Keresés

Részletes keresés

Jordi Culé Creative Commons License 2000.11.15 0 0 592
Mellberg, mellberg na mindegy....
Figyelj, én nem vagyok híve annak, hogy azért mert tényleg aljasan átbaszott minket a Figo, azért úgy tegyünk, mintha nem értenénk a focihoz. Ő tényleg iszonyú jó játékos.

Jordi Culé

totelcamp Creative Commons License 2000.11.15 0 0 591
Persze, hogy Djalminha szuper lenne, de mi csak álmodozunk. Lehet, hogy holnap már Viduka és Mellberg játszik blaugrana mezben, de akkor velem úgyis a gyorsmentő fog szirénázni.
Olvastad, hogy ez a gané Gaal hogyan isteníti a Júdást? Tuti csak Rivaldonak akar keresztbe tenni az aranylabda miatt.
Előzmény: Jordi Culé (590)
Jordi Culé Creative Commons License 2000.11.15 0 0 590
Hasselbaink nem több, mint egy nagyon jó 'befejező' ember, de nekem személy szerint nem igazán jönnek be az ilyen Bierhoff-szerű figurák. Egy modern játékosnak illik többet tudnia.
Ronaldinhót még nem láttam eleget, de most beindult a fantázám egy Rivaldo-Djalminha duótól.
Gerard nagyon jó, többet is kellen játszatni.
A mai spanyol-holland kapcsán van Gaalnak nagyon nagy az arca, mondván, hogy az általa felnevelt Puyol is bent van a keretben, Xavi pedig első alkalommal lesz a spanyol válogatott irányítója. A sajtfejű arra utalt, hogy milyen jogtalan volt őt kritizálni a Barcelon elhollandosításával, tessék, ott vannak az ő katalánjai a válogatottban. Nekem azért bekaphatja továbbra is...
Ki az isten ez a Mellberg? Nem elég hogy hülye neve van, de én még nem láttam svédet jól focizni...Annyira legalábbis nem, hogy felvehesse magára a blaugrana mezt.

Jordi Culé

MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.15 0 0 589
Totelc!
A kérdésedre egyszerű a válasz: Neveket igazoltak, nem pedig játékosokat! Magyarul, nem csapatépítés, hanam mennyiségi bevásárlás volt/van. Erre utaltam a Cruyff-Nunez konfliktus felidézésénél, és ezért írtam, hogy Gaspart mögött Nunez áll.
Előzmény: totelcamp (588)
totelcamp Creative Commons License 2000.11.15 0 0 588
1.Szerintem J.F.Hasselbaink nagy szakítás lenne.
2.Tudom, mi volt De la Peňaval, hiszen régóta "együttélek" a Barcával, szóval megpróbálok a lehető legtöbbet megtudni a csapatról és a játékosokról. Tudom, hogy a drukkerek istenítették, de az, hogy Van Gaal elküldte, az a vezetés hibája. Nomeg az is, hogy a hollan szakvezető túl nagy kezet kapott a Barcában.
Mit szólsz viszont Ronaldinhohozv. Zidanehoz?
Djalminha szerintem is fantasztikus.
Nekem az nem megy a fejembe, hogy nyáron hogy tudtak ezekkel a Petitekkel, Dutruel & co. val így befürödni.

A nyári igazolásokból csak talán Gerard érte meg a pénzét.

Força Barça!!!

Előzmény: Jordi Culé (587)
Jordi Culé Creative Commons License 2000.11.15 0 0 587
Totelcamp, te most nagyon fogsz örülni, mert a MARCA szerint a Chelsea felajánlotta Hasselbainkot megvételre a Barcelonának. Szerintem egyébként ő sem elég nagy játékos nekünk. Inkább a Djalminha a Deporból... Petittel, Alfonsóval és Dutruellel kapcsolatban igazad van, De La Penával viszont nem. Őt még Cruyff hozta fel az első csapatba, és akkor (20 évesen ) a világ egyik legnagyobb tehetségének tűnt, olyan passzokat adott, hogy olyat még a Guardiola se tudott. A köcsög van Gaal viszont nem játszatta, amikor eladták a Laziónak, olyan össznépi katalán tiltakozás volt, mint még soha. Szegény srác előbb a Lazióban, később a Marseille-ben koptatta a kispadot, Gaspart elnöki kampányának viszont egyik legfontosabb ígérete az volt, hogy visszahozza a Barcelonába. Sajnos de la Pena már tényleg nem a régi, érezni rajta a két év kihagyást. Én mégis bízom benne (az egyik kedvenc játékosom volt), több játékidővel visszatérne az önbizalma és a tudása.

Jordi Culé
ui:: Csak azt a buta Vidukát ne!!!!!!!!!!!!!

totelcamp Creative Commons License 2000.11.15 0 0 586
Mi csak szövegelünk, de Gaspart márt lépett. A spanyol újságok leközölték, hogy a Barcelona kiket szeretne decemberig leigazolni.
Nem tudom a fontossági sorrendet, de ezek a focisták vannak a talonban:
The ones at the top of the list are Saviola, Aimar, Chivu, & Viduka... Mellberg of Racing, Nesta of Lazio, Córdoba of Boca Juniors, and Zidane are others seriously interested. Though not in this article, another article mentioned that Ronaldinho was also hot on their list, especially since Ronaldinho has stated that he prefers Italy or Spain, with Spain as his primary choice. Well, Barcelona is practically the only team with the money needed... though Real Madrid could 'find it' somehow...

Na, hogyan tovább szerintetek.

Força Barça!!!

totelcamp Creative Commons License 2000.11.15 0 0 585
Kiket adnák el? Kiket nnem vettem volna meg:
Petit, Dutruel, De la Peňa, Alfonso.
Mindegyik felesleges pénzkidobás volt, mégha akármennyi pénzünk is van.
Hátvédsorba elég lett volna Nesta v. Paolo Bento
Középpályára senki, vagy ha már nagyon, akkor Zidane.
Előre: Ronaldinho v. Hasselbaink vagy mindkettő.

Az, hogy várjuk meg, hogy mikor kapunk ki, aztán meneszteni az edzőt, az hülyeség. Már rég kellett volna bizonyítania, de nem élt a lehetőségekkel így menjen.

Força Barça!!!!

Előzmény: Axl (581)
huszabi Creative Commons License 2000.11.14 0 0 584
Zidane-t felejtsétek el! Ő csak a válogatottban tud jól játszani. A Juvéban már tavaly se alkotott nagyot,az idei szezonjáról meg ne is beszéljünk.

Szerintem egyébként Simao volt az elmúlt évek legjobb vétele.

Itep Creative Commons License 2000.11.14 0 0 583
Cannavaro és Buffon maradjon csak a Parmaban!!!

HAJRÁÁÁ AC PARMA!!!

Előzmény: Axl (581)
Itep Creative Commons License 2000.11.14 0 0 582
Az a Víctor aki most két gólt lott a Barcanak azonos azzal a Víctorral ,aki a '98-'99-es idényt a Valladolidban kezdte???
Axl Creative Commons License 2000.11.14 0 0 581
Igaz, hogy a játékosvásárlás ilyen szinten hülyeség, hiszen ha félévente elmegy 5 ember és jön helyette másik 6, sosem lesz csapatunk. De most úgy tűnik, hogy meg fogják találni a határt, és nem középszerű, hanem tényleg hasznos, jó futballistákat vesznek. Aminek viszont örülök, hogy a pénz nem akadály, szerintem benne vagyunk a világ 3 leggazdagabb klubjában.
Saviola jön, ennek örülök. Én is kíváncsi vagyok rá.
Egyelőre Gaspart azt nyilatkozta, hogy felelőtlenség lenne elküldeni Serra Ferrert, mert fontos meccsek jönnek és nem nagy a hátrány. Ez persze nem jelent semmit, ha még egy meccset elvesztünk, biztos vagyok benne, hogy Serra Ferrer repül.
Ti kiket látnátok szívesen a Barca mezében? És ki az, akit eladnátok Gaspart helyében?
Én eladnám Duruelt, aki kapott lehetőséget, de nem élt vele, hiszen az szinte biztos, hogy új kapus jön a Barcába. Tartaléknak pedig jó Arnau, ennyit legalábbis megérdemel. A francia máshol kezdő lehetne, itt csak második-harmadik, úgyhogy neki is megérné elmenni.
Ha Zendennel nincsenek a vezetőségnek tervei, ő is mehetne. Az EB óta gyakorlatilag nem láttam játszani, a Lazio-nak nem adtuk el, lesérült és most nem játszik. Hogy most is sérült-e, nem tudom, de ha csak béna, akkor mehet.
Alfonso és Daní közül is el lehetne adni valakit, persze csak akkor, ha Savola jól játszik és jön egy új csatár.
Szívesen látnék egy stabil Barca-védelmet, mint már említettem, Cannavaro és Buffon szerintem megtörnék a "mindenolaszszaruljátszikspanyolországban"-hiedelmet.
Kapus minednképp kell, és jól jönne gy veszélyes csatár is. Zidane-t pedig ilyen olcsón nem lehet visszautasítani...
Egyébként Zizou azt mondta pár hónappal ezelőtt, hogy addig nem megy el a Juvéból, amíg BL-t nem nyernek. 70 éves korában fogják becserélni az utolsó két percre...

ADAM17 Creative Commons License 2000.11.14 0 0 580
HAJRA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.14 0 0 579
Gaspar Nunez alelnöke volt. Nunez huszonévig volt elnök, amikor már mennie kellett, akkor látványosan nem jelölte magát, viszont nyíltan Gaspar mellett kampányolt. Semmiféle változás nem történt, észnélküli a játékos mozgás, illetve egy koncepció van: minden mozgáson lehet keresni (nem mindig a klubnak...).
A Nunez éra legsikeresebb időszaka a 90-es évek első fele volt, az edző Cruyff volt. Tudatos csapatépítés folyt ezekben az években, Koemanon és Romarion kívül egyetlen sztár se jött, csak névtelenek, akik ott lettek sztárok.
Minden átigazolási szezont jelentős többlettel zárt a Barca. Cruyff állandó vitában volt Nunezzel, mert nem járult hozzá a kiárusításhoz, az állandó nagybevásárláshoz. Amíg hozta a sikereket, addig Nunez nem tudott mit csinálni, amikor bejött egy "gyenge" idény (BL 8-ad döntő, második hely a bajnokságban), gyorsan kirúgta még az idény vége előtt, nehogy esetleg mégis megnyerje a bajnokságot.

Gaspar most azt nyilatkozta, hogy semmi baj, télen vesznek újabb játékosokat.

Tehát semmi nem változott, ezért mondom, hogy Gaspar mögött ott áll Nunez, ugyanazokat a m ódszereket alkalmazza.

Előzmény: totelcamp (578)
totelcamp Creative Commons License 2000.11.14 0 0 578
Ezt magyarázd meg légyszi, mert szerintem Nuneznak már semmi köze nincs a Barcához.
Előzmény: MCsaba_d (577)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.14 0 0 577
Fernandez edzői példaképe Cruyff! Ha már ő nem jön az Nunez és a báb Gaspar miatt, akkor talán Fernandez jó lenne, de az igazi baj nem a kispadon, hanem Nunez-Gaspar kettősnél van.
ath Creative Commons License 2000.11.14 0 0 576
Luis Fernandezt Bilbaoban egyszerűen imádták. Én a legtemperamentumosabb edzőnek tartom aki tényleg nagyot alkotott az Athleticcal. Én sajnáltam, hogy elment tőlünk. Amikor kint voltam néhány edzésükön, nagyon kedves és közvetlen volt.
totelcamp Creative Commons License 2000.11.14 0 0 575
Persze, beugrott. A Bilbao derengett.
Előzmény: __Tibi (574)
__Tibi Creative Commons License 2000.11.14 0 0 574
A legfontosabbak a Paris-nál és a Bilbao-nál elért eredményei. A Bilbaót a BL-be vezette.
Egyébként utálatos, arrogáns a pasi, de mint edző tud valamit az biztos.
Előzmény: totelcamp (573)
totelcamp Creative Commons License 2000.11.14 0 0 573
Lehet, hogy hülye vagyok, de holmerre volt ez a Fernandez edző és miket ért el?
Valahonnan qrvára ismerős a neve.
Előzmény: Jordi Culé (571)
totelcamp Creative Commons License 2000.11.14 0 0 572
Nem tudom, de nemigen bízok Luis Fernandezben. Cruyffban jobban bíznék.
Ami tuti, hogy Saviola December 15.-én jön. Hát nagyon kíváncsi vagyok rá.
Jordi Culé Creative Commons License 2000.11.14 0 0 571
Sziasztok.
A MARCA szerint Gaspart Luis Fernandezt akarja szerződtetni. Szerintem ő jó választás lenne, iszonyú fanatikus és ezt jól át is adja a játékosainak. Cruyff mellesleg tegnap a katalán tévében a kurva anyjába küldte el a Nunez-Gaspert klikket, és gyorsan kijelentette, hogy ő ezeknek nem hajlandó dolgozni.
Zidane jó ötlet lenne, bár az EB óta nem csinált semmit. Olasz játékost viszont semmiiképpen se vegyünk, mert azok Spanyolországban mindig elfelejtenek focizni.

Jordi Culé

totelcamp Creative Commons License 2000.11.14 0 0 570
Sokszor elgondolkodom ezen. Én is focizok, persze nem Barca szinten, hanem szlovákiai 4. liga szinten, de ha én csinálok ilyen hibát, az edző leordítja a bőrt rólam. Mindig azt mondja, hogy te mint védekező középpályás nem veszthetsz labdát, és nem lehet, hogy egy rossz passzt is adj. Hát én nem tudom. A Barca a góljait fatális hibákból kapja, és amennyi labdát elszór Petit és Cocu ott középen, az nem emberi.

Elő kell szedni Gerardot és De la Peňat.

Força Barça!!!

Előzmény: hmG (569)
hmG Creative Commons License 2000.11.14 0 0 569
Lehet, hogy Cocu fejelt egy golt, de a masodik golban igencsak benne volt. Puyol is rosszul helyezkedett, de Cocu meg nem tudta elfejelni a labdat, hanem elszallt jo messzire. Egyebkent szerintem nem jatszott se jobban, se rosszabul, mint barki mas a csapatban. Legalabbis az alapjan, amit lattam, mindenki egyforman gyengen jatszott. A meccs vegen meg legalabb 2-ot kaphatott volna a Barca. De ez mar nem valtoztat semmin.
totelcamp Creative Commons License 2000.11.14 0 0 568
Zidane szerintem nem álhír. Én is olvastam 2 helyen. Juventusnál érzéseim szerint már nem érzi jól magát azért játszik olyan pocsékul. Régebben a Barcához akart jönni, állítólag azért, mert imádja a tengert és a Barca a világ legjobb csapata.
Már régen mondogatom, nincs egy normális csatárunk, először is azt kéne venni.

Força Barça

Itep Creative Commons License 2000.11.13 0 0 567
Nem értem,miért szidjátok Cocut!!!A törökök ellen szerdán,és a Villareal ellen is betalált,ráadásul jól is játszott!!!
Salas Creative Commons License 2000.11.13 0 0 566
A vasárnapi összeállítást csak két helyen változtatnám meg: Cocut és petitet kivenném.

Axl Creative Commons License 2000.11.13 0 0 565
Mostmár szerintem is tenni kéne valamit.
Arról nem tehet Serra Ferrer, hogy mindig sérült valaki, de arról igen, hogy mint csapat szart se érünk. Rivaldo viszi a hátán a Barcát, és ez történik, ha ő nincs. Az átigazolási szezon még tart, nincs vége. Veron nem lenne jó vétel, viszont egy jó védő, pl. Cannavaro, akit csak Buffonnal együtt adnak, 60 millió dollárért. De hát miért ne, ha van rá pénzünk.
Felrebbent az is (tegnapi Nemzeti Sport), hogy Zidane eladó, méghozzá csupán 80 millió márkáért... Az utóbbi valószínüleg álhír, de Cannavaro és Buffon is jól jönne, tehát MIRE VÁRUNK???? Pénzünk az van.
A gólunkat Cocu szerezte.
Jordi Culé Creative Commons License 2000.11.13 0 0 564
Először is: nem Viva, hanemVISCA CATALUNYA (ny-el mert katalánul ez így van).
Ez a hét végi eredmény tényleg iszonatosan ciki. A Villareal eddig kétszer játszott a Camp Nouban, és mind a kétszer nyert. Szerencsére továbbra is csak négy ponttal van előttünk az első, hosszú még a bajnokság. Sajnos mind a két gól Puyol hibája volt.
totelcamp, abban igazad van, hogy a Rivaldo nélkül nem érünk lófaszt se. A nyáron egyetlen igazi klasszist sem vásároltunk be (az egy Alfonso pedig élete legrosszabb formájában van). Én ezért továbbra sem az edzőt, hanem a gyenge játékoskeretet hibáztatnám. Nézd meg a Madridot: Raúl, Guti, Morientes, Figo - ez négy 'crack' ahogy azt Spanolországban mondják. Nálunk sajnos ekkora játékosok nincsenek. Nem szabad tovább smucigoskodni, mi vagyunk a világ leggazdagabb klubja, vegyük meg a Verónt középpályára, vagy akárkit, csak történjen már valami, mert ez így nagyon gáz.

Jordi Culé

totelcamp Creative Commons License 2000.11.13 0 0 563
Ez az.
Força Barça!!!
Előzmény: ADAM17 (562)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!