Keresés

Részletes keresés

dreamy7 Creative Commons License 2002.07.09 0 0 8
Sziasztok!

Részünkről a döntés megszületett. Befizettük 11 napra a Hotel Marhaba-t.
Át lehet járni a Marhaba Beach medencéibe is, és bár csak 3*-os a szálloda, szerintünk igen jó.
Ha valakit érdekel a Marhaba szállodalánc valamelyik szállodája, javaslom a www.marhabahotels.com című honlapot.
Jó nyaralást mindenkinek.

Dreamy

CHi Creative Commons License 2002.07.08 0 0 7
Na ezen menj el, ha tudsz.... :-)))
Előzmény: dreamy7 (1)
em Creative Commons License 2002.07.08 0 0 6
nemtudom.... de en tavaly az El Bousten-ben voltam 10 napot, es teljesen korrekt volt! minden teljesen tiszta volt, minden hotel alkalmazott halal udvarias, segitokesz... az animacios programok is tetszettek (jo, nem azt mondtam, hogy nem lattam meg jobbat, de jol el lehetett szorakozni rajta estenkent)... szoval en osszessegeben kellemesen csalodtam, mert sokkal rosszabbra szamitottam....
ja! es legkondink is volt vegig, annak ellenere hogy nem fizettuk be....
NETTIKE Creative Commons License 2002.07.08 0 0 5
Sziasztok!
Hammametben a Coralia Palm Beach-ról tud valaki valami infoval szolgálni???
Kitty Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4
Attól függ hogy gyerekkel mentek v. nem. Ha igen, klubszállodába menjetek, ott hatmillió gyerek van, nagyon sok a nekik szervezett program, animáció van, viszont ha nem gyerekkel mentek, akkor ez borzasztó idegesítő tud lenni (nem mintha nem szeretném a gyerekeket, de a jóból is megárt a sok).
Ahova NE: Dino Club Ruspina, Club El Bousten.
Ami nagyon jó: Riadh Palms (a kedvencem), Chems El Hana, Marhaba Royal Salem (Sousse), Mouradi Palm Marina, Marhaba Palace (Port el Kantaoui). Nekem Port el K. a kedvencem, borzasztó hangulatos.
CHi Creative Commons License 2002.07.07 0 0 3
Miért gondolod, hogy ide mást fogunk írni?

Amit a szállodákról tudni lehet, az is benne van a másik topic-okban.

Egyértelműen jó választás a Marhaba Beach Sousse-ban. 4 *, patinás, profi hely, közvetlenül a tengerparton, belső parkkal, medencével, gyerekklubbal, mindennel.
De ezt már többször leírtuk...

Előzmény: dreamy7 (1)
kutrincza Creative Commons License 2002.07.07 0 0 2
Figyelj, tökmindegy melyikbe mész, de én most azt mondom egy héttel Tunézia és egy 3* után, hogy 4* alá ne menj, ha meg akarod magad kímélni a kényelmetlenségektől, az esetleges kosztól. Nem azt mondom, hogy nagy gáz volt, pl. a kajával semmi gond nem volt. Hogy őszinte legyek, nekem inkább szorulásom volt, mint hasmenésem :-))) De az ágy le volt pukkanva, nyílászárók akadoztak, koszosak voltak a törölközők, (jó, mi mindig a sajátunkat használjuk), nem folyt le rendesen a víz, a csapot nem lehetett folyamatosan egy vízhőmérsékleten tartani stb. Aki a négycsillagost választotta, mindennel meg volt elégedve, hazafelé kitárgyaltuk a repülőtéren.
Inkább a helyszínen gondolkodj, mert volt egy család, kifogtak egy olyan négycsillagost, ami egy építkezés közepén volt egy épülő városrészben, Hammamet Yazmin negyedében. Na, a szálloda a parttól 200 méterre, minden sétára alkalmas övezettől kilóméterekre volt. Ha valakinek az jön be, hogy egész nap fekszik a medence partján, akkor lelke az ilyenen, de gondolom nem azért repülsz ennyit, hogy egy medencébe lógasd a lábad egész nap. Ha a nagyváros közelségét szereted, menj Sousse közelébe, ha inkább tengerpart, vízisportok, akkor Hammamet. Úgyis ez a két leglátogatottabb célpont. És minél közelebb a városhoz, persze nézd meg, hogy a közvetlenül a parton van -e a szálloda. Ha már pénzt költesz, kényelmesen legyél !
Előzmény: dreamy7 (1)
dreamy7 Creative Commons License 2002.07.07 0 0 1
Szia!

Köszi a hasznos hozzászólást, de véleményt kértem, és nem észosztást.
Én is sok számomra érdektelen topiccal találkoztam már, azokhoz nem szólok hozzá. De azért kár valakit leugatni, mert számára fontos dolgokra kérdez rá.
Egyébként pedig nem arra voltam kíváncsi, hogy menjek-e Tunéziába vagy sem, hanem arra, hogy a Medina keretein belül ki melyik szállodát javasolná...
De akkor ennyit erről...

bye

CHi Creative Commons License 2002.07.06 0 0 0
Szia

Azért, mert nem találtál meg mindent, azért kár volt új topicot nyitnod.
Ide is csak azt írhatjuk, amit eddig.

Előzmény: dreamy7 (-)
dreamy7 Creative Commons License 2002.07.06 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Szeretnénk augusztusban Tunéziába menni, és elolvastuk az ide vonatkozó topic-okat, de nem tudjuk eldönteni, hogy melyik szállodát érdemes választani, illetve volt amiről nem találtunk infot.
A Medinánál néztük az ajánlatokat. Aki esetleg velük volt mostanában, légyszi írjon véleményt.
Az El Bousten nevű szállodáról nem találtunk semmit. Azt esetleg ismeri valaki?

köszi a segítséget előre is.

Dreamy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!