Keresés

Részletes keresés

wArgapEga Creative Commons License 2017.08.03 0 1 3546

Szia wjeans!

 

Nem baj az, nem maradtál le semmiről. :) Igen, sikerült a ruhában fürdés, kétszer is! Olyan jó még most is visszagondolni rá. Az egyik esetben egy farmerben, hosszú ujjas ingben és egy zöld pulóverben, a másik esetben pedig egy szürke nadrágban szürke hosszú ujjas pólóban és egy szürke színű pulóverben fürödtem. A kádat annyira engedtem tele, amennyire tudtam, aztán lassan mentem bele mind a két esetben. Nem csak ezek a ruhák voltak rajtam, én úgy szeretek fürödni, mintha az utcára mennék ki, valahogy úgy teljes. Cipő egyszer sem volt rajtam, csak zokni. Csak sima fürdés volt, pedig akartam venni folyékony szappant is, de az most elmaradt. Viszont életemben most először készítettem a ruhában fürdés folyamatáról fényképeket a telefonommal. Az elejétől a végéig megpróbáltam dokumentálni, és egyben megörökíteni is, és sok képet csináltam magamról. Óvatosan merem csak mondani, hogy ha gondoljátok, szívesen rakok fel néhány jobban sikerült képet, persze csak arc nélkül. :)
(Ezen a "fotózáson" felbuzdulva elgondolkodtam, hogy milyen jó lenne részt venni egy igazi wetlook fotózáson, akár egyedül, akár többen. Biztosan remek élmény lenne! Medencés fotózás, zuhanyzós fotózás, többféle ruhában...jajjj :) Pedig nem vagyok egy nagyon fotogén vagy modell alkat, de élvezném, az biztos!)

 

Ha lesz rá lehetőségem, ha nem, de megfogadtam, hogy nekem is kell majd egy fix telepítésű medence. A felfújhatók azok olyan... körülményesek, félő, hogy kiszakadnak. Pl. van egy farmerom, aminek a hátsó részén vannak cipzárak, azzal nagyon könnyen fel tudnám szakítani, ezért is kell a fix, de strapabíró medence. Sok videót láttam már a neten, hogy miképp lehet házilag kivitelezni, láttam már élőben is, hogy valaki otthon készített magának. De ez még a jövő zenéje, de az tuti, hogy ilyen melegben napi használatban lenne, akárcsak nálad. De nem fürdőruhában... :D

Előzmény: wjeans (3543)
wjeans Creative Commons License 2017.08.02 0 0 3545

ok. Várjuk :)

 

Előzmény: wArgapEga (3544)
wArgapEga Creative Commons License 2017.08.02 0 0 3544

Holnap megírom! :)

Előzmény: wjeans (3543)


wjeans Creative Commons License 2017.08.02 0 0 3543

Szia wArgapEga !

 

Na tessék, nem nézek be a fórumba és lemaradok a nagy eseményekről ! Azért remélem jól sikerült a tegnapi nap, várjuk a beszámolót :) . Mondjuk ötletem lett volna, farmer + póló, én továbbra is ezt favorizálom. Konkrétan erre az AXE-os reklámra nem emlékszem, de biztosan jó lehetett. Ne irigykedj , egyszer biztosan meg lesz az neked is, tudod az ember amit nagyon szeretne, azt előbb utóbb úgy is megszerzi, legalább is én úgy vagyok vele. Amúgy meg, hogy most már megvan, nem tűnik olyan nagy számnak, mint amikor nem volt meg és oly nagyon akartam. De kétségtelenül mióta megvan, azóta minden nap bele megyek és persze előtte nem vetkőztem le ;) Ebben a nagy melegben a vize is iszonyatosan kellemes, legjobban az esti fürdőzést szeretem. Na de megyek is ki, megnézem ;) . A beszámolóról meg ne felejtkezz el.

Előzmény: wArgapEga (3542)
wArgapEga Creative Commons License 2017.07.30 0 0 3542

Holnap, ha minden jól megy, egész nap, késő estig egyedül leszek otthon. :) Kádas és zuhanyzós fürdést tervezek ebben a jó nagy melegben.
Ki mit ajánl, milyen ruhában fürödjek? Írhattok többfélét is, sőt minél többet! Ha van rá igény, szívesen beszámolok róla, hogy és mi és hogyan történt. :)

wArgapEga Creative Commons License 2017.07.30 0 0 3541

Szia wjeans!

Engedd meg, hogy egy kicsit irigy legyek rád ezért a medencéért! :P Ha lesz egyszer saját házam, mindenképp szeretnék majd egyet én is! Teljesen igazad van az öltözködéssel kapcsolatban, jó az úgy! :D 

A reklámok igazán jók, bár ha hölgyek fürödnének abban a farmerban, az sokkal érdekesebb lenne. :) Erről jutott eszembe, hogy volt régen egy reklám, már jó pár éve. Én AXE-os reklámnak gondolom, de akárhogy kerestem a youtube-on, nem találtam meg, pedig sok órát eltöltöttem a keresgélésével. Lehet más is emlékszik még rá ezért leírom a cselekményt. Lényegében az volt, hogy egy szobában volt egy nagy franciaágy, rajta feküdt a főszereplő srác egy sötét színű ingben. Egyszer csak bekapcsol az esőztető berendezés a szobában és az emberünk ázik, hirtelen széthúzza az ingjét, aztán elkezd tusolni a tusfürdővel. Jött a tusfürdős doboz képe, majd a reklám végén még visszatértek a sráchoz, akit már két oldalról két, fekete miniruhába öltözött lány mosdatott. Nem volt benne sok ruhában fürdés, de a szituáció annyira tetszett, hogy beleégett a gondolataimba. 

Előzmény: wjeans (3535)
wArgapEga Creative Commons License 2017.07.30 0 0 3540

Szia Wetlook-imádó!

Sajnálom még most is, hogy nincs lehetőséged ruhában fürdésre, de szurkolok neked, hogy minél hamarabb sikerüljön! 

Határozottan jó volt ingben fürödnöm, kellemes és amikor elázik, nem olyan nehéz, mint egy pulóver, könnyű benne vizesen is mozogni. Úgy gondolom, hogy felveszem arra a listára, amiben azok a ruhadarabjaim vannak, amikben jó érzés fürdeni. :)

Egyéb tekintetben mi újság veled? Ha fürödni nem is fürödtél még azóta se, de csak láttál valami ruhában fürdős jelenetet, ugye?

Előzmény: Wetlook-imádó (3536)
xmen007 Creative Commons License 2017.07.24 0 0 3539

Sziasztok!

 

Magyarországon tudtok valahol olyan helyet ahol ilyen quicksand féleségek találhatóak? :) Szeretném kipróbálni :)

wjeans Creative Commons License 2017.07.02 0 0 3538

Csak, hogy az ing is meglegyen:  :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=B3LRX0JqAJ8

Előzmény: Wetlook-imádó (3536)
wjeans Creative Commons License 2017.07.02 0 0 3537

Igen igen, de ezekben a reklámokban nem a póló a főszereplő.

Előzmény: Wetlook-imádó (3536)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.07.02 0 0 3536

wArgapEga Sajnos nem volt azóta még puszta lehetőségem sem a kádban fürdésre, pedig elhiheted, hogy nagyon szerettem volna megtenni . Az első ruhaösszeállítás szerintem tökéletes volt, milyen érzésed volt a vizes ingben ?

 

wjeans nem rossz a két reklám, de az én ízlésemhez hiányzott legalább egy galléros póló róluk.

wjeans Creative Commons License 2017.07.02 0 0 3535

Szia!

 

Kis telhetetlen XD. Igen, használom, ahogy haza érek, már pattanok is bele úgy ahogy vagyok, minek tölteni az öltözködéssel az időt XD.  Egyébként nem nagy, amolyan öszvér, palástos leásva, körbe betonozva. Nemrég láttam egy-két Levis reklámot, szerintem pont nekünk készítették:

 

https://www.youtube.com/watch?v=roBkw0RfY-Q

https://www.youtube.com/watch?v=RgGfvkaoGpc

 

Előzmény: wArgapEga (3534)
wArgapEga Creative Commons License 2017.07.02 0 0 3534

Sziasztok! 


Úgy gondolom, hogy érdekel benneteket ez a kis történetem.

Volt a napokban egy teljes szabad napom, amikor egyedül voltam otthon. Sütött a nap, majdnem 40°C volt nap közben. Idén még nem sikerült ruhába fürödnöm, de most végre sikerült. Kádat teleengedtem, Közben beöltöztem. Egy hosszú farmer volt rajtam, fehér pólóval, kockás hosszú ujjas inggel. Olyan jó volt benne nyakig elmerülni, külön tetszett, hogy amikor a fehér pólóm átázott és az egész átlátszóvá vált. Utána még le is zuhanyoztam, közben tusfürdővel összekentem magam. Kiszálltam, levetkőztem, kiteregettem a napsütésre az elázott ruháimat, akkor úgy éreztem, még jó lenne tovább élvezni a dolgot. A kádat még nem engedtem le, és felöltöztem újra, elővettem egy másik farmerom, felvettem egy másik pólót, rá egy fekete kapucnis pulóvert, és újra belefeküdtem a kádba, de most már csak szép lassan, élvezni centiről centire ahogy eláznak rajtam a ruhám. Jó volt tényleg. :) Alig egy óra alatt megszáradt minden, utólag sajnáltam, hogy nem próbáltam még meg egy harmadik adagot, de még a végén telhetetlennek néztek! :D

Ti is szoktatok egymás után, többször is fürödni, más vagy ugyanazokban a ruhákban?

wjeans! Érdeklődhetek, hogy milyen medencét készítettél? Betonozott/csempézett-et, vagy PP medencét? Használod-e rendszeresen ruhában? :)

Wetlook-imádóVolt-e alkalmad azóta ruhába fürödni, mióta beszéltünk? Sajnálom, hogy az eső elállt, pedig biztos kellemes élmény lett volna.

Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.06.27 0 0 3533

Sajnos nm pont az történt amitől tartottam, még le is írtam, hogy mitől tartottam.

Előzmény: wArgapEga (3531)
wjeans Creative Commons License 2017.06.26 0 0 3532

Szia wArgapEga !

 

Még csak nem rég készült el, úgyhogy még nagyon nem, de ami késik az nem múlik :) . Egyébként szerintem nem kell bele lökni egy két ilyen jó meleg nap és jönni fog magától. Legalább is nagyon bízok benne ;)

Előzmény: wArgapEga (3530)
wArgapEga Creative Commons License 2017.06.26 0 0 3531

Szia Wetlook-imádó!

Ugye jól eláztál? :)

Előzmény: Wetlook-imádó (3524)
wArgapEga Creative Commons License 2017.06.26 0 0 3530

Szia wjeans!

Kicsit irigy vagyok arra a medencére! :P Remélem azért más hacukában is kipróbálod, hogy milyen! 

Akár őt is belökhetnéd! :)

Előzmény: wjeans (3526)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.06.26 0 0 3529

köszi szépen.

Előzmény: wjeans (3528)
wjeans Creative Commons License 2017.06.25 0 1 3528

Ja amúgy meg boldog születésnapot :)

 

Előzmény: Wetlook-imádó (3524)
wjeans Creative Commons License 2017.06.25 0 0 3527

Szia! Itt is szakad az eső, nálunk az egész család kiállt az esőre :D megfertőztem őket XD

Előzmény: Wetlook-imádó (3524)
wjeans Creative Commons License 2017.06.25 0 0 3526

Szia wArgapEga !

 

Örülök, hogy itt a "kemény mag" :) Törtétek dolgok, mostanában, végre elkészült az a bizonyos medence az udvaron :) És képzeld pont tegnap történt, hogy a peremén üldögéltünk a párommal és egyszer csak egy határozott mozdulattal meglökött és benne landoltam  :) Persze nem fürdőgatyában voltam , egy farmer térdgatya volt rajtam :)

Előzmény: wArgapEga (3525)
wArgapEga Creative Commons License 2017.06.25 0 0 3525

Azért a kemény mag úgy látom, hogy megvan! 
Kivel mi újság, történt-e veletek valami érdekes mostanság? :)

Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.06.25 0 0 3524

Sziasztok!

 

Épp most indulok egy kis vásárlásra, egy pólóing és egy térdgatyóka van rajtam, amilyen a szerencsém éppen most fog elállni :P ;) ..

wArgapEga Creative Commons License 2017.06.25 0 0 3523

Ahogy mondod. :(
Pedig most itt a jó idő, nem hinném, hogy mindenki a négy fal között tölti az idejét. :(

Előzmény: wjeans (3522)
wjeans Creative Commons License 2017.06.24 0 0 3522

Jól kihalt ez a fórum.

namenick_ Creative Commons License 2017.06.02 0 2 3521

Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.03.21 0 0 3520

Én szakadó esőben csak a nyári melegben áztatom el magamat, minden más esetben védekezek az eső ellen.

Előzmény: wamlover (3519)
wamlover Creative Commons License 2017.03.21 0 0 3519

Ha szakad az eső, szoktatok esernyőt használni vagy bőrig áztok?

pisispulcsi Creative Commons License 2017.03.11 0 1 3518

Sziasztok! Van köztetek olyan, akit szexuálisan is felizgat a jó vastagon felöltözve történő fürdés, ill merülés?

Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.02.26 0 0 3517

Nekem a héten kétszer is volt alkalmam ruhástul zuhanyozni, első alkalommal egy pólóing, ing és szövetnadrág összeállításban, a második alkalommal meg egy ingben és bélelt farmernadrágban tudtam megtenni.

 

Első esetnél mégy folyékony szappannal is bekentem a ruhámat tusolás közben, második alkalommal csak a vizet használtam.

 

Remélem kedvet tudtam adni nektek is a fenti összeállításokhoz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!