Keresés

Részletes keresés

petieee Creative Commons License 2003.12.11 0 0 30
A Szemtől szemben-t én is nagyon szeretem, főleg mert Al Pacino az egyik kedvencem. Van még egy közös filmjük a Bennfentes, csak azt sajnos még nem láttam, de elég régóta vadászom rá. Ugy tudom, hogy Michael Mann a Starsky és Hutch forgatókönyvét is írta, de ebben nem vagyok biztos.
Az Embervadászról még nem hallottam sajnos. Ez mikori film és miröl szól? Kell nekem, felkerült a listámra.
Colonel Moon Creative Commons License 2003.12.10 0 0 29
Michael Mann neve gondolom ismerős számotokra, hiszen ő volt az MV egyik atyja is. Mindig az ő neve íródik ki - executive producer-ként -, amit vége egy résznek.
Nekem az egyik kedvenc rendezőm, és már a MV-ből és a többi filmjéből (Embervadász, Szemtől szemben) is érződik mennyire ért a zsarudrámákhoz a fickó. A látvány és a zene mindig nagyon fontosak a filmjeiben. Jó kinél nem, de nála érzem azt az egyéni stílust, hogy a sok rendező közül mégis ő fogott meg a leginkább. A fent felsorolt filmeket láttátok? Szerintem MV rajongónak kötelező filmek;)
petieee Creative Commons License 2003.12.08 0 0 28
De kár:((
Már elképzeltem olyat, hogy a díszdobozban ferrári matchbox lenne vagy pálmafa makett meg ilyesmik. A csudába. De jó lett volna ez a dvd.
Le vagyok törve..
Colonel Moon Creative Commons License 2003.12.08 0 0 27
DVD sajnos nem lesz. Úgy néz ki sehol. Állítólag a sorozatban szereplő többszáz dal jogát anno csak a TV-sugárzásra vették meg, és nem VHS/DVD kiadásra. Szóval amíg ez nem tisztázódik azt hiszem nem lesz MV DVD. Ez pedig jó ideig eltarthat tekintve a temérdek kiadót/bandát. Szerintem bele se fognak. Pénzügyileg se érné meg talán. Rohadt egy helyzet. Angliában ugyan kiadtak néhány részt DVD-n és néhány rész napvilágot látott az USA-ban is VHS-en, de úgy hírlik ez csak, úgy ment, hogy jónéhány dalt kivettek és újat tettek be a helyére.

Egy másik érdekesség: ma este lesz az amerikai Scifi Channel-en (nálunk miért nincs ilyen kábelTV-n?) a Magyarországon kevésbé (talán vmelyik német adóról) ismert Battlestar Galactica c. régi sorozat újraforgatott új változatának bemutatója. A főszereplő Edward James Olmos! Jó volna itthon is látni, mondjuk a Viasat 3 megvehetné.. Castillo rulez.

petieee Creative Commons License 2003.12.08 0 0 26
Én vállalok néhány kerületet aláírásgyűjtéshez Dragula:))
Frankó lenne egy dvd megjelenés is. Mondjuk lenne rajta eredeti nyelv + régi magyar szinkron + új magyar szinkron. A szereplők és epizód szereplők mondanának kommentárt minden rész elött vagy utána. Mellékletként audió cd-t képzelek el, ami persze dedikálva van. Ja és mindezt díszdobozban:))))))
Dragula Creative Commons License 2003.12.04 0 0 25
Kössz szépen a kimerítő válaszokat. Én csak a ferrarira emlékszem. Megnézném a többit is, de természetesen, mire megnyitjuk a topicot, és új nézővel gyarapodik a sorozat, muszály azonnal leszedni a képernyőről.

(u.i.: Esetleg gyűjtsünk aláírásokat?:))

petieee Creative Commons License 2003.12.03 0 0 24
Tubbsnak milyen márkájú kocsija van? Az nagyon passszol hozzá. Crocketthoz meg tényleg az első ferrárija megy. Jó lenne újra látni azt a részt. Ugye kedves RTL Klub?
Colonel Moon Creative Commons License 2003.12.03 0 0 23
egyébként a 45-ik rész.
Colonel Moon Creative Commons License 2003.12.03 0 0 22
És a Ferrari Daytona-t nagyon sajnáltam, hogy szétlőtték. Bármennyire szeretem a Testarossát, az első azért jobban illett Crockettékhoz.
Colonel Moon Creative Commons License 2003.12.03 0 0 21
Hehe:) az a rész az egyik kedvencem, még pedig a 3-ik szezon első része a When Irish Eyes are Crying. Liam Neeson játszik benne.
petieee Creative Commons License 2003.12.03 0 0 20
Pontosan nem tudom, hogy melyik rész az, de emlékszem rá. Fegyvervásárlás közben Crockett ferrárija volt a céltábla. A sorozat vége felé, amikor Crockett amnéziás lesz, és emlékképek villannak be neki akkor is mutatják ezt a részt.
Aztán Castillo szerez neki egy fehéret:)) A mákos.
Dragula Creative Commons License 2003.12.03 0 0 19
Én régebben nem néztem, most kezdtem rákattanni, erre abbahagyják, csak hogy engem idegesítsenek.

Volt egy rész amelyikben felrobbantották Crockett kocsiját egy válrólindíthatóssal. Nem tudja valaki melyik volt az, hanyadik rész? Csak félszemmel láttam anno azt a jelenetet az előszobából, épp indúltam el otthonról, az piszkosúl tetszett.

Előzmény: petieee (18)
petieee Creative Commons License 2003.12.03 0 0 18
Kezd Miami Vice elvonási tünetem lenni. Beetetik az embert aszt' kapu. Leadtak 18 részt a 111-ből.
Megnéztem vidiről a Smuggler's Blues részt megint. Most vettem észre, hogy a főbetétdal előadója azaz Glenn Frey játsza benne a pilótát. Hogy mik vannak:)) Sikerült megszerezni a betétdalt is.

Its the nature of the business
Its the smuggler's blues

Colonel Moon Creative Commons License 2003.11.27 0 0 17
Király volt. Pam Grier rulez.

Öröm az ürömben, hogy nekem kedden megjött a Miami Vice dupla CD. REndkívül esztétikus és szép tok/grafika, pasztelszínben pompázik, ahogy kell:) A zene meg: KIRÁLY! Most is az megy:)

Dragula Creative Commons License 2003.11.27 0 0 16
Januártól a Korház a város szélén vadonatúj részekkel, a bemutató szerint. Én azt hittem 100 éves sorozat. Hátha Miami átkerűl másik időpontba. Reménykedjünk. Most ért véget a mai adag, meglepő volt a vége. (de annál hatásosabb.)
Előzmény: petieee (14)
Dempsey Creative Commons License 2003.11.24 0 0 15
A legjobb szereplő a sorozatban a ELVIS:)))
petieee Creative Commons License 2003.11.24 0 0 14
Reméljük csak átmenetileg szüneteltetik, csak nem 100 részes a Kórház a város szélén. De igazad van, ez tényleg nem volt korrekt tölük.
A mai rész nagyon-nagyon jó volt, Castillo forever:))
Colonel Moon Creative Commons License 2003.11.24 0 0 13
Mi vaaaaan??? Rohadjanak meg...hogy lehetnek ilyen g*cik? Elkezdenek vmit aztán szarnak a nézőkre..
Előzmény: petieee (12)
petieee Creative Commons License 2003.11.24 0 0 12
December elsejétől a Kórház a város szélén -t adja az Rtl Klub a Miami vice helyett:(( Remélem csak kis ideig tart ez náluk.
A Phil Collins valami simlist fog játszani valamelyik epizódban, ha jól emlékszem:)) A régi szinkront én is szerettem, de ezzel sincsen semmi bajom. Sőt, a Kálid Artúr szerintem telitalálat.
Még a jövő hét akkor. Nagy kár..
Colonel Moon Creative Commons License 2003.11.22 0 0 11
Igen a szinkron az kényes kérdés. A régiben Crockett hangja Szakácsi Sándor volt, Tubbs-é pedig Józsa Imre. Amikor először meghallottam a Selmeczi Roland-Kálid Artúr féle verziót mérges voltam, de idővel megszoktam. Crockett a fiatalosabb hanggal egy fokkal éretlenebb benyomást kelt.
Nagyon kiváncsi lennék a régi szinkronos részekre. Nincs valakinek rögzítve belőle?

petiee: szerintem is az a rész volt a legjobb a héten. Phil Collins pedig rulez! (lesz egy külön része)

Előzmény: Dempsey (10)
Dempsey Creative Commons License 2003.11.22 0 0 10
Jó kis sorotat, bár százszor jobb volt a régi szinkronja.
MERLINN Creative Commons License 2003.11.22 0 0 9
Sziasztok!
Én akkor nézem rendszeresebben, amikor az rtlklub először adta. Emlékszem, eccer az Al Bundy alias Ed O'Neill is játszott benne vmi maffiafőnököt. Ezek a '80as évekbeli sorozatok 1000szer jobbak, mint pl Sheena a dzsungel királylánya, Gatyás fejvadász meg hasonlók... Még a Szupercsapatot, meg a Magnumot is imádtam...
petieee Creative Commons License 2003.11.21 0 0 8
Szia!

A héten a McCatrhy -s rész volt szerintem a legjobb, mert a motorcsónakos részek igencsak feldobta a feelinget:)) De azért mindegyik részt szeretem.
Dedikált lemez az nagyon jó lehet, be kellene nekem is nevezni rá. Én is szeretném eredetiben a CD-ket, csak nem találtam egy boltban sem sajnos.
Most a Phil Collins In The Air Tonight -ja a sláger nálam, mert nagyon ott van:))))

Colonel Moon Creative Commons License 2003.11.21 0 0 7
A mai rész (Milk Run) annyira nem jött be. Pedig a miami-vice.org-on az Evan c. rész után ez vezet a népszerűségi listán az első szezon részei közt..
Colonel Moon Creative Commons License 2003.11.21 0 0 6
Hali,

hát innen: www.janhammer.com
Én egy autogrammal ellátottat rendeltem.

petieee Creative Commons License 2003.11.20 0 0 5
Szia!

Én az összes részt felveszem LP üzemmódban, körülbelül 10-12 kazettára saccolom a végeredményt. Már ha az RTL Klub is úgy gondolja és leadja az összes szériát megint.
Igen mp3 -ban van meg, most már a második cd is. Eredetiben honnan lehet megrendelni őket és mennyiért?

Colonel Moon Creative Commons License 2003.11.20 0 0 4
Hétfői rész volt a motorcsónakos, úgye?
Na azt tutira felvettem, egyik kedvenc részem (The Great McCarthy). Csinálok egy Best of..-ot.
A mai is jó volt, Paul Roebling-nek különösen örültem (az apát játszotta), őt a Kék villám c. film nevezetes szerepe óta bírom.

A Michael Madsen-es is jó volt, Gina jó kis nő, és a két hebehurgya (Zito & Switek) is csak hab a tortán:)

Én megrendeltem a Jan Hammer CD-t. Kb. másfél évet késtem vele, de mostmár nagyon kell:)
Neked honnan van meg az 1. CD? Mp3?

Előzmény: petieee (3)
petieee Creative Commons License 2003.11.19 0 0 3
Szia!

Sikerült megszerezni a Complete Collection első cd -jét:)) Plusz még két Jan Hammer albumot: Drive és First Seven Days. Lesz mit hallgatnom.
Én ezt az oldalt szoktam nézegetni: http://www.wildhorse.com/MiamiVice/ . Itt is le van írva részletesen az összes rész.
A hétfői részben mekkora bulin volt a Crockett és a Tubbs:)) A mai rész viszont nagyon kemény volt, szegény Gina, a Michael Madsen játszhatott volna benne többet is. De amikor éjszaka száguldottak a ferrarival, na azt nagyon szívesen átélném:))

Colonel Moon Creative Commons License 2003.11.17 0 0 2

Hát igen, fél Hollywood feltünik mellékszereplőként a sorozatban. Bruce Willis, Liam Neeson, Laurence Fishburne, Helena Bonham Carter, Melanie Griffith, Steve Buscemi elsőre ők ugranak be, de majd' minden részre jut vki. És a legtöbb akkor még kezdő volt, de a sorozat már felfedezte magának őket. Azért ez is jelez vmi a színvonalából.
Érdemes nézni ezt az oldalt www.miami-vice.org
Itt minden egyes epizód ki van vesézve, felsorolják az összes betétdal, szereplőt a részekből.
Castillo tényleg Charles Bronsonos:)
Kedvenc részeim: Walk Alone, Lend Me An Ear.

C.M.

Előzmény: petieee (1)
petieee Creative Commons License 2003.11.16 0 0 1
Szia!

Már azt hittem csak én nézem a sorozatot egyedül, de hálistennek tévedtem :)) Nekem is a Crockett's Theme a kedvencem :)) Sajna ez a The Complete Collection nincs meg a Jan Hammertől, eddig csak betétdalokat tudtam szerezni mint Phil Collins,Peter Gabriel,ZZ Top,Rockwell stb.
Megjött a Castillo végre, ő az egyik nagy kedvencem. Charles Bronson latin kiadásban, ahogy Tubbs mondta róla. De mindenki félelmetesen jól játssza a szerepét. Még a mellékszereplők is, a Bruce Willisnek is milyen kölyök képe volt :)

petieee

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!