Keresés

Részletes keresés

irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 155
Én mindigis nagyon szerettem az alkoholt,soha semmi nem tudott elriasztani tőle.Idővel persze már másképp hat az emberre.Különben nem irsz semmi hülyeséget/mármint igy józan fejjel nézve:)/
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 154
De sokszor elhatároztam hogy mégegyszer utoljára...Tulképp,én már mindenhogy elhatároztam.Most viszontkényszeritve vagyok,most még nem késő visszafordulni,és a céljaimat is el fogom érni.Már tudom,hogy ha nem hagyom abba ki fogok siklani.Egyszer kb8-9!!éves koromban lagziban voltunk.Mi gyerekek különmentünk a felnőttektől,és valaki kitalálta hogy kóstoljuk meg a pezsgőt.Bontás,mindenki meghúzza,és fúj,deszar meg minden,de nekem nagyon tetszett,és maga az alkohol ize.suttyomba később megcsapoltam egy egész üveggel.aztán vissza a szülőkhöz,hogy szarul vagyok a sok kajától!Lám a magányos ivás gyökere:DDD!Aztán utánna vagy 8 év száraz időszak!Középsuliban haverokkal aztán kezdtük a szakmai tapasztalatokat megszerezni.
Előzmény: Menoitész (150)
Menoitész Creative Commons License 2003.03.28 0 0 153
Arany minden szavad, de te pl. a körülményekkel tudod - legalább részben - magyarázni az ivást?Nekem nem kell nagyon megerőltetni magam és máris a körülmények áldozata leszek, de persze erről még most is - amikor a 9. sörömet bontom - tudom, hogy hazugség, önáltatás.
Előzmény: irregular (151)
filippaa Creative Commons License 2003.03.28 0 0 152
Szerintetek rosszabb lesz, vagy jobb a hejjzet EU csatl. után?
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 151
Egyszer józanodás közben,amikor legszarabbul éreztem magam,minden gondolatom leirtam,hogy milyen szarul vagyok,döglenék meg stb,és a végére,hogy újra ezt akarod?Hogy mielőtt rámjon mindig elolvasom ,nem jött be ,viszont ez más érintettekkel megbeszélni a dolgot,akik mindenről igaziból tudják,hogy milyen is.Pl:egy ember megérti,hogy valaki egy szerűen nem tud ellenállni az édességnek,azt is hogyha valaki nagy lakoma alkalmából rosszullétig zabálja magát,stb,de azt már képtelen megérteni,hogy valaki rosszullétig issza magát.Igaz ez más.egy rendellenesség,melynek csak az akaraterő a gyógyszere,és nagyon számitanak persze a körülmények.
Menoitész Creative Commons License 2003.03.28 0 0 150
Alszik már a drága :)
Kb. félórája még semmi nem látszott rajtam, most már kezdem jól érezni magam. Azt hiszem holnap megint nem merem majd visszaolvasni a mai hozzászólásaimat.
Előzmény: filippaa (148)
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 149
Nem is csupán az elhatározás és az akarat kérdése,hanem hogy mivel tudjuk helyettesiteni az ÉRZÉS-t.Hogy jön ide az ablakpucolás,ez nem a tiszta ablak topic!Apafej hol van már?
filippaa Creative Commons License 2003.03.28 0 0 148
A feleséged nem veszi észre rajtad, ha ennyit iszol? V. ő dolgozik ilyenkor és te vagy a gyerekkel?
Előzmény: Menoitész (139)
Menoitész Creative Commons License 2003.03.28 0 0 147
Hát... Nálam egyszerűen arról van szó, hogy nem akarok lebukni. Nyilvánvaló, hogy lelki problémák miatt kezdtem el inni (a jelenlegi 10 hónapja tartó kemény időszak anyám halála óta tart), de mára ez már nem számít. Alkoholfüggő lettem, ha holnap jórafordulna minden elmúlt rossz, akkor is innék újra és újra.
Megpróbálom abbahagyni. Holnapután kezdem, addig iszom eleresztve a gyeplőt.
Előzmény: irregular (144)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.03.28 0 0 146
Nulli én még itt vagyok, bár nem sokáig, mert kivagyok mint a liba, ma jött el a napja annak, hogy a vejem segítségével sikerült a 2 felső szinten - ahol lakunk - úgymint utcaszint és tetőszint, na hagyjuk - szóval végre TISZTÁK AZ ABLAKOK!!! Óh ti boldog tudatlanok, kiknek olyan ablakaik vannak, amiket egyszerűen ki kell nyitni meg becsukni, nem tudjátok, hogy NEKÜNK milyen ablakaink vannak - a mi ablakainkat csak úgy lehet megtisztítani, hogy előtte mindenféle szerelési műveletek vannak (avagy alpinistákat köll szerződtetni), le merem fogadni, hogy anak az ablakgyártó cégnek anno csak mi voltunk az EGYETLEN balfasz ügyfelei, legalábbis mióta élek nem láttam hasonlót. No mindegy, ma már tiszták.

És Nulli rájöttem az ablaktisztitás titkára. Te azt mondtad ujságpapír, én aztat mondom: ECETES VÍZ! (A mosogatószeres víz után!) Csak egy olyan gumi ablaktisztitó vízkehúzó akármi köll még, és kész, nem köll a nemlétező foltokat tisztítgatni, majd megszáradnak... NO ezennel be is fejeztem Okos Kata rovatomat.

Ez az ablakpucolás volt Tavaszi Nagytakarítás tervemben a légi desszantos támadás, ami megvolt. Lakásom kapitulált. Holnap jön a szárazföldi támadás, ami ugye tankok helyett porszívó meg felmosórongy meg ilyesmik - de eztet már én is meg tudom oldani ebben a háborúban.

(Úristen mennyi ökörséget hordtam itt össze kínomban) - Nullikám jelentkezz mi van veled?

Bár pár percen belül lefexem...

Waratah Creative Commons License 2003.03.28 0 0 145
Nekem egyszerűen teli van az összes hócipőm azzal, hogy emberek közé kéne járni , vígan , egymásra villantva tökéletes fogsorunkat szocilaizálódni. Jogot a szemlélődőknek ahhoz, hogy ne érzezzék magukat csudabogárnak!!
Előzmény: irregular (142)
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 144
Nagyon kiváncsi vagyok milyen lelki dolgot,bajt takar az copyright by irregular: hazamegyek,és úgy istenigazából befejezem dolog.Meghogy magunkban jó inni,mert társaságban nem is igazán olyan,az valahogy más.Mert berúgni bizony úgy "jó",hogy betankolunk,hazamegyünk,ajtó bezár,es hagy kezdődjön.../bocs,nem akarok a nevetekben beszélni,majd1.szám 1. szem.-ben beszélek/.
Menoitész Creative Commons License 2003.03.28 0 0 143
Hasonló érzések/gondolatok vannak bennem is (bár egy ideje max. szobabiciklizek).
Ezen hasonlóság alapján ha személyesen találkoznánk szerintem valószínűleg rögtön megutálnánk egymást :)
Előzmény: irregular (142)
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 142
Tulajdonképpen úgy érzem magam,ha sok ember között vagyok,mintha egy homogén,egymást jól megértő társaságba beraknának egy külföldi embert.Szeretem "tanulmányozni"az embereket,ki hogy megy,milyen arcot vág az utcán elkapni hogy két ember miről beszél éppen,de társaságba nem járok.Kivéve edzésre,mert ott egyszerűen jó./nem tudok rá hirtelen jobbet mondani/.És edzőtársaim között is vannak hatalmas nagy ivók.Egy héten háromszori nagy berúgás sem ritka náluk!Kb mint a meló topictársaság.Az ivás nekik nem gond hanem egy nagy buli,egynéhányukról mindenki tudja hogy az alkohplra nem tud nemet mondani,de ők együtt hatalmasakat röhögve bulizva sárga földig isszák magukat,és kész,nincs magukban ivás,tépelődés.Na velük egyszer sem akartam elmenni.szeretem tartani egyébként azta biz.3 lépést.Ez ki is sugárzik.
Előzmény: Waratah (138)
Menoitész Creative Commons License 2003.03.28 0 0 141
Néha elmegyek munkatársakkal sörözni. Megiszom egy-két sört és megállok. Az álcázás nagymestere vagyok :(
Valaki írta már, én is így vagyok: "aztán hazamegyek és befejezem".
Huhh, de durva ezt visszaolvasni, pedig ez az igazság.
tölgy Creative Commons License 2003.03.28 0 0 140
HBO-n megy a 28 nap!
érdemes rászánni az időt (majd adják még biztosan)

csak szóltam:-)

Menoitész Creative Commons License 2003.03.28 0 0 139
Szerintem nem. Most meséltem a lányomnak, koncentráltam és így elértem azt, hogy tisztán, érthetően olvastam neki. Puszit már nem adtam, most tartok a 7. sörnél...
Egy dologban érzem a magányt, az ivásban. Társaságban már nem iszom, pedig vannak piás haverjaim, sőt az egyetlen barátom is iszik keményen. Egy ideje nem jövünk össze, mert annak csúnya vége lenne :(
Előzmény: irregular (137)
Waratah Creative Commons License 2003.03.28 0 0 138
Te az vagy?
Előzmény: irregular (137)
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 137
Szerintetek minden alkoholfüggő magányos?
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 136
Gépem rendben, végre tudok már irni,,most már itt vagyok.Ma még átfutott a gondolat,hogy inni kéne egy sört,de még nem volt olyan erős a kisértés.tudom,hogy egyszer,nem is sokára mindent elnyomóan erős lesz,gyűjtöm az erőt.Ahhoz hogy igyak,mint már mondtam,semmi különös ok nem kell.Csak az alkohol fogalmat már a mi agyunk összekapcsolta a kellemes szóval.Mert ha iszok akkor hiába lesz nagyon szar utána,akkor is "megpihenek".Ahhoz hasonlitanám,amikor egy versenyfutó megállhatna megpihenni,hátradőlni,leülni,később tovább kell futnia,de pillanatnyilag átadja magát pár percre a megpihenésnek.Ezt az érzést követeli az agy.
Waratah Creative Commons License 2003.03.28 0 0 135
Talán ott kéne kezdeni, hogy bármit is teszel -mármint akár iszol akár nem - nem vagy se szánalmas, se gyönge. Ember vagy, és kész. Ne hidd, hogy aki magabiztos és erős(nek kinéző) az különb nálad.
Előzmény: Menoitész (133)
Menoitész Creative Commons License 2003.03.28 0 0 134
Shine on you crazy diamond!

haha

Menoitész Creative Commons License 2003.03.28 0 0 133
Tegnap berúgtam, nem is merem visszaolvasni miket írtam. Ma újra iszom, elszántan, dühödten öntöm magamba a söröket. Ma is be fogok rúgni és azt hiszem holnap is. Ilyen már nagyon rég történt meg velem. Vasárnap befejezem, ha marad sör (elég sok van, tehát marad), akkor kidobom a kukába.
Rájöttem, hogy nem érdemes azon gondolkozni miért iszom. Ez mellékszál. Ma már csak azért iszom, mert nem tudom abbahagyni. Tegnap - ha jól emlékszem - azt írtam az 5. száraz napon vagyok túl. Ez nem igaz, a tegnapi lett volna az ötödik. Ilyen mélypont rég volt nálam, most semmi nem érdekel. Gyűlölöm hogy ilyen szánalmas, gyenge alak vagyok. Ha vasárnap nem kezdem el "átállítani a váltót" (ez nagyon találó apafej), akkor nem írok ide többet. És tisztában vagyok azzal, hogy akkor nagyon sötét korszak kezdődik az életemben.
Előre is elnézést kérek az ezután következő hozzászólásaimért. Remélem utólag nem fogom nagyon szégyellni őket. Na megyek inni, sziasztok.
apafej60 Creative Commons License 2003.03.28 0 0 132
Kösz, majd jövök még.
Előzmény: Waratah (130)
apafej60 Creative Commons License 2003.03.28 0 0 131
Nem volt nyálas, de egyébként mindegy, hogy nyálas vagy nem nyálas. A jószándékot lehetett érezni belőle.
Előzmény: Ghanima (129)
Waratah Creative Commons License 2003.03.28 0 0 130
tessék szíves nem magányba vonulni. Kapaszkodj a társaságba.
Előzmény: apafej60 (128)
Ghanima Creative Commons License 2003.03.28 0 0 129
Hahó, apafej!
Lehet, hogy nyálasnak látszottak tegnapi soraim? – gondolkodom rajta már szinte a megírásuk óta, de az érzelmeket, az intenzitásukat igazán nagyon nehéz ebben a virtuális formában kifejezni.
Ma egyszerűen csak hozok neked egy másik napot, fogadd szívesen!
Ghanima
apafej60 Creative Commons License 2003.03.28 0 0 128
Persze, hogy nagy segítség vagytok. Ha nem találtunk volna egymásra, most sokkal rosszabbul érezném magam. Így csak szomorú vagyok, sőt egy kicsit örülni is tudok annak hogy 6-nál megálltam. Mert azért ez megállás volt, a teljes ájuláshoz még kellett volna 3 vagy 4.

"társaságban sosem kezdek el inni.Pedig ott abba tudom hagyni.Csak tudom,hogy utána elvonulok magányba,és úgy istenigazából befejezem."

Na, ez is ismerős...

Előzmény: irregular (127)
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 127
Apafej sorstárs!Ez csak egy kis botlás volt a jó úton.Mert hat sör után abba tudtad hagyni,nem fordultál ki magadból,és ma nem iszol,nincs kétnapos ivászat,úgyhogy nem buktál meg!És ugye hogy ebben mi nagyon nagyban hozzájárultunk?Egyébként nekem 8,Mármint nap:).Most te is nagy lépéssel jutottál előbbre,vond is le a tanulságot.jobb volt a hat sör után?Szrtem nem.Ha baj van előtte (helyette)irjon mindegyikőtök.Könnyebb lesz.Ma megfordult bennem,hogy nehéz nap lesz(most is csak negyed órám van),iszok egy sört.De azonnal elvetettem.és nem a francos napok miatt,és miattatok is .Azt álmodtam,hogy nyaralunk.Tenger hőség,bemegyunk egy boltba,légkondi,és mindenki kivesz a hűtőpultról egy hideg,gyöngyöző sört,én is.Mindenki megissza,en ránézek,és leteszem,nem kell.Egyébként ilyenkor nincs veszély,társaságban sosem kezdek el inni.Pedig ott abba tudom hagyni.Csak tudom,hogy utána elvonulok magányba,és úgy istenigazából befejezem.Most mennem kell,meló ezerrel!Hajrá szép jövő!Legyetek erősek!Este jövök csak vissza!
Előzmény: apafej60 (121)
irregular Creative Commons License 2003.03.28 0 0 126
Bocs,tegmap techn, okból már nem tudtam veled tovább beszélni.Egyébként a meló tobicban te linkelted be ezt a topicot,igy vagyok itt.Ezer hála óriási aegitséget adtok.Visszaolvasok.
Előzmény: Menoitész (106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!