Keresés

Részletes keresés

b.gina Creative Commons License 2015.08.26 0 0 60200

Nem vettük meg (még nem merjük :D, de már elkapkodták :) ) de van egy pár szimpatikus a Jófogáson, biztos lesz is még, sok az ikerszülés mostanság.

De lassan csak meg kéne vennünk pár dolgot, ki tudja meddig húzom majd "szabadon"...

 

A kontrollon minden rendben volt, képzeld a legkisebb utolérte a többieket, neki van a legnagyobb feje :D méretre egyformák, a doki szerint fej-fej mellett nőnek ezek a gyerekek :)

A hematómámra nem is mondott semmit, de valószínűleg felszívódhatott (vagy nem tudom ezek mit csinálnak pontosan), mert már egyáltalán nem barnázok azóta :) olyan elkapkodott volt a vizsgálat sajnos, alapjáraton 1,5 óra csúszásban volt a doki, nem volt annyira izgalmas 19.30 helyett 21.00-kor bejutni... el se merem képzelni mikor végzett a doki, még utánunk is jöttek páran...

 

Hú, akkor nálad már igazán itt az ideje a következő uh-nak :) olyan jó lehet, hogy már érzed, ahogy mozog a kis vasgyúród, nekem így hogy még nem érzem őket kész kínszenvedés 1 hét is uh nélkül :D
és most 3 hét múlva kell mennem majd...
Na de közben megyek a központi terhesgondozóba a Vasasba jövő héten. Ott csinálnak uh-t is majd? :P

 

 

Előzmény: szegedi_lány (60198)
szegedi_lány Creative Commons License 2015.08.26 0 0 60199

Írd ám meg, mi volt kontrollon! Remélhetőleg minden ok, mind a 4-en jól vagytok!

Én jövő hét hétfőn megyek legközelebb dokihoz, július végén voltam utoljára, uh már én is nagyon várom, hogy láthassam az izmos kis tappancsokat, amik egyre intenzívebben püfölik a hasfalam. :)

Előzmény: b.gina (60191)
szegedi_lány Creative Commons License 2015.08.26 0 0 60198

Wow, meg is vettétek?

 

Egyébként érdemes a szegedi baba fórumokat is böngészni, mert időnként előfordul. Sőt, ahogy látom a kereslet irányú forgalom is működik: beírod hogy mit szeretnél, és ha van valakinek eladó, összejön az üzlet. ;)

Előzmény: b.gina (60192)
b.gina Creative Commons License 2015.08.21 0 0 60197

Szívesen, és sok sikert nekik! :)

Előzmény: Babola_ (60196)
Babola_ Creative Commons License 2015.08.20 0 0 60196

Köszi, továbbítottam. :)

Előzmény: b.gina (60195)
b.gina Creative Commons License 2015.08.20 0 0 60195

Szia!

 

nekem ugyan a barátcserje az égvilágon semmit nem csinált (amit észrevettem volna), de nem szedném együtt, a Closty bőven elég lesz hogy tegye a dolgát.

De azért kérdezze meg a dokiját mindenképpen.

Előzmény: Babola_ (60188)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.20 0 0 60194

sziasztok!

 

Szőrösödésre az arcon, állon használt valakinek valami? Úgy igazán? Visszafordítható ez egyáltalán? Köszi a válaszokat előre is! :)

b.gina Creative Commons License 2015.08.19 0 0 60193

Szia mgesa!

 

Mennyire gyönyörű ez a kiscsaj! :)

 

A segítségnek még nem jártam utána, de szept. 3-án megyek a védőnői központba, ott mindenképpen rá fogok kérdezni. Nagyon jó lenne, ha kapnánk segítséget az önkormányzattól... Ma eléggé beparáztam, hogy hogy fogjuk bírni ezt az egészet 3 csöppséggel, főleg ha nem lesz segítségem.

De egyébként a családból is tudnak páran segíteni, Anyukámék közel laknak, párom anyukája pedig már felajánlotta hogy ideköltözik majd az elején, meg jön amikor szeretnénk...
De az lenne a legjobb, ha az önkormányzattól napi néhány órában tudna valaki jönni.

Előzmény: mgesa (60189)
b.gina Creative Commons License 2015.08.19 0 0 60192

És milyen szép! szerelmes lettem :)
Páromnak is tetszik, köszi a tippet :)

Előzmény: szegedi_lány (60187)
b.gina Creative Commons License 2015.08.19 0 0 60191

Szia!

 

Remélem nem kiabálom el de 2 napja nem barnázok már :) Jövő hét hétfőn este lesz kontroll, nagyon várom már, főleg hogy lássam a babákat, hogy minden rendben van-e velük. Ha nincs minden héten ultrahang, konkrét kínokat élek át, jól el lettem kapatva a klinikán :D majd ha érzem a mozgásukat, biztos jobb lesz a helyzet (amíg nem rúgják le a vesém :D)

 

Huh, sajnálom, hogy Sikovanyecz-el kapcsolatban ilyen rossz tapasztalaid lettek, igazán kár volt beparáztatnia, hiszen minden rendben van. Pedig olyan sokan dícsérik.

Egy pillanatra az egyik babánál én is megijedtem, hogy valami gond lesz, mert olyan sokáig nézte a fejét csendben, de mivel nem mondott semmit, biztos csak megcsodálta azt a szép formás koponyát ;)

Más nem is csinál babamozit Szegeden?

 

9 kg hízás az teljesen jó, ennek nagy része úgyis a baba és tartozékai ;) gondolom a védőnő is megdícsért, hogy ügyes vagy :)

én 4-et híztam eddig... kíváncsi leszek mekkora leszek a végére...

 

A babacsomagért mindenképpen elmegyek majd, köszi a tippet :) A promobox-osat a héten vettem át, tök cuki a doboza is, és legalább volt benne 1-2 hasznos dolog.

 

A mozgásokra majd rákérdezek a dokimnál meg a védőnőnél :)

 

Előzmény: szegedi_lány (60186)
mgesa Creative Commons License 2015.08.19 0 1 60190

mgesa Creative Commons License 2015.08.19 0 0 60189

Sziasztok Lányok!

 

Örülök, hogy jól vagytok és szépen novogetnek a babák!

Ettől olyan nosztalgia tört rám, imádtam terhes lenni és szülni (na jó, inkább a szülés utáni első pillanat volt a jo). 😄Tényleg igaz, hogy megszépülnek az emlékek, akárhányszor vegigcsinalnam a szülést újra 😉

 

Nálunk minden oké, Olivia már 8  hónapos, mi is nyaralni voltunk, na meg két gyerek mellett ritkábban érek rá irogatni, inkább olvasni szoktam. A kisfiam ovis lesz, így lehet, hogy furcsa is lesz, hogy több lesz az időm 😃

 

 

Gina, még korai ugyan, de esetleg utanajartal, hogy lesz-e hivatalos segitseged? Sok helyen az önkormányzat segít 3-4-es ikreknel és küld egy segitot. Vagy családon belül? Mert egyedül nem lehet csinálni 3 babaval.

 

Babola_ Creative Commons License 2015.08.18 0 0 60188

Sziasztok, megint egy kérdéssel jöttem. Korábban már említett ismerősnek most lesz az első closty-s ciklusa. Eddig barátcserjét (is) szedett (abból ez a 3. ciklus), most az a kérdése, hogy ez a kettő mehet-e együtt, ill. mit szólnak egymáshoz? Tudja esetleg valaki?

szegedi_lány Creative Commons License 2015.08.18 0 0 60187

Nézd csak mit láttam a jófogáson? Ikerbabakocsi! http://www.jofogas.hu/pest/Abdor_Ring_duo_Ikerbabakocsi_33580808.htm?ma=1

Előzmény: b.gina (60185)
szegedi_lány Creative Commons License 2015.08.18 0 0 60186

Szia!

 

Lassan nyithatnánk egy két fős topicot, amilyen kihalt lett ez a fórum :)

 

Hogy van a hematómád, mikor mész kontrollra?

 

Sikovanyeczről nekem nem a profi szó jut sajnos eszembe, engem is mind a 12 hetes, mind a 20 hetes UH-n ő nézett, és mindkét alkalommal beparáztatott, aztán kiderült szerencsére vaklárma volt. Tudom, hogy ő csinál babamozit Szegeden, de a negatív élmények miatt inkább nem megyek.

 

ma voltam védőnőnél, 9 kg-ot híztam, meglepő volt, mert nem érzem annyinak. De így már érthető a bokaduzzanat is, bár most, hogy hűvös van, látványosan jobb a helyzet. Remélhetőleg a hőség már nem tér vissza.

 

A védőnő említette, hogy 09.02-án a védőnőképzőben 12-től 17-ig babacsomagot osztanak, csak a kiskönyved kell felmutatni, ha arra jársz, nézz be. Lehet, hogy neked 3 dobozt is adnak majd.;)

 

A szülésfelkészítő tetszett, nagyon sok praktikus dolgot hallottam, nagyon gyakorlatias volt, ábrákkal, magyarázattal, tanácsokkal, így 1. babánál szerintem nagyon hasznos. A Madách iskolában tartják hétfőnként 4től, 6 alkalom, plusz egy intézménylátogatás.

 

Sajnálom hogy nem jógázhatsz, úszás, vagy egyéb mozgás sem engedélyezett?

Előzmény: b.gina (60185)
b.gina Creative Commons License 2015.08.17 0 0 60185

Sziaaa!

 

Háát a 12 hetes uh-nál kicsit ledöbbentek, én lazán bementem, felfeküdtem a vizsgálóasztalra, gondoltam látták a gépben, hogy hármasikrek, nem úgy megyek be hogy bejelentem :D

Hát nem... Doki (Sikov. János) ráteszi az uh-t a hasamra, "Ja hogy ikrek?" Igen, hárman vannak. Erre csak annyit bírt mondani, hogy bas*dmeg! :D

De amúgy nagyon profi volt és szimpi, gyorsan meglett a dolog 3 babával is, párom is bent mozizott (és könnyezett) velem :)

 

Ja igen, a választott dokim az lett, akit mondtam is itt. Mondta, hogy valószínűleg hamarabb be kell feküdnöm majd a kórházba (ezt eddig is tudtam), és lehet kell majd méhszájösszevarró műtétet csinálni a vége felé (ezt nem tudtam, és nem is vágyom rá különösebben... :D)

 

A pocakom nekem is rohamosan nő, én kis naiv azt hittem a 12. hétig lazán eltitkolom, hát a munkahelyen már nagyon az elején kiszúrták, a 9-10. héttől már minden reggel agonizáltam, hogy mit vegyek fel, hogy leplezzem... A méhem egy kb. 20 hetes terhességnek megfelelő méretű (a köldököm alatt van a teteje), már nagyon látszik.

Én valószínűleg már nem is mehetek vissza dolgozni, de nem is baj, első a négyünk egészsége :)

 

Örülök, hogy minden rendben veletek, és szépen kerekedsz :) hááát a mosogatást kénytelen lesz a párod átvenni ;) Addig jó, míg csak a bokád vizesedik, amit ilyen melegben, ami múlt héten is volt, valahogy nem csodálok...

 

Köszi az infót a Máltai játszótérről, mindenképpen kinézünk majd, lassan el kell kezdenünk a vásárolgatást :)

Mondjuk a nemeket még nem tudjuk, de lassan az is kiderül.

 

A szülésfelkészítés jól hangzik, szépen belevágnak a közepébe :) biztos hasznos lesz, és minél többet hallasz és olvasol róla, annál kevésbé lesz ijesztő... Anyukám annak idején rengeteget olvasott a szülésről, szülőszobáról, és azt mondja, így szinte ismerős környezetbe ment, és nem is félt :)

 

A kismami jógára gondolsz? sajnos se kismama tornát, se jógát nem csinálhatok három babával, marad a séta. Most még a hematóma miatt nagyon kímélem magam, sokat vagyok vízszintesben, remélem eltűnik gyorsan és bátrabban mocorgok majd...

Előzmény: szegedi_lány (60184)
szegedi_lány Creative Commons License 2015.08.16 0 0 60184

sziasztok!

 

nyaralni voltunk,illetve nekem most volt a szakmai tábor a természetgyógyász sulihoz, így 2 hetet szabin voltam. Gondolom mindenki más is pihen, ezért nagy a csend. 

 

Örülök Gina, hogy simán vetted a 12 hetes UH-t, mit szóltak a klinikán a 3as ikrekhez?

Sikerült már szülészt találnod?

 

Igen, a pocakom már hatalmas, pl a kihúzható billentyűzettartó már igencsak zavar, mint ahogy az is, hogy egyre kevésbé férek oda a mosogató csaphoz. ;)

Szerencsére hízni csak a pocakomra hízom, de oda napról napra,  idén pl még jó volt rám  tavalyi fürdőruhám, szóval szerencsére nem híztam el.

Bokám továbbra is vizesedik, ez az egyetlen nyavalya amivel a nyáron küzdök, de bízom benne, hogy  hidegfronttal ez is mérséklődik. Még dolgozom, de már egyre kevesebbet vállalok, megvan végre az utódom is, akinek a feladataim majd átadom. Haladunk a babakelengye vásárlással is, erről jut eszembe, Gina: a Máltai játszótérnél minden hónap 2.szombatján bababörze van. Mi most hallottunk róla először, és egy szatyornyi új, vagy újszerű holmival tértünk haza, tényleg potom pénzért.

 

Holnap kezdem a  6 hetes szülésfelkészítő oktatást, rögtön a szülés lesz az 1. alkalommal a téma, nagyon kíváncsi vagyok. Eddig tudatosan nem rémisztgettem magam a témával, de most már itt az ideje felkészülni erre is. Majd beszámolok.;)

Babajógázni  jössz?

Előzmény: b.gina (60183)
b.gina Creative Commons License 2015.08.10 0 0 60183

Amúgy olyan csönd van itt, remélem mindenkivel minden oké :)

 

Én hétvégén beléptem a 12. hétbe, és sikerült egy hematómával megünnepelnem a jeles alkalmat... Szombat hajnalban barnázás, reggel irány a klinika, majd az ultrahangon látták meg az amúgy nem nagy vérömlenyt (27*9,5 mm), de a dokim annak ellenére, hogy nem riasztóan vészes a helyzet, táppénzre ítélt, így most 2 hétig itthon pihenek... Aztán a 24-ei kontrollon megmondja, hogy merre tovább.

 

Ma reggel megvolt a 12. heti uh is, mind a három ficánka jól van és mindenük megvan, orrcsontok a helyükön, és a nyaki redők is a határérték alatt (1,8; 1,9 és 1,9 mm), van gerincük, agykoponyájuk, arckoponyájuk, gyomruk, húgyhólyagjuk, 4-4 végtagocskájuk :) 
60, 67,9 és 68,3 mm-es az ülőmagasságuk, ketten elég élénkek voltak, a legkisebb kicsit passzívabb, biztos pihent :)

A doki szerint minden rendben van velük.
Ja, méret szerint már 13 hetes a terhesség, hogy repül az idő ;)

 

Szegedi_lány, mesélj, hogy vagytok? már biztos óriási a pocakod :)

b.gina Creative Commons License 2015.08.10 0 0 60182

Szia!

Esetleg érdemes lenne először a diéta és a mozgás erősítésével megpróbálkoznod - bármilyen étrendkiegészítő vagy gyógyszer nélkül.

Ennyitől is javulnia KELL a dolognak, és nem is biztos, hogy kell bármit is szedned mellé :)
De amúgy biztos, hogy mehet az Inofolic ilyen helyzetben is...

Előzmény: Cartagena (60181)
Cartagena Creative Commons License 2015.08.08 0 0 60181

Sziasztok!

 

Itt egy inzulinrezisztens, csökkent glükóztoleráns de nem PCOS-es sorstárs. A babavállalós koron túl vagyok, "csupán " általános karbantartás miatt kell ezzel foglalkoznom, a cukorbetegség késleltetése a cél, meg valamennyit fogyni akarok (min 10 kiló).

 

Kérdésem: Inofolicot szed valaki ilyen helyzetben? Ha igen, ezt is hosszútávon kell tervezni (évek), vagy kampányszerűen?

 

(Pár évvel ezelőtt voltam a MM-ben, diagnózist, Metformint, jótanácsokat kaptam, lefogytam 15 kilót és minden jó volt. Egy év múlva kontroll, kis javulás a laborleletekben. 

Most volt egy évem ahol kb semmit nem tartottam be sajnos teljesen  (metformint lóugrásban szedtem, diéta alapjai mentek de sok volt a bűnözési periódus "mert megérdemlem " jelszóval), sérülés miatt keveset tudtam mozogni, időhiány, alváshiány, rengeteg kávé, napfényhiány, MINDEN ami árt ennek az éllapotnak, megvolt.Naná hogy híztam is, mit vártam....)

 

Most a terv az hogy gyökeresen megfordítom ezt a trendet, kvázi új életet kezdek - egy év múlva labor és MM ha nem javul. De javulni fog :)   

b.gina Creative Commons License 2015.07.14 0 0 60180

Hú, az nagyon jó lenne, köszi szépen! Biztosan jól fog jönni "néhány" jótanács :)

 

Hát ez a szegedi terhesgondozás elég alapos hogy úgy mondjam... Minden kismamának először a központi védőnői szolgálathoz kell bejelentkezni, majd onnan irányítanak el a körzetihez, és mind a kettőnél meg kell jelenni bizonyos időközönként. A központban talán csinálnak uh-t is? ezt csak olvastam, majd szegedi_lány beszámol mi értelme...

Ja és mellette ugye járj a nőgyógyászhoz is rendszeresen. Ja meg vérvételekre.

 

Én itt hallottam erről először, de úgy látszik a hír valóban igaz:

http://bezzeganya.reblog.hu/tulbuzgo-vedonok-keseritik-a-kismamak-eletet

Előzmény: mgesa (60178)
b.gina Creative Commons License 2015.07.14 0 0 60179

Micimalacka: köszönöm szépen! :)

 

Micimalacka, youlcsi: köszi a tippet, nekem is ez jutott pont eszembe tegnap, hogy lehet jobban járunk a duplakocsi + magamra kötős verzióval :) azok a hármaskocsik batárnagynak tűnnek...

Na de majd látjuk, még ugye a hármas felállás is változhat, de amilyen erővel meg akartak foganni, szerintem olyannyira maradni is szeretnének :)

Ami tetszik hármaskocsi (BabyActive Trippy) az használható egyes, kettes és hármaskocsiként is, és nem is tűnik vészesen óriásinak. Páromnak mikor mutattam képen, persze elszörnyedt, de azért egy olyan, ahol konkrétan egymás mellett van a három gyerek, még durvábban néz ki :D

mgesa Creative Commons License 2015.07.14 0 0 60178

Gina, unokatesomeknal vannak hármasikrek, már kb. 8 évesek, ha majd aktuális lesz szívesen osszehozlak velük, virtuálisan legalábbis, gondolom tudnak tanácsot adni sok mindenben.

 

Szegedi Lány, miért kell két védőnőhoz jarnod???

Előzmény: b.gina (60174)
youlcsi Creative Commons License 2015.07.14 0 0 60177

duplakocsi, plusz egy gyerek rádkötve ;)

sima ikreskocsiból azért lehet válogatni bőséggel... csak a végén nehogy azért menjen majd a versengés, hogy melyik mehet rád...

Előzmény: b.gina (60174)
Micimalacka Creative Commons License 2015.07.13 0 0 60176

Gina, naaaagy gratu!:)

 

 

Babakocsi, nekek van ismeros, borzasztoan szenvedtek harmasvkocsival.

 

En a helyedben ety sima kettes meg egy kulon kocsibaj is gondolkodnei ill ikerkocsi - babahordozo kombinacioban.

Illetve harmast csak olyat, ami ilyen aranyban szetszedheto.

szegedi_lány Creative Commons License 2015.07.13 0 0 60175

Hát a hármas babakocsi nagyon ritka. Én a helyedben egy csomó baba-mama fórumra beírnám, hogy ikerbabakocsit keresek, hátha valakinek lesz aktuálisan eladó.

 

A mi babakocsink alakul, a hétvégén vázig lebontottuk, én kimostam a huzatokat, a párom meg szilikonozta a vázat: szebb lett mint újkorában. Rájöttem hogy a mózesből is kiszedhető a merevítés, csak trükkösen el van rejtve, így azt is meg tudtam tisztítani házilag. Szóval minden szuper, egyedül a csomagtartónk bizonyult kicsinek-le kell venni a kalaptartót, ha utaztatni akarjuk, és kábé a teljes csomagtartót elfoglalja majd, így max csomagokat az ülésre tudunk pakolni. :) Páromat az sem vidította fel, hogy amikor én kicsi voltam, kispolskink volt, és volt egy tesóm is, de komolyra fordítva a szót, egy tetőcsomagtartó lehet a megoldás, ha már autót egy ideig biztos nem tudunk cserélni.

 

A szegedi baba expo hírt köszi, nem tudom el tudunk e menni, mert 12.-én Bp-en van a természetgyógyász suli záróvizsga és úgy terveztük, ha már felutazunk, maradunk egy napot, és körbenézünk, amit még nem tudtunk otthon megvenni, azt beszerezzük.

 

A cukorterheléses vizsgálat eredménye nincs még meg, a beutalót meg leadtam, így nem tudom, pontosan mi lesz a leleten: a cukorszintet is csak telefonon súgta meg az ismerős, mert a számítógépen már látta, hogy elkészült.

 

A védőnőhöz sok szerencsét. Nekem aranyos mindkettő, de egy kicsit fárasztó, hogy a körzeti és a központi védőnőhöz is kell járni, és persze mindig munkaidőben.

Előzmény: b.gina (60174)
b.gina Creative Commons License 2015.07.12 0 0 60174

Na, akkor kb. egyszerre fogsz szülni munkatársam lányával, ő október 30-ra van kiírva :) (mondjuk ő Bp-en fog). Kis őszi babócák :) Szerintem még tovább is benn marad, lesz időtök :)

Ha minden igaz szept. 13-án lesz Baba-expo Szegeden, biztos oda is érdemes kinézni ;)

 

Jujj, a babakocsival nagyon szerencsések vagytok, gratula! azért nagyon nem mindegy mennyiért sikerül szerezni... én is reménykedem, hogy találunk majd használtan, mert hát valljuk be nincs túl nagy választék hármasokból, ami tetszik, az 300 ezer...

Egyelőre várunk, és bízom benne, hogy pár hónap múlva velem is szembe jön használtan "A" babakocsi :)

 

Ez a cukorterhelés teljesen jó szerintem! :) ilyenkor néznek inzulint is?

 

Igenis, próbálok önuralmat gyakorolni :) a vitaminokról majd megkérdezem a nődokit, egyelőre a mostani egyetértett az 1 Gravidával plusz napi 2x Magne B6. Én még szedek folsavat és D vitamint is pluszban.

De hamarosan úgyis el kéne mennem védőnőhöz, hátha ott is kapok valami tanácsot...

Vas majd biztos kell ahogy írtad is, meg neten is azt olvastam.

 

Előzmény: szegedi_lány (60173)
szegedi_lány Creative Commons License 2015.07.10 0 0 60173

November 1-re vagyok kiírva. 

Remélem marad is addig odabent, mert még nem állunk túl jól a bébiholmikkal, és szeptember 12 után lesz erre több időm, no meg a költözést sem vetettük még el teljesen, hátha a kártalanítási összeg is megérkezik addig.

 

Viszont képzeljétek, ma megérkezett "A"  babakocsi:)  Nézegettük már egy ideje a kínálatot, de ami minden igényt kielégítene, az 260 e Ft, ennyit pedig nem szántunk rá. Aztán valamelyik nap egy boltban megtetszett egy babakocsi, odamentem a gazdájához, aki rögtönzött bemutatót tartott, fél kézzel összecsukta egy pillanat alatt stb, majd elárulta a márkát is, és hogy sajnos ilyen már nem kapható. Elkezdtem a neten kutatni, és ráakadtam egy újszerűnek hirdetett használt darabra Nyíregyházán potom pénzért!! A párom is rábólintott az alkalmi vételre, és  ma érkezett meg a hatalmas doboz. Nagyon tetszik, szerencsénk volt.Rendbe kell tenni, meg kimosni a huzatokat, de sérülés, folt, törés, repedés, szakadás nincs rajta, kitakarítva, illatosan nagyon menő darab lesz, és minden van hozzá: dokkolós hordozó, mózeskosár, sportrész, esővédő, újszülött szűkítő, lábzsák, meg még egy adag alkatrész, amit nem is tudom hirtelen, hova kell cipzárazni. :) Ahogy néztem, egyedül a mózeskosár nem mosható, de megkérdezem majd tisztítóban,hátha vállalják. 

 

A cukorterhelésem nekem most volt az első a 24. héten. Ismerős telefonon már megsúgta, hogy a cukoreredmény már meg is van, tűrhető, 4,7 éhomiról 5,2 lett a 120 perces terhelt.

 

A fáradtságérzés normális, a bűnözés nem, tessék önuralmat gyakorolni.:)

Az ásványianyag pótlást meg már most jól körbejárni, 3 babával biztos mindenből több kell, mint egy baba esetén.

Előzmény: b.gina (60172)
b.gina Creative Commons License 2015.07.10 0 0 60172

Wooow, telik ám az idő :) biztos széééép nagy pocid lesz a végére :) Lassan lehet fogadni hogy mikor érkezik a bébi. Mikorra vagy kiírva? :)

 

Nagyon ügyi vagy ezzel a természetgyógyász dologgal, csak így tovább! Úgy látom nagyon sok dolgon segít, tökjó. Azért az se semmi, hogy a természetgyógyász általában egyetért a kezeléssel kapcsolatban :)

A tippet pedig köszönöm, el is mentettem! :)

 

Biztos jó lesz a cukorterhelés eredménye, gondolom az elsőnél is minden rendben volt :) én is nagyon gyümölcsös vagyok, de én tízóraira és uzsira is eszem... sőt, bűnöztem is ma: csokitortával ünnepeltük a csajokkal a munkahelyen a várva várt pénteket :D
Próbálom magam összeszedni diéta terén, nehogy a végén elszálljon a cukrom... a mozgást is nagyon ráhagytam, majd én is óvatosan elkezdek szobabiciklizni, ha már az igazit letettem :( de néha úgy érzem semmihez nincs erőm, azon kívül hogy felkelek, bemegyek dolgozni és hazajövök, tragikus...

Előzmény: szegedi_lány (60170)
szegedi_lány Creative Commons License 2015.07.09 0 0 60171

Ja, és 24. hét. :) Hihetetlen tempóban nő a pocakom, az elmúlt egy hétben főleg, el sem tudom képzelni, mekkora lesz a végére.

Ma voltam cukorterhelésen, jövő péntekre lesz eredmény. Remélem nem szálltak el az értékeim, a hétvégén lagziban voltunk, és az esküvői tortát nem hagytam ki, és a gyümölcsöt is nagyon kívánom, de szigorúan csak délután , uzsira eszem, viszont minden nap.

Előzmény: b.gina (60168)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!