Keresés

Részletes keresés

Pomber Béla Creative Commons License 3 napja -6 0 256033

Tudom, hogy magyargyűlölő a Fico, de valahogy Orbán szót értett vele és Fico ezek után normálisan kezdett politizálni. Ha a liberális gyűlöletgondolkodás talaján állna Orbán is, nyilván csak köpködne Ficora, az meg még jobban sanyargatná a magyarokat.

Előzmény: Triple Vitality (256032)
Triple Vitality Creative Commons License 3 napja 0 7 256032

Béla, Béla bazd meg, még mindig a margitszigeti napszúrás?

 

Két könnycsepp legördült már az arcocskádon nagymagyarként a magyargyűlőlő Ficoért? 

 

Hogy a fideszes szavazók mennyire önállóak, arra álljon itt egy ma megjelent kutatás: "amíg öt évvel ezelőtt a válaszadók 30 százaléka érezte közel a lengyeleket, az idén már csak 13 százalék, míg Szlovákiát az akkori 12 helyett 19 százalék említette a nyitott kérdésre válaszul mint szövetségest."

 

Igen ezek a wicek és a pomberbélák, az önálló gondolkodók, a szuverének ...

Előzmény: Pomber Béla (256031)
Pomber Béla Creative Commons License 3 napja -6 0 256031

A Mandiner megkérdezte Orbán Viktortól, tart-e attól, hogy hazánkban is előfordulhat egy olyan merénylet, mint Szlovákiában Robert Fico ellen.

 

Kétségkívül van ilyen veszély. A szlovákokat hónapokig hergelték Fico ellen, mert a háborúpárti országot átfordította békepárti irányba. Ilyenkor egy háborúpárti ember úgy érezheti, morálisan fel van hatalmazva arra, hogy megölje a miniszter­elnököt - válaszolta a miniszterelnök.

 

Ez de beteg :) Mehetne már Grazba vagy Horvátországba egy hónapra aztán tényleg lenne egy kis béke ebben az országban.

 

Figyelj ide elmebeteg tesó... szóval szerinted nem is lőtték meg Ficot? Ráadásul az elmetársad olyan indokkal lőtt, hogy Fico rossz irányba kormányozza az országot és neki nem tetszik az a médiatörvény, amit majd hozni fog...???

Előzmény: Triple Vitality (256018)
kispangit Creative Commons License 3 napja -1 0 256030

Ja meg nem akartak nyomást gyakorolni, hanem gyakoroltak nyomást - na!

Előzmény: kispangit (256029)
kispangit Creative Commons License 3 napja -1 1 256029

"Az egri városvezetés szerint „botrányos módon igyekezett beleavatkozni az önkormányzati választásokba dr. Pajtók Gábor, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Szabó Róbert, a megyei közgyűlés fideszes alelnöke és Habis László, a város korábbi polgármestere” – írja az Egripost.

Az ügy előzménye, hogy egy, a Partizán által nyilvánosságra hozott titkos hangfelvétel szerint a fent említett politikusok Eger város jegyzőjére akartak nyomást gyakorolni, hogy rajzolja át a választókörzeteket úgy, hogy az a Fidesznek kedvezzen. Ahogy írtuk, ez a térképek alapján sikerült is."

 

Kis nyelvi náculás mára: ha sikerült is, akkor nem igyekezett beleavatkozni, hanem avatkozott be. Tessenek már közérthetően....

Előzmény: kispangit (256027)
Triple Vitality Creative Commons License 3 napja 0 4 256028

Rettegj tovább Wico, hogy Gyurcsány atomot dobat Bécsre.

 

Ez megy nektek, erre ha majd rákérdez az unokád akkor nem fog menni az a nyálas tekergés, ami itt előadsz 25 éve. Az oda kurva kevés lesz.

 

Azt kellene felfognotok vérfideszeseknek, hogy ti a jövő generációnak elárulói vagytok. Nem velünk kell vitatkoznotok, hanem nekik kell majd magyarázatot adnotok arra, hogy mit műveltetek ezzel a gyönyörű országgal.

 

Talán még sajnállak is majd. Talán :)

Előzmény: Wic (256026)
kispangit Creative Commons License 3 napja -1 0 256027
Wic Creative Commons License 3 napja -16 0 256026

Látom, nehezen megy a szövegértelmezés.

A Fico és én közötti viszony megítélésében élsz tévedésben.

Örülök, hogy segíthettem.

Előzmény: Triple Vitality (256025)
Triple Vitality Creative Commons License 3 napja 0 4 256025

Amikor egy hardcore vérfideszes, Orbán rajongó közli, hogy én élek tévedésben az amúgy vicces vagy tragikus?

 

Höjjj de szar lesz neked ember mikor az unokád majd megkérdez pár dolgot ezekről az évekről, hogy ki élt tévedésben. Legalább akkor talán, talán elszégyelled magad.

Előzmény: Wic (256024)
Wic Creative Commons License 3 napja -15 0 256024

Tévedésben élsz.

Továbbra se szeretem Ficot. Viszont Orbán sokat tett azért, hogy rendezze vele a magyarok helyzetét - sikerrel.

Abban semmi áldozatpóz nincs, hogy valaki közöl egy tényt, miszerint halálosan gyűlölitek Orbánt.

Innét gombold újra.

Előzmény: Triple Vitality (256023)
Triple Vitality Creative Commons License 3 napja 0 4 256023

Jaj ezek a "líblingjeid" duma :) Ócska.

 

Grazba való. Nem csak ezért. Azért az élet- és pályaívért, amit leírt. Amit tett ezzel az országgal és veletek fideszesekkel azért is. 

 

Az áldozatpóz, amiben képesek vagytok fetrengeni az pedig a legvisszataszítóbb és vidéki kocsmákban ezért komolyan fizetni kell. 

 

Én nem tagadom a gyűlőletet Orbán felé. Én is gyűlőlöm és megvetem. No de ezért meg is dolgozott rendesen, nem kell ezen nektek tágra nyílt, csipás szemekkel, döbbenetes arckifejezéssel jajongani.

 

Fico is megdolgozott azért, hogy ennyien megvetik (persze neked most szeretned kell a kis magyargyűlőlőt mert annyira szuverén vagy).

 

Csak ez a kurva fideszes álszent szemforgatásotok ne lenne ... Ha van legalja veletek fideszesekkel kapcsolatban akkor ez az.

Előzmény: Wic (256022)
Wic Creative Commons License 3 napja -15 0 256022

Miért, én mikor kívántam a líblingjeid halálát?

Farizeus itt maximum az lehet, aki tagadja a tényt, miszerint feltört a gyűlölethullám Orbán ellen Fico merénylete után, és Orbánt - aki felemlegeti ezt -  emiatt Grazba valónak gondolja.

Magadra ismertél?

Előzmény: Triple Vitality (256021)
Triple Vitality Creative Commons License 3 napja 0 4 256021

Gondolj arra.

 

Én inkább a mérhetetlen farizeusságra tudok gondolni veled kapcsolatban.

Előzmény: Wic (256020)
Wic Creative Commons License 3 napja -16 0 256020

És most gondoljunk arra, hogy Magyarországon szinte minden portálnak fel kellett függesztenie a kommentelési lehetőséget, amikor Fico merénylete után elárasztott mindent az Orbán ellen feltörő ballib gyilkolási vágy.

Előzmény: Triple Vitality (256018)
vonakodó Creative Commons License 3 napja 0 2 256019

Magyarországon Orbánon kívül nincs senkinek háborús fóbiája!

Ezt az alakot tényleg kezeltetni kell!

Előzmény: Triple Vitality (256018)
Triple Vitality Creative Commons License 3 napja 0 4 256018

A Mandiner megkérdezte Orbán Viktortól, tart-e attól, hogy hazánkban is előfordulhat egy olyan merénylet, mint Szlovákiában Robert Fico ellen.

 

Kétségkívül van ilyen veszély. A szlovákokat hónapokig hergelték Fico ellen, mert a háborúpárti országot átfordította békepárti irányba. Ilyenkor egy háborúpárti ember úgy érezheti, morálisan fel van hatalmazva arra, hogy megölje a miniszter­elnököt - válaszolta a miniszterelnök.

 

Ez de beteg :) Mehetne már Grazba vagy Horvátországba egy hónapra aztán tényleg lenne egy kis béke ebben az országban.

Goldenbrick Creative Commons License 4 napja -1 3 256017

Az 1910-es népszámlálási adatok - térképre vetítve - 

világosan mutatják, hogy a magyarság kb. 98%- ban 

a Trianon utáni - sérelmezett - határokon belül élt. 

 

Épp ideje lenne már felhagyni a Trianon-hisztériával.

 

A magyar lakosság összlétszáma akkor 9 938 134 volt. Eszerint a határokon kívül rekedt a magyarok 2%-a, kevesebb, mint 200 000 ember. Az összes határokon kívül. 

Ezt még te magad se hidd el.

 

a) kiindulhatunk abból, hogy ez egy apró nüansz volt a magyar történelemben, az ország túlélt már rosszabbat is, más országok még rosszabbat, az összes veszteségek nem is olyan nagyok. Még hozzá szokták tenni ehhez a verzióhoz, hogy az odakinti magyarok miért nem tudnak beilleszkedő állampolgárai lenni annak az országnak, amelynek a kenyerét eszik. Ez elmaradhatatlan megjegyzés ilyenkor, sőt, az adott országok kormányai is ezt mondják; csak magukban gondolják, hogy még egy ilyen hülye nép nincs a világon.

 

b) azt is lehet alapul venni, hogy az ember utálja a Fideszt, meg a nert. Ez vállalható alapállás, anélkül, hogy a trianonnal bármilyen párhuzamban lenne. A nemzeti összetartozás nem az ő találmányuk, sőt, mikor egy alkalommal a parlament még az ő idejük előtt akart erről szavazni, azóta gyakorlattá vált szokásuk szerint akkor még kivonultak erről az ülésről is. 

 

Kormányok jönnek, kormányok mennek, Trianon itt marad. Nem változatlan formában, mert az etnikai rendezkedés megállás nélkül folytatódik. De Magyarországon nem ismeretlen az a válaszformula, hogy: "-Na, és?"

 

 

 

 

Előzmény: Kettétört Kés (255996)
enpesta Creative Commons License 4 napja -1 1 256016

Ha már egyetemről van szó:

"„Az egyetem számára a 2024. évi működés finanszírozására előirányzott összeg reálértéken mintegy 40 százaléka annak, amit a fenntartó 20 évvel ezelőtt biztosított”.

https://444.hu/2024/05/06/a-muegyetem-vezetese-szerint-akkora-a-forrashiany-hogy-az-alapveto-mukodes-is-veszelybe-kerult

 

Az idők szava eljutott hozzájuk is...

https://qubit.hu/2024/06/05/kiszivargott-levelek-szerint-befolyasolni-probaljak-a-bme-rektorvalasztasat-hogy-a-modellvaltasparti-jelolt-nyerjen

Előzmény: Watchdog (256004)
martinaxe7 Creative Commons License 4 napja -1 3 256015

Szijjártó Péter nem csak Brüsszelben vagy New Yorkban szólal fel a béke mellett, hanem Oroszországban is, hiszen éppen tavaly Szentpéterváron mondta el orosz közönség előtt is, hogy a magyarok békét szeretnének és szorgalmazta a béketárgyalások mielőbbi megkezdését.

 

https://hang.hu/kulfold/oroszorszagba-utazik-szijjarto-peter-164657

 

Nyilván térdre kényszeríti Putyint

Zotmund.. Creative Commons License 4 napja -5 0 256014

Na ezt már nevezhetjük értelmes, valóságos ellenzéki párbeszédnek. Ebből még komoly sikerek fakadnak majd, hiszen nincs is annál jobb, mikor egymást erősítitek.

Előzmény: kibújtaszög (256012)
trizs77 Creative Commons License 4 napja -1 6 256013

Oooóóó a jó öreg triplesec.

 

Általános ötödikben, (1963-ban) május végén három napos osztálykirándulás.

42 fiú + tanerők + kísérő szülők.

 

Abaliget, 6 ágyas faházak.

Egyik faház főhőse vett 4 deci triplesec itókát :

      - mert igazi szeszt nem adott neki a boltos néni.

      - nem tudta mi az, de olyan külföldiül hangzott a neve.

 

A hatból egy nem kért.

Öten megitták.

Nem jutott sok egynek, olyan majdnem egy deci.

De 11 évesek voltak.

Egyikük se lett rosszul de kora este elaludtak mint a bunda.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Zotmund.. (256010)
kibújtaszög Creative Commons License 4 napja 0 6 256012

Ugyebár a birkameneten a fényestekintetű bejelentette, hogy "Június 9-én minden Fidesz–KDNP-re leadott szavazat kettőt ér."

 

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy petiminiszter az ezzel kapcsolatos technikai részleteket is meg fogja beszélni Leningrádban. :S

Előzmény: Triple Vitality (256009)
Triple Vitality Creative Commons License 4 napja 0 5 256011

A lángoló Bécs rémképével egybekötött gyurcsányozással győzné meg a szavazókat a szombathelyi Fidesz

 

https://24.hu/belfold/2024/06/05/szombathely-fidesz-langolo-becs-gyurcsanyozas-riogatas-haborus-uszitas/

 

A fidesz háborús uszító elmebetegek pártja. 

Zotmund.. Creative Commons License 4 napja -6 0 256010

Ez nálad biztos a mértéktelen triple sec fogyasztástól lehet. Nem érted amit olvastál, de már véleményed van.

Előzmény: Triple Vitality (256009)
Triple Vitality Creative Commons License 4 napja 0 7 256009

Csütörtökön egy napra Oroszországba utazik Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, hogy részt vegyen a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon és kétoldalú tárgyalásokat folytasson – tudta meg az atv.hu.

 

Költözz már oda dzsudzsival bazmeg.

Kettétört Kés Creative Commons License 4 napja -2 2 256008

Valószínűleg a Lézerjanó-felügyelte, fideszes

Kőmíves Kelemen BT volt a generálkivitelező...

Előzmény: Jaka46 (256000)
Watchdog Creative Commons License 4 napja -2 3 256007

Csak itthon... mert a nemzetközi helyzet, az viszont egyre csak fokozódik! Háború, világháború, atom-világháború, Fedák Sári!

Előzmény: trizs77 (256006)
trizs77 Creative Commons License 4 napja -3 1 256006

A választások előtti héten minden nagyot javul.

 

Még Bözse néni vérnyomása is.

 

 

Előzmény: Watchdog (256004)
Vevegyő Creative Commons License 4 napja -3 1 256005

ögyes, mondta a kohn bácsi.

Előzmény: Watchdog (256004)
Watchdog Creative Commons License 4 napja -1 1 256004

Hatalmasat javultak a ranglistán a magyar egyetemek!

Nagyot javított három magyar egyetem, megjelent a QS legfrissebb nemzetközi egyetemi rangsora

Az ELTE a legjobb magyar egyetem egy nemzetközi rangsor szerint

 

A kulcs, hogy nem az oktatásba, hanem a ranglista készítőkbe kell a pénzt önteni. Egyből látszik az eredmény, hatékonyabban hasznosul, mintha az adjunktusok fizetésére szórnák el!

Rájött a kormány, hogyan hozhatná feljebb a világranglistákon a magyar egyetemeket

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!