Keresés

Részletes keresés

4207 Creative Commons License 2007.08.19 0 0 361
Tyűha! Még egyek pluszba ennyit? Hú, ez érdekes. Az ebéd 2 fogásos, teát csak gyümölcsteát szoktam inni, szerencsére.
Előzmény: habibibi (360)
habibibi Creative Commons License 2007.08.19 0 0 360

Reggelire teljes kiőrlésű kenyér sovány szendvicskrémmel, túróval, sajttal, felvágottal, paprika, paradicsom uborka (100-200 kcal-ból megúszod). Ha belefér az idődbe, tízóraira egyél kefírt, joghurtot zabkorpával, gyümölccsel (80-100 kcal). Ha az ebéded 3 fogásos, próbáld meg a sütit néhány órával később fogyasztani uzsonnára, ha csak két fogás, uzsi időben rágcsálj el vmilyen gyümit vagy nyers zöldséget.  Vacsira saláta, párolt zöldség, esetleg egy szelet sovány husival, hallal. A nap folyamán lehetőleg igyál nagyon sok folyadékot: ásványvizet, (nem fekete) teát: hidratál (nem aszódik a bőröd), és kevésbé vagy éhes.

Sok sikert!

Előzmény: 4207 (359)
4207 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 359
Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem. 168 cm "magas" és 71 kg vagyok, tehát a bmi-m 25,1. Nem vészes még,de hastájékról azért le kellene adnom 2-3 kg-t. Ezt már egy ideje próbálom, de nem igazán sikerül, annak ellenére, hogy 4 éve járok rendszeresen futni, heti 20-30 km-t, télen meg 40-50 perc szobakerékpárral helyettesítem. A gondot az is jelentheti, hogy szívesen nassolok, egy-két csoki mindig beesik naponta. :) Most azt találtam ki, hogy az ebéden kívül nem nagyon vinnék be táplálékot. Az ebédet nem tudom szabályozni, ez hotelben menüs rendszerű, de azért ez önmagában még csak nem sok. Viszont kellene valami olyasmit találnom, amit reggelire meg vacsorára ehetnék, hogy ásványi anyag, vitamin meglegyenek, de ne legyen benne túl sok kalória. Tud valaki vmit ajánlani? A reggeli fontos lenne, üres gyomorral nem túl egészséges dolgozni 8-13-ig.
dokilady61 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 358

Ha érdekel benneteket egy új fogyimódszer, melyet Németországban alkalmaznak, írj nekem. Havi 3 kg fogyás a garantált, személyre szabott kidolgozott étrendjavaslatot kapsz, ha betartod-semmi külön diétát nem jelent-minimum 3 hónapig kitartóan kell végezni. Az étrended átstrukturálásáról van szó.

Leírod nekem, miket eszel szívesen, én meg annak alapján meg tudom mondani, mit egyél gyakrabban és mit kevésbé gyakran. Ilyen egyszerű.

H_G Creative Commons License 2007.08.16 0 0 357
"A távolkeleti emberek azért soványak mert egészségesen táplálkoznak"

Nem *csak* soványak -- kicsik és véznák is. Nekünk vhogy úgy kellene megelőznünk az elhízást, hogy azért fönntarthassunk egy tisztességes izomtömeget. Fehérek között nem nagy dicsőség úgy nézni ki, mint Sebeők János...


Előzmény: schg. (355)
schg. Creative Commons License 2007.08.09 0 0 355

Én 36 bmi-röl 25-re lefogytam két éve és azóta tartom a súlyom

Fogyni sem fogyokúráztam, hanem életmód váltással sikerült ami azt jelenti, hogy kevesebbet eszem, kizárólag halat zöltséget és igen könnyü ételeket.

Erre az étrendre csak az elején nehéz rászokni de ma már nem is tudnám megenni a magyar konyha remekeit .

A távolkeleti emberek azért soványak mert egészségesen táplálkoznak és nem esznek többet mint amire a szervezetnek szüksége van magyarul nem zabál

Én reggel eszem egy keveset és késő este rendesen, azért hogy tudjak aludni 

Persze néha elmegyek úszni amit egy idő után még szeretni is lehet, /már mint a mozgást/

Minden az agyban dől el azaz ne fogyokúrázgas, ne dőlj be csodaszernek, hanem probálj egészségesen élni .

 

Olvasd el az interneten Dr Pados Gyula cikkeit aki a nemzetközi elhizás tudományi egyesület elnöke.

 

Beollozok ide egy orvosi kisérletet ami engem meggyőzött .

 

     

100 egérnek korlátlanul adtak enni és mérték az elfogyasztott élelmiszer menyiségét.

 

Másik 100 egérnek 40%-al kevesebb élelmiszert adagoltak, mint amit az első csoport megevett .

 

Az eredmény az volt hogy a második csoporthoz tartozó egerek 30%-al tovább éltek átlagosan !

 

/ 80 év feletti jó szellemi és fizikat állapotu kövér embel nemlétezik /

 

 

H_G Creative Commons License 2007.07.23 0 0 354
Hajjajj! Sokan. Külön topikja is van a témának, keress rá!

Előzmény: bogyó10 (353)
bogyó10 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 353

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni fogyozott -e már itt valaki az Adipex retard -nevű nállunk betiltott -gyógyszerrel?

Előre is köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.21 0 0 352
Sziasztok, egyetértek (L)ehetetlennel. A diétáknál, koplalásnál tényleg izomból fogysz, és tényleg akár a kétszerese is visszajön, amint abbahagyod a diétát. Életmódváltásra van szükség. Egyrészt ahogy (L)ehetetlen is írta mértékkel étkezni, és legfőképpen a vacsorára odafigyelni. Én most turmixot iszom, nagyon odafigyelve a vacsorára, vagy turmix vacsira vagy csak valami kevés kalóriatartalmú étel, nem kenyér és nem tészta. Mellette még elkezdtem mostmár tornázni is. Heti kétszer, de szeretnék heti háromszor. A fehérjepor segít viszont, hogy ténylegesen zsírból fogyjunk és ne izomból. Bár bevallom hősiesen most én sem használom. Lassan, de biztosan fogyok. Néha a kiló nem is mutatkozik meg, csak a centiken látom. Bár igazából mindenhol azt hallom és olvasom, hogy a centik számítanak. Főleg, ha az ember tornázi, akkor az izom is fejlődik és az izom ugye nehezem, mint a szír. Így eléggé csalóka. De a lényeg a lényeg, hogy bővebbek a cuccaim :)
Előzmény: (L)ehetetlen (351)
(L)ehetetlen Creative Commons License 2007.06.21 0 0 351

Sziasztok,

 

En szinte egesz eletemben fogyoztam, kiskolyokkent meghiztam es utana 10 even at nem hittem senkinek, aki a fokozatossagra es a lassu fogyasra probalt rabeszelni. koplaltam majd 1,5xen visszahiztam, koplaltam, hiztam. 187 cm-hez (ferfi) volt hogy 103 kg tarsult. Most 85 kg vagyok, de probalok meg leadni 4-5 kilot.

2 dologra jottem ra, teljesen magamtol :))

1: koplalassal leadott kilok (jelentos resze izombol szarmazik) secperc alatt visszajon (zsir formajaban), szoval ha koplalsz gyengebb es koverebb leszel :)

2. BARMIT ehetsz MERTEKKEL!

Mindenknek ajanlom, hogy felejtse el az osszes ostoba dietat, mait ma a neten vagy akarhol talal. Sokszor egyel keveset, es mozogj amennyit tudsz.

Es egy utolso gondolat:

Mint mindent, a dietat is (ne is hivjuk figyokuranak) eloszor agyban kell eldonteni.

Szand el magad, es ha ugy erzed nem birod tovabb csak csak nezz a tukorbe, es kerdezd meg magadtol hogy valoban ennyire gyenge vagyok, csak erre vagyok kepes...

 

Sok sikert mindenkinek

w.nora Creative Commons License 2007.05.09 0 0 346

 Bocsánat az ismételt hozzászólásért, de még annyi, hogy ez a turmix nagyon egyszerűen elkészíthető, tehát az elfoglalt emberek számára ideális. Egy perc az egész, és már fogyaszthatod is. És olyan finom ízekben van, nekem a krémes keksz a kedvencem.

Engineer! Amit leírtál, az nem túl egészséges életvitel. Főleg a kevés alvás!!!

Az egészségünk többet ér, minthogy az egész életünket végigrobotoljuk, végigrohanjuk. Sok mindenen kellene szerintem változtatnod, úgymint szénhidrátok mérsékelt csökkentése, cukros és aszpartamos üdítők elhagyása stb.

Sok sikert neked mégegyszer.

w.nora Creative Commons License 2007.05.09 0 0 345

Szia Engineer!

 

Azt mondod drága a fitness kaja. Nem tudom  pontosan, mire gondoltál, de a Herbalifenak a tápláló shake italpora nem eget rengetően drága. Ha azt nézed, hogy egy doboz 12.400 Ft-ba kerül, akkor lehet, hogy azt mondod, hogy sok. De ha azt nézed, hogy 21 napig elég ha reggelire-vacsorára fogyasztod (42 adag), és így kijön egy étkezés kb. 300 Ft-ra, egy nap 2x300 Ft = 600 Ft összesen.

Lehet, hogy majdnem ennyit elköltesz amúgy is ezekre az étkezésekre. Csak mivel nem egyben veszed meg a dolgokat, hanem 300-400 Ft-onként, így nem tűnik olyan soknak. De 3 hét alatt ez is felmegy 10.000 Ft-ra.

És szerintem ha valaki a Herbalife turmixot issza, akkor tett is valamit az egészségéért, és a benne található szójafehérje pedig csökkenti az éhségérzetet, tehát nem maradsz éhes utána. Ez sem utolsó szempont!!! Létezik a programhoz fejérjekoncentrátum is, ezt ha az ember a shake-be keveri, nem hiszem, hogy éhes marad.

Csak ennyit szerettem volna hozzátenni.

További jó fogyókúrázást kívánok mindenkinek. Sziasztok

w.nora@citromail.hu

ENGINEER Creative Commons License 2007.05.09 0 0 344
Sziasztok!

Nagyon sok a hozzászólás, kevés az időm de mindent el fogok olvasni, szóval bocs ha már valaki válaszolt ilyen kérdésre.

Leírom egy hetem.

Hétfő-péntek:
- reggel álmos kelés 6 után körül, rohanás munkába, este hazaérkezés 7-8-9...esetleg később.
- stressz folyamatosan a munkában, idegesség, rohanás, kimerülés.
- étkezés: esetenként (ritkán, 1-2 alkalom/hét) ebéd a helyi vendéglőben, az ottani menü-ből válogatva, este vacsora hol meleg, hol hideg kaja ami bármi lehet a tojásrántottától a vislin és a fevágottaon át a melegszendvicsig vagy tésztás valamiig.
- folyadék: a déli leves ha ebédelek véletlenül, ritkán egy pohár tea, este 1,5-2 liter "valami" üdítő a vacsorához.
- esti vacsora után eldőlés, alvás SOS.

Hétvége:
- kiadós ebédek és vacsorák, napi 2-3 evés, folyamatos folyadékbevitel napi 2 liter minimum. Sütemények, jellemezően édes. (Hétközben gyakorlatilag nem eszek édességet) Kevés alvás.

Az eredményt gondolhatjátok. + 10 kg felesleg és csoda hogy élek. Megoldás kell és ezeket a + kilókat eltüntetni. A fő gond hogy hétközben munka és munka. Nem megy hajnalban kelni és edzeni mert az 1,5-2 óra korábban kelés. Este 7-8 után ha hazaérek már nem kezdek neki edzeni, kimerült vagyok. Enni nem tudok napi 6-8 alkalommal, és pénzem sincs a drága fitness kajákat megvenni.

Megoldás mégis kellene. Van-e ötlet?

Köszönöm: E.
w.nora Creative Commons License 2007.05.05 0 0 343
Sziasztok!

Én nemrég kezdtem el fogyasztani a Herbalife turmixot, mert előtte nem tudtam semmivel sem lefogyni, hiába volt a koplalás és a mozgás, nem mozdult a mérleg mutatója. De most, mióta ezt a turmixot iszom, tényleg nem vagyok éhes, ez nem közhely, hanem tény. Hetente kb. 1 kilót fogyok koplalás nélkül, és jól érzem magam. Sokkal több energiám van, mint előtte.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, te is szeretnél lefogyni a bikiniszezonra, írj e-mail címemre, szívesen segítek: w.nora@citromail.hu

Ugyanezen e-mail címen ingyenes tájékoztatót is kérhetsz.

csabilaci Creative Commons License 2007.04.14 0 0 341

Rátapintottál a lényegre...illetve saját magad élted meg és ez a fontos.

 

Kalória bevitel csökkentés és a rendszeres testmozgás.....

 

:))

Előzmény: glad (0)
glad Creative Commons License 2007.04.05 0 0 340

Kicsit vissza olvastam illetve a baráti körömben is voltak bizonyos esetek és azt kell hogy mondjam még mindig meglep, hogy van olyan balga lélek aki pénzzel próbál fogyni, de úgy hogy azért egyébként tenni ne kelljen.

 

Hát ha más nem a pénztárca fogyni fog....

glad Creative Commons License 2007.04.05 0 0 339
Hát mint topic gazda visszatértem ide most, mert gondoltam illik néha és jelentem, hogy a topicnyitóban leírt módszer így 2 év után is, szenvedés nélkül, kordában tartja a kilóimat. :)
ozland Creative Commons License 2006.12.09 0 0 335
mivel az elmult 2 ev alatt 50 kilot fogytam, igy hozza "merek" szolni a topichoz.Mielott barki erdeklodne Ausztraliaban elek es egy itteni patikus sajat keszitesu proteinshake-jevel fogytam,amit kizarolag orvoson keresztul lehet kapni, es orvosi ellenorzes mellett.Viszza, a fejfajas normalis, kulonosen ha kavet iszol, persze nem kellemes, de en aszpirint szoktam ilyenkor szedni,az atsegit az elso napokon/heteken.
Előzmény: suniva (330)
laconicgirl Creative Commons License 2006.09.19 0 0 332
Mi a baj a 90 napos diétával ? :)
Előzmény: glad (329)
anamika Creative Commons License 2006.09.18 0 0 331
Sziasztok,
ha valami egészen más, alternatív lehetőségről is szeretnétek olvasni, ahol a lélek is szerepet kap, gyertek el a www.kortekor.fw.hu oldalra.:)
suniva Creative Commons License 2006.09.05 0 0 330

Sziasztok!

Ezt a 90 napos fogyit én is elkezdtem, de abba kellett hagynom az agyamat letámadó iszonyatos fejgörcsök miatt. Kipróbáltam viszont egy másikat, a Herbalife étrendkiegészítőivel, és nem mondom, hogy soha nem vok éhes (én a zabaláda), de NINCS FEJFÁJÁS - és ez nálam NAGY szó! (aki tudja, mit jelent az, hogy az embernek min. két naponta fáj a feje, azt érti ezt). Fogytam már vele egy 10-est kb 3 hónap alatt, de még 10-et szeretnék. A fogyira itt találtam rá: www.wellslim.hu

A legcsodálatosabb az egészben, hogy NEM FÁJ A FEJEM! Ez hatalmas ajándék nekem.

Előzmény: glad (329)
glad Creative Commons License 2006.09.05 0 0 329

De rég jártam erre! :)

 

örülök, hogy nem halt be a fórum és vannak akik tényleg ésszerüen akarnak fogyókúrázni.

(sajna látom azt is, hogy a 90napos ostoba diéta réme újra és újra kisért itt).

dalmiburc Creative Commons License 2006.08.29 0 0 328
a
Előzmény: dalmiburc (327)
dalmiburc Creative Commons License 2006.08.29 0 0 327

Sziasztok

Ez ilyen ,ez mind ilyen . Viszont én tudok valamit amit ha logikailag végiggondoltok nem lehet rossz. A Leovit cég instant diétás menüjéröl van szó. 5 napra lehet megvásárolni az adalékanyagoktól mentes instant ételeket egy dobozban. Az összetevők gyümölcsök,zöldségek, gabonafélék. Egy nap asszam 450 kaloriát viszel be, és kibírható. Sztem a pontos neve Leovit menü-csökkentett energiatartalommal.

légüres tér Creative Commons License 2006.06.18 0 0 326
:-D
Előzmény: Törölt nick (323)
asx Creative Commons License 2006.06.17 0 0 325

Gondolom itt most a SlimCaps kapszulláról lesz szó a Vitalwerk cégtől.

 

Még mielőtt valakiben hamis reményeket keltenél el kell mondjam, hogy a cég vezetője Frau Birgit Temme. Nem gyógyszerész, nem biológus és nem is gyógynövényekkel foglalkozik, hanem egy másik cég a Taxsoft vezetője. Egy vállalkozó aki "Software für gestaltende Steuerplanung" forgalmaz. Ez a cég ugyan azon a címen van bejegyezve amelyen a Vitalwerk volt régebben!

Ezenkívül a Vitalwerk (melynek szintén Birgit Temme áll az élén) üzemeltet egy online-errotikshop-ot is.

Komolyan gondolod, hogy ezek kitalálták a csodaszert a fogyáshoz?

 

Ezenkívül nyomatékosan felhívják a figyelmedet, hogy át kell állítanod az étkezési szokásaidat és a tested aktívan kell tartanod, különben hatástalan a csaodagyógyszer! Jó, mi? :)

 

Ezenkívül a ebay-en törölték a Shopját, a Vitalwerk honlapját levették, csak a cím látható amit már megváltoztatott, maga a termék ( SlimCaps ) pedig meg sem található!

 

Ha nem ezt akartad reklámozni akkor tévedtem...

Arra mindenképpen jó lesz, hogy ha valaki találkozik ezekkel a nevekkel akkor tudja hova tenni!

 

üdv, és sok sikert mindenkinek!

Előzmény: Törölt nick (323)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.17 0 0 324
Te hiszel is az ilyenekben, vagy csak a kövér emberek hiszékenységére és reménykedésére építesz?
Előzmény: Törölt nick (323)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 322
ÍÍÍÍÍGEN! Magyar ember teli szájjal nem beszél:)
Előzmény: csilla597 (321)
csilla597 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 321
Vagy titokban mindenki eszeget, és csöndben van! :)
Előzmény: Törölt nick (320)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 320
Sziasztok!

Mindenki ennyire lefogyott, hogy ilyen nagy a csend?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!