Keresés

Részletes keresés

wjeans Creative Commons License 2017.02.26 0 0 3516

Szia wArgapEga !

 

Mostanában én is eléggé elfoglalt vagyok, de azért a múlt héten volt egy apró esemény, hogy, hogy nem, hát "elfelejtettem" levetkőzni mielőtt beültem a kádba :D Farmer és kék póló volt rajtam. Jó hosszú ideig sziesztáztam :). Számomra nincs jelentősége, hogy csak én magam fürdök vagy többen. És nem éreztem, hogy erőltetnél bármit is , ha úgy lenne akkor azt észre vennéd :) . Álmodozni, azt meg szabad, hátha egyszer össze jön az a medence projekt is. Szerencsére közeledik a jó idő, bár elég lassan, de csak eljön egyszer a nyár és akkor azért mégis csak több lehetőség van. Ha netán mégis lenne új esemény, akkor meg ne tartsd magadban , had tudjunk róla mi is :D

Előzmény: wArgapEga (3514)
wArgapEga Creative Commons License 2017.02.24 0 0 3515

Szia Wetlook-imádó!

 

Nemigen tudod, hogy mennyire irigyellek emiatt, bár lehet a te szemszögedből ez annyira nem irigylésre méltó dolog. Sajnálom, hogy megszűnt az uszoda. :( Pedig milyen jó lehetett... Gondolom "munkaidőben" nem fürödhettél, de utána tiéd volt az egész. :) Belegondoltam, ha lehetőségem lenne egy ilyenre... Jajjaj... 

 

Régebben keresgéltem ilyen lehetőséget, hogy uszoda, esetleg kisebb strand bérlése, mert lehetséges, pl. gyerekeknek születésnapi bulihoz, de ilyen rendezvényre nem valószínű, hogy kiadnák. 

 

Nem tippeltél nagyon rosszul, sokmindentől függ, hogy éppen mi a dolgom, van hogy karbantartok, van, hogy ülőmunkán vagyok, van, hogy jövök-megyek. 

 

Kérdezem tőled is, hogy veled történt-e mostanában valami érdekes, nedves dolog? :)

 

Még régebben ajánlottál nekem egy e-mail-es lehetőséget, és írtam neked arra az e-mail címre amit említettél.

Előzmény: Wetlook-imádó (3513)
wArgapEga Creative Commons License 2017.02.24 0 0 3514

Szia wjeans!

Nem tűntem el, csak kicsit elfoglalt vagyok mostanában. :) Itthoni dolgok tömkelege, alig érem magam utol. 

 

Szerintem sincs sok esély egy ilyen bulira, de remélni azért lehet. Én nagyon szeretnék már egyszer egy medencében fürödni, ezért tervezem is, hogyha egyszer úgy alakul, akkor szeretnék magamnak majd egy épített medencét. De ez még a jövő zenéje. Mikor utazok valamerre, elég gyakran látok, főleg autópályák mellett, reklám céljából kihelyezett, előre gyártott medencét. Mindig fáj érte a szívem, hogy milyen jó lenne egy olyan, bár tudom, hogy telepítése és üzemeltetése nem egyszerű, de akkor is szeretnék egy olyat. A legjobb lenne, ha úgy tudnám telepíteni, hogy akár télen-nyáron is használható legyen, fedéssel, akár a házhoz toldva. Szép nagy álmok...

Visszatérve a fürdő partira, szeretsz ilyeneken fantáziálni, vagy inkább az egyéni fürdéseken szeretsz gondolkodni? Mert ha nem, akkor nem erőltetem. :)

 

Szegény srác nem tudta, hogy mi a jó, hiába lökték be. Én nem bántam volna! Azon a fesztiválon viszont szívesen részt vettem volna. De vittem volna fényképezőt is, hátha lett volna egy-két csinosabb csaj, akit érdemes lett volna megörökíteni. 

 

Mostanában nem volt semmi esemény nálam, pedig már nagyon vágyok egy igazi fürdésre. Lebukás nélkül mostanában esélytelen lenne. Még az alkalommal nem is lenne gond, mert pár órát elég gyakran vagyok egyedül, de a szárítással lennének gondok, amit nem merek bevállalni. Egyedül annyi volt, hogy egy hete az egyik sima pólómban lezuhanyoztam, de az nem olyan volt... Nem volt olyan jó, mint amikor teljesen felöltözve belemerülsz a kádba, nyakig, és elázik rajtad a pólód, nadrágod, pulóvered, stb. Veled történt mostanában valami érdekes esemény? :)

Előzmény: wjeans (3512)


Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.02.19 0 0 3513

Szia!

 

Igen abban az usziban sokszor fürödtem ruhában, vagy inkább úsztam ;) . A szaunának köszönhetően max. 2 óra alatt meg is száradt a göncöm. Sajnos az az uszoda már több mint 5 éve megszűnt :( .

 

Amit leírtál azt csak olyan zártkörű uszodában tehetnéd meg, mint amilyen az volt, amiről említést is tettünk.

 

Pedig karbantartónak tippeltelek.

Előzmény: wArgapEga (3510)
wjeans Creative Commons License 2017.02.18 0 0 3512

Szia wArgapEga !

 

Már megint azt hittem, hogy eltűntél , bár mostanában én sem nagyon jártam erre.

 

Szerintem egy ilyen partiba belecsöppenni kicsi esély van, nem hiszem hogy valaha is megvalósulhat, de azért a gondolattal játszadozni lehet. Egy kis csapat , persze farmerban kortól és nemtől függetlenül nem rossz gondolat. Kötelezővé nem tennék semmit, mindeni ízlése szerint öltözködhetne :)  Persze én sem gondolnék meleg bulira, az meglehetősen távol áll tőlem. Úgy nagyon távol xD . Nem nagyon volt alkalmam strandon ruhában fürdő embereket látni, mivel azt sem tudom megmondani, hogy mikor jártam utoljára ott. De egy alkalomra emlékszek, az még nagyon nagyon régen történt, hogy a parton ült egy fiú a korláton, a haverja pedig egy szempillantás alatt belökte a vízbe. Farmer volt rajta, felsőre nem emlékszek, de az biztos, hogy ő nem annyira értékelte a dolgot. Akkor még nem tudtam, hogy ez mi, csak úgy tetszett a dolog. ja meg eszembe jutott egy másik alkalom is, egy olyan fesztivál szerű rendezvényen, ami egy tó partján volt, láttam, hogy többen is bemennek a vízbe, úgy ahogy vannak. Ruhástól, teljesen mindegy volt, hogy ki miben volt, na akkor én is bementem és nem nézett rám senki rosszallóan :) Egyébként mostanában volt valami esemény nálad ?

Előzmény: wArgapEga (3511)
wArgapEga Creative Commons License 2017.02.11 0 0 3511

Szia wjeans!

 

Én eléggé strandolós típus vagyok, szeretek járni, sok érdekes dolgot láthat ott az ember, de itt most nem a ruhában fürdésre gondolok. Én gyakran gondolkodom ilyen kerti partikról, igazán jók lennének. Szerintem még akkor is, ha nem lenne hölgy a társaságban, és csak úgy 3-6 főből állna. Persze nem meleg bulira gondolok, hanem közös, ruhában fürdős napra, ahol mindenki úgy fürödhet, ahogy szeretne. Én szívesen eljárnék egy ilyen társaságba, kortól függetlenül, ahol kiélvezhetnénk ezt a szenvedélyünket, és nem néznek ránk furcsán. 
Mit szólnál egy ilyenhez, és ha érdekelne, akkor hogyan képzelnél el egy ilyen délutánt? :) A farmert mindenkinek kötelezővé tennéd, vagy csak számodra? ;) Nekem kedvelt ruhadarab, úgyhogy jöhet!

Nálam egy szabály lenne, hogy levetkőzni tilos, max. átöltözni szabad! :D

 

Pár alkalommal már láttam olyan embereket strandon, akik ruhában mentek a vízbe, de nem volt az az igazi fürdés. Kiskoromban sok olyan gyereket láttam, akik fehér pólóban fürödtek, de azoktól most tekintsünk el. Egy alkalommal, úgy 16-17 éves lehettem, amikor egy 13-14 éves forma lány, aki korához képest elég mutatós darab volt, úgy jött be a medencébe, hogy egy sötétkék top volt rajta, alatta bikini és farmer miniszoknya volt. Később a toppot levette, de addig a szemem alig bírtam levenni róla. Másik alkalommal egy élményfürdőben voltam, ahol afféle vízi-aerobik volt a program az egyik délelőtt, és ott az előadó nő, aki bemutatta, hogy mit kell csinálni, egy piros, szűk póló volt rajta, világos zöld térde alá érő cicanadrággal. Ameddig tartott ez a műsor, folyamatosan úgy mozgott és vezette a tornát, hogy a térdéig benne pancsolt a vízben, a nadrágja végig beleért. A fél órás torna végére annyira összecsapta magát, hogy szinte teljesen elázott. Nagyon tetszett!

 

Te láttál már embereket strandon ruhában fürödni?

 

És tényleg, ez a fórum már 15 éve üzemel! Én még az induláskor csak 9 éves voltam, és ismerkedtem ezzel a világgal a magam módján. :)

Előzmény: wjeans (3500)
wArgapEga Creative Commons License 2017.02.11 0 0 3510

Szia Wetlook-imádó!


Elolvastam az általad említett beszélgetést, és megértettem. A munkaruhámról annyit még, hogy sokan hordhatnak még ilyesmit, sok üzemben van hasonló rendszeresítve, így nyugodtan leírhatod a tipped. 

 

Azt is olvastam, hogy régebben egy zárt körű uszodában dolgoztál. Mázlista! :) Ugye nagyon sokszor fürödtél ott ruhában? Régebben én is gondolkodtam rajta, hogy uszodába vagy strandra kellene mennem dolgozni, és ha szerencsém van, akkor zárás után még bent maradhatok, és akkor fürödhetnék a kedvenc ruháimban, esetleg még ha lenne egy hölgy ismerősöm vagy barátnőm, aki még élvezné is, akkor őt is beinvitálnám. De a szakmám sajnos nem odavaló.

Előzmény: Wetlook-imádó (3498)
Wetlook srác Creative Commons License 2017.01.30 0 0 3509

Örülök neki, már azt hittem, megint kiürül a topik. Kár lenne érte.

Mostanság nekem is kevés ruhában fürdés jut, így azokat igyekszem rendesen kihasználni. Ebben szerencsére a fűtési szezon is segít, mert ha rádobom a cuccaimat a radiátorra, akkor 3-4 óra alatt megszáradnak. Bár ez betudható a saját igényeim szerint történő ruhaválasztásnak is :)

Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.01.28 0 0 3508

Én sajnos csak szeretnék ruhástul fürdeni, de nagy bánatomra mostanában még csak lehetőségem sincs rá. :( 

 

 

LesWam Creative Commons License 2017.01.28 0 0 3507

Szoktam.

Megoldottam, hogy mindig legyen meleg víz a kádamban, egy időzítő-kapcsoló meg egy mágnesszelep segítségével. (Nemcsak a wetlook, meg nem is csak a fürdés miatt, hanem a lakás fűtése és párásítása végett is.)

Pénteken csináltam egy majdnem igazi spontán fürdést. Igazi spontánnak azt nevezem, hogy pl. ahogy és amiben hazaérsz, rögtön CSOBB. No, ehhez képest levettem a kabátot, a cipőt, az egyik pulóvert (a háromból, a kötöttet), kiürítettem a zsebeimet (nem jó a vizes papírzsebkendő), és úgy ültem be.

Ezt akár mindennap csinálhatnám, de úgy inkább macerás, mint érdekes, mert mindannyiszor gondosan ki kell teregetni utána.

De sokszor fürdöm reggel pizsamában, este meg ingben-gatyában.

Előzmény: Wetlook srác (3506)
Wetlook srác Creative Commons License 2017.01.28 0 0 3506

Ugye, azért, mert kihalt a topik, más is szokott ruhában fürdeni? :)

Wetlook srác Creative Commons License 2017.01.25 0 0 3505

wjeans Creative Commons License 2017.01.10 0 0 3504

Most döbbentem rá, hogy már több mint 15 éve üzemel a topik :)

wjeans Creative Commons License 2017.01.10 0 0 3503

Elhiszem ! De bizakodni kell, hátha akad valami hasonló. Vagy jobb :)

Előzmény: Wetlook-imádó (3502)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.01.09 0 0 3502

wjeans elhiheted, hogy vissza is sírom :'( .

Előzmény: wjeans (3501)
wjeans Creative Commons License 2017.01.09 0 0 3501

Szia Wetlook-imádó !

 

Azta, micsoda jó munkahelyed volt :D

Előzmény: Wetlook-imádó (3498)
wjeans Creative Commons License 2017.01.09 0 0 3500

wArgapEga

 

Egyébként láttál már strandon olyan embert aki ruhástól ment a vízbe?

Előzmény: wArgapEga (3497)
wjeans Creative Commons License 2017.01.09 0 0 3499

Szia wArgapEga !

 

Az az igazság, hogy én nem vagyok az a nagy strandolós típus, de régen rajongtam a diszkó zenéért mára már annyira nem jellemző. Most ha választani kellene egy kerti partis medencés bulit választanék ismerős kis társasággal persze a farmer az kötelező lenne xD. Na de szerintem ez csak álom marad... Valóban nem egy szokványos galéria, további képek, majd a jobb felső sarokban fekete alapon szürkével van egy pici felirat, hogy "képek", arra kell kattintani és akkor működik. Így már értem, hogy miért nem rajongsz a hangos zenékért és sajnálom :(((

Előzmény: wArgapEga (3497)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.01.09 0 0 3498

Bocsi, hogy így válaszolok, de nézd meg robzonnal való társalgásomat, és egyből megkapod a válaszodat az egyenruhás kérdésedre. :) 

 

Ahogy leírtad a munkaruhádat, már sejtem, hogy mi lehet a foglalkozásod, de nem írom le a tippemet ;) .

 

Az én munkaruhám egy egyszerű rövid gatyából és rövid karú pólóból áll, egy korábbi munkahelyemen- ami nagy bánatomra megszűnt- fürödtem is benne, ugyanakkor ugyanazon a munkahelyen volt lehetőségem arra is, hogy inges összeállításokban fürödjek. ;) 

Előzmény: wArgapEga (3496)
wArgapEga Creative Commons License 2017.01.08 0 0 3497

Szia wjeans!

 

Te hogyan képzeled el ezt a strandolást? :) 

 

Én a nagy tömegben nem érzem jól magam, és bulizni sem járok, különböző okok miatt. Lehet, tényleg jó lett volna, de én hallássérült vagyok, emiatt a hangos zene nem jó nekem. De nem is szeretem. :( Megnéztem a linkeket, amiket küldtél, sajnos a fotóalbumokat nem tudom megnézni, valamiért nem tölti be, pedig több böngészővel is megpróbáltam. 

Én úgy gondoltam ezt, hogy nem lennénk sokan, max. 10-15-en, mint egy kisebb baráti társaság. Helyszínnek sem egy nagy strandot gondoltam, hanem egy kisebb zártat, ami csak pár medencéből áll, mint mondjuk egy szállodának a beltéri wellness része, ahol van úszómedence, pezsgőfürdő, zuhanyzó és szauna is, ki mit szeret. Lehetnének fiatalok, idősek, párok, szinglik, stb. és mindenki olyan ruhába öltözik, amilyenbe szeret. Egy alapkövetelmény lenne, fürdőruha csak a többi ruha alatt lehet. :) Alapötletnek mit szóltok hozzá?

 

Otthonról internetezek, de másnak nincs hozzáférése a számítógépemhez, csak nekem,  így szerencsére a lebukás minimálisra van csökkentve. :)

Előzmény: wjeans (3494)
wArgapEga Creative Commons License 2017.01.08 0 0 3496

Szia Wetlook-imádó!

 

Elég jó összeállítás volt ez a részedről, én magam is sajnálom, hogy nem sikerült benne megfürödnöd. A karácsonyhoz való pulóver külön érdekes számomra. A papucsról eszembe jutott, hogy szoktál-e fürdés közben lábbelit viselni, ha igen, akkor milyeneket?

 

A munkához afféle hagyományos kék-szürke színű, kantáros munkásruhám van, amihez van egy sárga színű pólóm és egy szintén kék-szürke színű munkáskabát. Van már több garnitúra is, de a régebbiek szét vannak szakadva, el vannak használódva. Nem egy kellemes viselet, műszál az egész, télen hideg, nyáron nagyon meleg. Nyaranta néha jól esne benne lezuhanyozni, de számomra közömbös, mint "fürdő" ruha. Lehet egyszer majd kipróbálom egy újjal, de még nem biztos. :) Neked milyen a munkaruhád?

 

Talán, ha egy normális egyenruhám lenne, azt kipróbálnám, mint pl. buszsofőr vagy hajóskapitány, ilyesmik. Te hogy vélekedsz az egyenruhákról?

Előzmény: Wetlook-imádó (3493)
wjeans Creative Commons License 2017.01.07 0 0 3495

Nem szűnt meg a rádió, csak más lett a neve, tekerj le 2007 -ig :

http://www.bestfm.hu/kozosseg_galeria.php

 

Egyébként otthonról netezel? A család többi tagja nem fér hozzá a gépedhez? Csak azért, mert egy közösen használt gép is a lebukás forrása lehet.

Előzmény: wArgapEga (3492)
wjeans Creative Commons License 2017.01.07 0 0 3494

Sziasztok!

 

Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!

 

wArgapEga:

Amit említettél a strandos dolog megmozgatta a fantáziámat :) , de azt hiszem ez csak álom marad. Valamikor régen még 2008 környékén az FM95 -nek volt egy rendezvénysorozata, amit a Viva tv is műsorra vett , azon tett volna jó részt venni, de nem jutottam el. Ott nem is kis csoportban , hanem százával fürödtek a bulizók ruhástól :) A rendezvény sorozat neve FM95 Média megadance turné volt, és ha jól emlékszek több éven keresztül csinálták. Szerintem te pont ilyenre gondoltál.

Találtam egy linket, bár a felvétel nem egy észbontó felbontású, mert akkor még a tv műsorok sem HD-ban mentek, de a lényeg benne van. Figyeld a műsorvezetőt, rendesen invitálja a vízbe az embereket:

https://www.youtube.com/watch?v=SKAvwrK39G4

Sajnos azóta a Rádió már megszűnt vagy átalakult, így a foto galériája sincs meg.

 

Előzmény: wArgapEga (3492)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.01.06 0 0 3493

Szia!

 

Először is Boldog Új Évet Mindenkinek!

 

Az az összeállítás egy vászonnadrág, egy ünnephez illő ing, valamint egy szintén karácsonyhoz való pulcsi, valamint zokni és papucs . Egyébként neked a munkádhoz van-e egyenruhád, akár van akár nincs, fürdenél-e a munkaruhádban? Nekem nincs egyenruhám és hiába is fürdenék a munkaruhámban az nem a fürdéshez való ízlésem. ;) 

Előzmény: wArgapEga (3492)
wArgapEga Creative Commons License 2017.01.04 0 0 3492

Sziasztok!

 

Először is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, olyan évet amiben a lehető legtöbbször tudjátok érezni az elázott ruhákat magatokon. :)

 

A munkám miatt csak most tudok jelentkezni, a két ünnep között nagy volt a hajtás. Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. 

 

Wetlook-imádó:
Értem hogy érted, szereted magad után úgymond eltakarítani, hogy senki se tudja meg. Ezzel én is így vagyok.Pedig néha olyan jól esne ha nem kellene előre tervezni, hogy mikor tudok lebukás nélkül ruhában fürdeni. Csak rá gondolok, felvennék egy megfelelő öltözéket, És már ülhetnék is bele a kádba. Ezután pedig nem kellene aggódnom, hogy a vizes ruhákat valaki meglátja. Nem olvastam vissza olyan sokat a fórumban, de a hozzászólásaid között megkerestem, amikor arról írtál, hogy az úttörő egyenruhádban és az iskolaköpenyedben fürödtél. Ha van kedved, leírhatod részletesen is, mert nekem nem voltak már ilyen egyenruhák. Nekem csak középiskolában volt egy fehér ing, bordó nyakkendővel, amit egyenruhának neveztek. Gyakran öltönnyel viseltem az iskolai ünnepségeken, de még nem fürödtem benne, pedig már sokszor a kezembe került. valamiért úgy tekintek rá, hogy egy jobb alkalomra tartogatom. :) Írtad 26.-án hogy olyan összeállításban vagy, amiben szívesen vennél egy jó nagy fürdőt, de nem tehetted. Milyen összeállításban voltál és miért nem fürödhettél? Az ünnepek alatt, mikor otthon voltam, akkor én is szívesen fürödtem volna, de én sem tudtam. :(

wjeans:
Utólag is boldog karácsonyt neked, még ha már lassan két hete elmúlt. Örömmel olvastam, hogy éjszaka a medencétekben pizsamában megfürödtél. Pizsamában nagyon ritkán fürdök, ha fürdök is leginkább csak télen, mert vékony anyagúak és nagyon könnyen megszáradnak még a radiátoron is. Akkor farmerból szinte "mindenevő" típus vagy. :) Visszatérve a medencéhez. Az udvarunk sajnos szűk hozzá, hogy olyan méretűt tudjak felállítani, ami nagyobb, mint a fürdőkádunk, és a környezet sem teszi lehetővé, mert ferde az udvar. Másik dolog, hogy nincs kút, ami igencsak megdrágítja a medencét, ha a csapból kell teleengedni, pedig nem bánnám, csak itthon se néznék jó szemmel. Régi álmom, hogy egyszer egy olyan helyen tudjak ruhában fürdeni, mint egy kisebb strand vagy élményfürdő. Persze nem egyedül, hanem akár "csapatosan" is. Tudom, hogy ez lehetetlen, de mit szólsz, illetve mit szóltok hozzá? 

Tintás Barns Creative Commons License 2016.12.31 0 0 3491
Tintás Barns Creative Commons License 2016.12.31 0 0 3490
Wetlook-imádó Creative Commons License 2016.12.26 0 0 3489

Sziasztok!

 

Én most olyan összeállításban vagyok, amiben szívesen vennék egy fürdőt, bánatomra mégsem tehetem mert nincsen rá lehetőségem :( 

 

Ki van még ma így ? 

wjeans Creative Commons License 2016.12.24 0 0 3488

Boldog karácsonyt mindenkinek :)

wjeans Creative Commons License 2016.12.23 0 0 3487

Szia wArgapEga!

 

Örömmel olvasom, hogy nem akarsz eltűnni :)

 

A medencét pedig kár kihagyni, az egy igazi élmény :D

 

Nem "szokványos" eddig a pizsama volt, egy forró nyári éjszaka kimentem mert nem tudtam aludni, a medence ott volt meg én is, hát a végét ki tudod találni ... Érdekes volt. Nekem sincs igazából kedvenc márkám, meg igazából az is mindegy, hogy sötét vagy világos, számomra nincs jelentősége.

Az öltöny vagy kabát nem hoz lázba, még azt nem próbáltam.

Előzmény: wArgapEga (3481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!