Keresés

Részletes keresés

Jex Creative Commons License 2002.05.02 0 0 1
Szasz!

En pontosan ugyanugy erzek, ahogy leirtad. En is fiu vagyok (24), de sem buzi, sem biszex. Teljesen normalisnak tartom magam, van baratnom, de en is igen sokszor erzek kesztetest, hogy szoknyat, noi cipot hordjak, sminkeljek, es igy szexeljek a baratnommel.

Szerencsere az en bartnom is tok megerto, bar hasonloan nalad, itt is voltak/vannak/lesznek problemak.

Szerintem amugy nincs mit tenned, bele kell nyugodni. Ez amugy igazabol nem is transzvesztitizmus, csak annak konnyitett kiadasa: a cross-dressing vagy fétisizmus. Szerintem nagyon izgato, es tok allat dolog szoknyaban szeretkezni.

Egyet azert javaslok: a gyerekek ne lassak, mert az nekik komoly lelki torest okozhat. Telleg, hogyan rejtegeted eloluk?

Előzmény: traviboy (-)
petike23 Creative Commons License 2002.05.01 0 0 0
En egyszer vettem fel majdnem női bugyit, epp 0 idom volt az oltozesre, de hamar eszrevettem, es korrigaltam a hibat, ugyhogy vegulis 0 ilyen tapasztalatom volt..
traviboy Creative Commons License 2002.05.01 0 0 topiknyitó
....és mint ilyen, férfi létemre nagyon szeretek női ruhában járni!

Üdv mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a topic-ot mert hasonlót nem nagyon találtam, és engem mint transzvesztitát nagyon érdekel, hogy vannak-e mások is itt ezzel a gonddal.
Szóval, 30-as srác vagyok, nem vagyok buzi (bocs..homokos), biszex sem vagyok (bár még nem próbáltam :-)))), nős vagyok, van két gyerekem, normális a házaséletem, csak egész egyszerűen néha nagyon erős késztetést érzek hogy női fehérneműket, bugyit, harisnyát csipkés kombidresszt, szoknyát, szupermagassarkú női-cipőt vegyek fel, és esetleg igy ebben a szerelésben szexeljek a nejemmel.
A nejem hál-istennek megérti (ha nem is nézi szivesen), bár néha már volt belőle konfliktusom vele (volt amikor túlzásba vittem), nade őt is meg tudom érteni, elég hülyén nézek ki harisnyában, harisnyatartóban, magassarkú cipőben, csipkés kombinéban.............
Segítsetek, mit tegyek? van valakinek hasonló problémája?
Üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!