen, és emiatt (is) penészedik.
A hülye szerelő meg azt mondta a partneremnek, hogy ha az ecet sem működik, akkor a vízzel van a baj, túl koszos.
Szegény azóta nem mer csapvizet inni:((((
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.16 0 0 2
iszonyu duhito..de sajnos anyukam whirlpool csodamosogepe is ugyanilyen..o is uvegmosoval es gombaolovel kuszkodik..

nem tudom akkro legalabb miert nem oylan a mososzertarto hoyg szet lehetne rendesen szedni...

ja..es ami alegduhitobb..ez nem oylan hazitunder maximalizmus es hiszti..hanem tenyleg rohadt undorito amikor megfeketedik...en raadasul allergias vagyok a peneszre..ha a ruhakat telemosna peneszgombaval asszem jol lennek..

Előzmény: solemsli (1)
solemsli Creative Commons License 2004.02.16 0 0 1
Te polly,

azért ez rohadt dühítő, nem?
Vagy ez mindenkinél így van, csak én jöttem most le a falvédőről? Nekem nem annyira triviális, hogy egy mosógép penészedjen, mint ahogy az sem lenne, hogy egy vasaló összegyűrje az ingeket, vagy egy porszívó porcicákat gyúr és szérszórja a tiszta parkettára.

Sol

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.13 0 0 0
szio

nos..nalunk ugyanaz a helyzet..nekunk indesit mosogepunk van, ki lehet venni mosoportartot..be szoktam fujni jo vastagon gombaolo tisztitoszerrel..pl brefbol van ilyen..es utana amikro ez azik benne jo fel orat jon a drotalapu uvegmoso..amit jol lehet hajlitgatni..es ezzel kisikalom..
aztan 1-2 honap mulva ujra...

Előzmény: solemsli (-)
solemsli Creative Commons License 2004.02.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

igazából azért írok, mert kíváncsi vagyok, jár-e valaki hasonló cipőben, és hátha van megoldás, illetve érdekel, hányan vagyunk.

Szóval vettem másfél éve egy szuper 120EFt-os Siemens mosógépet, rendben is van vele minden, műszaki szempontból.
De észrevettem, hogy a mosószer-adagoló fiók belseje tiszta fekete penész, és nagyon nehezen, sőt egyáltalán nem jön le.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondta a hölgy, hogy az a baj, hogy a mosóporok már tudnak 30 fokon mosni, és így a penészgomba nem hal meg, ezért néha mossunk 90fokon és el fog múlni, ha nem akkor néha tartsam kinyitva az adagolót, és csináljak üres mosást úgy, hogy a mosópor helyére beöntök 3 deci ecetet. Ettől biztos el fog múlni.

Persze nem múlt.

Kicsit dühösen felhívtam az ÜF-et,hogy küldjenek ki egy szerelőt és oldják meg, mire ki is jött 1 db szerelő (kiszállás: 4.000 Ft), és azt mondta, h rosszat mondtak korábban, nem 3 deci hanem 3 liter 20%-os ecet kell 90 fokos mosásba, azzal biztosan lejön, ha nem akkor rossz a víz.

Persze hogy nem jött le semmi, csak az hogy egy barom vagyok, hogy kihívtam a szerelőt, meg az hogy szerintük rossz a víz. Szerintem meg konstrukciós hibás a mosógép. Szóval, egyedül vagyok így?
Esetleg jó tippje valakinek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!